Skjemmes bort

Jeg har bare sittet inne foran dataen i hele dag, men tok en sen løpetur, en lang dusj og satt meg ut på terrassen i kveldssolen for å ta et deilig fotbad. Alt husarbeid i dag er det Lars-Kristian som har gjort, han har luket i hagen, vannet blomster og hele huset lukter grønnsåpe, er det rart jeg elsker denne mannen så høyt? Føler meg som verdens heldigste som venter barn med ham ♥ Min del av husarbeidet får jeg ta i morgen, det eneste som gjenstår er min egen koffert, har faktisk ikke rukket å pakke ut av den i dag, altfor mye å gjøre på andre hold. Jeg skal uansett gjengjelde den flinke husmannen nå om noen minutter, for jeg tenker å sette i gang med middagen 🙂 I morgen er det jo oppskrift-onsdag som jeg dessverre ikke fikk til i forrige uke, da var vi jo i Cannes, men i morgen er alt på plass igjen. Fy søren, som dagene og ukene flyr. Jeg er allerede inne i svangerskapsuke 23, tenk det! Snart er det ny time hos jordmor, og enda snarere er det prosjekt barnerom. Lå en del pakker og ventet på meg på posten i dag, så det første prosjektet som skal gjennomføres er prosjekt babygym! Jeg gleder meg til å dele resultatet med dere, håper det blir bra!

Ha en deilig sommerkveld ♥

78 kommentarer

 1. Anna (:

  Hei,

  Jeg lurer på hvorfor min kommentar fra forrige post ikke ble godskjent (ikke finnes bland kommentarene)?

  Anna

  1. Fotballfrue

   Fordi jeg ikke har fått sjekket opp spm. ditt ennå, fotoutstyret ligger i bilen, så og jeg husker ikke hvor mange mm. de er 🙂

   1. Anna (:

    Ahh, da skjønner jeg. Jeg bare så flere og flere kommentarer som ble godskjent og så trudde jeg at jeg gjorde noe feil når jeg kommenterte. Beklager =/

 2. Jeanette

  den fotskrubben er så bra! Har den selv,og liker den kjempegodt

 3. Nina Andersson

  Vad är det där för någon söt klänning? 🙂

 4. Marita Ø

  Så deilig at mannen er så hjelpsom i hagearbeidet 🙂 Godt at vi kan bli skjemt bort litt på denne fronten av og til også! Dere to virker så herlige, hihi 🙂 Kos dere med middagen og nyt den fine sommerkvelden! Jeg gleder meg til to dager fri nå, hvor kun sol, iskalde drikker og terrasse står på planen 😀

 5. Elisabeth

  Ahh, så herlig! Det er så spennende at du venter deg baby. Har du fått vite om det er gutt eller jente? Har du merket at magen har vokst seg stor, tror du vi kan se magen? Er alltid like interessant å se «baby bumpen». 😉

 6. Hei

  Jeg ser og har lest før i dine innlegg at du bruker Ole Henriks produkter.
  Jeg selv kjøpt disse:
  on the go cleanser. pic me up og en god krem.
  Det jeg lurer på er om du vet om man skal vaske ansiktet med vann etter å ha påført
  on the og, eller om man skal gå rett på med pic me up på bommullspad?
  Det står ikke helt beskrevet bak på.

 7. For en nydelig kjole du hadde på deg, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? OG, gratulerer så mye med svangerskapet!:) Er selv i samme situasjon og venter ei lita jente i desember, så nå er det spesielt koselig å følge med på bloggen din! 😉 Ha en flott sommerkveld 😉

  1. Fotballfrue

   Å, så hyggelig, gratulerer 😀 Det er en jumpsuit fra Rare Fashion, er fra i fjor faktisk 🙂

 8. Oi, elsker fargen du har på deg. HVa er det og hvor er den fra?:)

  1. Fotballfrue

   En jumpsuit fra Rare Fashion 🙂

 9. Hva er et babygym?

   1. Terese

    Skal du lage din egen? 🙂

   2. Fotballfrue

    Ja, sånn ca. 🙂 Har bare kjøpt selve stativet 🙂

   3. Hahaha! Så for meg et gym! Litt liten for mølla enda 😛

   4. Haha;)

 10. Bare fordi jeg lurer, hvorfor har du bøttene i en kurv? 🙂

  1. Fotballfrue

   Fordi det ser finere ut og fordi de presses nærmere hverandre så jeg slipper å spre beina for mye :p

   1. Slipper å spre beina så mye?! Litt sent å tenke på det nå vel! Hehe.. 🙂

   2. Fotballfrue

    Hahaha :p

 11. Tiden flyr! Imorgen er jeg 26 uker, skal på 3d ultralyd, og hååper vi får vite hva vi venter:) Gleder meg så innmari!

  1. Fotballfrue

   Det får dere nok vite da 😀 Masse lykke til <3

 12. Michelle

  velkommen hjem igjen til Norge, deilig at solen følger etter dere da =D hehe.. Det der så deilig ut!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, det er helt skjønt! <3

 13. Kristin

  Kjempe fin blogg du har;) ser innom hver dag og alltid like spennende 🙂 hadde vært kjekt med ett ukesinnlegg om baby (innredning rom, magebilder og alt som innebærer på veien mot fødsel.. Jeg vet det ikke er det du ønsker ha så stort fokus på men er kjekt med litt på den fronten også 🙂 ha en super kveld

  1. Fotballfrue

   Det kommer nok ikke noen ukesinnlegg, men litt nå og da vil det komme 🙂 Spesielt fremover er det morsomt å skirve om barnerom, utstyr og slike ting 🙂

 14. Du er vel strengt talt inne i din 23. svangerskapsuke fra du er 22+0 til 22+6 på vei… Når man feks er 25 uker og 2 dager på vei er en inne i sin 26. svangerskapsuke 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kommer jo helt an på hvordan du teller, men ok 🙂

   1. Nei, vi er i 21. århundre. Det er bare slik det er, og har ikke noe med hvordan man teller, om du skjønner hva jeg mener 🙂

   2. Joda ja, skjønner hva du mener:-)
    Men det er i allefall sånn babyverden (og min forrige jordmor og lege) teller der hvor en kan lese «uke for uke».
    Uansett, 22. eller 23. uke, du ser helt fantastisk ut! Gleder meg til å lese mer baby fremover :-DD

   3. Ja, det er godt noen holder styr på hvordan du skal telle ukene, jeez… Synes du er beundringsverdig tålmodig med folk som blander seg i alt mulig rart, Caroline! 🙂

 15. Litt pussig at du og Blondinbella har termin omtrent samtidig! Men enda mer pussig at det knapt synes på deg mens hun er kjempestor.

  1. Fotballfrue

   Det er jo ikke pussig, ingen graviditeter er like og det finnes ingen fasit på hva som er mer riktig enn det andre 🙂

  2. Rebecca

   Hva i all verden er pussig med det? Ingen graviditeter er like.. Noen får kjempemage, andre får nesten ikke antydning før mot slutten.

   1. Synes ikke det er rart. Jeg er 38+1 og det synes nesten ikke på meg…

 16. Brigitte

  Hei du vakre, kunne du lage et innlegg om din hair extention og også din øyevippe extention, nær bilder. Det hadde jeg satt utrolig pris på!! Tusen takk! Klem <3

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke vippeextension, men håret mitt kan du lese om her: http://fotballfrue.no/2013/07/12/hendrix-hair-2/

   Klem 🙂

 17. Hei! Jeg har begynt å jogge og trives bedre og bedre med det. Er ikke i noen god form, så jeg jogger ikke lange strekninger. MEN nå kjenner jeg at jeg begynner å få litt vondt i ryggen. Jeg har enda ikke kombinert joggingen med styrke, rett og slett fordi jeg ikke vet hvilke øvelser som vil være mest effektive sammen med løping(for at kroppen skal takle løpingen bedre). Jeg klarer ikke å få til noe voldsomme greier, men kanskje noe lite tidkrevende som jeg kan gjøre noen ganger i uka? Har du noen forslag? Kanskje du har skrevet om det før eller kan lage et innlegg om det? Du har sånn peiling!

  Inger

 18. Så spennende å følge med på prosjekt babygym og barnerom! Trenger litt inspirasjon selv til de kommende prinsessene :))

 19. Kjempe koselig at du er gravid altså. Håper du kommer til å blogge litt om det. Du blogger jo om alt annet i livet ditt (reiser, antrekk, familie, bursdager, oppkrifter) så jeg vil jo tro at å inkludere den delen av livet ditt også er naturlig. Skjønner godt du ikke vil ha for mye fokus på det da, spesielt ikke etter hun er født. Men jeg håper du vil dele litt nå før hun kommer <3 Dere er så flotte og kommer til å bli fantastiske foreldre!

  1. Fotballfrue

   jeg har allerede bogget litt om graviditeten, du kan lese alle disse innleggene under kategorien «graviditet» 🙂 ellers føler jeg at jeg fletter inn litt der jeg føler det er riktig 🙂

   tuuusen takk for fine ord, jeg håper du har rett <3

 20. Hei solstråla! 🙂

  Kunne du lagt ut oppskrift på dagens kylling wrap middag? 🙂

  Sol-klem! 🙂

  1. Fotballfrue

   Kommer selvsagt i morgen, da er det jo oppskrift-onsdag 😉

   Klem 🙂

   1. Åh! Så bra! Gleeeder meg! 😀 Så virkelig godt ut!!!

    Må bare si det… Brud til sommeren(som tidligere nevnt) og nå har jeg bestemt meg på å endre kosthold å være i mer aktivitet en før…
    Begynt å søke opp dine lavckarbo middager, og følger og lager dem… stor hit her hos oss! Allerede merker jeg noen kilo er vekk!
    Takk! 😀
    Fortsett å vær den du er! 🙂
    Ha en flott dag! 🙂
    Nå venter kveldsvakt på Herkules-Kicks.

    Klem.

   2. Fotballfrue

    Så fantatsisk å høre 😀 Og igjen, gratulerer så mye som kommende brud <3

    Stor klem!

 21. Så utrolig koselig å lese hvor godt dere har det sammen! Regner med det bare blir enda bedre med barnet som kommer. Så virkelig herlig ut å sitte ute med fotbad. Håper du får en (snart) god helg 🙂

  Sandra/reisedagboka.net

 22. så deilig det såg ut! skal ta ett etterlengtet fotbad i morgen tenkte jeg 🙂
  jeg lurer veldig på om du ikke vil dele oppskriften på kylling wrapsen du lagde til middag? om ikke det kommer på oppskrifts-onsdag da 😀 hihi
  men det såg helt nydelig ut 🙂

 23. Hihi, elsker setting med fottene i to botter vann, saann pleide jeg alltid aa gjoere sammen med mamma foer. Vi pleide aa bruke groennsaape til foetteen ogsaa, det er faktisk veldig deilig paa hard hud og saare foetter. Er jo ikke helt i samme liga som hudpleieprodukter, tipper det er av typen kjerringraad. Men jeg savner det faktisk av og til naa etter lange somre paa stranden med hard hud paa foettene etter aa gaa uten sko overalt (de selger ikke groennsaape her, supertrist!!). Kos deg med middag og mannen, livet er deilig er det ikke?! 🙂 Klemmer

  1. Fotballfrue

   Grønnsåpe brukte alltid vi før også, altså jeg og mamma 😀 Minner <3

   Håper du har en kjempefin dag! Klem 🙂

 24. Elisabeth

  Hei Caroline,
  Jeg følger din flotte blogg daglig, veldig bra.
  Vi er i ferd med å skifte terasse og levegg. VI har et hvit enkelt, klassisk hus.
  Ser ut som dere har flott levegg.
  Er det mulig å ta noen bilder slik at jeg kan se dette bedre?
  Elisabeth

 25. Det er tankevekkende at det fortsatt er sånn at unge kvinner i dag betegner partnerern sin som»flink»,når han gjør sin del av husarbeidet…

  1. Fotballfrue

   Synes det er helt topp jeg, vet at mange manfolk dessverre ikke hjelper til i hjemmet anno 2013, men jeg håper jo at så mange som mulig gjør det 🙂 Her i hvert fall oppgavene 50/50 😉

   1. Det er vel strengt talt ikke «sin del av arbeidet» å ta hele huset, hele hagen og pleie damen samtidig? 🙂 syntes det var fantastisk gjort jeg 🙂

  2. Mariell

   Jeg syns det er tankevekkende at man ikke får lov til å sette pris på selv de små tingene partnere gjør for hverandre, uavhengig av kjønn. Selv om det er «forventet» at man bidrar er det alltid hyggelig at partneren setter pris på hva man gjør, om det er å lage middag, skifte på sengen, vaske huset osv. Syns det er trist hvis du, Anne, tar slikt for gitt.

   1. Når du skriver at mange mannfolk ikke «hjelper til» i hjemmet, ordlegger du deg slik at det ser ut som du mener husarbeid er kvinnens oppgave. Menn skal gjøre sin del av husarbeidet, ikke bare «hjelpe til»… 😉

 26. Den kommende studenten

  He Caroline!

  Gratulere så masse med graviditeten! Jeg har hatt gleden av å lese bloggen din i flere år nå, nesten helt fra du startet den, og har hatt stor glede av å lese om alt fra trening til mote. Nå til høsten skal jeg flytte til Oslo for å starte å studere. I den anledning har jeg lurt på hvor jeg skal komme i kontakt med noen som vet noe om utleiemarkedet i byen. Da tenkte jeg kanskje du hadde noen kontakter til hvem som kan leie ut hybler/små leiligheter??

  Dersom du vet ikke umiddelbart vet noe, så vet kanskje noen av de andre leserne dine om noen som leier ut i Oslo-området? 🙂

  Hvis noen av dere lesere vet om noe, så er jeg en blid, ryddig og pliktoppfyllende jente på 19 år fra Sandnes, Rogaland.

  Ta mer enn gjerne kontakt på bugge@lyse.net , jeg blir glad for alle tips! 🙂

  Hilsen den kommende studenten (uten familie eller bekjente i byen)

 27. Pauliina

  Can you begin to write in English? I’m sure many readers would love to read your posts in other languages ​​:)

 28. babygym? 🙂 kanskje jeg er litt utdatert, men hva er det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Når babyen ligger på gulvet og leker med ting som henger fra babygymmet 😉 https://www.google.no/search?q=babygym&oq=babygym&aqs=chrome.0.69i59l3j0j69i62l2.1026j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

 29. Burde ikke du roe ned på tempoet litt etter hvert? Stressende hverdager er vel ikke det beste for et lite foster. Søvn og hvile er viktig.

  Fikk forresten baby selv på samme tidspunkt som dere i fjor, er det et tips jeg kan gi så er det vel å kjøpe klær av Ull. Også får du krysse alt av fingre for at dere slipper en baby med kolikk, unner ingen det…

  mvh

 30. #Denfølelsen når du har vert å jogget å setter deg på terassen i sola med noe å drikke (vann) for min del 🙂
  Du ser helt fantastisk ut, og likte veeldig godt den jumpsuiten, nyyyydelig 😀

 31. Hei Caroline !:)
  Jeg lurte på to ting:
  1. når fikk du billappen? var det noe du stresset med?
  2. hvilket kamera bruker du til å ta bilder?

  1. Fotballfrue

   Jeg stresset ikke med det, men tok den rett etter at jeg hadde fylt 18 ettersom det var noe jeg gledet meg veldig til 😀

   Her er et innlegg om kamerautstyret mitt: http://fotballfrue.no/2013/03/03/ukens-lesersporsmal-fotoutstyr/

 32. Cathrine

  Bloggen din, og du, er bare så flott! Utrolig givende å følge 🙂 🙂 Finner alltid masse inspirasjon og motivasjon her hos deg 🙂

  Ugler til den lille er kjempesøtt, har du sett den søte uglebamsen? http://www.velkommenhjem.no/productdetails.php?product=3817&kategori=318

  Keep up the good work 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig å høre, tusen takk søte deg <3

   Og jaa, den bamsen var utrolig skjønne 🙂

   Klem!

 33. Tenk at det snart blir slutt på sene løpeturer,en lang dusj og kvelds kosen.. dere må kose dere med den tiden dere har sammen nå, og den som kommer! lykke til med forberedelsene til babyen ! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hvorfor skal det bli slutt på sene løpeturer? Håper da at babyen sover om kvelden, hvis ikke er jo Lars-Kristian hjemme om jeg er ute 🙂

   Tusen takk 🙂

 34. Hvor er Hugo å Ronaldo? savner de på bloggen hehe 😉 De er så søte!:)

  1. Fotballfrue

   Savner dem vi også, er så tomt uten! De er hos mamma og pappa ennå, jeg skal hjem på fredag så jeg henter dem da, så slipper jeg å kjøre to ganger den samme veien 😉

   1. helene

    Hehe skjønner 😀 ikke så lenge til det da:) de savner nok dere også 😉

 35. Christina

  Tenk, nå kan babyen overleve dersom den blir født før tiden!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet <3

 36. Benedicte Andreassen

  Jeg er sikker på at du vet at du kan kjøpe en balje å bade føttene i? 🙂 Da slipper du hvertfall å bekymre deg for å spre beina :p Også er det så mye mer praktisk å komme til hvis du skal stelle føttene i vann i stedet for den dype bøtta 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, jada, det vet jeg 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *