Bildedagbok: From Paris with love

Borte er Paris’s pulserende liv og digre folkemengder, tilstede er stillheten, huset vårt, åkrene og meg. Og én essensiell ting som faktisk kan trekke parareller mellom Paris og Siljan: Sola! Sola er her, og det føles så deilig. Ikke den påtrengdende og intense varmen som har herjet i Frankrike, men helt passe, varme stråler som gjør at jeg har lyst til å avslutte tastaturskrivingen og heler slenge meg på et håndkle med noe kaldt i glasset ute på terrassen. Men jeg har altfor mye å gjøre i dag, etter en uke på feire hoper det seg opp på både arbeidsfronten i tillegg til i hus og hjem, så her skal effektiviteten få smake på en likesinnet. Jeg er så klar!

Vi var ikke hjemme før klokken fire i natt, ble nødt for å stoppe underveis for å sove litt bak rattet, så det dro seg ut, men vi kom oss hjem til slutt. I dag sov vi helt til klokken ti, og siden da har jeg faktisk bare lest i en bok på sengen, dratt ut minuttene og gitt meg selv dårligere tid, men det er helt ok, det er jo sommer 🙂 Så har jeg sittet noen timer med disse bildene, redigert og kost meg. Nå er Lars-Kristian avgårde på trening og snart er det min tur, men først: Prosjekt koffert! Og før det vil jeg deler noen bilder fra vakre Paris ♥ 

For en ferie vi har hatt og som vi har kost oss! Vi har sett det meste Paris har å tilby, trasket og gått som to gale turister. Neste gang skal vi bare nyte. Paris er en storslått by, og dens arkitektur og måten den er vedlikeholdt på overrasker og imponerer meg. Jeg vil ha mer!

Uansett, hverdagen er alltid like deilig, med dens sunne rutiner og daglige mål er jeg veldig klar for denne uken  Håper bare været holder seg, for da drar jeg på hytta til helgen 🙂 Vi sees etterpå!

100 kommentarer

 1. Super fine bilder! Fantastisk by:)

  Reiser til rivieraen på lørdag så fint og få litt tips derfra og i tidligere innlegg:D

  Så en kjempe søt stellematte med uglemotiv i rosa på shoppingturen i dag. Det var også stoff i samme motiv så man kan sy det man vil i uglemotiv De er fra jysk, kan sende bilde på Mail hvis du er interessert?

  🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg tror faktisk at vi har funnet stellematte allerede, men tusen, tusen takk 🙂

   Klem!

 2. FANTASTISKE bilder 🙂 !!!! Elsker de 🙂

 3. Hei Caroline 🙂 Jeg lurte på om det var lov til å bruke fugl-bildet? (spurven)

  1. Fotballfrue

   Så lenge du linker til meg er det helt i orden 🙂

 4. Herreguud så mange fine bilder! Du er FLINK! Så helt fantastisk ut, lengtet litt tilbake til Paris nå 🙂

 5. Melissa

  Holy Shit, for noen bilder !! Hva slags kamera har dere brukt her ??

 6. For noen nydelige bilder og redigert!! ❤

 7. marthe :)

  åå så fine bilder! du er så flott caroline, meget vakker!! til lykke med babyen, du blir en fantastisk mamma! klem klem

 8. Caroline

  Hei Caroline.

  Hvilket hotell bodde dere på når dere var i paris? evt hvilket anbefaller du?

 9. Hei! 🙂
  Jeg har tenkt å bruke to av disse bildene i en tysk-presentasjon, om Paris. Lurte på om det var greit? Sjølvsagt skal eg linke til bloggen din, og gi det opp i kilder.

  1. det går fint 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *