Tour de France 2013: Annecy & Paris

For et sirkus det var her i Paris i går! Jeg er fullstendig ødelagt i både hele kroppen og spesielt i føttene etter så mye trasking, så i dag har jeg egentlig mest lyst til å sove og sove og sove, men vi kan jo ikke det! Vi har et fly å rekke i kveld, og før den tid har vi lyst til å være turister i noen timer, for det var noen få ting vi ikke rakk å få med oss i går ettersom det var så mange stengte gater og vanskelig å komme seg frem.

Å se disse to etappene av Tour de France har vært en kjempeopplevelse, men det beste av alt har vært å se hvor mye Lars-Kristian har kost seg ved å få være med på det, det var jo tross alt det som var hele poenget, og det gjør meg så glad!

Disse bildene er kanskje ikke det mest spennende for den som ikke er glad i sykkel, men jeg deler dem likevel. De første fra Annecy og resten fra Paris i går. Selv jeg som ikke er en sykkelentusiast i det hele tatt, har synes at dette har vært utrolig gøy, og så mange mennesker på en plass som det var i går, tror jeg aldri at jeg i mitt liv har sett. For et folkeliv! Det var helt klart en diger fest, kjempegøy!

Lørdagen i Annecy ♥

Han her! Han var HELT drøy! Han satt i over 30 grader som en dukke på denne sykkelen uendelig lenge. Sykeste jeg har sett.

Froome 🙂

Gårsdagen i Paris ♥

Se på kjekken min, så spent på før det braker løs. Vi fant oss en kjempefin plass hvor det ikke var så mye mennesker noen km. unna Champs-Élysée, så tok vi t-banen opp til Triumfbuen når syklistene hadde passert. Og der var det jo fullsendig kaos.

Hei, din vakre skapning!

Som dere ser avsluttet vi kvelden i går med en drink i Purple Bar her på hotellet, virgin of course 🙂 For et nydelig sted!

Flere har lurt på hvor vi har bodd og hvordan jeg la opp ruten, jeg har laget et innlegg om dette her.

Nå skal vi og spise frokost før vi leverer leiebilen og ser oss litt rundt. Vi fikk sett en del i går også, og jeg har så mange fine bilder å dele med dere, så forvent dere litt av et bildedryss fra vakre Paris i morgen. Vi er ikke hjemme før sent i natt, derfor vet jeg ikke om jeg rekker flere oppdateringer, men det kan jo hende. Ønsker dere uansett en superdag, det er jo mandag og det er sommer! Herlighet, ha en fantastisk start på uken, gjør det beste ut av den ♥

55 kommentarer

 1. Marita :)

  Kose dere siste dagen og goood tur hjem, fininger 🙂
  Klem klem

 2. Benedikte

  Åh, for en opplevelse det må ha vært! Definitivt noe som står på min bucket list, TdF SKAL oppleves før eller senere 🙂 Så gøy at dere fikk møte noen av syklistene også! Lysshowet på Triumfbuen var helt sykt å se på via TV-skjermen! Noe av det mes imponerende jeg har sett. Det var sikkert like bra – om ikke bedre live? 🙂

  God tur hjem til vakre sommernorge!

 3. Paris er jo bare en fantastisk by, så nyt siste dagen! Husk på å ta noen avslappende stunder på en fortausrestaurant innimellom, husk du må slappe av litt også du som har lille snupp å tenke på <3
  Tusen takk for at du delte bilder av TdF, kunne sett side opp og side ned med det, elsker det rittet og sirkuset rundt 🙂 Fulgt med i flere år, så vi har som mål å ta turen nedover etter hvert å følge rittet noen dager. Får vente noen år tenkte vi, til datteren vår på 16 mnd er litt eldre 🙂
  Nyt siste dagen, spis makroner, drikk is-tè og nyt solen <3

 4. Jeanette

  Flotte bilder! Tipper det var stor stas for din kjære 🙂

 5. Det må ha vært litt av en opplevelse å være der under Touren! Ser helt fantastisk ut 😀

 6. ragnhild

  Ser såå spennende ut å ha fått oppleve TdF-sirkuset 🙂
  Håper dere får med dere litt av vakre Paris i dag også! Klem.

 7. Utrolig flotte bilder som alltid, hva slags kamera bruker du og redigerer du bildene i et program?

  1. Fotballfrue

   har brukt filter som finnes online bare 🙂 pixlr 🙂

 8. annabella

  Hei Caronline! Så mange fantastiske bilder!!! lurte på en ting, hvordan får du de fargeeffektene på bildene. Er det innstillinger på kameraet eller photoshop? Ha en strålende sommer videre vakre du!

 9. Marita Ø

  Elsker bildene 😀 Selv om jeg ikke er den største sykkelentusiasten selv, er det veldig moro å se bilder fra Tour de France! Nyt den siste dagen i Paris og velkommen hjem til strålende sol og sommervær i Norge 😀

 10. Er du gravid?

  1. Fotballfrue

   Ja 😉

 11. Det ser helt amaziiiiiing ut!!! Kos dere med shopping i dag 🙂

 12. Ååh, heldig som fikk møte rytterne 😀 Jeg vil også til Paris… hehe

  1. Fotballfrue

   Det var så gøy 😀

   Klem!

 13. hvor er lars-kristians snor til solbrillene fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjøpte flere forskjellige på Gardermoen 🙂

 14. Camilla

  Fantastiske bilder. Dere er knallflinke:-)
  Gratis stylingbok for de som vil ha her http://stylistaz.com

 15. Så fine dere er, Caroline <3

 16. Michelle

  herlige bilder! dere har kost dere ja =D

 17. Rart det går an å bli så begeistret for en slik usunn sport der 90 % av utøverne er dopet. Har sett på dette rittet før på TV, det er ekstremt tråkig.

 18. Ser ut som dere har hatt en helt fantastisk ferie! 😀
  Jeg kom hjem fra Rhodos i går kveld, og nå har jeg akkurat lest gjennom alle innleggene dine siden jeg reiste, så koselig lesestoff!
  Her hjemme på Sunnmøre var det helt forferdelig «dritvær» mens jeg var på Rhodos, men jeg tok med solen hjem, og idag er det 25 grader og stor sol! Og det fortsetter hele denne uken, så det var litt godt å komme hjem igjen 🙂

 19. Høres ut som dere koser dere 🙂 God tur hjem!

 20. For noen flotte bilder, så ut som en kjempefin tur!:)

  Heelt off topic, men jeg lurte så veldig på hvilket hundefôr du bruker. Er jungel å velge mellom og jeg vet at du også prøver så godt du kan med å velge produkter fri for dyretesting, og i den forbindelse lurte jeg på om du har et godt fôr å foreslå.
  Jeg får meg snart valp og var innstilt på å bruke Eukanuba, men det var før jeg fant ut de dyretestet. (Regner med du skjønner hva jeg mener med dyretesting, men til dere andre, mener jeg ikke bare at de har latt noen hunder få prøvesmake fôret før det blir gitt ut til salgs). Hadde blitt veldig takknemlig for svar!

  Ha en fantastisk sommer videre, strålende mennesker!

 21. Du er så fin Caroline! Håper dere har en kjempefin tur 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, vi har hatt det helt fantatsisk 😀

 22. Hei Caroline.
  Kan du fortelle litt mer om hotellet i Paris? Vi har booket det til bryllupsreisen vår,så er bare litt nyskjerrig på hvordan det var? Håper du har tid:) Ser ut som dere har hatt en fantastisk ferie! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det var kjempefint! Nydelige lokaler, rom, treningsrrom, fantastisk service og nydelig frokost 🙂

 23. Oh, wonderful Paris. Would love to visit this city sometime 🙂

 24. Legger du ut noen filmer som er tatt med GoPro kamera?
  Jeg ser mannen din gar det med seg eller der det lånt av TV2?

  1. Fotballfrue

   Selvsagt gjør jeg det 😀 Tenker å lage én generell og én for Paris, vi har filmet MASSE 🙂

 25. Rikke ❤

  åååh så fine bilder! Ser ut som at dere har hatt en kjempe fin tur 🙂

  Så må jeg bare si at du er helt nydelig Caroline! Du har en sånn naturlig skjønnhet og utstråling som ikke mange har ❤ håper dere har hatt en fin tur!

 26. Må være vannvittig gøy å være i Paris under touren. Det er en så fantastisk by. Flytter dit faktisk på fredag 🙂

 27. Hi Caroline, ive been reading your blog since forever – i mean i am trying to translating.. actually everything 😉 i wonder (if thats a problem dont answer) what do you do for living? you’re such a beautiful woman but i am a little bit inetrested in what have you finished at school, college etc? i have my uni ahead of me and maybe u can suggest some really fun and good study fields? much health and happiness, xoxo

  1. Fotballfrue

   I am a journalist, and this blog is my living right now 🙂 I love it!

   Bik hug! 🙂

 28. Jeg forstår at du muligens ikke kan eller har lyst til å svare på dette spørsmålet….men jeg prøver allikevel, for jeg lurer på hvor mye en reise som dette koster sånn ca. (Med leiebil, overnattinger, fly. m.m.)? Det ser så fantastisk ut, plassene dere har vært, hotellene…. 😉 Pleier dere å lage et ca budsjett for hvor mye penger dere kan bruker når dere er på tur eller tenker dere «ferie er ferie» 😉 ? Skulle gjerne vært på en slik tur selv, jeg er klar over at man kan spare en del på å planlegge og være ute i god tid;) Og ja, jeg synes det er fint at andre unner seg slike turer når de mulighet til det, selv om ikke jeg selv nødvendigvis kan det, men mye handler også om prioriteringer i livet;) Takk for at du får meg til å drømme 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er jo litt ekstra dyrt å reise til de stedene hvor TdF er de aktuelle dagene, da de skrur prisene opp, og ferie i Cannes er jo alltid dyrt. Betalte i hvert fall ca. 8000,- for 2 netter i Paris (!!!) dette inkludert frokost, og Eden Hotell i Cannes kostet rundt 6000,- for 3 netter inkl. frokost, mens Annecy ble rundt 4000,- uten frokost. Leiebilen kostet vel rundt 5000,- for en uke uten bensin, og flybillettene ble vel ca. 6000,- tur-retur for 2 🙂 Såååå. . uten mat og drikke og bensin ser vi på nesten 30.000,-

   Men dette var en 30-årsgave til Lars-Kristian fra meg, så jeg satt budsjettet litt høyt 🙂

   Klem!

   1. Men en så fantastisk fin gave og syntes det er flott at dere gir hverandre så fine gaver når dere har råd til det!:) Dere er så utrolig snille og omtenksomme til hverandre<3 Prøvde å se etter deg på flyplassen i går, men så deg aldri:( Så det var tre fly som kom fra Paris nesten samtidig:O Var jo kaos ved rullebåndene og tax free'n;)

   2. Fotballfrue

    Det var vanvittig mye mennesker! Vi landet vel rundt 23.00 og 30 min. etterpå eksploderte det :O Haha! Kanskje vi sees en annen gang, du må bare si hei 😀

    Klemmer!

   3. dyrt@gmail.com

    Wow! Tipper du valgte 5-stjerners? Jeg har vært i Frankrike en gang, men det var et 3,5 stjerns hotell og det kostet ikke i nærheten av dette per natt 🙂 Man er jo så liten tid på hotellet uansett. Forstår ikke helt at du får råd til noe sånt med 400 000 i lønn? veldig rart. Eier dere 2 biler og et hus til 5 millioner kroner? veldig generøs gave i alle fall, det skal du ha 🙂 dere er flinke til å finne flotte restauranter, antar det koster min. 1000 kroner hver gang dere er ute og spiser.

   4. Fotballfrue

    Det at skattelistene viser at inntekten min er ca 400 000,-, betyr ikke at det er det jeg tjener 😉 Jeg er ansatt i firmaet vårt og tar ut lønn + aksjeutbytte hvert år. Firmaet omsetter nok for en god del mer enn det. Vi bodde på et 5-stjerners, ja, bruker ikke noe mer penger enn det jeg kan 🙂

 29. Godmorgon <3 Minns inte om jag skrivit och gratulerat till bebis =) Vilken resa ni har framför er. Underbart.
  Och vilken mysig resa ni är iväg på. Hoppas ni mår toppen. Kramen fina <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille du <3

 30. Hei Caroline! Jeg har et spørsmål til deg/ Lars-Kristian om deres GoPro kamera. Hvilken modell er det? Og hvilken innstilling filmer dere i for å få det i normalt format? Har akkurat kjøpt et GoPro kamera selv, men finner bare Wide og Medium i instillingene. Takk for svar:)

  1. Fotballfrue

   Silver edition heter det vi har, vi filmer i widescreen vi også, men du kan stille det på narrow / medium 🙂

 31. Har bare lyst til å si at du aldri har sett flottere ut enn du gjør nå! Det er så utrolig hyggelig å se hvor mye du stråler, og hvor mye du og L-K gleder dere til å bli foreldre. Gleden din lyser gjennom bildene, tekstene, kommentarene og alt. Det er så gøy å se at andre mennesker er så lykkelige :). I tillegg har vi tidenes sommer i år – tenker dere kommer til å se tilbake på denne tiden med glede.

  Har også lyst til å legge til at jeg synes du er utrolig flink og disiplinert. For oss som er voksne (og har IQ over skostørrelsen) er det lett å se hvor mye arbeid som ligger i en slik blogg, alt fra fotografering og styling, til å skrive tekster, velge tema, avtaler og oppfølging av sponsorer, skrive gjennomarbeidene reklameinnlegg osv. Tipper du jobber ganske mange flere timer pr dag enn de fleste andre jenter på din alder.

  Ser dessverre at du får en del utrolig teite kommentarer både her og i Norges ondeste diskusjonsforum om alt fra rått kjøtt og merke på stellebag til hvorvidt magen din burde vært større. Til det er det bare én ting å si, og det er: Tilgi dem, Caroline, for de vet ikke hva de gjør. De er grønne av misunnelse fordi du er slank, vakker, disiplinert og kjent, og de hadde håpet at når du endelig ble gravid, ville du ese ut og måtte slutte å trene slik at de kunne føle seg litt bedre selv. Og hva skjer? Det eneste som vokser på deg foreløpig, er brystene, og kroppen din har aldri sett bedre ut. I tillegg trener du og holder deg i god form slik du sa du ville, og slik de sa (håpet) du ikke ville. Way to prove the haters wrong! Blir litt bekymret når jeg ser hvor mange dumme og smålige kvinner som finnes i dette landet. Hvis de hadde hatt en tøddel av din ståpå-vilje og disiplin, hadde de selv startet sin egen bedrift i ung alder og holdt seg flotte, slanke og veltrente. Du er eksepsjonelt flink, og det håper jeg du vet. Synes du skal tenke på det når du får tåpelige kommentarer og ikke ta deg nær av all idiotien der ute. Det finnes dessverre ikke noen kur for dumskap.

  Ønsker dere en fortsatt fin sommer og lykke til med graviditeten og tiden fremover!

 32. Hei Caroline:) dette har ingenting med innlegget å gjøre, ville bare tipse deg om sofiesvilla.no gå inn på barnerom jente:) Der har dem masse forskjellige ting med uglemotiv på:):)

 33. Ville bare gi deg et lite tips om en nettside jeg fant veldig mye fine ugle ting til babyen, epla.no heter det:)

 34. Utrolig koselige bilder! Lurer bare på hvor seilerskoene dine er fra? Har lett lenge etter et par og de like jeg så godt! Hadde vært topp med svar, og/eller om du hadde et eget antrekk-innlegg fra Paris 🙂

 35. Utrolig kule bilder 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 36. Nydelige, Caroline! Du stråler sånn om dagen og du er vanvittig inspirerende! Jeg vil se ut som deg i sommer og har lyst på absolutt alle antrekkene dine! Hvor er dette antrekket fra? 🙂 Både toppen, shortsen og skoene? Perfekt sommeroutfit! Klem

 37. Caroline

  Husker jeg tenkte dette i 2013 også, men gadd ikke kommentere det da 😛 Men nå måtte jeg google startlistene det året for har hele tiden tenkt at det likner på Lars Petter Nordhaug, og ikke Froome 🙂 Og ja, det er jo Nordhaug 😀 Bar sånn FYI mange år senere, haha.

  http://www.cyclingnews.com/races/tour-de-france-2013/start-list/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Funny, men jeg sikter til bildet under Nordhaug 🙂 Skjønner at det kan misforstås :p

   1. Caroline

    Haha, guri, det burde jeg skjønt 😛 *flaut* Jaja, godt å få oppklart det etter 5 år 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *