Pre-birth gift: Stelleveske

Åååååå, er den ikke fantastisk? Og den passer bedre enn noe annet til den fine vognen vi har sett oss ut. Dette er egentlig fødselsgaven til meg fra Lars-Kristian, men siden vi er her nå, fikk jeg den litt tidligere enn ventet.

Elsker lommene på siden, i følge flere er det veldig kjekt å ha flasker og lignende der.

Det blir litt vognprat og diverse når vi får ting i hus, så jeg avslører hva vi har endt opp med da, ettersom vi ikke er hundre prosent sikre på valg av understell og slike ting ennå. Jeg er i hvert fall megastrålendesuperhappyfornøyd med valget av Louis Vuitton Totally som stellveske, og har drøftet det med flere mødre jeg kjenner og lest en hel del om erfaring fra mødre online. Blant annet spilte vakre Tine en liten rolle i hvilken det ble, hun ble mor i oktober og har ting på stell, så hun var snar med å gi råd. Valget stod egentlig mellom Totally og Métis, og selv om jeg synes Métis er en finere veske, kom både Lars-Kristian og jeg frem til, etter fem besøk innom butikken, testing og grundig sjekk av begge to fra alle vinkler, at Totally var den mest praktiske og brukervennlige til dette formålet. Så ja, veldig stort happy face! Denne blir superfin å henge på vognen.

I går kveld spiste vi vårt siste måltid her i Cannes, endte selvfølgelig opp i gamlebyen denne gangen også, de som spiser middag ved rivieraen er gale når dette valget bare er noen kilometer unna. Det er bare så vakkert og romantisk i den gamle bydelen, det er jo nesten fristende å flytte dit. Viser dere litt antrekk- og stemningsbilder senere, nå skal vi få i oss litt frokost før vi biler avgårde til Annecy!

Løypen vår ser slik ut, hvor det oransje er der vi skal kjøre, og det gule er der mannfolka sykler:

Ønsk oss gjerne god tur, vi ser på rundt 5 timer bak rattet 🙂

372 kommentarer

 1. Iiih. Så utrolig nydelig fødselsgave. Du er heldig, og like heldig synes jeg Lars-Kristian er som har fått en perfekt bursdagsgave (det kunne min samboer nemlig også skrive under på). Håper dere koser dere masse videre på turen, og at dere nyter hvert sekund. Gleder meg sånn til å følge deg videre fremover. Er innom her hver gang telefonen er fremme, i håp om å høre mer fra deg. Du er så flott!

  God sommer 🙂

 2. Jeg har sånne kroker på vognen min. Jeg gadd aldri kjøpe en vanlig stelleveske fordi jeg hadde så mange flotte vesker jeg allerede brukte. Synes det var så greit å bare kunne klikke de på. De heter tinkafu og du får kjøpt dem hos lilleprinsen.no men sikkert mange andre steder også:) Jeg har fått tre barn på tre år og det har funket som bare det:)

  Kos deg med innkjøp, planleggingen og alt det som hører til. Utrolig at folk gidder å bruke energi på negative kommentarer!!! Du fortjener bare skryt ift hvordan du ytrer deg. Maken til ydmyk og god person har jeg nesten ikke vært borti. Kos dere på ferie:)

  1. Fotballfrue

   Takk for tips, det er disse krokene andre har anbefalt, så da blir det dem 😀

   Stor klem!

 3. Liker at du har valgt en stelleveske du kan ha glede av i lang tid fremover. Veldig godt valg også ettersom canvasen er lett å tørke av om det skulle komme eventuelle flekker på den og at foret inni kan byttes ut om dette skulle bli flekkete. LV har jo bare fantastisk kvalitet, så dette er en veske du helt garantert får mye glede av både som stelleveske og håndveske! <3

 4. Bingo Bongo

  Gud bedre; janteloven på sitt beste.

  Leser bloggen jevnlig, men har aldri kommentert før nå – nå bare måtte jeg.

  Synes det er smålig at noen skal rakke ned på andres valg, et valg som ser ut til å være nøye gjennomtenkt og langt i fra noe impulskjøp. Hver og en kjøper ut i fra egne ønsker og behov, og det er koselig å se at du er så glad over kjøpet/gaven.

  Det er en koselig tid du har foran deg, med planlegging og avgjørelser som må tas. Det er alltid noen som vil være uenig, men kan man ikke da holde munn og la dere kose dere med redebyggingen? Man kan tenke hva man vil, men har man ikke noe hyggelig å si, trenger man ikke si det i det hele tatt. Det gjelder i grunnen over alt.

  Lykke til med svangerskap, barseltid, småbarnsperiode og alt som kommer

  1. Enig!! 🙂

 5. Jeg må bare kommentere! Jeg må innrømme at jeg er på en litt annen planet enn dere når det gjelder pengebruk, men det er jo en ærlig sak å ha forskjellige prioriteringer. Likevel ler jeg meg i hjel av kommentarene på bloggen her siden du sa du var gravid, makan til eder og galle som spys ut av lavpanna, bitre mennesker. Nesten så jeg leser kommentarfeltet før jeg lesere bloggen, vettu:p Jeg ville aldri valgt en slik veske, men jeg syns jo det er kjempeflott at dere har funnet noe dere er fornøyd med! Men jeg ville aldri(som Kine her, som har kommentert flere ganger idag) slengt drit jeg garantert ikke ville stått inne for hvis jeg ikke gjemte meg bak et tastatur.

  Nei, gratulerer med veske, dødsmisunnelig på at dere får se lørdagens etappe, det blir awesome!!:)

  1. Fotballfrue

   Vi gleder oss til touren 😀 Og Annecy er så vakkert 🙂

   God sommer 🙂

 6. Kan ikke fatte at noen MÅ bry seg om hva andre velger og ikke!!! Legg sjalusien igjen hjemme å ta en kjeks!!!
  Fantastisk blogg Caroline! Du er et flott forbilde for mange!!!
  Lykke til med den lille. Gøy å følge deg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode deg <3

   Sender deg en stor klem!

 7. Isabelle

  Haha må bare le av alle de latterlige kommentarene om at «det er alt for dyrt» og «det er så upraktisk» Kan ikke Caroline selv få bestemme hva hun syns er dyrt, og hva hun syns er upraktisk? Skal folk ALLTID bry seg om hva andre gjør og ikke gjør? Syns den var utrolig fin, Caroline!

 8. Jeg fikk diamantring i fødselsgave… Hverken plass til bleier eller våtservietter, ikke veldig praktisk til annet enn å «flashe» med heller… Koser meg med den allikevel. Du fikk i det minste noe som er til prinsessen også .. Kos deg med veska di du, om du velger å putte brukte bleier, gulpekluter eller smokker i den fremfor annet skrot syns jeg ikke folk har noe med.. 🙂

 9. Dattera til hagen

  Gratulerer med vesken:) Jeg kjøpte meg LV fødselsbag (bagen til sykehuset) så jeg skal ikke si noe;) Stellevesken ble Mulberry Bayswater. Disse har laaang levetid så det er gode kjøp!Jeg synes at ventetiden og alle forberedelsene var topp, det var så koselig å bygge rede. Nyt både egen- og kjærestetiden nå-det blir det mindre av gitt;) men det blir enda bedre!

 10. Kjære Caroline

  Elsker Lv og du har helt rett i at denne er så utrolig mye mer praktisk en metis til ditt bruk , denne har du nok i mange år framover uansett så kan brukes til mye annet senere;)

  Blir også helt oppgitt over alle disse som mener de har rett til å bestemme hva du «burde» ha , noen folk eier ikke vett og skam .
  Veldig bra at du hever deg over de;) når det er sagt kos deg utrolig mye nyt turen og tiden med mannen din .

  Stor klem fra S.S <3

 11. Hei Caroline, nå er det lenge siden jeg har kommentert.

  Først av alt; gratulerer så mye- du stråler. ❤ Angående mage-maset som pågår så kan jeg jo nevne at jeg fikk mage først i 7 måned. Ingen så noe og «alle» trodde noe måtte være galt. Min baby hadde 4280 i fødselsvekt og målte 53 cm lang. Hvor han hadde gjemt seg var det ingen som kunne tro, men en nydelig, stor og lang gutt var det som møtte meg. ❤ Jeg var godt trent da jeg ble gravid og trente regelmessig under graviditeten.

  Stellevesken dere har valgt er lekker, LV er tidløs og min favoritt. Det er ikke noe problem verken å henge den på voga eller slike ting som antydes. Jeg anvendte en slik en selv. 🙂

  Kos deg med mannen og nyt dagene. Dere bli de beste foreldre. Kjør forsiktig og kos dere med resten av ferien.
  Vi drar på ferie på onsdag, og nå lengter jeg etter sol, glade barn, og sand mellom tærne. 🙂

  Masse hilser fra Vigdis

 12. Hei! Jeg lurte bare på om louis vuitton fortsatt selger modellen Mini Lin diaper bag? Jeg har sett et par bilder på nettet og den virker veldig praktisk og fin! Jeg tror du har gjort et godt valg ang Totally vesken, kjempe lekker og praktisk:-) du ser helt nydelig ut! Lykke til med svangerskapet og resten, du kommer til å bli en flott mor:-)

  1. Fotballfrue

   Nei, de gjør dessverre ikke det 🙁 Hadde veldig lyst på den selv 🙂

 13. Kristina

  Huff, det er helt sjokkerende å lese alt folk får seg til å skrive når de sitter gjemt bak PCskjermen. Hvorfor i all verden er det sykt/tåpelig og sjokkerende å bruke 6000kr på en veske som vil gå videre i mange generasjoner, men det er helt greit å bruke 10.000kr på en fyllatur til Magaluf som er over på en uke?? Hvordan folk kan blande seg sånn i hva andre bruker penger på er beyond me!!! Nyt stellevesken din Caroline!! Uansett hva du hadde kjøpt hadde det blitt feil for noen. Bare se hvordan det gikk da det ble avslørt at dere brukte dopapir fra first price 😉

  1. Hvor er «like» knappen når man trenger den?
   Kunne ikke sagt det bedre selv, herregud for noen kommentarer disse bedre-viterne her kommer med.
   Nyt den fine vesken din du Caroline, og LK fortjener også litt skryt for å være en snill og omtenksom kjæreste. 😉

 14. Åhh så fin stelleveske 🙂 tror jeg også må få meg noe lignende og jeg en gang får barn 🙂

 15. Mange som har ferie og lite å finne på, ser jeg. Å ha meninger er en ting, men jeg blir flau over hvordan enkelte voksne folk ter seg. Nyt svangerskapet og tiden sammen med den lille, gleder meg til mer babysnakk! 🙂

 16. ååååhhh, for en lekker veske , just love it 🙂 nyt den og svangerskapet Caroline . Foresten , laget du opplegget selv da dere reiste for å se Tdf ? vi tenker å reise med sykkelreiser engang når siste (12år) er ute av redet 🙂

 17. Jeg får helt vondt i magen over hvor dømmende og slemme folk kan være!!! Vær så snill å ikke bry deg, husk at 99 % av leserne dine vet hva slags verdier du står for, og synes du er fantastisk! God ferie videre 🙂

 18. Nydelig kjole! Hvor er den fra?

  Masse Lykke til med den lille!

  1. Fotballfrue

   Fra accessorize 🙂 Tusen takk <3

 19. Saken er at, ALLE som kritiserer hadde kjøpt ei LV-Veske hvis de hadde råd, lenge leve denne fordømte sjalusien sier jeg bare. Vesken er helt nydelig og du må bare ignorere disse kjerringene som gnåler og klager. Nyt graviditeten og kos deg masse.

  1. Nei,jeg kan med hånda på hjertet si at jeg ikke ville kjøpt den. Hadde heller kjøpt meg to acne-vesker for den prisen. Vi er forskjellige med ulik smak,så tror ikkenødvendigvis alle ville kjøpt den..

 20. Benedicte

  Jeg har Emmaljunga Duo Edge, jeg har brukt den til begge mine barn og den er fortsatt veldig fin:) vi har klassisk understell, jeg tror det er best i lengden! Hvis dere ender opp med å kjøpe den anbefaler jeg å kjøpe den i Sverige, er en del penger å spare på det. Vi kjøpte vår i Strømstad på Kattis Babyshop.

  Ellers vil jeg bare gratulere deg med stellevesken, rålekker! Jeg har vært fornøyd med min Emmaljunga matchende stelleveske, men den har nå tatt kvelden etter to barn så jeg må ha ny dersom vi skal ha en til.

  Lykke til med alle innkjøp til babyen!

  1. Vi har nettopp kjøpt Edge, og fant ut at vi bare ville spart omtrent 500,- på å kjøpe den på Kattis. Har også classic understellet 🙂 Ikke testet den på trilletur enda siden mini tydeligvis ikke vil ut, men den er fin å trille rundt i leiligheten hvertfall 😀

 21. Det var en nydelig LV veske!! Men jeg har et annet spørsmål: Hvor er den kjolen på det øverste bilde fra?

  1. Fotballfrue

   Den er fra Accessorize 🙂

 22. Den var egentlig ganske harry, men hver sin smak 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, fy søren. Aldri sett noe mer harry, jeg! :O

   1. Dumt å kjøpe den om du synes det da 😉

   2. Fotballfrue

    Haha 🙂 Ja, ikke sant.

   3. Ina Therese

    Hahha. Huff. Folk asså.

    Lykke til Caroline. Har jo fulgt bloggen din siden starten nesten å er innom hver dag !:) vel litt mindre nå når mamma permen endte å jobb startet igjen. Puh. Jobber i canary wharf i london og bruker over en time hver vei .
    Hardt å traVelt men elsker det nå uansett.
    Livet er hærlig da man er tre!
    Nyt den lille. Selv om det er vanskelig av å til. tiden flyr altfor fort. Ikke minst nyt å være gravid.

 23. Blir helt paff av og å lese kommentarer til folk her jeg ! Hva så om hun vil kjøpe en stelleveske fra LV ! Jeg brukte også sikkert noe folk mener er en svimlende sum på barnevogn , stelleveske , bilsete osv , synes det ikke var galt og bruke penger på mitt barn . Jeg og som Caroline har jobbet hardt for de pengene man tjener . Hva folk bruker penger på har ingen noe med ! Stå på Caroline og kos deg masse denne tiden og bry deg ikke om hva folk sier !

 24. Så koselig å se hvor fornøyd du er med gaven. Jeg blir ganske satt ut av hvor mye frekkhet folk klarer å gulpe opp på nett godt gjemt bak en skjerm. Alminnelig folkeskikk på nett og i RL er visst to helt forskjellige begrep.

 25. Katrine

  Så gøy å kunne unne seg noe slikt! Den ser flott ut! Jeg har hatt en «praktisk» stelleveske fra Buggaboo, og har irritert meg over hvor upraktisk den er. Trang og fæl, og betalte en formue for den, dette ser mye lurere ut. Gled deg, den kommer til å funke superdupert!

 26. men i himmelens navn. På forsiden av dagbladet.no er det idag en case om en nordmann som har kjøpt seg en MÅNE (riktig nok en binær data-måne, men likevel) for ca 150000 kr om jeg ikke husker feil. Og den saken har bare 10 kommentarer. Kan alle som kritiserer at en søt soon-to-be mummy har lyst på og kjøper en fancy stelleveske for sin første prinsesse, vennligst klikke seg inn på den saken og gå i harnisk over mannen som kjøper noe han ikke engang kan holde i hånden? Hjelpes…
  Caroline: jeg synes vesken var NYDELIG. Jeg sitter og sikler på neverfull rose velour her. Selvom «alle» har neverfull. Louis Vuitton er magisk. Kos deg videre på ferie!! 🙂

  1. Haha! Dagens kommentar:D Godt poeng!

   1. 😀 😀 😀

 27. Huff, for en fryktlig stelleveske! Men smaken er vel som baken delt i to.

 28. Jeanette

  Ok jeg må bare få si/spørre:

  Noen kjøper gjerne mange stellevesker, andre type vesker til seg selv osv, som er billigere (og det er ingenting galt i det, for all del), mens Caroline kjøper en veske som fungerer som stelleveske & som en litt større praktisk veske senere & som i tillegg er av veldig god kvalitet og vil vare i maange år fremover..

  Så mitt spørsmål til alle som synes dette veskekjøpet var så forferdelig:

  Er det egentlig verre å kjøpe 1 veske til 6500kr ca, enn mange småkjøp som fort kommer opp i samme prisen??

  Selv har jeg ingenting i mot noen av delene, havner ofte på mange kjøp som er billigere per stykk selv jeg, men har da ingen rett til å dømme de som kjøper en designerveske i steden for? Hadde ikke hatt noe i mot det selv heller. Og LK er jo en fantastisk mann som kjøper en så fin gave til Caroline- så la oss heller være glad på deres vegne?! 🙂

  God helg til dere alle:-)

 29. Bugaboo er den lekreste vogna! Lett og liten, kan vendes begge veier og kan endre utseende etter humøret 😉
  Fin veske ja!

 30. Huff, jeg blir helt sjokkert over hva folk får seg til å skrive over nettet… For en utrolig lekker veske, Caroline, skjønner at du er glad for den gaven! Den ser kjempepraktisk ut og du kommer sikkert til å ha glede av den i mange år fremover når den er ferdig å gjøre nytte for seg som stelleveske!:-) LV-veskene har utrolig bra kvalitet! Syns det er bedre å investere litt i noe som varer enn å kjøpe noe som ikke varer lenger enn noen måneder! Lykke til videre i svangerskapet og tiden etter det, du stråler for tiden, og bloggen blir bare bedre og bedre! Gleder meg til å følge deg fremover!

  Kos dere i Frankrike, regner med LK er superfornøyd med gaven sin!:)
  Klem<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne du <3

 31. Har dere tenkt at LK skal bruke samme veske når han har
  barnet/ pappaperm??

  1. Jeg har min egen LV-stelleveske 😉 Tipper jeg overlever :p

   1. Har du det? Seriøst? Den vil jeg se – utrolig kult 🙂

   2. Anette

    Haha, ler meg skrullete :p

 32. Flott veske.. men som stelleveske….. ikke helt sikkert på det…….
  Kos deg videre på tur!

 33. Elisabeth

  Grattis med nydelig stelleveske!
  Du er så skjønn!

 34. Jeg kunne ikke brydd meg mindre hva slags veske du har kjøpt deg jeg… haha! Er heller mer nysgjerrig på hva jenta kommer til å hete! Ikke tenkt å røpe noe navn eller? 😀 Gleder meg til å lese mer framover! Har fulgt deg siden før du ble forlovet med LK (tror jeg? sånn ca) men kanskje lagt igjen 1-2 kommentarer totalt, haha. Ække så flink til det 😉

 35. Iiik, dyr! Spesielt når det kommer bæsj i veska!

  1. Har da ikke tenkt å bruke den som bleie? 😀

   1. Helene

    det kommer ikke bæsj i veska hvis man vasker godt før man tar nye bleie og vasker hendene sine godt 🙂 må passe på å ikke «dynke» babyen i for mye, holder med de våtserviettene grønnhverdag anbefaler, et par skift og noen bleier 🙂 (Mener; ikke for mye oljer etc, man skal helst bruke minst mulig. Sinksalve er «må-ha»).

   2. Hahaha, genialt svar:D Hva er det folk tror man bruker en stelleveske til? Jaiks. Ser noen snakker om at det skal være mulig å brette ut ettelleraent stelleunderlag? Har jeg aldri hørt om/brukt, og jeg er (ung og fresh:D) tobarnsmor. Caroline, fra en systematiker til en annen: Jeg har også bare brukt en diger veske som jeg liker (min er Ikke LV da,hehe …hulkhulk…). Men oppi veska har jeg hatt følgende: bleier og våtservietter oppi ett lite tøynett. Håndkle (til offentlige stellebordet,får virkelig gåsehud av sånne,haha) i ett annet lite tøynett. Klesskift og smekke/smokk oppi et tredje nett..etc etc. På den måten har man alltid kontroll på at rent tøy alltid er rent etc. Husk egen pose til evt skittentøy:) Men for ordens skyld – du kommer sannsynligvis ALDRI til å risikere å få bæsj på veska,haha.

    Og du – jeg er vanligvis ca samme størrelse som deg, alltid trent mye og la på meg 22 kg (vann) i begge svangerskapene. Begge gangene har alle de kiloene forsvunnet ila uker, og magen min er like flat i dag, 2 mnd etter fødsel nr to. Det at du ser ut som du gjør, gjør meg bare utrolig glad! Vakker er du! Ingen forunt å måtte drasse på mye mer enn man må.

    Klem!

   3. Susanne

    Haha! Beste svar Caroline! Hvordan i alle dager
    får man bæsj i en stelleveske??

   4. HAHAHA! Utrolig bra comeback, Caroline! Stå på 🙂

   5. Ina Therese

    Skal ikke være bæsj rett i veskada.. Haha. Huff. Haha.

 36. Kamilla

  Hei! 🙂
  Ser at du har fått tips ang kroker. For deg som er glad i vakre ting, så er krokene av merket ju-ju-be mye penere enn de fra tinkafu. De har litt pynt på 🙂
  Gratulerer med flott veske! 🙂

 37. Hadde Emmaljunga fram til den skulle brukes som sportsvogn. Så kjøpte vi Babyjogger…. Min mening er at det er bedre med tre hjul som sportsvogn og fire hjul når man bruker bagen. Så mitt tips er: invester i begge deler! Sjekk også ut Babyjogger til løpeturer.
  Elsker den! Er nå gravid med nr 2 og har begge deler… 🙂

 38. Julie Andrea

  Føler meg litt startruck… Men jeg har samme kjole som du har på i denne forumposten 😀 Den er så utrolig fin 🙂

 39. litt lik Michael Kors Jet Set Top-Zip Saffiano Tote 🙂

  1. Fotballfrue

   fiiinere 😀

 40. Når man er blogger så er det vel bare sånn at man får litt dritt. Men som det sies kan man ikke gå bort til Caroline på gata å fortelle henne hva du mener, trenger man strengt tatt ikke skrive det her heller. Ser for meg at noe gikk bort å satt deg på plass fordi di syntes at den stelleveska ikke var «riktig».

  Gleder meg magen din kommer, nå har jeg sett så mange nyfødte rundt om kring at jeg nesten vil ha flere barn.Så jeg får bare følge med på deg 😉

 41. Du sier jo selv(ganske ofte) at «vi»ikke kjenner deg, og at dette er bare en blogg. Men slik du fremstiller deg selv gjennom bloggen er som de andre skriver ovenfor her, ganske overfladisk og at det som gjelder her i livet er matrielle ting. Det er bare det inntrykket jeg har fått..men det er jo bare en blogg så..

  Ha en fin sommer:)

  1. Fotballfrue

   ..har forklart dette så mange ganger. Du MÅ lære deg å skille mellom person og blogg. En blogg er IKKE en person. En blogg er som et magasin, spesielt min blogg, som handler om det overfladiske som for eks. skjønnhet og mote. Det er meningen at denne bloggen skal underholde, inspirere og motivere, det er ikke en seriøs blogg hvor du får et dypdykk i mitt liv og mine tanker. Ja, jeg krydrer den med noe dagligliv, men det er så lite. Dette er en blogg, det må du forstå. Det har ingenting med mine verdier som menneske å gjøre, det har ingenting å gjøre med hva som virkelig betyr noe for meg i livet når alt kommer til alt. Jeg har flere ganger vært åpen om hvor viktig familie og tradisjoner er for meg for eksempel, men det er ikke dette bloggen handler om. Tror du ikke de som jobber i et motemagasin har andre interesser og verdier enn det de jobber med hver dag, andre intersser og verdier enn det de representerer og skriver på papiret?

   Materielle goder er en liten brøkdel av livet mitt, det er det overfladiske, og det er dette bloggen representerer, men det er ikke det jeg representerer. Les dette innlegget, kanksje du skjønner litt mer. Folk må kunne skille mellom person og blogg, det er så viktig. http://fotballfrue.no/2012/07/18/et-problem-a-ha-det-bra/

 42. Camilla Ackermann

  Hei søte Caroline!

  Først og fremst vil jeg si jeg håper dere har kost dere helt uendelig mye på ferie. Det litt for mange her tydeligvis ikke skjønner er at Caroline driver sitt eget motemagasin, med andre ting som interiør, kosthold, trening og andre ting i fokus også. I stedet for å bruke uendelig med tid på å produsere et papirmagasin, som folk da må kjøpe og trenger flere ansatte for å få gjennomført, gjør Caroline jobben selv og også gratis for oss å lese gjennom å dele via blogg. Det mange sier ved dette er jo at det du leser i blader som Kamille, Stella, Topp og alle disse bladene er at sjefene for disse viser kun hva de bryr seg om gjennom bladet sitt. Det er jo HELT FEIL! Så vær så snill, forstå forskjellen mellom et magasin på nett(Caroline sin blogg) Og det å skrive om alt oppi hodet ens. Og de har nå kjøpt en veske/stelleveske etter deres inntekt. Dere må gjerne si det kunne hun gitt til veldedighet, men da lurer jeg på om mange av dere kjøper klær fra fretex eller fra de «vanlige kleskjedene». Tenk dere om før dere dømmer da, vær så snill! Fin veske Caroline, alt for ung til å vite noe om graviditets ting, men bra dere gjør deres egne valg.

  Ha en fremdeles fin ferie begge to, stoooor klem C 🙂

 43. maria s

  jeg har ikke orket å lese alle kommentarene 🙂 men vill tipse om JUJUBE kroker till å henge veska i, og alle andre du sikkert blir til å kjöpe etterhvert 🙂 jeg har alllt for mange! også vil jeg tipse om marc jacobs sin faktiske stelleveske, den er bra!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *