Le Salon des Indépendants

Vi var på en helt nydelig restaurant i gamlebyen i går, så den må jeg jo bare anbefale til dere! Navnet på den finner dere i overskriften. Vi ble servert en 4-retters meny, hvor både forrett nummer 1 og 2 var satt, og så kunne vi velge mellom 5 forskjellige alternativer til hovedrett og dessert. Vi valgte begge honning-glasert and til hovedrett og jeg endte på en diger fransk makron av kirsebær og sjokolade til dessert, sammen med iskrem og krem. Oi, så godt!

Taxi tilbake til hotellet var ikke nødvendig, for vi trillet seriøst hele veien til sengen. Uansett, stemningen rundt meg var så nydelig med live musikk og utsikten av de trange, franske smugene og selvfølgelig Lars-Kristian *kliss-alert* Gamlebyen i seg selv er jo romantisk, så dere MÅ dit om noen av dere skal til Cannes i fremtiden. Denne restauranten finner du litt gjemt bort fra hovedgaten med de andre, så den ligger helt for seg selv på toppen, rundt en sving. Det er ikke så mange plasser ute, men det er en fordel å bare være to. Vi var heldige og fikk bord utendørs, og vi var faktisk ikke på plass før halv ti. Musikken ble spilt inne, men vi hørte godt hele veien ut, for restauranten er ikke akkurat stor 😉

Antrekket mitt i går ble en en kjole fra Asos sammen med knallrosa hæler og ellers marineblådetaljer. Elsker denne kjolen, vil passe kjempefint når magen vokser også ♥

Kjole Asos (adlink) / Sandaler NLY / Veske Accessorize / Hårbøyle Accessorize 

Nei, å! Nå har jeg sittet med dette innlegget altfor lenge, nå må vi ut i solen! Rekker dessverre ikke godkjenne kommentarer, men jeg ser at flere har spurt hvor lenge tilbudet med ELLE + Lulu’s varer, og det varer så lenge lageret rekker 🙂

Ha en strålende dag, fineste lesere!

101 kommentarer

 1. Herregud Caroline du ser helt utrolig vakker ut! Gleder meg sånn til å se magen din komme fram, håper du ikke kommer til å gjemme den, du ser flottere ut enn noen sinne 😀

  Har ett spørsmål ang. skoene dine. Har like i svart, synes de er SÅ fine! Men desverre så syns jeg de blir vanvittige vonde å gå i over tid da den nederste reimen er så stor. Foten ender bare opp med å gli langt fram og tilbake.. Ser den ikke sitter helt inntil hos deg å, men klarer du å gå med de uansett? Evt. noen tips du bruker for å gjøre de mer behagelig? 🙂

  MASSE lykke til videre i graviditeten skjønne deg, krysser fingrene for at den fortsetter like bra framover <3 Klem!

 2. Hi Caroline! Must be a very nice restaurant, the food seems so scrumptious! You look so beautiful with the floral dress, love the colors and the heels go perfect with it! Kisses! xo

 3. Karoline

  Hei! Kanskje litt feil innlegg å spørre i, men jeg sliter veldig med vond nakke når jeg trener enkelte mageøvelser som for eksempel sit-ups. Godt mulig jeg rett og slett gjør det feil, eller er for svak, men jeg har virkelig prøvd «alt» og det gjørt fortsatt like vondt. Har du noe erfaringer med dette eller evt. noen tips til gode mageøvelser som er fine for vond nakke/skuldrer? Takker i såfall for tips 🙂

 4. Johanne

  Du STRÅLER, Caroline!! Kos dere videre på ferie, det ser veldig deilig ut!:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snilleste deg <3

 5. Håper du ikke spiste det kjøttet på bildet som ikke er gjennomstekt. Toxoplastmose kan være farlig for fosteret når man er gravid.

  1. Fotballfrue

   Håper du er klar over at jeg som voksen og gravid i 21. uke er i full stand til å ta vare på meg selv og fosteret mitt 🙂

   1. Noen hormoner ute å svinger fotballfrue?

   2. Når du får 50 kommentarer hver dag på hva du skal eller ikke skal gjøre mtp graviditeten, så trenger du ikke hormoner for å få humørsvingninger 😉

   3. Flere gravide bruker bloggen din som inspirasjon til kosthold og trening. Da er det kanskje ikke så rart at noen reagerer på at du legger ut bilde av kjøtt som ikke er gjennomstekt, selv om dette kanskje ikke var din middag. Hvert år risikerer i gjennomsnitt 29 mødre fostret sitt gjennom å spise mat som ikke er gjennomstekt og for dårlig håndhygiene. Resultatet er spontan aborter, dødfødte barn og barn med hjerneskader.

    Det er ingen som er ute etter å kritisere deg, de vil bare ha ned disse tallene. Jo bedre informasjon til gravide, jo færre får i seg toxoplasma, jo flere barn blir født friske og raske.

 6. For en fantastisk kjole!
  Du er NydeligFlott!
  Klem fra Julie 🙂

 7. Du ser helt nydelig ut, C 😀
  Kunne ikke la være å se at graviditeten har gjort noe med fordelene dine 😀 Du virkelig kler å være gravid og jeg syntes det er helt utrolig at du klarer å holde hodet hevet og være deg selv gjennom en haug med dustete kommentarer <3

 8. Kristin

  Hei! Jeg elsker denne kjolen. Jeg tror jeg klarte å få tak i samme fra asos nå. Lurte på hvilken str. du har i den? Jeg bestilte S men er redd den kanskje blir stor.

  1. tror jeg har uk6 🙂

   1. Kristin

    Takk for svar 🙂 Er den stor i størrelsen? Stretch? Har gjort så mange bomkjøp på kjoler i det siste at jeg snart blir smårar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *