Morgentrim langs rivieraen

Klokken halv åtte slo vi opp øynene, tok en kaffekopp og en flaske vann på terrassen, og så var vi ute av døren tyve minutter senere. For en varme! I morgen bør vi være ute hakket tidligere kjenner jeg, selv om disen fortsatt lå ganske tykt dav i løp. Du får så mye gratis svette på kjøpet når du jogger utendørs, så da vi hadde jogget i 15 minutter, så det nok mer ut som 2 timer. Haha, deilig!

Det ble totalt en time med trening, løping etterfulgt av litt styrke her på hotellet. Deilig med bevegelse, for resten av dagen skal vi ligge på stranden. Eller. . Resten av dagen er vel kanskje ønsketenkning, Lars-Kristian blir så fort rastløs, og det gjør egentlig jeg også, men noen timer skal det i hvert fall bli. Og så MÅ vi innom Ladurée! Vi får nesten ta det til lunsj.

Veldig positivt overrasket over frokosten her, ettersom jeg ikke har noen særlig god erfaring med fransk frokost, så dette var bra! Frukt, masse forskjellige yoghurt, espresso, kaffe, juice, vann, pålegg, ost, eggerøre, nøtter. . Ja, det meste 🙂 Fantastisk start på dagen!

Sminkefri, klar for stranden 🙂 Og ja, kirsebæryoghurt: SÅ GOD!

Crossaint i Frankrike er et must. Er det ferie, så er det ferie!

Dere aner forresten ikke hva vi har klart. Eller hva JEG har klart, blir vel mer rikitg. Reiste like gjerne fra kameraladeren min, jeg. . Så i skrivende stund er Lars-Kristian på laderjakt. I verste tilfelle må vi kjøpe nytt kamera. K.R.I.S.E. En leser tipset om en butikk her i Cannes som muligens selger Sony, så jeg krysser alt jeg har mens jeg skylder på pregnancybrain. .

Ønsker dere en strålende dag, hører rykter om deilig vær hjemme også ♥ 

112 kommentarer

 1. Michelle

  Så utrolig fint bilde av deg, nydelig helt naturlig også! sol og varme høres veldig fristende ut, her hjemme er det alt annet enn sol. Jeg forstår LK når det kommer til stranden.. jeg greier maks ligge i ro 40 min før jeg MÅ bevege på meg 😛 haha
  Kos dere masse <3

  1. Fotballfrue

   Ble to timer 😉 Haha!

   Stor klem!

 2. Dwightinha

  Du ser både flott og vakker ut!! Liker deg uten sminke også. Nope, i dag har ikke været vært som forventet, i hvertfall ikke rundt Oslo området. Overskyet, små regnskurer men bra temperatur på +20C.

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig, tusen takk, snille du <3 Håper på solskinn for dere i morgen 🙂

 3. Et tips kan også være å sjekke i resepsjonen på hotellet. Min erfaring er at de har kassevis med slikt som folk glemmer på rommet. Sikkert mest mobil ladere men, man vet aldri!

  1. Fotballfrue

   Vi fikk tak i en universallader som funker 😀 Helt utrolig, takk og lov 🙂

 4. Sarperaz

  Du er nydelig uten sminke! Kos dere masse på ferie 🙂

 5. Du er alltid flott, men synes du ser ut mye yngre og penere uten sminke 🙂

 6. Dra til «Fnac» i hovedhandlegaten, ganske høyt oppe! Der har de alt som trengs til kamera!

  1. Fotballfrue

   Det var det vi fikk tips om, ordnet seg 😀

 7. Kan du drikke kaffe gravid ?

 8. You know, if there is a thing I love to do on vacation is the breakfast, a rich one! Nom nom, how many scrumptious things, you just made me so hungry! you look so beautiful even without make up!!:) xo

 9. Natasja

  Wow, you really look like your mother on the second to last picture. You’re beautiful!

 10. Så utrolig pen du er, og så veltrent og flott kropp du har! La spesielt merke til de flotte beina dine! Har du noen gode øvelser som du anbefaler for legger og lår? 🙂 <3

 11. Hvorfor går du ikke alltid sånn her? Tror jeg aldri har sett deg se bedre ut! Naturlig og vakker 🙂 (Brunfargen hjelper sikkert litt den også)

 12. Du ser helt fantastisk ut Caroline! Du kler virkelig å være gravid 🙂 kos dere i videre i frankrike!

 13. Marlene

  Pleier sjelden å kommentere innleggene dine, men måtte bare si hvor vakker du er uten sminke! Den plettfrie huden, du ser ut som en 19-åring.. *Sjalu*

 14. marianne johansen

  Hei igjen.Ja,jeg må jo si noe her også,hehehe.For et flott og sporty par dere er.
  Du,Caroline,ser helt nydelig ut her,,uten sminke.Gjør det oftere.
  Ikke missforstå,kjære deg,men det er også veldig bra og stå frem som usminket
  en gang i blandt.Ha fine dager begge to.
  Marianne.

 15. Du er så pen! Kos dere videre på ferie og nyt dagene;)
  En ting jeg alltid har lurt på er hvilken dialekt du snakker? Hehe

  1. Fotballfrue

   Jeg er fra sarpsbog, men har bodd i Oslo i mange år, så jeg snakker vel en blanding 🙂

 16. Madeleine

  Hvis kameraet ditt er av den typen som du kan ta batteriet ut av, så finnes det universalladere som du kan klemme batteriet inn i. Du stiller inn «polene» ettersom hvilken avstand du trenger til batteriet, og så setter du den bare nedi, så er det en fjær som holder det på plass. Selges ofte i fotobutikker og sånt. Laderen til min Nikon har vært long gone i flere år, og jeg endte opp med å kjøpe en universallader på en fotobutikk for noen år tilbake, og den har fungert helt supert. Nå kjenner jeg lite til om det fungerer til ditt kamera, men er jo bare å fortelle hva slags kamera du har, og håpe de har noe som passer. Lykke til! 🙂

 17. Flott uten sminke! 🙂
  Særlig øyebrynene, helt sminkefrie de også? Wow!

 18. Utrolig fin shorts. Hvor er den fra?:)

  1. Fotballfrue

   Nike 🙂

 19. idabida

  er det rart om jeg sier du ser bedre ut uten smike?? kjempepen!

  1. Fotballfrue

   :O JA! Du er gal! Tuuusen takk 😀

 20. Er det ingen som reagerer på at du i uke 21 ikke har tegn til mage?

  1. Fotballfrue

   hvorfor skulle noen reagere på det? det er helt normalt, og ingen svangerskap er like.

 21. Du er så utrolig mye finere uten all den sminken på!

 22. kate odsylv sundt

  Ingen svangerskap er make, det er sant, men ja jeg gjør meg tanker om det. Babyen er liten men vil vokse fort nå fremover. Jeg er sikker på at du får gode råd angående trening i svangerskapet, men du er et forbilde for mange. Magen din er godt trent og viser lite i forhold til de fleste andre som er på samme stadiet. Gi babyen plass, du blir flott med » kulemage». Babyen er viktigere enn en slank kropp nå. Du vil nok oppleve at kroppen din blir helt den samme et par mnd etter fødselen, uten særlig trening (en trilletur og litt husarbeid og amming ) kan være nok de første mnd. Jeg snakker av erfaring etter 3 svangerskap. Gjør meg litt tanker generelt og. Å få barn og gå gjennom et svangerskap er ikke bare bare, det gjør noe med kroppen, vi forandrer oss, vi må ta hensyn til oss selv. Du er i en slik posisjon at du kan være et forbilde også her. God sommer og lykke til med babyen.

  1. Hahahahahaha!!! Ler høyt av deg og denne dumme kommentaren. Man skulle tro at DU, etter dine 3 svangerskap, visste at hos mange kvinner, ligger fosteret langt inn mot ryggen, så si ved nyrene. Når fosteret ligger så langt bak, gjør det at magen er liten eller ikke eksisterende. Kjenner ei som er 9 mnd på vei, men hun ser ut som hun ikke er mer enn 6 mnd på vei. Så stygg du er, i denne «hjelpsomme» kommentaren.

 23. Marlene Bråthen

  Lise: alle mager ser da forskjellig ut i svangerskapet. Jeg har en vennine som ikke fikk mage før hun var 6, 5 mnd på vei. Alle er ikke lik. Caroline stråler<3

 24. spørsmålet mitt har ingenting med innlegget ditt og gjøre men er du gravid?
  For på¨forsiden av bloggen din så står det om stelleveske så bare lurer:P

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja 😉 Jeg er i uke 21, dvs. over 5 mnd. på vei 🙂

 25. Cecilie

  Så vakker du er uten sminke! Du burde vise det her på bloggen oftere;)

 26. Kristin

  Hvor har du kjøpt nike-shortsen? veldig fin:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *