Ladurée

Denne dagen har gått så altfor fort, jeg synes nettopp vi forlot hotellrommet, og nå sitter vi her igjen. Vi ble liggende på stranden i *trommevirvel* to timer før vi gikk lei. Det var jo nesten for varmt også, det hjelper ikke å sprayes med Evian når det fordamper før det treffer kroppen, haha 🙂 Så vi tuslet heller gatelangs, og jeg var innom Louis Vuitton nok en gang, klarer ikke bestemme meg hundre prosent, men jeg skal sove på det. Så gikk vi forbi denne bilen, og den matchet meg så godt at vi bare måtte forevige det. Håper ikke eieren lusket rundt hjørnet, da hadde jeg svimet av. Men det skal sies at vi ikke var de eneste som lot oss imponere over den. Så lekker!

Det er forresten utrolig mye nydelig babytøy her og jeg har så lyst på alt, men hittil har jeg ikke kjøpt noe. Merker Lars-Kristians blikk i nakken hver gang jeg tar tak i et nytt plagg og hører hans indre stemme høyt og tydelig, som forteller meg at hun vokser fra det etter en kort stund og at vi allerede har nok hjemme. . jajaja. Men det er jo så gøy! Får se om jeg klarer å holde meg 🙂 Anbefaler forresten å drikke ferskpresset juice av lime, sitron og appelsin i varmen, det var så avkjølende og godt, så det ble 2 og en halv runde på oss.

Så ble det en enkel lunsj før vi stoppet innom Ladurée, og jeg har svevd i syvende himmel siden. Franske makroner er min svakhet nummer 1, det er jo så godt!

Se hva jeg fant! Som en hyllest til lille babyjenta ♥  

På veien hjem stoppet vi innom et supermarked, og nå har vi boblevann, iste, nøtter, mørk sjokolade og tørket ost på rommet – parmesan – nam 🙂 Jeg går jo helt bananas i utenlandske matbutikker, det er så mye gøy her  forhold til hjemme, så det blir 15 minutter med boken og mannen på verandaen nå, før jeg må gå i dusjen. Håper alt er fint med dere ♥

88 kommentarer

 1. Mariell

  Jeg vet du får et titalls kommentarer på hvert innlegg om hvor fantastisk nydelig du er – og det er du. Men som regel vet jeg at du har stått en time eller to med sminke og krølltang, så derfor blir jeg like «overrasket» hver gang over hvor nydelig du er uten sminke og med litt tilfeldig hår. Det kler du helt sinnssykt godt hvertfall 🙂 Kos deg videre på ferie!

 2. Hei! Ser ut som dere har det veldig fint der nede 😀
  MEN en helt annen ting. Annonsebannerne for Bik Bok som er på hver sin side på bloggen din er helt utrolig irriterende!! Sliter med å konsentrere meg om å lese for de beveger sånn på seg. Er det en funksjon som gjør at man kan «skru» det av? Blir superstressa, haha.

  Klem Helle 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, så leit! Jeg tviler på at det skal være sånn 🙁 Leser du fra mobil?

   Klemmer!

 3. du er jo bare så vakker uten sminke! kjempefresh 😉

 4. Du ser ut som en gudinne :O SÅ vakker <3 Kos dere masse på ferie, og shop babyklær med god samvittighet;) Hihi, det er jo så stas!

  1. Fotballfrue

   Snille, vakre du <3 Tusen takk 😀

   Stor klem til Kristiansund <3

 5. ååååh, kor du har kjøpt det dekselet hen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Accessorize 😀

 6. Så pen du er Caroline! Føler du har en helt annen glød over deg nå, må nok være graviditeten 😀
  Kos dere masse videre på ferien, nyt sol, varme og mann! 🙂
  Klem

 7. Jeanette

  hehe,du er ikke den eneste som går bananas i utenlandske butikker 😉 og ja,jucie av appelsin,lime og sitron er supergodt!
  Kos dere videre!

 8. Caroline pragnancy make you more feminine and relaxed than ever 🙂 Wish you all the best with this new way of your life! By the way, please could you take me a tip for this beautiful shade and colour of your nail? What kind of nail polish is it? Many thanks
  Zuzana

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 😀 I use a colour from deborah lippmann on my nails, it’s called between sheets 🙂

   Hugs!

 9. Katarina

  Så utrolig pen og naturlig du var her! God ferie videre! 🙂

 10. Camilla M

  Caroline,

  Eg liker å seg deg usminket, du eeeeer vakker:-) ja det ser eg jo gjennom sminkene dine óg da hehe;-)

  Eg skulle fortelle deg i hvilket merke eg har sett endel uglesaker til en liten babyskatt men eg har glemt det:-/ Vi reiser hjem den samme vei som vi kom så eg skal finne ut av det:-)

  Ha en fortsatt flott ferie:-))

  1. Fotballfrue

   Snille du <3 Tusen takk 😀 Håper ikke du stresser med det, det er tanken som teller 🙂

   Klem!

 11. Lena Strømmen

  Makronane frå LAC er også heilt viiiiilt gode! Sikler!

 12. You look mesmerizing with this tangerine maxi dress! The color suits you so well! As I’ve already told you you are wonderful withouth make up! Love love your hair!:) Btw, Laduree is one of my fav place as well, the macarons looks really good!:) Kisses Caroline! xo

 13. Ååå du har mye og glede deg til! Babylivet er vakkert 🙂 fikk ei lita prinsesse i januar og tiden bare flyr. Husk å nyte! Og nei du får nok ikke bruk for alle klærne… Her har vi masse som aldri ble tatt av prislappen engang før hun var vokst fra! Du ser forresten smashing ut, og beundrer din ståpåvilje med trening under svangerskapet 🙂 all hell og lykke deres vei! Og du, forresten, hvor har du kjøpt de flotte skoene?! Klem fra ei med baby på armen

 14. Så utrolig vakker du er uten sminke og der du bare er helt deg selv! Her kommer din myke, fine og livsglade utstråling virkelig til uttrykk, noe som ofte kan være gjemt bort bak sminke og oppstilte (antrekks-) bilder. 😉

 15. Flotte deg, den kjolen kledde du virkelig! Åh, Laduree er min store svakhet også.. Så utrolig gode makroner!

 16. Michelle

  NYDELIG <3 Den fargen kler du sykt godt Caroline!

 17. Så deilig vær dere har! Her pøser det ned.. 🙁 Så utrolig fine sandaler du har! Hvor er de fra?? 🙂 Kos dere videre med ferien!

 18. Knæsjt bilde med bil, du burde jo bedt om en prøvetur må vite!

  Og du får heller kjøpe noe litt større enn det du har hjemme, da er det enklere å få aksept. *host*

  Utenlandske matbutikker er fantastiske, selv små markeder er jo som himmelrik i forhold til de fleste norske A4 butikkene.

  Kos dere villt!

 19. Martine

  Wow, så utrolig vakker og strålende du er uten sminke <3 *misunnelig*
  Du er bare et så stort forbildet og du gir meg så mye inspirasjon <3 tusen takk! 🙂

  Fortsatt god ferie til dere <3

 20. Lykkelig mamma

  Hei!

  Ser ut til at dere koser dere. Fortsett med det 😉

  Du, jeg har et spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre. Gifter meg om ikke så lenge, og sitter og funderer på brudebuketten. ELSKER roser, så det blir det. Spørsmålet er bare hvilken farge. Jeg ser at du skriver at du hadde ivory-farget kjole. På bildene synes jeg kjolen ser hvit ut. Jeg tror det samme er tilfelle med min. Den er ikke kritthvit, men den vil nok oppfattes som mer hvit enn gul, hvis du henger med. Spørsmålet er derfor: tror du det blir best med hvite eller kremfargede roser til en slik kjole?

  Jeg prøvde helt kritthvite kjoler også, men da så jeg nesten blå ut.

 21. So stunning <333

 22. Og som alltid ser du helt smashing ut!
  Gleder oss til å se alt du har handlet, er ei heldig jente som kommer 🙂

  Sandra/reisedagboka.net

 23. You are gorgeous! I love your dress and the phone case aswell! :))

 24. Hei hei;) ville bare fortelle deg at de selger disse uglene du har planer om å pynte bayrommet med på princessbutikker i sølv materiale:) utrolig søte og pyntete. Tenkte på deg da jeg så de. Jeg hadde faktisk lyst å kjøpe ei å sende deg;)

 25. Så utrolig kult mobildeksel! 🙂 Kos deg på ferie!

 26. Så herlig 🙂

 27. Jeanette

  Hei!:-) fine bilder !:) ville bare tipse du som er så ugle dilla til prinsessen så er det en side på Facebook som heter «ranglebua» hvor det er ei som lager smukkelenker og vognpynt osv og i det siste har det hvert en del med ugler! Kjempe søte og herlige!!:-) så vet u det 🙂 ha en flott ferie videre!

 28. Ser herlig ut å være i syden nå <3

  Jeg titter ofte innom bloggen din, ser at du har en elsk for ugler 😀 Så mens jeg nettshopper til min lille skatt, så kom jeg over disse her da, såå mye søte ting Skip Hop merket har 🙂

  http://lekmer.no/skip-hop/

  Kos dere videre på ferie 🙂

 29. Kos deg masse på ferie. Du ser slående vakker ut som alltid. Lykke til videre med lillegull i magen og alt som hører med. Stor klem fra våte NordNorge 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne du!

   Klem og god sommer <3

 30. ser veldig godt her at du ikke er perfekt men bare helt vanlig 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   Ingen er perfekt, og er det noen som vet at jeg ikke er perfekt, så er det selvfølgelig meg selv. Men hva er egentlig dette for en kommentar å skrive?

   1. Herregud, er det mulig. ER. DET. MULIG.

    Jeg leser bloggen din så ofte jeg rekker det, og synes du er fantastisk, flott, søt, morsom, sjarmerende og ikke minst nydelig både innenpå og utenpå! Og dag etter dag blir jeg helt sjokkert (JA. SJOKKERT.) over hva andre mennesker får seg til å skrive til deg. Hva er det med folk? Hvem skriver noe som dette over her? Hva slags foreldre har disse stakkarne? Ofte tenker jeg at jeg skal svare dem, men det blir liksom ikke nok – jeg har lyst til å røske tak i dem i nakkeskinnet og filleriste dem til de får seg litt folkeskikk. (Men det kan jeg jo ikke… eller?)

    Ser ut som dere har hatt en fantastisk tur, selv har jeg vært i Nice og Monaco en uke og hatt det helt topp. Gratulerer med graviditeten, jeg ønsker deg alt godt i tiden fremover, og ikke glem for at hver jævla surmaga drittkommentar du får så er vi 100, om ikke 1000, ganger så mange som heier på deg og synes du er ACE (som de sier i England)!!! 🙂

    Fortsatt god sommer! xx

 31. Å, herrgud, du er jo helt nydelig! Det er absolutt ikke alle som kler oransje SÅ godt! 🙂 Håper dere har en kjempefin ferie videre og nyter varmen. Her er det nemlig ELLEVE grader og regn…….

  Og du; Bare kjøp babytøy du, men si til LK at du ikke har så mye i akkurat DEN størrelsen! 😉 Det kan være lurt å tenke på at temperaturene vil forandre seg med alderen til babyen også, da.. Det tenkte ikke jeg på da jeg kjøpte fleecepose som ikke passet før langt ut i juni, haha. :-p

 32. Ville bare tipse om denne siden : http://shop.marymeyer.com/

  Har selv en av ugle bamsene som jeg fikk til min datter som ble født for 4 uker siden, og den er bare så søt 🙂

  Kos dere videre på ferie
  Hilsen fast leser

 33. SiljeHH

  SÅ pen uten sminke! Og den kjolen er fantastisk 🙂 Kos dere masse med ferie og makroner!

 34. Hvilke louis vuitton veske vil du ha? Hvilke modell,? Har selv to Louis vuitton vesker selv En til 16000 og en til 7000:) så jeg er godt kjent med merket! Samt har jeg mange andre merke vesker og;) håper du svarer, har vært så nysjerrig helt siden du ne te at du ville ha en veske derfra:)

 35. Nydelig den kjolen der!!

  Husk at hun trenger jo klær i alle str så du har alltid en god grunn til å shoppe litt;) hi hi. Tenk litt fremover hva hun bruker i str, gutten min ble født 20 des og bruker nå str 68 og litt i str 74 som er 6-9mnd i norsk str. Ofte i utlandet så opererer de med 0, 1-3, 3-6, 6-9 osv. Så shop det du kan om det er billigere 🙂

  Gleder meg til å se LV vesken du bestemmer deg for, husk at den må kunne lukkes siden det regner. Min Neverfull blir mye parkert hjemme pga være her hjemme;(

  Klem Anette

 36. Du er så fantastisk du

 37. For en nydelig kjole, og for en farve!! =) Hvor er den fra?
  Du kledde godt den bilen ja…hihi.. Hvis eieren lusket rundt hjørnet,
  tok han det nok bare som et kompliment! 😉
  Kjøpte også macroner i den butikken da vi var der to år siden.
  Soooo good! =) Kos dere videre!

 38. Elisabeth L

  Skjønner det er lett å kjøpe for mye klær til baby jenta, men halo, babyer er bare liten én gang, så hvorfor ikke nyte anledningen? hihi 😀 hvordan gikk det med kamera lader jakten forresten?

  1. Fotballfrue

   Det gikk fint, takk og lov 😀

   Klemmer!

 39. Deilige farger.

 40. Hi!
  Could you please start to write your blog in english? I understand little bit swedish and norweigian is quite same, but I don’t get everything you say…
  🙂

  1. Fotballfrue

   Maybe I will 😀 But can you use google translate? 🙂

 41. Kristine

  Lekre bilder 🙂

  Spm ang Ole Henriksen-produktene: Jeg har nå kjøpt en haug med produkter fra OH, er veldig fornøyd. Men lurer på hvilken nattkrem du bruker? Jeg kjøpte «night gel» som jeg tar over serumet, men føler det blir litt stivt (litt som en maske). Bruke krem over eller gjør det ikke noe? Fant ingen vanlig nattkrem fra OH. Takk for svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Sheer transformation 🙂 Bruker også collagen booster under 🙂

 42. marianne johansen

  Hei .Så nydelig du er med kjolen.Jeg syntes at du stråler nå,mer enn noen gang.
  Det skyldes kansje graviditeten???ihvertfall er du helt sikkert i skyene for hver
  mnd fram til fødselen.Du er et meget godt forbilde for så mange,det være seg
  trening og kosthold i svangerskapet.Kjempeflott.
  Lykke til videre med den lille prinsessen i mors liv-))
  Varme hilsninger fra Marianne.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Marianne 🙂 Det er så hyggelig å høre 🙂

   Klemmer!

 43. Så flotte bilder fra Cannes *drømmedrømme* Nydelig denne kjolen her Caroline, du var (er!) helt skjønn i den! Ser virkelig ut som dere storkoser dere på tur, spiser mye god mat og nyter avslappende feriedager. Herlig!

  Jeg skrev et innlegg til deg for noen dager siden, jeg er usikker på om den ble postet og sendt riktig avgårde fra min side. Men jeg takket iallefall bare for svar på hvor du hadde kjøpt den fine hvite sommerkjolen du hadde på hytteturen sist, samt gratulasjoner med en jentebaby på vei o.l.

  Ønsker dere en fantastisk kveld i gamlebyen! Vi var der i 2008 og likte oss veldig godt der.

  Klem.

  1. Fotballfrue

   Så koselig 😀 Det er mye mulig den er gjennom, men at jeg ikke har fått godkjent ennå, holder på nå 🙂

   Stor klem og fortsatt god sommer 🙂

 44. Heii tenkte på deg da jeg så denne :))
  http://www.zazzle.com/whimsical_tribal_owl_pastel_girly_tie_dye_aztec_case-179244925476813221

  Ha en forsatt nydelig ferie ;))

 45. Er den Lamborghini Galardo??
  Sykt fin bil.

 46. The color of your dress is awesome. And I like your non make up look- so natural 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so much 😀

 47. Juliane

  Å fyyy fader så heldig du er! Ikkje frekt meint, men veit du i heile tatt kva bil det er? Lamborghini Aventador er virkelig ikkje kvardagskost! Du anar ikkje kor heldig du er, og kor misunnelig eg er på deg! Verste du sikkert tar det ganske lett at du såg den bilen…. Men uansett, du er superheldig! Oransj lamborghini aventador… eg kjem ikkje over det! Haha. Er ein smule misunnlig på deg, hehe… 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe 🙂

 48. Du MÅ handle babyklær på petit beatau! Det er det bløteste og deiligste, og ett år senere sverger vi fremdeles til det! Også mye fint ralph lauren i underetasjen på

  1. Fotballfrue

   Har vært og kikket på det 😀 Så mye søtt 😀

 49. Hei Caroline 🙂
  Ville bare si at jeg blir så utrolig glad av å lese bloggen din.
  Du er så utrolig positiv, sprudlende og smilende alltid! 🙂
  Kos deg så mye på ferie! Ser aldeles herlig ut! 😀

  1. Fotballfrue

   Det er så koselig å høre! Tusen takk 😀

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *