ELLE ♥ Lulu’s = Sant

annonse 

Dette bildet tok jeg før vi reiste, jeg ville forevige at den beste tiden på dagen, er den på morningen før hele huset våkner, når jeg er helt for meg selv, og kan nyte litt nytt lesestoff sammen med sjokolade og kaffe og stillheten.

ELLE er en storfavoritt hos meg, og de ble nylig kåret til årets magasin med god grunn: Dette er rett og slett bibelen for alle moteinteresserte jenter. Jeg finner alltid en hel haug med tips der, så nå tenkte jeg å fortelle dere at de er ute med et supertilbud til dere lesere: Nå får du den fineste av alle Lulu’s-toalettveskene pluss 6 utgaver av ELLE hjem i posten for kun 299,- kroner! Det er helt vanvittig billig, ettersom seks blader vil koste 414,- og toalettvesken 599,- ♥

Har du lyst til å benytte deg av tilbudet, klikker du bare her.

Lulu’s komer i fargen beige, som på bildet, og den ser litt lysere ut her enn i virkeligheten 🙂 De fleste som har fulgt bloggen min en stund, vet helt sikkert at dette er min absolutte favoritt-toalettmappe. Den rommer alt når jeg skal på tur, produkter i bunnen og sminkekoster på toppen, og ser i tillegg helt nydelig ut. Klikk gjerne her for bedre bilder av den, samt bilder av den innvendig.

Håper dere har en fin kveld, når du leser dette er vi i gamlebyen og spiser ♥

Edit: Dette tilbudet er dessverre utsolgt nå, men sjekk gjerne ut ELLE sine andre tilbud her.

84 kommentarer

 1. Ja, jeg fikk denne
  http://www.lulusaccessories.com/?projects=beauty-bag-flat-2
  Det står forresten «Grey» på merkelappen, og jeg synes fargen minner om «Mink», men trodde umiddelbart det var beige. Men som sagt, hvilken farge jeg hadde fått hadde vært likegyldig, viktigste er funksjonen.
  Ja, føler selv det er litt villedende. Jeg hadde ikke bestilt om jeg hadde visst at jeg fikk den størrelsen, da jeg prøver å begrense kjøp/anskaffelser til ting jeg faktisk har bruk for, som ikke blir liggende og støve ned. Fikk med et (mindre pent) iPhonedeksel med Elle-logoen som plaster på såret, som dessverre kommer til å gå rett i søpla. Har sendt de en lenger mail, så blir det spennende å se om jeg får svar. De har sikkert mottatt en del mailer siste ukene.

 2. catrine

  Jeg har også fått en toalettmappe i mindre str enn det som var lovet…

 3. Jeg fikk en sort toalettmappe, den var også mindre enn den som var avbildet. Fargen spiller egentlig ikke så stor rolle, men det er litt skuffende å få en helt annen type mappe enn det jeg trodde. Denne har jeg jo ikke bruk for?

  Sendte en mail jeg også, får se hva de svarer. Og ja, føler at det er litt i-landsproblem det her, men jeg ble bare så skuffet da jeg innså at toalettmappen var like stor som den som jeg allerede har.. hehe.

  1. Fotballfrue

   Du har all rett til å være skuffet! Dette var jo ikke dealen, og rett skal være rett. Håper det ordner seg! 🙂

   1. Marie buvarp

    Jeg har mailet ELLE for å høre hva som
    er skjedd da jeg heller ikke har fått sminkemappen. Jeg har ikke fått den i det hele tatt. Da får
    jeg til svar at de er gått tom (!!), og at de venter en annen type i november (!). Dette hadde de ikke gitt beskjed om en gang og det er vel egentlig det som skuffer mest.

    Syns dette er skikkelig kjip da jeg virkelig hadde gledet meg sååånn til at den vakre
    sminkemappen på bildene over her kunne pryde badehyllen min…

   2. JULIE S

    Blei GANSKE skuffa idag, jeg fikk pakken idag med toalettmappen og da jeg åpnet posen så var det sendt en grønn mindre toalettpmappe som er 200 kr billigere. fargen var ikke noe fin i det heile tatt, jeg hadde gledet meg til å ta i bruk denne flotte store toalettmappen. De hadde puttet ett lilla iphone deksel med Elle reklame oppi som plaster på såret. Hva skal jeg med det når jeg ikke har iphone engang`??
    Jeg ringte til Elle og fikk beskjed om at de var tomme og at de ikke kom til å skaffe flere!!
    Jeg blei ganske irritert for dette var ikke avtalen og de burde jo ha en viss kontroll på når tilbudet ikke strakk til lengre. Jeg krevde pengene mine igjen hvis de ikke klarte og sendte meg toalettmappen. Fikk beskjed om å sende tilbake den toalettmappen jeg fikk, jeg sa at det er greit og spørte om de kunne sende meg en returlapp, jeg fikk ett klart nei, porte måtte jeg betale sjøl! utrolig dårlig service…!!! oppfordrer alle til å kreve pengene igjen!!!

 4. Annonym

  Jeg fikk denne toalettmappen: http://www.lulusaccessories.com/?projects=beauty-bag-flat
  Riktignok i rett farge, men denne er mye mindre enn den som egentlig skulle komme, da jeg har sett den hos en venninne. Må si jeg ble skuffet når jeg hadde ventet lenge på pakken…..

 5. Karoline

  Jeg og fikk feil, utrolig skuffet! Kan ikke skjønne at dette lovlig… Utrolig dårlig!

 6. Jeg har akkurat fått toalettmappa og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er KJEMPE SKUFFET! At toalettmappen er i en annen farge en først lovet kan jeg leve med.. Men at toalettmappen er mye MINDRE og billigere enn avtalt synes jeg rett og slett er for dårlig! Å at Elle sender med et cheap-ass iPhonedeksel av typen silikondeksel til 1 dollar fra eBay, MED Elle reklame bakpå synes jeg bare er fornermende.. Kan kjøpe lignende deksler til en femmer på eBay, med frakt, om jeg hadde hatt iPhone.. Noe jeg ikke har!
  Er dette virkelig lov? Villedende markedsføring? Lureri?
  Å at «responsen var mye høyere enn først antatt» må være den dårligste unnskyldningen jeg noen gang har hørt..
  Hva tror dere kommer til å skje når dere legger ut et slik tilbud på Norges største blogg? At bære 200 av de 100.000(?) leserne dine benytter seg av tilbudet..
  Rett og slett lavmål og utrolig dårlig…!

 7. Jeg fikk også en størrelse mindre, i svart! Liker den ikke i det hele tatt! Håper du som reklamerte for dette tilbudet ta kontakt med de, så de får ordnet opp! Skjønner feilen ligger hos dem. Jeg synes ikke dette var greit 🙁 Hadde trengt den toalettmappa, og fikk en veldig dårlig og stygg erstatning! 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *