Coverbrands: Hårkampanje

annonse 

Coverbrands har et bredt utvalg av hårprodukter og i dag startet de en kampanje som betyr at du får 20 prosent på absolutt alt 🙂 Her er link til hele sortimentet, og der finner du merker som Tangle Teezer, Philip B, Biolage, Burt’s Bees, Blax og Percy and Reed, og ikke minst Tint som nå har kommet med Hair Chalk, en utrolig kul farge til håret for deg som ønsker en forandring som ikke varer lenger enn til neste dusj.

Jeg har brukt fargene Party Pink og Passion Purple, men de finnes i ganske mange til.

Det er utrolig kult når du har håret utover, men også når du fletter det, så i går flettet jeg en fiskebeinsflette.

Med denne type flette eller bare en helt vanlig en, blir det absolutt finest å bruke gjennomsiktige hårstrikk, disse fra Blax ryker seriøst aldri, og er også på tilbud. Finnes her.

Hair Chalk er lett å påføre, du holder barr en stripe med hår mellom boksen og fingrene, og så drar du. Fargen forsegles med hårspray, men kan smitte over på hvite plagg, så mitt tips er at du har på deg noe annet enn akkurat hvitt. Håret vaskes et par ganger med sjampo i dusjen før det er helt ute. Enkelt og greit 🙂 Anbefaler at du krøller håret FØR du påfører fargen.

Jeg har testet produkter fra Percy and Reed de siste ukene, og har virkelig blitt glad i det, ikke bare er designet utrolig lekkert, lekent og chic, men produktene jeg har testet er virkelig gode og det beste av alt er at de tilbyr ting som jeg har savnet, som tørrsjampo og tørrbalsam på små flasker. Sammen med et reisekit, har jeg har testet en hårmaske som er like god som de jeg vanligvis bruker fra Morrocan oil eller Hempz. Denne heter Totally TLC Hydrating Mask og skal gjenopprette hårets fuktbalanse. Helt fantastisk å bruke etter en omgang med Hair Chalk, ettersom håret ble ganske stritt og trått å gre gjennom av dette.

Det søteste av alt er jo at det faktisk følger med en helt nydelig badehette samme med hårkuren, denne rådes du til å ha over håret i 10 minutter slik at kuren får virke maksimalt. Elsker designet på den, så retro og nydelig med bittesmå fulger på!

Så er det kremen av kremen: Quintessential Quick Fix reisekit som skal få være med til Frankrike. Her har jeg både tørrsjampo, tørrbalsam, 2 små flasker med hårspray (en for hold og en for å forme) i tillegg til to produkter som skal påføres håret om du vil ha litt ekstra glans. Disse to har jeg ikke testet ennå, men de blir nok prøvd ut i løpet av ferien. Alle flaskene er på 50 ml. så disse blir lett med i håndbagasjen. Perfekt! Du får alle produktene i store flasker også 🙂

Percy and Reed er et merke skapt av kjendisfrisørene Adam Reed og Paul Percival, som tilbyr unike og luksuriøse produkter for håret. Produktene dere har vunnet flere priser siden de startet, blant annet har deres produkter vunnet ELLE Beauty Awards 2012 og Cosmetic Executive Women 2013 🙂 Du finner hele utvalget deres hos Coverbrands på kampanje her.

 

En siste favoritt som du finner på salget er hårbørsten Tangle Teezer Salon Elite. Akkurat denne er helt ny og skal være spesielt fin for de som striper håret og for de som har extensions eller clips. Et pluss med tangle teezer er jo størrelsen på den, utrolig kjekk å ha med i vesken!

Ingen av produktene er testet på dyr ♥ 

83 kommentarer

  1. Fotballfrue

   Hahaha, så skjønn 😀

 1. Jeanette

  utrolig stilig! Tror jeg skal farge håret mitt litt rosa 😀

 2. Ååh Caroline, jeg beundrer deg så utrolig mye! Alt du får til, og ikke minst skjønnheten og stilen din! Du er et så utrolig godt forbilde for både yngre og eldre lesere 🙂 Møtte deg på Statoil her en dag faktisk, og selvom du hadde dårlig tid tok du deg tid til å smile til meg, haha jeg ble så starstruck… Skal bli flinkere til å kommentere bloggen oftere, for er det en som fortjener det så er det deg!! Ha en super ettermiddag videre <3

  1. Fotballfrue

   Kjære gode deg <3 Så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg, det setter jeg så stor pris på! Jeg prøver å smile til alle jeg møter, det er jo så viktig å være blid og imøtekommende 🙂

   Ønsker deg en fortsatt god sommer, takk for at du klikker deg inn her! Stor klem 🙂

   1. Christine

    Så koselig, at du er en person som prøver å smile til alle. Er ingen ting som er så hyggelig som å få et smil av en fremmed person, selv om du kanskje ikke er så fremmed 😉 Må bli flinkere til deg jeg også 🙂

 3. Kristina

  Du er helt fantastisk, Caroline! og jeg elsker håret ditt!
  Du er en inspirasjon, blir så glad av å lese bloggen din (er inom ca 10 ganger daglig for å se om du har blogget hehe)
  Ønsker deg og LK det beste, håper alt står bra til med deg og lillejenta. Nyt denne perioden, den er heeeel magisk! klem♥

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, skjønne du! Tusen takk 🙂 Jeg nyter allerede, å kjenne små spark er helt magisk 🙂

   Stor klem!

 4. Føler for å legge igjen en kommentar her nå. Jeg leste bloggen din jevnlig tidligere, men har ikke lest den på et års tid nå. Ga meg da jeg ble mamma og ville bruke tid på andre ting fremfor å surfe på ulike blogger. Bloggen din er,og har alltid vært utrolig inspirerende når det gjelder mote, interiør og oppskrifter. Jeg klikket meg inn igjen her av ren nysgjerrighet da jeg leste at du var gravid. I min jobb ser jeg gravide kropper hver dag, og jeg tør å påstå at det er ekstremt få som ser ut som deg halvveis i svangerskapet. Du har en enorm innvirkning på leserne dine,og jeg vil tro at svært mange av de vil føle seg ekstremt mislykket av å se på deg. Håper du er klar over det! Selv om jeg var godt fornøyd med kroppen min under graviditeten og har et positivt selvbilde, kjenner jeg at jeg er utrolig glad for at jeg ikke leser bloggen din mens jeg selv er gravid. Jeg håper også at du,når du har født, tenker deg nøye om før du poster disse «perfect world» innleggene dine. Jeg er helt sikker på at det kan ta knekken på enhver barselkvinne som sitter med melkespreng, barseltårer, frustrasjon, og en følelse av at alle andre nybakte mødre fikser denne nye tilværelsen bedre enn seg selv. For de aller fleste er det å bli mamma den tøffeste oppgaven i livet, og man er svært skjøre i starten. Å da måtte lese dine solskinnshistorier kan være veldig uheldig.

  1. Fotballfrue

   Du har åpenbart ikke lest dette innlegget http://fotballfrue.no/2012/07/18/et-problem-a-ha-det-bra/ og det er synd, for før du kritiserer og tror at mine innlegg dreier seg om å skape en «perfect world» burde du sette deg inn i hva bloggen min dreier seg om. Og ja, vet du hva? Jeg har det faktisk så bra som jeg gir uttrykk for, og jeg er så lei av at dette skal måtte pakkes inn kun fordi «alle andre» kanskje ikke har det sånn som meg.

   Og dette måtte jo komme, eller hva? Nå ser jeg «for bra ut» i forhold til «alle andre» som også er gravide? Så da bør jeg kanskje gjemme meg da, fordi jeg kan gi andre gravide dårlig selvtillit av å vise meg frem akkurat som jeg tidligere kunne gi andre jenter dårlig selvtillit av å vise meg i bikini? Nei, vet du hva. Alle er forskjellige, og det handler om å skape sin egen lykke. Er ikke alle gravide kvinner unike og flotte? Er ikke alle kvinner generelt flotte? Dette er noe jeg har lagt vekt på hele tiden, og jeg oppfordret til og med jenter og damer til å sende inn bikinibilder av seg selv for over ett år siden, slik at vi sammen kunne bevise at ingenting er dårlig, men at alle ser bra ut akkurat slik vi er skapt. Dette er i hvert fall min mening, og jeg er både skremt og drittlei av at det skal finnes en fasit på alt. En fasit på den perfekte kroppen og nå også på den perfekte gravide kropen. Forstår du ikke at den som skaper presset om kropp er både media og slike som deg, som setter krav til kvinnen og mener noe om hvordan hun skal se ut? Dette er så latterlig. Vi er alle skapt forskjellige, sånn er det bare.

   Og du, hvem vet om jeg får melkespreng eller ei? Får jeg det, så får jeg det, og da kommer jeg helt sikkert til å være åpen om dette også. Ellers vil jeg absolutt si at livet mitt er en fin solskinnshistorie, og det har jeg ikke tenkt til skjule. Jeg har det utrolig bra og jeg skulle virkelig ønske at alle andre kunne ha det like bra. Med den rette innstillingen kommer man i vert fall uendelig langt. Ikke glem det.

   1. Lisa Mari

    Ærlig talt, jeg er selv gravid, jeg har lagt på meg, har vann i kroppen og er absolutt ikke i nærheten av så sprek som før, men aldri i verden om det at Caroline ser bra ut og åpenbart er i god form kan ta fra meg gleden over å være gravid. Vi er alle forskjellige, alle graviditeter er forskjellige og det er da ikke galt at Caroline skriver om sin graviditet slik hun opplever den. Hun kan da ikke nektes å dele gleden over denne viktige begivenheten i sitt liv bare for at andre kan oppleve hennes graviditeten som mer vellykket enn sin egen og dermed føle seg mislykket?

   2. Jeg må innrømme at jeg blir sjalu på lykken din og det minner meg om hvor miserabelt jeg har det. MEN dette er ikke ditt problem det er mitt. Jeg har aldri vært lykkelig i hele mitt liv. Alle disse 17-årene jeg har vært på jorda har vært et rent helvete for meg. MEN det gir ikke meg rett til å «overføre» min negativitet til deg og undertrykke deg fordi du er lykkelig. Du har tross alt gått gjennom tunge perioder og er et mennesker som oss andre. Alle har sine oppturer og nedturer. Jeg ser ærlig talt ikke poenget med å bruke tiden sin til å slenge negativitet og når du kan skape din egen lykke. Selv om jeg er litt sjalu, gir du meg om at det er noe bedre i vente for meg i fremtiden og jeg må være tålmodig. Jeg er tross alt bare 17 år. Jeg beundrer måten du hever deg over alt det negative og fokuserer på det positive. Lykke til med svangerskapet og ha en riktig god ferie 😀

   3. Verdens beste svar Caroline. Mia over her er tydeligvis sykelig sjalu og har det ikke godt med seg selv. Som eg har skrevet før til deg. Du er den vakreste gravide eg har sett. Eg har selv vært gravid 2 ganger og var veldig fornøyd med meg selv, selv om eg ikke var i nærheten så flott som du. Ha en nydelig kveld.

  2. Karoline

   Å herre min kjære gud! For noen mennesker som kan kommentere noe slikt!!! Syntes du, Mia, at det er mer riktig å trykke ned på Caroline enn det hun «liksom gjør for å påvirke» alle andre gravide? Er det greit at Caroline, fordi hun er heldig (Ikke bare heldig heller, med tanke på all jobben med trening hun gjør) skal bli trykket ned på? NEI. Skam deg!! Vi er alle forskjellige, Caroline kan ikke noe for at hun ikke har en kjempemage, og det at hun ikke har det er akkurat like greit som at en annen kanskje har en stor mage!

   Stå på Caroline, ønsker deg all lykke og hell videre i svangerskapet, jeg bare elsker å lese bloggen din! Og ser fram til videre innlegg 🙂 Du er en super inspirasjon til alt. Selv er jeg ikke i nærheten av så pliktoppfyllende som deg, men jeg lar meg ikke «trykke ned» på av den grunn. Skamme seg den som mener at det er negativ innvirkning.

   Klem!

   1. Fotballfrue

    Tusen takk, kjære deg <3

   2. Husker det var en leser som kommenterte rett at etter at Caroline fortalte at hun var gravid, at mange mammabloggerne til å innta kommentarfeltet med ikke fult så positive tilbakemeldinger. Og virkelig hadde hun rett. Nå har jeg sett meg så lei av å lese om mødre som synes at det er så kjedelig at livet deres ikke er slik som det fremstilles på fotballfrue.no, at Caroline må «jekke seg ned» for å nå deres «nivå». Huff hvordan det er å må sitte på andre ende å ta imot slike kommentarer igjen og igjen kan jeg ikke forestille meg hvordan kan være. Spesielt nå med spire i magen.

    Selv om disse kommentarene er ment for Caroline, merker jeg at de påvirker meg svært negativt. Når jeg leser slike kommentarer mister jeg all mot til å skrive blogg som jeg har drømt om i noen år nå. (selv om jeg er nærmere 30). Jeg innser at jeg ikke har det som trengs for å holde ut med tilbakemeldinger som er langt fra konstruktive kritiske, men heller nærmere personlig trakasserende. Jeg kjenner jeg er for svak på dette punktet og må la være for å skjerme meg selv. Alle har rett på sin mening, men jeg skulle ønske lesere som kommenterer kunne tenke over hvilke budskap de sprer, og hvilken påvirkningskraft de har på mennesker de ikke vet eksisterer.

    Stå på Caroline, jeg synes du sprer mer inspirasjon enn destruksjon:)

   3. Kjenne jeg blir rett og slett sjokket over slike kommentarer! Du er en inspirasjon Caroline! Det må du aldri glømme! Jeg er selv nesten 26 uker på vei og har gått opp «kun» 2-3 kilo!! Jeg får daglig kommentarer på at magen min nesten ikke viser og at jeg må ta det med ro og ikke trene så mye! Føler man seg i god form er det ingenting i veien for å være aktiv! Det gir et drøss med gunstige gevinster! Jeg løper på fjellet annenhver dag og neste uke skal jeg bestige verdenskjente skåla i Sogn og Fjordane om formen fortsatt er like bra 🙂 Lykke til videre i svangerskapet Caroline 🙂 Dere kommer til å bli fantastiske foreldre 🙂

   4. Fotballfrue

    <3 <3

   5. Her må jeg bare si meg totalt uenig i deg som jobber med gravide
    Kropper. Ja, hun er nok en av få som ser sånn ut så langt i svanger-
    skapet. Hvor vidt det er å trakte etter kommer Ann på person til person.
    Å da må jeg jo også si at jeg sitter her med mine 17 uker gravid,
    (2 gangs) og har en mage som man ikke er tvil om at er en gravid-
    Mage, uten å være sjalu på Caroline. For om man heller kan fokusere
    På å få det bra med seg selv, så slipper man å gå ned i kjelleren fordi
    En annen person ser litt anerledes ut og tilsynelatende har det bedre.
    Caroline må jo få være seg selv, selvom en annen hormonell person
    Kanskje ikke er seg selv akkuratt for øyeblikket!
    At du er fagperson innen for gravide kropper er tydligvis urelevant.
    For babyen er der ennå, å har det tydligvis veldig fint 🙂

   6. Dessuten vet vi jo alle at Caroline har lyst på større mage og faktisk kanskje syntes det er litt kjedelig at man nesten ikke ser at hun er gravid. Hun var åpen om at de første ukene av svangerskapet var litt tunge osv. Skjerpings! Da jeg var gravid me min lille som nå er ett år var jeg og er ennå LYKKELIG, og jeg har det ennå veldig bra. 🙂
    Klem til deg Caroline å masse lykke til, det som skal skje nu kommer til å bli det aller beste i livet ditt <3

   7. Fotballfrue

    Tusen takk 😀 Det viktigste for oss er som sagt at babyen er frisk og har det fint, ikke hvordan magen ser / blir seende ut 🙂

  3. Mener du da at Caroline skal lyve om at hun har det mye verre i graviditeten enn det som faktisk er tilfelle? For å virke mindre «perfekt gravid» eller hva nå det er. Det er ingenting i veien med å vise at man har det bra!

  4. Ærlig talt! Fy faen så slem du er. Her får faen meg Caroline kritikk for ALT. Vet du, jeg unner Caroline det å ha det så bra, jeg er så glad på hennes vegne. Jeg har vært i gjennom mye selv, og føler jeg har kniven på strupen. Men Caroline får frem smilet hos meg. Jeg er ikke sjalu på henne overhodet, jeg unner henne alt. Om det så er nye designerklær hver dag eller whatsoever; hun fortjener det! Ho gjør en formidabel insats her, og er en av Norges mest leste blogger av en veldig god grunn. Ho leverer hver eneste dag, og vi får innblikk i litt av hennes liv. Jeg blir glad av at Caroline er så glad. Jeg skulle ønske jeg hadde styrken til å få en så flott kropp som henne, til å være så positiv, så glad. Jeg synes rett og slett alle må tenke seg grundig om før de slenger med leppa, tenke seg om. Caroline er en positiv inspirasjon for meg, det kan ho også være for alle, hadde alle bare ikke prøvd å finne feil og kritisere. Jeg vet Caroline har det bra jeg, og jeg unner henne det. Virkelig! Så snap it, mulig Caroline ikke bryr seg så mye, men jeg bryr meg på hennes vegne, negative kommentarer påvirker også andre!

  5. Pernille

   Himmel og hav så dobbeltmoralsk…Må Caroline legge på seg og slutte å trene for at du skal slippe å være misunnelig/ bli fornøyd ift denne sløkkete kampsaken din som faktisk er helt på jordet? Hun er faktisk GRAVID hun også, og selv om jeg ikke tror hun tar det innover seg, så burde du, som tydligvis bryr deg så veldig om andre gravide kvinner i dette landet, kanskje servere henne itt omtanke også hvis du virkelig bryr deg. Har hun liksom en plikt til å gjøre seg svakere fordi det finnes gravide kvinner som føler seg svakere enn henne? Jeg må bare le..noe så tåpelig!

   1. Pernille: Helt enig med deg. Oi oi…. altså denne kommentaren (fra hun som tydeligvis ikke har det så godt med seg selv, altså Mia) I alle dager…. blir helt satt ut jeg.. Du høres jo innmari missunnelig ut da!?! Kjære vene, – Caroline ser bra ut fordi hun jobber for det, – akkurat som hun jobber for andre ting, fordi hun har et ønske om å lykkes i det hun driver med. Å slenge ut av seg stygge kommentarer til henne på den måten er så utrolig teit. Hun fremstår som en sunn og positiv jente – og er det noe verden trenger mere av etter min mening, så er det nettopp det. Jeg må dra litt på smilebåndet, selv om jeg igrunn ikke finner det spes morsomt, – at det er så mange som tror at mennesker som Caroline ikke behøver å jobbe for det hun har. – Hun står på som bare det, – gjør sin greie og det syntes jeg er dritfett! Tenk om flere hadde gjort det samme? Kjørt på med sin greie? Ah, det hadde vært helt topp! 🙂 Så til Caroline – du er topp! 😉 🙂 Klem fra Nina 🙂

  6. Dette ble alt, alt for dumt Mia. Jeg tror at du glemmer at dette for det første er Carolines blogg, hennes jobb. Om hun så hadde tonet ned på f.eks. hennes og Lars Kristian materielle goder, så hadde hun jo fortsatt måtte ha vist seg på bilder? Og hva skulle hun ha postet og skrevet om, om hun ikke kunne ha skrevet om sin hverdag, sine gleder, og sitt liv som (akkurat nå, mest sannsynlig) nettopp består og dreier seg mye rundt deres kommende vakre? Skal hun droppe og skrive om når og hvor mye hun trener, slutte å legge ut bilder av seg selv, for da ser man jo hvor ekstremt flott gravid hun er, og ikke minst så bør hun kanskje begynne å skrive litt om hovne ankler eller sure oppstøt? Ikke bry deg om det ikke stemmer, Caroline, for det er det gravide folk vil lese om! Folk kan da umulig legge en skyld på Caroline og hennes blogg fordi hun at hun tilsynelatende har det veldig bra på flere områder. Og jeg syns at du er veldig motsigende når du skriver at du har et godt selvbilde, men samtidig er du glad at du ikke leste denne bloggen da du gikk gravid. For en person med en slik positiv selvbilde og forhåpentligvis og så selvfølelse ville ikke latt seg «knekke» av dette.
   Jeg har selv noen kg for mye, jeg har brutt med kjæresten over mange år, er usikker på mitt studie og kan ærlig innrømme at akkurat nå så lurer jeg på hva og hvordan jeg skal gå videre med det livet jeg vil ha. Men vet du hva? Ting ordner seg! Jeg er ikke den eneste som har gått gjennom et brudd, og er ikke den eneste som er litt usikker på ting og saker. Men jeg går ikke dermed og syter til Caroline og sier at hun kan kutte ut å skrive om hennes Cannestur med mannen og hennes romantiske boblebad kveld med han, fordi jeg selv må jobbe hele ferien og ikke har noen å dele et bad med akkurat nå. Ærlig talt, det blir helt latterlig! Tvert i mot sier jeg. Fortsett og skriv de såkalte «perfect world» innleggene dine, Caroline, for jeg klarer å skille mellom din virkelighet og min, og jeg klarer å se at jeg også en dag kan ta meg en Cannestur med min kjærlighet og ha råd til litt mer klær enn det jeg har råd til akkurat nå. Fortsett med det du, for du er en INSPIRASJON, en solstråle, en gledesspreder, en som gir meg gode råd, og ikke minst gir meg innlegg der jeg føler at vi får igjen noe «for pengene.» Du har gode bilder, gode reklameinnlegg, gode tekster med godt språk, og en helt fantastisk egen glød i det du skriver som jeg tror setter et smil på ethvert fjes her inne. Så vær så snill, fortsett med «perfect world» innleggene dine. Og hvem vet? Kanskje om 3-4 år så sitter jeg der selv med strekkmerker, melkespreng og er frustrert. Men da kan jeg jo bare bla litt tilbake her i arkivet og få et smil i all den frustrasjonen. God tur til Cannes, kjære! Håper dere nyter hver dag:)

  7. FOR noen reaksjoner du kommer med, Caroline, til en som (etter min oppfattelse) bare ønsker å gjøre deg obs på hvordan bloggen din kan oppfattes. ..

  8. For en idiotisk kommentar, og hvem tror du er som kan snakke på vegne av oss andre gravide bare fordi du selv har vært gravid?! Frekt, og ikke bare overfor Caroline! Vi kan passe på oss selv og trenger ikke deg som skytsengel. Jeg er en måned lenger på vei enn Caroline, og ser absolutt ikke ut som henne. Selvsagt kan jeg bli misunnelig på hennes fantastiske kropp, men jeg er meg og fokuserer heller på å være den beste meg jeg kan bli! Og på veien tar jeg med meg alle positive vibber og inspirasjon jeg kan finne hos andre. Og den henter jeg IKKE hos sure mødre som ikke evner å glede seg på andres vegne. Synes du bør fortsette å holde deg borte fra denne bloggen, slik at vi gravide slipper å bli påvirket av negativiteten din.

  9. Så bra at du sluttet å lese bloggen da, om du mente det ikke passet for deg lenger. . Jeg må si jeg begynte å lese bloggen din,Caroline, da jeg kom opp i en diskusjon på jobben etter hele bikini-bilde saken. Jeg ville ikke ha en mening om deg og din blogg uten å vite noe som helst om deg, og mente kollegaene mine heller ikke kunne si hva de ville om en person basert på et bilde. Takk!! Takk, fordi du viser at det går ann å være blid, glad og positiv i en ellers så altfor sutrete verden. Og til Mia og ganske mange andre, det er faktisk flere der ute som har det sånn som Caroline. Jeg blant annet. Jeg har et godt liv, trener og spiser sundt. Har alt jeg trenger i livet og jobber også hardt for å oppnå det jeg vil. Jeg har også lært meg at å være positiv kan gjøre en stor forskjell på hvordan en har det. La den driten som kan flyte, flyte. Kan man endre på noe så gjør det, fremfor å klage på det. Kan man ikke endre på ting, må man kanskje gå i seg selv å se om det er noe der som kan endres. Livet er kanskje ikke perfekt for alle, men hva er da perfekt. Kan ikke rakke ned på Caroline for å ha det bra vel?? Ja, du har det kanskje ikke likedann, men legg heller lista for deg selv. Akkurat som hun som beskyldte Caroline for å gi henne spiseforstyrrelse…vet du, det er i mine øyne helt forkastelig å si. En spiseforstyrrelse ligger dypere enn å se et bilde av en tynn jente i bikini.
   Så vil jeg også si at å lese blogger er frivillig. Jeg går egenhendig inn på ipaden, og skriver inn nett-adressa…. Ingen som tvinger meg. Hadde jeg merket at jeg ble deppa så bør vel varselbjella ringe.. Dessuten tviler jeg på at noen hadde syntes det var ok å lese en blogg hvor bloggeren var negativ, og klagete..
   Imponert over hvordan du orker alle som har så mange meninger om deg, skjønne jente. Om noen skulle kommentert min kropp daglig, fordi det kan man tydeligvis, vet jeg ikke om jeg ville vært like sterk. Jeg har alltid vært flink til å gi komplimenter til folk, og så artig at her om dagen påpekte en kollega akkurat dette: takk, for at du alltid gir komplimenter. Dagen blir liksom litt bedre;)

   Så Caroline, fortsett med det gode humøret ditt. Det plager i hvertfall ikke meg;)

   1. Fotballfrue

    Tusen takk for at du ga meg en sjanse 🙂

    <3

  10. Jeg blir stadig overrasket over hva man får seg til å skrive fordi man er gjemt bak skjermen. Og hvordan mange mennesker mangler evnen til selvinnsikt, eller tror andré mangler den. Man må da som voksen ta ansvar for seg selv, hormonene tåkelegger ikke så til de grader. Evt fødselsdepresjoner osv er det helsevesenets jobb å jobbe med!

   Jeg har hatt to tette svangerskap helt annerledes enn deg, men fryder meg over å ta del i gleden deres. Keep it up!

 5. Skikkelig kult med fargene i håret! Det ble kjempefint 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 gøy med forandringer 🙂

 6. virker det på mørkt hår også?

  1. Fotballfrue

   Da ville jeg gått for noen skikkelig knallfarger som den rosa jeg har brukt her og for eks. den gule? 🙂

 7. Kristina

  Tror jeg skal kjøpe meg sann hårfarge til håret. Ser ufattelig fint ut!! <3<3 fresh farge å<3

 8. Gerd Jorun

  Helt annet enn inlegget ditt handlet om, men til barnerommet så er denne wallstickersen så fin:
  http://frumaela.veggfolie.no/tre-med-ugle-og-fuglekasse.html

  Jeg ønsker den til å ha på barnerommet til jenta vår selv 😀

  1. Fotballfrue

   Så søt 😀

 9. Hei frøken 🙂

  Bare lo litt av Mia sin kommentar. Og tenker at herregud så flott du ser ut. Først skal jeg innrømme at jeg var litt musinnelig, siden jeg så ut som en hval og ikke kunne gå etter 4 måneder. Men jeg mener, dette beviser hva et godt forhold til trening og sunt liv kan gjøre for en gravid. Du har nok også litt flaks, men mye er nok pga en flott kropp som trenes. Tenker bare at med neste gravididtet skal jeg trene mye mer før og imens.

  Forresten blitt veldig glad i å løpe, og tenker ofte på deg 🙂 kan en gravid løpe 1 mil så kan vel jeg 😉 hihi

  1. Fotballfrue

   Tusen, tusen takk! Ja, jeg er ikke i tvil om at treningen spiller en sentral rolle i det at jeg har vært heldig hittil, men jeg har jo en god vei igjen og alt kan skje 🙂 Krysser likevel fingrene for at jeg er i god form hele veien 🙂

   Og du, klart du kan 😀

   Stor klem!

   1. Therese

    Magen blir fort normal igjen etter fødsel også, når man er godt trent på forhånd;) Og, det er magemusklene som skal presse ut den lille, så de er gode å ha. Du ser nydelig ut!! God tur til Frankrike:)

 10. Great Hair!
  I love Your blog!
  xoxo

  http://mazsianti.blogspot.nl/

 11. The effect is so girlie and feminine! Love the pink shade, I am always thinking to do the same to mine!:D You are a doll! Happy Sunday Caroline! Kisses! xo

 12. Mamma to bee

  Åh, tangle teezer er genial! Kjøpte i fjor etter å lest tips om det på bloggen din. Faktisk så bruker sønnen min på snart 2 år den mest 🙂 Han har mye lenger, tjukkere og ikke minst krøllete hår enn meg….haha 🙂 Og siden den ikke lugger så er tangle teezer perfekt for han. Så tusen takk for et meget godt tips!
  Skal teste ut de fargene her. Utrolig kult!

  1. Fotballfrue

   Den er genial for de minste, det har jeg hørt flere si 😀 Så bra at det finnes noe som fungerer, husker godt hvor hårskjær jeg var :O

 13. Hei. Tenkte bare å si at på kappahl så har de bodyer med søte ugler på. Du som er så glad i ugler!! Har kjøpt to selv til sønnen min:-)

 14. Jeanette

  Mia: for en latterlig kommentar! Hvordan kroppen til Caroline ser ut nå når hun er gravid er faktisk ikke noe man styrer selv.Noen legger på seg mye,andre lite.Noen får mage og andre kan man ikke se noen tegn til mage i det hele tatt.

 15. what are your sweters? Poland:)

 16. Hei Caroline.

  Tusen takk for svar på spørsmålet mitt i forrige uke om hvor den fine hvite sommerkjolen var ifra. Kommentaren min var ikke ment å være så kort og «kjedelig», skulle skrive mer men middagen var klar så jeg måtte løpe;-) Bildene fra hytteturen deres sist uke, samt den flotte rekefesten dere arrangerte nå, var bare så fine og utrolig sommerslige:-) Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle la meg inspirere i like stor grad av en blogger som jeg gjør, men bloggen din er bare helt fantastisk! Det må jeg bare si! Jeg må takke for at du inspirerer til trening og at jeg dermed de siste månedene har begynt med løping, samt meldt meg inn på treningsstudio. Gleder meg til hvert eneste nye blogginnlegg fra deg, jeg er virkelig imponert over kreativiteten din:-)

  Jeg blir så lei meg da jeg leser negative kommentarer her inne, jeg lar meg stadig overraske over folks manglende folkeskikk. Håper du ikke lar deg påvirke for mye av det, flertallet av leserne dine er heldigvis ikke slik!

  Og så har jeg helt glemt å gratulerer med nyheten om at dere venter en liten jente! Så koselig! Mange fine klær du har vist frem allerede. Selv har jeg en gutt fra før og en ny gutt på vei:-) Ugletemaet på barnerommet var bare sååå nusselig!! Gleder meg til å se det ferdige resultatet.

  Heldige dere som skal til Frankrike i morgen. For en flott gave du kjøpte til din kjære! Så snill du er:-) Jeg elsker Frankrike, vi har feriert der mye, og gleder meg til barna blir litt større slik at vi kan ta dem med på en kjøretur til Frankrike.

  Dere må ha en riktig god tour (hihi) til Frankrike og kos dere masse på kjærestetur!

  Klem

 17. Bildet av håret i fletten fikk meg til å tenke tilbake til barndommen, hadde en barbie som lignet fryktelig <3

 18. Johanne

  Først vill jeg si at du er heelt nydelig;)
  Lurte på om du kunne vise huset ditt på en video?
  Har sett litt av det på noen tv program, men ønsker å se hele:)
  Klem fra bloggfan!!

 19. Hei! Kjempekul hårfarge, får lyst til å prøve det selv! Men vet du om det farger lett over på klær? 🙂 tusen takk for super inspirasjon!!

  1. Fotballfrue

   I hvert fall på hvitt, så det ville jeg ikke brukt 🙂

  2. Hei ! Bare ta på noe lett hårspray eller styling cream / mild voks først og påfør som Caroline forklarte, masser det gjerne litt inn med fingrene så eventuelt overflødig kritt trekker seg inn i håret og påfør en ! «lett» hårspray over så den forsegler fargen. Man kan også bruke en rettetang, men da vil man dra fargen noe ut !Bruk gjerne et håndkle over skuldene når du tar det på så det ikke drysser ! Men jeg ville ikke tatt på meg en hvit topp 😉 ! Uansett går det bort i vask! mvh Victoria TINT leverandør i Norden 🙂

 20. Hei. Har et spørsmål, ang hårmasken: hvor ofte skal/bør man bruke den? Sikkert forskjellig fra hår til deg så jeg slenger på et ekstra spørsmål: hvor ofte bruker du hårmaske?

  Takk for fint innlegg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker det en gang i uken 🙂

 21. Hello!
  I use TANGLE TEEZER and i like it!))
  You are very beautiful pregnant girl! I will be someone to be in this position)))
  p.s Caroline, why do not you keep a diary in a second language – english? It would be awesome if you could write on there, not only in instagram, but here too!
  Tnx

 22. Charliee

  Hei!
  Mener å huske du sa du skulle legge ut bilde av babymagen når du var halvveis (20 uker)? Er såååå spent på å se! Gleder meg på deres vegne! 🙂

  1. Fotballfrue

   La det ut på insta og på innlegget siden sist @fotballfrue litt lenger ned 😀

   Klem!

   1. Charliee

    Åååh så fantastisk! Helt herlig og så utrolig flott! 🙂

 23. Angående å bruke TINT-fargene i mørkt hår, har jeg hørt at de sitter bedre hvis man fukter håret, og at ved å bruke rettetang eller krølltang på det etterpå vil det «forsegle» det så det holder lenger. Har ikke fått prøvd det selv da, siden jeg har blondt hår. 🙂

  Også lurte jeg på en ting til! Er de drøye i bruk? Det ser ut som den lilla begynner å bli tom, har du brukt dem mye? Hvis ikke synes jeg de har en litt stiv pris til bare et par påføringer.

  Og, som de fleste over her sier: Du er flott og inspirerende, og bloggen likeså!

  1. Fotballfrue

   Jeg mistet den lilla i bakken :p Hehe, så det er derfor den ser litt om ut 🙂 De virker ganske drøye, burde holde til 6-7 ganger minst 🙂

   Klem!

 24. Hei! Jeg ville bare si at jeg er også gravid, og jeg er fullstendig uenig i det Mia skriver over her. Mitt selvbilde påvirkes ikke av hvor stor min mage er i forhold til din, eller av at du trener som før du ble gravid, mens jeg har måttet slutte å jogge pga bekkenplager. Når det er sagt synes jeg det er veldig fint å lese mammablogger som forteller ærlig om utfordringene man kan møte som gravid og småbarnsmamma, men det finnes allerede nok av de på nettet. Bloggen din og du er en inspirasjon og jeg ønsker deg et fortsatt fint svangerskap! Og en fin ferie 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Lisa <3

 25. Jeg måtte trykke meg inn på linken over her i kommentarfeltet- og fy søren! Jeg leste meg igjennom hele innlegget (som jeg av en eller annen grunn ikke har lest tidligere? ..) og jeg må bare få si at du er en stor inspirasjon! Du viser at det er lov å vise at man har det bra, at men er fornøyd og ikke minst lykkelig! Vet du hva, Caroline? Du hjelper hvert fall meg til å vise det til alle andre rundt meg! Jeg er stolt av at jeg har det bra, og det vil jeg takke deg for 🙂 Lykke til med alt som skjer fremover, jeg gleder meg til å følge deg og din familie 😀

  1. Fotballfrue

   Så utrolig flott å høre! Tusen takk for fantastisk tilbakemelding <3

 26. Benedicte

  Kastet meg over pcen og bestilte farger med en gang, når jeg leste dette innlegget! Har aldri bestilt fra Coverbrands før og lurte på hvor lang tid det pleier å ta før varene kommer?:-) Er en utålmodig sjel :p

  Takk for at du gir meg daglig inspirasjon til å komme opp og ut av sofaen:-)
  Gratulerer med nurket i magen! Gleder meg til å følge med fremover:-)

  God søndagskveld til deg og gooooood tur til Frankrike! Reiser selv til Rhodos om 2uker!! Weeee!

  Klem

  1. Fotballfrue

   De er veldig raske, hos meg er de etter maks 3 dager 🙂

   Så deilig, god tur 😀

   Stor klem 🙂

 27. Åshild

  Min mage 20 uker ut i svangerskapet? Nja, kanskje en liten bump, men ikke en gjennkjennbar gravidmage…
  Caroline, du har en enorm innvirkning på leserne dine og det er bra, særlig siden vi leser slikt som dette oftere og oftere:
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Kraftig-okning-i-svangerskapsdiabetes-7253435.html#.UeL86W1MdZk
  Jeg synes du er en sunn og frisk kvinne, og du ser i hvert fall slik ut.
  Selv veide jeg det samme tre dager etter fødselen som jeg gjorde i det jeg ble gravid, og synes det var kjipt og trist å få de tilbakemeldingene jeg fikk, som om jeg hadde gjort noe galt. Alt jeg hadde gjort var å fokusere på sunn mat og trening under svangerskapet, akkurat som jeg hadde gjort før jeg ble gravid. Ja, noen leggger mye på seg, andre gjør det ikke. Ja, noen er mye aktiv, andre er det ikke. Ja, noen ser ut til å seile gjennom svangerskapet, andre blir tynget av det hver dag.
  Sånn jeg ser det kan man bli inspirert til et mye sunnere svangerskap av å lese bloggen din Caroline. Med tanke på kroppen underveis, fødselen, og hvordan barseltiden er legger du opp til det aller beste for deg og babyen din nå. Fødselen er en vanvittig kraftanstrengelse, og å troppe opp til denne med trening bak seg er noe alle kvinner vil nyte godt av. Også er det jo det som kommer etter som bør være det virkelige fokuset – et bittelite barn som du skal passe på og være sammen med og oppdra og gi de beste muligheter her i livet. Satt opp mot dette betyr det nada om man fikk mage i uke 14, 19, 23 eller hva det enn måtte være.

 28. *bare *deres

 29. Kristine

  Aldri tro du er noe annet enn et godt forbilde, for det er du <3

 30. Stå på Caroline 🙂 gratulerer med graviditeten, og lykke til videre 🙂 klem

 31. Hello Caroline :),

  This is my first comment here ;)… Tangle Teezer is the best hairbrush I’ve ever had and it helps me a lot when it comes to my long, quite thick curls :)! I got it from my boyfriend – it’s one of the best practical presents that he’s ever given me <3. Btw, you (and your readers) should check the cosmetic brand called John Masters Organics ( http://www.johnmasters.com/index.htm ). I'm sure you'll love it :)!

  Greetings from Poland, stay well: you, your husband and that little bean who's growing inside you <3 :)!

 32. Så stilig det var:D kanskje dette er noe av det nye man må teste ut i sommer:D jeg synes det er veldig fint at du legger ut bilde når du har brukt produktene så man får se resultatet:)! Også må jeg bare spørre deg om hvilken krølltang du bruker?:) synes krøllene dine blir så fine!

 33. Nå har jeg lest bloggen din i noen måneder uten å h kommentert. Men nå føler jeg veldig for det. Synes du er fantastisk. Tusen takk for at du er den du er. Du er positiv, du sprer godt humør og får mange til å føle livsgnisten bli tent. Det er jeg sikker på. Alle har godt av å oppleve og se glade mennesker og se lykken omkring seg. Det er helsegevinst i å prøve å oppleve og se det positive og fine rundt seg. Slik evne har du. Jeg prøver så godt jeg kan, og da klarer man. Sier man til seg selv at man er lykkelig, så føler man seg lykkelig. Ihvertfall i stor grad. Det handler veldig mye om hvordan man takler livet og hvordan man evner til å se det.

  Selvfølgelig har alle det tøft innimellom. Alle har sitt å slite med, noen mer enn andre. Men jammen sant handler det mye om hvordan man velger å se på det og hvordan håndtere det.

  F.eks når det handler om å ha en så fin kropp som Caroline. Er det virkelig noen som tror at hun bare har det, er født sånn? Selvfølgelig er hun velskapt og fin. Men det er ikke til å komme fra at det er trening, livsstil og glede som får henne til å prudle og utstråle slik skjønnhet. Ja, det gir en glede å klare det, men det koster også slit og hardt arbeid. Det kan jeg love deg. Det er ingen som får det «gratis».

  Min venninne sitter i rullestol. Hun trener bla sitski og kajakk. Hun sprudler og er også veldig vakker. Hun har nemlig livsgnist og har strålende humør. Men jeg vet at hun har forferdelige store vansker og ogå tunge stunder. Heldigvis deler hun også dette med meg. Men for hennes del har hun det best med at hun er sprudlende, positiv og prøver å ta alt med godt humør. Dert er en glede å være sammen med sånne mennesker.

  Caroline er en positiv og vakker jente. Hun har mye å gi og lære til andre, uansett hvilke hverdag og situasjon man lever.

  Jeg beundrer Caroline for sin positive og energiske holdning. Også for at hun ikke undskylder seg med hvor hardt hun også har det, at det også koster, og at hun kjemper, når hun får negative tilbakemeldinger og kritikk på hvor perfekt hun er. Hun holder seg for god til å si at det også koster. Dessuten hvorfor skal hun si det. Når man forteller om slit og hard jobbing, så gavner det verken seg selv eller andre. Det git lykke og være positiv innstilt.

 34. Så utrolig fine hårprodukter!

 35. Hei, Kan jg bare få en kort kommentar hvorfor min forrige kommentar på dette innlegget ikke ble godkjent?

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke, post den igjen?

   1. Nei samme kan det være. Jeg så når jeg skrev den at den var registret, men ventet på godkjenning så jeg tror den ble slettet. Men som sagt samme kan det være.

   2. Fotballfrue

    Det kommer opp samme om den havner rett i spamfilteret eller ikke, dessverre. Jeg har ikke slettet noen kommentarer fra deg 🙂 hvorfor tror du det?

 36. Hei, digger bloggen din, Caroline!<3 Liker også (VELDIG) godt den rosafargen du har i håret nå 😉 Jeg har egentlig aldri prøvd å farge det (ild)røde håret mitt på noe vis før, og føler at jeg har lyst på en forandring. Har du noen tips til hvilken farge jeg burde prøve angående dip dye eller hårkalk??:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *