Packing: Always a challenge

Nå startet jeg nettopp på pakkingen, og så fant jeg ut at. . jeg venter til i morgen. Lars-Kristian er ferdig, den heldiggrisen, men så bruker han også en brøkdel av tiden jeg bruker. Han reiser jo til Trondheim tidlig, men kommer heldigvis hjem på kvelden, vi skal ta et av de første flyene til Nice, så jeg er utrolig glad for at de ikke skal overnatte der som de ofte gjør. Planen er at jeg henter ham på Torp flyplass og så kjører vi rett til Oslo. Det blir nok ikke mye søvn, kanskje ikke noe i det hele tatt, men det får vi ta igjen på tirsdag. Selv om vi helt sikkert ikke kommer til å få tatt det igjen, hvem vil vel sove på ferie? Det er jo så mye å se og oppleve. Vi får heller ta den når vi er vel hjemme igjen.

Jeg skal skrive pakkeliste nå, så er i hvert fall den klar til  i morgen, da er det bare å legge ting pent i kofferten, alt går jo så mye fortere med litt planlegging 🙂 Her står grilling og middag snart på planen, god helg til dere fine mennesker ♥ 

97 kommentarer

 1. Fy søren du er vakker. Flotteste gravide kvinne eg har sett <3

  1. Fotballfrue

   Uææ, så glad jeg blir! Tusen takk, snille du <3

   1. Kunne ikke vært mer enig! ♥ Lykke til med pakkingen, og god helg Caroline 🙂

 2. Ååh ja pakking er alltid vanskelig! Men lykke til og god tur! Kos dere masse 🙂 Skal til Nice i september så hadde vært nyttig med en liten guide? Eller noen tips? Hehe.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi reiser til Cannes, har vært i Nice et par ganger også, kan se hva jeg får til 🙂

   Klem!

 3. Åh, dette var et skikkelig søtt bilde av deg! Gleder meg til å høre om ferien 🙂 Klem

 4. Planlegging, ulike kombinasjoner og håndvask kommer man langt med på tur. Når man er fem som skal på tur krever det litt logistikk, men alt går. Jeg legger ut i hauger til meg og jentene. Ingenting går i kofferten før det et «sjekket av» lista. Sa du kontrollfreak?

  Kos dere med nedtelling til ferie!

  1. Fotballfrue

   Haha, godt vi er flere av det slaget 😉 Tusen takk 😀

   Klem!

   1. Ashley Westerheim

    hei det gjør jeg og!!! og så blander jeg klærne i dei ulike koffertene, i tilfelle noe skal kome på avveie;)

   2. Det blir hun nokk 😀 fikk min første barn i september i fjor! Ble forelsket med en gang! Nydelige gutten min med det tykke mørke håret og de store blå øynene <3 så ut som han hadde vært i syden ukene før fødselen, som for øveri bare tok 2 timer 😮 du er utrolig vakker Caroline,, look like an angel <3

 5. Åh, du er så utrolig fin Caroline! Jeg gleder meg så til å se hvordan datteren deres kommer til å se ut! Med dine gener blir hun nok helt nydelig <3 Jeg forstår godt hvorfor din blogg er Norges mest leste, fordi den er jo så inspirerende!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fantastiske ord 😀 Jeg blir jo så glad her jeg sitter! God helg til deg <3

   1. De er TO som gir DNA til den lille frøkna i magen, og begge er flotte, klart hun blir fin!

   2. Fotballfrue

    :O Håper hun blir den mest velskapte babyen jeg vet om 🙂

   3. Caroline, det blir hun uansett hvordan hun ser ut – bare fordi hun er deres.

    Hilsen Mona, som har en jente på 20 mnd og en i magen med termin 27.11

   4. Fotballfrue

    <3

 6. Elsker bloggen din Caroline 🙂 Du er en flott kvinne og du gløder ennå mer (om mulig) som gravid 🙂 Ugle dilla, ta en titt her https://www.jollyroom.no/produkter/barnerommet/lamper/kids-concept-bordslampa-pumpkin.html 🙂 God ferie 🙂

 7. Pakking er alltid vanskelig! Jeg sitter og prøver å pakke til 2 uker i USA, men jeg ender vel opp med å pakke helt fram til jeg skal ut til gardemoen!

  Tenkte å tipse deg om Sting og Tang sine Ugleputer: https://epla.no/shops/ida/-ugler/ 🙂

 8. Hei,

  Kunne du fortalt hvilke apper du finner nyttig under svangerskapet, siden du sa du hadde lastet ned en del nye?

  God tur og god ferie!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker bare babyverden sin og en som heter svangerskapsapp 🙂 Prøvde papmers sin, men den krasjer hele tiden :O

 9. Cathrine R

  Du er så vakker, Caroline! ♥

 10. Ashley Westerheim

  hei, pakking er alltid en utfordring:) jeg pakker til 5 når vi skal dra på ferie!! etter at vi mistet en koffert blander jeg alltid klær/toalet saker i dei forskjellige kofferten i tilfelle det skal skje en gang til, 🙂 god tur til dere!

 11. Hadde ikke lest bloggen din før, da jeg så deg i noen tv-serier. Dama til Leo, og 4 stjerners middag om jeg ikke husker feil?
  Uansett fikk jeg en litt sånn «wow», -for en tvers igjennom positiv og inspirerende dame! Jeg kikket innom bloggen din og ble hekta med èn gang..
  Men er ikke det litt gøy, det var den personligheten som kom igjennom på skjermen som inspirerte meg aller først. Deretter ble jeg inspirert av klær, sko, mote osv fra bloggen din.

  1. Fotballfrue

   Det er utrolig koselig å høre, Live! Tusen takk 🙂

   1. claudia

    Hei Hei Fine deg.

    Så flott håret ditt ser ut. 🙂
    Hvor får man se Dama til Leo med Fotballfrue?

    klem 🙂

 12. Hei igjen og takk for rask svar! Må innom bloggen din min. to ganger daglig og blir så glad over den store variasjonen i form av ulike innlegg 😉 . Like spent hver dag på hva du skriver om! Er nesten blitt avhengig….he..he..;) Er akkurat kommet hjem fra to ukers ferie i Tyrkia. Har vært der to ganger tidligere og nå føler jeg at det ikke er «stedet» lengre. Vi har bodd på flotte Sunving hotell alle ganger, denne gangen var det også sklier ved bassenget noe som våre jenter på ni og elleve synes er stas 🙂 . Men nå som jentn er blitt større føler vi at det «mangler» noe…. Stranda var i kort avstand fra hotellet og tilbragte noen dager der også. Det vi synes mangler er opplevelser, fordi denne type ferie består av soling, bading og restaurantbesøk. Når man beveger seg i kort avstand fra hotellet, føles det som vi er i «slummen» og de fleste muligheter for shopping er turist-fake-varer…..noe som jeg ikke er tilhenger av. De restaurantene som ikke er på hotellområdet er «tvilsomme» i forhold til hygiene og det føles vanskelig og bestemme seg for den riktige restauranten i håp om at barna og i ikke skal bli matforgiftet. I denne forbindelse tenker jeg og spørre deg, som har reist en del om hvor du vil anbefale oss og reise til neste år? Hvor finner man sol, fint hotell, flotte gater, rene restauranter med god mat, kort vei til stranda og shoppingmuligheter hvor varene er ekte og billige. Kan man bo i en flott storby nært stranda? Blir veldig glad for svar 😉 Tusen takk! Klæm

 13. Hva har du gjort med håret? har du tatt rosa striper? Du har vertfall et helt himmelsk hår, også er du så flink til å style det!! 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe , ja 😉 Viser der etterpå 🙂

 14. Du som e sånn innsatt i LCHF, har du prøvd LCHF-sushiris? https://www.lchfgourmet.se/lchf-recept-huvudratter/lchf-sushi/ f.eks, mildt sagt forbanna lyst på sushi 🙁 God tur å fin W.I.C 🙂

  1. Fotballfrue

   Har jeg aldri prøvd, spiser som regen sashimi og noen biter vanlig susho / maki 🙂

 15. Kjenner jeg blir litt provosert over sånne kommentarer, selvfølgelig er begge dere utrolig flotte Caroline, men når noen skriver at de gleder seg til å se dattera deres fordi hun kommer til å bli nydelig… Da kjenner jeg hjertet gjør et hopp! Det er ingen garanti for hvordan »det» kommer til å se ut, og betyr det egentlig såååå mye Tiril? Hva om noe ikke er helt som det skal… Hadde du sagt: herregud, hva er det med hun da??? Nei, man elsker sine barn uansett… Og ingen har noen rett til å uttale seg om utseende på en helt uskyldig liten baby…

  1. Fotballfrue

   Forstår godt ha du mener, det var nok ikke ment i den retningen du tenker. Det har ingenting for meg å si hvordan hun ser ut bare hun er velskapt, det er det absolutt viktigste for meg, at hun har alle fingre, tær og organer som fungerer som de skal. Og hun kommer jo uansett til å være den vakreste for oss 🙂

   1. Og hva om hun ikke har alle tær og fingre da.. Herlighet jeg blir provosert av det også jeg! Uansett så er alle barn unike og fantastiske, om de har alt som man skal, eller ikke.. Uansett lykke til, jeg vet jo at babyen deres vil få det utrolig bra!!:)

   2. Fotballfrue

    På ul har hun i hvert fall det 🙂 Men tydeligvis blir det feil uansett hva jeg skriver? Du må gjerne vri og vende på alt. Herlighet, alle håper da på en velskapt baby! Ingen her har sagt at hun er mindre perfekt i våre øyne om hun blir født med et handikap. Hjelpes altså.

   3. Selvfølgelig ønsker man seg en velskapt baby, hvor alt er som det skal være. Ikke fordi man kommer til å elske barnet noe mindre, om (Gud forby) noe er galt, men fordi man ALLTID ønsker det beste for sitt barn. Du kan jo bare spørre foreldre med syke barn, hvor hjerteskjærende det er, og vite at barnet har det vondt, uten at de kan gjøre noe med det.

 16. Åååh så nyydelig du er Caroline, gleder meg til å se for ei fin frøken du kommer til å få 🙂 du har en kjempefin blogg caroline, veldig inspirerende! Hvor mange uker er du på vei nå? Du er et stort forbilde både ang. trening, mote og kosthold. Håper dere får en fin tur til Nice, har vært der en gang selv – det er absolutt stunning der <3 kos dere masse!

  Klem !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀 I dag er jeg 20 uker og 5 dager 🙂

   Klemmer 🙂

 17. Hei Caroline! Ah, du er så utrolig fin, gleder meg såå til å se den lillefrøkna. Lenge til dere røper navn?:-) Håper dere koser dere masse i Nice, har vært der selv – og det er helt stunning 🙂 Masse lykke til i svangerskapet, hun kommer til å bli nydelig! Forresten vill jeg bare si at du er et fantastisk bra forbilde for jenter og damer, innenfor trening, mat, mote og helse! Igjen, masse lykke til!

  Klem !

  1. Fotballfrue

   Det vil vi ikke røpe før hun har kommet til verden, så det blir en stund å vente 😉 Tusen takk for fine ord 😀 Cannes er vakkert!

   Klem 🙂

 18. I really like this picture, and I thing your walki in closet is to die for xoxo

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

  1. Fotballfrue

   Jeg har et ganske greit system på pakkingen, så det skal gå fint 🙂 Men det er et prosjekt likevel 😉

 19. Hei! Lurte på om du kunne vise hvordan klesskapet ditt ser ut for tiden? Vet du har skrevet et innlegg før, men et klesskap forandrer seg jo alltid 🙂 god ferie og god sommer til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Det ser likt ut, med litt annerledes innhold 🙂 Kan jo lage et innlegg snart igjen 🙂

 20. Du er uslåelig vakker…er det noen jeg beundrer i hele Norge så er det kun deg…gleder med til å følge deg under svangerskapet…dattera di kommer til å være like perfekt som deg og LK…

  1. Fotballfrue

   Snille du! Så hyggelig å lese at du vil følge med 🙂

   1. A girl

    Weeee…første gang du har svart på mi kommentar…min første kontakt med deg…helt i hundre <3

   2. Fotballfrue

    Skulle bare mangle 🙂 Jeg forsøker å svare så mange som mulig, spesielt om de har spørsmål 🙂

 21. Camilla

  Hun er heldig om hun får samme sko str som deg, da trenger hun aldri kjøpe sko selv;)

  1. Fotballfrue

   Hahaha :p Hun vil helt sikkert ha noe nytt når den tiden kommer 😉

 22. Elisabeth

  Wæow, you look stunning!! 🙂 lykke til med pakkinga i dag, jeg pakker selv i kveld, og det er det mest surrete og kjedeligste jeg vet om! Hihi jaja, gøy å reise!! 🙂 Hvor er den rosa genseren fra forresten? klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, er mester på å utsette pakkingen, så i dag må jeg bare brette opp ermene :O Genseren er fra H&M i fjor dessverre :/

   Klem 🙂

 23. Her ser du ut som en Victorias Secret modell, Caroline!
  Flott er du 🙂

  1. Fotballfrue

   :O Neimen, tusen takk, snille du 😀

 24. Ååå, så utrolig fin genser du har på deg!! Hvor er den fra?❤

  1. Fotballfrue

   Fra H&M, kjøpte den i fjor 🙂

 25. Pakking er et eneste mareritt! 😛 Mannen slenger bare nedi noe og vips så her han ferdig, mens jeg står der med munnen og bare gaper og bare: ehh, jammen..atter..er du ferdig alt??… Hehe, klassiker.

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg vet 🙂 Det er så ille, men sånn er det jo å være fra to forskjellige verdener 😉

 26. Åh, jeg er så enig angående pakking! Men med litt planlegging går det lett som en lek 🙂 Selv om planleggingen ikke alltid er like enkel..

 27. Jenta i magen blir perfekt i deres øyne,nettopp forde hun er deres.
  Det er det de fleste av oss føler når førstemann kommer.
  Ganska utrolig.

  Hun blir perfekt,men ikke perfekt.

  Husk for Guds skyld det, INGEN er perfekte, ikke du, ikke mannen din, og slett ikke ungen din, welkome to the real world………….-nobady is Perfect.
  Men søtere enn sukker er de heeeelt sikkert…..

  1. Fotballfrue

   Haha, nå må jeg le. Hva er dette for noe? Selvfølgelig er ingen perfekte 🙂 Men hun er nok perfekt i våre øyne, nettopp fordi hun er vår 🙂 Sånn er det jo for alle foreldre. Welcome to the real world, ja 😉

 28. Elisabeth

  Hei
  Ser solkremen du reklamerer for er på forbrukerombudets liste over kremer med hormonforstyrrende stoffer. Anbefales ikke for gravide. Kan forstyrre drømmen om den mest velskapte babyen. Hva nå det er….

  1. Det var en rar kommentar og kan leses som ganske spydig og slem, håper du ikke sikter til Caroline her. De fleste som leser bloggen her er nok fylt opp av parabener gjennom våre mødres svangerskap og senere i barne og ungdomsår (uten at det har hatt noe større negativ effekt for de aller fleste). Det er ikke mer enn 10 år siden man så smått begynte å ta vekk parabener fra kosmetikk. Så klart en skal prøve å unngå det, men det er nok ikke slik at man ikke får en «perfekt» baby fordi man har brukt solkrem med parabener under svangerskapet. Damer må slutte å skremme og putte dårlig samvittighet på hverandre.

   God tur og god sommer til deg Caroline.

   1. Fotballfrue

    God sommer 🙂

   2. Elisabeth

    Jeg har ikke for vane å være verken slem eller spydig. Ment som en opplysning fra en nylig test som er gjennomført, og et velmenende tips! Og dessuten at mor nok alltid definerer sitt barn somvelskapt uansett!

 29. Hei. Det er bare å bli vandt til lite søvn-haha. Kos dere på tur

  1. Fotballfrue

   Det er jeg godt vant med fra før av, du 😉

   1. Kristina

    Hehe, ikke alle trenger å bli vant til lite søvn selv om man får barn 😉 Min på over 2 har aldri hatt en våkennatt. Alle er jo forskjellig heldigvis <3

 30. Ingvild

  Hiv oppi litt av allle typer klær, krøll det godt sammen og stikk på tur. Det gjør alltid jeg, haha!

  1. Fotballfrue

   Whaaat? Planlegger alt jeg, tar bilder av antrekket og legger ved små poser med tilbehør og vesker 😉 haha 🙂

   1. Wow, tvangstanker?? Høres litt sykt ut.

   2. Fotballfrue

    Tvangstanker? Nei, jeg tror nok ikke at det kan sidestilles med det å like orden i systemet 🙂

   3. Sølvi

    Det er slikt system på pakking jeg drømmer om. Men hver gang jeg prøver meg finner jeg alle «hullene» i garderoben min, om du skjønner hva jeg mener…

    Jeg håper du leser mange av kommentarene her med stort filter og sensur briller på. Kos deg så masse med bebismagen, svangerskap, utvikling og bevegelser. Det er magisk!

    God tur og kos dere maks!

 31. Pakkelister er genialt. Lager det alltid (og skriver inn i ettertid hva jeg savnet, haha).
  Gleder meg til å følge med på turen 😀 Sør-Frankrike er jo like flott, gang etter gang.
  Håper du får en deilig søndag, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det var smart 😀 Hva skulle vi gjort uten lister? Det blir så fint med ferie! Gleder meg til å vise Lars-Kristian Cannes 🙂

   Ha en kjempefin søndag, spreka <3

   Klem!

 32. Hei Christine!!
  Jeg hørte at du skal til Nice!!<3
  Jeg er i Nice og skal være her til onsdag!!!
  Jeg bor på hotell Azurea !! Hvilket hotell skal du bo på?!!?

  PS: Elllssker bloggen din<3:D

  1. Fotballfrue

   Vi skal til Cannes i tre dager før vi drar videre til Annecy og Paris 🙂

 33. Du er bare helt, helt nydelig 🙂 PERFEKT med andre ord 😀

  1. Fotballfrue

   :O snille deg, tusen takk <3

 34. Haha søte deg!! Lurer bare på en ting;) om noen hadde kommet til deg og sagt du skulle få en gratis ferie til syden, men avteise er ikveld, hadde du klart å dra da? Jeg er litt sånn som hun over her, pakker det første jeg ser i skapet! Men kunne fint reist med kun visakort og pass;-)

  Bare lurer i forhold til pakkesystemet;-)

  1. Fotballfrue

   Jada, det hadde nok gått 😉 Jeg pakker jo med meg for å ta antrekksbilder og slike ting også, så det krever planlegging 🙂 Jeg er et planleggingsmenneske av natur, kunne aldri bare røsket med meg noe, jeg må ha ting på stell 😉

   1. Skulle ønske jeg var mer som deg! Liker orden, men klarer ikke å organisere samme hva jeg gjør!!:(

    Kult at du er spontan da!;-) fin blogg, fin dame og fin mage 🙂

 35. Hei Caroline 🙂
  Ville bare anbefale joha sine ullplagg om vinteren, de er helt fantastiske:-)
  Vognposene fra risa rosa er også helt nydelige !!
  Lykke til 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, de vognposene var helt skjønne! Takk for tips 🙂

   1. Jeg har også siklet på vognposene fra Risa Rosa, men de lager ikke poser med saueskinn inni (noe som kan være praktisk for oss som skal ha vinterbabyer). Et tips kan da være vognpose fra Kaiser Dublas, de finnes i flere farger og passer i de fleste vogner. Utrolig gode og varme. De gjør seg veldig godt i en Emmaljunga- vogn (Edge eller Modial) dersom dere kanskje skal ha det 😉 Jeg kjøpte min på Biteringen men ser de har tilbud på den hos lilleprisen.no. Lykke til videre i svangerskapet 🙂

   2. Risa Rosa holder de små gode og varme på vinteren! 🙂

 36. Hei, du vakre!
  Det virker som det er endel i kommentarfeltet som har stått opp med feil fot, kan en trygt si.
  Snakk om å vri og vende på alt.. Blir du ikke lei, Caroline? Uansett, jeg ønsker deg god tur, og håper og tror du hever deg over dette tullet.. Makan!
  (Får meg til å tenke på Maria Mena’s sang «Fuck You» hehe).

  1. Fotballfrue

   Det er ikke så veldig gøy, men man kan nesten ikke regne med noe annet 😉

   Stor klem!

   1. Tina A

    ..Om bare folk kunne tenke seg om et par ganger før de postet sånt :/
    Klem tilbake 🙂

 37. Så kjekt! God tur, alle 3.. Hihi! Hvor er det lamge speilet i garderoben din fra? Leiter meg iiihjeel etter et fullfigurspeil..

  Helene 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er fra Skeidar 🙂

 38. Madelen

  hvor er klestativet fra?

  1. Fotballfrue

   IKEA 🙂

 39. Kan du legge ut pakkelisten ?
  Foreksempel:
  2 topper
  1 bukse
  3shortser
  5bikinier

 40. Lol! I hate packing too!:) xo

 41. Hei Caroline 🙂 Siden du er inne på pakking og reising, og jeg føler du er en bereist dame.
  Har du vært på Kreta før (platanias) ? Eventuelt, er det noe der som er et must å få med seg, oppleve/se ? 🙂
  Eller en fantastisk resturante ? 🙂 Btw, jenta deres kommer til å bli helt nydelig og kos dere masse på ferie! 🙂

 42. Håret ditt er så utrolig fint! Skjønner du er fornøyd med frisøren din!
  Dere må kose dere masse på ferie, jeg er og her mellom Nice og Cannes og det er så fint her!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *