Siden sist @fotballfrue

Hei fine mennesker ♥ Nå er det en stund siden forrige update fra instagram, så jeg tenkte det var på tide med et bildespill fra den kanten. I skrivende stund sitter jeg hos Carina i den nyeste avdelingen til Hendrix Hair og blir hårfin før vi skal reise på ferie til mandagen. Virkelig, virkelig hårfin! Ingen endringer på fargen, men på lengden. Viser dere senere 🙂

1. Stativet mitt fra Nelly-shooten 🙂 2. En av forrige ukes langkjøringer. Formen er fin! 3. Lille, vakre! Denne er så tam og bor rett oppi skogen ved hytta. Vi kastet nøtter til den, og den satt seg rett ved siden av meg! Hadde SÅ lyst til å klemme på den *smelt* Har mange bilder med det vanlige kameraet mitt også, må vise dere en gang. 4. Kakekake-bursdgaskake! 5. Fruktfest hos Lena og Brink ♥ 6. Vakre hytta på nattetid. 

7. Nye ringer fra Asos. 8. Fine, lille babykosedressen fra mamma og pappa med lue og ullsokker. Den er så fin i virkeligheten, med bittesmå, glitrende prikker på. Denne passer fra hun er 3 mnd. gammel 🙂 9. Ronaldo nyter sommeren like mye som oss, om ikke mer. 10. Dekket bord til rekefest. 11. Jobbet med å bla meg gjennom MANGE bilder fra Nelly-shooten i går. Resultatet er snart klart. 12. Rett før løpeturen i dag, som jeg skrev: Farvel magemuskler, hei babykul 🙂 Merker at magemusklene forsvinner mer og mer og at hun tar større plass. Utrolig merkelig og veldig, veldig koselig ♥ 

Nå skal jeg snart sette meg bak rattet igjen. Skal si det frister lite, men jeg drakk kun en mini, mini kaffekopp tidligere i dag, så da skal jeg unne meg en iskaffe i bilen på veien hjem mens jeg synger for lillemagen hele veien. Haha, små gleder!

60 kommentarer

 1. Therese kristina

  Ååå så herlig 🙂

 2. Nydelig babymage!

  1. Fotballfrue

   Hurra! Takk 😀

 3. oooo! 🙂 fine du og fine lillegull inni magen 😉

 4. Jubiii!!! Glæder mig til at se dit nye hår 😀
  God tur hjem igen, håber ikke du bliver stegt i bilen.

  <3

  Pia Sabine

 5. Du vet du ikke skal innta koffein når du er gravid?

  1. Det stemmer heldigvis ikke. Du skal begrense det, ca 2 kopper om dagen går helt fint 🙂

   1. Kaffe: Tror nok Caroline har fått grundig info fra både leger, jordmødre og ikke minst: lesere 😉

   2. Julie Lykkeli

    E så lei av folk som hele tiden ska fortelle deg hva du kan og ikke kan gjøre og spise osv. Iløpet av svangerskapet. Gravide drar da på kontroller titt og ofte, og får den infoen som man skal ha både i forhold til hva man ikke skal spise,drikke og gjøre! la gravide få nyte graviditeten sin og kose seg!

   3. Kjære Caroline! Forhold deg til jordmoren du går til kontroll hos! Du kommer til å bli gal hvis du skal høre på alle «gode» råd her inne – og på nettet 🙂 Ønsker deg masse lykke til! Hilsen jordmor

 6. Jeg har helt glemt og vist deg dette gulvteppet med ugle på:
  https://www.kidsparadise.no/product_info.php?products_id=1772

  Mye fint der forresten!

  1. Fotballfrue

   Ja, de har mye søtt 😀

 7. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

  Så nydelig ekorn! 🙂 Også søte, lille babymagen da <3 Virkelig litt av en forskjell på folk; med meg fikk jeg spørsmål om jeg var gravid allerede i uke ti, haha! Moro 😀

  ♥ Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Hehe, ja det er store forskjeller 🙂

   Klem til deg 🙂

 8. For en utrolig søt babykul.!. Tror ikke det er noe problem for deg å få magemusklene tilbake etter fødselen.. de forsvinner ikke uten videre.. Blir bare skjult i noen mnd.:)
  Jeg er 36 uker på vei selv.. Har unnet meg 2 kopper kaffe om dagen hele svangerskapet.. Noen gleder må jo vi gravide kaffedrikkere få beholde.. Det er ikke skadelig.!

  1. Fotballfrue

   Neiiiida, det er ikke farlig 🙂 Jeg gikk i tillegg de 10 første ukene uten kaffe, taklet det plutselig ikke. Rareste jeg har opplevd :O Blir rundt 2 kopper her også, noen dager færre, men aldri mer 🙂

   Håper du har rett, fascinerende hvordan kroppen takler dette, spennende 🙂

   Klem 🙂

   1. Jeg varierte også veldig i hva jeg hadde lyst på gjennom begge svangerskap. Jeg tolker det som kroppens måte å si ifra om behov på – og tror det er enda sterkere når man er gravid 🙂 lykke til videre Caroline, du/ dere har mye å glede deg til!!

 9. Du stråler virkelig!

  Min mor trente veldig mye når hun gikk gravid med meg, dessverre førte det til at jeg ikke fikk så god plass i magen på grunn av magemusklene hennes. Av den grunn ble jeg født med en deformert skulder, legene vet ikke helt hva som skjedde, men jeg har vært plaget av senebetennelse i rygg og skuldre hele barndommen. Jeg har ikke hørt om noen andre som har hatt samme problemet, så det er nok ikke så vanlig 🙂

  Uansett, lykke til videre med graviditeten! Du er virkelig en inspirasjon når det gjelder trening og kosthold, leser bloggen din hver dag 🙂

  Klem

  1. At dette skyldes treningen tviler jeg sterkt på.

 10. Hej,

  Søt liten mage:) tränar du magen nu när du är 20 veckor på väg också?

  Lycka till vidare och njut semestern i Frankrike:)

  1. Fotballfrue

   Trener kun de skrå magemusklene, ikke de rette 🙂 Tusen takk 😀

   1. Maggie

    Ok:) Du har säkert hört det eller läst det själv men ju större magen blir så ska man vara försiktig med att använda sig av bukpress som du gör vid situps pga risiko för utveckling av rectus diastase. All statisk träning av buk går fint!
    Kram kram

 11. Hei, hvordan lager du de fine krøllene du bruker å ha?

 12. Nydelige babymagen! 🙂 Og så utrolig flotte bilder!

 13. Så fin babymage 😀

 14. Henrivende babymage og livsbekreftende melkeboobs. Noe mer vakkert enn gravide kvinner finnes ikke! 😀

  1. Fotballfrue

   Hahaha, thank you 😀 Tenk når det kommer melk i dem da, spent på hvor det ender :O

   1. Du bare må se denne sketsjen: https://avdelingholt.no/anja/?p=19927

    En av de beste scenene er når de nettopp beskriver puppene, jeg dør langsomt av latter hver gang jeg ser denne!!!!

 15. Åh, babymage! Så koselig 🙂 Elsker «tennisskjørtet» forresten. Får beklage lite aktivitet i kommentarfeltet den siste uka, dagene bare flyr fra meg med all jobbingen, noe du sikkert vet alt om 😉

  Spiste forresten tyrkisk yoghurt for første gang i dag, det var nydelig, men fy fillern så mektig og mettende :O Klarte ikke å spise opp halvparten engang, fordi jeg ble så mett!

  1. Fotballfrue

   Å, det er så deilig 😀 Får aldri nok! Men ja, ganske mektig, spesielt om du ikke er vant til det 🙂

   Stor klem <3

 16. Karoline

  Jeg skjønner bare ikke hvorfor noen av dere lesere har så behov for å belære henne alt mulig hele tiden… Graviditet spesielt…!!! Hun går da til lege og jordmor som alle andre og får den info hun trenger! Og babyer tåler en kopp kaffe mer enn anbefalt osv også! Nyt graviditeten! Du er strålende❤

  1. Helt enig! 🙂

 17. Hærlig <3

  livet med ei lita tulle er fantastisk 🙂
  mi er allerede 16 mnd til uka, gått siden januar hvor ble tiden av…. Kos deg med magen og tiden bare du og hun har sammen <3

 18. Elisabeth

  Her var det mange koselige stemningsbilder! Og AWW ekornet da.. Vi har et ekorn (eller flere) som alltid svinger seg i trærne utenfor huset vårt 🙂

  Men et spørsmål utenom tema: Ikke for å mase, men jeg har nettopp begynt på Ole Henriksen etter å ha vært så misfornøyd med andre merker. Denne gangen vil jeg få det riktig, og bare lurer på hvordan du renser ansiktet? Altså, bare masserer du rensen mens huden har vann på seg, eller klapper du den tørr først? Tenkte at jeg kanskje har brukt andre produkter feil, overdrevet og derfor ikke vært fornøyd.. Og når du tar av sminken om kvelden, renser du da to ganger? Og samme når du bruker skrubb, er da huden fuktig eller tørr?
  Beklager mas, men jeg har hørt så mye bra om OH fra deg spesielt, men også andre bloggere, så da måtte jeg bare teste! Håper det funker like bra på meg også 🙂

  1. Fotballfrue

   Jge skylder ansiktet godt og påfører rens mens jeg er våt i ansiktet. Bruker rensen som sminkefjerner 🙂 Deretter tørker jeg ansiktet og påfører dakrem og øyekrem evnt. nattkrem og øyekrem. Om nattem bruker jeg også et serum før kremen. Anbefaler også en god tonic som du kan påføre etter rens for å få bort absolutt alle urenheter, disse finnes både i spray og som flytende vann på flaske. Sprayen er kjempegod og kan bare sprayes godt over og klappes av med litt bomull før du påfører krem 🙂

 19. Gleder meg til å se håret, nå ble jeg spent;D

 20. caroline kjære du, vil du sende meg email adressen din? håper du har det fantastisk. stor klem fra meg som er på ferie i køben

  1. Fotballfrue

   Good ferie, vakre! Kos deg og nyt dagene 🙂

   Klemmer!

 21. For en herli baby mage

  Ha en fin fredags kveld videre

 22. Dette er seriøst dine kjedeligste innlegg!! Alle som leser bloggen din følger vel også på instagram….

  1. Fotballfrue

   Nei, det er veldig mange som ikke har instagram 🙂 Dette er jo faktisk ett av 19 innlegg ila en uke, noen ganger ikke det engang, så jeg håper du overlever 😉 Dette er noe jeg har fordi forespørselen var der tidligere fra de leserne som ikke følger meg på insta 🙂

   1. Sterkt uenig, jeg har ikke iphone og dermed ikke insagram bruker.. Liker veldig godt disse innleggene 🙂

   2. Fotballfrue

    😀

   3. Veronica

    Trenger ikke iphone Line, jeg har heller ikke det, men bruker instagram!

    Hadde virkelig ikke tenkt på at du er på instagram før jeg så dette innlegget Caroline, du har herved en ny følger :))

   4. Fotballfrue

    Hurra 😀

   5. Jeg har ikke instagram, så jeg har jo ikke muligheten til å se bildene så jeg synes ivertfall at dette er spennende innlegg:)

    Grunnen til at man ikke skal drikke alkohol og mye (les:MYE) kaffe under svangerskapet er jo fordi fosteret har koffeinen/alkoholen i over dobbelt så lenge som mor, så det er utrolig fint at du ikke drikker så mye Caroline:)

    Kan jeg spørre hvilke iskaffe du drikker?:)

   6. Jaja jeg syns hvertfall det er kjedelig;) men jeg overlever ja;)

   7. Selv om du ikke har instagram kan du jo se på alle som har åpen profil hvis du vet hva brukernavnet er.
    Er bare å Google fotballfrue instagram så kommer alle bildene opp for de som ikke har appen 🙂

 23. Har lest bloggen din lenge nå, men har enda ikke lagt igjen en kommentar. Men jeg blir i så godt humør av bloggen din og bildene du legger ut 🙂 gratulerer så mye med jenta dere venter! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre, tusen takk 😀

 24. Adorable images Caroline, the squirrel is so sweet!:) xo

 25. Kjempefine bilder, så koselig!
  Flott mage, den blir nok fort som før etter fødselen så veltrent som du er 🙂 Og da har du i tillegg et fantastisk lite mirakel å kose deg med- det er bare å glede seg! Min jente er nå to år, og det har gått så fort. Jeg har virkelig nytt hvert sekund, og kommer aldri til å angre på alle de gangene jeg bare satt og holdt henne mens hun sov da hun var bitteliten. Anbefales 🙂

  Kos deg videre i varmen 🙂

 26. Har du link til ringene? kjempe fiine!

  1. Ja..vil veldig gjerne ha link til ringene å

 27. Jeg ser virkelig ikke noe babykul, det ser mer ut som du står på halv tolv med kroppen din :/ Halve kroppen din står i vinkel, men magen like flat 😛 Men du ser nok sikkert en bittebitteliten forandring selv, men de fleste leserne: nei..

 28. Åh, så søt babymage 🙂 ser at magen din har forandret seg, lykke til videre med graviditeten!
  Klem 🙂

 29. Stakkars deg Caroline som blir hakket på av bedrevitere hele tiden. Så innlegget på instagram av babymagen, og jeg skjønner ikke at folk får seg til å skrive slike kommentarer. Du ser fantastisk ut, og man ser absolutt at du har fått babymage:-)
  Klem

  1. Fotballfrue

   <3

 30. Hei

  Liker bloggen din 🙂
  Elsket den hjerte-ringen din (den med flere hjerter). Hvor har du kjøpt den og er det lenge siden?

  Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *