Garden work

*phew* Holdt på i hagen i flere timer i går, så klokken ble jo ti før middagen var klar og enda mer før sengen endelig kunne inntas. Sånn er det noen ganger, og da er det ekstra deilig at det er sommer, for da er det liksom lov. Resultatet ble i hvert fall veldig bra, og nå har vi også en tredje blomsterkranse i annen etasje *lykke*

My handyman som luker i blomsterbedet. Flinkeste! Fy søren, skal si det gror seg til fort. Vi har kun en rhododendron der enn så lenge, aner virkelig ikke hva annet som passer. Får ta det. . neste år.

Senere i sommer skal vi bytte ut tujahekken vår, den har tatt fullstendig kvelden. Så skal vi legge stein ved innganspartiet og i bakgården i tillegg til å bygge garasje, så det blir saker! Som dere skjønner, med hus følger hageprat og nå skal jeg virkelig gi meg!

Dagen er godt i gang her, og jeg har allerede laget ferdig innlegg til dere som kommer om noen timer. Dagens oppskrift-onsdag er fantastisk, så jeg håper mange hjerter gleder seg! Har et tonn å gjøre før vi får gjester i kveld, og siden treningen i går utgikk på grunn  av hage- og hus, skal jeg ta en dobbeløkt nå med en gang, for frokosten har sunket i hele to timer allerede 🙂

Tjolahopp! Ha en deilig dag ♥

85 kommentarer

 1. Hva vil en dobbeltøkt si for deg?

  1. Fotballfrue

   I dag blir det 12 km. pluss styrke etterpå 🙂

   1. Oy, hvordan er det med så mye trening når man er gravid?:) bør man ikke helst trene styrke først?:-)

   2. Fotballfrue

    Nei, det har jeg aldri hørt 🙂 bare å fortsette som før til du selv føler at det ikke funker 🙂

   3. Lene: er lurt å trene først det du prioriterer som viktigst. Hvis du løper før du trener styrke vil du for eksempel være sliten allerede når du begynner og ikke ha mulighet til å yte maksimalt.. og omvendt.

   4. Det er mer hensiktsmessig ä trene styrke först dersom mälet er ä forbrenne mest mulig (altsä med tanke pä kalorier)! Stryrketrening setter kroppen i gang, og hvis man etterpä trener utholdenhet har man mer igjen for det:)

   5. Ca hvor mange min styrke pleier du? 🙂

   6. Fotballfrue

    Alt fra 30 min til en time 🙂

 2. Marita Ø

  Ingenting er finere enn en velstelt hage! Gleder meg til den dagen jeg har eget hus og hage, hvor jeg kan styre og ordne 🙂 (forhåpentligvis har jeg en like arbeidsvillig mann til dette også) hehe! Ha en fin dag, her skal joggeskoene snart snøres på og deretter er jeg klar for ei god og svett treningsøkt ute i sola 😀

  1. Fotballfrue

   Det er veldig fint, men krever myyye tid :O Her snøres de på nå 😀 God tur!

   Stor klem 🙂

 3. Hei,

  Angående tujahekken så er det viktig at dere går og drar av det døde hele tiden. Ellers vil det forplante seg rundt hele og til slutt gir den opp og dør. Det er ganske mye jobb å ha en tujahekk faktisk! Vi må gjøre det rundt en gang i uka, til og med av og til på vinteren. Så kanskje dere skal plante en annen hekketype? Det finnes kjempe mange fine som er mer hardføre!

 4. Hei

  Dere har et flott hjem, og gratulerer sååå mye med «sommerfuglen» 😉 Gleder meg til å følge bloggen videre.

  Vi ble anbefalt å ikke bytte ut tujaen sent på sommeren, da vil den ikke klare vinteren hvis det blir mye tærle i bakken. Den bør byttes tidlig så den får skikkelig feste og tid til å gro før vinteren kommer. Det er kjedelig å bytte hvert år 🙂 Lite tips bare.

 5. Gleder meg på oppskrift, jeg er så matlei for tiden 🙁

 6. Tuja er noe dritt. Velg noe annet 😉

 7. Flinke dere er!! Blir nok veldig fint! Jeg har kikket lenge etter blomsterkasser, og egentlig kjøpt noen på kremmerhuset i ‘kurv og sink’, men hvordan er de på vedlikehold forhold til dine?
  Jeg har egentlig ikke likt de hvite, men de var egentlig veldig fine 🙂
  Hvor har du kjøpt de og hvor mye kostet de?

  1. Fotballfrue

   Husker ikke prisen dessverre, men vi kjøpte dem på Plantasjen 🙂

 8. Bare et tips i forhold til å plante ny hekk… Kan lønne seg å vente med den til neste vår,så røttene får grodd seg til skikkelig før vinteren kommer. Hvis ikke kan dere ende opp med en nyplantet hekk som tar kvelden første vinteren:)

 9. Hei! Vil bare tipse om et tv-program som heter «fødeklinikken» som går daglig på kanal FEM kl.09.40 😉 Kan jo være gøy å se på for deg nå 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   1. åånei du må ikke se på det.. jeg har sett på det noen ganger nå og selv jeg som ikke skal fø i nærmeste fremtid får litt angst av alle komplikasjonene de ender opp i.. huff..

 10. Hei:)

  Så flink en mann du har:) Er det ikke bare herlig når gutta hjelper til? Er SÅ glad for at min er så flink som han er, jeg vet at det ikke er alle jenter som er like heldige! Og når jeg gir han skryt så SER jeg han lyser opp, hihi:)

  Tror det kommer til å bli ganske så fint i hagen deres, det er nok en tålmodighetsprøve til tider! Jeg er ikke den som liker å drive på i hagen, så får vel leie inn noen når den tid kommer:D Eller kanskje man automatisk blir mer interessert i det når man får seg hus, det kan jo godt hende:)

  Håper økten din blir/ble kjempebra! Dobbeløkt høres ut som søt musikk i mine ører:) Jeg har allerede vært i skogen, blir aldri lei den! God onsdag til dere, STOR klem fra meg <3

 11. Marianne Stokke

  Jeg lurer på om du er fornøyd med tredemøllen
  din nå når du har hatt den en stund? Jeg vurderer
  å kjøpe meg en likens til høsten! Bråker den mye?
  Blir veldig glad for svar:-) Ha en fantastisk dag!!

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker den! Nei, den bråker ikke noe mer enn snittet 🙂

   1. Marianne

    Tusen takk for svar 🙂 Da gleder jeg med til inne løping til høsten!!!

   2. Jeg har akkurat samme tredemølle, og har hatt den i over et år. Er superfornøyd! Løper 6 ganger i uken på den, og siden januar har t.o.m mannen min begynt å bruke den (utfordret han til løpekonkurranse……den som har løpt mest når lørdagen kommer får 30min massasje;)). Men; det er lurt å smøre båndet regelmessig på møllen, er med olje (tror jeg) til å smøre med når du får den. Det står i bruksanvisningen.

   3. Marianne Stokke

    Høres kjempe bra ut, takk for din erfaring. Da blir det helt klart bestilt til høsten:-) Det var en god ide, kanskje jeg skal foreslå d samme:-)

   4. Marianne Stokke

    Supert, da blir det helt klart bestilt til høsten.
    Takk for din erfaring:-) ps: det var en lur utfordring
    kanskje jeg skal foreslå d samme;-)

 12. Koselig med graviditet, men er det ikke kjipt at magen ikke synes enda?

  1. Fotballfrue

   Den synes godt nok for oss 🙂

   1. Tenk om Caroline synes det ER kjipt, og så blir hun i tillegg minnet på det ustanselig fordi lesere skal stille spørsmål om det av korttenkte lesere?? Og det er virkelig ikke noe hun får gjort noe med, så si heller noe hyggelig og hold kjipe spørsmål for deg selv. Du stråler Caroline, og jeg tipper at dere ser ganske stor forskjell på magen nå, selv om ikke vi ser det på bilder. 🙂

  2. Herligheten for et spørsmål :/. Alle mager er forskjellige og vises ulikt. Det er absolutt ikke uvanlig at slanke jenter ikke får mage får rundt 6 mnd. (Sa legen min). Dessuten brukes 1 og 2 trimester til utvikling av hjernen og slikt. Selve voksefasen til fosteret er ikke før siste trimester, altså etter 6 mnd. Jeg vet ikke hva hensikten var bak kommentaren, men ville du sagt noe slikt til en gravid venninne?

   1. Ja herlighet…dette er mangel på folkeskikk. Du spør dessuten som om det er noe Caroline kan gjøre noe med. Akkurat som en venninne kan si til meg: «blir du ikke litt lei av havregrøt?, synes du ikke det er litt plagsomt at rommet ditt er så rotete…?». Hadde du sagt til en venninne: «synes ikke du det er litt dumt at du har så små pupper/tynne lår/kort hår»? Utrolig hva man skal måtte finne seg i når man har en blogg og går gravid.

   2. jaha er vokseperioden i siste trimester?? jeg var 50 kg før jeg ble gravid nå er jeg 62 og i 6 mnd. virker som det skal være in være slank og gravid nå.vil si jeg er like normal som la på meg 12 kg til nå. jeg var iallfall helt slank men fikk fort mage . skal ikke ha det til at det er unormalt iallfall-.virker som enkelte skal ha det til at ingen har mage før på slutten well Lucky u

   3. Håper du ikke tar deg nær av sånne teite kommentarer Caroline! I begge mine svangerskap fikk jeg kommentarer som; » hvor liten mage du har!», «har hørt at det kan være noe galt hvis magen er liten» osv osv…..og jeg ble litt stresset over det..

    Irriterer meg litt; selv om man er gravid så trenger man ikke legge seg rett ned og bli superstor..

    (og begge mine var perfekt størrelse, og jeg kom kjapt ned i vekt og fasong igjen, selv om jeg ikke slanket meg. Fornuftig kosthold, aktivitet og ikke minst amming gjør susen)

  3. Kristine

   Ane, ærlig talt..
   Helt utrolig hva folk får seg til å spørre om når de sitter plantet bak et tastatur.
   Gratulerer så mye med graviditeten Caroline. Du er flott!!

   1. Haha.. for et teit spørsmål! Jeg fikk ikke synlig mage for omverdenen før i 6.mnd. Når jeg hadde 3 uker igjen til termin var det ei som syns vi var litt vel tidlig ute med å tenke på navn….ergo magen var fortsatt liten så nære termin. Jeg har aldr vært i nærheten av føle meg høygravid (noe jordmor var enig i at jeg kunne føle..), og jeg er VELDIG glad for at jeg slapp å bli så stor. Nyt det mens du kan. Det kan være du fortsetter å være liten og det kan være du blir kjempestor… det kan man ikke styre selv. Heller ikke vektoppgangen. Ikke bry deg om disse «hvor er magen» kommentarene, den kommer tidsnok og vil uansett størrelse være perfekt for dere! Første gang jeg kommenterer, så gratulerer med jentebaby i magen! Vi fikk ei lita jente for 5 mnd siden og nyter hver dag…tiden går for fort!! God sommer!

 13. Hei! Ja, ser at hekken har stryki med :/ kjedelig! Men vil sterkt anbefale at dere planter ny i slutten av mai eller begynnelsen av juni. Den trenger godt rotfeste for å klare seg gjennom de lange og kalde vintrene vi har i Norge. Grav dypt. Bruk mye god og gjødslet jord og legg bark som øverste lag. De første to-tre ukene etter planting trenger hekken vann en time om dagen. Blåkorn gjødsel anbefales. Den bør også vannes mye i tørre perioder. Om vinteren, særlig når snøen begynner å smelte bør hekken dekkes med potetsekker. Da får de ikke så mye og sterk sol mens bakken fortsatt er frossen. Hvis hekken får for mye sol i denne perioden blir den brun. Jeg skal love deg at etter å ha plantet egen hekk, vil kjærligheten du legger i å ta vare på den mye sterkere. Den må passes på hele tiden i alle år 😉

 14. Hvilke tanker gjør du deg om å la et lite barn vokse opp åpent på en blogg?

  1. Fotballfrue

   Hvem har sagt at hun skal vokse opp åpent på bloggen? Det har
   i hvert fall aldri noen av oss uttalt.

 15. Hehe! Du er flott! Ingen andre enn du kan drive hagearbeid med blondetopp!!:p

  1. Fotballfrue

   Hahahah, tusen takk :p

 16. Hei!
  Jeg ville bare gi deg et lite tips om å skaffe en landskapsarkitekt til å lage en plan for hagen deres. Da blir den mer gjennomført, tilpasses deres behov og smak, og plantene velges ut ifra klimaet på stedet der dere bor, slik at dere slipper planter som ikke overlever vinteren. Det er virkelig verdt investeringen!
  Ha en fin dag videre! 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi hadde nok vurdert det om vi visste at vi skulle bli boende her 🙂

   1. Sjekk ut http://www.itsahouse.blogspot.no eller f eks http://www.blogg.skonahem.com/addsimplicity for hageinspo… ville bare dratt innom nærmeste hagesenter/gartneri (ikke plantasjen) jeg, der selger de jo kun uteplanter beregnet for nærområdets klima og er veldig hjelpsomme (er min erfaring ihvertfall) 🙂

 17. En av de vanligste årsaken til at Tujahekken dør, er tørke. Og selv om man er flink til å vanne,starter de fleste vanningen for seint. Etter en lang vinter kommer vårsola og gjerne litt vind, og det er det som ofte gjør at hekken tørker ut. Men det finnes en enkel løsning. Kjøp en dryppslange, ikke svetteslange, legge inntill hekken, kan også graves ned, så kan du koble deg på med hageslangen og la vannet stå på et par timer hver dag. Denne slangen består av trykkregulerte dyser med en viss avstand i mellom. Dette gjør at vannmengden blir lik både først og sist på slangen. I motsetning til svetteslange som vanner mye på starten, men mindre og mindre til lenger ut på slangen du kommer. For å slippe å dra med seg hageslangen bort til hekken kan du grave ned et tett PE rør fra dryppslangen og dit du har utekrana, da kan du bare koble den rett på krana eller slangen der. Finnes også enkle styringer som gjør at du kan programmere inn vanning (fint for dere som er ute og reiser såpass mye). Da kan du vanne, bed, hekker kasser og potter, mens du selv ligge på terassen med et glass vin 🙂 Send meg gjerne en mail hvis du vil ha mere info.

  1. Fotballfrue

   Vi som har vært så flinke til å stelle med den :/ det var da snøen forsvant at den aldri kom til seg selv igjen :/ den var ny da vi kjøpte huset i 2011, så det er så synd 🙁 Kanskje vi burde vurdere en annen hekk? Har du forslag? 🙂

   1. Anonym

    Tuja tåler ikke hundetiss så mulig derfor den har blitt ødelagt?

   2. Fotballfrue

    Aaaner ikke, men har aldri sett dem tisse på hekken, vi går jo tur 🙂

   3. Hekken til foreldra mine blir utsatt for både katter og hunder av og til, så tror det ikke har sååå mye å si. Ut ifra det jeg har lest rundt omkring er ikke deres hekk den eneste som har måttet lide. Hvis du ser rundt omkring så er det ufattelig mange tujaer som har dødd etter denne vinteren. En såpass «ung» hekk vil jo trolig heller ikke være like robust som en som har stått lenge… Så jeg vil heller tro det var dybden i bakken e.l. der de står som evnt utgjorde det. Det var en svært hard vinter/vår for mange planters del

   4. Da vi kjøpte huset vi bor i nå, merket vi etter en stund at to av tujabuskene begynte å bli brune. Vi leste litt rundt på nettet og snakket med fagfolk og fant ut at dette mest sannsynlig var hundetisset fra vår kjææære hund…. De vi kjøpte huset av hadde ikke hund/dyr. Resultatet ble at vi saget ned begge buskene, men der ble det nye fine bed 🙂 Vet ikke om jeg har gratulert deg Caroline, men gratulerer så mye med graviditeten og masse lykke til! Dere går en fantastisk tid i møte 😉

   5. margrethe

    Det er nokat av vintern og snøen:)ser vi har vært heldig med værå men,allle nabondene sine er blitt brun

  2. Dette er litt feil… hekken til Caroline har dødd fordi sola har tørket den før tela var ute av bakken. Når røttene enda er fryst kan de ikke trekke opp vannet, uansett hvor mye du vanner. Løsningen er å dekke til hekken med tynn fiberduk tidlig på våren, slik at sola ikke kommer til 🙂

 18. Kanskje det er lurt å velge et fint gjerde…mange varianter å velge i.Sist vinter hadde vi jo mye tele og isbrann på våren og det tåler de vintergrønne dårlig.Både den store eføy`en min som jeg har hatt i mange år og Laurbærtreene min bukket under.
  Om vinterene fremover blir på samme måten så blir det vanskelig for hekkplantene å klare seg, i alle fall de som er vintergrønne.Har tujaer som er 4 – 5 m høye og de klarer seg fint ha de har blitt robuste etter mange år.
  Et gjerde og ev. områder med kulesteiner er fint og ganske vedlikeholdsfritt.Greit å tenke på når det er en liten på vei, da får man fort andre ting å holde på med 😉
  Du kan ha Klatrehortensiaer (store grønne blader og hvite flotte blomster) i bedet ved Rhododendro`en.De er hardføre,sprer seg fint utover og tåler godt vinteren.
  Lykke til med hagen og den lille 🙂

 19. Looks like the brown bushes need quite a bit of work as well.

 20. du var så digg på håret…kan du ikke legge ut nærmere bildet…

 21. Så flinke dere er!
  Stor sommerklem 🙂

  P.s. Give away hos meg 🙂

 22. Hei Caroline. Blir du av og til lei av alle «bedreviterene?» ;p

  Uansett, jeg vil gjerne takke deg for selv om jeg ikke leser alt på bloggen din har jeg nylig startet med 1) løping og 2) LCHF. Og jeg koser meg med måltidene, føler meg MYE bedre og energisk, er mett mye lengre enn før og har i tillegg gått ned i vekt 😀 Samtidig som jeg nå begynner å se fram til hver løpetur. Så takk for det!

 23. I always admire your garden from the pics, you do an amazing job with it, very well finished! xo

 24. Du bør finne ut hvilken herdighetssone du bor i (http://www.plantasjen.no/tips_og_rad/steg_for_steg_tips/herdighetssoner) . Tuja er i utgangspunktet ikke den mest vintersterke, men det finnes jo flere typer av den. Den vanligste heter Brabant og er herdig til sone H5 såvidt jeg vet. Bedre å velge en type hekk som tåler litt mer. Nå er ikke jeg noen gartner men har jobbet i hage/vanningsbransjen i mange år, så endel erfaring har jeg da tatt med meg. Min favoritthekk er Alperips, (den er ikke vintergrønn) Bladene ser ur som på hagerips, men med en veldig frisk og fin grønnfarge. Kan bli inntil 2 meter høy ogplantes med en avstand på 20-30 cm. Herdihetssone 7
  Blankmispel er en annen veldig fin hekkeplante. Sone 8, 2-3 meter høy, svarte bær og nydelige høstfarger. Plantes også med 20-30 cm avstand.
  For å få en tett og fin hekk er det viktig å klippe den godt ned de første årene, klipp såpass mye at det gjør litt vondt i hjertet.. da blir hekke fyldig og fin. Det tar jo et par-tre år før det blir noe særlig størrelse, men den som venter på no godt osv…
  Vil man ha en blomstrende hekk som ikke nødvendigvis skal være som et slags gjerde, er det ingenting som slår Syrin. De blir finest hvis de ikke plantes så tett, da får hver enkelt utvikle seg til et lite tre. Syrin vokser ikke fort, men jammen er det lekkert når de blomstrer. Finnes i mange farger og i forskjellig herdighet.

 25. Hvorfor ikke heller velge en hekk av duftende roser istedet for tuja?

  1. Fotballfrue

   Vi har roser også 🙂 ved klatrebuen 🙂 tujaen var plantet fra før av, vi kjøpte jo dette huset 🙂

 26. Du, er mannen din kristen? 🙂 Til lykke med svangerskapet og den lille jenta 🙂 Bless <3

  1. Fotballfrue

   Vi er kristne begge to 🙂

   1. Det ante meg… ;)! Herlig å høre. Men ville ikke spørre deg så direkte av visse grunner. Men, da skjønner jo jeg ( og forhåpentligvis andre) hvorfor du er så velsigna som du faktisk er! 🙂
    Klem <3

   2. Fotballfrue

    <3

 27. Idyll!!!
  Du er VAKKER 🙂

 28. Liv Oda

  Hei! Først må jeg si; Du stråler! Er så koselig å følge bloggen din, spesielt nå om dagen 🙂
  Jeg har også rhododendron, og utseendemessig er den super! Men visste du at den er giftig for hunder? Fikk nettopp en ny valp i hus som er litt overalt, men jeg vet ikke hvordan det er med hundene deres.
  Fant en liste på nettet med en oversikt: http://charlott.no/toxipet/planter5db7.html?cmd=list&order=nnavn
  Jeg ble overrasket over mulige reaksjoner, så tenkte jeg bare skulle informere deg om du ikke allerede var klar over det!

  Ha en fortsatt super sommer 🙂

 29. Therese

  HELDIGE lille bebisen som får vokse med opp med den uteplassen, da! Tenk så masse grønske og krabbing det kommer å bli neste sommer, hihi, så koselig 🙂 Heldige dere, dere har det bare så fantastisk flott og sommerlig!:)

 30. Åh, hagearbeid. Grugleder meg til jeg kommer dit. En fin hage er så utrolig vakkert, men det er så mye jobb! Jeg er forresten selv fra Grenland, og jeg ser at det er mange av buskene og plantene i hagen til familien som ikke har kommet seg helt etter vinteren. Mye som bare må klippes skikkelig ned. Sikkert noe med kulden å gjøre.

  Tips: Hva med en Jasminbusk i hagen? De blomstrer i juni, og lukter helt himmelsk <3 Ellers synes jeg nysnø kan være fin som hekk. Litt mer enn bare grønt. Dessuten blomstrer morelltrær kjempefint. (Ja, jeg elsker blomster :))

 31. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

  Så flinke dere er! Enn så lenge er jeg glad for at vi har terrasse og ikke hage, hehe. Fingrene mine er så langt ifra grønne som man får det til 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 32. Hei, jeg lurer på en ting, hvis du er på besøk hos venner eller familie og de serverer deg f.eks. vafler eller annet som har høyt karboinntak, hva gjør du da?

  1. Fotballfrue

   Da spiser jeg en vaffel som alle andre når de skeier ut 🙂

 33. Christine

  Må si det blir flott i hagen deres. Her blir det lagt stein i hagen og gårdsplassen,for her har ingen av oss grønne fingre. Har kikket litt på bildene dine,og jeg må si jeg ser litt anntydning til mage. Er så gøy å kjenne de første sparkene og tegnene til liv,jeg sitter her med ei på snart 7mnd selv. Hos meg var det ikke synlig at jeg var gravid,hvis man ikke visste om det. Så naboen vår visste ikke om frøkna før etter at hun var født. Vær forsiktig med salt i maten,så du ikke risikerer svangerskaps forgiftning. Det er ikke noe jeg annbefaler deg å oppleve,det var ikke noe særlig å gå igjennom. Frøkna mi ble født 3 uker før tiden pga dette.

 34. Kanskje svartsurbær kan være et alternativ til tuja?
  Vokser fort, er dekorativ på høsten og er hardfør.

 35. Siri Anita

  Flott hage 🙂 kan du ikke lage et blogginnlegg om kjoler og gravide i bryllup 😀 skal være forlover i 7 mnd, finner jo ingenting 😉

 36. Jøss så masse rart som blir kommentert i disse bloggene! Caroline du ser smashing ut som alltid, veldig bra at du ikke kler deg ned for å gjøre en så koselig jobb som hagearbeid:) Og sist men ikke minst, du ser smashing gravid ut:)

 37. Hei Caroline! Hagearbeid er jo såå kos, og så blir det så fint! Tenkte bare å tipse deg om noe jeg gjorde, når jeg fikk barn. Jeg plantet en busk som kunne vokse med barnet. Jeg vet at dere sikkert skal flytte etterhvert, men det er en veldig koselig gest og sønnen min er så stolt av «sin» busk. Ekstra koselig synes jeg det er om det er en bærbusk, eller noe som blomstrer ekstra vakkert. Et tre funker jo like fint. Jeg synes i hvertfall det er litt romantisk, og det er så fint for barn å vokse opp med planter rundt seg =)

 38. For en superfin hage dere har! Jeg elsker bloggen din og blir så glad når jeg er innom 🙂

  Ha en herlig sommer videre! 🙂

 39. hei 🙂 ser sjokolade på bilde, lurer på om du noen dager bare spiser det til frokost, og kaffe, og ikke noe annet? høres fantastisk ut 😀

  1. Fotballfrue

   Nei, det blir etter frokosten eller før 😉

 40. I fall for white houses with white garden fences! Sooo beautiful. And your cute pics remind me of Bree from the Desperate Houswifes ^^ 🙂

 41. Tips mot ugress: Legg bark i hele bedet. Gjerne med en duk under. Etterhvert som du finner ut hva du vil ha der legger du barken litt til side og klipper et hull i duken der du vil ha den nye planten. Barken holder også bedre på fuktigheten slik at vanningen ikke blir like kritisk.
  Vi har nytt hus vi også (2 år gammelt nå), og måtte etablere hele hagen selv, og det tar litt tid å finne ut hva man vil ha 🙂

 42. Noe min mor og far gjør med sin tuja som de har hatt i over 20 år, er å dekke den til med gamle laken om våren. Når solen titter frem med det enda er tele i bakken kan den bli litt ivrig å prøve å suge til seg vann når det ikke går, og å dekke den til fjerner sollyset så den holder seg i «dvalen» sin lengre. Vi kommer fra hallingdal, og der kan det bli godt over 30 minus om vinteren, men tujaen lever enda!

 43. Hei caroline.

  Jeg bare lurer på hvorfor du måtte ta en dobbel treningsøkt fordi du ikke trente forrige dagen?

  1. Fotballfrue

   Må jeg det? Det er i så fall ikke tilfellet, dette er vel første gangen det har hendt på veldig lenge, tror ikke du skal henge deg så veldig opp i måten jeg formulerer meg på, som ofte kan være travel, kjapp og grei fordi det er sånn jeg tenker. Det ble en dobbel fordi jeg hadde så mye energi som følge av den ekstra dagen uten, som ikne skulle være uten. Trening er en viktig del av livet mitt, ikke noe jeg gjør fordi jeg må, men fordi jeg vil og kan 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *