Shoot for Nelly.com del II

Her kommer siste bildedryss fra shooten i Borås med Nelly.com 🙂 Dette er egentlig fra første del av dagen, altså fra klokken syv til tolv. Av disse antrekkene elsker jeg nummer 2, leopardjumpsuiten! Perfekt for blant annet flyreiser og dager som verken er skikkelig sommervarme eller sommerkalde, men en mellomting som nesten alle dager her hjemme. Tror den skal klikkes hjem 🙂 Linker til alle plaggene i bunnen som i forrige post fra shooten.

(adlinks) Antrekk 1: Skjørt River Island / Topp lili london / Sandaler NLY Shoes 

Antrekk 2: Jumpsuit kommer / Sko NLY Shoes 

Antrekk 3: Jumpsuit kommer / Sko NLY Shoes 

 

Takk til Nelly.com for en fantastisk dag! Gleder meg til å se resultatene og håper de blir brukbare 🙂 Nå er det i vei til kamp for familien Berg. Mamma, pappa og farmor er med – heia ODD!

33 kommentarer

 1. Gleder meg til å se resultatet! Ser flott ut som vanlig : ) Gleder meg til å se at magen vokser og gror siden jeg har veldig lik kroppsfasong som deg. Blir liksom litt som å se meg selv i fremtiden hvis jeg blir gravid 😛 Spekulerte faktisk litt på om du var gravid for noen uker siden fordi jeg syntes du så litt rundere ut rundt hoftene og plutselig hadde fått store tutter! Ser rett og slett superflott ut : D

  1. Fotballfrue

   Hehe, spennende 😉

 2. Du er så nydelig!! 🙂

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk, skjønne <3

 3. Så fräscht! Snygg styling och du ser jättebra ut. 🙂

 4. Kristine

  Hvordan synes du skoene i antrekk nr 2 er? Ser veldig fine ut, men hvordan føles de på og hvordan er de i størrelse?

  1. Fotballfrue

   Litt store på foten, men ellers bra 🙂 Du kan trygt gå en strl. ned 🙂

 5. Så fin du var!

  Jeg likte antrekk 1 spesielt godt 🙂 hvilken str brukte du i skjørt og topp? 🙂

  Ha en fin kveld videre!

  1. Fotballfrue

   xs i begge 🙂

   Klem!

 6. Anbefaler deg å gå innom denne bloggen og lese! Du vil se hvor heldig du er 🙂 http://www.hardevalg.blogg.no Denne jenten fortjener og bli hørt. Ha en fin kveld videre 🙂

 7. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

  Så flotte antrekk! Du ser jo virkelig strålende ut du også – håret ditt er helt vanvittig flott. Håper du får en fin kveld! 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 8. SUPERFINT! Gud så lekre antrekk til deg og ELSK på sminken Caroline! Sees snart vennen!

  1. Fotballfrue

   <3

 9. Silje Marie

  Du er så nydelig! Tenkte på deg under joggeturen i dag, og da ble det plutselig lettere å løpe:D Ville bare si tusen takk for at du er en fantastisk inspirasjon <3

  1. Fotballfrue

   Neimen, så hyggelig 😀 Tusen takk!

   Stor klem 🙂

 10. tove monsen

  kjempe fine bilder elsker jumpsuitene… du er så pen og ett fantastisk forbilde for alle jenter 😀
  har prøvd lavkarbo mange ganger før men bare klart det i kanskje 2-3 uker for det har blitt for masse fett (bacon,egg,smør)
  men etter å ha sett på dine oppskrifter har jeg nå klart det i 4 måneder 😀 ikke nokk med at jeg har gått ned 12 kilo så har jeg dobbelt så masse energi som før!! føler meg ikke oppblåst og trøtt hele tiden.. det er rett og slett fantastisk 😀 gratulerer så masse med baby på vei 😀 du ser like nydelig ut nå som du alltid har gjort 😀

  1. Fotballfrue

   Så deilig at du har funnet noe som passer deg! Og det er jo så mye god mat 🙂

   Stor klem!

 11. Fine bilder! Elsket de svarte lave skoene! Har ønsket meg sånn type sko i evigheter! Heia ODD 😉
  http://elise-solberg.blogspot.no

 12. Du er så fin, Caroline! Gleder meg til å se resultatet, jeg er sikker på at de blir brukbare! Blomstekransen du hadde på deg i forrige innleg var utrolig fin! Har en blomstrende fra før av, men nå fikk jeg lyst på en til. Jeg har derfor et par spørsmål til deg. mye kostet det for frakt og hvor mange dager tok det før du fikk de?

  Ha en fin dag videre!

  1. Fotballfrue

   De ble stoppet i tollen (det skjer i ny og ne) så det tok dessverre litt lang tid :/ Det ble ikke så veldig mye over, husker ikke helt nøyaktig :O Men det er mulig å regne ut dette på forhånd, sjekk for eks. toll.no 🙂

   Klem!

 13. Hei! Du er så vakker Caroline, rett og slett nydelig! 🙂
  Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med noe.. Jeg har lenge leitet etter en foundation som er god. Jeg vil den skal dekke fregnene mine(har litt) , holde hele dagen, fin farge og en fin mat glød 😀 Kan du tipse? Hvilken bruker du? Tusen takk 🙂
  Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Jeg er veldig glad i studiomakeup sin perfecting finish foundation http://www.coverbrands.no/perfecting-finish-foundation 🙂 Så anbefaler jeg i tillegg concealer fra glo minerals og et godt pudder 🙂 for optimal dekkevne på foundation er det bare å påføre i flere lag, men concealeren fra glo gjør underverker!

   Klemmer 🙂

 14. You have done an amazing job, the shooting looks great! You are very stylish with the leather peplum top! But especially love the leopard jumpsuit, you look hot indeed!:) xo

 15. Hei Caroline, dette har ingenting med innlegget og gjoere, men jeg ser jo hvor mange som kommenterer og spor om lavkarbo for bebisen naar den kommer ogsa videre. Jeg kom over et klipp fra en dokumentar fra England der de gjorde forsoek paa to grupper barn, ene fikk masse sukker (party food!) og den andre fikk frukt, gronnsaker og sandwicher (som er mye mer lavkarbo en en vanlig kid ville spist paa party og i disse dager til daglig ogsaa). Utrolig interessant og se resultatet og jeg spor meg jo om hva resultatet ville blitt om den ‘sunne’ gruppa med barn hadde faatt mer proteiner og fett ogsaa. Har ikke sett hele dokumentaren, men har posta et 5 minutters klipp som er ganske saa avslorende.

  goo.gl/eHMN0

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Så spennende! Jeg skal ta en titt 🙂 Håper uken din har startet bra 🙂

   Klemmer!

 16. Herlige bilder, og JA: Den jumpsuiten var bare skikkelig fresh:) Får jammen meg lyst til å klikke hjem noe, men får vente til vi skal reise om ikke så lenge:) Håper du har hatt en superfin helg, og GOD mandag til deg! Klem fra lille meg <3

 17. Hvordan var sandalene på de første bildene? De så veldig lekre ut, mne er redd de ser mer «billige» ut i virkeligheten? 🙂 ville du anbefalt dem eller ikke?

 18. Du ser helt strålende ut!! Så heldige dere er som venter barn. Ikke alle er det forunt og mange inklusiv meg selv sliter med ufrivillig barnløshet og alt det medfører. Det er tunge og vanskelige dager og valg som må tas. Hadde satt veldig pris på om du kunne laget et innlegg rundt dette for vi er mange prøvere der ute som streber etter den største lykken, nemlig et barn. Jeg har delt min opplevelse over mange år som prøver og vil du lese om dette finner du det under graviditet på bloggen min : http://www.trude Thomassen.blogg.no. Nyt graviditeten, gleder meg til å følge deg videre:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for det 🙂 Ja, vi føler oss veldig heldige 🙂

   Stor klem!

 19. Når kommer jumpsuitene på nelly? De var så fine! <3

  PS gratulerer så mye med graviditeten! 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Håper på snart 😀 Jeg kan si ifra 🙂

   Tusen takk 🙂

   Klem!

 20. Hei Caroline! Jeg bare lurer på hvor lange extensions du bruker i håret ditt? Synes det er perfekt lengde og kunne tenke meg det samme selv 🙂

  1. Fotballfrue

   50-55 cm 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *