Norge på sitt beste

Så mange deilige bilder fra den fine skjærgården her i Skjebergkilen. Stikkord: Solskinn, varme, båttur, fiskesuppe, øl, vin, farris, reker, ostekake, solnedgang, gaver, latter og skravling. Har hatt noen utrolig fine dager, og gårsdagen var som alle sommerdager bør være. Det er jo alltid vemodig å måtte reise hjem igjen, spesielt nå som det er så fint. Heldigvis blir det ikke før etter kampen i kveld, ODD møter jo Sarpsborg klokken seks, så hele familien må få med seg kampen når mannen skal møte barndomsbyen. Holder en knapp på ODD jeg altså, såpass ærlig må jeg være 😉

Ellers har jeg har sittet og jobbet litt et par timer i knakende stillhet, bare meg, kaffekoppen og den lille sommerfuglen i magen. Stillheten her er like deilig som i Siljan, og her har jeg i tillegg havet som nabo, kan ikke klage da.

Nå hører jeg liv fra de andre, så da blir det nok snart frokost før jeg skal kaste meg ut på en løpetur. Det blir deilig etter gårsdagens treningsfri, håper på masse energi i beina. Ha en strålende søndag, fine mennesker! Og tusen takk for at dere følger med 🙂 Dere får meg i så godt humør om dagen ♥

76 kommentarer

  1. Elisabeth

    Den suppen og kaken såg fantastisk god ut, har du lagt ut oppskrift?

  2. Hei! Jeg må bare si at det er viktig at dere bruker redningsvest når dere er ute med båt! Husk, husk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *