Shoot for Nelly.com del I

God morgen, fine mennesker! Å, jeg er så sliten! Kjennes ut som jeg har vært gjennom tidenes tyngste styrke- og kondisjonsøkt. Både bein, nakke og skuldre er helt utrolig stivt, skjønner ikke hva jeg holdt på med i går, men det skyldes vel både mye bilkjøring og stiletthæler, tenker jeg. Vi var tilbake i Norge rundt ti-tiden på kvelden, og jeg var vel på hytta rundt klokken elleve. Planen var å gå rett til sengs, men det går jo sjelden med familien Berg, så vi ble sittende oppe og skravle til rundt ett. Da svimte jeg nesten av ved stuebordet, og i dag stod jeg opp rundt åtte. Ville gjerne sove til jeg våknet av meg selv, men det får bli en annen dag. Ettersom jeg var så godt som hele gårsdagen uten internett, har mailinnboksen sett bedre tider, så jeg prøvde å koble meg til nett her ute i skogen en times tid, og så gikk det heldigvis tilslutt. Senere i dag kommer Lars-Kristian en tur, og vi skal besøke Lena og Brink, som har bosatt seg  Sarpsborg på grunn av fotballen. De skal også ha baby snart! Jeg synes jeg jo det er kjempehyggelig og veldig rart at de bor i min barndomsby, og litt av poenget ville jo være om vi bodde litt nærmere også. Men uansett, det skal i hvert fall bli utrolig hyggelig å sees igjen.

Her kommer et bildedryss fra gårsdagens shoot med Nelly.com. Linker til antrekkene helt i bunnen, så dere kan finne dem 🙂 Deler det opp i to, er jo så mange bilder. Del I kommer her, og er egentlig del II som vi gjorde etter lunsj. Disse antrekkene er absolutt de fineste, og her var jeg også mer opplagt og med. Det er rart det der, trenger litt tid på å kjøre meg inn foran kameraet hver gang.

Ser dere vakre Milo? Han var stylistens hund og fikk være med på noen bilder. Hjertet mitt smeltet helt! Så skjønn! Litt over ett år og blanding av pomme og papillon.

(adlinks) Antrekk 1: Shorts River Island / Sandaler NLY Shoes / Topp VILA

Antrekk 2: Skjørt Stars by Jonas Hallberg / Topp Estradeur / Sandaler NLY Shoes / Veske River Island – kommer! 

Antrekk 3: Genser River Island / Bukse S´nob De Noblesse / Pumps NLY Shoes / Smykke JFR 

Ønsker dere en fantastisk inngang til helgen, her skal skrotten trimmes litt, det trenger den. Lenge siden jeg har følt meg så vissen 🙂

78 kommentarer

 1. Det ser ut som en veldig goy day!! Haaper du tar tid til aa hvile deg litt i dag da 😉 Klem

  1. Fotballfrue

   Ja, i kveld blir det hvile 🙂

   Snart god helg <3

   Klem 🙂

   1. Her er det helg allerede, sofa og fotball (Australsk fotball dog, mye goyere enn vanlig fotball)! God helg 🙂

 2. Så gøy:)) Veldig fine bilder av deg Lady C:)) Bare få lov å ønske deg en riktig god helg:)) Klem fra meg:))

  1. Fotballfrue

   God helg, fine du <3

   Stor klem 🙂

 3. Kristiane

  Ææ, for en vakker kvinne! 🙂 Nelly er heldig!

  1. Fotballfrue

   :O TAKK 😀

 4. Så utrolig fin du er! Håret ditt <3 God helg til deg 🙂

 5. Håret ditt ja <3
  Hva slags extension bruker du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Fra Hendrix Hair, de har sitt eget merke 🙂 Skal sitt neste uke, så kan lage et innlegg på det da 😀

 6. Kjempenydelige antrekk på en vakker skapning <3

 7. Så fine antrekk 🙂 Jeg fikk lyst på shortsen i antrekk 1, husker du hvilken størrelse du brukte?

  Jeg har et annet spørsmål: Hvilke Ole Henriksen produkter bruker du når du er på sydenferie? Samme som hjemme i Norge?

  Ha en kjempe fin helg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Har strl. xs i shortsen 🙂 Jeg bruker de samme produktene på ferie, i tillegg til african red tea face mist, som er kjekk å ha med på tur og hyppigere bruk av fresh lips samt at jeg har med spf 50 for ansikt 🙂

   God helg!

   Klem 🙂

   1. Tusen takk 🙂

    En str på skjørtet? 🙂

    Ha en fin kveld videre!

   2. Fotballfrue

    I skjørtet var det small 🙂

    Klem!

 8. Gudamei, på det nest nederste bildet lignet du noe helt vanvittig på Marcia Cross!

 9. Fantastiske bilder for Nelly! 🙂 Du «gjør» klærne enda finere 😉
  Trening er bra, men ser ingen grunn til at du skal kjøre ekstra hardt på…lookin’ fab ;p Jeg begynner på ferie i dag, det blir sååå herlig <3

  Ha en strålende helg og kos deg masse! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ha en deilig helg 😀

 10. Kjempe fine bilder, du er nydelig! Når jeg skroller meg nedover og ser på bildene så tenker jeg med meg selv at jeg virkelig ikke forstår hvordan folk kan komme med usaklig og frekk kritikk rettet mot deg. Du ser bare så fantastisk snill og hyggelig ut, og det virker ikke som du kan gjøre en flue fortred. Jeg følger deg ikke fast, men det lille jeg har fått med meg av deg er kun et godt inntrykk hvor du fremstår som et sunt og jordnært forbilde!;) Gratulerer med bebis i magen forresten!;)

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, Stine! Det setter jeg stor pris på <3

   Stor klem til deg og god sommer!

 11. Så fine antrekk 🙂
  Du er nydelig! God helg <3

 12. Hei!:) «tilbake i Norge igjen»? Hvor var du? Virker som jeg ikke har fått med meg noe:P haha;

  1. Fotballfrue

   I Borås / Sverige 🙂 6 timer å kjøre fra Siljan 😉

 13. Cassandra

  Hei,
  Veldig fin neglelakk på tærne. Hvilket merke og farge er det? 🙂
  Klem

  1. Fotballfrue

   Deborah Lippmann, Between Sheets 😀 Denne http://www.coverbrands.no/between-sheets 🙂

   Klemmer!

 14. Så fine bilder ^^
  Vet du om de trenger flere modeller?

  1. Fotballfrue

   Jeg tipper det er mange om beinet hos Nelly og at deres faste modeller blir plukket ut fordi de er med i diverse modellbyrå 🙂 De bruker mange av de samme som Asos blant annet 🙂 Sammen med meg i går var der to jenter fra Milano og en fra Brasil, som skulle gjøre 40 plagg hver inkludert Nelly Magazine sammen med mannlige modeller 🙂 Min shoot for dem gjorde jeg fordi jeg fikk forespørsel pga bloggen, ikke fordi jeg er modell 🙂 Men om du er med i et byrå kan du jo prøve å gå gjennom dem? 🙂 Masse lykke til!

   Klem!

 15. Så flott du er! Håper du tar godt vare på deg selv og tillater deg noen pauser 🙂
  Lurte på hva neglelakken heter ; den var også fin. Nyt helgen!

  1. Fotballfrue

   Takk det samme 😀 har linket lakken lenger opp i kommentarfeltet 🙂

   Stor klem!

 16. Så vakre bilder:)!!Du stråler med en egen glød som gravid,det er sikkert:))Ha en fiin og varm helg;))Klemmer

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne du <3 Good helg!

   Klemmer 🙂

 17. Jeanette

  Vakre! Ta deg tid til å trene, spise god mat & slappe av med dine kjære på hytten! 🙂 Søteste ekornet du hadde lagt ut bilde av på insta 😀 Selv er jeg på jobb ca to uker frem i tid (skift- arbeid), men nyter solen som endelig viser seg igjen over Stavanger 😀 Et par fregner på nesa får være målet 😉 Anbefaler deg & LK som er så glade i vakre opplevelser & god mat å sjekke ut Flor & Fjære utenfor Stavanger, nydelig sted! (jobber på båten som bl.a går ut dit)

  http://florogfjare.no/norsk

  God helg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, var ikke den skjønn? Smeltet helt jeg! Fikk tatt noen bilder med kameraet mitt også, legger ut senere eller i morgen 😀

   Tusen takk for tips, du er god!

   Stor klem 🙂

 18. ååh du är så fin!! 🙂
  hehe du är utanför min skola 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe, så gøy :))

 19. Ikke modell? Haha, den må du dra lenger ut i Siljanskogen med:-) Finnes ikke mange flottere modeller enn deg!

  Vet du ikke vil røpe navn enda, men lurer bare på hva slags type navn du liker.. Tradisjonelle, moderne eller sjeldne?

  1. Fotballfrue

   Neimen, nå rødmer jeg :O Takk, snille!

   Hmmmm.. De navnene vi har valgt ut er nok en blanding av utradisjonelle og moderne 😉

   Klem!

 20. Wow, likte ikke stylingen på noe her.. Veldig pen modell da!

  1. Fotballfrue

   Så synd, jeg synes det er så mye fint 🙂 Tusen takk 😀

 21. Nydelige du 🙂 Du ser jo bare helt fantastisk ut i alle antrekkene!
  Jeg ville så gjerne titte på den sorte genseren i tredje antrekk, men jeg finner den ikke?! Har den kanskje ikke kommet inn enda?

  1. Fotballfrue

   Har linket til alle plaggene helt nederst 🙂

   Stor klem!

   1. Ja jeg ser det, men når jeg trykker på linken så finner den ikke produktet 🙁

   2. Fotballfrue

    Å, da er den nok utsolgt, dessverre :/

 22. TineMor

  Hei Caroline. Og gratulerer med deres lille pike i magen.
  Jeg er tobarnsmor for to gutter og kan si dere har mye å se frem til. 🙂
  Jeg har bare et ganske så lite (stort) spørsmål ang lcfh!
  Jeg har alltid slitt med magen og har tenkt at det bare er min arv fra min mor.
  Søster har glutenallergi så har tenkt at jeg også kan ha en intoleranse.
  Min 2,5 år gamle sønn er i overkant hyperaktiv. Så jeg tenkte vi skulle teste ut lcfh livsstilen.
  Han kommer enda til å få brødskiver og vanlige ting i barnehagen, men her hjemme vil vi forandre litt på det.
  Jeg har de siste dagene sluttet å spise ris, pasta og potet og må bare si for en FORSKJELL på magen min!!!
  Jeg hadde aldri trodd det. Jeg er tynn og trener mye, så er ikke ute etter å gå ned i vekt.. Men rett og slett få et mer naturlig og reint kosthold.
  Prøver p lese meg opp på den lille tiden jeg har men føler jeg begraves av info. Kan du kjapt gi meg tips om hva jeg må kjøpe for å komme igang (mandelmel osv) og evt gi tips hva jeg kan spise i løpet av en dag. Er enda ammende så har ikke fått i meg nok de siste dagene tror jeg. Merker det på melken. Men dette er jo så nytt at jeg står litt på bar bakke.

  Puh!! Takk for at du leste!!:)

 23. Hei!
  Jeg har fulgt bloggen din et par uker, og synes den gir masse inspirasjon, både når det gjelder mat, trening og interiør. Jeg liker at den er så allsidig. Jeg har et par spørsmål jeg håper du kan svare på: Er livet ditt så perfekt som det virker som? Jeg mener – du og mannen fin er veltrente og pene, huset ditt er nydelig, mange flotte klær og møbler og huset virker alltid velstelt og du disker alltid opp med imponerende retter. Er det virkelig slik livet ditt er? En annen ting: av og til skriver du at du må jobbe. Jeg trodde bloggen var jobben din. Eller gjør du noe annet i tillegg? Jeg har skjønt at du av og til har fotoshoots (så moro!), men er det i tillegg noe annet du jobber med? Igjen – håper du kan svare! Takk for en flott blogg!

 24. Hallo! Så utrolig flotte bilder. Må si du gløder om dagen! 😀

  Jeg bare lurte på en LCHF-ting.. Jeg har en normal bygd kropp, men begynner å få mer synlige muskler etter at jeg har begynt å trene aktivt + spise LCHF. Kommer jeg til å bli kvitt det lille jeg har av fett på magen gjennom å spise lavkarbo? Målet er å få tydelige magemuskler helt nederst og, så lurer på om lavkarbo gjør det vanskeligere? Det er og verdt å nevne at jeg skeier ut en ddag i uka med både sukker og hvetemel. Vil det gå raskere uten den utskeiingen?

  På forhånd takk! 🙂

 25. Hei, så mye fint! 🙂 Men er genseren i antrekk 2 og skoene i antrekk 1 utsolgt allerede? :/

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg dessverre :/

 26. Du er så fantastisk nydelig 😉
  Ha en fin helg med dine kjære <3 det skal jeg ha med mannen min <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fina! Ha en deilig helg med mannen <3

 27. Henriette

  Du er seriøst en av de vakreste jeg vet om! Har lest bloggen din så lenge jeg kan huske haha 😀 Og jeg blir aldri lei!
  Håper du fortsetter som du gjør, du inspirerer så ufattelig mange Caroline 🙂 Ønsker deg og din lille familie det beste <3
  Stor klem <3

  1. Fotballfrue

   Jeg rødmer! Tusen takk, snille <3

   Stor klem tilbake 🙂

 28. Monica M.

  Lekkert smekkert… Spesielt antrekket på de siste bildene.

 29. Karoline

  Wow! Du er utrolig vakker<3 Nydelige bilder av en nydelig jente <3
  God helg!

 30. Nydelig som vanlig 🙂
  God helg til deg, håper du får hvilt deg godt ut 🙂

 31. Apropo Sverige.. Du har ikke noen gode hotellanbefalinger for Gøteborg?:) god helg!

  1. Fotballfrue

   Jeg synes jo Gothia Towers er kjempeflott 🙂

   Klem!

 32. Michelle

  Imponerende at du står modell med så fint resultat som gravid!! Kjempe fine bilder av deg :)) Håper du får en fin helg! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine du <3

   God helg 🙂

   Klem!

 33. Karoline

  Wow! Du er utrolig vakker, som alltid<3 Nydelige bilder av ei nydelig jente<3
  God helg til deg og dine<3

 34. Vilgunn Electra

  Det første bildet av deg i genseren (bare overkroppen) var nydelig! Det fineste jeg har sett av deg på en stund, tror jeg. :))

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 🙂 Ønsker deg en kjempefin helg <3

 35. Karoline

  Du er helt nydelig – det stråler av deg! Likte spesielt godt bilde nr 4 og det nest siste! 🙂

 36. Bilden der du ligger i trappen er fantastisk! Go helg!

 37. Wow, du er jo alltid flott men her så du skikkelig smashing ut!! Håret var jo bare heilt fantastisk 🙂 Kos deg med dager på hytta, de fortjener du til det fulle 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så utrolig koselig å høre 🙂

 38. Du er så flott, Caroline! 🙂

 39. Hi Caroline! What a beautiful shooting! You are gorgeous in all the looks, especially the first! Love your hair so so much!:) Kisses! xo

 40. Ingvild

  Hei! Etter å ha lest alle disse kommentarene og svarene dine sitter jeg med en følelse av å synes synd på deg. Det er visst ikke bare fryd og gammen å ha blogg å være kjent? Du får jo kommentarer fra alle kanter og kommentarer som går på ALT! Tar av med hatten for deg, du er tøff som er like sterk som alltid uansett hva folk måtte mene om og også si til deg.

  Vil bare si at du ser utrolig flott ut, akkurat som du har gjort i alle årene jeg har lest bloggen din. Jeg ønsker deg og Lars-Kristian bare gode ting i tiden som kommer og håper alt går bra videre i svangerskapet. Gleder meg til å følge deg videre og se det lille nurket som uten tvil kommer til å bli et fantastisk vesen.

  Ha en veldig god helg og en fantastisk sommer!
  Gode klemmer fra meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, jeg setter så stor pris på det <3 Alt har sin pris, og noen ganger er det både tøft og kjedelig å være i min posisjon, men jeg prøver så godt jeg kan å balansere og fordøye alt det som kommer inn. Det er jo så mye fint som blir sagt at jeg til tider blir helt satt ut! Noe negativt vil det være uansett hvordan man er, hva man gjør, ser ut eller hvordan oppfører seg, det er vel bare slik det har blitt. Alt i alt elsker jeg det jeg gjør og alle de som leser bloggen min er stort sett helt fantastiske, som du, og det er noe av det beste!

   Stor klem til deg og god sommer <3

 41. Så flotte bilder, Caroline! Du ser som alltid helt smashing ut! 🙂
  Klem til deg, ha en flott helg <3

 42. Ikke det at du ikke er fin på alle bildene, men det nest nederste bildet; perfeksjon! Det var utrolig fint av deg! 😀

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk, snille du <3

 43. Kult! Gleder meg til å se resultatet. Hvem var fotografen? 🙂

  1. Fotballfrue

   En av Nellys ansatte, Andreas heter han 🙂

 44. Flotte bilder!
  Vet du hvor den hvite blomstekransen (antrekk 2) er fra?

 45. Hei Caroline!
  Jeg syntes du alltid er så kjempefin på håret, og spesielt i denne fotoshooten hvor du har på deg shorts og svart singlett.
  Jeg skal gifte meg 24. august, og vil gjerne at frisøren skal prøve noe lignende på meg som du har på de bildene! Vet du hvordan de har gjort det, og hva de har brukt av stylingverktøy og produkter?
  Jeg titter innom bloggen din daglig, og er så inspirert av deg! <3

  1. Fotballfrue

   Ja, de har brukt en krølltang / stav som heter cera wand, samme som mast vol. 2 http://fotballfrue.no/2013/04/14/lansering-mast-vol-2/ 🙂 Så brukte hun vel bare vanlig hårspray tror jeg 😉

   Klemmer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *