New in: For two different worlds

Vakre, håndlagede hårkranser fra nettbutikk til norske Helene. Hun er så flink! Du finner butikken her. En av disse skal jeg bruke når vi skal feire Lars-Kristians bursdag med mamma og pappa i morgen.

Og så må jeg jo bare vise dere noe av det jeg kjøpte da jeg gikk bananas på en butikk i Sverige før hjemreisen i går. .

Litt nytt til babyrommet, i tillegg til noen helskjønne ugg-lignende sko. Kan jo ikke få nok av varmt fottøy til en vinterbaby ♥ Bonusen er selvfølgelig uglene bak *smelt* Fikk også tak i en målestokk i rosa tre med ugler og elefanter og små fugler, i samme serie som tre-klossene. Har vært på jakt etter en sånn, så det var perfekt! Dere skal få se når rommet er i gang 🙂

Ellers kom jeg nesten nettopp hjem fra en 10-kilometers joggetur, utrolig deilig for stive ledd! Og nå har Lars-Kristian kommet hit også, lykke! Skal komme meg i dusjen nå, og deretter går turen inn til byen for litt sosialisering. Håper dere har en fin helg i vente ♥

134 kommentarer

 1. Kamilla

  Hei!

  Nydelige hårkranser! Lurte bare på hvordan du fester de i håret?

  1. Fotballfrue

   Du bare legger den oppå, så sitter den av seg selv rundt hodet 🙂

 2. woow 🙂 fine

 3. Anbefaler siden kidsparadise.no 🙂 masse fint og tror det er en del ugle ting der og 🙂 ellers så er det en side på FB som heter tips og inspirasjon til barnerommet 😉

 4. Kurragömma är en helt magisk butik, de har många fina saker! Hoppas du hade en bra dag i Borås, min hemstad 🙂

 5. Marita Ø

  Så nusselig og vakkert! Hihi 🙂 Er nok fort gjort å gå litt bananas når det kommer til babyshoppingen kan jeg tenke meg! Er jo så mye fint ute på markedet nå 🙂 Forresten, helt nydelige bilder av deg fra shooten med Nelly! Ønsker deg en god helg 🙂 Her står verandaen, bikini og sol på planen for i dag, endelig litt sommervær 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! Ja, det er så mye fint, lett å ta helt av, men jeg prøver å begrense meg 😉

   Stor klem!

 6. Så nydelige ting til bebisen:-). Gleder meg til å se barnerommet.
  Du må sjekke ut nettbutikken http://www.glowy.no, de har veldig mye fint.
  Denne må jo være midt i blinken for deg:-).
  http://www.glowy.no/knaggrekke-rosa-ugler.html

  Ha en deilig helg.

  1. Anne Thea

   Ja helt enig- de har masse fint og kjempe bra service:)

 7. Kristin

  Til lykke med graviditeten. Håper alt kommer til å gå bra med dere. Akkurat det med fottøy, de små sparker av seg det aller meste. Derfor begrenser det seg hva man trenger og kan bruke. Det eneste jeg har fått til å sitte på min sønns små føtter er noen sokker en venninne strikket til meg. Er du heldig kjenner du noen som strikker noen til den lille. Oppskriften ligger her:

  http://lagetavmegtildeg.blogspot.no/2013/02/babysokker-som-ikke-faller-av-baby.html

  Ellers pakker man jo de helt små ned i dunposer og tepper om vinteren. Man aner ikke hva man går til når man venter den første. Det blir bekymringer man ikke visste man kunne ha, til tider er det slitsomt, men akk hvor gleden er så vanvittig mye større. 😀

 8. Liv-Hanne

  Nydelige kranser, men hun skulle fått deg til å ta bilder til webshopen hennes 🙂

 9. claudia

  Hei Fine deg.

  Kjempe fine Ugle ting til din Lille.
  Og Bildene fra Nelly er jo kjempe Nydelige.
  Veldig synd at det er utsolgt så fort.
  Du har sikkert fått masse tips fra alle sammen, men jeg må bare tipse deg om hjemme sydd ting/ klær. Lappe teppe til de små 🙂

  http://vivtra.blogspot.no/2013/05/barnesmekke.html
  kan sikkert finne Ugle stoff også. 🙂

  klem. Kos deg masse med Fam.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord og for tips 🙂 God helg til deg og dine <3

   Stor klem!

 10. Kjøpte flere søte ugg’s jeg også, men de ble aldri brukt. Lite praktisk på en liten baby, ble bare sparket av 🙂 Anbefaler dere å kjøpe en bilstol pose i dun, så slipper dere kle av og på babyen så mye. Veldig kjekt ettersom de ofte sovner når man kjører bil og da er det greit å bare åpne posen og la de sove videre selv om man er inne på et varmt sted 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for anbefaling, passer perfekt, for det har vi allerede fått 🙂

 11. Litt utenom tema men har sheer transformation fra Ole Henriksen solfaktor i seg? Hvilken dagkrem med solfaktor fra O.H vil du anbefale?

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker skin insulator 🙂

   1. Aldri vært plaget med tørr hud etter at jeg begynte bruke skin insulator;) takk Caroline, for at du har skrevet så varmt om Ole Henriksen! Hadde det ikkke vært for deg så hadde jeg aldri prøvd det:) driver ikke du å tester ut nye produkter fra han nå?:)

   2. Fotballfrue

    Så flott å høre 😀 Jeg har testet et nytt peelingsett fra OH, amazing som alt annet: http://fotballfrue.no/2013/06/14/coverbrands-kampanje-pa-ole-henriksen/

    Klemmer!

 12. I love this mini pink emu shoes! They are adorable. Perfect for your little Princess 🙂 the garlands are pretty, but I know polish shop, where they make hundreds of time better garlands, take a look. 🙂 http://www.facebook.com/ptaszarnia.handmade?fref=ts

 13. Savner blogginnlegg fra deg, har du tatt ferie? 🙂 Hvordan har du tenkt å kombinere mammatilværelsen med det jobben din? Tar du deg permisjon?

  1. Fotballfrue

   Skjønner dessverre ikke hva du mener. Jeg blogger fortsatt 3 ganger om dagen og 2 ganger fredag og lørdag som jeg har gjort de siste årene 🙂 Torsdag var jeg på fotoshoot i Sverige hee dagen, så da ble det dessverre bare en gang. Så ingen ferie her, men mulig det blir noe mindre i midten av juli når vi reiser til Frankrike 🙂

   1. Ooi, var ikke vondt ment.. Jeg som tydeligvis ikke er oppdatert, beklager om det ble oppfattet negativt 😉 spm mitt var kun om også du kunne une deg ferie (bloggferie) , og om du kommer til å ta deg litt pause (permisjon) når prinsessen kommer 🙂

 14. Unnskyld at jeg spør, men hvor mange ganger feirer dere egentlig bursdag? Virker litt småpinlig å feire flere ganger, gå på restaurant og få stjerneskudd på bursdagskaka gang på gang. Dere er jo voksne mennesker, hvorfor denne krampaktige feiringa og feiringa?

  1. Sånn er det når familiene våre er spredd rundt omkring. Hadde alle kunne samles samtidig hadde det ikke vært noe problem 🙂 Lars-Kristian feiret vi med foreldrene hans i Tyrkia, så feiret vi to den på dagen hans og nå er det mamma og pappa som gjerne vil ta oss med ut og spise og gi han en gave. Blir sikkert en feiring med venner også. Skikkelig krampeaktig med all denne feiringen altså 😉

   1. He he, ja dette er virkelig den typen kramper man VIL ha :-)))) Du verden, går det virkelig an å kose seg FOR mye også nå….?? Fortsett å «krampe», dere, Caroline – det er en ypperlig egenskap!! Klemmer i fleng 😉

   2. Fotballfrue

    Vi koser oss snart i hjel 😉 Haha, vittig hva folk skal irritere seg over, nesten bare gøy 🙂

    Klem og god helg til deg og dine <3

  2. Pernille

   LOL eg dør. Krampaktig feiring faktisk hehe 🙂 Hallo, han fylte 30……………………………han er heldig som har så mange rundt seg som har lyst å feire han syns nå jeg, er jo en kjempepostiv ting.

 15. Man trenger nøyaktig null par sko til vinterbaby. Hun vil jo være bitteliten, og ligge i vinterpose i bagvogn når dere er ute. Holder lenge med vinterdress/tjukke sokker. Søte sko, men bomkjøp.

  1. Fotballfrue

   Har kjøpt mange sko vi, de er jo så skjønne 🙂 Blir nok å kjøpe mange flere også 🙂

   1. Sko skal de aldri bruke før de kan gå, men selvfølgelig kan man putte de på de nyfødte når de ligger i vogna. Null poeng i det, men søtt er det jo, spesielt til viktige anledninger 🙂 Men når det er kaldt ute må babyen ha andre ting på bena, og da passer nok ikke skoene i tillegg.. men alt slikt lærer man seg fort når barnet har kommet.. plutselig ser man hvor mye tull man har kjøpt, generelt sett 😛 Kos dere med skokjøp, det skader ikke barnet akkurat! ;D

   2. Men du må jo skjønner det, Caroline, at når en av leserne dine ikke brukte sko til sin unge, så kommer jo ikke du til å bruke det til din 😉 Du vet, alle barn og alle foreldre er helt like, har absolutt samme behov og utfordringer :p

   3. Samen er i slaget idag!

    Har mine første sko lagret. Ikke at de er helt nedslitte, men herremin så gøy det er å ha slike ting når man vokser opp 🙂
    Noe av det søteste som fins er jo faktisk det som blir laget til nyfødte!
    Selv om du, Samen ikke brukte sko på dine barn, så er det nesten litt «teit» å forlange at Caroline og Lasse ikke skal bruke det på sitt barn? 🙂

    Uansett, så gleder jeg meg så masse til å følge med på bloggen din fremover, Caroline! Du har vært en inspirasjon for meg med mat, trening, klær og interiør. Og gleder meg UTROLIG til å få inspirasjon fra deg om barnerom og «babyfashion». hihi 😀

   4. Fotballfrue

    Tusen takk for fantastiske ord, fine du <3 Håper du har en deilig helg!

    Klemmer 🙂

   5. Eldre leser

    Det som Samen sier er slettes ikke så galt. Vi som har vært igjennom alle epokene med barn synes det er vanskelig å IKKE dele den erfaringen vi sitter inne med. Er vel mest det, det går på. Fikk selv en jentebaby som førstefødte og kledde hun som en prinsesse fra dag 1 med kjoler og tilhørende sko osv. Men etter hvert litt enklere. Men måtte bare leve ut den jente/pyntebaby greia! Resultatet ble at hun valgte selv å bruke mye kjoler fra 5 års alderen. Da mener jeg selvfølgelig litt mere «Pippi» stil med tykke fargerike strømpebukser og hverdagskjoler med langermet genser på vinterstid. Men såklart hoppet pynteskoene fort av på babystadiet!

   6. Fotballfrue

    babyer er forskjellige og barn er forskjellige. her blir veien til mens man går 🙂 jeg var alltid jålete, søsteren min var aldri det. vi er søsken, men veldig forsjellige. jeg er født på vinteren, hun om sommeren. jeg har mye erfaring og tips fra min egen mor også, selv om det selvsagt er hyggelig at lesere kommer med tips her. likevel er nok det beste å prøve og feile selv 🙂

 16. Jeanette

  Så utrolig fine! Elsker Etsy, finner jo alt der 😀

  Ønsker dere en nydelig helg videre! 🙂

 17. Blir glad av å lese hvor mye du gleder deg over babyen i magen 😀

  Jeg har to små selv, og har brukt mye tid på å bære og bysse på dem av ymse årsaker. Så jeg lurte på, jeg, om du har gjort deg opp noen formening om bæretøy? Ergo eller Manduca, elastiske sjal, vevde sjal? Her har ergonomiske bæretøy vært mer i bruk enn vogna og det er så kos å bære den lille helt tett inntil brystet 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har vi ikke tenkt på, vi vil gjerne ha bæresjal, men også bæresele 🙂 Takk for tips 😀 Skal sjekke ut!

   Klem 🙂

   1. Yvonne

    Jeg elsker mine vevde sjal, det er så mange vakre sjal i herlige kombinasjoner av lin, silke, bomull, ull <3 Men en god bæresele evt meitai er gull verdt. Ikke lett å finn her i byen, men bæreglede i Oslo har masse fint og super ekspertise!

    Ok, dagens bærespam fra meg 😉

    Ha en fortsatt god kveld/natt 🙂

   2. Manduca er helt topp, Ergo er også fint. Så lenge du ikke finner på å la babyen henge og slenge i en Baby Bjørn så – fysioterapeutenes mareritt. Styr unna!

 18. Super sweet new ins! The floral headbands are beautiful and so on trend at the moment! I am searching for one as well for summer! xo

 19. For noen søte uggs! Jeg vil tipse dere om å bruke mest mulig ull, ull/silke og bambus på babyen. Det dere nok vil merke, er at dere i all hovedsak vil bruke strømpebukser og body i hverdagen. Lilleba har nydelig bambus, og nøstebarn den deiligste, ubehandlede ullen. Uavhengig av sesong, og så dress på når det er tid for å gå ut. Slik har det vært med begge mine, og de er født på hver sin tid av året. 😉

  Og så vil jeg tipse deg om tettinntil.no. Å bære barnet er noe av det herligste og mest praktiske en kan gjøre, og det er med på å gi trygge barn, og det styrker utviklingen mentalt og motorisk. Men ikke gjør som meg, og kjøp baby bjørn eller stokke sin sele, for da sitter ikke babyen riktig. Den får ikke nok støtte, dessuten ble den skikkelig vond for meg som skulle bære, enda jeg er trent og har en sterk kropp. Etter gode tips på tett inntil, endte jeg opp med Ergo sin sele til meg selv, og en manduca til mannen. Nå har jeg også sjal og meitai, og jeg har båret, og bærer begge barna mine! Superpraktisk, og kjempekoselig. For en får en fantstisk kontakt med barnet slik!

  Ellers vil jeg ønske deg et flott svangerskap fremover.

 20. Pernille

  Så søtt, likte fargene i de klossene. Gleder meg til å følge med når dere skal begynne på barnerommet, det kommer sikkert til å bli helt nyyydelig

 21. Hei!
  Jeg finner ikke den ene kransen på bildet:( hva står det under bildet av den i nettbutikken? Den som er til venstre..

  1. Fotballfrue

   Den ser ut til å være utsolgt, dessverre :/

 22. Stephanie

  Hei! Så fine ting du har kjøpt. Jeg fikk en liten jente på juleaften 2012 🙂 måtte bare ha uggs til henne. Men de ligger ubrukt. Umulig å få på «sko» på små slappe babyføtter. Når de først er på tar det 1 min så er de av igjen 🙁 dunpose til bilstol og vogn derimot-genialt:)

 23. Heidi V

  Åh, klossene fra pumpkin er skikkelig søte! Har like til min lille jente som kommer snart 😀 Kommer nok til å kjøpe mer fra den samme serien, den er jo bare kjempesøt! Gå inn på lekmer.no, der har de masse 🙂

 24. Heihei :-)Ser det er så mange som tipser om å handle inn masse ulltøy, bare for og nevne noe så gjorde jeg også det til mitt første vinterbarn, og da hun kom viste det seg at hun fikk Atopisk eksem og dermed kunne hun ikke bruke noen av de fine ullplaggene jeg hadde kjøpt 🙁 så kan være lurt og ikke handle kjeeeempemange ullplagg før man vet om det kan brukes av babyen. bare ett velment tips :-)) lykke til med videre svangerskap og tiden som kommer 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har fått tips om å prøve med bomull under først, så får vi se etter hvert om hun reagerer når hun får det direkte på huden 🙂 Så leit at deres lille hadde atopisk eksem, søsteren min sliter med det samme, så jeg vet hvor ille det kan være :/

   Klem!

 25. Hei! Fant denne søta ugla til å henge på barnevognen etc. og tenkte på deg med en gang. 🙂 Hadde også en søt ugle-pute!

  http://www.limy.no/productdetails.php?product=1624

 26. Heisann.

  Ville bare tipse deg om en bekjent av meg, som lager utrolig flotte bilder/ tegninger.
  Ta en titt på uglebildene hans:)

  Facebook.com/apestreker

 27. Hei Caroline !
  Er fast leser av bloggen din, det er alltid kjekt å vite at uansett hvilke dag jeg klikker meg innpå her sprudler det av positiv energi og glede. Det er veldig godt og det smitter alltid over.

  Jeg er ikke alltid den som kommenterer så mye men kansje jeg skal bli flinkere til det da du gjerne syntes det er kjekt med tilbakemeldinger. Det jeg egentlig lurte på er om du har noen tips til meg anngående løping?

  Jeg har aldri vært noe streber etter å løpe, aldri likt det egntlig, men i det siste har jeg hevet på meg skoen og løpt en liten runde, men jeg har aldri kondis til noe lenger enn et par kilometer, jeg gir meg alltid når det bli vanskelig å puste. Så jeg lurte på om det er noe smart metode jeg kan ta i bruk for å klare å løpe 10 kilometer? Det hadde virkelig føltes som en seier og du er så god på det. Et virkelig flott forbilde? Alle tips tas i mot med stor takknemlighet.

  Iselin

 28. Caroline Remøy Holm

  For noen herlige ting til babyen du har kjøpt! kjempesøte sko. De hårbåndene var veeeldig lekre!

  følger med på bloggen din så å si hver dag, du kommer med mye inspirasjon innen klesstil og trening, LIKE IT! Gleder meg til å følge med fremover:)

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig, tusen takk 😀

 29. Så fine ting til mini:-) Det er utrolig hyggelig å handle inn ting og drømme seg bort. Alle har ulike erfaringer, noe jeg tror denne bloggen vil være et levende eksempel på framover. Tror det er viktig at vi ikke sier at noe er riktig eller feil, for det som funker for noen funker ikke for andre. Jeg ønsker lykke til i tipsjungelen, men egentlig virker det som du klarer å ta alt med en klype salt, og det er bra! Ett eneste tips fra meg til deg/dere: tumleplassen.no har masse fine kvalitetsleker til barn. Verdt en kikk:-)

 30. Så utrolig fint å se at alt går bra med dere! 🙂 Nå i helgen som var, var jeg gjennom en spontanabort av mitt lillegull i magen. Det har vært de værste dagene i hele mitt liv. Det er mange tanker som kommer rundt dette, og mange følelser. Man må bare prøve å tenke fremover! Jeg ønsker dere masse lykke til i tiden fremover, og gleder meg til å følge graviditeten deres og veien videre. Det er en stor trøst å se at i de fleste tilfeller går det bra, og at for oss går det kanskje bra neste gang 🙂 Vit hver dag hvor heldige dere er <3

  1. Fotballfrue

   Sender deg gode tanker, kjære deg <3

 31. Hei!

  Du må sjekke ut: http://www.sofiesvilla.no/kategori.php?kategori=58 🙂
  Masse fine ugle-ting til jenter.

 32. Så et kjempe søtt krabbeteppe fra sia formet som en ugle. Det var på et lagerutsalg i Skien, rett over vegen for dekkspesialisten. Tenkte på deg med en gang jeg så det 🙂

 33. Hei, kan tipse om at KappAhl har en rosa body med masse små ugler på 😉 Den er kjempesøt!

 34. Når det gjelder interiør til barnerom vil jeg anbefale deg å sjekke ut Folk og Røvere, fantastisk butikk på Lillehammer!:) http://folkrovere.blogspot.no/?m=1

 35. Utrolig søte ting du har kjøpt fra pumpkin, vet at butikken Miss Muffet fører også dette merket og utrolig mye annnet flott til innredning av barnerom. Du burde ta en titt på nettsiden deres her http://missmuffet.no/

 36. Margrete

  Nå skal du høre Caroline! Nå har jeg gjort litt research – for deg!
  Til barnerommet som skal ha ugletema, har jeg funnet to søte ting fra Ikea!

  Denne knaggrekka:
  http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40210548/

  OG

  Denne knaggrekka:
  http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/60207903/

  Vær så god <3

 37. Köpe mina äkta Baby- Uggs på http://www.uggsinfashion.se

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *