Borås: Nelly.com

Her går det i ett, jeg stod opp halv seks, reiste til studio halv syv og nå er vi i full gang. Har nettopp en lunsjpause, så da ville jeg bare si hei 🙂 Senere i dag går turen hjemover igjen og til hytta, deilig å slippe den lange veien helt til Siljan.

Deler flere bilder senere eller i morgen, håper dere har en kjempefin dag ♥

56 kommentarer

 1. Nam, ser ut som et soett og deilig bord 😉 Naa maa du ikke slite deg ut da 😉 xoxo

 2. Ha ein fin dag :))

 3. Hallo. Jeg må bare spørre om noe jeg. Føler du at du får vært nok hjemme? Du er jo veldig travel hele tiden, og er mye borte. Jeg tror jeg ville ha savnet å være mer hjemmet mitt om jeg hadde vært deg. Men nå er jeg til gjengjeld veldig hjemkjær av meg også da. hehe. Og så må jeg si det blir veldig spennende å følge med i tiden fremover 🙂
  Klem.

  1. Fotballfrue

   Dette er jo en del av jobben min, så jeg elsker det! Hjemme kan jeg være senere 🙂 Det er klart jeg savner både hus og mann og vofser når jeg ikke er der, men sånn er det bare. Det er godt å savne litt også 🙂

   Klem 🙂

   1. Jobben din er…?

   2. Fotballfrue

    Bloggen er jobben min 🙂

   3. Ferdig med frekke svar?

   4. Fotballfrue

    Beklager så mye! Svarte fra mobilen og trodde din var fra en annen, men det var i et annet innlegg hvor vedkommende mente at blogg ikke var jobb, og jeg er ganske mett på at enkelte fortsatt ikke forstå det. Så beklager, har endet svaret mitt til deg nå.

 4. Beate-Helene

  Hei Caroline! Først av alt gratulerer til dere begge 🙂 Er innom å leser bloggen din i rykk og napp og har selv fått vite at jeg skal bli mamma igjen rundt februar 🙂 Uansett, var forbi en nettbutikk og leter etter noen fine stellevesker, kom over denne siden (som hadde noen ugler, eller mangeslags ugler) http://www.samsofie.no. Ønsker dere all hell og lykke og god sommer 🙂

 5. The last photo looks so yummy… Please start posting in english as well because I love your blog but dont understand a word!
  xxxxxxxx

 6. Caroline

  Hei Caroline!
  Først og fremst må jeg bare få gratulerer det med graviditeten, for det tror jeg ikke jeg har gjort enda! Det er så rart, for når du fortalte at du var gravid, så ble jeg så glad. Det føles jo omtrent som at jeg kjenner deg.. Og det er jo litt rart, i og med at du ikke aner hvem jeg er.. Hehe, men sånn blir det jo, når det er du som er den offentlige personen 🙂

  I alle fall.. Jeg har fulgt en del med på kommentarene og diskusjonene i kommentarfeltet for tiden, og jeg må si jeg er sjokkert over hvor negative noen folk kan være mot deg og din graviditet. Selv om det heldigvis er et flertall av koselig og positive kommentarer, så synes jeg noen folk er direkte frekke, og jeg synes det er så leit å se hvordan noen folk bare må trykke ned andre for å føle seg selv bedre. Men jeg synes du er kjempeflink til å takle det, og jeg håper du bare overser det. Det er ingenting å ta innover seg i hvertfall. Ta heller innover deg alle de positive kommentarene, for det er de du fortjener 🙂

  Lykke til videre med både graviditeten og det nye livet etter at den lille har kommet. Jeg er sikker på at du og Lars Kristian (som alle andre) vil bli fantastiske foreldre, for ei nydelig lita jente. Jeg gleder meg virkelig til å følge dere videre 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for skjønne ord <3

   Stor klem og god sommer 🙂

 7. Natalie

  Skoene var rååstilige !! 😀

 8. Hei 🙂 Har du noen tips når det kommer til bloggplattform. Selv er jeg litt kjent med WordPress, men synes den er litt vanskelig å bruke, skulle også likt at det var lett å laste opp innlegg å bilder fra mobil. Jeg har ikke helt peiling på dette blogg greiene så håpet å få litt tips i fra en proff som deg 😉

  1. Fotballfrue

   Bruker wordpress og synes det er veldig kjekt 🙂

 9. Prøvde å svare på spørreundersøkelsen som kom opp her, men etter å ha krysset av på at jeg aldri har ansvaret for dagligvarekjøp og deretter får spørsmål på spørsmål om hvor jeg utfører mine dagligvarekjøp og hva jeg handler, blir det for dårlig, så avslutta der! Det burde dere ordne.

  1. Fotballfrue

   Dette er dessverre ikke noe jeg ordner meg, men Nettavisen :/ Tror ikke den skal foregå lenge 🙂

 10. Katharina

  Vil dere ha en guttebaby også?

  1. Fotballfrue

   Det er nok ikke noe vi kan bestemme, men vi vil gjerne ha to barn 🙂

 11. Nydelig hår!

  Lurte på om du kanskje kunne lage et innlegg om stell av føtter nå på sommeren? Produkttips, fremgangsmåte osv. Alt fra pimpstein, forsalt, forkrem, negllakkering osv.
  Deilig med nystelte føtter i sandaler nå i varmen!

 12. Hei! Når man går inn på siden din i dag får man spørsmål om å delta i en spørreundersøkelse. Vanligvis pleier jeg å takke nei, men i dag tenkte jeg at jeg fikk svare. Innledningsvis står det at man er med i trekningen av et gavekort på 500kr, noe som kanskje er fair ettersom jeg antar at informasjonen som samles inn er av verdi for nettavisen og tilknyttede sider som fotballfrue.no. Uansett, når spørreundersøkelsen er fullført så får man ikke anledning til å legge igjen mail, og dermed være med i trekningen av gavekort, men mindre man signere for å være med i en «nettavisenklubb/lesergruppe.» Jeg antar at det vil medføre mye mail med tilbud og reklame jeg ikke er interessert, og krysset av for nei. Dermed blir siden lukket. Det syns jeg er ganske ufint etter å ha brukt ti – femten minutter på å dele informasjon om meg. Kanskje noe å ta opp med redaktøren din? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, så leit! Det skal jeg videreformidle 🙂

   1. Heidi V

    Det samme opplevde jeg, ganske kjedelig :/

 13. Åh de kakene så jo bare så lekre ut da……. Hvordan går det med lavkarbokostholdet ditt nå når du er gravid forresten?

  1. Fotballfrue

   Det går sin gang, jeg spiser som før, er jo ingenting som er annerledes bortsett fra at det bor en liten jente inni meg 🙂

 14. Heipådeg! Når jeg kommer inn på profilen din kommer det opp at nettavisen vil ha en undersøkelse ang bloggen din? Er dette virus eller er det en ordentlig undersøkelse? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er en undersøkelse foretatt av nettavisen, helt reel 🙂

  1. Fotballfrue

   Aaaw, de har mye fint! Håper jeg får såpass mage at jeg kan handle litt her tilslutt 🙂

 15. Hvordan er de nelly-skoene i størrelsen?

  1. Fotballfrue

   Disse er litt store, kan fint gå en ned 🙂

 16. Så et bilde av deg før i dag på Instagram @Nelly og lurte på om du kunne være så snill å røpe når den hvite kjolen med fjær kommer til salgs på nelly.com ?, eller var det et skjørt..litt vanskelig å se ? Du ser nydelig ut om dagen BTW. Stråler som alltid 😀

  1. Fotballfrue

   Nå er det lagt ut linker i seneste innlegg 🙂

 17. Veronica

  Hei!
  Utrolig flott og inspirerende blogg du har. Må innom hver dag for å lese, morningens høydepunkt 🙂
  Vet denne kommentaren ikke har noe med innlegget å gjøre..
  Siden du er så glad i å løpe, noe som jeg er også, så hadde det vært fint om du ville svart på et spørsmål. Jeg har gått med svak benhinnebetennesle siden høst nå, ikke så det har plaget meg noe serlig. Men nå har det slått til for fult, og det er så ubehagelig! Noe sier jeg bør slutte med løpinga for en stund, andre sier legebesøk.. Orker ikke tanken på å slutte å løpe, for det er så tungt å komme igang igjen!
  Har du slitt med det noen gang? Har du eventuelt noen tips?
  Ha en god kveld videre! 🙂

 18. Martine

  FANTASTISK fine sko! 😀

 19. Elsker skoene dine Karoline. Hvor er de fra?
  Og jeg må si det igjen, jeg blir alltid lamslått over hvor strålende vakker du er 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille deg :O Så utrolig koselig å høre 😀 De er fra Nelly.com, deres etet merke 🙂

   Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Den kommer ikke opp 🙁

   1. Hei 🙂

    Så at det var linket til nettbutikken vår fra denne siden 🙂 Hyggelig!

    Ser også at URLen du har blitt tipset om ikke fungerer… Her er den riktige http://www.heltunik.no/pysjamas-ugle-whoo-s-cute-1463.html

    Gratulerer med prinsesse i magen! <3 Kanskje du finner noen klær til henne hos oss? 🙂

    Flott blogg! Lykke til videre i svangerskapet 🙂

 20. Du har ikke lyst til å avsløre hva babyen skulle hete hvis det ble en gutt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Neeeii, kan jo fortsatt være feil 😉 1 prosent sjans for at det er en gutt 😉

   1. Kan jo uansett være dere vil «spare» det til en evt baby nr. 2 😉

 21. Camilla

  Du er så vakker! Gratulerer så mye med graviditeten <3 Utrolig spennende! Også så kos med en jente da 🙂 Vi selger masse søte baby klær på Lindex på Storbyen, bare som et lite tips, hihi 😀 Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 22. Camilla

  Hvor er de lekre skoene fra 😀 ?

 23. Hmm, interessant med denne brukerundersøkelsen som popper opp på siden her, foretatt på vegne av fotballfrue, hvor det på siste side står at dersom man melder seg inn i nettavisen, så får man et gratis cruise, hehe! :o)

  Ellers håper jeg du hadde en flott dag i Sverige. Du ser strålende ut! 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er på vegne av Nettavisen 🙂

   Tusen takk!

 24. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

  Hei! 🙂 Når du legger ut link til innlegget ditt på Facebook-siden din, er dette noe som blir gjort automatisk eller gjør du det personlig? Om det er førstnevnte lurer jeg på hvordan du har fått til det? 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Jeg gjør det selv 🙂

 25. Så fin du er!!
  Såg forresten noen søte ugle-ting på kremmerhuset her om dagen, bla.kosebamse og en veldig søt lampe 🙂

 26. For noen herlige bilder! Du er så nydelig, jeg tror jeg dåner <3

  1. Fotballfrue

   Jeg dåner av hvor snill du er :O Tusen takk, skjønne du!

 27. er det kjole eller jumpsuit du har på deg? den svarte og hvite mønstrete? hvor er den fra? vær så snill og svar, finner aldri noe fint lenger 🙂

 28. Kristin

  Hei !

  Hvor er playsuiten fra ?

  1. Fotballfrue

   Kommer innlegg senere i dag 😀 Trooor det var river island 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *