Shades Of Grey

Skjørt Pieces / Body Ganni / Veske Espirit / Pumps By Malene Birger / Øredobber By Malene Birger / Solbriller Le Specs (adlinks) 

Jeg vet ikke med dere, men jeg ser en klar forskjell på disse bildene og tidligere, det har jo skjedd et eller annet med magen min! Gøy! Dette skjørtet er helt fantastisk, så deilig å ha på seg og veldig tøyelig, tipper det kommer til å bli fint å ha i månedene fremover. Jeg skal bare pakke alt jeg har gjort klart i bilen nå, så krysser jeg fingre og tær for at noe ikke er glemt. Jeg skal ikke hjem igjen før på søndag kveld, så det er en god del bagasje, for å si det mildt. Jeg er jo kanskje den dårligste i verden på å pakke lite, for jeg pakker veldig detaljert og planlagt, greia med meg er at jeg ikke klarer å ta med meg akkurat. .  Men heller for mye enn for lite, eller hva?

Jeg skal bare kjøre og kjøre og kjøre bil frem til rundt elleve i kveld jeg nå, så jeg har forhåndsinnstilt oppskrift-innlegg til dere. Denne gangen blir det wok 🙂 Vi skrives fra Borås ♥

167 kommentarer

 1. Ingrid E

  Du er så nydelig! Elsker antrekket 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 2. Helt enig, jeg ser en tydelig forskjell! Egentlig over hoftene og leggene dine også, litt mer formfull? På en veldig sexy og moderlig måte altså, ikke negativt 🙂 Tenk at nå er du halvveis! 😀 Jeg fikk ikke mage før i uke 22-24 med mine barn men da kom den fine kula virkelig for fullt, gled deg! <3

  1. Fotballfrue

   Nei, absolutt ikke. Det eneste stedet jeg har blitt mer formfull er over bysten og nederst på magen, ellers er alt som før 🙂

   1. Marthe

    Jeg synes også du ser bredere ut over hoftene og personlig synes jeg aldri du har sett bedre ut!!:) Dette kler du virkelig og jeg gleder meg veldig ti å følge dere videre!:)

   2. Morsomt å se hvordan psykologiske faktorer spiller inn på et menneske sin oppfatning av et annet 🙂

   3. Nora C

    Ser forskjell på bysten, ikke noe annet! Og en liten bebi der inne kan jeg skimte! Synes det er direkte frekt hva folk mener de skal få ha en mening om.. Det er Carolines kropp. 🙂

   4. Det som er litt spesielt, er at mange av de som påpeker det, mener det positivt, men de legger det frem som om at nå er mye bedre enn før. Det er jo ikke noe hyggelig å høre, dessverre er det ikke alle som forstår det.

   5. Veldig rart…!!! En nydelig frøken på alle måter, med verdens søteste, bitte, lille kul :)) Og vakrere og vakrere blir det! Mirakel!

 3. Benedicte Andreassen

  I tillegg til at du har fått en liten mage, så har du fått mye bredere hofter! Tydelig noe som er på gang 🙂 Gratulerer med jente!

  1. Fotballfrue

   Oi, nei. Hehe 🙂 Det tror jeg er ønsketenkning? Her er i hvert fall alle mål som før, bortsett fra over bysten og over symfysen. Passer alle klærne mine fortsatt, så ingen bredere hofter her, men det er jo mye mulig det vil komme etter hvert 🙂

   1. Benedicte Andreassen

    Mulig det er det flotte skjørtet ditt som lurer meg! Ønsketenkning trenger det jo ikke å være, du er så vakker som du er 🙂

   2. Kristine

    Du er vel neppe større «over symfysen». Symfysen er en bruskskive som forbinder ossa pubica (skambenene). Du tenker vel heller på symfyse-fundus-målet. 🙂

 4. For et nyydelig sommerantrekk!! Elsker kombinasjonen din med grått og gult. Du er et friskt pust i en travel hverdag! God tur til deg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Så hyggelig! Nå er vi trygt fremme, så vi får få oss litt søvn, opp klokken fem 😉

 5. Gunn alice

  Gravidmagen poppa sånn plutslig ut på meg også da jeg var rundt 5 måneder

 6. Anita A.

  Må personlig si at jeg ser litt mer tegn til former, både over brystene og over hoftepartiet. Det er selvfølgelig veldig positivt, synes du stråler om dagen 😀 Ikke at du ikke gjorde det før, du har alltid vært en strålende dame, men det er noe med det å være gravid. Har jeg hørt da, ikke opplevd selv 😀

  1. Fotballfrue

   Bysten har endret seg en goood del, men ikke hoftene 🙂 Tusen takk!

   1. Hvordan vet du at hoftene dine ikke har endret seg? Er du slik som tar mål hver dag eller?

   2. Fotballfrue

    Det er jo ikke så vanskelig å merke det på klærne eller å se det selv 🙂

   3. Kjære søte deg fotballfrue ! Det er ikke meningen at man skal må forsvare sin egen kroppsfasong kl 05. på natta :-)) Som gravid blir man litt fritt vilt ved kommentarerer på mage, kropp osv.. som gravid superblogger virker det som om man kan kommentere absolutt alt !! håper, tror og vet at du ikke lar det gå inn på deg 🙂 og ja, kroppen din kommer til å forandre seg fremover, selv om det er rart å forestille seg deg kommer også du til å få en stor mage opp til ribbeina om 20 uker !! men i desember er den så godt som borte og livets mirakel er en realitet 🙂

    Fortalte nettopp på jobb at jeg er gravid og fikk kommentarer: Ja, jeg synes her en dag at du har lagt på deg ja… ! ( har gått opp 1 kg…) ja, du har sett litt trøtt ut i det siste, har du begynt å sminke deg mindre ? , en person tar på magen min, neimen der var det ikke mye mage… og heldigvis en siste, HVA ? hadde jeg aldri gjettet ? jeg som sa til deg i forrige uke at du hadde gått ned i vekt ?

    Dit jeg ville hen er at kommentarer rundt den gravide kroppen er liksom lov ! Jeg prøver å erkjenne forandringene og sette pris på den fantastiske kroppen som produserer et lite menneske..

   4. Fotballfrue

    Det er rart at det skal være sånn, selv kunne jeg aldri kommentert en annens kroppsfasong uansett situasjon. Jeg regner med at en vektøkning vil komme når babyen legger på seg og vokser i siste trimester. Jeg har jo ikke gått opp noe i meg selv ennå, og føler det er greit å si ifra når noen spør, ettersom dette med vekt er såpass individuelt, og om man lever som før, trenger man ikke gå fort opp i vekt. Men ingen er vel like på dette området heller 🙂 Jeg er uansett forberedt på endringer i siste del av svangerskapet, det skulle vel bare mangle 🙂

    Masse lykke til videre! Stor klem 🙂

   5. Du ber jo om meningene til folk når du skriver; «Jeg vet ikke med dere, men jeg ser en klar forskjell på disse bildene og tidligereu ber jo faktisk om meningene til folk ang kroppen din når du skriver «

   6. Fotballfrue

    Ja, Tonje. På magen min. Magen 🙂 Det er ingen forskjell på hoftene mine nå kontra 5 mnd. siden. Eller for 2 uker siden, da jeg fortalte dere nyheten. Hehe 🙂 Noen altså. Jeg blir så matt.

   7. Når ble det frekt å si at noen har flotte former…?

   8. Merete

    Fordi det underliggende betyr at «før hadde hun ikke flotte former»? Hvor la du igjen iq’en din?

   9. Det skal visst ikke være lett å gi noen komplimenter i dette landet, nei…!

   10. Å si at noen har flotte former er jo kjempehyggelig 🙂

   11. Merete: tydelig at det ikke var du som plukket opp den savnede IQ-en på hittegodskontoret. Blir du sur om noen komplimenterer den nye sveisen etter du har vært hos frisøren? Eller at den nye leiligheten din er fin? At det står respekt av den nye stillingstittelen din?

    Å si at noen ser fine ut etter en forandring indikerer ikke over hodet at man ikke var fin før. Overanalysering much?

    Det virker som om noen bare streber etter å være negativ, samme hva..

   12. Anita A.

    Da må jeg legge meg flat og beklage for «frekkheten» min. Å være frekk var det siste ville. Og til deg under, kommentarene min var ikke ment å underliggende si: «før hadde du ikke flotte former». Jeg har alltid beundret Caroline, blant annet pga. den veltrente, sunne kroppen hennes. Jeg refererte til disse bildene, da jeg PERSONLIG syntes det jeg påpekte i forrige kommentar var tilfelle, men når Caroline sier at hoftene ikke har endret seg, da velger jeg å tro på det 😀 Øyet lyver en gang i blant. Har jo selv fått kommentarer som, har du gått ned i vekt, lagt på deg? etc..når vekten faktisk ikke endret seg et kilogram.

 7. Du er så nydelig!

 8. Haha, sorry altså, men det eneste jeg tenker når jeg klikka meg inn på disse bildene var «Damn, pupper much?!». Bare så det er sagt, mener jeg ikke det på en negativ måte! 🙂
  Du ser kjempefin ut, Caroline!

  Klem!

 9. Elsker, elsker, elsker kombinasjonen av graatt og gult! Utrolig nydelig outfit paa en nydelig jente 🙂

 10. Hei! Jeg husker en gang du hadde et innlegg om Oscarkjolene, og en skuespiller fikk litt slakt fordi antrekket var for ‘matchy match’. Måtte le litt den gang, for er det noe jeg tenker om deg, så er det nettopp matchy match, hehe!

  Hva tenker du om redesign/omsøm av klær? Eller handle brukt?

  1. Hei Sia
   Hva tenker du om redesign/omsøm av klær? Eller handle brukt?
   MVH Gustav gmd.no

 11. Vil bare si noe;) Du ser ut som før, foruten den lille mageforhøyningen <3
  Ellers vil jeg si at du helt sikkert vil merke litt endringer underveis (også før tredje trimester), det har med at gravidhormonene holder på litt mer væske enn du er vant med. Da kan man både oppleve litt mindre markerte ankler, ben osv. MEN det er jo slik det skal være, så kroppen har nok væske til babyen som vokser 🙂 Det er ikke ensbetydende med at man har lagt på seg, selv om det ser sånn ut (fremover i tid…ikke nå!;P)
  Av egen erfaring har kroppen min blitt som den var igjen etter to svangerskap. Er slankere nå enn før graviditetene, uten å gjøre noe mer enn før 🙂
  Slapp av, la kroppen din ordne ut så blir du med ditt utgangspunkt den samme Caroline igjen automatisk etterpå 😉

 12. Ikke bry deg om dem som tydeligvis vill at du skal være mer formfull. Når jeg ventet første jenta mi, brukte jeg mine vanlige klær hele svangerskapet, tilogmed Skinny jeans, eneste var at jeg i slutten hadde knappen på buksen åpen. La bare på meg på magen og brystene. Nå skal det sies at magen min var under gjennomsnittet, og babyen var liten. Men allikevel så er det ikke alle som merker de største forandringene. 🙂

 13. Charlene

  Jeg ser nesten ingen forskjell, men det kommet vel etter hvert 🙂
  Og til dere som påstår at hoftene hennes har blitt bredere…..virkelig? For noe tull! Ingen andre enn Caroline selv kan se det, husk at det er veldig lett å se annerledes ut på bilder, alt etter hvordan kameraet blir holdt, avstand osv.
  Du ser fantastisk ut, Caroline! Masse lykke til med den lille, du har mye å glede deg til!:D

 14. Kjersti

  Det er så kjekt når magen endelig vises litt. 🙂 Nå vil du se endring fra uke til uke,det er så spennende 🙂 Er du like heldig som meg så slipper du vonde spark i ribbeina fra minien. Min magen var lavt nede hele veien så jeg slapp unna gnagsår på ribbeina som alle andre pratet om.
  Det er rart at alle skal kommentere endring på kroppen med en gang man er gravid. Man blir «fritt vilt» med en gang man er gravid virker det som.
  Nyt svangerskapet og lukk ørene for alle som tror de kan si hva de vil 🙂

  1. Krysser fingrene 🙂

 15. Klarer ikke å se det enda, men det blir vel 😀 Veldig spennende å se fremgang! Men ser kanskje at hoftene har blitt større da! 🙂 Ha en fin dag!

 16. Johanne

  Nei nå må jeg bare kommentere! Så utrolig vakker mamma!!! Kunne jeg bare sett sånn ut i mine svangerskap 😉 Du er slående vakker og du stråler jo som aldri før ! Det er som sagt før at svangerskap gjør noe med både kropp og sinn! Ingen kan stråle som en gravid dame! Gled deg til livet som kommer- det er mer fantastisk enn man trur. Jeg har 3 barn selv 🙂 Og egenpleien må man stå for selv- vil man så kan man! Alle har godt av litt tid for seg selv , kommer bare barna til gode og ha blide, fornøyde foreldre! 🙂 Ta vare på deg selv , du står virkelig på! Tommel opp for deg og graviditeten! Gleder meg til og se flere bilder fremover. Må si mannen er flink til å ta bilder også 😉 Lykke til fine du! 🙂

 17. Silje Kristin

  Når jeg så bildene, uten å ha lest hva du har skrevet tenkte jeg «Iiih, er det en liten mage jeg ser? :D»
  Kjempefint antrekk! 🙂

 18. Heidi V

  Du er helt nyyyydelig! Synes du bør nyte tiden før magen kommer også, min kom overraskende tidlig rundt uke 19, og nå ser jeg nesten (men bare nesten) høygravid ut, i uke 24+2, haha!

  Kan forresten virkelig ikke se at du har lagt på deg, og skjønner ikke hva folk har med det å gjøre uansett. Jeg kunne aldri fått meg til å slenge ut slike kommentarer, enten til en gravid eller ikkegravid dame… Du ser strålende ut!!! <3

 19. Liv Oda

  For et antrekk! Fantastisk. Du stråler 🙂

  1. Tusen takk 😀

 20. Marianne

  Först, gratulerer så mye med graviditeten! 🙂 Men, en ting forstår jeg ikke..Hvis du vet at noe er sant, hvorfor må du hele tiden forsvare det? En kan ikke kontrollere hva andre sier eller mener, spiller det noen rolle om du hadde fått breiere hofter ? I så fall hvis du ikke har fått det, kan du ikke bare la det ligge.. Du legger opp innleggene dine på en slik måte, at du önsker respons fra leserne. Når leserne så gir deg sin mening, og du hörer noe du ikke liker, blir du svärt i forsvarsposisjon, appåtil må din mann komme å kommentere for deg. Dette framstår som lite konstruktivt og negativt.

  1. Tusen takk 🙂

   For å være ærlig så skjønte jeg ikke så mye av kommentaren din :p Dette er jo et kommentarfelt hvor det foregår dialoger hele tiden, både positive, negative og nøytrale. Skjønner ikke hva som er galt med å påpeke at en kommentar ikke har rot i virkeligheten. Hvis noen kom bort til deg og sa at «oi, nå ser jeg at du har lagt på deg», eller «nå har du gått ned i vekt», og dette ikke stemmer, sier du ingenting da?

   Lars-Kristian påpeker bare en morsom psykologisk faktor, som han har helt rett i. Bare fordi jeg er gravid i uke 19, så innbiller noen seg at jeg har lagt på meg i hoftene, selv om det faktisk ikke er tilfellet.

   1. Syns du er en flott dame uansett!
    Men tror kanskje den psykologiske faktoren gjelder dere også, da jeg ikke klarer å se noe tegn til babybump på disse
    bildene!:-)

 21. Hei,

  Jeg synes det er rart at det virker som du tar deg så nær av kommentarene om hoftene (leggene) dine? De som har skrevet det har jo kun skrevet positive ting… Det er jo ingen hemmelighet at kroppen endrer seg når man er gravid, men det virker som du blir en smule snurt over kommentarer hvor folk skriver det om hoftene dine.

  Er det så forferdelig hvis hoftene dine har blitt litt større? Måten du benekter det på får det til å virke som en synd å ha hofter….

  Det virker som du er veldig opptatt av at det KUN er magen og puppene som skal vokse når du er gravid… Men hele kroppen er med på prosessen..

  1. Jeg tar meg ikke nær av de, jeg bare påpeker at det ikke har skjedd noe med hoftene :p Jeg bruker jo akkurat de samme buksene, og de sitter akkurat som før 🙂 Det kommer jo til å skje noe i nærmeste fremtid, men enn så lenge så har det ikke det.

 22. Du ser helt fantastisk ut! 😀 Elsker dette antrekket og du stråler om dagen!

 23. Marianne

  Mitt poeng, er at det fremstår som passiv aggresivt. Hvis noen kom bort til meg å sa at jeg hadde lagt på meg, og jeg viste at det ikke var tilfelle, så hadde jeg ikke gjort noe stort nummer ut av det. En kan ikke kontrollere hva andre skal mene eller tenke. En som er trygg på seg selv, vet hva som stemmer og ikke stemmer og trenger ikke lage noe nummer ut av det, med lange forklaringer. Men, det er selvsagt opp til deg selv hva du gjör. Det oppfattes i alle fall slik at de som ikke er enig med deg, skal «tvinges» til å bli enige.

  1. Nå er jo faktisk slik at de som er uenige med meg, har feil, så om man er uenig så velger man faktisk å ta feil 😉

   Men vi får heller være enige om å være uenig. For meg er det helt naturlig å si fra 🙂

  2. Dummeste kommentaren jeg har sett på lenge. Det er absolutt ikke passiv aggresivt og det har ingenting å gjøre med å være trygg på seg selv eller ikke. Caroline gjør jo absolutt IKKE noe stort nummer ut av det, hun bare retter på en høflig måte på de som sier ting som ikke er rett. Hvis det er noen som gjør et stort nummer ut av en liten ting så er det jo deg.

 24. Hei Caroline!

  Jeg har vært en stor beundrer av deg og fulgt bloggen din siden start. Jeg blir alltid så glad når jeg leser det du skriver, det gir meg mye positivitet og styrke da du aldri fokuserer på det negative. Fortsett med dette! Da jeg leste at du var gravid, ble jeg rørt, jeg venter nemlig en liten en i November akkurat som deg. Han skal hete Elias. Dette syntes jeg er utrolig morsomt og nå ser jeg framover til tips og inspirasjon i bloggen din. Jeg begynner selv å få en liten kul på magen og jeg føler deilige bevegelser inni meg. *Lykke*

  Jeg vil også meddele at dette er den første gangen jeg kommenterer en blogg, så håper du leser dette!
  Lykke til videre, Caroline, og fortsett med å være den du er. Du er nydelig og sprer så mye positiv energi! 🙂

  Hilsen Trine, 21 år fra Stockholm

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk! Masse lykke til <3

 25. Hei!
  Skjønner ikke hvorfor man skal kommentere kroppene til andre generelt. Men når noen gjør det, slik noen gjør og kommenterer hoftene dine, hvorfor bruker du da energi på å svare dem? Hvorfor bruker du tid og krefter på å gå inn i en slik nyttesløs dialog? Er bare av ren nysgjerrighet jeg spør, du må jo bli sliten av å prøve å «forsvare» deg hele tiden, på noe som i grunnen er meningsløst?

  1. Fotballfrue

   Føler virkelig behov for å svare når det noen påpeker er feil 🙂 Ser ikke helt hva som er «forsvar» med det, jeg retter bare på en feil og for meg blir det virkelig helt naturlig og ingen forsvaring 🙂 Det er tross alt meg de diskuterer her. . og ja, enig i at det er meningsløst. Jeg kjenner meg selv om min kropp bedre enn de som leser bloggen min 😉 Til og med mamma holdt på å le seg skakk av enkelte av disse kommentareen, i følge henne trenger ikke hoftene å vokse i det hele tatt under et svangerskap, og at de skal ha vokst ila. 2 uker – kun fordi jeg har fortalt om at jeg er gravid – er virkelig helt latterlig. Veldig hyggelig at noen synes jeg er flott og har fine former, men disse formene (bortsett fra brystene) har faktisk vært der hele tiden.

   1. Uff, har du virkelig giddet å bruke tid på å spørre moren din om dette? Samme om du får bredere hofter under graviditeten eller ikke, vel? Det viktigste er jo at dere får et friskt barn. 🙂 Jeg kan for øvrig ikke si at jeg ser noen forskjell i det hele tatt på deg jeg, men hvis noen gjør det, så tipper jeg at skjørtet har skylda. Sånne rynker har en tendens til å trekke linjene litt ut mot sidene. 🙂 Masse lykke til videre med lillegull!

   2. Fotballfrue

    Hun leser kommentarfeltet, så jeg har ikke spurt henne, det var hun som tok opp dette med meg. Jeg har hele tiden poengtert hvor viktig det er for oss med et friskt barn og hvor uviktig alt annet er, skjønner ikke hva det har med saken å gjøre :/

   3. Jeg synes det er rart at moren din tok det opp. Da synes det jo som det betyr noe? Drit nå i om de hoftene dine vokser eller ikke. Du er så overspent.

   4. Fotballfrue

    Synes du det er rart? Vi har et fantastisk forhold og snakker om så og si alt, det blir en helt naturlig ting å snakke om når det er langt fra sannheten 🙂 Det jeg synes er rart, er at du skal henge deg opp i så mye urelevant i mitt liv. Du har jo holdt deg borte fra bloggen en stund, i hvert fall fra å kommentere, og jeg synes det er fint om du kan fortsette med det 🙂 Det er lite hyggelig med slike som deg her inne.

    God helg!

 26. Om du ante hvor heldig du er så hadde du brukt hvert ledige minutt av dagen på å takke høyere makter for et problemfritt svangerksap.
  Selv trodde jeg at jeg hadde det rimelig enkelt, det skal jo være tungt. Magen var større enn du kommer til å bli som høygravid da jeg var på ordinær ultralyd i uke 17, jeg kunne ikke snu meg i senga, gå på tur ta på meg sokker eller bøye meg etter uke 25 omtrent. fra jeg var 7 mnd på vei så sov jeg sittende for å få sove, og fra uke 32 hadde jeg bevegelsesforbud omtrent og ikke lov til å gjøre ting under knærne/over skuldrene. Jeg klarte ikke kjøre bil, klarte ikke gå, klarte ikke kle på meg skikkelig selv, men jeg hadde ikke halsbrann og jeg var ikke kvalm så jeg trodde jeg hadde et OK svangerskap – det skal jo være tungt! Jeg la på meg 14 kilo av å sitte i ro, og gikk ned 17 av å føde og trille på tur, sliter med bekkenløsningsetterdønninger etter snart 2 år og kan ikke løfte høyte fot blant annet. Jeg pleide å være aktiv rytter, men kan ikke ri lengre. Så jeg håper du har en viss aning om hvor inni granskauen heldig du er og at du vet å sette pris på det fremfor smådeltaljer om vekkoppgang; amming krever mer av deg enn du tror og det er faktisk viktig å gå en god del opp i vekt om du tenker å amme i et års tid.

 27. Camilla

  Enkelte kommentarer er det bare til å riste på hodet av! Kroppen din er like slank som alltid! Om hoftene skulle se antydning til bredere ut, er det på grunn av antrekket (nydelig forresten!) fremfor noe annet. Men ting kommer nok til å skje, og det virker det som du er forebredt på. Det er selvfølgelig ikke slik at graiditet er en unnskyldning for å slenge seg ned på sofaen og trykke i seg junk – men det betyr heller ikke at man skal være svært restriktiv med mat og overtrene. Det er ikke godt for hverken deg eller den voksende lille piken i magen din. Sunn mat og trening er selvfølgelig det beste man kan gjøre for dere begge, men jeg håper det ikke er det utseendemessige som styrer deg. For du er vakker, Caroline! Både nå og med noen kilo ekstra. Slik som bildene og bloggen fremstiller deg stråler du! Og det fortjener beundring. Lykke til videre med graviditeten! <3

 28. Hi Caroline! You are breathtaking! Just love the whole outfit, is very feminine and refined! The dash of color is perfect and lights up the whole outfit! Looking super stunning, the low pony tail suits you perfectly!:) Baci, have a goodnight!:) xo

 29. Jeg lurer veldig på en ting! Hvem tar bildene dine? Er litt dårlig til å få med meg sånne ting, så kan godt hende du har skrevet det før og jeg ikke har sett det hehe.. Ellers elsker jeg bloggen din, Caroline! Du er virkelig nydelig! :-* Klem fra meg

 30. Jeg synes du er kjempe flott !!!

 31. hmm..må si jeg bllir ganske overrasket av å lese her i kommentarfeltet, det er visst lov å kommentere alt når noen er gravide. Selv er jeg gravid i uke 21 og kjenner godt hvordan det føles å være til utstilling for alle og en hver, faktisk kikker de fleste meg ikke i øynene engang lengre, de er på utkikk etter en mage. Du Caroline ser helt fantastisk ut, og jeg skjønner at du har behov for å kommentere disse kroppslige endringene, om ikke annet enn for å komme andre i forkjøpet. Lykke til videre i svangerskapet!

 32. Caroline, Caroline, Caroline! 🙂

  Husker første gang jeg var innom bloggen din. Alle de 100 mest leste bloggene var listet opp på blogg.no og din blogg lå på rundt 98. plass. DET begynner å bli en stund siden. Etter den dagen har jeg vært fast leser av bloggen din. Du inspirerer meg så utrolig mye. Hvis jeg har en dårlig dag og vil komme i bedre humør, så ser jeg bare på bloggen din. Jeg var utrolig langt nede med kjærlighetssorg for en stund siden, og da hjalp bloggen din så utrolig mye. Det virker kanskje rart, men sånn var det altså. Jeg elsker hvordan du setter pris på de små tingene, og jeg har lært meg selv å gjøre det samme.

  Jeg har også begynt å trene fast, og ser hvor mye det gjør med humøret mitt.

  Du er et stort forbilde for meg, og jeg er så uendelig glad for dine og Lars Kristians vegne med babyen. Ønsker dere alt godt i framtiden!

  Mange klemmer <3

  1. Fotballfrue

   For en fantastisk kommentar! Tusen takk, skjønne deg <3 Ønsker deg alt godt i tiden fremover!

   Stor klem 🙂

 33. Oh, mama’s got hips 😀
  Du stråler!!

  1. Fotballfrue

   Mama har alltid hatt hips! Takk 🙂

 34. Man ser jo mer formfull ut i et slikt skjört, da! De kvinnelige formene fremheves mer, så inntrykket vi sitter med blir litt annerledes enn virkeligheten. Jeg tror ikke det hadde kommet så mange kommentarer om bredere hofter om skjörtet hadde hatt et annet snitt. Lekkert antrekk, uansett! 🙂

 35. Hei Caroline!

  Må bare slenge meg på denne debatten.
  At leserne dine mener at du har blitt større, må du få lov til å mene. De kan ikke vite dine nøyaktige størrelser på hver eneste kroppsdel, sånn som du tydeligvis har full kontroll over. Dette her blir helt panisk, etter min mening. Du er tross alt gravid, og det er helt NATURLIG at du blir større – ingenting å skamme seg over! Etter mitt syn på bildene, har du fått en mer fyldig bakdel og bredere hofter. Du kan da overhode ikke ta dette som kritikk?! Da du selv ba om hva leserne dine synes?
  Det er helt tydelig at dette med hoftene dine plager deg, og det er virkelig bekymringsverdig i og med hvor slank du er!
  Hvis du skal ha et barn, må det gjøres plass til et barn – er ikke verre enn det.
  Ha fokus på litt mer viktigere ting med graviditeten din, enn å sitte oppe til kl 05 på natta for å forsvare hoftene dine.

  Ellers, ønsker jeg deg masse lykke til!

  1. Fotballfrue

   Fyldigere bakdel? Kjære deg, rumpa mi har alltid vært spretten og «fyldig» 😉 Se bare her http://fotballfrue.no/2013/04/05/treningsglede-aret-rundt/ eller de fleste andre bilder bakover, for den saks skyld. Morsomt at folk plutselig «ser» formene mine fordi jeg sa at jeg var gravid for snart 3 uker siden. De formene som er her nå, har alltid vært der, bortsett fra over brystene. Men folk både ser og «leser mellom linjene» som de selv vil, akkurat når de vil. Dette er svært frustrerende.

   Mulig du synes det er panisk, men når jeg sier at jeg kun har «blitt fyldigere» nederst på magen og over bysten, så har jeg det, samme hva du sier. For meg er det svært naturlig å rette på noe om min egen kropp som er direkte feil. Tenk om det var deg folk diskuterte? Jeg tipper du ikke hadde sittet rolig på sidelinjen og sett på uten å gripe inn dersom noen kom med en direkte feil.

   Jeg har aldri sagt at det ikke er naturlig å bli større under en graviditet, hvorfor må jeg automatisk mene det når jeg retter på en feil rettet mot meg og min kropp? Bare fordi jeg ikke har blitt større andre steder, betyr ikke det at jeg sier det er unaturlig for de som blir det. Folk er forskjellige, og i mitt tilfelle har jeg faktisk ikke lagt på meg. Jeg er kun halvveis og mye kan skje, men det kan også være at det ikke skjer så store endringer, det er det ingen som vet ennå.

   Jeg stod opp klokke fem fordi jeg skulle på fotoshoot 20 minutter unna hotellet jeg bodde på til klokken halv syv, er det feil også kanskje? 🙂

   Nei. . Ha en fin helg!

 36. Du har jo tydelig bredere/større hofter!!!
  Jeg synes ikke at det er positivt, men alle gravide får vel det, så ikke noe å gjøre med 😉

  1. Merkelig at buksene sitter som de alltid har gjort da 😉 Jeg har ikke fått bredere hofter, men dersom du blir glad av å tro det, må du gjerne det altså 😀

   1. Hahaha! Sitter og oppdaterer meg på bloggen din nå, har vært på ferie en uke! (det tar veldig lang tid forresten, men det er gøy!)
    Og hoftene dine har ikke forandret seg noen ting etter hva jeg ser! Det er nok bare skjørtet og at du har fått litt mer mage som gir en illusjon av det. Fryktelig mye diskusjoner rundt de hoftene her, og jeg er sikker på at mange av de bare skriver det for å skape diskusjon. Du ser uansett superbra ut, og jeg er sååå glad for at dere får en jente!!:) håpet på det hele tiden (in a none-creepy way), da kan man jo kle prinsessen i masse kjoler! jippi

 37. Det handler faktisk ikke om å legge på seg over hoftene, men at hoftene blir skøvet litt ifra hverandre fordi bekkenet utvider seg. Det skjer med alle gravide, og det er nødvendig for at babyen etterhvert skal ha plass til å passere igjennom der. Jeg gikk ned 4 kg i svangerskapet, men allikevel har jeg større hofter nå enn før. Og de er ikke større som i tjukkere, men større som i bredere fordi bekkenet har utvidet seg.

  Du ser fantastisk ut, og gled deg til magen blir enda større! Det er den mest fantastiske følelsen i hele verden 🙂

 38. Nei, jeg kan ikke se at hofter er bredere, pupper er større – eller mage heller for den saks skyld 😉 Du er så vever og flott at. Det er lettere for deg å se de små forandringene på magen fra uke til uke. Du har en voldsomt flott kropp, veltrent og akkurat passe til akkurat deg. Kan ikke skjønne jeg heller at folk kaller deg FOR tynn, du er jo ikke det, du er jo veltrent og sunn, det kan vel alle se?! Det er nok mye misunnelse. Og sånne skjørt fremhever i større grad timeglassfiguren til de kvinnene som er så heldige å ha den og det har vel Caroline alltid hatt. Rumpa har jo alltid vært spretten og fjong.

  Nei, synes det er merkelig om noen av de i «hoftepolitiet» har barn selv, for de burde iallefall vite at man detaljkommenterer ikke kroppene til gravide damer. Gleder meg til å se magen stor og hvordan du løser antrekkene da jeg – og ikke minst når tulla kommer, det blir vel sånn mor og datter outfits da med og uten ugler? 😉 Kos dere med magen.

 39. Snakk om å være hårsår!! Dersom leserne dine synes at hoftebein dine ser bredere ut, så må de da få lov til det. Du trenger da ikke å gå så i forsvarsposisjon og så voldsomt til angrep tilbake for det. Når du først spør om de ser endringer, så må de da få kommentere det!! Ekstra ille er det jo at du til og med får din mann til å forsvare deg!

  1. Voldsomt angrep? 😀 Ikke narr meg til å le :p Leserne mine kan synes akkurat hva de vil, på samme måte som jeg må få lov til å si og mene akkurat hva jeg vil, er du ikke enig? I dette tilfellet så sitter jo faktisk jeg med fasiten, så det skulle jo nesten bare mangle.

  2. Anin: Tror du Caroline har fått meg til å forsvare henne? Spesiell påstand :p Jeg kommentarer da akkurat som jeg. Hvordan mener du at jeg har forsvart henne? Fordi jeg påpeker at det er interessant å se hvordan psykologi kan være en såpass stor faktor når det gjelder oppfatningen av et annet menneske? Det er jo unektelig interessesant at enkelte så hardnakket mener at hun har fått større og bredere hofter, når det vitterlig ikke er tilfellet. FOlk vet at hun er gravid, og endrer dermed automatisk oppfatning, og danner seg så et feilaktig bilde. Jeg synes det er interessant, har ingenting med å forsvare Caroline å gjøre, det klarer hun fint selv.

 40. Enkelte av disse kommentarene er utrolig patetiske. Derfor syns jeg det er veldig interessant hvordan Caroline og Lars Erik påpeker at vi andre automatisk tenker hun har blitt fyldigere når vi vet at hun er gravid. Og de som krangler på at det ikke er tilfellet! Herregud, dama selv vet vel langt bedre om hun er større i kroppen eller ikke. Men hva betyr det egentlig for folk hva slags kroppsform hun har? Tydeligvis flere her som blir sterk påvirket av Carolines hofter og legger skjønner jeg…
  Ser og flere klage over at hun går i forsvar, enkelte som klager over at mannen hennes går i forsvar for henne til og med. Det er vel ikke forsvar bare fordi man korrigerer noe som er feil? De fleste vil jo gjøre seg forstått og da ønsker man vel at fakta ligger til grunn…

  Anyways, lykke til med svangerskapet og alle kroppslige former det vil medføre, synlige eller ikke 🙂

 41. At dere gidder.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *