Markjordbær på strå

God morgen ♥ Og tusen, tusen takk for alle de nydelige ordene dere har lagt igjen i kommentarfeltet siden forrige innlegg. Det er så utrolig hyggelig å se at andre gleder seg med oss, jeg blir jo like overveldet hver eneste gang. Skulle gjerne svart dere alle sammen, men det blir litt vanskelig, så jeg skriver det heller her: Tusen takk! For meg er det hele så uvirkelig ennå, og jeg venter fortsatt på den dagen hvor alt dette skal kjennes reelt, men den dagen kommer kanskje ikke før i desember? Termindatoen min ble satt til 01. desember i stedet for 28.november, forresten, men jeg var fortsatt 18 fullgåtte uker i går, så nå er jeg i uke 19. Og vi så jo babyen i 3D, det glemte jeg å fortelle, var jo så mye annet å tenke på 🙂 01. desember er faktisk bursdagen til Siri, så det synes vi var veldig stas *hihi* Åh, apropos! Vi hadde som sagt filmdate i går – Breaking Dawn Part II – jeg elsket den! Og vi er faktisk ferdig med vårt Twilight-maraton, bare 8 måneder etter at vi startet. Haha, at det går an!

Jeg har nesten nettopp kommet tilbake fra en kort-tur sammen med Hugogutt på 3 kilometer, og nå sitter jeg her og smaker på barndommen. Markjordbær på strå. Nostalgi. Det vokser en hel haug utenfor her, de smaker så deilig! Litt marsipanaktig?

Ville bare si tusen takk for alle de fine ordene deres og ønske dere en kjempefin lille lørdag ♥ Jeg må komme i gang, har et tonn å gjøre før jeg setter kursen mot Fredrikstad og deretter Borås, og før den tid skal  jeg løpe 5 kilometer intervaller 🙂 I morgen er det fotoshoot ikke senere enn fra klokken syv om morningen! Men det blir gøy 🙂

63 kommentarer

 1. Dansken

  Godmorgen Caroline:)
  Jeg skrev en ganske lang og hyggelig kommentar til deg i går kveld på forrige innlegg, men den kom ikke med? Har du godkjent alle?

  1. Fotballfrue

   Ja, din ligger ute 🙂 For å se alle kommentarene må du bla deg bakover på «older comments» i kommentarfeltet 🙂 Tusen takk for fine ord, jeg er så glad for at du ønsker å følge med videre <3

   Stor klem! . . og masse lykke til i resten av svangerskapet <3

   1. Dansken

    Jaaaa, ok. Syns jeg leste noe om dette med kommentarer her om dagen. Skjønner det er stor pågang;)

    <3

 2. Grattis fina Caroline till babylyckan 🙂

 3. Hei froken 🙂 Maatte lage sconesene dine i dag og har lagt ut oppskrift.( http://awesomeashild.com/2013/07/03/amazingly-yummy-low-carb-scones/ For those of you who wanted the recipe for Scones in English) De var jo helt sykt gode!! Og veldig mektige! Skulle oenske det var markjordbaer her!! Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, genialt! Håper de engelske leserne ser dette 🙂

   *sender deg noen jordbær* på strå!

   Klem 🙂

 4. ååååå <3 såå koselig <3 <3

 5. Therese

  Ååå, jeg er så glad på dine vegne!!!!! Du kommer til å oppleve det største miraklet, største kjærligheten som går an å få. bare tenkt deg hvor mye du elsker L.K, følelsene for vetle prinsessa kommer til å bli så overvelmende mye større. Jeg fikk min datter for 3 mnd siden, og det er det største og beste som noen gang har skjedd. det er liksom nå jeg har skjønt meningen med livet, hihi. men jeg må faktisk begrense meg til 1 tur innom bloggen din per dag, for hver gang jeg ser du skriver om baby o.l begynner jeg bare å hulke. fordi det er så fantastisk vakkert(eller kanskje mye hormoner, hihi) og fantastisk, og rørende. ikke at jeg stopper å hulke med det første heller, he-he, sitter jo i en liten evighet og tørker snørr og tårer hehe.
  MEN, ønsker dere en kjempefin graviditet, og minnene som medfølger. Ta vare på hverandre, og vær kjærester i tiden før fødselen, og kos dere med lille, når hun kommer! Gleder meg til å fortsette å følge reisen din(selv om det bare blir en gang for dagen, he-he) <3<3 Masse varme klemmer fra Lier 🙂

  1. Fotballfrue

   Vakre du! Tusen takk for så fine ord og for at du følger med! Det varmer 🙂

   Klemmer!

 6. Markjordbær er sååå godt 🙂 Jeg har også bursdag 1. desember!

  Gleder meg på deres vegne! Dette blir stas!

 7. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

  Hihi, jeg kan i alle fall si så mye som at jeg er 32 uker på vei i dag, har sett skatten vår på ultralyd hele fem ganger og kjenner bevegelser, spark og hikking konstant. Barnerommet er nesten ferdig, alt av klær er kjøpt inn og stellebordet står allerede på plass. Men om det føles virkelig? Langt der ifra! 😉 Vil du ikke dele UL-bilder med oss da? 🙂 3D er så utrolig spesielt, var så heldige å få det i uke 11 og 19 uten å be om det =D

  ♥ Lizbethosnes.com

 8. Markjordbær på strå bringer virkelig fram minner. Må si atter en gang at han lille Hugo virkelig er søt der han sitter.

 9. Mom to be

  Hei vakre deg!

  Jeg lurer på hvor du får kjøpt disse babybladene?
  Hvilke butikker selges de i??
  Har leter febrilsk etter dem, men finner ingen.

  Lykke til på fotoshoot, det høres spennende ut:)
  Ønsker deg en herlig dag!
  Klem:)

  1. Fotballfrue

   Kjøpte mine på Meny, de to andre er danske og heter gravid 🙂 Finnes på Narvesen!

   Klem 🙂

 10. For ei heldig lita frøken som skal vokse opp i en så kjærlig og fin familie! Jeg fikk selv ei lita jente for 4 mnd siden. Livet er snudd helt på hodet og blitt veldig annerledes… Men å bli møtt av verdens største smil om morgenen fra en liten klump som er gla for å se mamma etter en lang natt er det beste som finnes <3 Du har så mye å glede deg til! Masse lykke til med siste halvdel av svangerskapet, det går nok veldig bra skal du se 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for så fine ord! Vi gleder oss 🙂

 11. Gleder meg på dine vegne, skal love deg at du har mye fantastisk å se frem til <3 Kan ikke forstå helt at min "lille" gutt fyller 12 i slutten av november, tiden går jammen fort!! Nyt dagene og den herlige tiden fremover 🙂

 12. Gratulerer så mye med graviditeten! Jeg var selv på ultralyd i går, og fikk termin 1 desember;) vi skal få en gutt. Blir ekstra spennende å følge bloggen fin fremover nå 🙂 ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Lykke til til oss begge 😉

   Klemmer!

 13. Ååh, det så godt ut! Håper jeg finner noen markjordbær i området!
  Supergratulerer med den lille jenta <3 Gleder meg masse til å følge med på ferden videre!

 14. Gratulerer så mye <3 Du kommer til å bli en nydelig mor! Jeg gleder meg til å følge med på reisen din videre 🙂 også bare lurte jeg, hva er det du spiser til frokost? Det som var nede i den skålen så så godt ut! Ha en strålende dag <3 klem 😉

 15. Åååh, markjordbær på strå.. Jeg vil også ha! Ønsker deg en kjempefin lille lørdag 🙂

 16. Jeanette

  Nam, så veldig godt ut! Nostalgi! 🙂

  Gratulerer så masse med ei lita jente! Blir storstas! <3

 17. Cathrine

  Gratulerer så mye med lille tulla! 🙂
  Å bli satt noen dager frem eller tilbake har jo ingenting å si! Jeg venter selv en gutt, og vi ble satt en dag frem! Men tar det med en klype salt, de kommer når de selv er klare 😉
  Magen din vil nok vokse litt nå snart, min begynte så smått når jeg var halvveis! Veldig stas!
  Masse lykke til videre! Gleder meg til å følge med på dere 😉

 18. Margrethe

  Markjordbær er så godt! Minner meg også veldig om barndommen. Husker alltid når jeg var ute å plukket markjordbær på strå, så tok det så lang tid å fylle opp strådet fordi jeg spiste alle mens jeg plukket 🙂 Ha en fiiin dag!

 19. Hei:) hva tar du av tilskudd nå som eu er gravid?

  1. Fotballfrue

   Ingenting annet enn jern 🙂 I starten tok jeg bla. folat og litt annet også.

 20. Uvirkelig er det for meg også, ennå gutten min er 4 uker i dag <3 Så heldige man er som får barn, for en gave 🙂 Så det går opp for deg etterhvert. 🙂

 21. Skal du bruke mammaklær når magen vokser mer? Eller ska du gjøre som Kim kardashian? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tror ikke jeg kommer til å kjøpe så mye mammaklær, men vi får se hva som skjer med kroppen først og fremst 🙂

 22. Hei! Gratulerer då mye Caroline❤ Jeg leste på en innlegg litt lengre bak her, at dere har to navne forslag til den lille. Det jeg ville si er at onkelen og kjæresten hans har netopp fått ei lita jente! Og jeg syns at navnet hun har fått er såå søtt, så jeg ville dele det med deg

 23. Hei Caroline!

  Jeg lurer på en ting, du har hatt skade i kneet i forbindelse med løping tidligere (mener jeg å huske)? Du drev også med uttøyning av ulike slag i tiden etterpå? Alternativ trening?
  I hvert fall, jeg kjenner det stikker i kneet for tiden! Dog ikke like mye når jeg løper med stigning/motbakke 🙁
  Men lurte bare på om hvordan du ble kvitt dette?.. Uutholdelig og ikke kunne løpe når man ønsker!

 24. Asteria

  Gratulerer så masse! 🙂 lurte litt på om du evt kunne lage et innlegg om det å spise sunt og være gravid?

  1. Fotballfrue

   Hva tenker du på da? 🙂 Jeg spiser akkurat som før 🙂

   1. Hei 🙂 Gratulerer såååå mye! Du går en fantastisk tid i møte 🙂

    Føyer meg på Asteria her – vet det er jordmødre/leger som skal informere om slikt, men ville jo vært supert hvis du kunne lage et innlegg med litt sånn generelle retningslinjer (ikke speket/røkt mat, ikke rå fisk/kjøtt og ikke upasturiserte oster osv.). Du når jo ut til så mange, og jeg vet at ikke alle gjør en like god jobb i informeringen av de kommende mødre, og at for noen kommer informasjonen litt sent i svangerskapet… Men skjønner hvis du synes dette blir et «kjedelig» innlegg 🙂

    Nok en gang – gratulerer så mye! Gleder meg til å følge deg og den lille på reisen framover!
    Klem

   2. Asteria

    Tenkte på akkurat det faktisk. Du holder jo et ganske så sunt kosthold. Kanskje noen tips til gravide hvordan de fortsatt kan spise sunt selv om de er gravide. Hvordan det er å ha et lavkarbo kosthold når du er gravid? 🙂

 25. Gratulerer så utrolig masse med en liten jente på vei 🙂 Har selv en nydelig liten prinsesse på 8 uker. Ingen ord som kan beskrive følelsen 🙂

 26. Gratulerer så mye med den lille jenta! Dere kommer til å bli supre foreldre til den lille. Gøy med termin 1. Desember, det er nemlig bursdagen min også:)

 27. martine

  Gratulerer! Jeg fikk ei lita tulle 2 desember, og det ble den mest magiske julen <3 gled dere!

  Du får sikkert masse "råd og tips" 😉 men må bare anbefalle stokke tripp trapp med newborn set. Vi hadde de koseligste familie middagen i hele jula med lille gull ved bordet fra første stund.

  Klem

  1. Fotballfrue

   Takk for tips, den skal jeg sjekke ut! 🙂

   Klem!

 28. Ragnhild

  Har hatt på følelsen lenge at det kom til å bli en jente! Jeg gleder meg sååå til å følge med videre 😀 Hun kommer til å bli en nydelig liten prinsesse 🙂
  Ha en fin dag! Klem.

 29. Hørtes ut som en deilig løpetur. Jeg har trent til videoene fra VS Sexiest Workout idag, eller rettere sagt «testet» øvelsene, de var vriene, men det kommer nok ettehvert 😉

  Jeg sliter med akner i fjeset og leste igår en hudlege som anbefalte å prøve å unngå karbohydrater. Så da ser det ut til at jeg får la meg inspirere av masse digge oppskrifter her inne :D:D Gleder meg nesten!

  Ha en fin dag 😉

  1. Fotballfrue

   Så deilig, gled deg til masse god mat 🙂

 30. Twilight er magisk. 🙂 Jeg synes alltid den første filmen er best når det er flere deler. Er noe spesielt med den første filmen altså. Snart setter jeg kursen til Valencia for en uke med tapas, strand, sol, trening og avslappning. Må ha den ene uken vet du, for vet jo aldri med været i Norge :p Ønsker deg en fin dag.

  1. Fotballfrue

   Ååå, god tur! Kos deg og nyt 🙂

   Klem!

 31. du har en utrolig fin blogg. Aldri slutt! Gratulerer med en liten jente:)

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk 😀

 32. Cecilie

  Jeg er sååå spent på dine og deres vegne <3 åååå!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀

 33. Madelen

  Synes virkelig du burde kjørt med på en navneforslagsrunde, som en slags konkurranse 😀 Den som gjetter riktig, eller er med på å bidra til navnet på lillejenta kan jo være vinneren ?

 34. Åå, Caroline! Så utrolig gøy med en liten prinsesse<3 Det er vel ikke til å stikke under en stol at det er ekstra stas å handle inn rosa kjoler og sløyfer til håret:D Er så utrolig spent på hva jeg bærer på selv, 3 små uker til jeg forhåpentligvis får vite det:D

  1. Fotballfrue

   Ååå, spennende 🙂 masse lykke til i tiden fremover <3

 35. Så utrolig spennende! Kjenner jeg er glad på deres vegne! Jeg kommer helt klart til å følge bloggen din videre, synes den sprer så mye glede. Blir rett og slett i godt humør av å lese den. 🙂 Lykke til videre! <3

 36. Catharina

  Masse lykke til fremover! Dere går en kjempe fin tid i vente nå! Meg og mannen ventet også for et år tilbake, men vi mistet i uke 9.. Godt å se at det går bra med dere. Gratulerer så mye, så håper jeg mannen skjemmer deg litt ekstra bort i tiden fremover! Stå på med treningen. Gjør godt både for deg og den lille prinsessa! Følg gjerne bloggen min oxo: http://www.catharinasblogg.blogg.no Klem

  1. Fotballfrue

   Så leit å høre! Det går nok som planlagt neste gang skal du se 🙂 Masse lykke til!

   Stor klem 🙂

 37. Persille

  Så deilig å lese bloggen din for tiden, bare lykke <3 Jeg føler gleden din, takk for at du sprer den.
  Og så synes jeg det er bra at du ikke legger ut ul-bilde av babyen. Synes det er noe med å ikke legge ut bilder på nettet av en liten person som ikke engang er født. Synes nyfødte og små barn skal være skjermet for interwebben jeg og da. Mine tanker…
  Sender deg masse lykke 🙂

 38. Gratulerer så mye med graviditeten. 🙂 Blir moro å følge med, for jeg er en uke etter deg. 18 uker på vei og skal på UL neste uke. 🙂 Lykke til! 🙂
  Hilsen Monica fra Skien.

 39. Blir så lykkelig å lese bloggen din, Caroline 🙂 Jeg ser for meg at du går for et vanlig, enkelt jentenavn, som Nora eller noe sånt :-)Gleder meg til å følge deg videre 🙂

 40. Så stas, gratulerer!! Er så gøy med navn. Digger det gule tilbehøret ditt, passer så bra til grått.

 41. Var ikke det jeg skulle skrive egentlig…Vi pløyde gjennom alle Sopranos sesongene da vi ventet vår første;)

 42. Venter tvillinger 12 desember 🙂 to jenter!
  Gratulerer så mye!
  Ble tipset om bloggen din her forleden når jeg var på svømming for oss gravide 🙂

  Klem fra møre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *