Siden sist @fotballfrue

God mandag til alle skjønne mennesker ♥ Endelig en ny uke! Denne har jeg ventet og ventet og ventet på, for nå er den ordinære ultralyden like rundt hjørnet og vi får forhåpentligvis vite om det er en liten gutt eller jente som spreller nedi magen min. Det blir så spennende 🙂 I tillegg skal jeg som nevnt på photoshoot i Borås, og helgen går med til hytteliv i Sarpsborg før jeg skal få med meg Sarp 08 mot ODD på søndag. En kjempefin uke som jeg ikke håper går altfor fort, vi er jo i juli allerede og jeg vil ikke at sommeren skal ta slutt!

En liten oppdatering fra forrige ukes istagram:

1+2. Kaféliv med mannen i sola ♥ 3. Overraskelse i posten fra Coverbrands! 4. Måtte bare vise frem denne, som er det aller første plagget jeg kjøpte. . allerede i mars. Perfekt for novemberbaby. 5. Testing, testing! 6. Morgenkaffe med litt lesing om min snart nye rolle. 7. Bursdagskake på gang! 8. Pakker inn gaven: Detaljer for turen innpakket med en sykkeltrøye. 9. Bursdagsfrokostscones 🙂 

1.+2.+3. Snaps fra vakre Kragerø Resort. 4. På lørdag hadde jeg plutselig en liten mage da kvelden kom, så gøy! 5. Kjolen forfra ♥ 6. Forrett – N.A.M! 7. Klar for kamp i går, seier til ODD! 8. Vi har fått gjester! 9. Glad jente klar for ny uke. 

Jeg kom nettopp hjem fra en kort, kort løpe-gå-økt med Hugogutt, tenkte å få litt rutine på dette igjen, for nå trenger han å komme i gang med treningen om han skal være med meg fremover. Han ble så flink i fjor, men jeg har vært litt dårlig på å ta ham med meg i det siste, så det må snu. En annen ting som må snu er søvnrutinene her i huset, med for lite søvn blir det altfor tungt å komme seg opp når jeg ønsker det, og da går det igjen utover treningen. Får jeg ikke startet dagen med trening, er det vanskelig å gjennomføre skikkelig, for det er så mye annet å gjøre utover dagen, og om kvelden blir jeg fortere sliten enn for 5 måneder siden *hehe* Drøye 32 kilometer i beina og tre helt greie styrkeøkter har det blitt, men det er ikke godt nok for meg, det kjenner jeg. Alle uker kan ikke være like bra, så derfor er det alltid godt å ha mandag å lene seg på for å få ting på rett kjøl igjen.

Og som dere ser: Her i huset har vi fått gjester! Christine og Kim kom på besøk i går kveld, vi så kampen sammen (hurra for ODD) og etterpå ble det lakse-pizza og skravling til LANGT på natt. Egentlig er det et under at jeg kom meg opp i dag, men det er altså noe med denne mandagen når innstillingen og målene for den nye uken er på plass allerede kvelden før.

Jeg tenkte å gjøre unna litt jobb nå, før jeg skal vekke gjestene. Senere skal jeg på en PT-time, og så er det en del ting som må ordnes før jeg reiser til Borås på onsdag. Vi sees om litt, nyt dagen ♥

74 kommentarer

 1. Camilla

  Hei 🙂
  Dette har egentig ikke så mye med innlegget å gjøre, men hvor høy er du egentlig?

  Tenkte bare på alle de kjolene du går med, ihvertfall de som er korte foran og lange bak, du ser så fantastisk ut i de.
  Men føler bare lange/slanke jenter kler sånne kjoler.

  Gratulerer så mye med kommende barn forresten, dere har MYE å se frem til! 🙂 Husk å nyt hvert eneste øyeblikk, de «ukoselige» som de koselige, for tiden går så ufattelig fort, å man savner alt fra babytiden;-)

  1. Fotballfrue

   Jeg er 170 🙂

   Tusen takk for fine ord <3

   Stor klem!

 2. Så fin du er 🙂

  Min mage poppa helt plutselig ut i uke 20, så den ordentlige babymagen kommer sikkert snart 😀 Ahh, jeg er så glad på dine vegne, hihi 🙂 God mandag!! 🙂

 3. Søvn ja, det er såååå viktig for at dagen skal bli bra, og med en ny sjef i huset, så merker man hvor «heldig» man var før den lille kom 😉 ikke at d ikke er verdt d, for d er d absolutt, men d er utrolig godt den dagen den lille får litt rutine på sovingen og sover mer enn et par timer av gangen, dag som natt 🙂 som den morgenfuglen du er, så tenker jeg at du og lille baby får mange koselige stunder om morgenen, så kan jo LK ta nattskiftet?? 😉 ha en flott uke, og lykke til på ultralyd denne uken, det er helt magisk!! Tipper d blir litt mer shopping av babytøy når dere vet kjønnet, man klarer jo ikke å la være 🙂

 4. Er så koselig å lese om babyen, gleder meg sånn til å følge dere videre! <3

 5. Hei! Lurte på hvor du har fått tak i flasken med navnet ditt på? 🙂

  1. ElisabethH

   Det lurte jeg også på! 🙂

   1. Fotballfrue

    Har svart lenger opp 🙂

 6. Ha en super uke!!! 🙂

 7. Du kledde så godt den svarte kjolen! Men lurte på kommer du til å amme?

  1. Fotballfrue

   Planen er å amme, ja 🙂 Hører så mye forskjellig om problemer og de som ikke får det til, men jeg håper jo at det skal gå 🙂

   1. freaky, men da jeg leste dette leste jeg «planen er å amme henne» – ikke bare at planen er å amme. Jentefølelse her i gården… 😉 du ser strålende ut, som alltid.

   2. Fotballfrue

    :O Så spennende 🙂

 8. jeanette H

  Kan vi få oppskrift på scones og kaken

  1. Fotballfrue

   Kaken ligger ute, du må bare søke etter ostekake med lime i søkefeltet 🙂

   1. Birgitte

    Jeg og kunne tenkt meg oppskrift på scones 😉

 9. Hvorfor tar du ikke med deg Ronaldo på løpetur samtidig? 🙂 Forresten gratulerer så mye med graviditeten 🙂 Du kommer til å bli en supermamma 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi jobber med et passeringsproblem hos Ronaldo, han er ikke egnet for å ha med på joggetur, om vi skulle møte på andre hunder ville det vært lite heldig :/

   1. Ingrid

    Hei!

    Vi har et passeringsproblem med vår hannhund også, han ble angrepet som valp og har fryktaggresjon, aser seg voldsomt opp over andre hannhunder. Allslags trening, kastrering og adferdskonsultasjoner har ikke hjulpet, så vi løper omveier i skauen utenfor stien/veien hvis det kommer noen og advarer de med flexibånd eller løse hunder. Vi later som om han ikke utagerer når han gjør det for å stresse situasjonen ned, har ingen tro på korrigering av fryktaggresjon hos hund hvis vi driter i det gjør gjerne han også det litt mer! Det går på et vis så ikke la ham hindre deg i å leve som du vil 🙂 Hva er det verste som kan skje? Hvis han angriper andre er det de andre hundeeierne som ikke holder borte sine hunder til tross for dine og Ronaldos verbale advarsler 🙂 Konfrontasjoner og slåssing skjer sjelden og blir enda sjeldnere alvorlige, hunder er lurere enn vi tror. Lykke til! Klem fra en i samme situasjon!

 10. Et lite tips, unngå alt av baby klær som ikke puster, ungene blir fort svette i vogn , bilstolen osv.. Så anbefaler ull fra topp til tå, er mye lekkert, bilstolpose , dresser osv.. Og nattpysj i ull.. Unger som ligger med ull utvikler seg bedre, pga kroppen slepper å bruke energien sin på å holde kroppen varm 🙂

 11. Hei! Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men det innlegget du skrev om barnerom-inspo. Jeg kom over en dame som solgte ugleluer på facebook. De var sååå søte, og jeg tenkte på deg med en gang. Du liker jo ugler så godt. Jeg legger linken under her, så kan du ta en titt om dette skulle være interessant.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4869383625006&set=gm.488086121271196&type=1&theater

  Gleder meg til å følge deg videre! Det blir så spennende:) Ha en flott mandag!

  1. Fotballfrue

   Å, de var søte 😀

 12. Håper du får en fantastisk uke! Her går det i utpakking av gaver fra bryllupet og prøver å få alt på plass. Ting tar tid !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det samme til deg 🙂 Gratulerer så mye som nygift! Husker veeldig godt tiden etterpå selv, så mye styr og tid for å få alt på plass 🙂 For ikke å snakke om vitrineskapet som aldri kom 😉 Men all tiden er jo så verdt det 🙂

   Klem!

   1. Tusen takk! Problemer med vitrineskap her også, så vi har jo ingen steder å sette alt serviset! Men veldig koselig da<3 Sikkert en herlig tid for dere også nå! Ønsker dere alt godt!

 13. Mange herlige blinkskudd! :)) Liker bloggen din veldig godt 😛
  Husk at noe så enkelt som luft i magen kan gjøre at babykulen vises mer 😉 Og at det er mer synlig på kvelden er normalt.
  Spennende med ultralyd! Har en vag guttefølelse, men det er jo bare en gjetning 😉
  Ha en herlig mandag, fine Caroline!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk for det 🙂

   Håper du fra en deilig uke!

   Klem 🙂

 14. Karoline

  Hei! Jeg lurte på om det er gluten i pizzaen du pleier å lage?
  Isåfall hvis det er det , hva kan jeg erstatte det med?

  1. Fotballfrue

   Det er ikke gluten i den 🙂

 15. Charlotte

  Jeg hadde også sterke magemuskler, og flat mage helt til uke 19. Tips fra meg er å ligge på rygg og holde inn magen og ta bilde fra siden. Da så i hvertfall jeg stor forskjell fra uke til uke fra uke 16-19. 🙂 Magen ble forresten stor og rund mot slutten, men bakfra kunne man ikke ane at jeg var gravid. Tror du kommer til å se fantastisk ut! 🙂

 16. Hei, lurer på om du kan legge ut noen oppskrifter, eller ramse opp noen eksempler på lunsj og frokost, når man spiser lavkarbo? Er litt nybegynner 😛

  Klem

 17. Fine Caroline 🙂

  Hvor har du kjøpt vannflasken med navet ditt på??

  1. Fotballfrue

   Barerips.no 😀

 18. Så koselig!! Nyt slike sene kvelder / netter før babyen kommer.. Hihi 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe 🙂

 19. Hei! Hvordan har du fått tak i den rosa flasken med navnet ditt på? 🙂
  Veldig fint 🙂

  1. Fotballfrue

   barerips.no 🙂

 20. Hei Caroline

  Må bare få dele denne med deg 🙂 Diktet får ganske mye større betydning etter at du har holdt din egen lille…. bare vent.

  Før jeg ble mamma så snublet jeg aldri over leker
  eller glemte ord i en barnesang.
  Jeg bekymret meg aldri om plantene var giftige eller ikke.
  Bekymret meg ikke om dører var igjen
  eller om stikkontakter var sikret.
  Før jeg ble mamma hadde jeg aldri blitt gulpet på,
  bæsjet på, bitt på eller tisset på
  Jeg hadde fullstendig kontroll over mitt liv, å tankene mine.

  Jeg sov hele natta….

  Før jeg ble mamma,holdt jeg aldri fast et gråtende barn,
  så doktoren kunne sette sprøyte.
  jeg så aldri inn i tårevåte øyne som gråt.
  Jeg ble aldri fasinert over en dårlig grimase, jeg listet meg
  aldri inn på et barnerom, bare for å se et barn sove.

  Før jeg ble mamma holdt jeg aldri et søvnig barn,
  bare fordi jeg ikke ville legge det ned.
  Jeg hadde aldri følt hvordan hjertet ble knust i tusen biter,
  når jeg ikke kunne stoppe smerten.
  Jeg trodde aldri noe så lite kunne påvirke mitt liv så mye.

  Jeg visste ikke jeg kunne elske noen så høyt…

  Før jeg ble mamma hadde jeg aldri visst om nærheten
  man føler når man ammer sitt barn.
  Jeg visste ikke om det spesielle båndet mellom en
  mamma og hennes barn.
  jeg visste ikke at noe så lite kunne få meg til å føle meg
  så viktig.

  Før jeg ble mamma visste jeg mye,
  nå vet jeg mer…
  Før jeg ble mamma hadde livet mitt betydning,
  nå betyr det mer…
  Jeg visste ikke jeg kunne føle så mye før jeg ble mamma.
  Dere er den som har åpnet denne verden for meg.

  Klem Cathrine

  1. Fotballfrue

   Nei, så vakkert! Tusen takk for at du deler <3

   1. Utrolig vakkert dikt!! Å man kjenne seg så godt igjen:)

   2. Benedicte

    Fantastisk dikt! And oh so true <3

 21. Drømmekropp på det bildet fra siden!

 22. Karen Sofie

  Jeg fikk ikke mage før i uke 30! (Er normalvektig) Ble nesten redd for at ungen ikke fikk nok næring, men i følge jordmora så er det bare sånn at noen ikke får særlig stor mage. Mange som misunte meg at jeg la på meg så lite, men jeg savnet virkelig å vise hele verden at jeg hadde baby i magen. :/ Folk er forskjellige. 🙂

 23. ÆÆ 😀 Ultralyd!! Dette blir så spennende <3

  1. Fotballfrue

   JEG VEEET 😀 Herlighet, klør i hele kroppen, vil bare dagen skal komme NÅ 🙂 <3

 24. Dwightinha

  Du ser helt fantastisk ut Caroline! Jeg var heller ikke spesielt synlig gravid før en liten «bulk» i slutten av 6.mnd. Jeg levde som jeg alltid hadde gjort, og kjørte stilen jeg trivdes i slik det ser ut som om du også gjør. Utgangspunktet mitt var sylslank og veltrent som du.
  Til tross for nesten usynlig mage innledningsvis fikk jeg en gutt, men man sier jo at små mager indikerer en pike….Min mor som har to av hver mener dette fenomenet stemmer helt. Uansett, kjempeglad på deres vegne. Du gløder!

  1. Fotballfrue

   Å, så spennende 😀 Gleder oss til ultralyd 🙂

   Klemmer!

  2. Det har jeg aldri hørt vet om mange store mager som gav jente.

 25. Alexandra

  Vad ska du göra i Borås? Stannar du länge? Jag bor tre mil ifrån, så lustigt att du ska åka just dit 🙂

  1. Fotballfrue

   photoshoot med nelly.com 😀

   1. Alexandra

    Åh vad roligt, hoppas jag stöter på dig :))

   2. Fotballfrue

    Ja, det hadde vært hyggelig 🙂

 26. Så gøy å lese om graviditeten din. Hvilken dag dere skal på ultralyd? Det blir sååå spennende!:)

 27. Cathrine87

  Hei, jeg har i det siste trent en del jogging, både ute og inne, spinning, elixia Power med knebøy. Jeg trener aldri hver dag, men annenhver dag. Jeg har også vært på topptur. Når jeg går opp trappa, så gjør det vondt i venstre kne og det knaser i kneet. Lyden er som kram snø. Det er litt vondt, men mest ubehagelig. Har du opplevd liknende? Skulle egentlig trent i dag, men kjenner jeg må ta det med ro. Har egentlig lyst å jogge men :p takker for svar hvis du får mulighet 🙂 ps. Du er veldig motiverende på treningsfronten og må gratulere med graviditeten! Vi prøver selv 😉

 28. se deeer ja, bittelille fine kulen! Ang amming: skulle du få problemer eller ha spørsmål så anbefaler jeg organisasjonen Ammehjelpen på det varmeste. De er gull verdt og brenner for å hjelpe og informere! <3 Man får personlig oppfølging av kurset ammehjelper og de er alltid der for deg.

 29. Camilla T

  Litt utenom dette innlegget, men siden du ville ha ugle som tema på barnerom, ville jeg bare tipse deg om merket pumpkin!

  Se blandt annet her:
  http://lekmer.no/pumpkin/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=pumpkin&utm_campaign=Varemerker+-+M+-+Q&utm_content=sdjPcapFK%7Cdm_pcrid_25992396230_kword_pumpkin_match_p_plid_

  Kjempemasse fint til både jente og gutt! Til helt greie priser 🙂

 30. Jeg kom over en artikkel som en venninne hadde delt på Facebook som jeg følte jeg absolutt måtte dele med deg nå som det er babytalk på bloggen.

  http://www.klikk.no/foreldre/gravid/article822728.ece

  Muligens litt skremmende, men veldig morsom og realistisk mener da jeg. Haha, have fun 😉

  Ha en super dag, klem!

  1. Fotballfrue

   Hehe 😀

 31. Jeg drømte for noen dager siden at det skulle bli en gutt, hihi 🙂 Ha en strålende uke videre 🙂

 32. Har du hørt om Sykehusklovnene? De gjør dagene litt gladere og kortere for små pasienter.

  https://www.facebook.com/Sykehusklovnene?ref=ts&fref=ts

 33. ååå,så koslig!snuppeline er også novemberbaby 🙂 (hun ble født en mnd for tidlig da)

  gratulerer så mye med graviditeten!

 34. Bettina

  Ser ut som du skal ha en gutt:) Jeg fikk ikke mage før uke 22-24 og fikk en gutt… Spennende 🙂

 35. anniken

  Gratulerer så mye,du er så heldig❤❤

 36. Må bare si det – på kjolebilde fra siden – WOW for en rumpe! Kan du legge ut hvordan du trener rumpe en gang i fremtiden? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahaha :p Ja, det kan jeg godt, men helt ærlig så er ikke innsatsen på den fronten veldig stor, jeg har alltid hatt sprettrumpe :/

 37. Elisabeth

  Sov mens du kan! 🙂 det er mitt eneste tips 🙂

 38. Sykt kult at mannen din har KRIK genser!! 😀

 39. Hi Caroline! Beautiful insta moments, you look fab with the black gown and the last photos is too adorable!:) Kisses! xo

 40. Victoria

  Du er utroli pen med håret helt rett slik som det siste bilde med flasken!!!!

 41. where you have purchased a cup?

 42. Hvor hardu kjøpt den hvite babydressen (kjøredress kalles det kanskje…)?

  1. Fotballfrue

   Den er fra newbie, kappahl 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *