I need your love

Bukse Zara / Topp GoodNightMacaroon / Pumps Aldo / Armbånd BikBok / Ring Hasla / Veske BikBok / Hatt Zara 

Tjolahopp! Slik ser altså jeg ut i dag 🙂 Denne dagen har virkelig gått fortere enn. . enn noen annen og jeg kan ikke forstå at klokken allerede er over syv? Jeg kom i hvert fall nettopp hjem fra en tur i byen, og før den tid har jeg bare sagt hade til gjestene våre, trent med Alexander og sittet på hjemmekontoret mitt. Om jeg skal rekke å være i seng før elleve, som er planen, må jeg bare henge i. Håper vi sees en gang til i dag!

69 kommentarer

 1. Så flott du er 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 2. CAROLINE!!! Jeg har lest bloggen din i mange år nå, og jeg må bare si at den er bedre enn aldri før. Etter at du fortalte oss at du er gravid, har du kommet med en ny giv, inspirasjon og du gløder virkelig. Jeg vil bare takke deg, for bloggen er blitt et høydepunkt i hverdag. Synes altd du skriver om graviditeten er kjempe interessant og håper du fortsetter, og kanskje skriver enda mer om det? Gleder meg til månedene framover, og ikke minst år. Synes du er helt fantastisk, stå på. Klem

  1. Fotballfrue

   Uæ, snille du! Tusen, tusen takk! 😀

   Stor klem din vei 🙂

   1. Er så enig!!

   2. Karina

    Helt enig jeg også;) jeg gleder meg hver morgen til å klikke meg inn på denne siden;) håper på mye baby inspirasjons fremover;) og ikke minst babyrommet;) du er ei stjerne

   3. Fotballfrue

    Tusen takk! Jeg smiler som en sol 😀

 3. Karoline

  Så utrolig fint! Har hørt man lett blir hoven i føttene når man går i heler mens man er gravid, har du merket noe til det? Gratulerer forresten!

  1. Fotballfrue

   Nei, det har jeg ikke merket 🙂

 4. Caroline, kan jeg spørre deg om den fantastiske, sorte, lange kjolen du hadde på deg på spahotellet her forleden? Jeg bruker xs i overkropp og str. 36 i benstr. Hvilken str. ville du gått for da? Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er jo tøyelig, så jeg tror xs vil gå 🙂 Kan jeg spørre hvordan du er over bysten?

   Klem!

   1. Takk for svar! Veldig liten der:)

   2. Fotballfrue

    Da vil xs passe fint 🙂

   3. supert – takk!

 5. du er drit fin!!! gleder meg så til å se magen din!! heia babyblogging.

 6. Ingvild C.

  Hei du nydelige! 🙂

  Jeg må bare si at jeg ikke har fått lest bloggen din på ganske lenge nå grunnet personlige årsaker, også klikket jeg meg inn nå for å følge deg igjen og da er du blitt gravid!! <3 GRATULERER SÅÅÅ MASSE!! <3 Jeg ble virkelig utrolig glad og lykkelig på deres vegne :)) Så spennende :)) Jeg er selv mor, og du har virkelig verdens beste tid fremfor deg <3 Mange lykkeønskninger og gode tanker til dere og den nydelige lille skatten du bærer i magen <3 Dette var veldig hyggelig syntes jeg, jeg er sikker på at dere blir fantastiske foreldre! :)) Gleder meg til å følge med videre 😀

  Hilsen Ingvild 🙂

 7. Margrethe

  For et utrolig fint antrekk. Jeg beundrer virkelig hvordan du klarer å se hvordan ulike plagg matcher sammen, og hvilket tilbehør som gir prikken over i´en. Har du noen gang hatt tanker om en jobb innen mote eller stylist? Du er vakker!

 8. Heia 🙂 Du, jeg har et spørsmål som ikke har med innlegget å gjøre. Men jeg la inn en bestilling til Asos for vel 2 uker siden, og den har ikke kommet enda. Hvor lang tid bruker det å gå før du har pakkene? Når de sendte den, sto det at de beregnet at jeg skulle ha den 25.juni, og det begynner jo å bli en stund siden. Jeg har kontaktet kundeservice, men de har sendt pakken uten sporing, så jeg kan jo ikke søke etter den heller…

  1. Fotballfrue

   Dersom du ikke bestilte ekspress, kan det dessverre ta opptil 3-4 uker :/

 9. Kjersti

  Så morsomt at du skal til Annecy, hvor jeg har bodd i ett år. Nydelig sted! Vil anbefale deg en middag på nydelige La Ciboulette i gamlebyen (http://www.laciboulette-annecy.com/indexUk.aspx) Super mat og service. Har en del andre favoritter også, men dessverre er det steder med ekstreme mengder karbohydrater 😉 Men anbefaler picnic med masse ost og vin ved laken. Det er også fint å leie sykler og sykle rundt den.

  Tenkte på deg i dag da jeg fikk et hyggelig kompliment av en fremmed jente på Sats 🙂

  Ha en fortsatt fin uke!

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk for tips 😀

 10. Heihei! Har aldri lagt igjen en kommentar her, men måtte bare nå. Leste en artikkel på Dagbladets nettsider om utsagnet ditt om at du ikke ville ha en unge som skrek i butikken, hvorpå en Twitter-melding hadde ønsket deg lykke til med det, og at det var normalt å mislykkes med det. Ville bare si; jeg skrek visstnok som barn ÉN gang på et kjøpesenter, hvorpå moren min enkelt og greit gjorde kort prosess på alt av straff og kjefting, tok meg under armen og bare bar meg ut. Kom ingen vei med skriking og hyling… Jeg skrek aldri på et kjøpesenter eller i en butikk igjen. Tror ikke du trenger noen lykke til, du kan fint lykkes med det! 😉

  1. Fotballfrue

   Den twittermeldingen var helt ny for meg, utrolig hva folk skal henge seg opp i! Også Huitfeldt av alle :p Godt å høre at det går an å oppdra barna til å unngå det, det er jo – som Lars-Kristian også skrev – lov å sikte høyt 😉

   1. Wiviann

    Syns dt va en tåpen kommentar ho kom md!
    Stå på, du klar fint å oppdra en unge t ikkje å hyl i butikkan:-)
    Gratulere md dn lille, nyt tida;-)

   2. Fotballfrue

    Tusen takk 🙂

 11. Firebarnsmamma

  Ville i grunnen bare si at mine unger aldri har skreket i butikken. Rett og slett fordi jeg aldri hadde akseptert det, så det går an å oppdra dem. Lykke, lykke til med svangerskap, fødsel, barseltid og barneoppdragelse.

  1. Fotballfrue

   Godt å høre 🙂

  2. Klarer ikke la være å kommentere;)
   Jeg aksepterer heller ikke at mine barn skriker i butikken.
   Allikevel skjer det. Dagsform, alder, temperament… Ingen barn er kliss like.
   Er det ikke heller et sunnhetstegn at man gjør sine meninger klare?
   Måten de kommer til uttrykk på er barnslig, fordi de er barn.
   Hadde heller blitt bekymret hvis tenåringen eller mannen min hadde skreket og fektet med armene under butikkturen.
   Å lære selvkontroll er viktig, å undertrykkes er ikke riktig:)

   1. Fotballfrue

    Jeg er så enig 🙂

   2. Kommer veldig an på alderen til barnet også da!! Men da han eldste var ca 2,5…ja da bar jeg han ut i bilen og kjørte hjem. Du kommer til å lære så mye nytt om deg selv og Lars Kristian! Ville ikke vært foruten noe av alt det fører med seg:)

 12. Utrolig fint antrekke 🙂

 13. Katrine

  Kjære vakre Karoline! Gratulerer så masse med graviditeten, du kommer til å bli den vakreste gravide kvinnen noen har sett!!:-D Å du har SÅ mye å glede deg til..Nei du går virkelig en spennende tid i møte, og livet ditt kommer til å beriket på en måte du nesten ikke kan forestille deg:-))

  Igjen, gratulerer så mye og jeg er så glad på dine vegne! Gleder meg masse til å følge deg i den spennende tiden du går inn i:-)

  Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, du gjør meg glad <3

   Mange klemmer!

 14. HerreGUD så vakker du er!!

  1. Fotballfrue

   :O Tuusen takk, skjønne!

 15. Fiint antrekk! Har en nesten helt lik topp, så nå fikk jeg inspirasjon til hvordan jeg kan style den <3

 16. Såå fin og elegant :))

 17. Her var du VIRKELIG lekker! Skikkelig flott antrekk! 😀

  Har ikke sagt det mer enn i en kommentar på facebook, men GRATULERER så masse med graviditeten 🙂 Gleder meg til å følge deg framover. Det er sikkert mange som har sagt hvor glade de ble når du annonserte det, men det var faktisk veldig morsomt da jeg satt og ventet på å gå inn til eksamen i demokrati og diktarur i historie, da jeg plutselig leste den glade nyheten. Jeg hoppet omtrent av glede og kunne koble av noen minutter rett før jeg gikk i ilden. Så takk for at du alltid skriver gode innlegg som får en, i alle fall meg, til å kunne koble av litt; om så bare noen minutter. De minuttene er ofte verdifulle! Takk!

  1. Fotballfrue

   Ååå, så koselig å høre! Tusen takk for så fine ord og for at du gleder deg med oss 🙂

   Klemmer <3

 18. Å, elsker bloggen din:) Kjempe fin outfit 🙂 <3

 19. Cathrine R

  Åååå, den sangen <3

  1. Fotballfrue

   I knooow 😀

 20. Elisejb

  Perfeksjon! Du er helt nydelig 🙂 Håper du rekker alt du skal i dag innen tiden! Fin kveld til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg <3

 21. Hei Caroline! Jeg ville bare si gratulerer så masse med graviditeten! Det var så stort trykk på bloggen din da du fortalte det så jeg ventet til nå hehe :p jeg håper du vil skrive litt om lchf og graviditet 🙂 jeg har ikke hørt så mye om denne kombinasjonen og lurer på om det går bra og om du har merket noe? Har legene sagt noe om dette? Syns lchf er interessant og spennende 🙂 hvert fall i kombinasjon med en graviditet! 😀 lykke til videre 🙂

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀 Både lege og jordmor er opptatt av kosthold under svangerskapet, så jeg har fortalt dem hvordan jeg spiser og det synes de var flott å høre 🙂 Jeg har aldri spist streng lavkarbo, men moderat, og ligger dermed på rundt 100 gram karbo om dagen. Er du gravid eller ammer, skal du ikke være i ketose. Er du i ketose ligger du mest sannsynlig på rundt 5-10 gram karbo om dagen, og det har aldri vært aktuelt for meg 🙂

   Klem!

 22. Hei, skjønne!

  Du er et fantastisk menneske, ser veldig opp til deg! Du skriver fantastisk bra og det er en fryd å følge med på bloggen din,Caroline. Veldig spennende å følge med nå som det snart kommer en tredje person også! Gratulerer! 🙂

  Hilsen flittig leser, Amanda. 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille du, så utrolig hyggelig å høre, tusen takk 😀

 23. Wonderful outfit and you look really pretty on the pictures!

  http://kingstreetfashionista.blogspot.hu/

 24. Kjære fine du, går det an å lage krem m/ sukrin og ikke sukker? Jeg har mine tvil men ville høre med deg!

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Kjør på 🙂

 25. Michelle

  ahh, de skoene var nydelig!! Kjempe fint outfit, du ser vakker ut som alltid! ja, er enig i at dagen i dag har bare forsvunnet.. jeg reiste hjem fra ferie i natt, så har vært så trøtt etter turen at jeg har sovet halve dagen vekk :/ Verste følelsen ever =P hehe

  1. Fotballfrue

   Å, ja, det er så kjedelig :O Men godt det er mulig å hente seg inn igjen 😉

 26. Hei! Må bare først si meg enig i kommentaren lengre oppe, bloggen er bedre en noen gang! Og graviditeten har jo boosta bloggen noe skikkelig. Er så koselig å lese om 🙂

  Men jeg lurer på noe. Og du og mannen din er vel dritt lei av slike spørsmål nå kanskje 😛 Men spør allikevel:

  Jeg begynte på lavkarbo i dag. Det er kanskje litt anderledes enn lchf? Er det forskjell? Uansett, jeg har har søkt på nettet, lånt noen bøker på biblioteket og samlet oppskrifter (blant annet fra din bok) til en ny og bedre hverdag. Håper jeg i hvertfall.

  Men klarer ikke og komme unna tanken om alt fettet. Har jo vokst opp men at magert kjøtt og lettere matprodukter er best. Og det fordi man kan få hjerteinfarkt og trange årer og bla bla bla. Men jeg har klart å finne litt stoff og leger som er uenige dette, og det høres jo rett ut.

  Men hvordan kan jeg være sikker på at dette ikke er farlig? Hvordan kan jeg tro på de sier? Er det bevis for at mennesker på lavkarbo ikke har høyt kolesterol? Folk henviser til forskning som store propagandabyller fra begge sider av saken. Hva skal man stole på? Har dere testet kolesterolet deres den siste tiden? Dere som har gått på dette i noen år nå. Er dere et bevis som kan overbevise meg om at dette er et fantastisk kosthold? Eller klarer dere å forklare med forståelige ord, at dette funker, dette er ikke farlig og kommer ikke til å gå utover kroppen vår når vi blir eldre heller?

  Håper på svar, men forstår at dere har dårlig tid, og at dere kanskje er luta lei slike spørsmål. Men hvis dere svarer er dere også mer troverdige i deres sak 😉

  Masse klemmer fra Østfold! Gleder meg til å høre hvilket kjønn barnet er :):)

 27. Du ser helt fantastisk ut for tiden! Gleder meg til å følge deg fremover, du er en stor inspirasjonskilde! Klem til deg og baby i magen <3

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, snille deg :))

   Klemmer tilbake 🙂

 28. Du ser smashing ut, og har en veldig god følelse på at det kommer du til å gjøre gjennom hele svangerskapet! Du gløder som aldri før 🙂

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk! Krysser fingrene for det :))

 29. Flotte deg! Den hatten likte jeg veldig godt 🙂

 30. Caroline! Må virkelig si jeg gleder meg til hvert eneste blogginnlegg nå om dagen, du kommer til å bli verdens flotteste mor!
  Gratulerer så mye til dere begge, og lykke til videre med graviditeten 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig å høre, tusen takk 😀

   Stor klem!

 31. Kjerstin

  Gratulerer såååå mye , så glad på deres vegne 🙂 Det å få barn er fantastisk, skjønner egentlig ikke hva jeg gjorde før ????
  Gleder meg til å følge deg videre.

  Klem:)

 32. Hei:) har lest bloggen din lenge, men har aldri kommentert før. Jeg elsker bloggen din og får masse inspirasjon av deg:) dette antrekket likte jeg spesielt godt. Jeg har veldig lyst på en sånn bukse som du har på deg her, men fant den ikke på nettbutikken til vila. Er det lenge siden du kjøpte den? Eller har du kanskje kjøpt den et annet sted ?

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 🙂 den er fra zara, fjorårets 🙂

   Klem!

 33. elisabeth

  Flott antrekk!Gjennomført til fingerspissene!

 34. Å heiane, Caroline!
  Du stråler som bare det – ekstra mye nå! Jeg blir så gla av å titte på bloggen din,
  for du utstråler en slik positiv energi og glød som er såå smittsom!
  Har fulgt deg noen år nå, og de siste mnd har bloggen din «eksplodert» av lykke og helt fantastiske bilder. Keep on doing that! 🙂

  Stooor takk til deg, for at du er akkurat deg 🙂

 35. You look beyond the word gorgeous Caroline! What a flawless combo! I really like how you matched the colors, the top and the pants go perfect with the pattern of the heels! Too stunning!:) Cool hat ad backpack! Bellissima!:) Kisses! xo

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *