4 av sommerens trender på luksus og budsjett

foto shorts  

Sommeren er over oss for fullt og du har helt sikkert det helt essensielle i garderoben for lenge siden, likevel har jeg lyst til å dele noen must-haves for denne sesongen med deg, og hvordan du kan spare en hel del ved å gå for budsjett i stedet for luksus.

1. Sorte, enkle sandaler: De enkle sandalene fra Alexander Wang har tatt helt av denne sesongen, men du trenger absolutt ikke gå for den dyre varianten, det finnes flust av lignende modeller i kjedebutikkene. Jeg tør påstå at sorte, enkle sandaler som dette vil gå til så godt som alle antrekkene dine fremover, så det er bare å gå til innkjøp av et rimelig par. De vil garantert bli mye brukt.

2. Jeans shortsen: De nesten litt for korte olashortsene har dukket opp nesten overalt det siste året, og runwaydreamz er vel det merket som har utmerket seg spesielt på denne fronten. Du må ut med godt over en tusenlapp for en shorts fra dem, mens du hos BikBok eller H&M eller får den til under 500-lappen. Olashortsen er lekker til det meste og kan både styles opp med høye hæler og en lekker topp, eller den kan styles ned med flate sandaler, sneakers og en løs tee eller college genser. Pass bare på at shortsen ikke blir for kort om du skal bruke den med høye hæler.

3. Den blå vesken: Blått er spådd til å bli den nye høstfargen, så vær gjerne tidlig ute og skaff deg en blå veske allerede nå. De aller dyreste får du hos Céline, Chanel og Givenchy, men det finnes mange fine og rimelige varianter der ute også., blant annet har Asos et merke som heter Cambridge, og de fører utrolig lekre og eksklusive vesker til en litt rimeligere pris. 

Sandaler på budsjett fra Asos / Luksus fra Wang – Satchel på budsjett fra Cambridge / Luksus fra Givenchy – Shorts på budsjett fra BikBok / Luksus fra Runwaydreamz – Blondekjole på budsjett fra River Island / Luksus fra Antonio Berardi (adlinks) 

4. Blondekjolen: En blondekjole i helhvitt, sort og hvitt, off white eller romantisk rosa er et must i sommer og også en redning fremfor enhver anledning. Disse kjolene finner du i både rimelige og ekstremt dyre varianter, det kan fort bli en investering ettersom blonder kommer igjen år etter år.

41 kommentarer

 1. Michelle

  Så mye fint, ja takk til alt <3 hihi

  1. Fotballfrue

   😀

 2. Vet du er veldig opptatt av å ha en sunn og frisk kropp, og god helse.
  Derfor tenkte jeg å informere om 1life. sjekk ut: http://www.1life63.com/no/index.php?sideID=138068&listeID=280&ledd1=280
  Siden snakker for seg selv 🙂 Så om du er interessert/ har spm ang produktet, ta gjerne kontakt!

  1. Vi bruker olje derfra, men de påståtte effektene av omega-3 har blitt kraftig svekket av studier de siste årene :/ Noen studier viser til og med økt dødelighet i enkelte subgrupper. Jeg har mer tro på det å innta fet fisk 2-3 ganger i uken.

   1. Enig med LK, det beste er å ta det inn naturlig.

   2. Jeg har sett og lest flere artikler på nett ang balansen mellom omega 3 og omega 6, hvor de anbefaler å innta mer omega 3 da denne balansen er blitt dårlig med årene. Hvorvidt alt er forskningsbasert er jeg ikke så sikker på… Er dette kjent for deg? Og hvor kan jeg lese forskning som viser økt dødelighet ved inntak av omega 3 olje (supplement)? Jeg føler jo det er tryggest å innrette seg etter det som faktisk er forsket på så jeg ville gjerne lest litt om dette.

   3. Angående innflammasjonsrisiko så er det belegg for å hevde at balansen omega3/omega6 er viktig 🙂 Jeg er også usikker på om dette er forskningsbasert, jeg tror det ikke, men fysiologisk er det logisk. Jeg tror at det her er veldig store individuelle behov.

    Dette med økt dødelig er faktisk en studie som ikke er publisert ennå, gjennomført på Haukeland i Bergen. De delte forsøkspersonene i 2 grupper, en med kjent diabetes + høye triglyseridverdier, og en med ikke-diabetikere + lave triglyseridverdier. Sistnevnte gruppe viste da økt dødelighet ved inntak av omega-3 tilskudd. Jeg kjenner ikke til detaljene i studien, så ta det med en klype salt, enn så lenge.

    Når det gjelder omega-3 tilskudd og hjerte- og karsykdommer, så tyder mye av forskningen på at dette ikke har noen effekt. Kom blant annet en stor studie nå i vår, som viste ingen effekt hos friske personer med høy risiko for hjerte- og karsykdom. Store reviews har heller ikke funnet noen effekt av tilskudd hos pasienter med betennelsessykdommer som f.eks astma, ulcerøs og chrons.

   4. Gleder meg til å lese om den studien. Ja som du nevner er det jo i forhold til inflamasjon denne balansen tilsynelatende skal ha en rolle. Spennende er det uansett. Takk for godt svar, du virker å være engasjert i faget ditt.

 3. Jeg syns det er intressant at du tar frem budsjett og luksus og det du viser liker jeg kjempe godt.Liker videoene du har laget med hår også.

  Klem Fra Eva Helen

 4. Hvor er shortsen og kjolen fra bilde 2 og 4 fra? 😀 nydelige!

 5. En knall blå veske står høyt på min liste! Så fint 😀

  1. Fotballfrue

   Har du sett den jeg har fra goodnightmacaroon? Såå fin 😀

   1. Neeei? Tror ikke det? *søkeibloggennå* hihi 😀

 6. Masse fint, jeg er spesielt glad i svarte sandaler nå for tiden! De går jo til absolutt alt 🙂

 7. Herlig 😀

 8. Kort olashorts er et must ja. Heldigvis hadde jeg noen gamle jeans jeg skulle kaste..så jeg bare klippa av beina og laget min egen. Funket greit nok d =)
  Har funne ut at jeg blir nødt til å starte på lavkarbo. Fått en magesykdom, og det er et hav av ting jeg ikke tåler, noe som er rimelig frustrerende..men spesialisten anbefaler lavkarbo, for det er vist den beste dietten for mine plager..så nå skal jeg hamstre oppskrifter fra deg! 😀

  1. Fotballfrue

   Det er så mye god mat! Bare å glede seg 🙂 Håper magen din kommer seg 🙂

 9. Likte faktisk nesten alle «budsjett» best. Utenom den lyse kjolen 🙂

  1. Haha meinte omvendt. Trøtt tydligvis, god natt 🙂

   1. Fotballfrue

    Hehe 🙂

 10. Hvilket program bruker du til aa sette sammen collager som dette? Skal ha ny jeansshorts til Hellas 🙂 *Telle dager til avreise* Klem xoxo

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker Photoshop, ganske tungvint :p Ååå, Hellss er så deilig 🙂 God tur, snille du <3

 11. Hei. Her hadde vi visst samme smak. Bildet av den hvite blondekjolen har jeg allerede brukt i et innlegg på bloggen min. Artig.

 12. Merethe

  Hei. Beklager utenom-tema-spørsmål. Men syns jeg leste i en kommentar her om dagen, at dere hadde bestemt dere for vogn(er), og lurer på hvilke(n)?! Og om dere skal ha to, hva er grunnen til det:)?

  1. Fotballfrue

   Hei! Vi vet ikke ennå, vi har bare snakket om det 🙂

 13. Hei! Ser på et tidligere innlegg at du veldig gjerne vil ha ugler på barnerommet. Jeg var innom IKEA i går, og der har de flere barnerelaterte hyller og knagger med ugler på i barneavdelingen. Jeg så også for en stund siden at de hadde barnedyner med ugler på.

  Også har jeg et til spørsmål. Kunne du kanskje ha lagt ut et innlegg med bilder av alle rommene i huset og litt om hva dere har gjort(oppussing osv) ? Hadde vært morsomt å sett:) Jeg har sett litt om jeg finner noen bilder, men de er så spredt.

  Mvh
  Anne

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂 De har jeg sett, vil gjerne ha noe som er litt mer gammeldags, men jeg var funnet en del nå 🙂

   Vi kjøpte huset helt nytt (3-4 år gammelt) så vi har ikke pusset opp noe 🙂 Det var litt av grunnen til at vi kjøpte dette også, vi vet jo ikke hvor lenge vi blir pga jobben / fotballen til Lars-Kristian 🙂

 14. haha så gøy, jeg kom nettopp hjem med en midnattsblå veske og så leser jeg dette innlegget 😉 kanskje jeg er litt fashion likevel :p

 15. Solrunn

  Masse fint å se! Får lyst på alt 🙂 sikler dog ekstra mye på blondekjolen i collagen din øverst i innlegget, vet du hvor den er fra eller hvor man kan finne den?

  Ha en fin dag videre 😉

 16. Hvor er blondekjolen på bilde 4 fra. Det var så fin<3

  1. Fotballfrue

   Vet ikke, dessverre :/

 17. Hei 🙂 hvor er den hvite blondekjolen på bildet fra?:)

 18. La meg først si at du er virkelig en stor inspirasjon-både når det gjelder klær,matlaging,trening og selvfølgelig, at du gjør alt så sabla koselig 🙂 <3
  Må ærlig innrømme at jeg er svært lite intressert i blogger forøvrig, men du har noe,du… Hm… 🙂
  Alt det som er i collagen ovenfor her er jo råkult, men synes så og si annenhver dame jeg møter på gate og buss går i det samme, snart…. Så for min del blir det INGEN av de her, men kjører heller min stil 😉 ( Aller helst kunne jeg tenkt meg en tur inn i garderoben din, men det blir kanskje uaktuelt :p )

  Klem! <3

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du liker garderoben min, takk 😀

   Klem tilbake 🙂

 19. Ingeborg

  Du har så utrolig mange gode tips!
  Den blå vesken er jo bare smashing! De selger noen nesten like som den fram Cambridge på Top Shop til bare 340 kr!
  Ellers vil jeg bare si gratulerer så mye med babyen! Så utrolig gøy! 😀

 20. Sikkert noen som har spurt om det før, men hvilken skrift er det du bruker pp bildene dine? Evt hvor finnes den? 🙂

 21. Love all the trends you have featured! Especially the lace dress, I am looking for one too from ages and still havent found the perfect one! xo

 22. Hei, kanskje sent å spørre, men hvor er den vesken fra bilde nr1 fra? Likte den også svært godt:-)

 23. Hei Caroline:)
  Vil bare si først at jeg blir Blir utrolig inspirert av deg!! Du er utrolig flink i det du driver med.
  Lurer bare på hvor mye du betalte i toll og frakt når du bestilte fra runwaydreamz?

  Takk for svar :))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *