Franske drømmer

Sitter og drømmer meg bort til den kommende ferien vår, og gleder meg så til å oppleve Frankrike igjen! Da jeg var 8 år var jeg både i Paris, Nice og Monaco, men de inntrykkene jeg dannet meg den gangen kan liksom ikke sidestilles med de inntrykkene jeg vil komme til å få nå i voksen alder, den gangen var det tross alt Disneyland og lekebutikker som stod i hodet på meg. I ettertid har jeg vært noen ganger i både Nice og Cannes, og jeg synes absolutt at Cannes er den vakreste av disse to byene, så jeg gleder meg til å ta med meg Lars-Kristian rundt omkring der. Ikke minst gleder jeg meg til å både sole og bade, og etterpå ha muligheten til å gå fra designerbutikk- til butikk! Har allerede planlagt en visitt innom Louis Vutttion, der er det nemlig en veske jeg bare MÅ se på, og tror jeg rett, får den også være med hjem.

Jeg har fått en del spørsmål om turen vår etter at jeg avslørte bursdagsgaven, så jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om hvor vi skal, hvor vi skal bo og slike ting. Det er også flere av dere som har hatt lyst til å gjøre det samme, og mitt tips til dere er: Vær tidlig ute med booking av hotell! Det fylles fort opp, ettersom dette er et av verdens største sportsarrangement, og i tillegg kan det lønne seg og sette opp et budsjett og rangere hotell ut fra dette. Prisene blir, som jeg har nevnt tidligere, justert kraftig opp i det aktuelle byene under rittet. Jeg brukte både booking.com og expedia for å finne hotell.

Ruten vår for ferien ser som nevnt slik ut: Cannes – Annecy – Paris.

I Cannes bor vi på Hotel Eden & Spa, som ligger i Rue d’Antibes, den største handlegaten i Cannes. I tillegg ligger det kun 150 meter unna stranden og har både spa, treningssenter, gratis internett og for litt tillegg fikk jeg også frokost inkludert – sistnevnte svært viktig for Lars-Kristian når vi er på ferie. Håper hotellet er ok, det ser i hvert fall slik ut. For meg var det viktig å finne et som var sentralt i forhold til det meste, ettersom vi mest sannsynlig kommer til å være mest utenfor rommet og ikke på. Jeg bestile et rom med både balkong og utsikt, og det er egentlig sjelden kost i Cannes, så jeg er veldig fornøyd.

Fra da Anette og jeg var i Cannes i august:

Eden Hotel & Spa:

Fra Cannes går turen videre i leiebil, da reiser vi til Annecy for å se en etappe i årets Tour de France. Her var det nesten umulig å få hotell da jeg sjekket tidlig i mai, absolutt alt i sentrum var fullbooket på grunn av touren, og det nærmeste jeg kom var enten 12 eller 30 kilometer unna. Jeg endte opp på det som lå nærmest, et ganske grelt og veldig creepy 3-stjerners hotell med teddybamser og porselensdukker overalt. Skummelt! Men jeg booket dette og håpet på det beste. I tiden fremover satt jeg nesten ved dataen 24/7 og oppdaterte booking.com for å se om det kom en avbestilling på et annet hotell, og det gjorde det! Helt plutselig! Så jeg booket oss inn på Un Lieu Unique, som består av forskjellige designerleiligheter rundt omkring, det ser fantastisk romantisk ut og ligger midt i Annecy sentrum, perfekt! 

Valget falt på Annecy både fordi jeg vet at Lars-Kristian liker å se fjelletapper, og fordi det ser helt nydelig ut der. I tillegg passet det å reise hit etter noen dager i Cannes. Annecy ligger i de franske alpene, så vi ser på en 5-timers kjøretur fra Cannes og hit. Her har ingen av oss vært før og jeg er sikker på at folkelivet er enormt i de dagene vi skal være her, så vi får ta ting litt på sparket. Det er sikkert mye å se på, men dersom noen har erfaring og vil tipse oss om noe vi absolutt ikke kan gå glipp av, så bare kom med det 🙂 

Etter et par netter her, går turen til Paris hvor vi skal se sluttspurten i årets tour. De sykler jo inn på Champs-Élysée og jeg fikk et hotell med bare 10 minutters gange dit. Vi skal bo på Hotel Du Collectionneur Arc de Triomphe, som er utrolig lekkert med nydelig utsikt. Her har vi gratis tilgang til både frokostsalen, treningsrommet og spa-avdelingen. Deilig!

Vi kan ikke reise fra Paris uten en liten sightseeing, og flyet vårt går sent hjem på mandagen, så vi har altså søndagen før Tour de France (det er visst kveldsetappe i år – gøy), og ganske mye av mandagen til å kikke oss litt rundt. Det er klart vi må innom både Eiffeltårnet, shopping i Champs-Élysée, ta noen bilder av triumfbuen samt få med oss den fine utsikten fra den, og i tillegg har jeg hørt mye vakkert om Saint Chapelle, og ikke minst Louvre museumet. Ellers er det vel bare å traske og gå dit føttene fører oss.

Sist, men ikke minst, må vi innom Ladurée! Denne kafeen, som selger helt nydelige franske makroner (min STORE svakehet), finnes også i Cannes, men jeg vil gjerne se hvordan den ser ut i Paris også. Så romantisk og yndig, perfekt fotograferingsmateriale for en detaljfreak som meg!

Ååå, gleder meg til tur og til å ta masse fine bilder! Og det er vel ikke så rart? 🙂

149 kommentarer

 1. Fantastisk 🙂
  Super flott innlegg, du er så flink 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det er så koselig å høre 😀

 2. Den siste etappen er kveldsetappe i år! Skal være i flomlys visstnok. Kommer sikkert til å bli kjempesteming.

  Annecy ser jammen nydelig ut. Blir fristet.

  1. Fotballfrue

   Jøss, det visste jeg ikke 😀 Så gøy!

 3. Kjenner jeg gleder meg sykt til aa stikke innom Frankrike naa! Jeg har aldri vaert der! Gleder meg til aa foelge dere der foerst, saa faar jeg sikkert litt ideer til vi kommer er i september 🙂 Flotte bilder!!

  1. Fotballfrue

   Å, så bra 😀

 4. Jeg må bare spørre. Er du faktisk ikke klar over reglene som gjelder når du bruker andre sine bilder på denne måten? Det ser ut til at man antar at alt som ligger der kan fritt kopieres. DET er feil. Du kan ikke kopiere noe uten å spørre først. Du gjør en eksemplarfremstilling uten å spørre og det er ulovlig. Dette er også regulert av førstnevnet lover. Noen ser ut til å tro at så lenge man kan høyre-klikke på bildene og de ikke er beskyttet så har man lov, det er altså feil!

  1. Fotballfrue

   Pleier faktisk alltid å linke når jeg gjør det, så denne leksen fortjener jeg ikke 🙂 Jeg glemte det bare denne gangen. Alle bildene som ikke er mine er enten fra hotellet sine hjemmesider eller fra weheartit. På weheartit er det så og si umulig å finne den opprinnelige kilden, men jeg bruker å linke til 1.kilde. Finnes flust av bilder som jeg har tatt der ute også, som andre bruker fritt som de vil og dette er dessverre en av nedsidene. Så dersom man vil unngå slike ting, er det beste å vannmerke dem 🙂

   1. Dette var da et litt merkelig svar? Hvis det er umulig å finne den opprinnelige kilden på feks weheartit, så er det vel så enkelt at du lar være å bruke det bildet? Og det at andre bruker dine bilder ulovlig gir vel ikke deg anledning til å bruke andres bilder ulovlig? Nå er ikke jeg noen ekspert på disse lovene, og det kan godt hende du stort sett er flink til å merke bilder, men den argumentasjonen hang ikke helt på greip, synes jeg.

   2. Fotballfrue

    Ja, jeg er ellers veldig flink 🙂

    Eks https://fotballfrue.no/2013/04/10/derfor-bor-du-gi-koplimenter-til-fremmede/
    Eks https://fotballfrue.no/2012/07/11/lyst-pa-sommerjobb-blogg-fra-oyafestivalen/
    Eks https://fotballfrue.no/2013/06/21/arets-magasin-elle-sommerfest/
    Bruker aller helst mine egne bilder der det er mulig.

    Alle gjør nok så godt de kan når det gjelder dette, med tanke på hvor mange som benytter seg av bla. weheartit, synes jeg svaret mitt henger helt på greip egentlig, den opprinnelige kilden tror jeg faktisk at jeg aldri har funnet når jeg har brukt bilder derfra 🙂 Men slike ting som dette får man bare passe på å gjøre riktig selv, det er tross alt meg eller den det gjelder det vil gå utover om en evnt. fotograf skulle oppdage at jeg / noen bruker bildene uten å linke, så jeg ser ikke helt problemet 🙂 Men som sagt, jeg er flink til dette ellers 🙂

   3. Så siden «alle andre» gjør det, så er det greit, og fordi det er du som får trøbbel hvis du oppdages, så ser du ikke problemet med å gjøre noe ulovlig? Sorry, henger fortsatt ikke på greip for meg 😉
    Men bra det bare skjer unntaksvis, da 🙂

   4. Fotballfrue

    Poenget mitt: Dette var en glipp, jeg gjør så godt jeg kan.
    Poenget mitt generelt: Det er vanskelig å finne den opprinnelige fotografkilden.

   5. Anna Nym

    Som grafisk designer synes jeg bruk av Weheartit er helt håpløs, nettopp fordi primærkilden ikke krediteres. Derfor bør man la være! Du gjør det ikke med vond vilje, men du er likevel med på å redusere verdien av arbeidet mitt. Det går ikke utover bare deg, som du skriver. Angående vannmerking, så er det jo åpenbart hvorfor man ikke vil høre det, det ødelegger jo hele det estetiske uttrykket. Det må være mulig å få dele kunsten sin, og samtidig ikke ønske den misbrukt.

   6. Fotballfrue

    Jeg forstår at det er leit, det synes jeg også, ettersom det kryr av mine bilder der (og flere steder), men ettersom jeg selv velger å legge dem ut på nett, er det vanskelig å unngå slike ting med mindre jeg vannmerker dem. Holder på å lage meg en fin logo i disse dager, så jeg skal i hvert fall starte å merke bildene mine 🙂 Men igjen, dette med kilder i dette innlegget var en glipp, og jeg pleier å være flink samtidig som jeg foretrekker å bruke egne bilder.

   7. Jeg tror nok at en av grunnene til at folk legger ut på weheartit, er fordi de vil spre bildene sine. Alle vet at det skjer, og alle vet at folk reposter bilder i hytt og gevær. Så hvis de absolutt ville unngått det, hadde de ikke lagt de ut i utgangspunktet 🙂

   8. Kan ikke annet enn å la meg fascinere av alt pirk og plunder folk kommer med! Dere sitter her og leser en utrolig flott blogg, men hovedfokuset er å finne noe å «ta» vedkommende blogger på. Hva er galt med dere??? Dette er faktisk småtterier – og jeg gadd se hvem av dere som alltid gjør hver minste ting helt riktig. Ikke rart det blir krig i verden!

   9. Poenget er ikke alltid å «ta» Caroline, selvom det virker som mange tror det her inne på bloggen. Dette med å misbruke andres bilder er et reelt problem, og faktisk ikke bare en bagatell, eller pirk, som du kaller det. Selvfølgelig kan alle gjøre en feil, vi er da bare mennesker, og med journalistutdannelse er nok Caroline klar over disse reglene. Irriterer meg bare at dersom man har en mening om noe her inne, så avfeies det alltid med «sjalusi» eller at man prøver å «ta» Caroline på noe. Dette er til en viss grad forståelig, da det faktisk sitter noen stakkarslige sjeler der ute og kommenterer og kritiserer de merkeligste ting, men det er viktig å skille mellom disse trollene, og konstruktiv kritikk.

   10. Må skrive svaret til Helle her, da det ikke går an å skrive det under kommentaren hennes. Begrepet «konstruktuv kritikk» kan jeg ikke forholde meg til, da dette ikke er en objektiv fasit, men heller personlige meninger som avsenderen påberoper seg og være konstruktiv. Jeg synes Caroline har svart veldig godt for seg her, hun har forklart hvorfor hun velger å gjøre som hun gjør og tar konsekvensene av dette. Da blir det helt urimelig å fortsette å hakke på det samme, uenig eller ikke – det er hennes blogg, og hun bestemmer!! Og jo, dette er pirk!!

   11. Jeg har ikke sagt noe om hun har forklart seg eller ikke, for det syns jeg hun har. Hun har da sagt det var en glipp, og det har jeg også skrevet, alle kan gjøre feil. Hvorvidt det er pirk eller ikke å være kritisk til at man bruker bilder der man ikke kjenner opprettshaver, er en annen diskusjon, og du må bare godta at folk har ulike meninger om dette, med andre ord, ingen grunn til å hisse seg opp slik som du gjør..

    Selvfølgelig er det hun som bestemmer, har jeg påstått noe annet? Det er likevel lov til å diskutere problematikken rundt dette med f.eks. Weheartit.

  2. VEL.

   Go cry her a river!

   Herregud så tåpelige oppheng enkelte av dere får.

   1. Hihi, gøy med litt kveldsunderholdning! Dette er ting som man ikke trenger å kommentere. Alle gjør feil, og Caroline er flink til å oppgi kilder. Dersom hun gjør en feil en gang, trenger man ikke å gi henne en liten lekse 🙂 Men selvsagt, det finnes alltid noen som ikke er fornøyd og mååå gi beskjed.

 5. For en bursdagsgave! Det er så gøy å lese bloggen din, livet deres er så spennende, og ikke minst romantisk! Jeg drømmer meg veldig bort i bloggen din, og det er så deilig 🙂 Er sikker på at dere får en helt fantatisk tur, den perfekte siste(?) ferie sammen som bare to <3 Kos dere masse og nyt hverandre!
  Men nok kliss, jeg hadde jo et spørsmål til deg! Når du legger ut nye innlegg så tar det utrolig lang tid før det blir oppdatert når jeg går inn via internett. Bruker iPhone;-) Jeg må liksom gå inn via linken du legger ut på facebook, vist ikke tar det noen timer før bloggen er oppdatert med det nyeste innlegget.. Er det noe feil på tlf min tror du?
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 😀

   Dessverre er iPhone / mobilutgaven utrolig treig generelt når det gjelder å oppdatere bloggen, jeg vet ikke hvorfor :/ Evnt. kan du laste ned appen min, så får du et pling hver gang nytt innlegg kommer 🙂

   Klem!

   1. Okei :-/ Ja, det skal jeg gjøre! Takk for svar :-))

 6. ragnhild

  Kjempeflott innlegg, Caroline 🙂 Du er så flink! Håper dere får en flott tur.

  1. Fotballfrue

   <3lig takk :)

 7. Hvis dere får tid, må dere ta en tur innom sacre coeur når dere er i Paris! Det er helt nydelig 🙂

 8. Hei Caroline.
  Dette ser helt fantastisk ut, jeg er heller ikke veldig opptatt av dette rittet, men min mann går ikke glipp av et sekund. Innrømmer alikevell at jeg sto litt opp fra soffaen i går da en nordmann neeeesten vant. Aldri tenkt at dette var en ferie vi også kunne tatt………hmmm noe å tenke på. Men du ba om et tips, og jeg ser du planlegger å se eifeltårnet. Ikke gjør det kjære deg. Du har for liten tid i denne vakre byen til å stå i kø i 4 – 5 timer for å komme opp i tårnet. Ta en titt utvendig og finn så på noe annet. God tur !

  1. Fotballfrue

   Haha, det er litt lett å bli revet med 😉 Jeg har sett eiffeltårnet før, ettersom jeg var i Paris da jeg var yngre, og jeg vil gjerne at Lars-Kristian skal være med helt opp, så jeg tror vi gjør det uansett 🙂

   1. Da jeg og kjæresten min var der for et par år siden dro vi til eiffeltårnet like etter åpningstid, da var det ca. 15 min. kø:) Et lite tips dersom dere får det til;)
    Jeg er stadig innom bloggen din og jeg elsker den, du er utrolig dyktig og ikke minst utrolig vakker! Gratulerer med den lille i magen – du kommer til å bli en fantastisk mor:)

   2. Man får kjøpt fastpass som gjør at du bestiller billetter online til å gå opp i tårnet til et angitt tidspunkt. Du møter opp på tidspunktet, og vips forsvinner du rett forbi køen. Dette fant jeg dessverre ut litt for sent selv, etter å ha stått nettopp fem timer i kø. :p
    Tror de har sånne innslippstidspunkt hver time.

   3. Tips: forhåndsbestill billetter til toppen på forhånd på nettet, så slipper dere kø. Det gjorde vi i april – anbefales! 🙂

   4. Fotballfrue

    Topp, takk :))

   5. Som nevnt ovenfor så bør dere forhåndsbestille billetter til alle slike severdigheter dere har tenkt dere på. Eiffeltårnet og ikke minst Louvre! Køene er dødslange og folk begynner å stille seg opp i kø utenfor Louvre grytidlig på morgenen, så slipper dere i hvertfall det 🙂
    Bortsett fra det vil jeg anbefale dere å ta en taxi på søndagsformiddagen til Rue Mouffetard. Det er en gammel handlegate som har søndagsmarked med all slags butikker og kafeer. Superkoselig og jeg er der hver gang jeg er i Paris.
    Frankrike er mitt andre hjem og det er et så utrolig fint land. Regner med dere får en kjempefin tur! 😀
    Ha en fin dag!

   6. Det er bare å ta trappene den første delen for å unngå mye av køen, pluss være litt tidlig ute. dere sprekinger klarer det uten problem. 🙂

   7. Veronika

    Anbefaler å være på eiffeltårnet når det åpner for å slippe så mye kø 🙂

    – V

  2. Det er bare å ta trappene opp til første etage, der er ikke køen lang;)

 9. Charlotte

  Dere burde hengt hengelåser på en av de mange kjærlighetsbroene i Paris!

 10. Mackenzie

  Gled deg til Paris!! Anbefaler å spise lunsj på Laduree på Champs Elyses! Heeeeeelt fantastisk 😀 Jeg prøvde å ta bilder nede der, men det var vist ikke lov så det var litt skuff 🙁
  Siden dere virker til å være et superromantisk par så vil jeg også tipse om kjærlighetsbrua. Her tar man med en hengelås, skriver navnene sine på den, låser den fast i brua og kaster nøklen i Seinen.

  1. Fotballfrue

   Er det ikke lov? Så ille :O Det finnes jo så mange bilder av det rundt omkring, men det er kanskje folk som har tatt ulovlig i så fall :p

   Takk for tips, høres nydelig ut <3

   1. Synes du mye heller bør gå på den i St Germain. Den på Champs Élysées er så utrolig turistisk sånn som alt annet i det området:/ De har mange butikker og alle har sitt eget design:)

   2. Jeanette

    London har også Laduree, og jeg, mann og ungdommene våre var der ifjor. Det var heller ikke lov å ta bilde av cafeen på Laduree på Harrods kjøpesenter. Da jeg var på Laduree med venninnen i Paris for en måned siden, i Saint Germain, fikk jeg lov å ta bilder av oss, av franske makronene og interiør. Kanskje det er forskjellig fra sted til sted!

 11. when do you leave?:)

  1. Fotballfrue

   In july 🙂

 12. Marita Ø

  SÅ herlig! Skjønner godt at dere gleder dere 🙂 Jeg har innmari lyst til å reise til Frankrike i nærmeste framtid, spesielt Paris 🙂 Det er en plass jeg har til gode å oppleve enda.. Ønsker deg en deilig og avslappet søndag, fina 🙂

 13. Åh så herlig det høres ut!! Elsker Frankrike selv, dere kommer til å få en fantastisk ferie 😀 Når dere er i Paris må dere bare oppleve Le Jules Verne i Eiffeltårnet,vår beste restaurantopplevelse noen sinne!! Helt utsøkt mat, første klasses oppvartning og selvsagt den beste utsikten <3 Men det er lurt å bestille bord god tid i forveien, dette sies å være det vanskeligste stedet å få reservasjon i hele Paris! Har noen bilder derfra på bloggen her hvis du vil se 🙂 https://jentenemedgullskjeen.com/le-jules-verne/
  God søndag til deg vakre 🙂

 14. Du burde være obs på at når dere leier bil i Frankrike, så kan dere ende opp med en annen bil enn den dere skulle ha. Selv har jeg og min familie vært i Frankrike vært år og da har vi alltid fått en annen bil enn den vi skulle ha.

  1. Fotballfrue

   Får bare ha med dokumenter på hva vi har krav på, men det er heller ikke noen krise 🙂

  2. Husk at det alltid bookes BILGRUPPE – ikke bilmodell 🙂
   Veldig mange tror at de booker f.eks en Golf, men så får de en annen bil. Dette trenger ikke nødvendigvis være feil, da det er flere bilmodeller i hver gruppe 🙂 dette baseres på motorstørrelse og generell plass til bl.a bagasje.

   Hilde

 15. Wæææ, tusen takk for masse informasjon! 🙂 JIppi! Satte helt utrolig stor pris på dette innlegget i og med at jeg planlegger det samme for min Tour de France frelste kjære når han fyller 30 i slutten av januar neste år! 🙂 Tenkte derfor å overraske han med en slik tur da og disse tipsene var SÅ bra! 🙂 Regner med at jeg bestiller i god nok tid når jeg ordner dette før jul eller like etter jul, så fort etappene ligger ute ihvertfall 🙂 HIHI! 🙂 Jeg har en mann som er over gjennomsnittet interessert i alt som er av sport, så her blir det alle varianter av fotballturneringer, sykkelritt, spesielt Tour de France, alt som har med ski å gjøre, Formel 1 osv. Man-cave er et must her i hus, hehe 🙂 Jeg har også tenkt tanken på å gi han tur til Formel 1 løpet i Monaco, men heller mer til Tour de France etter å ha lest dette innlegget. Annecy ser helt fantastisk ut! Hvor mye kom turen på alt i alt? Du har jo bestilt flotte hotell 🙂

 16. Amanda S

  Så flott tur 🙂 Dere er heldige! Skal selv til Paris i begynnelsen av august. Forslag til gode butikker til rimelig pris og/eller andre ting som bør bli sett/gjort der? 🙂

 17. Ååå, jeg misunner deg sånn! Jeg elsker Frankrike! Jeg har hatt fransk 6 år på skolen nå! Valgte ekstra fransk nå siste året på vgs fordi jeg er så glad i det språket! Jeg var i Paris tidligere i år, og savner det allerede. Jeg har tidligere også vært i Cannes, Nice og Monaco. Off, kjenner virkelig at jeg vil tilbake til Sør-Frankrike nå!! Dere får ha en fantastisk ferie, Caroline! Unner deg alt godt. <3

 18. For en helt fantastisk fin gave! Dere er så gode mot hverandre:)

  Men du! Å legge ut bilde av de makronene, DET var dårlig gjort:p *sikle*

 19. Anne-Mette

  It could be a good idear to book your tickets to the eiffeltower from home to avoid a long queue 🙂 especially if you don’t have that much time 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you, I will do that 😀

 20. Annecy er en av mine favorittbyer i Frankrike, veldig koselig og hyggelige mennesker. Du må spise frokost ute langs elva som du har bilde av der, fantastisk stemning 🙂

 21. Ååå, for en drømmeferie!!! Ser helt fantastisk ut utfra bildene (har aldri vært i Frankrike), både byene og hotellene! Dette må være en av de fineste gavene jeg har hørt om, og det er jo egentlig veldig typisk deg: du legger hele sjela di i det du gjør, er så flink med detaljer og planlegging og har så mye tanke bak det. Det er nok derfor resultatet blir så enestående også! De rundt deg er heldige Caroline!:)

  1. Fotballfrue

   For en utrolig nydelig kommentar, skjønne deg <3

 22. Hvis dere får tid så bør dere ta en tur opp til Sacré-Coeur!!! En helt nydelig, superromantisk basilika som ligger på en bakketopp og har utsikt over hele Paris.. er bare en helt nydelig og romantisk stemning på toppen der, alt er så fredelig og samtidig er det så mange mennesker som gjør det så koselig. Helt fantastisk

  1. Fotballfrue

   Takk for tips! Det skal vi gjøre 😀

 23. Paris er jo fantastisk! Mitt tips er å dra til Montmartre (vet ikke om du har sett «Den fabelaktige Amélie fra Montmartre» som er spilt inn der:):)
  Her får dere oversikt over hele byen, og det er fylt med små kafeer og restauranter. Ufattelig koselig og romantisk.

  1. Fotballfrue

   JA! Den filmen er helt magisk! 🙂

 24. Håper dere får en fantastisk reise 🙂 Høres spennende ut!

  Drar til Nice på onsdag. Er det noen steder du anbefaler å dra til, hva man bør oppleve/se o.l? Skal ha bil, så kommer nok til å kjøre til både Cannes og Monaco også 🙂

 25. For fantastisk gode makroner foreslår jeg et besøk hos Michel Cluizel! Sammen med Ladurée er det et av de tre største husene for sjokolade og makroner i Frankrike. Disse makronene inneholder i tillegg mindre sukker enn de du får kjøpt hos Ladurée + du slipper unna den evinnelig lange køen som strekker seg ut på Champs-Élysée 😉

 26. Hei! For et fantastisk innlegg og for en fantastisk blogg! Dette er den eneste bloggen som jeg gidder å lese regelmessig 🙂 Alle andre er så ensformige.

  Men jeg har også et spørsmål. Jeg har lenge grublet på lchf. Det virker så bra, men det er så mange der ute som tviler på dette. Blir sliten av alle diskusjonene og meningene. Særlig når ikke leger og forskere kan være enige en gang. Men det eneste jeg vil ha svar på som jeg ikke finner noe konkret svar på, er dette med kolesterolet. Er lchf farlig for kolesterolet? Og jeg vil gjerne høre noe annet enn steinaldereksemplet, for det blir for dumt. De levde jo ikke lenge i det hele tatt. Er det her og nå farlig eller skadelig å gå på lchf med tanke på kolesterolet?

  Beklager langt spørsmål men jeg vil bare være sikker på at dette er noe å satse på, for hvis jeg skal prøve dette så vil jeg gå all in for det 🙂

  Mange klemmer til en stor inspirasjon og en herlig kommende mamma 🙂

  1. Dette er et komplekst tema, hvor mange hevder å sitte med fasiten, men de færreste gjør det :/ Jeg kjøper ikke helt argumentene til «motstanderne» av lavkarbokosthold, samtidig som mange av argumentene fra larvkarbofolket heller ikke helt holder mål. Eksempelet ditt med steinalderen o.l er et godt eksempel, selv om antatt levealder ikke er et av argumentene som brukes derfra. Husk at steinaldermennesket hadde helt andre forutsetninger til å leve lenge enn det vi har i dag.

   Denne artikkelen i dagens medisin synes jeg gir et godt innblikk i hva jeg baserer mine argumenter på når det gjelder kolesterol og lavkarbo; https://www.dagensmedisin.no/debatt/mettet-fett-gir-gunstig-lipidprofil/

   🙂

   1. Anneli

    Tusen takk for svar! Dette var en meget bra og godt beskrevet artikkel 🙂

   2. Anette

    Hei Lars Kristian, jeg har spist LCHF i 3 år og trives godt med dette. Nå som jeg har blitt gravid er jeg litt usikker på om jeg burde øke karbohydratene, evt kutte litt ned på fettet, eller om jeg bare kan fortsette som vanlig?

   3. Det er uproblematisk å følge et moderat lavkarbokosthold under graviditeten. Så lenge du holder deg unna ketose, og får dekket kroppens behov for energi, vitaminer og mineraler 🙂

 27. Ååå, så gøy 😀

  Dersom dåke vil spare litt tid, å sleppe å stå i kø, går det an å bestille billettar til Eiffeltårnet på nett! Vi var der og i juli, og sto fire timar i kø…
  Var òg og såg siste etappen på Champs-Élysée, var skikkelig gøy med den stemninga så var der 🙂

  Ha ein super søndag!

 28. Å, jeg er sikker på at det blir en kjempefin tur! Ladurèe finnes i London også, men der er det ikke lov til å ta bilder 🙁 Utrolig kjedelig, for det er såå utrolig fint der..

 29. Madelen Berg

  Jeg bodde på Hotel Eden & Spa i fjor sommer og var veldig fornøyd med oppholdet 🙂 Veldig god frokost og fine moderne rom. Man kan også booke bassenget og jacuzzien på taket av hotellet som jeg absolutt anbefaler, helt utrolig utsikt!
  Skulle gjerne dratt tilbake men det blir nok en norsk sommer på meg i år. Skal heldigvis en liten tur til London på sensommeren. Kos dere, det fortjener dere begge to! <3

 30. Louvremuseumet er egentlig ikke vits å bruke tid på, om jeg kan anbefale. Hehe, ville heller brukt tid på å se alt utenfor museumet. Det er det veldig fint. Inne er det bare masse kø, og man bruker mange timer på det dessverre.. 🙂

 31. Hei! Jeg la igjen et spørsmål til Lars-Kristian angående lavkarbo på ett av de forrige innleggene, men kan ikke se noe svar. Tror du dette er noe han kommer til å svare på? 🙂

  1. Svarer deg i løpet av noen timer 😉 Caroline har beordret støvsuging først :p

   1. Haha, du er vel søt:)

   2. Sandra

    haha, flink gutt!

   3. millie

    På en søndag???

   4. Fotballfrue

    Haha, vi får gjester etter kampen i dag, så vi delte på husmor-rollene ettersom han uansett vil være i bevegelse før kamp 😉

   5. Det er kustusen sin det! Bra jobba 😉 Selv har jeg hatt støvsugeforbud siden april pga skrotent bekken, så min kjære har måtte stå for all støvsuging de siste månedene. Tror jaggu jeg skal holde på det selv etter fødselen…. 😛

   6. Fotballfrue

    Haha, good deal 😉

   7. Hahah:D

 32. Var i Cannes på Eden Hotel & Spa i fjor og hadde en fantastisk ferie! Selv om dere har frokost inkludert vil jeg absolutt anbefale dere å prøve frokostrestauranten rett over veien fra hotellet, der var det så urtolig koselig 😉 Personlig synes jeg hotellet var helt greit, ikke noe å klage på 🙂 I år går trueren også til Frankrike, først på Tour de France, og deretter til Nice. Kos deg masse, håper du får en nydelig og avslappende ferie!

 33. hei:) jeg skal snart på ferie og sliter veldig med å finne en god solkrem som har litt faktor i seg til ansiktet, lurte på om du ville si meg hva du bruker som solkrem i ansiktet eller om du har noen å anbefale til syden?:)

  1. Fotballfrue

   Anbefaler Le Tan Coconut, selv bruker jeg både 15 og 30 derfra 🙂

 34. Heisann! Jeg pleier ikke å kommentere her så ofte, så nå kommer en lang en!
  Først ville jeg gratulere dere begge med graviditeten, det var såå fint å høre og jeg ble utrolig glad på deres vegne. (Trodde ikke det var mulig å bli så glad for noen du ikke engang kjenner). Uansett, jeg har lest bloggen din siden før dere giftet dere så har fulgt med en god stund, og det er så spennende! Ser virkelig fram til tiden framover, og du virker som en helt utrolig person. Du ser alltid så smashing ut, og enda mer nå. Du har fått den gløden alle snakker slik om når man er gravid.

  Jeg ønsker dere all mulig lykke, og håper graviditeten går knirkefritt! gleder meg vilt til å se den lille! 🙂 Jeg vil også si at jeg håper du fortsetter å snike inn oppdateringer om graviditeten, og ellers. Du er den eneste bloggen jeg følger fast, noe jeg gjør siden du er så fantastisk flink til å formulere deg. Du er også utrolig flink å motivere og glede andre mennesker. Elsker også det at du har så godt øye for detaljer, og at alt du gjør er så utrolig gjennomført. Tror alle skulle hatt en person som deg i livet sitt! Familien din og lars kristian er utrolig heldige! 🙂

  Håper du får en fantastisk søndag, og en fantastisk uke. Gleder meg til mange flere spennende innlegg. STOR klem fra meg. <3

 35. Jeanette

  Hei, å spennende for deg og Lars-Kristian, og for en flott bursdagsgave 🙂 Jeg er sikker på at dere får en
  flott, og uforglemmelig tur 🙂
  Jeg og min venninne har vært en uke i Paris for en måned siden.
  Dere må absolutt besøke Sacre-Coeur og Montmartre, absolutt verdt et besøk.
  Hvis dere er interessert i show, er et besøk på Moulin Rouge på Montmartre VERDT.
  Fantastisk flott show med utrolige underholdninger. Anbefales!
  God tur, kos dere kjempemasse 🙂

 36. Dette høres og ser jo helt fantastisk ut! Elsker Frankrike selv, blir helt misunnelig 🙂 Vært i Paris tre ganger, så her kommer noen av mine anbefalinger/tips. Så en annen ovenfor anbefalte Sacre Coeur, og det må jeg si meg enig i. Fra toppen av Montmartre har du en fantastisk utsikt over hele Paris. Gatene rundt omkring kirken er også utrolig koselige. Vet ikke om jeg ville satset på Louvre – museet er utrolig stort, vi var der i tre-fire timer og rakk kun en etasje av en fløy :/ Men plassen utenfor med den karakteristiske glasspyramiden er jo i seg selv hvert et besøk 🙂 Vi gikk fra Louvre og fulgte Seinen nedover til vi kom til Point Neuf – Paris’ eldste bro. Da er du også nesten nede ved Latinerkvartalet og Notre Dame. Utrolig fin gåtur, særlig om man er heldige med været! 🙂 Vurder også å dra opp i Eiffeltårnet når det er mørkt. Har vært oppe både på dagtid og kveldstid, og må si besøket på kveldstid gjorde mest inntrykk. Å se hele Paris lyse under deg er utrolig vakkert 🙂 Husker jeg ikke helt feil, ligger en av de større Ladurée-filialene i en av sidegatene til Champs-Élysèes. God tur, og kos dere masse! 🙂

 37. Så fantastisk! Du får meg til å drømme meg bort fra hverdagen 🙂 En vakker dag skal også jeg reise på en slik tur! Bloggen din er så positiv og inspirerende, så jeg er litt spent på hva som skjer når babyen deres kommer, kan jo hende det blir babyboom blant følgerne dine…..;-)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 😀 Haha, babyboom, tviler på det :p

 38. …En ting til som jeg glemte i forrige kommentar: kafeen Amélie jobbet på i Den fantastiske Amélie fra Montmartre er faktisk en ekte kafé som ligger i Rue Lepic på Montmartre (Deux Moulins, heter den). Maten er ikke så spesiell i seg selv, men morsom å besøke hvis man er fan av filmen 🙂 Også er jo Montmartre er veldig koselig område i seg selv da 🙂

  1. Fotballfrue

   Høres veldig aktuelt ut, tusen takk 😀

 39. Dette så bare helt utrolig fint ut. Du er så flink til å planlegge <3 Håper dere får en fin tur!

 40. Laduree ligger i ganske langt opp i Champs-Élysée, mot Triumfbuen 🙂 Der er det visst ikke lov til å ta bilder inne, så gjør det evt i smug 🙂

 41. Et lite tips fra en sykkelgærning. Ta turen til Alpe d’huez om dere har muligheten. dette villdyret av en bakke og et folkeliv av andre dimensjoner er sjelen til tour de france. i år skal den klatres to ganger! ;););) jeg hadde kjørt halvenatten for å få opplevd det, avstanden fra annecy er ikke uoverkommelig 😉 gled dere til annecy, en av mine absolutt favorittbyer 😉 helt nydelig!

  1. Fotballfrue

   Hehe, vi skal prøve å få til det 😀

   1. Hushovdfan

    Da må du kjøre (rettelse: ikke lov å kjøre opp, dere må sykle eller gå…eøller løpe da) opp på Alp D Huez minst 2-3 dager før og ligge i telt for å få plass. Husk at tour de france er et folkesirkus, det kommer til å være sykt sykt med folk i Annecy. Skal dere se noe av tempoetappen så må dere stille dere opp timesvis før start for å få et sted der dere får sett noe som helst. Gatene kommer til å være fulle av folk og dere må brøyte dere frem omtrent. Laaaaaange køer for mat.. Håper dere får det gøy! Hilsen sykkelfan som ahr vært på touren mange ganger.

 42. Høres ut som en deilig ferie <3
  Vi skal også til Frankrike, der vi blant annet skal de en av fjelletappene, men ikke samme som dere. Vi skal allikevel også til Annecy. Jeg har prøvd å finne i f

 43. Ah! Frankrike er fantastico hver gang. Vi hadde bl.a vår last hurrah reise der før babyen kom, og det ble en reise å huske 😉 Og du må innom Petit Bateou i Cannes for de fineste barneklær om du liker den stilen. Elsker kvaliteten og den fine franske følelsen! I tillegg koster det ikke det hvite ut av øyet som det gjør hjemme.. Butikken ligger her: 50 Rue d’Antibes 06400 Cannes.

  1. Fotballfrue

   Å, skjønne deg! Tusen takk for tips, dit skal vi garantert 😀

   Klemmer 🙂

  2. Petit Bateau! my god, jeg må lære meg hvor tastene ligger.!.. 🙂 Kos dere

   1. Fotballfrue

    Haha, det la jeg ikke merke til engang, skulle ønske jeg kunne fransk :O

    Klem 🙂

   2. Husk at det merket er mindre i størrelsene enn norske størrelser 🙂 dvs hvis du kjøper strl 62 i det merket, tilsvarer det nærmere en 56 i Norge 🙂

   3. Det merket er HELT fantastisk. De som har funnet det merket vender alltid tilbake. Husk bare på at franskmennene er litt mindre enn oss nordmenn, så kjøp en str større enn du egentlig kunne tenke deg – så slipper du at klærne er for små til den lille før det kan brukes 🙂

    God tur!

   4. Fotballfrue

    Takk for tips, det skal jeg huske på 😀

 44. Bruk mer tid på de stedene som ikke er så turistifisert som du nevner . Anbefaler et besøk til Luxemburg Hagen og St.Germain området. Mye bedre shopping, hyggeligere og gode restauranter. Sjekk ut La Societe 🙂 God tur!

 45. Jeg gleder meg også til dere skal på tur 🙂 På leve litt på deres ferie oppi all jobbingen både i juni og i juli!

 46. Linn Marita

  haha så søt du er, teddybamser og porsellendukker :)) Er spent på å høre om dette hotellet etter dere har vært der.
  Takk for at du er her på denne søndagen, du er veldig flink til og oppdatere din blogg. Hver dag, det blir ikke mange fridager det.
  Nyte dagen videre, klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, vet du hva :O Glad for at jeg fant et annet 😉 Tusen takk for fine ord, du gjør meg glad!

   Klemmer 🙂

 47. Hvor ligger Ladurée i Cannes?
  Er her nå, så må bare finne det! Hihi 🙂

  1. Fotballfrue

   Du finner adressen inne på hjemmesiden deres 🙂

 48. Åh, Caroline nydelig. Måtte dere få en strålende ferie!
  Idag ble jeg faktisk fly forbanna! Satt på cafe og koste meg med kaffe og litt jobb.. Så sitter det to damer ved siden av å prater om deg! Babler i vei om at LK ikke er far til barnet ++ ! Jeg ble faktisk så irritert at jeg gikk bort å spurte de om de hadde håndfaste bevis på dette.. Det hadde de selvfølgelig ikke, så da måtte jeg bare spørre om at de ikke var gamle nok til å unne andre lykke og ba dem om å begynne å fokusere på sitt eget liv! Jeg vet jo at du er offentlig person osv … Men jeg er så lei av alt det fæle folk sier, for du er jo en herlig jente! Dessuten er det der et sårt tema!! Klemmer

  1. Fotballfrue

   Å, hjelpe meg, noe så tragisk. Jeg lurer bare på hvorfor og hvordan noen i det hele tatt klarer å dikte om slike historier. Hva får de ut av dette? Likevel er jeg ikke overrasket, folk tror alltid så mye rart og har en helt drøy fantasi som ikke kjenner grenser. Venter nesten på et rykte som sier at jeg ikke er gravid og at vi adopterer i det skjulte?

   Takk for at du stod opp for meg, skjønne du <3

   Mange klemmer!

 49. Happy Sunday Caroline! You just made me want to travel and be i France right now!:) Paris is awesome! Enjoy your trip!:) Kisses! xo

 50. Anbefaler dere å spise lunsj her når dere er i Paris. Helt fantastisk! Dette er også en av Helstrøms favorittresturanter 🙂

  https://www.joel-robuchon.net/#/en/restaurants/1/

 51. «creepy tre-stjerners». De aller fleste har ikke råd til noe mer enn det. Jeg håper at du, når du blir mamma oppdager hva som virkelig betyr noe i livet. Hva med å heller greie deg med alle de luksuriøse veskene du har, og heller sette summen inn på en sparekonto til ditt barns utdannelse?

  1. Fotballfrue

   Haha, du er morsom 🙂 Genialt å faktisk dra inn sparekonto for barnet vårt i denne sammenhengen, jeg applauderer deg 🙂

  2. Jeez, 3 stjerner er faktisk ikke så big deal! Ikke snakk om hva folk har råd til eller ei, alt kommer an på prioriteringer. Og uansett, hvorfor henge deg opp i hva andre folk har råd til eller ei? Hva har du med det å gjøre? Hvis DU ikke har råd til 3-stjernes, designervesker osv…ja da har du ikke råd. Sånn er det. At andre mennesker har råd og ønsker å bruke pengene sine på nettopp det, vel DET har du ikke noe med:)

  3. Caroline Christine

   Ikke misunn – unn andre mennesker alt godt, Hanna. Det lyser misunnelse av det du skriver.
   Hev deg over det, Caroline 😉

 52. Hvis du vil ta bilder der inne er det bare å late som du snakker i telefonen samtidig som kameraet er oppe og trykke på + eller – knappen:) (hvis du har iPhone da)

  Ellers bør du lære deg flytende fransk før du drar… Mange franskmenn enten kan ikke eller vil ikke snakke engelsk:/

 53. Åh! Frankrike er helt nydelig! Spesielt Paris, jeg er der nå. hvis dere får tid så burde dere også ta turen innom Sacre coeur og Montmartre, det er ganske turistfylt, men hvis man kommer seg bort fra mengdene er det utrolig mange koselige steder å være. Gallerie Lafayette er også veldig fint. Der ligger designerbutikkene på rad og rekke, og det er et utrolig flott bygg også. Dere må kose dere masse der:-)

 54. Åhhh, Cannes! Er så enig, Caroline, Cannes er fantastisk, med Nice og resten av hele den franske Rivieraen hakk i hæl. Tilbragte 10 deilige dager langs Rivieraen ifjor høst, og jeg vil bare tilbake. Antibes og knøttlille Juan le Pins er også nydelige steder, og Villefranche..Dit kunne jeg nesten flyttet: ) Ønsker deg en deilig tur, Vive la France<3

  1. Og dermed begynte jeg å sikle på noen netter her:https://www.intercontinental-carlton-cannes.com/ Gammel fransk glamour på sitt beste: )

   1. Fotballfrue

    Å! Carlton <3

 55. Michelle W

  Gleder meg så sinnsykt til vår ferie når jeg ser disse bildene. Jeg og mannen skal nemlig på bilferie i Frankrike i 2 uker. Macaroons sjappa i Paris er nå på lista mi 🙂 takk for tipset!

 56. For et fint innlegg, blir bok en super fin tur❤

 57. Hei fine Caroline! Et lite tips på reisen: anbefaler på det varmeste å dra innom et lite musee med kunst fra salvador dali på Mont Martre. Det ligger litt bortgjemt i en sidegate nærme Sacre Caeur og heter Espace Montmartre. Koselig og lite, så får dere og se en veldig sjarmerende del av Paris Ønsker dere en kjempefin tur, Frankrike er fantastisk! Klem

 58. Åh! Du burde virkelig glede deg til Annecy! Jeg var med venninnen min dit i fjord sommer og besøkte sommerhuset deres der. Fy søren! Det er helt utrolig der! Helt klart blått vann som på bildene og en fin «strand» som ligger rett ved handlegatene! Jeg husker dessverre ikke hva denne «stranden» heter, men det jeg kan si er at du må betale for å komme inn og da får du ligge på basseng-gulv/gress men du får bade i innsjøen! Absolut herlig!

  Dere bør absolutt spise crêpes når dere er der! Mange søte små caféer med middags-, frokost- og dessert-crêpes!

 59. Ååh, så heldig du er som skal til Annecy! 😀
  Skulle ønske jeg og fikk dratt dit og møtt verdens herligste gutt ! (avstand er kjedelig)

  Dere får det nok sikkert kjempe koselig på tur 🙂

 60. Paris og Cannes❤❤ de har forresten en stor LV-butikk på Champs Elysée også:) Kos deg i Paris, og setter du deg litt inn i metrokartet er det en rask måte å komme seg rundt på(men selvfølgelig ofte trangt osv) God tur! X

 61. Christine

  Hei!
  Du snakker om å kjøpe deg designveske i utlandet, er de rimeligere der enn hjemme i Norge? Har så lyst til å unne meg en ordentlig veske etter mange år med skole og jobb 🙂

  1. Fotballfrue

   Du får igjen litt på tax-free 🙂

   1. D er billigere for selve vesken også, og pga euroen så her blir d Kun handler dyre merker i utlandet 🙂 og på flyplassen i Paris er d så lett og få igjen får tilog med norske penger, hvis de har igjen 🙂

   2. Christine

    Ok 😉 tenkte å handle i London men er veldig samme greie der med taxfree:) hvordan gjøres det egentlig, vise kvitteringen på flyplassen?

   3. du ber om et tax-refund skjema i butikken som fylles ut også leverer du det på flyplassen 🙂

 62. Minner bare om at lavkarbodiett hos mor ikke er bra for fosteret, mye forskning på dette. Er heller ikke bra med mye kjøtt eller fisk i svangerskapet, egg er derimot bra. Ikke ment som kritikk, Caroline, vil kun det beste for deg og barnet ditt. LK kan søke opp de aktuelle studiene på pubmed.

  1. Kan ikke du linke til disse studiene?

 63. Synne Davidsen

  Hei Caroline! 🙂

  Pleier ikke å kommentere så mye her inne, så må få sagt gratulerer med den lille til både deg og Lars-Kristian! 😀

  Jeg har funnet ut at vi skal til Cannes på samme tiden! Jeg lurte på om hva du syntes om at man kommer bort til deg? 😀 Er forståelig om dette ikke er noe du ønsker 🙂 Ellers må dere kose dere i Frankrike,det er en såå nydelig plass 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er bare koselig, søte deg 🙂

   Stor klem!

 64. ElisabethH

  For et fantastisk innlegg!! Det er tydelig at du legger mye arbeid i innleggene du skriver på bloggen. Det er meg helt uforståelig at folk gjentatte ganger lurer på hva du jobber med,og om du jobber, haha! En venninne og jeg leide en leilighet i Cannes for et par år siden, kjenner jeg får kjempesug etter å dra tilbake. Vi toget mye rundt omkring til Nice, Monaco, Antibes, Marseille o.l. – men vi var begge enige om at Cannes var favoritten vår. Måtte sende venninnen min en mail med en gang nå og høre om vi skulle planlegge en ny tur til våren. :p

  Ellers – gratulerer igjen og lykke til med graviditet, jeg bare håper du klarer å la være å høre på alle de idiotiske kommentarene som helt sikkert vil tikke inn de neste månedene. Det er alltid mange som skal mene og synse om kosthold og trening i forhold til graviditet – stol på deg selv og din lege, er mitt råd. Og til slutt – du ser FANTASTISK ut! 🙂 🙂

 65. Jeg var o frankrike for 2 uker siden, vi hadde en villa i port grimaud. Port Grimaud er vel en av de fineste stedene jeg har vært. Det ligger 3 kvarter unna cannes og der er det jo helt fantastisk fint. Og en time unna nice. Vi var i cannes en dag og det er jo fantastisk, med alle de designer butikkene etter designer butikk. Men det jeg syntes var veldig kjekt var å ha en villa på et sted som ikke er så stort. Port grimaud er jo da det perfekte stedet. Masse resturanter og fine butikker. Port grimaud kalles jo lille venezia så da kan du jo høre at det er fint. Når jeg gikk i port grimaud var det som å gå inn i et maleri. Så port grimaud må du innom en dag :))

 66. Jeg skal også til Paris i starten av juli 🙂 For ikke så lenge siden fant jeg ut at bestevenninen min skulle reise dit samtidig som jeg reiser, kjempe morsomt! Du må kose deg så masse i Paris<3 Håper jeg møter deg, det hadde vært artig! Du er ei så bra dame, som jeg ser opp til !!

  Klemmer fra Marit <3

 67. Åhh, håper du koser deg masse! Jeg skal selv til Paris i slutten av juli 🙂 Gleder meg så utrolig mye! Kunne du skrevet om butikkene som er i Champs-Élysée når du kommer hjem? Har virkelig ikke peiling på hvilken butikker det er der. Jeg vet det også er en fin shopping gate som heter Rue de Rivoli, og den er ikke langt fra slutten på Champs-Élysée 🙂

 68. Ååh. Herlig. Skal selv til Nice og Korsika i sommer. Har aldri vært i Cannes før, så håper på å få tatt meg en dagstur dit 🙂 Skal også en dagstur til Antibes, der er det virkelig helt herlig! Anbefales.

  Dere må kose dere masse.

 69. Ladurée butikken i Paris er bare helt fantastisk! Var der for ca en måned siden og spiste makroner hele tiden! Du burde med grunn glede deg! Er som mini himmelen 😉

 70. Rett over gaten der du skal bo er det kommet en La Duree også i Cannes. NYT – Anbefaler deg også å ta en tur innom L’affable – det er vår favoritt restaurant i Cannes. Hærlig mat og ikke minst verdens hyggeligste servitører <3 Har du lyst å se våre favoritter så se gjerne restaurantguiden vår på https://juan.no – kanskje der dere kommer til neste år? Perfekt for barnefamilier 😉 Ha en strålende ferie Caroline 🙂

 71. Viktoria

  Gratulerer med lille:) Vil bare tipse om at Pierre Hermé (pierreherme.com), en fransk konditor, har minst like gode makroner som Ladurée (selv om de også er himmelske). Det er ofte litt mer spennende og utradisjonelle smakskombinasjoner i tillegg til at butikkene er utrolig elegante. Le Brise Miche (brisemiche.fr) er også en liten restaurant ved siden av Centre Pompidous fontene som serverer helt fantastisk mat og servicen er super, perfekt etter en dag med shopping i gatene Rue St. Honoré og Rue de Rivoli som har mange bra merker både dyrt og billigere… Ha en fantastisk tur:)

 72. Var i Annecy i tre uker for noen år siden, og ble utrolig positivt overrasket. Har reist mye i Frankrike, og Annecy er virkelig en by verdt å besøke. Tror jeg setter Annecy over både Nice og Cannes. Spørs selvsagt hvilken type ferie man ønsker seg.

  Mitt råd er å gå eller jogge så mye som mulig i byen og rundt innsjøen. Er fine sandstrender langs innsjøen, litt utenfor sentrum. Også kjekt å leie seg trøbåt og bade fra den. Er ikke spesielt dypt vann. Kos dere masse, håper å få se bilder av oppholdet her på bloggen! 🙂

 73. Heisann! Ser du skriver om Laduree. Du vet at denne kjeden finnes i de fleste storbyer i Europa, og ikke bare i Paris og Cannes? Kjøpte med ei eske derfra i desember i fjor, kjøpt i Dublin. Å de svikter aldri

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *