Snapshots Kragerø

Jeg blir alltid litt over the top-ivrig på tur, ettersom jeg elsker å ta landskapsbilder, bilder av rom og ikke minst detaljer, så da jeg puttet minnebrikken til kameraet inn i datamaskinen da vi kom hjem tildigere, var det en god del bilder og overføre *kremt* for å si det mildt. Jeg vil så gjerne vise dere alle, men jeg har klart å plukke ut et knippe som dere skal få se 🙂 Vet ikke hvor stas det er for dere å se snapshots, men jeg tar en sjans. Kragerø Resort var så nydelig, så jeg synes de fortjener å synes litt mer. Jeg har jo nesten ikke hørt om dette hotellet tidligere, men jeg kan garantere at hit skal vi tilbake! Omgivelsene, rommene, maten og ikke minst spa-avdelingen, alt var så gjennomført lekkert, og man kan jo ikke annet enn å like det!

Utsikten fra rommet vårt, like vakker som bare den norske skjærgården kan være. Kunne ikke annet enn å smile da solen bestemte seg for å skinne for oss heller, var så heldige med været i går!

Nede ved siden av resepsjonen ligger det en liten butikk med økologiske matvarer, kortreist mat som eplemost, honning og mandler glasert med den deiligste sjokolade og sjokoladebringebær. Så altfor godt ♥

Vi havnet i baren nede både før og etter middagen i går, uheldigvis bestemte regnet seg for å gi oss en liten dusj akkurat i det min alkoholfrie strawberry daiquiri var ferdig, men det var jo minst like hyggelig innendørs. Og vi fikk frukt servert ved siden av 🙂 Skikkelig sommerstemning.

Før middagen rakk vi også en tur i golfbil rundt på området, og det er bare helt enormt! Utrolig morsomt at det finnes golfvei rundt hele, til og med ved siden av veien hvor vanlige biler kjører. . .

. . faktisk hele veien ned til beach-klubben. Denne åpnet i dag, så vi fikk dessverre ikke opplevd den, det regnet jo så fælt, så det får blir en annen gang.

Dere vet vel nå hvor frelst jeg er i hotellfrokoster, og denne topper nesten det meste. Kan i hvert fall gå så langt og si at den sidestilles med den hos Royal Christiania, det eneste jeg savnet her var peanøttsmør 😉 Det er stort fokus på økologisk mat, også her, og det er jo helt topp!

Vi avsluttet jo dagen i dag i spa-avdelingen. Hadde time for duo-kurbad klokken ti, en helt perfekt måte å starte dagen på. Ble møtt av et badekar fylt med varmt vann, roseblader og deilige oljer, sammen med mousserende (ikke for meg, altså) og fruktfat. Der ble vi liigende alene og nyte i ca. 30 minutter før vi ble smurt inn med bodyloition etter tur. Anbefales 🙂

Etter kurbadet ble jeg gjort litt stas på, det var nemlig tid for fresh mama, en behandling for vordende mødre som varer i hele 80 minutter! Helt passende etter min smak, synes alltid 60 minutter går for fort, så noen minutter til var akkurat passe. Jeg lå på en benk som kunne stilles på slik at jeg satt / lå en i en veldig behagelig posisjon, så denne passer kjempfint for de med stor mage også, for jeg lå aldri på magen, de gangene jeg fikk ryggmassjasje måtte jeg bare lene meg litt fremover.

Det startet i hvert fall med en grov skrubb som duftet nøyaktig som Ole Henriksen sin walnut complexion scrub  – N.A.M – denne dusjet jeg av meg før jeg ble massert over hele. Deretter fikk jeg en kroppsmaske, ble pakket inn i folie og håndklær, og lå for meg selv i 15-20 minutter med varme i benken. Hadde ikke sjans til å være tilstede, så jeg sloknet på sekundet, kjempedeilig. Etterpå dusjet jeg av meg masken, og så ble jeg smurt inn med bodylotion og olje. Helt nydelig, jeg er jo mør og salig i kroppen ennå. Har bare lyst til å sove *hehe*

Nå skal vi starte med middagen her i huset. Vi sees i morgen 🙂

66 kommentarer

 1. Margrethe

  Ååå, det så herlig ut! Håper dere hadde det fint der! Ha en fin lørdagskveld <3

 2. Hei,

  Er det noen som vet hvor en får kjøpt kokosbitterninger?

  Blir kjempeglad for svar 🙂

  KARI

 3. wow, så fint det var der! 🙂 Synes slike innlegg er spennende også jeg, så de kan du fortsette med når du er ute å reiser! 😀

  Ha en fin kveld! 🙂
  Klem!

 4. Kan du legge ut oppskriften på scones? eller bare her i kommentarfeltet?
  klem en sulten jente 🙂

 5. Det er bare så fantastisk fint ut dær .. en ordentlig idylisk plass .. skulle selv ha likt og dratt hit og blitt dullet og stelt med 😀
  Høres ut som dere har kost dere masse .. en virkelig fin avslapning for dere 😀

 6. Pure bliss!:) Sounds so relaxing! Have fun there!!

 7. Åh så fint, vilket ställe! Jag förstår att ni vill åka tillbaka dit. Hoppas att allt är bra med dig och magen. Må så gott!

 8. Ah, man kan jo ikke annet enn å få ro i sjelen av disse bildene!

 9. Det er et helt fantastisk sted…Og maten er verdt turen alene.
  Jeg og min søster er her en gang i året på søstur:)

  Ha en fin helg!!

  Klem Linda

 10. Cathrine R

  Så deilig det så ut 🙂 Godt dere koste dere 🙂

  Kan skjønne det var stas å se litt babymage, håper den kommer tilbake om ikke lenge 🙂 Ha en fin kveld 🙂

  Klem!

 11. Så gøy! Kan se hytten min fra utsiktsbildet:)

 12. Så veldig fint ut der. Har du vært på farris bad også? Vil tro det er
  et større, nyere og bedre hotell og spa? 🙂

  1. Fotballfrue

   Synes både området og spa-avdelingen er mye mer imponerende her, rommene også 🙂 Tror ikke Farris er noe nyere?

   1. Nei Farris er ikke nyere enn dette:)

   2. Farris er på ingen måte større enn Kragerø Resort. Vil tippe Kragerø Resort er ca 100 ganger større, om ikke mer 😉

   3. Tenkte på spa avdelingen ikke hotellet. Så utrolig fint ut på Kragerø, kanskje jeg må ta turen dit i sommer 😀

   4. Da er jeg litt usikker :/ Vi var ikke over hele Spa-avdelingen, så skal ikke si noe for sikkert der. Vi var kun i det rommet du ser avbildet, hvor man fikk de ulike typene behandlinger. Ellers var det både innendørs og utendørs svømmebasseng (3 utendørs, hvor det ene er saltvannsbasseng) i tillegg til boblebad.

    Farris er fantastisk det også, og der kan du også bade rett i havet fra den ene delen av spa-avdelingen 🙂

  2. Var på farris for ikke så lenge siden, syns leiligheten var skikkelig slitt og møkkete jeg, ble ganske skuffet egentlig :-/ Neste gang blir det Kragerø 😀

 13. hei! så deilig dette så ut!
  vill bare si(kanskje du vet det fra før av) at du MÅ ikke spise peanutsmør når du er gravid! babyen kan få utrolig mange allergier! broren til en jeg kjenner fikk seriøst allergier mot så ekstremt mye, så når moren ble gravid igjen, spiste hun ikke noe som helst, så det andre barnet har INGEN allergier.
  syntes bare jeg skulle formidle dette;)

  1. Står ingenting om nøtter i rådene fra Helsedirektoratet, så går nok fint 😉

   1. Merethe

    Eneste grunn til å være obs i fht nøtter er om det ligger allergier i familien:)

   2. Kristin

    Dere følger rådene til helsedirektoratet og ikke minst henviser til dem i diskusjoner rundt graviditet, kaffe etc etc.
    Hvorfor har de rett i dette, men ikke i rådene rundt inntak av smør og magre meieriprodukter? Da regner jeg med dere kan henvise til forskning også knyttet til alt inntak av mat ifm graviditet?

   3. Helsedirektoratet gir ut mange råd, at man er uenig i 1% av rådene deres, betyr ikke at man skal være uenig i alle rådene deres. Hvert enkelt råd må si fall vurderes individuelt, hvor man ser på bakgrunnen for de rådene som blir gitt. Når det gjelder smør og magre meieriprodukter, så har det kommet meta-analyser og studier som gjør at det er stor grunn til å så tvil om rådene. Empiriske bevis styrker også dette.

    Hvorfor skal vi henvise til forskning når det gjelder inntak av mat ved graviditet? Det er jo ikke akkurat vi som legger frem påstandene om hva som ikke bør inntas. Vi forholder oss til Helsedirektoratet, som gir rådene sine basert på den forskningen som er tilgjengelig, og anser det som tryggest. Om noen mener rådene er feil, er det opp til de å dokumentere påstanden sin 🙂 At nøtter skal være farlig mtp allergier virker ikke særlig plausibelt, da googlesøk avdekker forum og tabloide nyhetsartikler som hevder dette.

   4. christina

    Du har alltid så gode svar Lars-Kristian:)
    Caroline kunne jo ikke spist noen ting hvis hun skulle hørt på alle rådene fra leserene sine hehe;)

  2. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

   Syns det er litt skummelt at man så raskt kan gi andre tips og råd uten kilder til dette, egentlig. Ikke at jeg tror at du Caroline velger å tro blindt på alt leserne sier altså, men det kunne ha hendt 🙂 Barn har mye større sjanser til å utvikle allergier av overhysteri enn noe annet 😉

   ♥ Lizbethosnes.com

   1. Anette

    Jeg har spist jordbær, reker, scampi, peanuttsmør (hadde cravings på det) og fresk tunfisk (var før jeg visste jeg var gravid jeg spist tunfisk) og begge barna mine er sjeldent syke, ikke noen allergier og er helt fantastiske 😉

 14. Ohh, så deilig!! :))

 15. Høres sååå deilig ut med spa<3
  Det fristet!!!;-)

  I tillegg måå jeg bare få sagt at jeg elsker bloggen din.:-)<3

  Ha en fortsatt fin kveld;-)
  Klem fra meg

 16. Hei igjen 🙂

  Som jeg skrev på et annet innlegg, så reiser vi til maldivene på mandag. *Hyl* 😀 Er det lurt å ta med egne håndklær, eller brukte dere bare håndklærne på rommet til både bading og soling? 🙂

  Klem Mari

  1. Fotballfrue

   Du trenger ikke ta med håndklær, du får alt der 🙂

 17. Når du klipper deg, hvordan ber du frisøren klippe deg da? 🙂

 18. Ann Helen

  Hei Caroline!
  Nå fikk jeg lyst til å skrive noen ord til deg på sengekanten. Jeg er en av dine lesere av bloggen som egentlg aldri legger igjen noen kommentarer. Men nå fikk jeg lyst. Først vil jeg bare si at jeg er innnom bloggen din daglig. Jeg kan liksom ikke la være 🙂 og det er jo en god ting. Jeg er en jente ( liker å kalle meg for en jente enda…kremt) på 30 år, med min egen fotballmann (i en annen divisjon riktignok) som jeg akkurat feiret 9 års bryllupsdag med. Sammen har vi to fantastiske gull, en jente og en gutt. Jeg jobber på gård faktisk, og elsker jobben min som gårdsarbeider. Antagelig et veldig annerledes liv enn det du har, MEN, jeg blir så fascinert og inspirert av bloggen din. I min uglamorøse hverdag med abeidsklær og møkkete hender så er du og bloggen mitt «GLAM» i hverdagen for inspirasjon og oppdatering på mote, trening, skjønnhet, klær osv. Tro meg, jeg elsker å sminke og pynte meg når mulighetene er der og jeg syns jeg stadig får så gode tips innenfor dette. Du klarer å være profesjonell og personlig i bloggen på en alldeles super måte. Det er beundringsverdig og jeg liker det! Ønsker deg spesielt alt godt videre i graviditeten og når den lille babyen kommer. . Ååå, Det er magisk!

  Klem fra Ann Helen

  1. Fotballfrue

   For en fantatsisk kommentar, tusen takk! Ønsker dere en fortsatt god sommer, alle fire <3

   Stor klem 🙂

 19. Reklame?:)

  1. Fotballfrue

   Står det reklame, er det reklame. Så nei 🙂

 20. Å, nå ble jeg så glad når det kom et tredje innlegg, selv om det er lørdag og alt. Og takk for at du deler så mange fine bilder, det inspirerer og gjør meg glad. Håper søndagen deres blir fin, og lykke til med kampen!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så bra 🙂

 21. Det så helt fantastisk ut! Jeg og samboeren min elsker å dra på spa å innrømme at jeg er ivrigst) men blir ikke så ofte jeg ønsker i en travel hverdag og en halvannet åring i hus!

  Må bare si at du tar nydelige bilder.

  Og til slutt gratulerer då mye med graviditeten! Nyt tiden! Jeg anbefaler å gå innom 3 trinn (på Eger Torget) hvis du er i Oslo! De har utrolig mye fint til babyer!

  Lykke til videre!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for det 😀

 22. Jeg syns det er helt sykt at du faktisk må understreke at du ikke drikker alkohol :O Det skulle da for alle her, være en selvfølge!
  Gratulerer så masse. Ønsker dere virkelig alt godt <3

 23. Hei. Jeg må vare spørre, og håper du ikke tar dette negativt.

  Men har du noen planer for bloggen fremover? Siden du delte at du car gravid har du nevnt graciditeten i alle innleggene dine. Jeg forstår at dette er stort for deg og LK, og at det er en helt ny epoke i livet deres. Men jeg er ikke helt der, og har fulgt bloggen din av andre grunner. Så derfor lurer jeg om bloggen vil fortsette slik vi er «vant» til, eller om den vio endre seg mye?

  Ha en fin natt. Klem

  1. Fotballfrue

   Som je skrev i innlegget etter avsløringen:

   Bloggen kommer ikke til å endre seg, den vil være som den er. Jeg kommer ikke til å starte med noen status-rapporter eller magebilder fra uke til uke, eller andre ting som vil gjøre dette til en typisk mammablogg. Ikke at mamma-blogger ikke er bra, for det synes jeg absolutt at de er, men min har aldri ment å være det. Bloggen min er ment å underholde, inspirere, motivere og glede, og jeg føler at jeg har funnet en fin balanse mellom mote, skjønnhet, trening, hverdag og mat, så jeg ønsker å holde det der. Jeg har jo selv visst om graviditeten siden mars, og jeg har hele tiden blogget som før, så det er noe jeg kommer til å fortsette med. Det blir nok naturlig for meg å krydre bloggen med litt baby-og gravidprat noen ganger når jeg blogger om hverdag, det er jo tross alt en bit av personen Caroline i fotballfrue.no, så det vil bli helt naturlig for meg, men det kommer ikke til å ta av, så ikke vær redd for at den kommer til å endre seg noe særlig. Men en ting kommer dere ikke unna: Babyrommet! Det gleder jeg meg SÅ til å starte på, og det skal vi gjøre når vi vet hva som skjuler seg der inne. Etter fødsel når lille baby har kommet til verden, er det umulig for meg å si hvordan det blir. Det får bare tiden vise, men planen per i dag er å fortsette som før – den eneste forskjellen er at vi da er 3 og ikke 2.

   Det at jeg nevner noen få setninger om graviditeten i noen innlegg, er nok (dessverre?) noe du må regne med, ettersom jeg faktisk er gravid og det naturlig nok er en del av livet mitt / vårt. Skal jeg la være å nevne noe om hva jeg tenker og føler, vil bloggen miste sin personlige bit av meg. Jeg er tross alt litt personlig i denne bloggen, selv om jeg ikke er hundre prosent personlig eller privat. Dette vil aldri bli en mammablogg, men tankene mine rundt dette med å være gravid for første gang, blir som sagt naturlig for meg å nevne i noen setninger nå og da. Jeg orker ikke å tenke for mye over hva jeg kan skrive og ikke kan skrive her. Jeg har alltid vært litt personlig og det vil jeg fortsette med, og da er det naturlig for meg å synse litt rundt dette. Jeg kunne for eks. aldri latt være å nevne forlovelse eller bryllup den gangen det var store deler av livet mitt 😉

   Klem!

   1. ragnhild

    Jeg elsker at du skriver om det 😀

   2. Jeg synes det er såå herlig å lese om graviditeten og alt som hører til! Dere to ser så lykkelige ut og jeg er sikker på at den lille kommer til å ha en herlig oppvekst med mye sunn og god mat 🙂 klem

   3. Fotballfrue

    Så hyggelig å høre, tusen takk <3

    Klem tilbake 😀

 24. Og dette er faktisk ikke sponset/annonse/reklame…? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, reglene sier som sagt at dersom det ikke er merket, er det ikke annonse / sponset.

 25. Michelle

  Wow, for noen bilder og for et sted! ser jo helt fantastisk ut der!! Kjolen du gikk med her var nydelig, veldig enkel og elegant 🙂 håper dere koste dere maks <3 skal faktisk selv på spa behandling i dag, gleder meg som en unge! Alltid like deilig 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, vakre deg <3 Kos deg og nyt dagen, det er så skjønt med spa!

   Klem 🙂

 26. Caroline

  Siden du skrev i et tidligere innlegg at du lette etter ugle ting, så vil jeg dele denne: https://www.etsy.com/listing/152130205/step-stool-custom-toddler-owls?ref=cat__13. 🙂
  Synes den var litt søt 🙂
  -Caroline

 27. Karoline

  Hei Caroline.
  Vet ikke om du har fått tips om denne uglebutikken før. Men blafre har mye søtt. Har både nettbutikk og et koselig lokale på ekeberg i oslo som er blanding av cafe og butikk. Sjekk det ut 🙂

  https://www.blafre.com/privat/produkter/figur/ugle

 28. Elisabeth

  Hei på deg. Gratulerer så mye med graviditeten, du har mye å se frem til:) Så flotte bilder, ser fantastisk deilig ut!!! Jeg pakker til ferie, og tenker å investere i toalettvesker fra lulu’s. Men… Jeg klarer ikke å bestemme meg for farge. Ser du har i mange farger, hvem liker du best hvis du måtte velge en farge? (Har ikke sett dem i virkeligheten, kun på bilde). Synes den sorte ser eksklusiv ut, den beige ser delikat ut, og alle de pastellfargene…
  Ha en fin søndag, klem Elisabeth

  1. Fotballfrue

   Den sorte er kjempefin og holder seg pen lengst 🙂 Veldig glad i den hvite også, men den er ikke så praktisk sånn sett 😉

   Klem!

 29. Det er SÅ fint der! Ser ut som dere har storkost dere:D Jeg og ei venninne var der en weekend i februar og ble helt frelst! Hadde ganske nøyaktig samme rom og utsikt som dere! Vakkert 😀 Kunne virkelig tenkt meg tilbake rundt sommertider en gang!

  Ps: Du stråler (om mulig) mer enn noen gang for tiden! Fine kommende mammaen:)

 30. Jeanette

  Elsker at du forteller om mamma og graviditetslivet. De fleste av oss har jo barn, så nå føler jeg bloggen din blir mere komplett. Tror du vil skaffe deg flere lesere om om du skriver om barn og familieliv.

 31. elisabeth

  Fine snapshots!Mer personlig enn å lese en reklamebrosjyre eller webside for stedet.Du er så flink til å fange øyeblikket Caroline og dele med oss lesere. Takk.

 32. Hei,

  Skal på dette hotellet i august med kjæresten, og tenkte å ta en spa-behandling også. Lurer på hva den behandlingen på 80 minutter heter? 🙂

  1. Fotballfrue

   Fresh mama, den er for gravide 🙂 Om du er gravid anbefales den på det sterkeste! Egentlig uansett :p

 33. Hei, jeg lurer bare på hvilket kamera du bruker? Det var utrolig nydelig der, kunne godt å tenkt meg noen netter der selv 😀

 34. hei!
  og gratulerer med menneske i magen(det er alltid så surrealistisk det faktumet, og så vidunderlig underlig)!
  gled deg – det er både uendelig stas og uendelig slitsomt:)

  har bare et spørsmål: vi er to søstre som skal spleise på et døgns hotellopphold i gave til vår storesøster – for oss tre på enten kragerø resort eller farris bad, men vi klarer ikke bestemme oss.. jeg tror du har vært begge steder? isåfall, hvilket ville du anbefalt?

  alt godt,
  maila

  1. Fotballfrue

   Kragerø. uten tvil 😀

   Stor klem!

 35. Frokosten på Royal Christiania? Syntes du den er god? Frokosten der er grunnen til at jeg ikke skal bo der igjen. (bor en del på hotell pga. jobben). Clarion Collection Hotel Folketeateret derimot er definitivt den BESTE i by´ n 😉 🙂 🙂

  1. Hva var galt med frokosten? Jeg bor på hotel annenhver helg, og sjeldent kan den måle seg med Royal Christiania.

 36. Hei Caroline!
  Skal til Kragerø resort om noen uker og håper du kan svare på et (idiotisk) spørsmål. Har man badetøy på i kurbadet?
  Skal reise sammen med en jeg ikke har vært kjærest med så lenge og føler ikke for å vise allverdens hvis du skjønner..
  Haha, unnskyld meg altså 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *