Kragerø

God morgen, skjønne mennesker ♥ Vi storkoser oss her i Kragerø, og nå venter hele to timer med spa-behandling på oss, før vi skal spise lunsj og deretter ta turen hjem. Kvelden i går var kjempefin og jeg kjente liv i magen min for første gang. Det var en helt en ubeskrivelig følelse, akkurat som små sommerfugler, bare enda. . sterkere enn du kjenner når du gleder deg til noe. Det var helt magisk, så utrolig fint.

Hadde også på meg en kjole som fremhevet det bittelille jeg har fått av mage helt nederst, så det var stor stas 🙂 Viser dere flere bilder senere, nå skal vi ta kurbad og jeg skal ha en fresh mama-behandling. Haha!

Ha en deilig lørdag ♥

65 kommentarer

 1. Perfect timing! Lille bebbisen som sa «Hurra for pappa» 🙂

 2. Stylish! Dere er en flott match <3
  Utrolig fint på Kragerø spa&resort, jeg og min kjære var der helt i oppstartsfasen. Husker vi tok massasje og ansiktsbehandling den morgenen vi skulle hjemover. Ble bra døsige på bilturen (som var lang oppover til Sunnmøre ;))
  Så lite mage som synes på deg enda, helt utrolig! Mage må jo komme før eller siden, men tipper den blir veldig kledelig <3
  God helg til dere 🙂

 3. Susanne Lavine

  Så herlig! 🙂

 4. Så fantastisk herlig da Caroline! Jeg har tre barn, men det var like utrolig hver gang jeg kjente de første små bevegelsene. Kos deg! <3
  Og forresten så syns jeg definitivt jeg kan skimte en bitteliten kul ja 🙂 Så fin!

 5. Marita Ø

  For et nydelig og herlig bilde av dere! Du ser jo bare helt stunning ut i den kjolen 😀 Hot-mama! Kos dere masse på spa. Her er det jobb, før det blir vin med herlige jenter i kveld! 🙂

  1. Fotballfrue

   VIN! Ja, takk! Gleder meg til vinkveld i desember nå kjenner jeg, har allerede spikret en avtale 🙂 Hehe!

   Klemmer til en superfin jente <3

  1. Fotballfrue

   Ja, fin denne også, men jeg liker bedre de to vi har bestemt oss for 🙂

 6. Å dere er så fine <3 Nyt dagen videre!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3

 7. Jeanette

  FOR et flott par! Du ser fantastisk ut Caroline, stråler virkelig:)

 8. Du er helt nydelig!!

 9. RenateBH

  ååå:) for et nydelig par:) dere gløder om kapp:) en nydelig aura lyser rundt dere:) hærlig å kjenne liv i magen:) DET er begynnelsen på enda flere nydelige øyeblikk både inni magen og etterhvert utenfor magen når dere endelig får møte lille gull <3 nyyyt det:) klem:)

 10. Ja der ser man tydelig en liten mage, så kjekt:) Kos deg masse med spa i vakre Kragerø

  1. Fotballfrue

   😀

 11. elisabeth

  Åhhhhh,så FINE dere er !!! Dere stråler begge2.

 12. Husker den følelsen da jeg for første gang kjente liv!! (hos begge barna) Akurat slik du beskriver den!! Det er maaaange år siden nå,men sitter som spikret akurat dette øyeblikket! Det kommer du aldri til å glemme,men hjemme i hjertet for alltid<3

  1. Fotballfrue

   Aw, det er så rart at det i det hele tatt er mulig 🙂

 13. Nå vises det faktisk en pitteliten nydelig babykul, selv om bildet ikke viser deg fra siden! 😀
  Du stråler om kapp med solen, og graviditeten kler deg virkelig. Ta vare på gravidtiden, og vær flink å ta bilder av magen (angrer på at jeg ikke tok flere da jeg gikk gravid) er så koselig å se forandringene fra uke til uke 🙂
  Kos dere masse på spa!
  Klem

  1. Fotballfrue

   Det skal jeg huske på 🙂

   God helg <3

   Klem!

 14. Knallstilig par!

  Gratulerer med overstått stor dag til LK, og ha en fortsatt flott helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   God helg til deg og dine 🙂

 15. Kos dere masse! 🙂

 16. HERLIG! heldiggriser delux 🙂 Kos dere max.

 17. Gratulerer så masse med dagen til Lars-Kristian på etterskudd! 😀
  Håper han hadde en super bursdag 🙂

 18. Åå, så koselig og gøy at du kjente liv i magen 🙂 Jeg syns det er skikkelig spennende og gøy å følge med på hvordan det går, så kan ikke engang forestille meg hvor gøy det er for deg og LK 🙂 Kjolen så veldig fin ut! Og jeg er sikker på at du kommer til å kle magen bedre og bedre jo større den blir <3

 19. For et flott par ❤

 20. Syns jeg syner litt av magen nå!
  Du kommer til å se helt smashing ut som høygravid, det er hvertfall sant:-)

  Ha en fin helg videre fine dere <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Håper du har rett! 🙂

   Klem!

 21. Skimmter en liten mage der 🙂 så fin 🙂

 22. Det vakreste paret 😉 Perfekt for hverandre! Gleder meg til å se den lille babymagen <3 Du ser fantastisk ut Caroline 😉

 23. Åååå, gleder meg utrolig til jeg også får kjenne liv i magen min, men må nok vente et par uker til. 🙂 Du ser forresten heeeelt smashing ut! Gravidgløden har virkelig kommet ser jeg 🙂
  Kos dere på spa <3

 24. Wow, så flott bilde av dere! Dere kler hverandre veldig godt 🙂 Det må være fantastisk å kjenne liv i magen for første gang. Kos dere med spa!

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 Ja, det er noe av det søteste jeg har kjent noen gang 🙂

 25. Annette

  Ooooh my lord! Du ser absolutt stunning ut!! Kos deg videre! 🙂

 26. Hei:) jeg vet at du har mye å tenke på nå, og forventer absolutt ikke svar på dette, men jeg håper du leser det.
  Jeg er sterkt imot dyretester produkter, og sørger alltid for å være 100% sikker på at et produkt ikke er dyretestet før jeg kjøper det. For noen uker siden søkte jeg opp et produkt, og ble positivt overrasket da jeg kom over et innlegg om dyretesting på din blogg. Selv har jeg lest denne bloggen fra start, men kan ikke huske et slikt innlegg. Ingen kritikk, jeg syntes dette var fantastisk! Med din stor påvirkningskraft skulle jeg likevel ønske at du nevnte dette oftere. Ikke nødvendigvis i et eget innlegg som det jeg fant fra i fjor, men med en enkel setning. Feks nevne i et innlegg om Ole hendriks at produktene ikke testes på dyr. Som du selv skrev, det er så viktig at flere tar stillin til dette
  Som jeg nevnte tidligere, dette er absolutt ikke ment som kritikk, jeg synes du gjør en strålende jobb, og du kommer til å bli en fantastisk mor. Stå på videre, superwoman

  1. Fotballfrue

   Jeg har vært åpen om dette lenge, det er en selvfølge for meg å ikke bruke kosmetikk eller andre ting som er dyretestet. Jeg bruker heller ikke pels 🙂 Hver gang jeg tester / viser et nytt produkt passer jeg på å opplyse om at de ikke er dyretestet, men ettersom jeg har såpass mange, faste følgere, vet de fleste at jeg ikke bruker produkter som er dyretestet og at de produktene jeg fremmer og bruker fast derfor ikke er dyretstet 🙂 Jeg kan gjerne nevne det oftere om du tror det vil hjelpe på!

   🙂

 27. Ja, du lever et liv i luksus- og er ikke ydmyk for å vise det.

  1. Fotballfrue

   Hva mener du?

   1. du kan velge på øverste hylle og det er det ikke alle som kan ….

   2. Fotballfrue

    Jeg forstår fortsatt ikke meningen med kommentaren, hva vedkommende mener? Mennesker verden over er født i forskjellige omgivelser med forskjellig bakgrunn og muligheter. Slik er det bare (dessverre).

   3. Caroline jobber hardt og bruker egne tjente penger, hva er galt med det? Hvis folk gidder å jobbe, så er dette oppnåelig for de fleste. Himmel, hvor smålig går det an å være!?!

   4. men hellepelle da. For et gnål.. sånn helt utenom: kjolen til Caroline her koster 300 kr, som hun sa i en kommentar på et annet innlegg. Kan ikke folk få leve som de vil da?

  2. Veronica

   Jealous much anonym? Litt trist og kjedelig liv kanskje? Not to worry, det finnes jo heldigvis masse flotte mennesker der ute som du absolutt ikke kjenner og ikke har noe grunnlag for å være utrivelig mot – som bare venter på dine glimrende kommentarer!

   Caroline, du ser smashing ut :))

   1. Fotballfrue

    Tusen takk, snille du <3

  3. Et liv i luksus SOM Caroline jobber hardt for og betaler selv!!! Regner med du er av disse sjalu, smålige typene som sitter på rævva (pardon my french) og venter på at rikdom skal komme seglende av seg selv – UTEN å gidde å løfte en finger for det!?! Ytterst sjarmerende..

  4. Hun lever livet 🙂 «Anonym» Er du sjalu, så gjør noe med livet ditt da vel 😉 Tror ikke det er bare penger det står på – men ‘verdiene’ man har i livet sitt.
   Virker som Caroline er en jordnær jente som nyter livet og alt det fine livet har å tilby og virker som hun koser seg like mye ute i naturen som på fancy hotell eller ute på reise.
   «Den raskeste veien til lykke – vær glad i det du har!» 😀

 28. Kjempefint bilde av dere 🙂

 29. Veronica

  Jeg ser en kul, jeg ser en kuuuuul!!! 🙂 Så fin du er <3

  1. Fotballfrue

   Haha, takk 😀

 30. Du er veldig pen, og på dette bildet ser du utrolig glamorøs ut!
  Fin kjole, fint hår, fin utsikt, fin mann (selv om han mangler sokker, fatter ikke hvordan du kan tillate det), dere er utrolig heldige som har hverandre og muligheten til å oppleve alt dere gjør. Vi lesere er heldige som får følge det via bloggen.
  God sommer!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   God sommer tilbake 🙂

 31. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

  Fiiiine foreldrene-to-be <3 Å kjenne liv i magen er virkelig helt fantastisk – du blir aldri lei, lover! 🙂 Husker i begynnelsen når jeg kjente at hun romsterte der inne, og forlangte at samboeren skulle legge hånden sin på. Han kjente jo ingenting før flere uker etterpå, men jeg var overbevist om at dette MÅTTE han jo kjenne.. Haha, kan tro gleden var stor når han plutselig utbrøt "Wææhh, jeg KJENTE det!!" =D Lykkefølelse <3 I skrivende stund går hun amok på ribbeina mine, og selv om det er både vondt og ubehagelig er det den aller, aller fineste følelsen i hele verden <3 Hikke er også kjempegøy, gled deg til det! 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 32. You both look fantastic together, beyond the world fabulous!:) Happy Saturday Caroline!

 33. Superflott par både på innsiden og utsiden. Gratulerer!!! Dere blir strålende foreldre. Å kjenne liv i magen første gangen er magisk, ja enda mer enn magisk. Er mamma til tre barn og det å kjenne barnet gi » lyd» fra seg har vært like stort hver gang. 🙂 Lykke til begge to!!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så sprøtt, kjempefin følelse <3

 34. Marianne

  Gratulerer med bebis i magen. 🙂 Selv har jeg tre små, og selv om det er travelt er det helt fantastisk! 🙂 Da jeg innredet rommet til eeldstemann, bestilte jeg mye fra kidsroom. Var på nettsiden deres nå og så at de hadde masse flotte ugleting der. Du har sikkert funnet mye allerede, men ville nå tipse deg likevel. Kos deg med innredningen!

  1. Fotballfrue

   Takk for tips! 🙂

   Klem!

 35. Nicoline

  Du kommer til å bli en helt fantastisk mamma! Du er så snill og omtenksom<3

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀

 36. Hei, Caroline!
  Gratulerer så mye til dere begge to, skal bli så utrolig morsomt og følge dere på vegen videre <3

  Hvordan foregår behandlingen når man tar kurbad? Hvis du skjønner hva jeg mener?

  Hilsen meg 🙂

 37. Kommenterer altfor sjeldent, men nå må jeg bare.. herregud, det her må være det fineste bildet jeg har sett av deg/dere. Du er det fineste, vakreste og mest inspirerende mennesket jeg veit om!

 38. Gleder meg til å se magen vokse på deg! Har ventet helt siden bryllupet på at det skulle bli babylykke hos dere! 😀
  Du ser fantastisk ut, å kommer til å kle babymagen ekstremt godt!

  Hvordan kommer du til å gjøre det med barnet og kosthold? Vil det få mer karbohydrater enn dere har i deres kost, eller?
  Har du satt noen grense på hvor mange kg du max vil gå opp gjennom svangerskapet?

  Håper forresten at du kan legge ut magebilde uke for uke, selv om du ikke vil at bloggen din skal bli en typisk mammablogg. 1 innlegg i uken med magebilde må da alle overleve 😛

 39. Nydelige bilder! Du stråler som gravid (også!) 😀
  Digga kjolen! Hvor har du kjøpt den? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *