By night in my lace insert dress

Noen bilder fra gårsdagen, kjolen min er fra inlovewithfashion, og det var Lars-Kristian som fikk velge hva jeg skulle ha på meg. Dette var i følge ham den fineste og mest sexy kjolen han hadde sett meg i (haha) så da måtte det jo bli den! Middagen i går var helt nydelig, 3-retter av blant annet breiflabb, asparges og kapers, andebryst og pæreiskrem. Absolutt en 30-åring verdig 🙂 Bursdagsbarnet mener vinen som hørte til også stod til toppkarakter, men akkurat det skal ikke jeg uttale meg om. Mitt beste tips til maten om du er gravid, er uten tvil farris. Velger du brus eller noe annet med smak, ødelegger det så mye av måltidet, i hvert fall for meg.

Nå kom vi nettopp tilbake til rommet etter noen helt fantastiske timer i spa-avdelingen. Det er lenge siden jeg har følt meg så avslappet! Forteller dere mer om behandlingen senere, den kan jeg varmt anbefale til andre gravide, også de som er høygravide. Magen min som var så fin i går, er forresten omtrent like flat igjen i dag. Er det normalt at det svinger sånn? Søren. Satser på at den er på plass i morgen igjen, eller senere i dag. Jeg har i hvert fall kjent sommerfugler i dag også, og det er jeg så glad for! Veldig deilig og ikke minst beroligende 🙂

Vi skal snart vende nesen hjemover, der venter trening, matlaging og oppladning til kampen i morgen med en god film. Perfekt i dette regnværet!

Sender alle en klem, håper dere har en fin helg ♥

106 kommentarer

 1. Elisabeth L

  Må si meg helt enig med Lars Kristian, for du ser helt stunning ut! de kjempe fine formene dine fremeheves godt også, og bildene du tar er fine som alltid 😀

 2. Det enkle er ofte det beste vettu, og denne kjolen var rå-lekker, og LK har rett, du er rett og slett ordentlig sexy i den. 🙂 Tommel opp for åletrang svart kjole, med blonder. FineCaroline.

 3. Henriette

  NYDELIG kjole, denne kledde du 🙂
  jeg bare lurte litt på hvordan det er med toll og sånn på denne siden siden det i utgangspunket ikke er en norsk side? vil bestille en kjole derifra..
  God helg videre 🙂

 4. Lillian

  Ååå, så herlig med det første tegnet til liv altså:) Syntes det var litt «creepy» først jeg, men når man tenker tilbake på det så savner man det veldig. Magen kommer tidsnok, men kanskje du får sånn «Nadya Kamitskaya»-mage som ikke vistes nesten i det hele tatt fordi hun var så godt trent sikkert:) Etter babyen er født setter du sikkert stoooor pris på det;) Det gjorde værtfall jeg;) Masse masse lykke til videre i graviditeten!:))

 5. Hei! Jeg har fulgt deg i flere år, men har ikke kommentert før. Du er vakrere enn noensinne. Svangerskapet får deg til å gløde…..Første svangerskap la jeg på meg 7 kilo, og fikk mage i uke 30. I andre svangerskap la jeg på meg 25 kg og fikk mage før uke 12. Raste ned i vekt etter begge svangerskap og fikk raskt tilbake formen. Gratulerer til dere begge og lykke til!

 6. Therese

  Du er skikkelig vakker om dagen! Altså, du er alltid kjempepen, men det er noe med når man er gravid og den gløden man får. Du stråler! Og den kjolen satt som et skudd 🙂

 7. Den kjolen var fantastisk og LK har helt rett! Jeg tror jeg ser litt babymage på det første bildet! Jeg gleder meg til den blir større og ikke minst til babyen er født! Det kommer til å bli fantastisk å følge med på bloggen din framover. Bloggen din oser virkelig kvalitet og jeg er så glad for at jeg begynte å lese den fast da dere var på Maldivene i 2011! Gratulerer så mye med overstått til Lars-Kristian!

 8. Helt stunning! Kan skjønne LK godt 😀 Du ser virkelig helt fantastisk ut…og så lykkelig…det skinner igjennom. Den lille spiren har så mye å glede seg til…

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk 😀

 9. For en flott klokke! Hvilket merke har den? 🙂

  1. Fotballfrue

   Daniel Wellington 🙂

   1. Hei Hei,
    Det ser ut som dere har hatt det kjempefint! 😉
    Jeg ser han over lurte på klokken, og jeg lurer på armbåndet med fuglene som flyr hver sin vei i enden.
    Hvor er det fra? Det var nydelig. 🙂

   2. Fotballfrue

    goodnightmacaroon 🙂

   3. Tusen takk for svar, Det var helt nydelig!
    Og du er nydelig. 🙂

 10. you look absolutely blameless and perfect! both coiffure and dress!

  http://www.tinkerbellsdiaries.blogspot.com

  http://www.bloglovin.com/en/blog/7938929

 11. Marianne

  Enig med Lars-Kristian når det gjelder kjolen! 🙂
  Hvilken størrelse bestilte du, og hvor høy er du?

 12. Therese

  Utrolig hvor forskjellig dette med mage er! Da jeg var gravid, hadde jeg tenkt til å vente til etter uke 12 med å fortelle det. Men innen den tid hadde de fleste skjønt det for lenge siden. Jeg fikk mage i uke 8! Under graviditeten fikk jeg stadig spørsmål om jeg var sikker på at jeg ikke var lenger på vei, og om jeg var sikker på at det ikke var 2 der inne. Jeg er veldig slank, og la kun på meg 8 kg da jeg gikk gravid. Men jeg hadde kjempemage! Har bilde fra 5. Mnd. Da sitter jeg i sofaen med tallerken og kaffekopp på toppen av magen:D

  Ei venninne av meg derimot var 4 mnd på vei, og det syntes knapt:D

 13. Du er skikkelig fin altså 🙂 jeg merka stor forskjell fra nr en til to. (baby i magen). Den første gill det ganske lang tid før det viste..men når den begynte å sprette så blei jeg ganske stor på slutten. Trente helt til 1 mnd før fødsel å det gjorde sååå bra for meg..fikk ingen strekkmerker heller..men med nr to ble det annerledes. Ble veldig stor,hadde mye vann og kunne ikke trene fordi det ble i mnd 4 allerede risiko svangerskap. Så uansett stor eller liten mage..bare nyt alt så godt du kan. Det viktigste er jo at mor og barn er friske. Masse lykke til 😉

 14. Marlene

  Utrolig sexy og curvy den kjolen var på deg. Du gløder og stråler 😀

 15. kjempefin i den kjolen!

 16. Som flere over her også har kommentert: du stråler av graviditeten!
  Når det kommer til det med variasjon av størrelsen på magen er det helt normalt! Slik var det med meg også når jeg begynte å få litt mage, den ene dagen var jeg større enn neste men det tok ikke lang tid før dette stabiliserte seg. Det er bare et godt tegn på at magen din begynner å vokse og før du vet ordet av det synes den veldig godt. Selv er jeg nå i uke 27, tiden fra uke 20 og hit har gått veldig fort. Du har masse å glede deg til. Det starter med en følelse av en sommerfugl som blaffrer med vingene og utvikler seg til at du tydelig kan se de fleste bevegelsene på utsiden og det til tider kjennes ut som at den lille bruker blæra til mor som en trampoline, denne utviklingen går raskt og det er helt utrolig at fosteret blir så mye sterkere på kun noen få uker. Jeg gleder meg til å følge deg gjennom resten av svangerskapet! 🙂

 17. Samantha

  You look amazing as always; Do you happen to know LK’s choice of clothing, I’d love to fit my husband with a similar sense of style 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *