Bursdagsfeiring

Nå er jeg reiseklar for maritime omgivelser i min helt nye jumpsuit fra Michael Kors. Tenkte denne er perfekt for tiden fremover, så utrolig behagelig når magen begynner å vokse. Skal få vist noen bedre bilder av den senere, den er så fin! Jeg fant den på salg her, hos my-wardrobe (adlink) og nå ser jeg at den snart skal komme inn igjen, så da kan jeg jo si ifra 🙂 Sjekket forresten babyappen min nå, og lille mini inni der er faktisk 21.5 cm. allerede! Hjelpes jord! Riktignok 15 cm. fra isse til rumpe, men likevel.

Men som sagt, vi skal på reisefot! Når du blir 30 er ingenting godt nok, føler jeg. 30 er liksom. . et veldig stort sprang, og jeg skulle så gjerne ha holdt et overraskelseparty herfra til himmelen for ham, men igjen, denne fotballen setter som oftest en stopper for slike planer, så det ser dessverre mørkt ut med tanke på noen stor feiring i nær fremtid, eller i det hele tatt. Men det gjelder å gjøre det beste ut av det, så jeg har ordnet oss en natt på Kragerø Resort som er et utrolig flott spa-hotell i enda flottere omgivelser.

Lars-Kristian har alltid fri dagen før kamp, og hva er bedre enn å lade opp med spa-behandling og fantastisk middag på et så flott sted som dette? Vi reiser om kort tid, dette blir så fint! God helg, dere! Og tusen, tusen takk for så fiine ord i forrige post 🙂

68 kommentarer

  1. kjersti

    Ser kjempefint ut der.kos dere masse:-)

    Gratulerer så mye med 30 års dagen, Lars-Kristian:-)

  2. Ha en toppenhelg! Ser ut att vara ett superfint SPA hotell

    http://pernillabredolt.com

  3. lekker jump suit. kjøpte meg selv en veske for en stund siden :p god tur!!

  4. Super fin jumpsuit fra MK!! Men den har strikk rett over magen, vil ikke det bli litt »rart» når/hvis magen vil vokse?

    Er det ikke litt rart du ikke har fått babymage ENNÅ så sent i svangerskapet? :/ 🙂

    Ha en flott helg! 🙂

    1. Fotballfrue

      Nei, det er helt normalt at magen lar vente på seg, det er svært individuelt 🙂

  5. Det så kjempefint ut der, og hørtes utrolig deilig ut! Jumpsuiten din var forresten skikkelig lekker 🙂

  6. Hei!
    Prøver å finne innlegget du skrev om hvor du bestiller frø/bær og andre «super mat» på internett. Kan du skrive om noe slik på ny eller bare fortelle meg? =) Takk!

    1. Hei Bianca! Du kan sjekke ut supersunn.no, det skal være rabatt der nå i tillegg.:-)

  7. Heisann Caroline!
    Om jeg ikke husker helt feil så har du en grå treningsball,så da lurer jeg på hvor det er du har kjøpt den? 🙂
    Leter etter en sånn selv,og når du har den så må det jo være en bra en, hehe!

    Gratulerer så masse med dagen til Lars-Kristian, og til dere begge for babyen i magen!

    1. Fotballfrue

      Den kjøpte jeg hos buyhelse for noen år siden, helt genial 😀

      Klem!

  8. Kos dere masse i min flotte hjemby:) gratulerer med nurket i magen og 30 årsdagen til han far ♡♥
    Klem

  9. Kos dere masse, fine Caroline! 🙂

  10. Så fint hotell! Dere må koser dere kjempe mye 🙂
    Holder på å lage knekkebrød og müsli akkurat nå, fant oppskriften i arkivet ditt.
    Ha en fin kveld.

  11. Hei Caroline, noe jeg synes hadde vært utrolig spennende var om du kunne fortelle oss hvordan du fortalte Lars-Kristian at du var Gravid, om du synes dette blir for privat respekterer jeg det 100% gratulerer med Dagen til Mannen og Kos Dere! Masse Klemmer 🙂

  12. Sunniva

    Gratulerer med dagen til Lars Kristian! Håper dere koser dere. Gleder meg til å se magen din. Rart at noe så stort får plass i en liten mage 🙂

  13. hei! hvor er dt lille sølvbordet ditt fra? det var fiint.god helg.
    sånne dresser er suupre fremover:-))

    1. Fotballfrue

      Det er fra Skeidar 🙂

  14. Benedikte

    Aah, Caroline, du virker som en gjennomfoert fantastisk person! 🙂 Lars-Kristian er heldig som har deg!

    1. Fotballfrue

      Snille du <3

  15. Cecilie

    Synes dette virker som en fantastisk feiring jeg! Jeg hadde i iallfall dødd av glede om det hadde vært meg. Han er sikkert kjempe fornøyd 😀 kos dere masse, og gratulasjoner til mannen! 🙂

  16. Nydelig Jumpsuit, fikk veldig lyst på den selv, tiltross for at jeg ikke er gravid 😉 Kjøpte forresten boken din her om dagen, bedre sent enn aldri? Den var utrolig fin og inspirerende, så jeg håper på flere bøker fra deg 😉

    1. Fotballfrue

      Hadde kjøpt den selv om jeg ikke var gravid, altså. Den er helt nydelig 🙂 JA! Bedre sent enn aldri! Håper du får bruk for den 🙂

      Klemmer!

  17. Marita Ø

    Så nydelig fin du er! Elsker jumpsuiten din 🙂 Kos dere masse på spa og et flott hotell, mannen din er skikkelig heldig! Superwoman du altså, hihi 🙂

    1. Fotballfrue

      Tusen takk, skjønne du <3 Håper du har en fin helg 🙂

  18. Jumpsuiten var rå lekker! 😀

    1. Fotballfrue

      Takk 😀

  19. Gratulerer så mye med mannen! 🙂 Du er lekker i din nye jumpsuit og ingen tvil om at du gløder for tiden ;P Du ser så lykkelig ut <3

  20. Var der med kjæresten min på tur, og tror du ikke jeg klarte å knekke senga? Skulle bare kikke på toppen av en hylle i skapet, så falt jeg ned på knærne i senga og hørte det knakk.. Gjett om det var flaut å si fra om. Så ikke hopp i senga! Ble heldigvis oppgradert til dobbeltsuite, kanskje i tilfelle jeg skulle gjøre det samme igjen?

    1. Fotballfrue

      Å, hahaha! Nå knakk jeg nesten sammen av latter her, så ille :p Godt det ordnet seg til det bedre 😉

  21. Kommer sikkert til å få mye dritt for det jeg sier nå, men hvordan er det mulig å ha helt flat mage å være så langt på veg som du er? Har sett folk med LITEN baby mage, men du har jo ikke en liten kul engang? Mener ikke dette vondt, å jeg vet du helt sikkert gjør det, men for Guds skyld, tenk litt mindre trening fremover å isteden nyt graviditeten. Det er bra å trene som gravid for all del, det kan enkle fødselen, men det er viktig å tenke på barnets helse fremfor å holde seg fit. Får jeg noen gang oppleve å gå gravid, noe jeg håper inderlig jeg får. Kommer jeg med vilje til å gå å presse ut magen allerede dagen jeg får 2 røde streker. Graviditet er noe av det vakreste som fins, la magen strutte!! Å jeg er sikker på du kommer til å bli en god mor 🙂 håper ikke du tar dette ille Caroline eller andre, men jeg skulle gjort mye akkurat nå for å ha en stor flått mage! Jeg står i all hemmelighet på badet og legger håndkle under genseren og ser for meg, hvordan jeg vil se ut som gravid. Masse lykke til 🙂

    1. Kristin

      Så enig med deg Mona. Hva er poenget med sånne kommentarer Ma? Tenker du over DU faktisk med en slike kommentarer, kan utgjøre en trussel for helsen til vordende mammaer som har et helt normalt svangerskap, ved å skape unødvendig angst? Som nevnt av mange andre; synlig mage kan komme både tidlig og sent i et svangerskap.

    2. silje:)

      Til alle sammen med slike kommentarer: JA det er vanlig! Jeg fikk ikke synlig mage før 18-20 uker. Og jeg har litt på magen i tillegg 🙂

    3. Katrine

      Kommentarer som dette vitner bare om total uvitenhet når det kommer til graviditet. Og dette er jo ikke første gang «bedrevitere» (som ikke engang har vært gravide selv) skal komme med formaninger om hva Caroline skal og ikke skal gjøre.
      Man hører jo om folk som ikke vet at de er gravide før fødselen er i gang, rett og slett fordi de ikke har hatt noen symptomer – og fordi de ikke har hatt noe som helst mage. I disse tilfellene har det ingenting med trening eller kosthold å gjøre, det kommer rett og slett an på hvordan babyen ligger osv. Og ut i fra hva Caroline har skrevet om graviditeten virker det som at alle disse tingene som gjelder trening, kaffe (!!!) osv er avklart med leger / jordmor.
      Jeg er helt sikker på at ungen kommer ut sunn og frisk i november! 🙂

      Masse lykke til videre, Caroline!

  22. Hei Caroline:)Du burde sjekke ut denne siden:www.woweffekt.no

    Så at de hadde ugle dekor=))

  23. Elisabeth L

    Gratulerer med dagen til Lars Kristian.. jeg er nok litt sen på gratuleringen, men men 😀 syns det er så koselig at bloggen blir krydret med babyprat:D håper dere koser dere masse med spa!

    1. Fotballfrue

      Ikke tenk på det, utrolig hyggelig med gratulasjon likevel 🙂

      Stor klem!

  24. silje:)

    Hvilken app bruker du? God tur 🙂

    1. Fotballfrue

      babyverden 🙂

  25. Du er alltid såååå vakker uansett hva enn du bruker :)) lurte på om det er fri frakt hvis jeg bestiller fra my wardrobe? Og kommer det noen tollavgifter senere når pakken ankommer posten? Tusen takk på forhånd :)) Klem til vakreste Caroline! :))

    1. Fotballfrue

      Frakten er på rundt 70,- kroner, pakken kommer rett på døren din og du betaler ikke noe ekstra i etterkant 🙂 Perfekt synes jeg, ettersom jeg hater den regningen som ofte kommer når du bestiller fra utlandet :p

      Mange klemmer!

  26. Cathrine R

    Fina <3

    Kos dere masse 🙂

  27. Susanne

    Hei, visste ikke om jeg skulle kommentere her eller i innlegget med ugler til babyrommet! Men så iallefall disse på Ikea i dag:
    http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40210548/
    http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/60207903/

    Vet ikke hvilken jeg syntes var skjønnest, men var nå søte begge to:-) Ganske så kjønnsnøytrale iallefall:-) Babyrom blir så fantastisk å lage til! Gleder meg til se bilder!

  28. Litt morsomt å sammenligne selv om du sa det var veldig forskjellig fra person til person.

    http://rannveigheitmann.blogg.no/1363130077_17_fullgtte_uker__mag.html

    1. Fotballfrue

      Det er utrolig hvor store forskjellene er, men det er jo sånn det er å være menneske 🙂 Fascinerende, egentlig!

  29. Hej Caroline,
    Jag är från Sverige men bor i Australien tillsammans med min pojkvän som spelar i den Australienska fotbollsligan. Jag vet PRECIS vad du menar att man inte kan planera NÅGONTING i förväg haha. Alla resor/weekends/holidays måste vara spontana. Den enda gången man kan planera någonting är under off season.
    Grattis till bebisen! Du kommer bli en jättefin mamma!
    Kram

    1. Fotballfrue

      Utrolig kjedelig, men det er jo (heldigvis) ikke for resten av livet 🙂

      Tusen takk for fine ord 😀

      Stor klem 🙂

  30. Kan du dele lavcarboscones oppskriften i morgen? 😀

    1. Fotballfrue

      Kommer ila. neste uke, tenker jeg 🙂

  31. Gratulerer så mye med den lille i magen!:) Du må bare nyte å være gravid, å ikke minst magen! Jeg savner min:) selv om jeg var ganske lei på slutten, men det er lov etter 9 mnd! Ingenting er herligere enn å kjenne de første små sparkene, eller høre de lille hjerteslagene:) min sønn er snart 9 mnd nå, tiden går så alt for fort. Føles ut som om jeg føde han i går:))

    1. Fotballfrue

      Tusen takk 😀 Og gratulerer så mye med sønnen din <3

  32. Hei, Caroline. Gratulerer så mye med gradviteten! Jeg gleder utrolig mye til å følge med 🙂 Siden du ville ha et ugle inspirert barnerom,

    fant jeg denne super enkle tutorial på hvordan du kan lage ei selv weallsew.com/weallsew/files/2011/07/BERNINASnugglyOwl.pdf

    1. Fotballfrue

      Takk for tips, søte du 🙂

  33. Her er en annen tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=vffdgRO-5AA
    bare spor til 4:22

  34. Gratulerer med dagen til Lars-Kristian!

    Jeg har et spørsmål jeg hadde håpet han kunne svare på. Har han lest noe forskning/litteratur/whatever på om det er mulig å gå ned i vekt ved å følge et lavkarboopplegg, for så å gradvis gå over til et «vanlig» høykarbokosthold igjen uten å legge på seg alt man har gått ned?

    1. Nei, det har jeg ikke, men i teorien burde dette være fullt mulig 🙂 Om du lykkes med vektnedgang ved lavkarbo, for så å gå tilbake til et tradisjonelt vestlig kosthold, vil utfordringen være å holde kaloriinntaket lavt nok til at vekten din stabiliseres. De fleste som legger om livsstil og går ned i vekt, går raskt opp igjen når de går tilbake til «gamle synder», nettop fordi kaloriinntaket igjen stiger. Du trenger jo ikke gå helt tilbake til det kostholdet du hadde, men kanskje være mer bevisst på hvilke typer karbohydrater du inntar? Hold deg så langt det går unna flytende kalorier og raske karbohydrater som du får gjennom søtsaker og hvitt mel 🙂

  35. Gratulerer så mye med dagen til LK igår! Regner med han ble fornøyd med gaven – du er virkelig god tvers igjennom, for en gave!!:-D Håper dere har hatt det veldig fint på Kragerø Spa også, det hørtes utrolig deilig ut 🙂

    1. Fotballfrue

      Tusen takk, det er så hyggelig å høre! Vi har hatt det kjempefint 🙂

      Klemmer!

  36. Hvilken baby app bruker du??

    1. Fotballfrue

      BABYVERDEN ER DEN BESTE SYNES JEG, MEN JEG HAR OGSÅ GRAVID APP 🙂 WOPS, caps lock :O Orker ikke skrive på nytt :p

  37. Undrende

    Kjære vene…du har jo like stor koffert med deg for en natt om jeg har for en uke

    1. Fotballfrue

      Hehe, har ikke noe annet å pakke i, så da blir det like gjerne denne som rommer absolutt alt til både meg og han 🙂

  38. very pity you don’t write in English as its very difficlut to understand where there such a beautiful place!

    http://www.tinkerbellsdiaries.blogspot.com

    http://www.bloglovin.com/en/blog/7938929

  39. Wow, what a place, breathtaking! Enjoy it! Just adore your jumpsuit, looking very stylish and beautiful! Perfect for the travel! xo

  40. Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men nå måtte jeg bare! Wow! For en utrolig nydelig kjole! Og den fremhever figuren din på en veldig flott måte! Du stråler! 🙂

    1. Fotballfrue

      Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 😀

      Klem!

  41. Hei =) jeg lurte på hvordan er dine teip fester på extentions festa til håret ditt.. i forhold til at du får satt det opp så fint. og føler du at det drar veldig i håret ditt?

  42. Gratulerer såå mye med graviditeten! Kan du legge ut noen tips om mammablogger hvis du har noen etterhvert? jeg anbefaler deg en titt innom denne: http://romyandthebunnies.com/ , datteren til Carine Roitfeld 🙂 Og noen tips om produkter du bruker i svangerskapet(hvordan unngå strekkmerker? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *