With a splash

Skjørt Vero Moda (adlink) / Pumps Asos / Skjorte Vero Moda (adlink) / Veske Zara / Solbriller Le Specs / Armbånd Aldo + GoodNightMacaroon 

At det går an! Dersom det er noe som heter gravidetåka, så kan du trygt si at jeg befinner meg et godt stykke inni den, for mer surrete menneske enn meg om dagen skal du lete lenge etter. . Jeg glemmer hva jeg skal gjør før jeg i det hele tatt er på vei for å gjøre det, legger fra meg ting og finner det aldri igjen, glemmer å svare på tekstmeldinger (unnskyld!) og i det hele tatt. Tidligere i dag klarte jeg å låse meg selv ute fra bilen da jeg hadde vært og handlet matvarer på Kiwi. Jeg lempet alle posene inn i bagasjerommet, og la fra meg nøkkelen ved siden av posene for å feste et netting som er bak i audien for å holde posene på plass mens du kjører. Da det var gjort, smeller jeg igjen lokket, også står jeg der da, som en kronidiot. Du trenger nøkkel for å låse opp bagasjerommet, og jeg låste kun opp dette da jeg skulle legge igjen varene, så resten av bilen var jo låst. Heldigvis var både lommeboken min og telefonen utenfor bilen sammen med meg, så jeg ringte Lars-Kristian osm satt midt i lunsjen, men det var flaks at det var timet sånn at han kunne komme 30 minutter senere. Så jeg kjøpte meg to store kurver med norske jordbær og fant meg i det. Deretter måtte vi jo kjøre hjem, hente nøkkel, kjøre tilbake, hente bilen. . Ja, i det hele tatt. Surrete og høyst unødvendig, og jeg er så irritert på meg selv, for nå henger jeg sånn etter. Lars-Kristian har jo bursdag i morgen, så jeg holder på med gaven hans nå, vi må ha middag, og så skal jeg bake kake som han skal ha med seg i morgen (den søteste tradisjonen) og etter det er det jo natta? Men vent! Listen min er ikke i nærheten av tom og det hater jeg. Men dette får være et unntak, og ja. Jeg skylder faktisk på graviditeten.

Håper dere har en litt mindre surrete dag enn meg 😉 Vi sees senere eller tidlig i morgen ♥

Ps. Ettersom enkelte innlegg med stor pågang og over 1000 kommentarer forsvant helt tidligere, har jeg nå ordnet med kommentarfeltet slik at dette ikke skal skje. Det du da må gjøre, er å bla deg bakover for å lese kommentarer. Klikk på «older comments» helt nederst, så er det bare å lese som før 🙂

104 kommentarer

 1. Off, håpe du fekk gjort mesteparten på lista di vertfall..

 2. Elsker skoene!! Jeg gleder meg saa sinnsykt til aa shoppe til jeg ikke klarer aa baere mer i Hellas og Frankrike snart!! Naa er det sparebluss i fire uker til foer vi reiser (unntatt bikiner da, det er lov :)) Klem fra solskinnsmelbourne! xoxo

 3. For en hektisk dag. Håper den blir bedre imorgen ! 🙂 jeg elsker bloggen din, er så glad for at jeg begynte å følge den ! 🙂 fått så utrolig mye inspirasjon fra deg ! 🙂 og du er like vakker som alltid !

 4. Nå som det er sommer, bruker du solkrem under foundation fra Glo, eller er det solfaktor i sminken din? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er solfaktor i dagkremen min 🙂

 5. Michelle

  hehehe, uff Caroline, det å løse seg selv utenfor bilen med alle varene inni bilen høres sykt frustrerende ut!! =P jaja, godt at du vet årsaken til at hode surrer litt ekstra om dagen ;D Jeg syns det er så spennende å følge deg nå når du er gravid.. du ser fantastisk bra ut for å være gravid, det skal du ha! <3

 6. haha! da er det bare å glede seg til ammetåka.. ha en fin dag videre! 😀

 7. Haha – gravidtåka tror jeg absolutt eksisterer… Den er ikke så tett som ammetåka da har jeg funnet ut (jeg har faktisk klart å «miste» bilen i ammetåka – Viking redningstjeneste kom og hentet den etter inbrudd og forsøk på tyvkobling tidligere i uka, og jeg driver stadig på å etterforske hvilket verksted de har tatt den til, for det glemte jo jeg å spørre om da de var og hentet) så du har noe å glede deg til… :-O Og ja – jeg har alltid også vært tidenes mest organiserte person.

 8. Hei.

  Hvordan klarer du å gå i sko som er så «høye» bak uten at det gnager på baksiden av ankelen? Jeg kjøpte de hvite og svarte skoene du la ut bilde av fra Nelly her for litt siden, og de er utrolig vonde fordi de gnager sånn over hælene… :-/

  1. Evt. andre som har tips til meg? Utrolig frustrerende å ikke få brukt de fine skoene… 😉

   Tone

 9. Elisabeth

  Jeg vinner. For et par år siden skulle jeg hente noe som lå ganske langt inne i bagasjerommet, så krabbet inn… Døren var ikke helt stødig og smalt igjen, så der satt jeg da. Innelåst i bagasjerommet på bilen med eneste nøkkelen ved siden av meg, og eneste døren som hadde vært åpen var nettopp døren til bagasjerommet. Var en ganske pinlig telefon å ta for å få hjelp. Og jeg var ikke gravid, så kunne ikke skylde på den heller :/

  1. Fotballfrue

   NO! Så ille! Herregud :O

 10. Renate Veronica

  Hahaha, jeg har gjort AKKURAT det samme på Rema 1000!
  Åpnet kun bagasjerommet, og la matvarene og lommeboken oppi ene posen. I det jeg smekker igjen, kommer jeg på at bilnøkkelen lå i lommeboken. Toppen på kransekaken var at hunden min satt inni bilen!
  Stresset ringte jeg NAF, men min bror klarte å finne en ekstranøkkel før jeg bestilte «oppbryting» av bilen… Samboeren min liker IKKE å dra til denne butikken, da han mener at det «alltid» skjer noe der :p

  1. Fotballfrue

   Så ille :O Haha, godt det ordnet seg 🙂

 11. Ingebjørg

  Utrolig nydelig:D!!

 12. Elisabeth

  Så fin du er!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *