Regntungt

For et vær! Her i Siljan blåser det så mye at trærne står vannrett i luften, helt forferdelig! Jeg har likevel nettopp kommet hjem fra en litt lenger luftetur med hundene, men hodeplagg kommer godt med, ellers hadde jeg sikkert pådratt meg floker som jeg aldri ville fått ut igjen. Uansett, nå har vi fått storfint Oslobesøk, her har nemlig forlagssjef Jan kommet, for vi skal ha et kreativt møte HELE kvelden, og så blir han til i morgen 🙂

Se forresten hva jeg fikk i posten i dag! Overraskelse fra Coverbrands som gratulasjon for den lille i magen. Jeg ble så glad! Skal innrømme at jeg har sett en del på disse produktene, så det skal bli gøy å teste. Har allerede noen favoritter som jeg har brukt fra dag én, så jeg tenkte at jeg innen kort tid kunne lage et innlegg om pleiende produkter for den kommende mom to be 🙂 Det kan jo være veldig kjekt med litt tips og en oversikt over slike ting.

Jeg får være litt sosial med de to mannfolka her, nå skal kreativiteten blomstre! Ha en deilig kveld ♥

119 kommentarer

 1. Elisabeth

  Du gløder virkelig for tiden!

 2. Hei Caroline, gratulerer så mye med baby i magen, selvom det er «gammelt nytt» for dere:)
  Gymlærern min har en blogg hvor hun blant annet skriver om trening under svangerskap og som småbarnsmor.. tenkte kanskje at det kunne interessere deg:) Du er jo så flink til å trene! Den heter http://www.cathrineslilleboble.blogg.no

  Lykke til med svangerskapet! 🙂

 3. Caroline

  Jeg må si meg enige med fler ovenfor, på dette bilde (tror jeg) ser jeg at du har fått den såklalte «gløden»! Du har alltid hatt den, men nå syntes jeg det var noe annerledes!! Kjempe flott er du! Jeg ble oppriktig glad og smilende da jeg leste innlegget om at du var gravid! Føler liksom jeg kjenner deg litt etter alle disse årene. Ønsker Lars-Kristian, deg og barnet deres alt godt 🙂 Fra mitt ståsted får dette barnet noen flotte foreldre! Gratulerer så masse til dere begge 🙂 Stoor klem Caroline

 4. Hei! så koselig at du er gravid caroline! og du ser fantastisk ut!! 🙂 tips: Ett annet supert produkt for gravidmager er mama bie fra burts bees! 🙂 Jeg smurte oljen på mage 3 ganger om dagen siden jeg fant ut at jeg var gravid og fikk ikke ett eneste strekkmerke selv om jeg hadde masse vann i kroppen og la å meg tilsammen 23 kg (gips) må jobbe litt med kiloene men slipper iallfall stygge strekkmerke og arr! Oljen trekker seg inn raskt og lukter sitron! 😉 lykke til videre med graviditeten!

 5. Anette Ø

  hei,

  har du teste disse produktene? kunne du skrevet ett innlegg om de eller de andre produktene du bruker? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *