Jean Paul Summer School

annonse

Sommeren er den klassiske tiden for sosiale lag som store fester og ikke minst bryllup, men det er ikke alltid like enkelt å vite hvordan man skal kle seg og oppføre seg i disse anledningene. Det finnes mange etiketteregler og tradisjoner, og da kan det være greit med litt hjelp. Akkurat nå arrangerer Jean Paul en morsom quiz hvor du kan sjekke hvordan det står til med dine selskapsferdigheter. Er du virkelig helt klar for sommerens store arrangementer? Jeg er tydeligvis en selvskreven gjest i ethvert selskap, men jeg skal ærlig innrømme at jeg tok testen to ganger før jeg fikk full pott, så sånn er jeg egentlig bare en fest på fest, ettersom jeg først fikk B. Jeg bommet blant annet på dette med toastmasterens oppgave, av alle ting!

Du kan teste deg selv her 🙂

14 kommentarer

 1. Hei fine deg!
  Jeg lurer egentlig på et veldig… mest sannsynelig sært spørsmål. Hvor mye skal man «tåle» i et forhold? Av at han er sjalusi, av hva han skal bestemme, og typ sånne ting. Vet det kanskje er et rart og uforståelig spørsmål, men hvor langt kan ting faktisk gå før det ikke er greit mer?

  1. Fotballfrue

   Uff, håper du har det bra, kjære deg <3 Du må selv føle på hvor grensen går, han skal respektere deg og at du har rett til et privatliv (som facebook, mobilen din etc.) selv om han er en del av det. Det handler om å stole på hverandre . . Veeet ikke om du ble noe klokere nå? <3

 2. Hei Caroline! Selvom det ikke har noe med innlegget å gjøre håper jeg du kan hjelpe meg. Jeg har laget en video i iMovie, som jeg skal ha over på en cd/minnepinne forså å spille den av på en vanlig PC. Hvordan gjør jeg dette? Eller altså, hvordan lagrer jeg iMovien for så å legge den over på minnepinnen? Håper du kan hjelpe!

  1. Fotballfrue

   Å, dette vet jeg ikke, dessverre :/ Du må helt sikkert konvertere (kanskje til quick time?), men jeg er ikke rette å spørre. Beklager 🙁

 3. jeanette

  Haha får bare C jeg, vet ikke helt hva jeg gjør galt 😉

 4. Jeg får ikke til å åpne linken 🙁

  1. Fotballfrue

   Går du inn via mobil? Da går det i så fall ikke :/

 5. Hei! Jeg er på LCHF og har blitt veldig glad i pannekakene dine. 🙂
  I kveld laget jeg de, men presterte å spise de med litt vanlig syltetøy istedetfor sukkerfritt.. Er alt ødelagt nå?? Kommer jeg til å bli tjukk pga. alt fettet sammen med sukkeret? 🙁 gjør denne utskeielsen at jeg ikke kan skeie ut i helgen?? Superstressa :/

 6. Cecilie

  Det kommer «finner ikke siden du ba om» 🙁 vet du hvorfor? Jeg som elsker slike teite tester;) hehe

  1. Fotballfrue

   Går du inn fra mobil? For da får ikke jeg til heller 🙁

 7. Madeleine Norrman

  Hehe, måtte få bittelitt hjelp av samboeren min på spørsmålene om mannemote, men vi fikk A på første forsøk 😀 Så nå må alle bare invitere oss i selskap, for vi er visst et dream team 😉 hihi. Morsom test 🙂

 8. Hehe, jeg fikk en A jeg også! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tommel opp 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *