Sommerminner

Min morgen. Fullstendig avslappet. Jeg måtte bare ta en halv dag sommerferie i dag, så får kvelden heller bestå av arbeid. Lars-Kristian kom hjem klokken tre i natt, og ettersom han ikke hadde med seg husnøkkel (klassisk oss to å glemme noe så essensielt) så kjørte jeg fra Sarpsborg tidsnok til å kunne møte ham i døren. Skulle gjerne kjørt før, men sånn blir det når du finner ut av det i grevens tid. Lesson learned. Ta alltid med husnøkkel. Uansett. Vi sovnet vel rundt halv fire, så jeg våknet rett før ti og har bare tatt det med knusende ro frem til nå, det har vært helt skjønt, og jeg har tenkt så mye på sommerferiedagene jeg hadde som liten jente og gikk på barneskolen. Selv om det til tider kunne være en altfor lang sommerferie, var det så deilig å være fullstendig planløs og bekymringsløs i to måneder, leke med Elise hver dag, spise piknikk i sivet, leke steinalder i fjellet, spise kornmo med brunost og se dårlig musikkprogram på TV2 om det regnet, syden i to uker med familien. Etter hvert som jeg ble eldre spilte jo andre ting en større rolle, som mitt første kyss, Høysand med venninnegjengen og så sene båtturer fra hytta at mamma og pappa ble bekymret. Jeg er så glad for minnene, de er så fine å ha.

Ønsker dere en fin sommerdag, her setter dagen i gang NÅ, og så håper jeg å få tid til en treningsøkt når kvelden er her.

♥ Dagens sommerminne: Vi skal starte å gjøre klart til prosjekt barnerom.

♥ Dagens sommerklem: Tusen takk til Åshild for tidenes pakke med mørk sjokolade fra down under! Du er en knupp, og jeg har spist meg kvalm allerede. Favorittene akkurat nå er jordbær, kokos og pasjonsfrukt *nam*

79 kommentarer

 1. Hihi, du maa spare litt da 😉 Kan ikke spise alt paa en gang! Men de er saa sykt gode, ikke sant?!? 🙂 Kos deg! Klem tilbake!

  1. Fotballfrue

   JAA 😀 Tusen takk!

 2. Ønsker deg en flott dag Caroline 🙂 Har et lite spørsmål, hvor finner du inspirasjon til barnerommet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har en del klart inni hodet, synes det har vært dødsvanskelig å finne inspirasjon noe annet sted :/

   1. Okei! Det blir ihvertfall utrolig spennende å se hva du får til 😀 Det blir sikkert superfint!

   2. Fotballfrue

    Håper det 😀

   3. Vivian

    pinterest.com! Søk på baby room etc, og det kommer opp masse! Det har vi gjort, og det er så mye fint!
    Gleder meg til å begynne på barnerommet selv! 🙂

    (Hvis ikke, kjøp babyblader; babydrøm, få tak i BAM, foreldre&barn etc, da kan man se på inspirasjon til barnerommet, klippe ut og lage collage :))

   4. Pinterest? 🙂 Supermange søte barnerom der! Masser av inspirasjon.
    Gratulerer så mye forresten 😉

   5. Fotballfrue

    Takk! Jeg har oppretttet en konto der og brukt det litt, men det er likevel ikke heelt det jeg er på utkikk etter, men det er jo bare å lete videre, selvsagt. Kan jo bruke flere timer på bare det :p

   6. Lene S

    Jeg skal ihvertfall stjele litt inspirasjon fra deg:) Regner med dere begynner bitte litt før oss da vi skal på ultralyd 15.juli:)

   7. Sjekk ut bloggen Hvitstil (hvitstil.blogspot.no)
    hun har innredet barnerom flere ganger
    og har mange gode tips 🙂

   8. Ja, er jo litt av hvert der, men mye fint innimellom!
    Og folk har jo boards på alt mellom himmel og jord 😉
    Du har jo fortsatt litt tid på deg, så tenker det blir helt perfekt til slutt! 🙂
    Klem

 3. Kjøp dere nøkkelboks med kodelås. Noe sånt som det her; http://www.sikkerheten-selv.no/product/671/n%C3%B8kkelboks-med-kodel%C3%A5s-for-2-3-n%C3%B8kler Stygg som fy, men veldig realt. Finns i mange ulike utgaver. Vi kjøpte vår på en byggvareforretning / jernvare.

  1. Fotballfrue

   Jøss, så smart 😀

   1. Er genialt! Vi har det selv både hos mamma og pappa 🙂 Genialt med oss ungene somm kommer og går til alle døgnets tider 🙂 Den er også innbruddsikkert, noe som betyr at om noen bryter seg inn i boksen er det det samme som om de bryter seg inn i huset 🙂

   2. Isabelle h

    Vi har en sånn på huset, og den er bare genial..
    Har en mestersvime til samboer, og han glemmer alltid nøkkel;)
    men nå ligger den jo alltid i boksen;)

 4. Åhh, så god følelse jeg fikk av dette innlegget :-)) Begynner å mimre om lange somre hos besteforeldre i Vesterålen, midnattsol og måkeskrik. Å sitte barbeint på trappa tidlig tidlig og snuse inn den salte sjølufta. Lille bestemor i kjole og forkle som ikke visste hva godt hun skulle gjøre for oss, traktorkjøring, hesjing og bading. Dette er mange år siden, og de er borte nå. Takk og lov for minner – de har vært med på å forme oss…:-)

  1. Fotballfrue

   Å! Deilige sommer <3

 5. Glemmer alltid husnøkkelen selv, haha. Men et spørsmål… Hvor har du kjøpt den røde t-shorten du har på i bildet?

 6. Ahhh, barnerom <3

  Vi malte hele rommet helt rosa, haha! Er en ganske lys rosafarge da 🙂 Også har vi hvit seng, en hvit stol og sengehimmel. Og en kommode med smykkeskriv, bokstaven hennes, noen hjertesteiner, en stein det står jeg elsker deg på, og et skilt som det står "never run faster than your guardian angel" på, OG vimpler som er hengt på veggen 🙂

  Er jo bare så utrolig koselig å gjøre klart alt til babyen kommer <3 Det er det eneste jeg savner med å være gravid: Ha muligheten til å slappe fullstendig av, og å gjøre klart alt til hun skulle komme 🙂

 7. Åh, nå fikk du meg til å tenke på barndommen, så trivelig, og nesten litt rørende! Stas å tenke på at om noen år så har dere et lite barn som skal starte på sin barndom, tipper det blir fantastisk! Dere kommer til å bli kjempefine foreldre:-)) Masse lykke til i framtiden, jeg gleder meg til å følge dere <3
  Håper tirsdagen din blir fin!
  Klem fra nordmøre :-))

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre! Tusen, tusen takk 🙂

   Klem tilbake 🙂

 8. Charlotte

  Hei Caroline! Jeg lurte på om du kunne lage en skoguide for sommersko til oss høye jenter? Jeg vil også gjerne gå i lekre, høye sommersko, men ikke med 10cm hæl, kanskje 5cm, men det er så utrolig vanskelig å finne. Hadde blitt superglad for et slikt innlegg 🙂

 9. Margrethe

  NAM! Sjokolade og jordbær er den perfekte kombinasjon! Ha en fiiin dag <3

 10. Gode Caroline! På en eller annen måte får du meg alltid i litt bedre humør en det jeg var før jeg leste innlegget. I går sa jeg opp jobben pga mye uenigheter og i dag våknet jeg opp med en forkjølelse som var kommet over natten. MEN takk lov for at det er sommer og at en kan lage nye sommerminner, kanskje årets sommerminne blir en god og ny jobb! Det håper jeg på. Men aller først drar jeg på hytta og glemmer alt som heter jobb og hverdagsliv! Problemene kan vente litt av og til, kan de ikke?

  1. Fotballfrue

   Det kan de så absolutt! Det høres ut som du fortjener et pust i bakken nå, så nyt dagene med knusende ro og samle masse, ny energi, fine deg!

   Mange klemmer 🙂

 11. Elisabeth

  Hei Caroline!
  Jeg har ikke skrevet så mange kommentarer til deg tidligere, men er innom bloggen din ofte og leser.
  Jeg må bare få si at du har gitt meg så mye inspirasjon på så mye. Både når det gjelder sko, sminke, mote, trening og interiør. Men kanskje aller mest på hvordan du er som person og hvordan takle ting i hverdagen, både medgang og motgang. Du virker som ei veldig positiv og reflektert jente som ikke har noe vondt å si om andre, og det synes jeg er så veldig bra.
  Du skriver utrolig bra og har en innstilling til livet som jeg mener mange burde tatt lærdom av. Det er så mye baksnakking og nedsnakking om andre i både media og i hverdagslivet generelt. Hadde bare alle kunne tenkt litt mer som du. La andre mennesker bare få være slik de, enten de er tynn, tykk, sjenert eller linselus. Jeg har iallefall tatt innover meg dette og liker ikke å snakke dårlig om andre mennesker for det er ikke så vondt for den det gjelder.
  Og så må jeg få gratulere deg så mye med graviditeten! Ingenting er som den følelsen du går med nå, spenningen, går alt bra, blir det gutt eller jente? Hvordan ser h*n ut, hvem ligner h*n på? Første gangen er bare den beste, alt er så nytt og ukjent. Men likevel så trygt og godt. Gled deg til de første sparkene, hvis de ikke allerede har kommet. Det er en ubeskrivelig følelse. 🙂 Og gled deg til fødselen Caroline 🙂
  Unner deg alt godt framover, og gleder meg til fortsettelsen.

  Stor klem fra en trebarnsmor i trettiårene som synes du har mye å komme med 🙂

  1. Elisabeth

   Skulle selvfølgelig stå: «for det er så vondt for den det gjelder» (fjern Ikke).

  2. Fotballfrue

   Så hyggelig at du tar deg tid til å kommentere, det setter jeg stor pris på! Tusen takk 😀 Og tusen takk for fine ord <3 Glder meg så enormt mye til å kjenne babyen der inne, føølte jeg kjente noe forrige uke, men da ville jeg vel kjent det ganske kjapt igjen? Så det var sikkert bare innbilning :/

   Stor klem 🙂

 12. Ååh sommerminner ♡

  Sjekk ut siden «tips og inspirasjon til barnerom» på Facebook! Det er så utrolig mye fine rom og smarte løsninger 😀

  Ha en fin dag ♡

 13. jeanette

  Ha en fantastisk dag, caroline!

 14. Marita Ø

  Åå, kornmo med brunost 😀 Det er gode minner her også! Håper dagen din blir fin 🙂 Her startet den allerede halv 6 i dag, selv med treningsfri på planen og fri fra sommerjobb . . Nesten galskap :O Haha!

  1. Fotballfrue

   :O Så deilig! Der har du meg i morgen 😉

 15. Er helt enig i det du skriver om at alt så bekymringsfritt da man var ung. Da var du ute hele dagen, syklet, badet, var med venner, spilte ballspill, med mer. Nå er det jobbing hver sommer unntatt en uke til varmere strøk (obligatorisk, siden været i Norge er så ustabilt). Skulle gjerne hatt tid til å lese mer, trene mer, skrive mer, besøke familie mer, men tiden strekker ikke alltid til. Enkelte dager prøver jeg å få til mest mulig på en dag, men når kvelden kommer kjenner man at man er sykt sliten. Å få til en balanse er vanskelig synes jeg. Du er jo superwoman enkelte ganger! 🙂

  Lykke til med barnerommet!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, det var tider. Deilige tider! Men det er det jo nå også, bare på en litt annen måte 🙂

   Klemmer!

 16. Herlig med sommerminner fra barndomen, har lov å drømme oss litt tilbake av og til! Tenk neste sommer, da blir det nok mangen herlige minner med en liten i familien! Lykke til med barnerommet, gleder meg til å se!
  Klem Lene

 17. Jeg hadde fødebagen klar fra uke 25…. rommet også…. det er ikke noe mer spennende enn fødsel!

  Jeg hadde min barndoms sommerferie på Otteid, en liten campingplass uten kiosk men med mange fantastiske mennesker. Hver sommer frem til jeg var 16 år, fisking med mark, småbåter med 4 hestekrefter, donaldblader på stranda og krepsing på natta. <3

  Jeg kommer fra behandling og har tenkt til å ta to store ruter mørk sjokolade til kaffen min . Fordi jeg ikke slo han i dag heller!

 18. Camilla

  Så fin topp! Hvor har du kjøpt den?

 19. Hei! Gratulerer så mye til deg og dine kjære med en liten i magehuset<3 Jeg må bare spørre hvor den collagegenseren er i fra? Den var utrolig fin!

  1. Fotballfrue

   Det er en tee fra BikBok 🙂

 20. Unner deg virkelig å slappe av litt <3 selv om jeg vet hvordan du har det når det gjelder energien (er veldig lik deg selv) er det jo godt å ta det litt med ro en halv dag også 🙂 Gode minner er gull verdt! Ha en fin dag videre Caroline 🙂

  Klem ♥

  1. Fotballfrue

   Ha en fin dag du også, skjønne! 🙂

   Klem 🙂

 21. Nam, sjokolade! Liker den mørke med chilli best 😀

  http://inamakeup.blogg.no

 22. Dette er et litt random spørsmål, men siden du handler så ofte fra utenlandske sider, tenkte jeg at du vet sikkert råd 😛 Jeg har bestilt klær fra england for over 200 NOK, ifølge den der tollkalkulatoren ble den totale summen ca 264NOK eller noe, etter toll og med frakt. Men, så kom jeg over den her siden: http://www.posten.no/produkter-og-tjenester/fortolling/fortolling-privat . Hva betyr dette? Må jeg betale enda et gebyr ETTER nettbutikken, frakt OG toll?! Og kommer tollen som regning i posten, eller betaler jeg når jeg henter pakken?

  Syns det er helt på trynet at det bare går an å handle for 200kr før du må ut med flere hundre kroner for å faktisk få det hjem, spesielt når de har såå mye finere ting i utlandet 🙁

 23. Karoline

  Hei! Jeg skal kjøpe en sherri hill kjole til min bestevennen bryllup, men er så usikker på str.. Hvilken str har du? Jeg er veldig lik deg i kroppen, så hadde vært til stor hjelp 🙂

  Gratulerer så masse masse masse med graviditet!! Blir skikkelig ba
  selv jeg 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har strl. 0 🙂

 24. Hei! Spiser du supermat, isåfall hvorfor eller hvorfor ikke?
  Takk for inspirasjon:-)

 25. Kristine

  Bladde gjennom bloggen din for å finne oppskrift på fiskegratengen din som jeg har blitt anbefalt 🙂 kom da over ett innlegg om helsematen, hva skjedde egentlig med det prosjektet?

 26. Så fin tskjorte:) hvor har du fått tak i den?

 27. susanne

  Ha en fin dag Caroline:) minner er viktig å huske og tenke på. Stadig ser jeg tilbake både på minner med gmle venner som jeg ikke har så god kontakt med,hvordan jeg pleide å snike meg ned til mormora til bestevennen min for å spise pannekaker selv om jeg visste at jeg hadde melkeallergi og kom til å kaste opp maten nesten med en gang 😛 hehe Minner får deg til å smile selv på tunge dager.
  Lurte på en ting, kunne du ha lagt ut ett fullstendig treningsprogram som du pleier å ha på elixia for hele kroppen? evt overkropp? prøver å hente inspirasjon til nye øvelser;)

  1. Fotballfrue

   Haha, uff :p Men ja, det er så sant! Det er så viktig å ikke glemme 🙂

   Jeg har lagt ut noe ala her: http://fotballfrue.no/2012/06/05/de-mest-effektive-ovelsene-for-kroppen/

   Stor klem!

 28. Vil det si at dere vet kjønnet på babyen nå som dere skal planlegge barnerom? 🙂
  Gleder meg masse til å følge med på bloggen fremover, du er til stor inspirasjon!!

 29. Hvor er den collagegenseren/sweatshirten i fra? 🙂 Den var utrolig fin!

  1. Fotballfrue

   BikBok 🙂

 30. Kristin

  åå, koos deg fine deg ^^ Hvilket merke er kaffekoppen? De er så utrolige fine 🙂

  1. Fotballfrue

   Green gate 🙂

 31. Hvordan er det med forskjell i karbohydrater på vanlig sjokolade og mørk? Er det greit for en med ditt kosthold å spise den mørke pga kakaoinnhold? Du bør forresten prøve den fra Lindt som heter creme brulee, nam!

  1. Fotballfrue

   Creme bruleee har igjen mye sukker, så den ville jeg ikke spist, i hvert fall ikke «hver morgen», men i helgene er det jo helt ok. Karbohydratene i lys sjokolade er veldig mye tilsatt sukker, i mørk er det mer naturlig og MYE mindre tilsatt sukker.

   1. Yvonne

    Oki, takk for svar 🙂 da blir den bare i helgen for meg!

 32. Charlotte

  Hei, og gratulerer så mye med baby på vei! 🙂 jeg jobbet tidligere på en interiørbutikk for barn i Haugesund som selger utrolig mye fint interiør til barnerommet. Legger ved en link med inspirasjonsbilder fra nettsiden deres, det absolutt verdt en titt! Husker jeg pleide å drømme meg bort til innredning av et fremtidig barnerom når jeg var på jobb 😉

  Her er linken med inspirasjonsbilder: http://kidsroom.no/Inspirasjon.html

  Lykke til videre i svangerskapet, du ser strålende ut! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   Klem!

 33. Nikoline

  Gratulerer så mye med baby i magen! Gleder meg til å følge deg videre i de neste spennende månedene 🙂
  I det siste er det flere blogger som har tatt opp temaet retusjering blant bloggere. Hvordan stiller du deg til dette? Retusjerer du dine bilder og evt i hvilken grad syntes du er ok?

  1. Fotballfrue

   Jeg synes det er veldig synd. Jeg retusjerer ikke mine bilder, det ville nok ikke sett helt bra ut, jeg har ikke tid eller skills til det 🙂 Den eneste retusjen jeg gjør, er å stille på farger etc. Har også prøvd å glatte ut hud når det har vært veldig nære bilder i forbindelse med sminkeinnlegg, synes små, små brynhår for eks. er litt ekkelt såpass close, men det har vært så tydelig at jeg da har vært helt ærlig på at jeg har gjort det 🙂

 34. Vibeke Wågsæther

  http://www.jernia.no/produktkatalog/en-sikker-las-til-boligen kjøp denne! Så får du aldri problemer med å glemme husnøkkel igjen. Har den selv, fungerer kjempebra!:)

 35. Kjære Caroline:) har fulgt deg i mange år! Jeg ville bare ønske dere alt godt med graviditeten og tiden fremover:) å gratulerer så mye til dere begge! Siden dere får november barn vil jeg gjerne strikke noe til dere, så hvis du sender adresse på Mail så hadde det vært supert:) i dette øyeblikket sitter jeg i Tyrkia å koser meg med å se bak i arkivet ditt! Klemmer fra julie:)

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig, Julie! Tusen takk 😀 Og god ferie <3

 36. Har du begynt å få mage nå?:)

  1. Fotballfrue

   Nei, den er fortsatt bare synlig heeelt der nede, så med klær er det ikke synlig. Men den har kanskje vokst litt mer der nede enn forrige uke? Tenkte å poste et bilde når jeg er halvveis, da har det sikkert skjedd noe, er jo 2 uker til 🙂

 37. Du får en jente! 🙂

 38. yaya nova

  må bare rose deg for at din blogg er bare best! jeg har følgt deg siden 2009 og blir aldri lei! du er bare så flink og man kan se at du verdsetter arbeidet ditt så utrolig mye. du er så flink! jeg tror jeg hadde blitt så starstruck om jeg møtte deg en dag hehe og jeg er 25 år, tror jeg hadde blitt helt fjortis om jeg så deg:)

  GRATULERER så mye med graviditeten 🙂 og i og med at jeg har fulgt deg såpass lenge vil jeg også si grattis med at du får så mye ferie med Lars-Kristian iår 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre! Det er så koselig at du sprer solskinn i kommentarfeltet mitt, tusen takk 😀

 39. Hei!

  Ville bare gratulere dere så mye med graviditeten, det er virkelig en magisk tid. Å lese det du skriver denne sommeren bringer meg 17 år tilbake i tid, da jeg ventet min eldste sønn.
  Hvilken sommer…like langt som du er på vei nå…jeg husker sangene som ble spilt på radioen, båtturer i Oslo-fjorden og toppløs bading hi hi,( vi gjorde det i 1995;) Følelsen av at dette er den siste sommeren med bare oss to, det ukjente livet som foreldre lå foran oss, skummelt og spennende, ventetid….
  Også magen som ingen kunne se, den kom jo aldri;) Men jeg visste, vi to visste, at inni der svevde en liten astronaut:)

  Nå er jeg 37 år og lykkelig mamma til 3 hockeygutter;) I dag har jeg og mannen vært i ishallen og sett 17-åringen vår trene med A-laget i klubben, hjelp som tiden går! Men den sommeren i 1995, den glemmer jeg aldri, den minnes jeg som den beste av dem alle, et veiskille i livet:)

  Nyt hver dag kjære du, og ta vare på tiden, dere har så mye godt i vente:)

  Gleder meg forresten til å se antrekkene dine denne høsten, mammabukser eller ei;)

  Ville bare tipse deg om svenske baby-blader, de er det flere av på Narvesen etc. Hadde helt dilla på disse bladene jeg;)

  God sommer til deg, mannen og magen:)

  Stor klem fra Monica

  1. Fotballfrue

   Å, så skjønt! Vet ikke hva vi skulle gjort uten disse minnene <3 Tusen takk for tips, var faktisk på Narvesen i går og kjøpte med meg to danske, stor stas 🙂

   Klemmer og good sommer <3

 40. Kine Berge

  gratulerer så masse med graviditeten Caroline og LK 🙂

  har så mange gode sommerminner !

  – Croatia * 2 , roadtrip til Italia gjennom Slovenia
  – Spania i 3 uker med en venninne
  – Bulgaria, Sunny Beach 2012 ( skal tilbake allerede om 6 dager :-D)
  – treningsleir med fotballen i Tyrkia
  – Hellas med kusina mi
  – Qatar med mamma,pappa og siss
  – alle turene til Florø. Sitte på en øy med familie og venner med nykokt krabbeklør, loff, majones, sitron og reker 😀 (sikler bare ved tanken på det akkuratt nå)
  – alle de 10 årene på rad familien min reiste på båttur i 3 uker i Sverige. vi bodde 10 stk i en liten båt.. haha trangt men dødskoselig. har sååå mange gode minner fra båtturene

 41. Jeanette

  Litt fri er alltid lov, iallfall etter en sånn hektisk natt 🙂

  Når det gjelder interiør er du jo så flink, så jeg tipper barnerommet blir fantastisk! 🙂 Gleder meg til å se!

  Selv har jeg leilighet, uten barnerom foreløpig (langt frem i tid, student som jeg er!), og elsker interiør. Har hatt en ganske romantisk stil, men nå heller jeg mye mer over på «nordisk» og «industrielt», så holder på med en liten transformation 😉 Har såå lyst å lage meg en tvbenk av paller. Hihi. Med hjul på- og aller helst bare lakket så den beholder trefargen. Er jo så masse fin inspirasjon på nettet- jeg googler og drømmer meg vekk hele tiden!

  Ha en fin natt 🙂 Gleder meg til oppskrifts- onsdag 😀

 42. Mariell

  Hei Caroline! Tenkte å tipse deg om at det er en gruppe på facebook som heter «tips og inspirasjon til barnerom» hvor folk kan legge ut og dele bilder. Er urtolig mange fine rom, og skal vedde på at du blir inspirert der. (Er ikke jeg som har opprettet gruppen, men tenkte bare å tipse deg). Så utrolig koselig at du får november baby, jeg fikk selv ei jente i november 2012. Ble masse inne kos i kulden forann peisen med den lille <3

 43. Mmmm den sjokoladen kjøpte jeg nylig 🙂 Var god den, men neste gang vil jeg prøve den med mint.

 44. Når du nå er gravis og skal lage et barnerom. Du skal vel ikke da miste walk in closet ditt? Hadde vært trist, men skjønner om du må i og met at en liten baby kommer snart 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, vi har 4 soverom, hvor ett er vårt soverom, ett er walk-in og to er gjesterom, så det blir det ene gjesterommet. Ingen rører the closet 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *