Siden sist @fotballfrue

Denne uken har handlet mye om designet mitt for Tailor Heaven, det var så viktig å få ferdig kjolen til ELLE sin sommerfest på torsdag, og jammen klarte ikke de flinke damene å få til dette med glans! Det er jeg så takknemlig for, ettersom jeg ombestemte meg og gjorde endringer helt i siste liten. Gleden var derfor stor da kjolen var hos meg på tirsdag kveld, samtidig som skoene mine fra Red Valentino ble levert. Har selvsagt oppdatert instagram denne uken også, og bildene er noe preget av både dette og det at jeg ENDELIG fortalte dere den fantastiske nyheten om at vi skal bli foreldre. Det føles fortsatt helt uvirkelig for meg å både si dette og å skrive dette, så jeg synes nesten det er litt skummelt at såpass mange vet det *hjertebank*

Følg meg gjerne på instagram, det blir sikkert litt mer babystuff der enn her akkurat nå i starten, har ikke helt bestemt meg for hvor ofte jeg vil snakke baby her inne, ønsker jo ikke å ta helt av, selv om jeg egentlig har veldig lyst til det. Det er jo så fantastisk spennende og veldig gøy, men jeg har forståelse for at ikke alle synes det, og ønsker samtidig å holde det fokuset på bloggen som er her fra før av. Men en grei blanding skal det nok bli likevel.

1. Shoegasm! Disse fra Red Valentino har jeg ventet lenge på, og da de kom for salg var det ingen tvil. De MÅTTE bli mine. I tillegg var det disse jeg hele tiden hadde i planene som tilbehør til kjolen min. 2. KJOLEN er her *gledeshyl* 3. På plass hos frisøren for å bli hårfin før festen. 4. Jajajaja, jeg lover at dette er de siste bildene på en stund. Men jeg vil så gjerne bruke den igjen og igjen og igjen og igjen. . 5. Rund seng på Royal Christiania! Haha, dødskult! Og jeg sov så godt 🙂 

6. Morgenkåpe på hotellrommet er kanskje noe av det beste som finnes. 7. Espresso til frokost var et must, for selv om jeg ikke festet dagen før, kjentes det jammen sånn ut. Jada, jeg holder meg til 1-2 kopper om dagen. Maks! 8. Babydrøm. Oi, som jeg elsker disse bladene! Skulle bare ønske de kom ut oftere. Det neste tror jeg kommer i august, men flere rekker jeg ikke få med meg før jeg føder. Ok. DET var rart å skrive. 9. Ronaldogutten hos veterinæren 10. Enkelt og greit på en fredag: Fondue! 11. En av ukens to lange løpeøkter på 12 km. Men jeg tar det ganske rolig. 12. Er det rart jeg elsker disse skoene? Perfekte til en november-baby! 12. Tre favoritter blant flere i veskesamlingen. 13. Søndagsantrekket, avslappet og klar for å lade opp til en ny uke. 

I skrivende stund (forhåndsskriver dette) sitter jeg faktisk på Horten-Moss fergen, oppdaterer dere og følger samtidig med på VG Live. Håper ODD vinner i dag! Jeg er på vei til mamma og pappa som kom hjem fra Hellas tidligere i dag, det blir så lenge mellom hver gang, så jeg utnytter muligheten 🙂 Vi skrives derfra! Håper dere har hatt en deilig helg ♥

Jeg har forresten trukket vinneren av onlineformals-konkurransen! Dette ble helt tilfeldig, for det var jo så mange av dere! Den som trakk det lengste strået ble *trommevirvel* Karen Borge Wischuf! Du kan altså velge deg en kjole til hele 300 dollar inkludert grati frakt fra den magiske nettsiden. Hjelpes meg, så heldig du er! Håper du blir glad nå 🙂 Jeg skal videreformidle kontaktinformasjon til onlineformals, så tar du den videre prossesen med dem. Gratulerer så mye, søte du!

112 kommentarer

 1. Den kjolen er helt utrolig nydelig 🙂 Ble litt lei meg naar jeg ikke vant Online formals, men det var vel aa haape paa naala i hoystakken 🙂 Det positive er jo at naa maa jeg paa kjoleshopping til bryllup i Norge – tjoho! Kan ikke klage akkurat 🙂 Ha en flott uke, her er mandagen allerede godt i gang, med to do list og ukeplanlegger foran meg og kaffekoppen innen en armlengdes avstand 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Å, så synd! Det ble som sagt helt tilfeldig :/ Du må være med neste gang også 🙂 Så merkelig at dagen din er godt i gang og vel så det når vi legger oss :p

   Klemmer!

 2. Camilla

  For min del med du gjerne komme med mye babysnakk, blir så gøy å følge dere i den nye tilværelsen som foreldre, tror kanskje det er nesten like rart for oss lesere å tenke på at dere snart får en baby!;)

 3. Charlie

  Hehe, bare vent Caroline, når babyen kommer så er det plutselig ingenting annet enn baby i tankene dine og ingenting annet hverken betyr noe eller interesserer deg (iallfall den første tiden), du vil ikke tro hvor mye man forandrer seg når en får barn! Med andre ord vil du ikke kunne unngå baby-snakk, heldigvis, for det elsker vi jo! 😀 Også vil jeg bare si, du trenger ikke ta hensyn til leserne dine når du plutselig har lyst å legge ut et baby-innlegg, for du må virkelig NYTE denne graviditeten, denne tiden kommer aldri igjen hvor du og LK er alene og gleder dere så over deres første barn. NYT DEN og kom med sporadiske baby-innlegg når du måtte ønske 🙂

 4. Veronica

  Jooo, du må skrive masse om baby 🙂 🙂 Er jo så koselig!!

 5. Jeg tenker jeg kanskje er i mindretall nå, men for min del er det helt greit om du _ikke_ tar helt av med babysnakk.
  Jeg er så utroolig glad på dine vegne, ikke misforstå, -det er bare et vanskelig tema for meg. Og bloggen din er for meg et «fristed» fra ting som kanskje ikke er så greit. (Oj, nå ble jeg litt personlig her, -det var ikke helt meningen.) Men samtidig, om det er det leserne dine ønsker, og du selv er komfortabel med å dele, så er det jo det helt greit 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg kommer ikke til å ta av, det lover jeg! Fortsetter som før, så krydrer jeg litt her og der 🙂

 6. Hei caroline 🙂 Stemmer det at kaffe eller espresso før morgenkardio øker fettforbrenningen? Er fettforbrenningen også mer effektiv viss jeg ikke spiser noe før treningen, men venter til etterpå? Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Det siste stemmer er jeg ganske sikker på, men det første vet jeg ikke :/ At det gir en kickstart er i hvert fall ingen hemmelighet 🙂

   1. Tina A

    Når det gjelder kaffe og espresso, har jeg også hørt at det øker forbrenningen, men at denne effekten forsvinner om kroppen er blitt vant med kaffen/om du drikker kaffe til vanlig.

 7. Johanne

  Gjerne MASSE babyinnlegg!! 🙂

 8. Michelle

  Fine bilder og veldig fine bilder av deg her, alle sammen :))

 9. For min del må du gjerne skrive om babyen, synes det er såå koselig å lese om 😀

 10. Håper det blir masse babysnakk!:-D
  Er jo bare gøy! Og en så stor del av deg nå.
  Vanskelig å IKKE rope ut og snakke om det:-)
  Håper det blir en like stor porsjon mamma som det er trening, mote og skjønnhet på bloggen:-)

 11. JA til babysnakk og babyoppdateringer! Ikke mammablogg, men hverdagsblogg hvor graviditeten og et barn vil ha en naturlig plass:)

 12. joooo vi vil høre babysnakk 🙂 elsker babyer! 🙂 og lister… hehe. Hadde blitt veldig glad om du kikket innom min blogg også, den er overhodet ikke lik din :p syvuker.blogg.no
  Men egentlig vil jeg heller ha en baby-blogg…. sukk… du er heldig 🙂

 13. Gratulerer så mye med den herlige nyheten 🙂
  Jeg forstår godt at du vil skrive om babyting, det er jo så absolutt en stor del av hverdagen din nå, og enda mer fremover. Det er jo bare enda en glede, og spennende å lese om 🙂

 14. Hei:-) Lurer på om du spiser supermat? Hvorfor eller hvorfor ikke?

 15. Jeg vil GJERNE at du poster «babyinnlegg»!!! Det er jo SÅ koselig! Du postet jo masse rundt bryllupet ditt, så hvorfor ikke poste babystoff?

 16. Jooooda, ta helt av du. 😉 elsker babytalk. Håper formen deres er tipp topp, lykke til på ultralyden. Gøy å hilse litt på den lille i magen <3

 17. Gratulerer med en liten på vei! Nytt graviditeten og forberedelsene! Dere har så mye og glede dere til. Jenta mi blir snart 3 og er uten tvil det beste som noen gang har skjedd oss!

 18. Benedicte Andreassen

  Babysnakk <3 <3 🙂

 19. Ida Emilie

  Hei!
  Gratulerer så mye med den lille i magen. Du ser helt fantastisk ut. Jeg har et spørsmål? Jeg er en jente på 2 år, de siste tre årene har jeg gått opp så mye som 13 kilo 🙁 Vil gjerne ligge på rundt 60 kg, er 168 høy! De siste to ukene har jeg spist kjempe sunt og magert! Fått i meg rundt 1500 kcal om dagen og har en aktiv jobb, men vekten rikker ikke på seg.. ???? Noen tips til hvordan jeg skal få litt fortgang i dette? Jeg spiser mest proteiner og nesten ikke karbo.

  1. Fotballfrue

   Hmmmm.. Du veier jo overhodet ikke mye og du spiser heller ikke for mye, så jeg vet ikke. Mye mulig du enten må starte å trene eller kutte litt ned på kcal.? Jeg er virkelig ikke flink til dette, beklager at jeg ikke kan hjelpe deg noe særlig :/ Jeg ville jo spist mer fett om jeg var deg, men da må du kutte noe annet om du skal holde kcal-inntaket nede.

   1. Ida Emilie

    Ja, må nok starte med mer trening! Er bare så vandt til at vekten raser ned så fort jeg spiser litt sunnere. Men, forbenningen min har nok gått veldig ned de siste årene 🙂 Prøvd meg på lavkarbo før, men er så dumt hvis man tar seg et glass vin i helgen (så føler jeg at jeg ødelegger alt) Tusen takk uansett 🙂 Går nok rette veien etterhvert. Veier ikke så mye nå, men greit og ta det nå før det går for langt! Hehe! Gleder meg masse til og se at magen din vokser!

 20. ida emilie

  Haha, jente på 22 år..

  1. Fotballfrue

   Hehehe :p

 21. Baby snakk er jo bare koselig.Det er jo en del av deg nå,å vi som leser følger jo deg for hvem du er.
  Håper du fortsetter med det <3
  Ha en strålende dag 😀
  Klem fra Hauge på Rolvsøy som nå koser seg i Spania i 2mnd 😀
  God sommer.

 22. Tillykke med babyen! Vil rigtig gerne høre en masse om den og graviditeten!
  Knus fra en læser i Danmark

 23. Jeg kan ikke tro mine egne øyne!!! Har desverre ikke hatt internett siden igår tidlig, så har ikke sett dette før nå! :):) jeg er helt i skjokk, og tårene renner!!! 🙂 Dette betyr så utrolig mye for meg Caroline, tusen tusen hjertelig takk 🙂 Jeg vet ikke hva jeg skal si, dette er helt uvirkelig!! Har ikke vunnet en konkurranse før i hele mitt liv! 🙂 Dette er det beste som kan skje meg og jeg er virkelig såå heldig! 🙂 Når jeg får kjolen skal jeg ta bilder å sende til deg, sånn at du kan få se, det hadde vært kjempekult om du ville gjort 🙂 TUSEN TAKK KJÆRE CAROLINE!!! 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 24. Charlotte

  MASSE babyinnlegge og snakk! Hehe. De fleste jenter elsker jo babyer, og jeg vil tro at mange av dine lesere er i 18 år og oppover i din alder osv, og da tror jeg mange veldig gjerne vil høre fra en de kan gjenkjenne seg litt i hvordan det faktisk er å bli mamma for første gang. Mange av de typiske mammabloggene er jo unge mødre som blir gravide med uhell osv. Du er liksom litt mer «normal», misforstå meg riktig! Hehe 🙂 Er nok mange som er i dine sko også som gjerne vil følge med, eller så er det nok mange jenter som har totalt baby cravings selvom de ikke skal ha barn med det samme! Jeg selv er 21 og langt fra babyklar, men vil veeeldig gjerne lese om det fordet! Morsomt at du og Blondinbella er gravide samtidig, syns hun har en god dose med baby i hennes blogg, men kunne gjerne vært mer! 😀 Fortsett med de samme temaer som før, bare legg inn et babytema også! 😀

 25. Ja takk til baby snakk! Er jo SÅ koselig!!! 😀 Lov å ta av litt altså 😉

 26. Jeg synes det er så gøy og utrolig koselig at dere skal bli foreldre, jeg virkelig gleder meg på deres vegne! 🙂 jeg hadde ikke hatt noe i mot at du skrev en del om hvordan graviditeten din oppleves 😉 du kommer til å se nydelig ut med gravidmagen din utover høsten 🙂

  Klem.

 27. Synes du skal skrive mer om baby her:D!!!

 28. Happy Monday Caroline! Adorable insta moments! The last pic is great!:) Kisses! xo

 29. Ang det at du skal skrive om baby her eller ikke:) Det er jo en veldig stor del av deg nå, derfor synes jeg ikke at du skal føle at du ikke kan skrive så mye om det her:) Jeg tror at de som leser bloggen din, liker og lese om deg og derfor også liker at du skriver litt om babyen din:) Men dette må du føle på selv:) Ha en fin og akriv uke!

 30. Jeg vil gjerne at du skal skrive mye om babyen, synes det er så spennende og ikke minst utrolig koselig 😀

 31. Kan først si at det er bare koselig med baby-blogging!
  Også lurer jeg veldig på hvor toppen på det siste (nederst til høyre) bildet er fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *