Bli en beach babe: Must i strandvesken

annonse 

Selv om du ikke trenger noe særlig sminke i strandvesken, er det likevel enkelte produkter som er kjekt å ha med seg når du skal være en hel dag blant vann og sand, som solkrem, leppebeskyttelse, tøffe solbriller og vannfast mascara. Flere av mine favoritter på denne fronten har jeg nevnt tidligere, men jeg tenkte likevel det var greit med en liten update, i tillegg til at jeg nå har en rabattkode å dele 🙂

 ♥ Solbeskyttelse til leppene: Fresh Lips fra Ole Henriksen er utrolig god å ha med seg i strandvesken. Den gir fuktighet, er pleiende og beskytter leppene mot solen med spf. 15 i tillegg til å dufte av deilig menthol. Flashback til barndommen og mentholathum på høyt nivå!

 ♥ Solbeskyttelse til kroppen: Jeg ELSKER Le Tan, og hovedsaklig Le Tan Coconut, ettersom kokos + Caroline = sant. Det lønner seg alltid å bruke høy faktor i solen, og selv foretrekker jeg spf. 30 i ansiktet og spf. 15 på kroppen samt 30 utsatte steder. Solfaktor 30 har kommet i ny forpakning siden sist, denne flasken er litt kjekkere enn tubeversjonen. Solfaktor 15 finner du her og solfaktor 30 her.

 ♥ Solpudder og en god kabuki brush: Det kan være greit å vaske seg kjapt i ansiktet og kanskje dra over med et lag solpudder før du for eksempel skal bevege deg fra stranden til lunsjbordet. Mitt favorittsolpudder er og blir Too Faced sitt Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder. Hello, eat me! Dette dufter HELT amazing av sjokolade, det står til og med do not eat bakpå *haha* og det med god grunn. Denne dufter ikke bare godt, men gir også en nydelig og solkysset glød. Jeg bruker fargen Chocolate. Når det gjelder børste å påføre med, er det kjekt med en som har lokk, og da er nyheten fra Everyday Minerals perfekt for dette. Den finner du her.

♥ Vannfast mascara: Denne er den beste etter min mening, og jeg har prøvd mange. Drysser ikke og sitter hele dagen, selv om du er på stranden og bader. Jeg liker børsten på den veldig godt, du kan fint påføre flere lag uten at den klumper. Finnes her.

♥ Solbriller: Nå har Coverbrands fått in Le Specs og dette merket er helt rått! Ikke minst er prisen er overkommelig i forhold til veldig mange andre merkebriller med samme kvalitet, disse gir 100 prosent solbeskyttelse. Le Specs har raskt etablert seg som et av de mest kjente merkene på solbrille-markedet akkurat nå, og kjennetegnet er de fargede glassene som har blitt så populære. Selv har jeg 3 modeller av brillene, to tøffe og en som er mer klassisk og elegant.  

Hey Macarena / Half Moon Magic Black / Half Moon Magic Tan Pink

Sjekk ut hele utvalget av Le Specs her.

 ♥ Beach Mist er kult å ha for deg som ønsker en tilfeldig strandlook, og Maui Wowie fra Philip B er perfekt for nettopp dette. Denne sprayen gir volum og hold, men beskytter også håret fra solen ved hjelp av blant annet kokosolje. Jeg bruker ofte denne om jeg skal lage en messy fiskebeinsflette, som i dette innlegget.

Som nevnt øverst i innlegget vanker en rabattkode for dem som ønsker å teste noe av dette 🙂 Koden FOTBALLFRUE gir hele 20 prosent på alt i innlegget minus solbrillene fra Le Specs. Koden varer ut fredag 28. juni ♥

95 kommentarer

 1. Veldig fint innlegg 🙂
  Åå, du er så vakker 🙂 Elsker det lange og fine håret ditt 🙂
  Ønsker deg og Lars Kristian en god sommer! 😀

  1. Fotballfrue

   Så koselig at du likte det, disse solbrillene er jo helt rå! Tusen takk, veldig god sommer til deg også <3

 2. De solbrillene var amazinge! Spesielt de gjennomsiktige, love them 🙂

  1. Fotballfrue

   I know, kjempefine 😀

 3. All the stuff looks so perfect for the beach time, have noticed your striped bag from the video and fell in love with it! All the shades are awesome, I’d love to get a mirrored pair too, they are so cool!:) Looking adorable making the soap bubbles!:) Kisses! xo

 4. Martine

  Heei! Hvor er den fine toppen i fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Bikbok 😀

 5. Victoria

  Hei!:)
  Jeg skulle bestille meg solpudderet, men når jeg skulle skrive inn rabattkoden sto det at den var «ugyldig» ?

  1. Fotballfrue

   Fikk denne mailen av Coverbrands:

   Dersom noen ikke får koden til å fungere, så kan det være at de har lagret den gamle nettsiden vår i nettleseren sin og de må da skrive inn http://www.coverbrands.no på nytt for å få opp den nye siden.

   🙂

   1. Victoria

    Okei, da prøver jeg det! Tusen takk 😀

   2. Cathrine

    Jeg fikk akkurat det samme problemet. Jeg skrev inn nettadressen på nytt, og prøvde å skrive inn rabattkoden, men det stod først at den var ugyldig, og når jeg prøvde igjen stod det bare at handlekurven var tom 🙁

   3. Victoria

    Prøvde å gå inn på hjemmesiden på den måten nå, men det står fortsatt at koden ikke er gyldig 🙂

   4. Fotballfrue

    Så synd, ber de sjekke nå 🙂

   5. Samme problemet her :/

 6. Var utrolig fine bilder!

  Hvor laster du ned fontene som du har i bildene? 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg husker ikke dessverre, er så lenge siden, men jeg fant siden via Google :))

 7. Pupper! Nei, eh.. jeg mener fine solbriller! 🙂 Looking good as always!

  1. Fotballfrue

   Hahaha, har gått opp 2-3 cup-strl. :O hvor skal det ende?? :O

   1. er pupper naturlige? Du ser kjempefint uy

   2. Fotballfrue

    Ja, de har vokst en god del etter at jeg ble gravid 😉

   3. Litt komisk at enkelte «frimodige» lesere spurte om hvor du hadde tatt silikon, når du faktisk «bare» hadde blitt gravid 🙂 Du har jo noen uker igjen, så hvem vet hvor det ender!

   4. Fotballfrue

    Hehe, sant :p Enn så lenge er jeg veeeldig fornøyd med utviklingen altså 😉

 8. Camilla Bjornes

  Du er så vakker!
  Kan du lage et innlegg om treningstights? 🙂

 9. Vanskelig a velge en av solbriller, jeg lurer på mellom blått og brunt. Som jeg anbefaler deg Hvilke anbefaler du?ka

  1. Fotballfrue

   Hvilken modell tenker du på? 🙂

   1. Hey macarena eller half moon magic tan/ pink

   2. Fotballfrue

    Jeg elsker jo alle de tre jeg har, men av disse to ville jeg kanskje valgt blått? 🙂

 10. Lurte bare på hvordan du får lokket på børsten?? Vil ikke hårene stikke ut og børsten bli ødelagt??

  1. Fotballfrue

   Nei, det er en slags hylse rundt som du trekker opp først 🙂

 11. Virker som det er en del tekniske feil på nettsiden til coverbrand. Produkter forsvinner fra kurven, må logge inn flere ganger, skulle betale og så forsvinner produktene igjen :/ Ganske slitsomt

 12. Kristin

  Lensway.no har 25% på alle solbriller, deriblant le specs 😉
  Så jeg bestilte et par 😀

 13. Cassandra

  Hei,

  Lurte på om du vet om det er trygt å bruke restylane i leppene når en er gravid? Mener å huske du har brukt det tidligere, og vet jo ikke om du bruker det lenger, men håper du kan svare på om dette er OK?

  1. Fotballfrue

   Nei, du skal IKKE bruke restylane under graviditet. Har ikke tatt en behandling siden februar jeg nå, bare å vente 🙂

   1. Cassandra

    Tusen takk for svar, var vel det jeg tenkte, men fant ikke noe konkret om det på nett.. 🙂

   2. Fotballfrue

    🙂

 14. Stine:)

  Du er så utrolig pen!! Et av mine forbilder:)
  God sommer!<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! God sommer 🙂

 15. vakkert! 🙂 hvor er toppen din fra? den var bare helt fantastisk !:D

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 fra bikbok 🙂

   Klem!

 16. Det er så godt å høre at det er flere enn meg som er kokosfrelst! Jeg regner med at du har smakt kokosisen fra Kulinaris? Hvis ikke må du smake, for den er helt fantastisk, hehe. Hvis du har en god oppskrift på hjemmelaget kokosis, så må du gjerne dele 🙂

  Ha en fin slutt på helgen ikveld! <3

  1. Fotballfrue

   Nei :O Den har jeg ikke smakt! TAKK for tips, må jeg sjekke ut 😀

   Klemmer!

 17. Hei!
  Først og fremst, gratulerer så mye med den lille som er på vei:) 🙂
  Har du vippeextension eller bruker du bare mascara?
  Vurderer å sette på vipper, men er veldig i tvil – tenekr på om de holder seg fin gjennom sommeren med tanke på sol, varme og bading:)

  Ønsker deg en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Synes det kan være fint å sette på vipper om du skal noe spesielt, men anbefaler deg å ikke ha det lenger enn 2-3 mnd. toppen 🙂 Det sliter på vippene dine :/

   Klem!

 18. Tror det kanskje er en feil på Coverbrand sine nettsider.
  Først kom jeg inn, for så og bli kastet ut igjen. Etterpå så er alt bare blankt og error koder vises.
  Er det flere som sliter?

  1. Fotballfrue

   De sjekker opp i dette nå 🙂 håper det løser seg!

  2. Tusen takk, jeg vil så gjerne bestille pudder og jeg trenger sårt en ny børste.
   Bye the way: Glemte helt å kommentere bildene i sted: Nydelig var du (som alltid)

   1. Fotballfrue

    Hjertelig takk 😀

 19. Apropos beach babe (cirka vertfall), tror du at det vil bli «in» igjen med navlepiercing i nær fremtid?
  Har kommet over noen nettsteder som «spår» nettopp dette da 90-tallet er så i vinden for tiden. Hva tror du?
  Og tenker du yey or ney? hehe. 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er nok mye mulig, selv synes jeg det kan være kjempefint om navelpynten er diskret 🙂 YEY!

 20. Benedikte

  Hei Caroline!
  Reiser til Kroatia om noen dager, og lurer i den forbindelse på om du har tips til en god beskyttelsesspray for håret? Oppfattet det som at den du nevner her funker som «vanlig» hårspray i tillegg til å beskytte mot sola, men tenker mer på en spray som kun er solbeskyttende.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det stemmer 🙂 I tillegg synes jeg biolage sin er knallgod! Innlegg her fra i fjor: http://fotballfrue.no/2012/06/25/2-ekstra-tips-til-ferien/

   Klem 🙂

 21. Hei 🙂 Så fin en blogg. Har fulgt deg en stund, og fikk lyst å legge igjen en komentar og et par spørsmål.
  Og gratulere så mye med familieforøkelse på gang 🙂 snapper opp masse fine og gode tips fra deg 🙂
  Så at du renser huden din med glo Purifying gel cleanser. hva med tonic/toner,bruker du det? eller går du da rett på et serum? har selv blandingshud. og sliter med litt urenheter,selv om alderen sier 43 ;-)) kunne tenkt meg til å prøve noen nye produkter.
  Ha en fin kveld,klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk 🙂 Jeg bruker denne som tonic: http://www.coverbrands.no/hud/tonere-mist/pick-me-up-face-mist-207ml Deretter serum, men kun på kvelden 🙂

   Klem til deg 😀

   1. Thanks:-) jeg har ment i mitt lille hode,at jeg burde ha cleanser og tonic i samme merke,men jeg trenger kansje ikke det? har du erfaring med det? Har ikke vært bruker av serum,men har lest mye bra om det.og nå skal det prøves ut 🙂 hvorfor bare serum på kveld? har et par produkter fra OleHenriksen bodyskrubb og bodyoil etter dine anbefalinger,er kjempe fornøyd! 🙂
    Ha fortsatt en fin søndagskveld 🙂

   2. Fotballfrue

    nei, det tror jeg ikke? jeg fikk i hvert fall disse anbfealt av en hudpleier som satt sammen produkter til meg, så da satser jeg på at det er ok 🙂 Jeg har så mye annet i ansiktet på dagtid (krem, primer, foundaton, concealer) så jeg føler det blir veldig mye. Men om du kun bruker foundation for eks er det jo fint å bruke serum på dagtid også 🙂 Å, elsker de to siste produktene. Oljen har jeg smurt meg mer HVER morgen og kveld siden jeg ble gravid, den inneholder jo så mye fancy 😀

    Klem!

 22. Hvor mange gram av silikon har du på puppene?

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke silikon, hjelpes meg at du kan spørre som det var en selvfølge :O Jeg er gravid, de har vokst ensten 3 størrelser allerede.

   1. Herlighet maria, for en teit kommentar! Håper for din del at du er veldig ung og ikke har kunnskap om hvordan kroppen forandrer seg under svangerskap.

    Nyt de store puppene så lenge det varer Caroline:) Under mine svangerskap så gikk jeg opp fra en 70B til 70D!! Dessverre så ramlet de fort sammen når jeg var ferdig med å amme….

    (og ikke les alle skrekkhistoriene med hengepupper som ser ut som hundeører som henger rett ned….jeg har ammet begge mine jenter, den første i ca ett år, og den andre i to år, og puppene er faktisk like faste og fine. Dog litt små da…)

   2. Fotballfrue

    Wow, begynner å nærme meg noe lignende her, men hei . . kommer det ikke melk også? Og jeg er bare (snart) halvveis! HJELP. Haha 🙂

   3. Det kommer nok melk også ja:)

    Husker da jeg gikk gravid med førstejenta, var vel i uke 25 tror jeg, og var på forelesning. Hadde såklart på meg hvit topp, og kjente at jeg ble så våt frempå. Joda; to store, gule flekker på toppen!! Skikkelig råmelk! Ble full fart ut på nærmeste HM for å kjøpe ny topp, bh og innom en butikk for å kjøpe ammeinnlegg:)

    Ang ammeinnlegg så kan jeg på det sterkeste anbefale ullinnlegg! Særlig mtp at dere får novemberbaby, og det er fort gjort å få brystbetennelse hvis det er kjølig, skal ofte ikke mere enn litt kald trekk til!

   4. Fotballfrue

    Haha, uff :p Klarer ikke engang å forestille meg dette ennå :O Helt sprøtt! Takk for tips, vil jo unngå slike plager :O

   5. Hørtes morsomt ut, jeg er 22 år gammel, fikk mitt føste barn da jeg var 19.
    Har to barn nå.Jeg spør fodi mange sier at caroline har silikon på puppene.
    Caroline, jeg har sett gamle bilder av deg, der brystene dine
    Ser akkurat slikt ut, mener det med kløft.
    Uff, slutt å angripe folkens, når en spør noe. Kanskje dumme spørsmål, men
    man spør for å få svar da.

 23. Jeanette Helen

  Åå, Caroline! Du er så søt! 🙂 God sommer!

 24. Så utrolig vakker du er på disse bildene 🙂 takk for tips ! Solbrillene var helt råe !
  Håper dere får en fantastisk sommer, og lykke til med graviditeten <3 gratulerer så mye !! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant? Tusen takk 😀

   Klemmer 🙂

 25. Kjekt med tips 🙂

 26. Kristine

  Elsker toppen din!
  Og gratulerer så mye med den lille som kommer 🙂

 27. Hmm, prøve å poste en kommentar her istad, men ser den forsvant :S
  Uansett…

  Først og fremst gratulerer så mye med graviditetetn 🙂 🙂 Du ser helt nydelig ut!

  Så til mitt spm – har du vippeextension? Vurderer selv å få ordnet med det til sommeren, men er litt i tvil med tanke på om de tåler mye og holder seg bra med tanke på bading, soling osv!

  Hilsen Ida

  1. Fotballfrue

   Svarte deg nettopp på denne 🙂 Får ikke til å godkjenne alt på løpende bånd, dessverre. Vil jo gjerne lese og evnt. svare 🙂

 28. Hvordan opplever du denne solkremen i ansiktet? Mange solkremer kan fort begynne og renne ved svette og bading, og det irriterer øynene så lett. Og har du noen kjennskap til Ole Henriksens solkrem med faktor 50?

  1. Fotballfrue

   OH med spf. 50 er helt suveren! 🙂 Selv bruker jeg Le Tan 30 i ansiktet, men om jeg har et godt grunnlag eller har vært på ferie lenge, kan jeg gå ned til Le Tan 15 evnt. OH dagkremen min med samme faktor 🙂

 29. Du ser superflott ut Caroline! You got that pregnant glow 😉
  Håper det blir masser av babyprat jeg -mange av oss som er mammaer. Gled deg til en ny dimensjon av kjærlighet <3

  1. Fotballfrue

   Haha, takk 😀

 30. Heihei! 🙂 hvor er toppen på bildene med solbrillene/såpeboblene fra? Elsket den!! 🙂
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Den er fra BikBok 🙂

   Klem tilbake!

 31. Gratulerer med de lykkelige omstendigheter 🙂

  Har du tips til solpudder for oss som er lyse i huden – som trenger flere uker i sola for å bli brune? Som ofte blir litt solbrente i påvente av brunfargen? Det meste er enten for mørkt og/eller full i skimmer. *resignert i jakten på DET solpudderet*

 32. Frida G

  Så lekre bilder av deg, er det Lars Kristian som har tatt dem? De var kjempefine!!
  Hvor er det du redigerer bildene dine så du får sånne hjerter og skrift på bildene? Det er veldig kult 😉
  Klem klem

  og foresten; gratulerer med graviditeten, jeg er sikker på at du kommer til å bli en helt super mamma 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, han er som regel portrettfotografen 😉 Jeg bruker photoshop for å legge over tekst 🙂

   TAKK 😀

   Klem!

 33. Hei Caroline 🙂
  Prøver å bestille noen av disse produktene fra coverbrands, og da jeg skriver inn koden «fotballfrue», står det at den ikke er gyldig.
  Er det noen problemer på siden?

 34. Kristiane

  Hei, lurte på om du vet hvor en kan få kjøpt Morrocan oil i Norge? Finner det ikke på noen nettsider lengre :S
  Kjempe bra blogg, fast leser 🙂

  1. Fotballfrue

   Hos Hendrix Hair i hvert fall 😀

 35. Nå måå jeg bare få si at du ser helt stunning ut!!! :*

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀

 36. Først og fremst må jeg få gratulere deg med graviditeten, Caroline. Det er noen spennende måneder du står framfor nå! Ønsker deg alt godt. Men jeg har et spørsmål som kanskje ikke passer inn i dette innlegget.. Jeg har undersøkt en stund nå hvor det går an å kjøpe Michael Kors vesken «MICHAEL Michael Kors Jet Set Medium Saffiano Travel Tote» i norge/på seriøse nettsider som leverer i norge, uten hell.. Jeg sett på kjente nettsider som bl.a. Miinto, Brandos uten noen treff. Har du noen forslag hvor det eventuelt er mulighet for å få tak i denne modellen?
  Takk på forhånd!
  Hilsen Silje,19

  1. Du kan gå inn på zalando.no, de har mye fint der

 37. Marianne

  Hei! Rabattkoden fungerer fortsatt ikke dessverre 🙁 Vet at dette ikke er din feil, men vet du om de skal ordne opp i feilen? Tusen takk 🙂

  1. Fotballfrue

   Kan du ikke sende en epost til kundeservice hos coverbrands? De kan helt sikkert hjelpe deg 🙂

   – C

 38. Blir bare 10% rabatt når jeg bestiller?

  1. Fotballfrue

   Kan du ikke sende en epost til kundeservice hos coverbrands? De kan helt sikkert hjelpe deg 🙂

 39. Hei! Prøver å bruke rabattkoden for å kjøpe solpudder og kost(perfekt timing btw!), men blir bare 35,- i rabatt og skal egentlig være litt over 100,-.. Er det noe galt? :/

  1. Fotballfrue

   Mye mulig, de har hatt litt trøbbel etter relanseringen, dessverre :/ Send gjerne kundeservice en mail, det står jo tom. et mobilnummer på siden deres nå 🙂

 40. Jeg sendte en Mail til kundeservice, som du anbefalte. Fikk raskt svar, og de svarte at de hadde problemer med rabattkoden, men når jeg bestilte skulle jeg skrive en Mail med ordrenr slik at de fikk rettet på det:-))

  1. Fotballfrue

   FLOTT 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *