Yey or Ney: The bathing suit

Jeg har egentlig aldri sett på badedrakt som et fint strandplagg, det skjermer jo for solen midt på kroppen og ofte assosierer jeg plagget med svømmehallen. Men de siste årene har jeg sett flere og flere utrolig tøffe og sensuelle modeller,  og i motebilserier fra stranden dukker det stadig opp en god miks av både bikinier og badedrakter, så da jeg oppdaget en kjempesøt og samtidig sexy liten sak hos my-wardrobe sitt salg forrige uke, måtte jeg bare klikke den hjem. Den er så fin!

Min er fra Zimmerman, designermerket som er kjent for å lage nydelig strandtøy. Dere MÅ sjekke ut ryggen på den, SÅ fin!

Maxiskjørt Espirit / Badedrakt Zimmerman / Sandaler Black Lily / Solbriller Le Specs / Veske Asos 

adlinks 

Jeg kommer nok aldri til å sole meg i den, men når vi har vært på stranden og for eksempel skal gå et sted for spise lunsj, blir denne kjempefin med bare en sarong eller et langt skjørt. En badedrakt er jo også kjempefin å bruke som en topp ellers, over high waist shorts eller skjørt.

Hva synes du? Yey or ney for badedrakt?

75 kommentarer

 1. Den var virkelig fin, og antrekket du har satt sammen inspirerer meg masse. 🙂

  Når det kommer til badedrakt, så mener jeg ney til soling, og stort YAY til bading, og særlig til stuping og til andre, mer actionfylte vannaktiviteter. 🙂

 2. Martine

  Hvor har du funnet den svarte badedrakten med mønster? Den er så fin! 🙂

 3. Michelle

  Hei, Hvor har du funne den svarte badedrakten med mønster ? Den som ser ut til å være litt heklet ?
  Var helt nydelig 🙂
  Ett stort YEY fra meg til badedrakt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *