Er vi to. .

Det må jo være søndag i dag? Jeg har tidenes søndagsfølelse, for Lars-Kristian har stort sett fri hver lørdag ettersom dette er dagen før kamp, så lørdag har på mange måter blitt min nye søndag, og i morgen er liksom en dag  jeg ikke helt vet hva er eller innebærer, bortsett fra at det er en tom dag som er kjekt å ha for å få unna ting 🙂 Og en dag for å se fotball på tv eller stadion.

Her startet vi dagen med kaffe og sjokolade på sengen, og så fant jeg dette søte skiltet i en skuff på kjøkkenet, og tenkte at det var så fint at jeg må dele det med dere.

Jeg vet ikke hvordan det er når man blir tre, men da blir det kanskje enda bedre? Disse ordene passer i hvert fall veldig godt til våre firbeinte i dag også, for Ronaldo var som sagt hos veterinæren i går for å se nærmere på litt våteksem, og etterpå har han vært så lei seg. Stakkar liten! Hugo henger etter ham hele tiden, piper når han piper og gråter når han gråter. De er så skjønne, og jeg vet aldri hva disse skulle gjort uten hverandre. Søskenkjærlighet på sitt sterkeste. De er så rare ♥

Jeg rak aldri noen treningsøkt i går, ble sittende å jobbe og plutselig var klokken åtte, så da måtte vi starte med middagen. Planlegger derfor en litt lang økt i dag, skal bli godt å kjenne om energien er på plass i beina, den er i hvert fall på plass ellers i kroppen! Haha, dere aner ikke hva jeg gjør akkurat nå. Jeg sitter faktisk og lager en liste over alt vi trenger av utstyr til babyen. Hvem hadde trodd det for ett år siden? Finner mye hjelp på nett og i magasiner, så den er mer eller mindre ferdig, og da er det bare å starte shoppingen om et par uker 🙂

Ha en deilig lørdag, dere ♥

156 kommentarer

 1. Cecilie

  Åh, det så koselig ut! Fin start på lørdagen 😉 Dere er jammen flinke til å nyte livet og gripe mulighetene dere har til kos å hygge 🙂
  Når det gjelder sjokolade skulle jeg ønske jeg selv klarte å kose meg med samme mengde sjokolade uten å ha nesa nedi sjokoladeskåla resten av dagen. haha. Jeg får blod på tann, selv når det er mørk sjokolade :O

 2. Hei 🙂 gratulerer igjen 🙂 du får så mange råd og tips, men du får heller overse mine hvis det blir får mye. Vi fikk en jente i mars, og som nevnt over her er ull gull! Vi hadde en haug med bomullstøy som aldri ble brukt, kjøpte masse fint på nøstebarn 🙂 ull kan brukes når det er varmt også siden det puster. Vippestol og babygym er også gull! Et annet tips er å ha lammeskinn i vogn og seng . Ammepute med «sakkosekkkuler» er bare tull, for babyen synger ned og mister den gode stillingen sin, så hvis du skal kjøpe ammekjole ville eng kjøpt en bra en 🙂 kan skrive mer senere når jeg kommer på mer 🙂 håper du har det bra!

 3. Dere kommer rett og slett til å bli en fantastisk flott familie spesielt med både baby og hunder 🙂 Det høres kanskje teit ut, men som bloggleser har jeg alltid gledet meg til å se dere vente barn og utvide familien. Endelig skjer det!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 😀

 4. Gratulerer nok engang 🙂
  Er selv 36+1 idag, og tror vi har alt utstyret under kontroll. Er helt sjokkert over hvor mye det har blitt, og vi har begrenset oss veldig føler jeg. Hadde vært kjempespennende å se din liste, jeg har virkelig ikke fått nok av utstyrslister.
  Et lite tips ang vogn. Vi startet å titte allerede når vi var ca 14 uker, og har brukt flere måneder på å veie for og i mot mål og vekt, sjekke priser, prøvetrille butikken rundt osv. Vi landet på en Emmaljunga, og fikk heldigvis bestilt i akkurat siste liten, så hør med butikken dere er i når dere titter når dere evt må bestille.

 5. Er det sant at du er gravid og er halvveis? Du har jo ikkje mage

  1. Halvveis om 2 uker 🙂 Magen kan la vente på seg så lenge som til uke 27- 28 har jeg hørt.

   1. Jeg fortalte ikke kollegaene mine om graviditeten før jeg var 6 måneder på vei. Og de trodde meg nesten ikke da. Jeg er tynn og sånn passe trent. Men ikke i nærheten av det Caroline er, dessverre… Så det er veldig individuelt hvor tidlig magen synes 🙂

   2. Fikk ikke synlig mage før i uke 30 jeg, da bare spratt den frem. Og du så glad jeg var da, var nemlig dønn lei av alle kommentarer om min flate mage. «Er du sikker på at det er en baby der? Spiser du nok? Det må jo være en VELDIG liten baby!» Hun var forøvrig 3809 g og 53 cm da hun kom ut, så liten var hun virkelig ikke.

   3. Fotballfrue

    Så fint å høre 🙂 Det var det jordmor sa til meg også, babyen har helt normal størrelse, og kan til og med være større, selv om magen er liten 🙂 Så det er jo helt individuelt 🙂 Jeg får sikkert mage før uke 30, men det lar vente på seg enn så lenge 🙂 Det er jo egentlig greit, selv om det hadde vært koselig også 🙂

    Klem!

   4. Sikkert greit å høre av andre at de har hatt samme opplevelse som deg uansett 🙂

   5. Jeg hadde heller nesten ingen mage frem til uke 24-25. Da poppet den plutselig frem, men den ble aldri spesielt stor. Jeg er ikke spesielt tynn i utgangspunktet, men var i relativt god form.
    Og selvsagt hjelper det å være ung og førstegangsgravid! 😉

  2. Bestemoren min fant ikke ut at hun var gravid, før hun nesten var fem mnd på vei. Hun hadde fått beskjed om at hun ikke kunne få barn, så det var grunnen til at hun ikke visste om det selv. Moren min derimot fikk mage nesten med en gang, så dette er nok veldig individuelt. 🙂 Ser dette på jobben også, hos pasientene som kommer på første kontroll (uke 12). Noen har allerede en mage som er synlig under store gensere, mens andre ikke viser noen indikasjoner til en gravid mage 🙂

 6. Gratulerer igjen!
  Vet ikke om min forrige kommentar kom med, det tar så lang tid og lete seg mellom tusenvis av kommentarer 😉

  Dyr er rare 🙂
  jeg har selv 3 Yorkshire terriere. Mamma og to døttre. Da jeg gikk gravid skulle den ene kostant ligge med hode på magen min, ble jo vanskelig med tiden for den lille hunden, magen ble jo veldig stor… haha. Hun er merklig nok den som er mest distansert fra babyen nå. «Mamma» hunden er veldig mamma, også for babyen og sitter ved babyen hele tiden. Hun er ikke alltid glad når de to andre hundene kommer bort. Og da må vi være flinke på å si ifra at det er like greit for alle… Som du gjør med dine.

  Det er så koselig å handle inn til de små. Jeg gjore meste parten på nett da det skulle shippes fra UK til Afrika. Kan jo gå seg vill i alle disse baby sidene!
  Ser du skrev at du ønsker Stokke seng. De er så fine! Har du kikket på det danske merket Leander? Jeg liker hvordan møblene deres kan brukes som noe helt annet senere. Seng blir til stoler, stellebord blir lekse-pult. Og den leander vugga som kan henges i tak eller på tripod er jo helt fantastisk!
  Begge disse to merkene var øverst på min liste, men endte opp med en annen som jeg forelsket meg helt i da jeg så den.

  Nå er lille 5 måneder, og det er ingenting jeg har savnet, eller noe jeg har kjøpt som jeg har følt har vært «overflødig». Bortsett fra for mye klær kanskje… det er lett og handle litt for mye, for det er jo så mye søtt og fint!
  Jeg gleder meg til lille kan begynne å spise litt, og har bestemt meg for å lage maten selv. Til det har jeg handlet inn denne http://www.productreview.com.au/p/philips-avent-combined-steamer-and-blender.html som gjør prosessen rask, sunn og enkel. Den og posjons glass som kan fryses ned er noe jeg ikke ville vært foruten.

  Jeg berømmer deg som har klart og kutte ned på kaffen! Jeg er selv kaffe avhengig, og visste at jeg måtte kutte tvert da jeg fant ut at jeg var gravid. Om jeg begynner på en kopp så klarer jeg ikke stoppe! Men nå som lille er ute og koser seg i verden, har jeg belønnet meg selv med med en Nespresso maskin, og skal kose meg masse med kaffen min!
  Sleng beina opp og nyt dine to kopper om dagen, for etter November føles det som om døgnet har enda færre timer, og det kan bli lengere å gå mellom hver gang du får slappet av på samme måten. Det er kanskje mitt beste «tips».

  (Wee mail, m pregnancy (for mannen) og babble.com, er forresten fine apper.)

 7. Gratulerer så mye! Så hyggelig og lese om nyheten, så glad på deres vegne!
  Har du tenkt noe på hundene og babyen, altså når den kommer ut?
  Det første vi gjorde da broren min kom hjem fra sykehuset var og sette setet med babyen i, så hunden vår fikk hilse på den, den var jo der trossalt først. Det gikk utrolig bra, og siden den gang har den passet på han, og alltid ligget vedsiden av sengen hans, utrolig nydelig! 🙂 Vet at mange hunder reagerer forskjellig i sånne situasjoner, får bare håpe de ikke blir sjalue. Masse lykke til, håper på flere baby oppdateringer og masse bilder:-)

 8. Super Nutrition for Babies -katherine Erlich og Kelly Genzliger.
  The Nourishing Traditions Book of Baby and Child Care- Sally Fallon Morell.

  Supre bøker om ernæring fra preconception and beyond:)

 9. Hei,

  Vil bare gi deg et lite tips når det gjelder våteksemen til Ronaldo, hvis du ikke allerede har prøvd det. Prøv å få ham til å bade (evt. vasse) i saltvann. Min hund har hatt hudproblemer på labbene, men etter at han begynte å vasse i saltvann ukentlig i sommerhalvåret er problemene forsvunnet helt. Hvis ikke han er en «badehund» kan du evt. fylle litt vann i en bøtte og få han til å stå oppi der noen sekunder – det er ikke så mye som skal til. Det er i alle fall verdt et forsøk. Lykke til! 🙂

 10. Charlotte

  Åååh, er så lykkelig på deres vegne 😀
  Du må bare skrive masse om innkjøp og graviditeten, syns det er kjempe spennende!
  Tror du kommer til å bli en fantastisk og jordnær mamma Caroline :* Har skikkelig følelse på at det blir en jente jeg da, men det får tiden vise :)))
  Håper du får et skikkelig fint svangerskap, du har så masse bra i vente!

 11. Josefine

  Hei! Ting er oftes bedre når man er to – eller fler. Om det er venner, kjæreste eller familie. Jeg syns det er fantastisk hyggelig å høre at dere skal bli foreldre og gleder meg på deres vegne. Personlig håper jeg du kommer til å skrive et innlegg eller to (minst) i uken om baby/barne-ting. Det trenger ikke være personlig. Da vil jeg bli nærmest brydd av å lese det. Verpesyk er jeg nå i hvertfall og må nok dessverre nøye meg med å lese om det noen år til. Så jeg håper det blir litt ekstra babykos på bloggen i fremtiden som kommer. Innstillingen din om å opprettholde den fine balansen mellom trening, mote og mat er super og jeg håper likevel du fortsetter med. Det vil være særlig interresant å lese om trening før, under og etter svangerskapet. «Før» har jeg jo fulgt med på i årevis og blir veldig inspirert. Det er veldig interessant å lese om hvordan din veldig aktive og treningsfylte hverdag ikke trenger å forandre seg noe særlig fra slik du holdt på før svangerskapet.
  Fortsett som du gjør. Du er fantastisk 🙂

 12. Gratulerer så mye med baby i magen! Kjempe kost <3 Dere har så mye og glede dere til =) Veldig morsom og følge med i bloggen din 😉 Du husker nok ikke meg, men jeg var faktisk hos dere noen ganger når jeg var rundt 10 år da jeg lekte med Anette når jeg var på besøk hos faren min. Husker at vi lekte på lekerommeti kjelleren deres , og at dere hadde det så ille fint!
  Når du skal titte på utstyr så må jeg anbefale trehjuling Mountain Buggy Urban Jungle =) Jeg har to små selv, men er ferdig med vognbruk .. men i løpet av vognperioden til mine så hadde jeg 16 forskjellige vogner.. ( ja.. var litt opptatt av barneutstyr… 🙂 ) Og den helt klart beste var mountain buggy! helt utrolig god vogn!

  Ha en flott helg vakre deg! =)

 13. Hei Caroline!
  Leser bloggen din fast, og du er utrolig pen!
  Gratulerer så mye med graviditet, tror de føeste av oss lesere har ventet, og gledet oss til dette skulle skje! 😉
  Ville bare gjerne spørre deg hva dere vil gjøre med de søte hundene hvis barnet deres f.eks er alergisk? Har allergi selv og det er desverre veldig få som ikke tar hensyn, heldigvis er allergi lett å leve med da 🙂 hilsen nysjerrig leser 🙂

 14. Gratulerer så masse, 14 dager på ferie uten nett og for en nyhet å komme hjem til 🙂
  November-babyer er ekstra søte, så dere har mye å se frem til. Vi fikk baby nr 2 i november i fjor, og hun er ekstra skjønn! Kos deg med graviditeten så lenge du er frisk og rask, er du heldig holder det helt ut… Jeg har hatt enkle og greie graviditeter, og derfor ikke hatt noen problemer med å holde meg aktiv 🙂

  Ikke sikkert disse morgene blir veldig mye annerledes etter den lille kommer, vi har hatt 2 sovebabyer og har derfor vært gode morgener her! Mamma og 3-åringen koser seg med frokost sammen hver dag mens lillesøster sover, da lager vi litt ekstra god frokost og tenner koselige lys på bordet. Kos dere masse bare dere 2, er sikker på at dere vil klare å kose dere akkurat like mye når den lille er kommet <3

 15. Gratulerer så mye med graviditeten til dere begge!:-D vil bare tipse om en vogn vi er veldig fornøyd med, den heter tfk joggster twist. Masse lykke til videre! klem fra mamma til en hærlig 2 åring!:))))<3

 16. Elisabeth

  Gratulerer med de lykkelige omstendighetene! Synes det er tøft når (relativt) unge «karrierekvinner» tør å få barn før de er 40!
  Selv ble jeg mor for første gang for et år siden, da jeg var 23. Det er det beste som noensinne har skjedd meg, og når jeg våkner opp til jenten vår sine skjønne rop om morgenen er jeg nok verdens heldigste.
  Dessverre har det også ført med seg endel ensomhet og ekskludering å være «førstemann(kvinne) ut».
  Men heldigvis har jeg en samboer og kjæreste som også er min beste venn, og tenk at denne skjønne jenten faktisk er vår!

  Det jeg vil si er vel at dere har så mye å glede dere til, og følelsen av å få barn overskygger alt en tidligere har opplevd, men at «nedturer» man ikke engang var forberedt på kan dessverre kan forekomme.

  (PS. Ingen hadde fortalt meg i forkant av fødsel hvor (fysisk) vondt det kunne gjøre ukene i etterkant av fødselen Bare noe å ha i bakhodet, kanskje :p Jeg hadde ihvertfall satt stor pris på å vite det på forhånd)

  1. Fotballfrue

   Uff :p Jeg har en del venninner som har barn, så jeg har hørt mange ærlige meninger på det siste punktet du nevner 😉 Likevel kan man nok aldri være godt nok forberedt på nettopp det :/

   God klem!

   1. Tina A

    Uff, ekskludering er ikke bra- enten det er på den ene eller andre måten.
    Selv har jeg mistet mange venner etter at de fikk barn fordi de foretrekker å være med andre som også har barn.
    Ganske sårt, egentlig.

 17. Hundene deres er så skjønne 🙂 🙂 Har de vært rundt babyer før? Hvordan tror du det blir? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke så mye, men litt. Hugo vokste opp i en kennel med spedbarn, så sånn sett er han litt vant med det og han er SÅ glad i barn. Ronaldo har null erfaring, men vi får ta dag for dag og se hvordan det går 🙂

 18. Benedicte Andreassen

  Må bare gratulere deg og Lars-Kristian med graviditeten! Dere kommer til å bli en flott familie <3 Må bare fortelle deg at reaksjon hos meg og venninnene mine på at du var gravid var litt morsomme. Vi har fulgt bloggen din i mange år, og føler på en måte at vi kjenner deg. Kanskje du synes det er litt rart, men jeg er sikker på at jeg hadde reagert akkurat likt hvis det var ei av venninnene mine som hadde blitt gravid 🙂 Lykke til videre!

 19. Uff,kjenner til frustrasjonen rundt liten hund med skjerm på seg. For 3 uker siden ble lille gullet mitt angrepet av en løs schæfer, og fikk flere stygge bitt på rumpa og måtte gå med skjerm i flere dager. Det er ikke noe gøy å se dem slik. Heldigvis gikk det bra. God bedring til Ronaldo, og gratulerer med graviditeten 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, så ille! God bedring til den lille <3

 20. hei,,du må gjerne dele babylisten din,,, vi har skrevet en selv,,men får e noen tips fra andre så er det en veldig god hjelp også! 😉

 21. Nå har jeg nesten lest alle kommentarene her, og sitter her med tårer i øynene, hehe. Har selv en liten tass på 3,5 mnd, og er nok litt følsom ;). Akkurat nå ligger han og sover i vogna, og har sååå lyst til at han skal våkne snart så jeg kan se verdens skjønneste smil <3. Gled dere masse til tiden fremover. Det er både så utrolig slitsomt og fantastisk på samme tid, at ingenting kan sammenlignes 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så skjønt! Vi gleder oss og er utrolig spente! Sommerfugler i magen hver dag, veldig uvirkelig 🙂

   Gratulerer så mye til dere 🙂

   Klem!

 22. Hei 🙂 Lurer på hvor det hvite trefatet er ifra? Har lett etter det i evigheter!

  1. Fotballfrue

   Fra Sia 🙂

 23. Gratulerer så mye til dere begge ! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *