The dress from (tailor)heaven

sponset kjole 

God fredag, dere! Helg allerede, hvor blir det av tiden? Da jeg nettopp hadde funnet ut at jeg var gravid, sneglet dagene seg avgårde, vi snakker S-N-E-G-L-E-F-A-R-T, og jeg trodde virkelig at jeg skulle gå på veggen. Men heldigvis har dette tatt seg opp og dagene og ukene går unna som aldri før, noe jeg er ubeskrivelig takknemlig for. Jeg kan jo nesten ikke vente med alt det spennende som venter de kommende ukene og månedene, for ikke å snakke om årene. Vi har en spennende og helt ny tid foran oss, og det kjennes helt magisk.

Nå er vi hjemme fra hovedstaden, vi spiste frokost allerede klokken syv, og så kjørte vi rett før åtte. Lars-Kristian er på trening og jeg blir sittende her hjemme noen timer for å jobbe. Senere skal jeg trene litt og så er helgen i gang.

♥ ♥ ♥

ELLE sin sommerfest var kjempefin! Vi fikk så utrolig mange, hyggelig gratulasjoner og jeg er evig takknemlig. La ut noen bilder på instagram, og noen av dere har også sett bilder i forskjellige nettaviser, så jeg har fått veldig mange spørsmål om kjolen min, og gleder meg til å dele flere bilder av den!

Kjole Tailor Heaven / Sandaler Red Valentino (adlink) / Veske Oasis (adlink) / Blomsterkrans BikBok 

Kjolen har jeg faktisk designet selv, i samrbeid Tailor Heaven, det vil si at jeg har kommet med ideer og litt bilder, og forklart hva slags kjole jeg ser for meg, så har de skissert den, funnet stoff og sydd den etter mine mål. En helt fantastisk spennende og morsom prosess, og de som jobber med dette er utrolig flinke. Du kan selv gå inn på nettsiden deres her, velge ut stoff og farge selv, legge inn dine kroppsmål og få din egen skreddersydde kjole etter en av de 10 grunnmodellene som finnes hos Tailor Heaven, og allerede neste uke kommer det litt mer utvalg. De har også et lagersalg hvor de selger ferdige kjoler og sko, det finner du her.

Min kjole satt som et skudd da jeg fikk den, så jeg trengte ikke å sende den tilbake eller få den sydd om, de garanterer at sjansene for dette er minimal. Kvaliteten på både arbeidet og stoffet er utrolig bra, jeg følte jo nesten at jeg hadde på meg en brudekjole 🙂

Damene som driver Tailor Heaven er mor og datter, Gunn og Elsa, hvor Gunn blant annet har vært designer for Kathrine Sørland, stått for alle kjolene til Miss World og Miss Universe i 7 år, og også laget kjoler til flere norske kjendiser. Elsa er ung gründer og startet eget motefirma da hun var 23 år, så dette er flinke damer som vet hva de driver med. Bloggen til Elsa kan du sjekke ut her og følg gjerne Tailor Heaven på facebook her.

Og til dere som ønsker dere den samme kjolen: DEN KOMMER FOR SALG! Er ikke det spennende? Så alle kan altså selv skreddersy kjolen som jeg / vi har designet. Stor stas!

*phew* Mye info på en gang! Bare spør om dere lurer på noe. Flere bilder fra festen kommer senere, ha en fin fredag så lenge ♥

203 kommentarer

 1. God fredag Caroline, happy first day of summer! You look like a fairy!:) Love so much the dress, truly heavenly! I like the shape and definitely it is perfect on you!:) Baci!:)

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie! Have a great weekend 😀

   Hugs!

 2. Hei og først vil jeg bare si at du så råflott ut i den kjolen!

  Og viktigst av alt jeg ville si var; gratulerer så mye med graviditeten! 🙂
  Jeg venter selv mitt andre barn i oktober og synes det er artig å skulle få følge deg på bloggen din. Jeg håper faktisk du
  b

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk 😀 Veldig spennende 🙂

   Klemmer!

 3. Så utrolig vakker 🙂 GOD HELG!

 4. Den kjolen var helt fantastisk! Kunne nesten hatt det som brudekjole en gang i fremtiden 🙂

 5. Hei! Så råflott du var i kjolen!

  Gratulerer så mye med graviditeten! Jeg venter selv mitt andre barn i oktober og håper selvfølgelig du blir å skrive mye om barn og graviditet, selv om du sier det ikke blir så mye. Jeg synes du bør ha en «underblogg» eller noe for oss gravide/med barn nå som du er gravid 😉 Så flott at du slapp å være dårlig så lenge under graviditeten. I begge mine svangerskap har jeg vært sengeliggende med ekstrem kvalme døgnet rundt de tre-fire første månedene, så nå føler jeg er begynt helt pånytt igjen med treningen. Håper du kan skrive litt om trening under svangerskapet, siden du er så aktiv og det sikkert vil påvirke det litt fremover hva og hvordan du trener 🙂 Selv trener jeg ganske likt før, jeg bare lytter til kroppen og kjører meg selv ikke like hardt som før pga formen min.

  Noe jeg håper er at folk respekterer deg og dine avgjørelser i forhold til mat, trening osv. Så på instagram at noen allerede kommenterte kaffe under svangerskapet. Svært leit at folk skal fortelle deg om sine meninger hele tiden rundt slike ting. Jeg er ikke i det minste bekymret for at du ikke selv klarer å passe på hva du får i deg 😉

  Masse lykke til videre i graviditeten 🙂

 6. Josefine A

  WOW! Dette antrekket var superfint! Du stråler 🙂

 7. Ååååå herlighet. Det må vær en av de flotteste kjolene jeg noen gang har sett. <3 Aldeles nydelig. Akkurat som hun inni den. Du ser ut som en drøm. Forresten, gratulerer så mye med spiren. Gleder meg til å følge dere videre. :O)

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, tusen takk for så fine ord, det gjør meg veldig glad 😀

   God helg!

   Klem!

 8. Hei:-)

  Jeg lurte på om du vet noe om hvordan vårruller er i forhold til en lavkarbodiett? Jeg er på ferie, og har fått dilla på vårruller, men har null peiling på karboinnhold 🙁 De jeg spiser inneholder en type nudler (usikker på om det er risnudler eller eggnudler) og grønnsaker! Jeg tillater meg selv ganske mye tross karboinnhold når jeg er på ferie, men hadde vært fint å vite litt om det er innenfor eller veldig mye karbo..

  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Du er jo på ferie, så da synes jeg egentlig at du ikke skal tenke så mye på det? 🙂 KOS DEG!

   Klemmer 🙂

   1. Beklager at jeg spammer ned kommentarfeltet ditt idag Caroline:)
    Julie: de feste vårruller inneholder rice vermicelli, dvs glassnudler. De er veldig lette og inneholder ikke spes mye karbo. Selve vårrullarket er veldig tynt, et ark har mellom 3 og 4 gram karber. Så spis med god samvittighet!

   2. Fotballfrue: Prøver å ikke tenke så mye på det, men litt blir det.. 🙂 Tusen takk, skal kose meg masse!!

    Nina: okei, tusen takk 🙂

 9. Nydelig vordende mamma, og nydelig kjole! 🙂

 10. Så utrolig nydelig!! Både kjolen og deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 God helg <3

 11. Du er så utrolig nydelig 🙂 Vakkert og fint hår du har også 🙂
  Den kjolen var veldig fin 🙂 Likte den veldig godt! 🙂

 12. Margrethe

  For det første: gratulerer så mye med graviditeten! Kom som et skikkelig sjokk, du ser jo fremdeles topptrent ut! Ikke at det er en dum ting selvfølgelig! Men det skal bli koselig å se når du får en liten «baby-bump» <3

  Jeg sitter forresten praktisk talt og sikler etter skoene dine! Og det sier litt, ettersom jeg er utfattelig (!!) kresen på sko… Men disse…rett og slett helt nydelige! Du stråler for tiden Caroline! Håper du koser deg med graviditeten, og holder oss lesere oppdatert på baby-fronten også 😀

  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg gleder meg til å få en liten mage, da tror jeg at det hele vil bli litt mer reelt for meg også 😀 Eller, for oss 🙂

   Tuusen takk for så fine ord, og om noen av dere andre leser dette: Jeg er helt målløs over hvor fantastiske og snille dere er, og vet ikke hvor jeg skal begynne for å takke dere. Men ja, tusen takk!

   Stor klem til deg Margrethe, og til alle 🙂

 13. Kristin

  Herregud, Caroline! Her var du finere enn noen gang!

 14. Har aldri sett en vakrere kjole i hele mitt liv. Du ser helt stunning ut i den!

 15. Nydelig kjole! Jeg er også interessert i å designe egne kjoler, men jeg er så dårlig på forskjellige type stoff. Jeg syns for eksempel det stoffet du har brukt i kjolen er nydelig, og faller veldig fint, men hva er denne type stoff kalt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet dessverre ikke, designet er mitt, men stoffvalget er deres. Kanskje du kan sende de en epost for å høre?

   Klem!

 16. Åå, så fin kjole! Lyst å gifte meg på en strand et tropisk sted med den kjolen der 😀

 17. Du er bare helt fantastisk nydelig! Gleder meg til å følge med videre! 🙂

 18. Åh, jeg har aldri sett en vakrere kjole i mitt liv! Det er sånn kjole jeg vil ha når jeg gifter meg, bare lenger/større skjørt! Gleder meg vilt til den kommer ut for salg, da skal jeg kjøpe den! Designet du den med utgangspunkt i en av startsmodellene de har? Jeg blir så lykkelig av å lese bloggen din, for det er så deilig å lese om hvor lykkelig dere er, og så er du så ufattelig snill! Atmosfæren rundt deg er så bra! God helg, vakre Caroline!

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg startet helt på blanke ark 😀 Visste godt hva slags kjole jeg selv mente manglet i skapet 🙂

   Tusen takk for så fine ord, så utrolig hyggelig å høre!
   God helg til deg også <3

 19. Look like an angel <3

 20. Du stråler så etter at du ble gravid❤
  Helt fantastisk, du blir bare finere og finere❤

  God helg til alle tre❤

 21. silje catrin

  Nydelig kjole!

  Kunne du laget et blogginnlegg om årets bikini nyheter? helst med de som har litt former også( har en pærefasong) men ønsker å se bra ut i bikini. Kunne du også tatt med noen av de som er i butikkene, og ikke bare på nette 🙂

 22. det øverste bildet er det peneste jeg har sett av deg noen gang 🙂

 23. YOU LOOK AMAZING!
  i just love that dress <3

 24. Flott kjole til en flott og hjertegod dame:)))

  Klem fra Rachel
  http://kraftenideg.blogg.no/

 25. ååh, minn meg på at du skal designe brudekjolen min da! Haha! Denne kjolen var virkelig vakker og et kunstverk av de sjeldne.

 26. Jofrid :)

  Oh lord!!
  Det er den vakraste kjolen eg nokon gong har sett og du gjere den berre enda vakrare 🙂
  perfeksjon i form av eit klesplagg rett og slett!

 27. Fabelaktig kjole! Og du var så vakker i den!
  Du kunne ikke tenke deg å designe flere klær? Talent!
  Også jeg på hvordan du fikset håret denne dagen?
  Du er virkelig alltid fin på håret på bildene
  men denne dagen synes jeg bølgene så så naturlig og lette ut.
  Har selv langt hår og ender opp med å bare ha det rett og løst.
  Det er virkelig fullstendig glatt/flatt.
  Så jeg hadde blitt veldig glad for flere tips innlegg og videoer.
  Og spesielt slik du hadde håret denne dagen 😉
  Ha en flott søndag, og lykke til med den spennende tiden fremover!
  Tusen takk for en alltid inspirerende og flott blogg.
  Klemmer fra en ny fast leser

 28. Du så ut som en prinsesse, virkelig helt nydelig! 🙂

 29. FOR en fantastisk fin kjole! Det må være noe av det fineste jeg har sett på lenge <3 Den er jo som skapt for deg, og du stråler i den! Og den veska og skoene til, perfekto:)

  Håper du har hatt en fin helg frøken strøken, GOD mandag til deg:) Klem

 30. Silje Marie

  Å herregud så nydelig kjole! Og jeg trodde ikke du kunne se bedre ut enn du gjør til vanlig men du stråler<3

 31. Wow. Elegant, delikat og sexy du var! Jeg elsker kjolen, den satt virkelig som et skudd på deg! 🙂

 32. Christine

  Flotte dere er! Utrolig nydelig kjole! 🙂 Stå på!

 33. Hei!

  Den kjolen er bare fantastisk! Vet du om det er lenge til den kommer for salg?

  nursemarita.wordpress.com

 34. Helt fantastisk gin kjole!! Når kommer den i salg? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ila. august 🙂

 35. […] Og ikke nok med det så har vi enda flere planer med Caroline fremover. Så i nermeste fremtid vil vi få besøk av Caroline her i vårt studio hvor vi skal koke sammen flere nye ideer.  Fotballfrue til Bryne, det kan vi like? Dere kan lese innlegget om kjolen igjen her: http://fotballfrue.no/2013/06/21/the-dress-from-tailorheaven/ […]

 36. Finnes denne fortsatt for salg? Har så sykt lyst til å gifte meg i den

  1. Caroline Berg Eriksen

   Neeei 🙁 Burde laget en ny, den var så fin <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *