Årets Magasin: ELLE Sommerfest

foto ved pressevegg: vg.no / kjendis.no / Hanne

Et lite bildedryss fra en kjempefin kveld! Siste bildet er det absolutt siste, da var jeg så sliten og hadde tidenes vonde føtter – haha! Men det er verdt det, et tegn på at kvelden var vellykket. Vi ble hentet opp av ELLE på hotellet i en splitter ny Mercedes, som faktisk ikke har kommet til Norge ennå. Den kjørte oss frem til Grand Hotell hvor festen ble holdt på taket, og der ble vi møtt av Möet (vann og Limo for min del *høhø*), fotografer og mange kjente fjes inkludert den deilige sola! Fester som dette er veldig koselig, da får man catchet opp med de man kun ser ved nettopp slike anledninger. Ble også et solbrillepar rikere, og fikk velge hvilket par jeg ville fra Triwa. Endte opp med noe jeg ikke har fra før av, et par runde, beige som jeg gleder meg til å bruke fremover. Glitter stod også på en stand, så jeg fikk med meg et smykke – det grønne jeg har på meg noen bilder over. Om du ville få fikset håret eller legge neglelakk, kunne du også gjøre det. Helt genialt å gjøre det på denne måten i stedet for å sende med oss en goodie-bag! Jeg fikk dessverre ikke tatt noen bilder av maten, kameraet ble litt glemt etter hvert, men den var både lekker og god.

Her har jeg akkurat vært hos dyrlegen med Ronaldo, så jeg henger litt på etterskudd med det meste og helgen ble nettopp forskjøvet med 2 timer. Men det er helt greit, stakkar lille har fått våteksem i år igjen, men vi oppdaget det heldigvis før det var spredd seg. Så nå har han blitt litt barbert og vi har kjøpt salve.

Jeg får styre videre, håper dere har en fantastisk helg i vente! Og tusen takk for all lykke og glede dere legger igjen etter dere om dagen, jeg er helt i lykkerus 🙂

153 kommentarer

 1. Åh du er nydelig Caroline!!! <3

  1. Fotballfrue

   TAKK, skjønne deg!! 🙂

 2. Så flott du var!! 🙂 Nydelig kjole!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, vakre Ida! Håper du får en fin helg 😀

   Stor klem!

 3. Ser ut som en utrolig gøy fest!!! Ha en riktig god helg Caroline 🙂 OG masse masse gratulerer med graviditeten!

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme 😀 <3

 4. Fine bilder! 🙂 Sikkert litt små tamt å holde seg unna alkoholen når det er så pent vær og slike sammenkomster 🙂 Men det er så absolutt verdt det! 😀

  https://inamakeup.blogg.no

  1. Fotballfrue

   Det er jo så naturlig å la være, så det er i grunnen helt ok 🙂 For ikke å snakke om dagen derpå 😀 Det er lykke!

 5. Hei! Jeg lurte på om du kunne skrive litt om hjerteslagene til babyen din? Antall hjerteslag sier mer om kjønnet enn kinesisk fødselskart. Jeg har forresten termin 3 uker etter deg, og hjerteslagene på bebisen min er 157, så jeg tror det er jente! 🙂

  1. Fotballfrue

   150 slag har babyen vår 🙂 Så sånn sett skal det vel bli en jente 😉

   1. Cecilie

    Hjerteslagene til min lille lå på 150-160 og det ble en gutt! Masse lykke til meg graviditeten 🙂 Godt du er kvitt kvalmen! Jeg kasta opp fra uke 6 til jeg fødte! :/ Det unner jeg ingen!!

   2. Fotballfrue

    Nei! Stakkar deg 🙁 en venninne av søsteren min hadde det også sånn, høres grusomt ut 🙁 heldigvis kommer det noe godt ut av det hele 😉

    Stor klem!

   3. Ingvild

    Hihi, ikke la deg lure 🙂 Jeg hadde også 150 hjerteslag på det jeg var sikker på var en jente frem til jeg plutselig hadde en prins på brystet 😉 Og alle andre «spådommer» tilsa at det var en jente 🙂 Vi ville ikke vite kjønnet på forhånd, men man blir jo fryktelig nysgjerrig på hva som gjemmer seg inni der i 9 mnd 🙂 Lykke til med alle nye følelser som kommer i tiden fremover, jeg gleder meg på deres vegner 🙂
    Ha en fin kveld 🙂

   4. Fotballfrue

    Oii, spennende! Jeg tror egentlig ikke på noe jeg, før vi ser det selv 😉 Så vi får i hvert fall vente til neste ul. i første omgang 🙂

    God helg 🙂

   5. Annette A.

    48% sjanse for at det blir en jente og 52% sjanse for at det blir en gutt:)

   6. Fotballfrue

    Spennende 🙂

   7. Da moren min tok ultralyd for 25 år siden, klarte de ikke å se om jeg var gutt eller jente (enten lå jeg vanskelig til for å kunne se det, eller så var kanskje ikke ultralyd-utstyret like bra som i dag.)

    Men de fikk seg til å til mamma at dette måtte være en gutt, pga sterke hjerteslag, eller høye eller hva det nå er.

    Så hun fant jo på guttenavn, kjøpte inn blå klær osv!

    Og ut kom det en jente 😛

    Synes det er dumt at leger kan si slikt uten at det er «beviselig» ! Håper ikke slikt forekommer i dag 🙂 Man skal vite, ikke tro!

 6. Så flott:D

  Brukte du sunspa her? Det var så nydelig farge, virkelig gyldenbrun!
  Har du noe tips til å unngå at sunspa-fargen falmer fort etter spraying i ansiktet? Føler ikke den setter seg der:/

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg har jo vært i Tyrkia 😉 Dessverre, SunSpa forsvinner kjapt fra ansiktet ettersom vi vasker oss der hver dag og mest sannsynlig legger sminke relativt ofte :/ Jeg har min farge i ansiktet i 2-3 dager før jeg må ta en ny runde 🙂

   1. ingvild

    Heei! Skal gifte mej om en måne og er gravid (heldige mej!!) Men ville høre om det er okay å bruke sunspa?? Tenker du veit litt om det? 🙂 hadde våre fint å ilkje være kvit som et laken 😉

   2. Fotballfrue

    Sunspa kan brukes av gravide 🙂

 7. Cecilie

  Så utrolig vakker du er, Caroline! Du og Lars-Kristian er så fine sammen 🙂

  1. Fotballfrue

   <3 tuusen takk, skjønne deg!

 8. Så utrolig fin både du og kjolen var! Og gratulerer som gravid 🙂 Lurer veldig på hvordan magen din kommer til å se ut, du som har så utrolig mye magemuskler, haha. Barnet får i alle fall en kjempevakker mor! 🙂

  1. Fotballfrue

   :O tusen takk 🙂 Lurer fælt selv, jeg! Blir spennende 😉

 9. Aleksandra

  Du er nydelig Caroline, og kjolen satt som et skudd på deg!!
  Ønsker deg og Lars-Kristian en riktig fin helg 🙂

 10. Elsker kjolen!! Syns det var nydelig 🙂

  Klem 🙂

 11. Du var HELT NYDELIG på håret her! Virkelig …

  🙂 Og flott kjole…

 12. Å, det nederste bildet <3 Dere to altså, picture perfect 🙂 Så skjønne.
  God helg til dere alle fire/fem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, alltid skjønne deg <3 God helg 😀

 13. Hvor er blomsterkransen fra?:)

  1. Fotballfrue

   BikBok, all info om antrekket står i innlegget under dette 🙂

 14. Må bare få sagt det; du STRÅLER!!
  Det er bare helt utrolig hvor bra du holder deg, med tanke på at du er ganske langt på vei i svangerskapet:-)
  Og selvfølgelig, gratulerer så masse med et lite nurk i magen! Dere kommer til å bli fantastiske foreldre! Det er jeg sikker på:) fikk mange rare blikk av kjæresten min på onsdagsmorgen da jeg leste nyheten, og begynte nesten å grine. Rart å tenke på hvor glad man kan bli på andre sine vegne:)
  Gleder meg hvertfall veldig til å følge med på bloggen din fremover!

  God helg til dere! 🙂

 15. Fantastisk fin kjole! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 Håper jeg fåt brukt den igjen en gang 😀

 16. Dor en nydeligkjole! Dere er et vakkert par:D
  Sns kanskje ikke skoene til LK passa så bra, men ellers ser dere som vanlig smashing ut!

 17. Kjære kjære Caroline,

  Du stråler mer enn noen gang!! Selv om det ikke er store magen på deg riktig enda vil jeg si at gravid-glød er en underdrivelse. Nydelig og vakkert, rett og slett. Hell og lykke for fremtiden, hilsen fra Asker <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Det er så hyggelig å høre! Må jo ha noe å gjøre med at jeg bærer på noe magisk og synes det er en kjempefin tanke 🙂

   Klemmer!

 18. Kjæreste Caroline – jeg ble rett og slett stum (av glede!) når jeg hørte at du og Lars-Kristian skal bli foreldre.
  Måtte nesten «samle» meg litt før jeg fikk sagt gratulerer til deg!
  Høres nok helt merkelig ut, men har liksom kommet på det i ny og ne de siste dagene etter nyheten kom, og da tar jeg meg selv
  i å bli skikkelig glad og bare smile 😀 Hehe!

  Du kommer til å bli en fantastisk mamma <3 Nydelig kjole også! Du ser jo ut som en gudinne du!:) Du er fortsatt den beste
  bloggeren som finnes, har lest bloggen din fast i snart 2 år nå 🙂 Kjenner meg også veldig igjen i deg siden jeg bare er 2 år yngre enn deg.
  Mange like ting sånn ellers;) Hehe.

  Verdens største klem 🙂

 19. Hei! Har lenge prøvd og finne ut hvordan man kan lage fine lange bølger/krøller som du har på bildene der. (Håret ditt altså) kan du vise det på en video blogg eller bare si hva du bruker? Det er så utrolig fint! 🙂

  1. Fotballfrue

   Akkurat i går var jeg hos frisøren 🙂

 20. Så mange fine bilder 🙂 Du og lars-kristian ser heilt nydelige ut sammen <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Det er så kjekt å endelig ha litt bilder sammen også, blir så dårlig med det ellers :p

 21. Katharina

  Jeg elsker bloggen, fast leser! Men drikker du vin mens du er gravid? :O Ett glass skader nok ikke , men ja! haha 😀
  Døds leker kjole, du var kjempe fin i den!!

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei? Hvor ser du det? Kunne jeg aldri gjort. Jeg tror faktisk ett glass kan skade, man vet aldri, så det er ingen risk å ta!

 22. Du ser ut som en barbiedukke! Positivt ment altså, barbiedukker er jo perfekte (såklart). And so are you! 🙂

 23. Herregud som du stråler om dagen! Du er så vakker du 🙂 Og for en nydelig kjole!

 24. Herregud å du stråler! Jeg har fulgt bloggen din så lenge og aldri sett deg stråle sånn! Blir helt lamslått av hvor vakker du er!
  Gratulerer så mye med graviditeten! Glad på dine vegne!

  1. Fotballfrue

   Neimen, så utrolig hyggelig 😀 Tusen takk, snille deg 😀

   Klemmer!

 25. Jeanette H

  Fine bilder 🙂 Hvor er den duse nydelige neglelakken fra ?

  1. Fotballfrue

   Ciate 🙂

 26. Hei! Nydelige bilder 😉
  Gratulerer så masse med baby i magen! Så kjekt 😉
  Hvilke solbriller er det L K har?

  1. Fotballfrue

   Han fikk dem i går, de er også fra Triwa 🙂

 27. Hei Caroline!

  Gratulerer så masse med svangerskapet og den spennende tiden! Selv har jeg 2 skjønne gutter og er forsinket med mensen! 😮 tør ikke å tenke på det ennå…

  Du er nydelig, og kjolen du hadde på deg var kjempefin! Men bare en liten ting: På antrekksbilder er det ofte vanskelig å se hvordan plagget ser ut på halsen og brystet, siden du er så glad i å la det vakre håret ditt bølge nedover 🙂 Denne kjolen var så fin at jeg virkelig skulle ønske jeg fikk sett mer hvordan den egentlig er foran!

  Liker bloggen din kjempegodt, du skriver godt og har inspirert meg til å bli en løper!

  Mye som skulle sies når jeg først skulle legge igjen en kommentar, visst! 🙂

  GOD HELG!

  1. Fotballfrue

   Den kommer nok! Og av erfaring lar den jo ofte vente på sge om man er stresset over det også 😉 Klassisk.

   Skal se om jeg kan få tatt noen flere detaljbilder av den, om ikke, så vil det nok komme bedre bilder av den hos Tailor Heaven når den kommer for salg der 🙂

   Goood helg tilbake 🙂

   Klem!

 28. Hvor er skoene til Lars Kristian fra? Og gratulerer til dere begge 🙂

  1. Cesare Paciotti 🙂

 29. Herregud så flotte dere er sammen! <3
  Ha en fin helg 🙂

 30. Martine

  Du er virkelig den nydeligste personen jeg vet om, og med den kjolen ble du bare vakrere enn noensinne <3 Håper du får en kjempefin helg! Her skal det nytes frihelg, ettersom samboeren (dessverre) er skadet og dermed ikke kan spille fotballkamp 😉

 31. As always you look great! I hope you had a good time! xox

 32. Henriette

  Du så veldig fresh ut 🙂 Skoene var vakre, hvordan er de på størrelse? Normale eller litt små? Men stemmer det virkelig at hælen er 22,5 cm som det står på my-wardrobe? Det må vel være en skrivefeil?

  1. Fotballfrue

   Hahaha, det stemmer ikke :p De er mer 10-11 tenker jeg 🙂

 33. Åh, mange fantastiske bilder! Dere ser kjempe flotte ut begge to 🙂 Jeg har bare et par timer igjen av jobbing (siden kl. 08 i dag), og så tar jeg helgen! Da kommer jeg bare til å lade batteriene, og nyte livet med en god bok eller film 🙂

 34. Susanne

  Helt nydelige! Begge to. Den kjolen tok nesten pusten fra meg. Nydelig styling! For en glød du har:)

 35. Kjempe lekkert smykke! Er det ikke den kolleksjonen til Lene Nystrøm? For glitter? Det koster jo over 1000.- i butikk? :O lucky u <3

  1. Fotballfrue

   Det fikk jeg ikke beskjed om :O Men det er veldig fint 🙂 Kan ikke finne det i kolleksjonen hennes, men mye mulig jeg ikke fant bilder av hele.

 36. Kristin

  Dere ser helt smashing ut begge to! nyydelig kjole og likte veldig godt håret og sminken. Og gratulerer så mye som kommende foreldre 🙂

 37. Fantastisk kjole hvor lenge er det siden dere begynte på den?

  1. Fotballfrue

   Startet på den i mai 🙂

 38. Fysøren så vakker du er!!!

  1. Fotballfrue

   TAKK, snille deg! 😀

 39. Charlotte

  De to siste bildene var utrolig fine! Du ser nydelig ut i den kjolen. Passer din kropp perfekt 🙂 Og mannen din er så utrolig kjekk!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Det er jo ekstra gøy å få en skreddersydd kjole 🙂 Og takk, han er kjekkest i verden 😉

 40. Takk for svar 😉 hvis det er lov å mase litt mer så lurer jeg på hvilken type det er han har av triwa solbrillene?? God helg til dere 😉

  1. Fotballfrue

   Var det mine eller hans du lurte på? Kom ikke opp hvilken tråd du svarte på :/ Håper du ser dette 🙂

   1. EliBeklager! Jeg som ikke skrev på samme tråd! Det var L K sine ;)

    Beklager! Jeg som ikke skrev på samme tråd! Det var L K sine 😉

   2. Lenge leve touch telefon.. dette ble bare rot 😉

 41. dette er det vakreste jeg noen sinne har sett deg! .. så elegant, så yndig, så smilende, så glødende og SÅ gjennomført! Flotte, flinke Caroline.. er så glad du deler livet ditt med oss og lar oss inspirere av deg!

 42. Flotte bilder og nydelige sko du hadde!! Hvor har du fått tak i de? 🙂

  1. Fotballfrue

   De er fra Red Valentino, linket i innlegget under dette 😀

 43. Så nydelig du er! Gleder meg til å se babyen deres!

 44. Har vært fast leser i over ett år nå, og har aldri etterlatt meg noe i kommentarfeltet, men nå føler jeg at jeg bare må! Gratulerer så mye med graviditeten! Dere kommer til å bli flotte foreldre! 🙂 Også var du kjempeflott i den kjolen!

  Ha en fin kveld videre og god helg! 🙂

 45. Åh, du er så utrolig nydelig! 😀 Du blir jo bare finere og finere, og nå skjønner jeg jo at du har en slik en «gravidglød» over deg 😉 Hehe! 😀 Helt nydelig er du, også kler du og Lars- Kristian hverandre så bra. Tenk at jeg har slike følelser for en jeg ikke kjenner, haha 😀 Du er fantastisk flott, og gratulere så mye med de lykkelige omstendighetene 🙂 Så hyggelig at du vil dele med alle leserne dine, har vært fast leser siden før bryllupet 🙂 God helg, Caroline! 🙂

 46. Nå vet jeg ingenting om dresskode på slike arrangementer, men jeg digget det når jeg etter noen bilder oppdaget at Lars Kristian gikk med shorts!

  Kjolen din var forøvrig smashing! God helg

 47. Jeg gråter over hvor fin kjolen din er. Jeg MÅ ha en slik!!

 48. Utrolig fin kjole! Bare lurte på om dere har tenkt på noen babynavn?

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Har noen favoritter allerede 😀

   1. Gleder meg til vi får høre de:) Har dere et guttenavn og et jentenavn klart?;)

   2. Fotballfrue

    Ja 😉

 49. Det kommende barnet deres er heldig <3

 50. Rebecca

  Du var kjempe nydelig 😀 Og masse masse lykke til med den kjempe fine tiden fremover <3

 51. Herre min hatt så vakker du er! Og håret ditt var bare helt fantastisk her! Det kan se ut som du har fått en pitteliten mage.:) Det kler deg og dere er kjempe fine <3

 52. Du ser ut som en gresk gudinne, hihi! Så vakker du! Inspirerende <3

 53. Du er sååå utrolig vakker Caroline 😉 Fantastisk flott kjole 😉

 54. NYDELIG er du 🙂

 55. Kjære Caroline!

  Gratulerer så masse til dere begge med gravidieten og den spennende tiden fremover! Selv har jeg 2 skjønne gutter og er litt sen med mensen plutselig, ouæææ….tør ikke tenke på det ennå!

  Du er nydelig, og kjolen du hadde designet er kjempefin! Bare en liten ting: Ofte på antrekksbilder synes jeg det kan være litt synd man ikke får sett mer av halsen og brystet, fordi du er så glad i å la det vakre håret ditt bølge;-) Denne kjolen var så fin at jeg savner å få sett hvordan den ser ut foran også.

  Ellers er jeg veldig glad i bloggen din, du skriver kjempegodt, og har inspirert meg til å bli en jogger!

  Stor klem!

 56. Caroline, jeg syns du er så utrolig vakker – inside and out!

  Jeg tror en svimlende høy prosentdel av dine lesere misunner deg og det livet du lever, for i mine øyne er det ganske tilnærmet perfekt! Jeg har fulgt deg i alle år, og enkelte ganger angrer jeg litt på at jeg har hatt perioder med »lese-blogg-pauser». Årsaken til mitt anger er at samtlige innlegg du publiserer har relevans – de er komplette, godt gjennomtenkt og du skriver med et så bredt vokabular og innlevelse at det bokstavelig talt er en fryd og lese! Tanken på at jeg har misset flere av dine innlegg, ergrer meg.

  Også lærer man så mye om seg selv. Jeg må innrømme at etter å ha sett deg første gang i et videoklipp (begynner å bli noen år siden), der du presenterte deg selv og gamleleiligheten samt firbeint(e), trodde jeg du var en uskyldig og »typisk» klisjè fotballfrue, som kanskje ikke var den smarteste kniven i skuffa. Det tok ikke mange sekunder før jeg ombestemte meg, og andreinntrykket er det jeg lever med den dag i dag. Forhåndsdømming skulle ikke eksistert. Man må bli kjent med innsiden før man dømmer det ytre. Du er ikke som alle andre, du er spesiell, du er en genuint snill, omtenksom og god person.

  Dette ble et særemne uten like, men jeg ville bare fortelle deg dette. Du er en flott kone, venninne, datter, barnebarn, samtalepartner og hardt-arbeidende kvinne, og det at du kommer til å bli en minst like flott mor er en selvfølge! Gleder meg til å følge deg videre, du gir oss så utrolig mye – vit dèt!

 57. Katrine

  hei 🙂 jeg har et par spørsmål, hvor får man kjøpt proteinpulver, for eksempel de med sjokoladesmak. og har du en god oppskrift på proteiniskrem? og hva kan jeg erstatte i stede for fløte? eller er det «ok», selv om man prøver å gå ned et par kilo med vanlig kremfløte? mange spørsmål her 😛

  1. Fotballfrue

   Hmm, nei, det har jeg aldri laget, men det kunne vært kjempesennende å prøve 🙂 Deler oppskrift om jeg gjør det!

   Hvor mye fløte bruker du? Det er jo ikke mange karber i det, men samtidig er kcal-nivået veldig høyt, og om du ikke blir like mett av dette ettersom det er flytende, kan det lønne seg å kutte det ut. Selv blir jeg nesten mett av to kopper kaffe med fløte i, men man er jo forskjellig hva gjelder slike ting 🙂

   Klem!

   1. Katrine

    okei, takk for nyttig svar! 🙂 de kommer litt ann på hvor mye jeg bruker, bare lurte på om jeg burde bruke det i matoppskrifter eller ei 😉 ja, proteiniskrem syntes jeg også høres veldig spennedene ut! hadde blitt glad for oppskrift! 🙂 klem til deg og!

 58. CAROLINE OG LARS KRISTIAN : GRATULERER SÅ MYE MED BABY!!! Denne nyheten gleder meg å høre – skal innrømme at jeg har ventet lenge på dette;) hehe. ENDELIG! gleder meg masse på deres vegne <3

  Stor klem fra meg og guttaboys 🙂
  Natalie.

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀 Så herlig å høre 😀

   Stor klem tilbake!

 59. Madeleine

  Så fantastisk flott du er!

  Deg kombinert med blomsterkransen og den utrolige kjolen er noe av det vakreste jeg har sett.

  Stå på <3

 60. Wow! Den kjolen var nydelig og du ser ut som en drøm 🙂

 61. Må si meg enig i de andre kommentarene, om graviditetsgløden! Du stråler jo, tror aldri jeg har sett deg så vakker før! Og i den kjolen da, du ser jo ut som en gudinne 🙂
  Gratulerer så mye med graviditeten!! Har selv termin en uke etter deg, så kanskje vi sees på sykehuset i Skien, hihi 😉
  Igjen, gratulerer så mye til dere begge to, og nyt tiden, skjønne deg <3

  1. Fotballfrue

   Oi, så spennende! Ja, kanskje vi sees der 😀 Hihi, lykke til til oss begge fremover <3

   Klemmer!

 62. Altså, jeg må bare si det, du ser absolutt helt fantastisk ut for tiden kjære deg! Nydelig er du:) Ha en fin helg Caroline:)

 63. Du er faktisk vakrere enn noen gang! Og tenk at du skal ha barn – jeg gleder meg med dere! Ønsker dere all lykke i tiden framover, og ser frem til litt baby-oppdateringer :))

 64. Nydelig kjole 🙂 Var smykket fra SO-B eller? Veldig fint!

  Hvordan er det å gå med hæler når du er gravid? Kjenner du forskjell? Og har du begynt å kjenne spark? Jeg husker jeg kjente de førse sparkene rundt 16-17 uker 🙂
  Spennende tid du har i møte 🙂

  1. Fotballfrue

   Litt usikker, skal undersøke nærmere. Kan jo si ifra når jeg bruker det i et antrekk 🙂 Nei, jeg tror ikke jeg har kjent liv ennå, er så vanskelig å vite, men jeg tror ikke det. Kjenner godt livmoren da, det er så rart 🙂 Spennende og fascinerende 🙂

   Enn så lenge er det ingen forskjell å gå med hæler 🙂

   God helg!

   Klem 🙂

   1. Elsker bloggen:)

    Hei igjen.
    Vil bare si at «liv» er/føles på samme måte som lemus (på øyet) skjønner du va jeg mener? Eller så kan d kjennes som små bobbler. Utrolig deilig 🙂

   2. Fotballfrue

    Ååå 😀 Gleder meg til å kjenne det 🙂 En venninne av meg beskriver det som en flaksende sommerfulg! Hehe 🙂

 65. Anne Berg

  Hei! Gratulerer så mye med graviditeten! Du har virkelig mye å se frem til. Det kommer til å bli helt herlig. Tro meg! Jeg har bare fått ett barn, men hun har gitt meg så mye. Hun er prøverør! Wow, for en fin kjole!:)

 66. WOW – den kjolen var lekker! Dette kan du Caroline :-)) Hadde man bare sett ut som deg, tvers gjennom nydelig <3

 67. Kjempeflotte bilder, jeg virkelig elsker kjolen din!

 68. Anja Julie

  Gratulerer så utrolig mye med babisen<3 du er så vakker og jeg ønsker deg alt godt under graviditeten:) det vil blir en nydelig baby med dere som foreldre:)

 69. Ha en fin lørdag, fine deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, det må du ha også 🙂

 70. Kamilla

  Tror jeg har aldri sett deg vakrere Caroline!! 🙂 Bor dere på Christiania gratis?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 vi får to gratis overnattinger i mnd., men disse har vi brukt for juni allerede, så denne gangen bodde vi ikke gratis 🙂

 71. Hei 🙂 Du er vakkrere enn noen gang før( om det er mulig) Gled deg masse til det lille vidunderet kommer. Det blir bedre enn du noengang kan forestille deg <3 hilsen mor til 7 og bestemor til 5 :-))

  1. Fotballfrue

   Å, så stas med så stor familie 🙂 Tusen takk!

   Klem 🙂

 72. Camilla

  Fantastisk flott kjole. Du stråler virkelig.

 73. Åh, dere er så nydelige <3

 74. Elizabeth Anzen

  Det ska bli så OTROLIGT kul och så himla SPÄNNANDE att följa din och Lars Kristians resa genom din graviditet!!! 🙂 jag blev jätte glad och såååå överväldigad när jag läste nyheten!! Jag var så uppe i varv och glad så det tog flera timmar att somna den natten…haha!
  Många kramar till er.
  Elizabeth

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 Så hyggelig at du gleder deg til å følge med, dette skal bli en fin tid 🙂

   Store klemmer!

 75. Du virkelig stråler for tiden! Vakker! Du kler å være gravid:) Vet ikke hvorfor, men jeg har en feeling på at det er ei skjønn jente som gjemmer seg i magen din….

  Og litt skryt til mannen din: Så kjekk han var på festen! Kult antrekk:)

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 I natt drømte jeg at vi fikk en jente. Hihi 🙂 Drømmer så mye rart for tiden, kan ikke tenke meg hvor utålmodig man blir tilslutt :O Mamma har alltid sagt at hun drømte så ofte om at hun kunne ta meg ut av magen og hilse på meg, og jeg skjønner godt at slike drømmer oppstår!

   Og takk, Lars-Kristian er den kjekkeste i verden for meg <3 Hehe :p

 76. Ina therese

  Kjempefin er du!! Gratuleree igjen så masse. Det er en hærlig tid du har i vente (veldig hardt også da) men er verdt det!!

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg forventer absolutt ikke at det skal bli lett, men garantert både slitsomt og herlig på samme tid 🙂 Det er vel bare å glede seg, kan ikke gjøre noe annet 😀 Kribler i magen!

 77. Hei fotballfrue!
  Gratulerer så mye med graviditeten!
  Du er nydelig!
  Lurer på hvor den fantastiske kjolen er fra?
  Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Link til kjolen og en goood forklaring er i innlegget rett under dette 😉

   Klemmer!

 78. Du stråler virkelig for tiden og er vakrere enn noen sinne. Har du hørt at om du bærer på en gutt, så frembringer det skjønnhet hos moren, mens om du bærer på en jente så «drar» den skjønnheten litt vekk fra sin mamma? =) kanskje du bærer en liten fotballprins? :))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg! Hehe, ja, jeg har hørt dette jeg også, men jeg tror ikke noe på det 😉

 79. Helene Marie, 18

  Den kjolen var virkelig helt fantastisk fin på deg, Caroline!
  Både du og Lars Kristian stråler som alltid!

 80. Aldri sett deg så vakker som på disse bildene! 🙂 Du kler å være gravid (selv om det ikke syns enda)! Du ser utrolig lykkelig ut! Gleder meg på deres vegne <3

 81. Tror Lars Kristian må väre ditt fineste accessorie! Dere kler hverandre så godt, og du stråler ved siden av ham:) Kjolen, håret, blomsterkransen og mannen ved din side – du ser ut som en million!

  1. Fotballfrue

   Hihi, takk 😀 Og tusen takk igjen!

   Stor klem 🙂

 82. Hvor lang tid tar det fra du sender inn bilder fra kjolen til du har den i posten hjemme? Var inne på hjemmesiden deres, men syns det var ganske vanskelig å finne ut av «oppskriften» deres, går det an å sende tegninger til dem? Og er det bindende når du har sendt inn tegningen, eller skal de se på den først, finne pris osv. før du kan bestemme deg om du vil ha den?

  1. Fotballfrue

   Du kan kun designe din egen ut fra de modellene som er der fra før av, dvs, velge stoff og farge samt få den skreddersydd etter dine egne mål. Designet mitt for dem var eksklusivt for meg 🙂

 83. Michelle

  Så utrolig nydelige bilder av deg Caroline!! Du ser helt fantastisk ut på alle disse bildene <3

 84. Hello!
  You are so awsome. 😉 Like your blog like grazy. 😀

  Visit my blog. https://something4ya.blogspot.com/

  Thanks, Kristiina!

 85. Jeg pleier ikke å kommentere, men GRATULERER Caroline, og til Lars Kristian!:-D Jeg kjenner meg så godt igjen i følelsene dere har nå! Ble selv mamma for 3 mnd siden til en nydelig gutt, og la meg si at dere har sååå mye å glede dere til! Jeg blir så glad på deres vegne. Kos dere fremover, nyt tiden, hverandre og lykke til:-D Tiden går så altfor fort….;)

 86. Må bare få gratulere hjerteligst med graviditeten, Caroline! For en spennende tid du og dere går i møte 🙂 Dere kommer nok til å bli flotte foreldre!
  Og du stråler jo om kapp med solen som alltid! Blir helt bergtatt hver gang du har stasjet deg opp i en pen kjole eller andre velkledde plagg. Du er råflott til enhver tid! Så flink å kombinere, mikse og trikse med ulike stiler 🙂
  Gleder meg masse til å følge deg videre fremover! Ha en flott helg videre! Klem 🙂

 87. Du er nydelig<3
  Men hvem er det som tar alle bildene av deg?

 88. You just as lovely as ever but I’m sorry your husbands shorts…not cool, not manly, not stylish! Ban them for life please!

  1. I´m sorry you have so much against shorts :/ What have they done to you? 😉

 89. Så fin du er, syns du virkelig stråler 🙂 Kanskje det har noe med graviditeten og gjøre ;);)

 90. You are sooooo beautiful and your blog is my favorite 🙂 <3 Big greetings from Finland <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *