Spørsmål rundt graviditeten

Om jeg bare hadde ord. Dere er en helt fantastisk gjeng! Tusen takk for all deres støtte, gode ord og lykkeønskninger, det setter vi stor pris på begge to. Jeg har gledet meg så lenge til å fortelle dere dette. Jeg kan fortsatt ikke forstå at vi skal bli foreldre, og jeg er jo ganske så sentimental om dagen, så bare ved å skrive dette, kjenner jeg at jeg vil gråte *hehe* Det har dukket opp noen spørsmål underveis, så jeg har samlet opp de jeg kunne finne i kommentarhavet (♥ ♥ ♥ ) og tenkte at jeg kunne skrive litt generelt om min opplevelse av svangerskapet frem til nå ved hjelp av disse spørsmålene. Jeg er fortsatt helt overveldet over responsen. Igjen, tusen takk!

♥ Når fant du selv ut at du var gravid? Først kan jeg jo fortelle at en graviditet i løpet av 2013 var noe vi begge ønsket, men det er jo umulig å vite hvor snart det hele skal skje. Det hendte likevel relativt kjapt, så det var både en overraskelse og en stor glede da jeg 1 uke på overtid tok en test og den var positiv. Den ble positiv så fort, jeg følte det gikk maks 3 sekunder, og jeg ble både rørt og glad og redd og alt på en gang. Det er en ubeskrivelig følelse, jeg var nesten litt svimmel. Så mange tanker på en gang. Skal vi virkelig ha en baby? Dette var en onsdag og jeg våknet veldig tidlig fordi jeg visste at jeg skulle ta testen da jeg sto opp, så Lars-Kristian hadde ikke våknet ennå. Jeg fortet meg inn til ham og vekket ham med testen tett opp til ansiktet og sa at jeg var gravid. Har du feber? Fikk jeg til svar. Haha, han trodde det var et termometer. Så våknet han plutselig VELDIG fort og så ble vi liggende og klemme og gråte litt. Helt stille begge to. Den gangen var jeg rundt 3 uker på vei, og formen kjentes veldig bra. Rett etter dette ringte jeg storesøster, men jeg ville vente med å fortelle det til mamma og pappa, det måtte skje ansikt til ansikt.

♥ Hvordan har formen vært? Da jeg nærmet meg uke 6 begynte jeg å merke på kroppen at noe uvanlig og nytt var på gang. Det startet med morgenkvalme. Jeg som vanligvis spretter opp av sengen i seks-tiden ble nødt for å sove en time ekstra, men kvalmen slapp likevel aldri taket før utover ettermiddagen, så det var da jeg fikk gjort ting som krevde litt mer aktivitet og energi. Timene før ble stort sett tilbrakt foran dataen, og jeg priset meg lykkelig over hjemmekontor. Redningen min mot kvalmen ble Marie-kjeks samt noen kjeks jeg fant på iherb med mindre sukker. Heldigvis kastet jeg aldri opp, så det er jeg veldig glad for. Samtidig som kvalmen kom, kjente jeg sakte men sikkert at energinivået mitt ble litt svekket. Jeg, som ser på meg selv som en levende duracellkanin, klarte ikke trene mer enn 20-30 minutter før jeg var helt ødelagt, så da gjaldt det å lytte til kroppen og ta det med ro. Jeg gikk mye og fort, jogget saktere og kortere. Dersom vi hadde vært sosiale eller jeg hadde vært i lange møter, merket jeg fort at jeg ble veldig sliten, så i denne perioden kunne jeg finne på å legge meg rundt halv ti om kveldene, noe som er SJELDEN kost i dette huset. En annen ting som kom i disse ukene var en vemmelse mot kaffe. Jeg syntes det luktet vondt og smakte helt grusomt, og kunne aldri i verden forstå at jeg hadde vært så glad i dette. Jeg ble uvel av bare tanken på å få ned en kopp. Så jeg gikk faktisk uten kaffe i nesten 5 uker, og det tror jeg ikke at jeg har gjort siden jeg var 4 år. Haha! Disse 3-4 ukene var veldig frustrerende, men det er også slike ting man bare må akseptere. Lars-Kristian var helt vidunderlig i denne perioden, og gjorde alt jeg selv ikke rakk eller orket. Det ble så verdsatt.

Så nærmet jeg meg 9 uker og bare HELT ut av det blå våknet jeg en dag og kjente at JØSS! Gamle-Caroline er tilbake. Det var fantastisk! Så siden uke 9 har jeg vært meg selv igjen, og det har vært helt skjønt. Jeg kunne trene som før og ikke minst, drikke kaffe igjen *lykke* Kaffelysten kom tilbake da jeg og Anette var i Rhodos, det var utrolig deilig. Kan dere tenke dere noe rarere? Kaffe, ekkelt? For meg? Haha! Nå skal det sies at jeg holder meg til maks 2 kopper om dagen, det blir som regel én om morgenen og kanskje én utover dagen. Det får være bra. Så alt i alt synes jeg at jeg har vært heldig i det første trimesteret, ingen oppkast, bare mild morgenkvalme, og i dag er formen knallfin. De eneste tegnene på gravidtet er at jeg kjenner det strekker og styrer litt i livmoren pluss at ingen bh’er passer lenger. Så nå venter vi egentlig bare på at magen min skal vise oss at det bor noen der 🙂 Satser på at det skjer når jeg er halvveis om 3 uker ♥ 

♥ Hvordan er det med trening og graviditet, har du fortsatt som før? Både lege og jordmor har blitt kjempeglad når jeg har fortalt hvor aktiv jeg er. Det at mange gravide tror at de ikke kan eller skal trene, er ikke heldig, ettersom bevegelse er gull verdt. Det kan blant annet både forebygge bekkenskader og ødemer i kroppen. Regelen er: Så lenge det føles riktig og ikke gjør vondt, er det bare å trene som normalt. Er du godt trent fra før av, er det bare å fortsette så lenge du føler at du klarer det. Jeg har for eksempel kjent to ganger at jeg har fått litt ekstra strekk i livmoren om jeg for eksempel har løpt intervaller, da har jeg avsluttet økten og heller gjort noe annet. Enkelte mageøvelser er ikke behagelige lenger, disse har jeg kuttet ut. Nøkkelen er å lytte til kroppen sin, du kjenner den best og kjenner derfor også dens begrensninger. Har du ikke trent så mye fra før av, er det ikke anbefalt å øke treningsmengden under graviditeten, men å holde det på samme nivå.

♥ Hvordan fortalte dere foreldrene deres? Denne er litt morsom, for det var jo faktisk en av dere som trodde at de kom på overraskelsesbesøk den gangen fordi jeg hadde fortalt at jeg var gravid. Husker dere dette innlegget? Men slik var det altså ikke. Mamma og jeg skulle jo til Hankø for spa helgen etter, og det var egentlig da jeg hadde planer om å fortelle det. På forhånd hadde jeg bestilt t-skjorter online, en til hver av dem hvor det stod «jeg skal bli mormor» og «jeg skal bli morfar» Så planen var at de skulle få disse da jeg kom hjem helgen etter. Men så kom de på denne overraskelsesturen, da. Pappa gikk på antibiotika i denne perioden, så de kjedet seg så fælt da de ikke kunne nyte litt god mat og vin hjemme, og det var derfor de like gjerne kom til oss på besøk. Da mamma sa at de kun skulle være her noen timer, tenkte jeg at jeg kunne klare å holde på hemmeligheten, men så dro hun (i klassisk mamma-stil) opp både jordbær og prosecco og sa at vi skulle kose oss selv om guttene ikke kunne (Lars-Kristian hadde kamp dagen etterpå), og da skjønte jeg at løpet var kjørt. Det var bare å kaste inn håndkleet. Så vi ringte storesøster på Skype slik at hun kunne være tilstede, og så ga jeg dem t-skjortene innpakket der og da, med streng beskjed om at dette måtte åpnes samtidig. Om dere bare kunne se ansiktene deres! De ble helt satt ut, mamma gråt og trodde nesten ikke på meg, og jeg tror faktisk at pappa gråt en skvett også. Dette var ikke ventet for noen av dem. Like etterpå ringte vi svigerforeldrene mine på Skype og fortalte det. De ble så glade og alle gleder seg så til å bli besteforeldre. Kan jo avsløre at mamma har handlet et SOLID parti med klær til oss allerede, både for gutt og jente, siden vi ikke vet hva det blir ennå *haha* Dette lover bra!

♥ Hvor har du kjøpt dopplene? Disse kjøpte jeg på angelsounds.no. Når du går gravid blir du plutselig veldig bekymret for den minste ting, redd for at noe skal være galt. Det er i hvert fall min erfaring hittil, og dersom du får en følelse av at noe ikke er som det skal, er det helt forferdelig å ikke vite. Dersom jeg føler det slik, har jeg en kjempeflott jordmor som jeg vet stiller opp for meg, men for at jeg ikke skal renne ned telefonen hennes, er det både fantastisk og beroligende å kunne høre hjertelyden når vi selv ønsker det, vi må bare passe på å ikke ta helt av.

♥ Hvor er magen? Nei, si det. Jeg ser selv en forskjell, spesielt når jeg ligger på magen, og jeg kan kjenne at det har skjedd ting helt der nede. Det kjennes litt ut som en vannballong 🙂 I følge både lege og jordmor er dette med magestørrelse celdig ndividuelt, og det finnes ingen fasit på hvordan magen skal se ut fra måned til måned. Noen får mage fort, andre ikke. I tillegg kan dette ha mye med magemuskler å gjøre, og jeg har en godt trent mage som holder ting tilbake, derfor vil den nok ikke poppe ut med det første, men babyen er så stor som den skal være og livmoren er der hvor den skal, så det at magen ikke har vokst ennå, har ingenting å si 🙂

♥ Hvordan blir bloggen påvirket av dette? Bloggen kommer ikke til å endre seg, den vil være som den er. Jeg kommer ikke til å starte med noen status-rapporter eller magebilder fra uke til uke, eller andre ting som vil gjøre dette til en typisk mammablogg. Ikke at mamma-blogger ikke er bra, for det synes jeg absolutt at de er, men min har aldri ment å være det. Bloggen min er ment å underholde, inspirere, motivere og glede, og jeg føler at jeg har funnet en fin balanse mellom mote, skjønnhet, trening, hverdag og mat, så jeg ønsker å holde det der. Jeg har jo selv visst om graviditeten siden mars, og jeg har hele tiden blogget som før, så det er noe jeg kommer til å fortsette med. Det blir nok naturlig for meg å krydre bloggen med litt baby-og gravidprat noen ganger når jeg blogger om hverdag, det er jo tross alt en bit av personen Caroline i fotballfrue.no, så det vil bli helt naturlig for meg, men det kommer ikke til å ta av, så ikke vær redd for at den kommer til å endre seg noe særlig. Men en ting kommer dere ikke unna: Babyrommet! Det gleder jeg meg SÅ til å starte på, og det skal vi gjøre når vi vet hva som skjuler seg der inne. Etter fødsel når lille baby har kommet til verden, er det umulig for meg å si hvordan det blir. Det får bare tiden vise, men planen per i dag er å fortsette som før – den eneste forskjellen er at vi da er 3 og ikke 2.

Håper dette ga dere litt svar 🙂 Ser forresten vi er flere vordende mødre med nesten lik termin der ute, veldig gøy! Gratulerer så mye til alle dere også ♥ 

370 kommentarer

 1. Stort tillykke herfra!

 2. Maja J.

  Så utrolig koselig lesing! Baaaare skriv om graviditeten, det tror jeg aldri jeg kan bli lei av 😉 Ha en fin dag! 🙂

 3. Jeanette

  herlig innlegg! Morsomt med Lars Kristian sin reaksjon,har du feber liksom 😉 Er sikker på at du har vært i så fin form hittil er fordi du trener mye,så det er jo en bra ting.Er bare å lytte til kroppen som du sier,for det er jo ikke nå du skal være verdensmester 🙂

 4. Blir nesten babysyk bare av å lese dette, hihi 🙂 Det er så koselig, gleder meg til fortsettelsen 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 Takk! 🙂

   1. CamillaT

    Kunne ikke vært mer enig i kommentaren over! 🙂
    Gleder meg masse til å høre mer!!
    Klem <3

 5. Herregud, jeg er SÅ glad på deres vegne – dette er så koselig å høre! 🙂

 6. Utrolig koselig dette var! Gratulerer så mye til dere begge!

 7. Hei Caroline

  Gratulerer så mye med et nurk i magen. Det er en fantastisk følelse å være mamma og det går ikke an å forstå hva det egentlig dreier seg om før du har fått en baby selv. Jeg er mamma til 3 flotte gutter og jeg priser meg lykkelig og er svært takknemlig for at jeg er kvinne og har muligheten til å bære frem babyene mine. Det å kjenne på hva som foregår inne i kroppen, kjenne på de små sparkene og vite at man bærer et liv er utrolig. Jeg har som deg vært heldig og hatt minimale plager, trent helt frem til fødsel, hatt enkle, raske fødsler og mistet den store magen raskt. Det som er forskjell er at jeg har fått stor mage tidlig alle gangene, selv med sterke magemuskler. Håper din mage kommer snart- det er alltid kos å vise omverden at man bærer noe vidunderlig innvendig.

  Når dette er sagt vil jeg også nevne at jeg er utdannet lektor med bakgrunn innenfor svangerskap og trening. Ser det er veldig mange på bloggen din som spør om nettopp dette. Bloggen har vært publisert i en rekke aviser og blader- nevner aftenposten og stella. Jeg er en ivrig kjemper for at gravide skal trene både under og etter et svangerskap, så på bloggen finner man mye gode råd, tips, øvelser både med og uten baby for å vise kvinner der ute at det går an. I tillegg er det viktig å vite om hva som virkelig skjer i den gravide kroppen og hva man bør ta hensyn til under de ulike trimesterene. Jeg jobber også som instruktør på Elixia og har aldri hatt flere gravide kvinner på timene mine, enn da jeg selv har vært gravid. Det skaper på en måte en trygghet. Du finner også video av timen min med stor mage på bloggen.

  På bloggen finnes det også mye om det som skjer etter en fødsel- både med tanke på det fysiologiske, men også det psykiske som er en viktig del å få med seg. Noen opplever barselblues og alle får ikke den gleden man gjerne vil ha med en gang. Det er derfor viktig å vite litt om hva som også er normalt etter en fødsel, slik at man ikke tror noe er galt med seg selv.

  Vil du ta en titt så er bloggadressen min: https://cathrineslilleboble.blogg.no/
  og husk det er lov å spørre om det er noe.

  Ønsker deg masse lykke til med den voksende magen, nyt øyeblikkene som kommer og husk å lytte til kroppen.

  Cathrine

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig med en kommentar fra deg, Catrine! Jeg har allerede kikket på bloggen din MANGE ganger og lest masse av det du har skrevet. Den kommer til å bli til stor nytte for meg, og du inspirerer mer enn du aner 🙂 Glad for å se hvor god form du er i og var i under hele svangerskapet, håper jeg er like heldig 🙂

   Klem til deg!

 8. Birgitte

  Syns dette er så utrolig koselig! Rart og bli så glad på noen andres vegne, når man ikke kjenner dem, men det blir jeg virkelig 😀

 9. Gratulerer 🙂 Å bli mamma for første gang er ganske annerledes enn hva man tror 🙂 Så bloggen blir nok annerledes enn den er nå. Livet man en gang hadde blir borte, og man får et nytt 🙂 men det nye livet er MYE bedre enn det gamle! Lykke til!

 10. Solveig

  Så gøy! Gratulerer så mye 😀 Blir spennende å følge med videre, er sikker på at dere begge blir supre foreldre 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk :))

 11. Susanne

  Så herlig innlegg:)

  Jeg vil bare presisere: Selv om jeg fikk min merkelige følelse av at du var gravid på dette tidspunktet, så er jeg IKKE en av de som har spurt og gravd om dette i kommentarfeltet. Det ville aldri falt meg inn å spørre noen om noe så privat. Jeg har OFTE blitt provosert av hvor frekke folk kan være når det kommer til dette.

  Jeg fikk bare en følelse, og det var det.
  Det var jo en fantastisk koselig måte de fikk vite det på. Jeg husker fortsatt hvordan våre foreldre reagerte når vi fortalte det til dem, det er så rørende og kjekt å se hvor glad de blir! Et lite barn sprer glede lenge før det kommer til verden:) Og så blir det bare mer og mer glede! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, de er jo minst like spent som oss! Sikkert stort å få sitt første barnebarn 🙂 Det er ingen fare, ikke tenk på det 🙂

   Klemmer 🙂

 12. Lillemeg

  Hei Caroline. Jeg har aldri lagt igjen noe kommentar hos deg før men har vært en flittig leser det siste halvåret og er så glad i bloggen din.Den inspirerer mer enn du aner, både når det gjelder trening og kosthold! Ble så glad da jeg leste igår tidlig om gravideten din og sender masse gratulasjoner! Mannen min og jeg prøver å få barn, så jeg synes det er så spennende å lese om dine erfaringer nå fremover.
  Jeg håper jeg kan være like sprek den dagen jeg forhåpentligvis blir gravid!
  Ha en super dag i solen! Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så utrolig hyggelig med en kommentar fra deg, det setter jeg pris på 🙂 Ønsker dere masse lykke til, plutselig smeller det 🙂

   Stor klem 🙂

 13. jeg ble så rørt at jeg kjente jeg ble våt i øyet da jeg leste om dette i går. Gratulerer så mye, vakre Caroline! Jeg håper svangerskapet går lekende lett, og at du både nyter svangerskapet og den herlige tiden du har i møte <3 Ps! jeg har en følelse på jente! 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen, tusen takk, skjønne du <3

 14. Det blir veldig spennende å følge med fremover, selv om jeg er glad for at du ikke har planer om en ren mammablogg! Men litt oppdateringer er jo gøy for oss å lese om 🙂 Igjen, gratulerer så mye til dere begge! Og så morsomt det må ha vært å fortelle det til foreldrene dine, merket at jeg satt med et smil om munnen da jeg leste det. Så koselig!!

 15. Astri Hundhammer

  Gratulerer så mye Caroline og Lars Kristian 🙂
  Tipper denne hemmelige avtalen (https://fotballfrue.no/2013/04/25/preview-all-pink/) hadde noe med graviditeten å gjøre? 🙂
  Gleder meg til å følge deg videre Caroline!

  1. Fotballfrue

   Jaaaa! 9 uker og vår første ultralyd :))

   Klem 🙂

 16. Ååååå, nå måtte jeg felle noen tårer her…så utrolig koselig å lese:) Gratulerer så mye til dere begge!
  Blir det første barnebarnet på begge sider?
  Klem.

 17. Så fine svar 🙂 Heldig som har sluppet unna de verste plagene! Lykke til videre.

  https://inamakeup.blogg.no

 18. Karianne

  https://www.babyverden.no/Gravid/Diverse/Gutt-eller-jente/Kinesisk-fodselskart/ gratulerer så mykje igjen 🙂 Fantastisk! Dere har så mye godt i vente. Denne tiden er så uvitende, spennende, rart, skummelt, og så fantastisk på samme tid. Nyt tiden frem til november, da blir det full fart. Hehe

 19. Elisabeth

  Jeg blir helt rørt jeg.. Når du skrev om da dere fortalte foreldrene deres.. For en søt historie! Og så herlige t- skjorter!
  Dere kommer til å bli helt flotte foreldre <3

 20. Jeg gleder meg masse til å høre om graviditeten og gleder meg til vi får se (håper jeg) det lille nurket deres i slutten av november:) Nesten litt rart for oss lesere også at du skal ha barn:p Føler liksom jeg er en del av ditt liv/din hverdag. Har tross alt lest den i 3 år nå. Begynte rett etter bryllupet ditt:) Jeg er veldig glad på deres vegne!!:) Vi som ikke har barn, men forhåpentligvis skal få det i fremtiden syntes det ekstra spennende å lese;)

 21. TineLee

  Stort tillykke til jer begge to 🙂

 22. Anette S.

  Gratulerer så mye, Caroline og Lars-Kristian!:D
  Gleder meg til følge deg/dere gjennom graviditeten!

 23. Gratulerer masse igjen! Blir kjempe gøy å følge svangerskapsprosessen:D så om bloggen er krydret med litt baby-snakk gjør ingenting for min del:)

 24. Signe :-)

  Det er så utrolig koselig, igjen, gratulerer til dere! Begynte å gråte av dette innlegget, haha.. Litt rart hvordan jeg enda ikke engang kjenner deg, men likevel blir jeg så glaad på deres vegne 😀 jeg gleder meg til å følge med videre. <3 Ønsker dere alle tre bare det beste!

 25. Jeg måtte smile av svarene dine. Du er bare herlig! Jeg gleder meg til å følge deg fremover, har en ganske god følelse på at du vil kunne balansere inn litt babysnakk på bloggen. Syntes det bare er stas jeg- (men jeg er kanskje litt inhabil siden jeg er gravid selv). Og det med kaffen- klarte ikke at noen drakk kaffe ved siden av meg en gang. Heldigvis hadde jeg kaffefobi i bare to uker før jeg elsket kaffen igjen;) Innså ganske kjapt at jeg var avhengig av kaffe i de to ukene- hadde så hodepine pga koffeinmangelen…

  Lykke til videre i svangerskapet! Det blir en fin sommer og høst på oss:)

 26. Charlotte

  Gratulere så mye igjen! Så utolig flott, og det er jo så herlig å ha et mirakel som voksen =D
  Jeg er som sagt 17+2 og har heller ikke noe spesielt mage selv om jeg har født før. Men Boom så kommer den, og da kan vi brife litt med den lille kulen vår.
  Må si det er veldig stas å være gravid på samme tid som deg, du er et forbilde for mage og jeg følger alltid med på bloggen din
  Lykke til deg og Mannen <3

 27. Anbjørg

  Åååå dette var sååå koselig, blir så gøy å følge dere alle 3!!
  Det å bli mamma er så ufattelig stort, jeg ble selv mamma to verdens fineste lile gutt i mars og det er det beste som har skjedd med oss :)!!
  Kan bare nevne at jeg trente 4 ganger i uka hele svangerskapet, bytta ut løping som gav meg mye kynnere med elipse i uke 25, og endret styrkeprogrammet en del ganger!, Trente dagen før fødsel (termindato faktisk) og jeg hadde en kjempe grei og rask fødsel som jeg er overbevist kom av at jeg var godt trent 🙂 kom meg også raskt etter fødsel! Så trening er gull i svangerskapet!
  Ble foresten dårlig med trening etter fødsel med en skikkelig puppegutt, og da var det veldig greit med litt muskler og form å «tære» på :p, men nå er jeg ute og løper flere ganger i uka med verdens beste treningspartner smilende i vogna 🙂

 28. Jeg blir helt rørt jeg! Jeg leser bloggen din hver dag, og synes den er den beste av de beste 🙂 Selv om jeg ikke har barn selv, eller vil ha med det første gleder jeg meg til å lese om ditt svangerskap og ikke minst om bebis når den kommer.. Kan tenke meg det babyrommet kommer til å se nydelig ut <3
  Et tips SIA har utrolig mye fint til babyrom. De har en butikk i sverige på Nordby senteret, og det er som en drøm i rosa og lyseblått 😉

 29. Ååå jeg blir helt rørt av å lese dette <3 Er en smule sentimental om dagen jeg og hihi,jeg venter skatt nr 2 om 20 dager og jeg er så lykkelig at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg 😀 <3 Så alt angående graviditet og babyer får tårene til å trille av lykke 😀 Håper det blir en del babyinnlegg for det om du ønsker å fortsette bloggingen som før 😀 Jeg har fulgt bloggen din siden ca 4 mnd før bryllupet og jeg elsker den,så at den blir krydret med litt baby/gravidprat er bare helt supert for oss som elsker sånne ting 😀 Jeg er så utrolig glad på deres vegne 😀

 30. Cecilie

  Gratulerer så mye! Selv har jeg siste arbeidsdag før permisjon imorgen, 3 uker til termin. Håper å se litt babystæsj på bloggen, man får litt andre preferanser på lesefronten når det virkelig nærmer seg 😉 I hvert fall nå på slutten føler jeg at man blir litt mindre sosial og det er godt å ha tid for seg selv til å forberede seg psykisk, og nettshoppe endel ting som man ønsker seg… hehe. Flott for babyen å få unge og aktive foreldre. Kos deg masse i svangerskapet, det har jeg gjort 😀

 31. Veronika

  Å, dette et så spennende 😀

  Husker du spurte om det var et sted å ta drinker på hotellet i Hellas og at vinen på hotellet var så god. Da snakket du vel kanskje for søsteren din? 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvsagt 😉 Drakk selv alkoholfritt hele turen, mange gode drinker å få da også 🙂

 32. Therese

  SÅ GØY! Gratulerer 😀

 33. <3 Det du skriver er så rørende vakkert. Gleder meg til å lese videre.. Tror vi lesere er mer enn mottakelige for graviditet og baby altså!

 34. Gratulerer så masse til dere begge! Gleder meg til å følge bloggen din videre, synes også det er flott at det ikke blir en ren babyblogg, selv om jeg har full forståelse for at det kommer babyinnlegg, noe som bare er koselig, innimellom 🙂

 35. Ingrid W.B.

  Ah! Så KOS! Og så rart at det det du skriver stemmer akkurat med min egen svangerskapsutvikling. Var litt småkvalm i uke 7-11, men kastet heldigvis ikke opp. Hadde _alldeles_ ikke lyst på kaffe eller sjokolade den perioden, men lysten er heldigvis tilbake nå. 🙂

  Hadde skikkelig følelse på jente, men det viste seg på oul å være en liten gutt. Tror det er gutte-boom i år! 🙂
  Gleder meg veldig til barneroms-inspo!

  Jeg er 20+5 i dag, og nå har magen omsider begynt å synes litt (i hvertfall for de som veit om den 😉 ), men det avhenger veldig av hva man har på seg, syns jeg. Så ikke fortvil – den kommer når den kommer. 😉

 36. Hei 🙂

  Gøy å høre du er gravid!
  Jeg er selv gravid og har termin 23.november. Så det er vel nesten samtidig med deg?
  Jeg er veldig glad i å være ute å jogge, men i de siste månedene nå har jeg merket at rett etter jeg har begynt å jogge så må jeg sånn veldig tisse (føles det som) så det er nesten litt ubehagelig å jogge på grunn av dette. Har du merket noe til dette?
  Har sååå lyst å dra ut å jogge, men tør nesten ikke da det føles som jeg må tisse med en gang 🙁

  1. Fotballfrue

   Ja, det er nok ganske i nærheten av oss, ja 😀 Så spennende! YES! Jeg må tisse etter bare 5 minutter :/ Kniper som regel igjen til 15 minutter, og så må jeg bare gå selv om det kun kommer en dråpe 😉 Det gikk fint da vi jogget ute i Tyrkia, klarte å holde meg og det gikk nesten over tilslutt, men det er klart at det er ubehagelig. Anbefaler å jogge inne :p

 37. Kristin

  Gratulerer så mye! Dette kommer til å bli så koselig, og du er så flink til å skriv og forklare 😀 Lo litt for meg selv da du skrev at LK trodde du hadde feber, haha! Samtidig som dette kommer til å bli superspennende er jeg kjempeglad for at bloggen vil fortsette ganske mye som før – det er jo derfor vi digger deg. Er sikker på at du finner en fin balanse. Bloggen din er superfantastisk 😀 Kose deg masse i tiden fremover <3

 38. hei ! jeg finner ikke mailen din noen steder på siden din, men har veldig lyst til å spørre deg om noe:) håper jeg kan få mailen din å at du svarer meg 🙂 tusen takk <3 å gratulerer såååå mye med den fine nyheten <3 du blir en fantastisk mor! <3

 39. Solfrid

  Gratulerer så mye! 🙂 Gleder meg til å følge videre i graviditeten!

 40. Elisabeth L

  Så utrolig koselig at du deler dette med oss og svarer så grundig på disse spørsmålene! det er derfor du er Norges beste blogger:D
  Gleder meg til å være med deg i denne opplevelsen videre, er lykke for oss lesere at du faktisk velger å skrive om det! Utrolig glad for dine vegne. og jeg syns det er kjempe stas at bloggen blir krydret med litt babyprat:D

 41. Du er så heldig! Elsket å gå gravid og kjenne liv i magen. 🙂

  Håper du kommer til å skrive litt om svangerskapet og ha magebilder. Syns det er spennende å følge deg, akkurat slik som med bryllupet. 🙂
  Du kommer til å se smaching ut med gravid mage!

  Igjen, masse lykke! 🙂

 42. Hahaha morgenens latter av våkne mannfolk, «Har du feber?» Måtte flire litt da altså. Gleder meg mye mye til å følge deg videre!! Litt babyblogg-krydder blir fantastisk!

 43. Saa flott og fornuftig innlegg Caroline. Ingen tvil om at du har beina plantet paa jorda og kommer til aa bli en flott mamma. Oensker deg lykke til paa denne reisen. Flott aa hoere litt om graviditet fra en som holder seg i form og tar disse tingene til betrakning. Syntes du svarte veldig bra paa spoersmaalene og tror denne kan vaere en flott og sunn inspirasjon for mange. Ta vare paa deg selv og den lille og ha en fin dag 🙂

 44. Jeg blir så glad av å lese bloggen din, Caroline! Du er så utrolig inspirerende! 🙂 Søsteren min satt en dag i forrige uke og leste bloggen din, da hun plutselig sa: «wow, hun er en av de vakreste personene jeg noen gang har sett.» Måtte bare fortelle deg det, synes det var så morsomt 🙂 Og igjen- gratulerer med en liten i magen <3

 45. Katharina

  Åååå!! Jeg ble så glad når jeg leste at du var gravid, har vært fast leser av bloggen din en stund og det skal jeg forsette å være! Håper dere får mange barn etter dette og at ekteskapet holder! 😀 <3
  Elsker bloggen,forsett slik! Du er fantastsik nydelig,du blir rett og slett MILF!! ( mother i could fuck )

 46. kristine

  det er ikke bra å drikke kaffe når man er gravid vet du vel? ;/

  1. Fotballfrue

   1-2 kopper om dagen er ingen fare 🙂 du kan fint drikke 2 kopper, om ikke det er 3? Det står uansett i rådene til de gravide 🙂 Som jeg skriver drikker jeg 1-2 kopper om dagen nå, og koser meg med det 🙂

   1. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

    Jeg har fått beskjed om at vi skal holde oss til max en halv liter kaffe/te/coca cola om dagen, så 1-2-3 kopper er nok ikke noe problem 😉 Men om du ikke hadde vært vant med å drikke koffeinholdige drikker fra før av burde du ikke begynne å drikke det nå, ettersom det da «stresser» kroppen din, men det gjør det jo ikke når kroppen din er vant med kaffe 🙂 Nyt kaffekoppene dine du, for all del!

    ♥ Lizbethosnes.com

   2. Hadde akkurat tenkt til å si det samme om kaffe, for jeg har hørt et sted at man ikke skal drikke kaffe når man er gravid, men samtidig så regnet jeg med at du hadde undersøkt saken 🙂 hehe. Jeg ble så glad på deres vegne da jeg leste at du var gravid; først trodde jeg det var en spøk :p Lykke til!

   3. Jeg drakk to kopper gjennom hele første graviditet! Trygt og fint:) tror Caroline har full kontroll på dette:D kos deg!

  2. Marianne

   Bare tull at man skal holde seg unna kaffe, bare man ikke overdriver. 2-3 kopper om dagen er max, sa fastlegen min. Jeg drakk ca. 2 kopper gjennom hele graviditeten. Har forresten ikke fått gratulert: Så gratulerer så mye til dere begge to :)) Nå må du nyte den fine tiden og ta vare på deg selv, Caroline!

 47. Hei 🙂 Gratulrerer så mye med graviditeten <3 Jeg og min kjære er prøvere på nytt igjen etter vi mistet i uke 5 i Februar 🙁 Så håper spira sitter snart igjen! Men hvorfor har du sagt at du skal vente med barn og ikke ha barn med det første? Å nå sier du at graviditeten var planlagt? Ønsker dere masse lykke til 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri sagt det, det sa jeg i 2009 / 2010. Nå når folk har spurt i kommentarfeltet de siste mnd. har jeg svart at jeg synes det er upassende å spørre, fordi de ikke vet hvorvidt vi ønsker barn akkurat nå eller om vi i det hele tatt kan få barn eller vil ha det. Jeg synes alle spørsmålene har vært veldig drøye, og synes dette er en privat ting, helt til den det gjelder bestemmer seg for noe annet.

   Masse lykke ti, håper den har kommet for å bli <3

   1. Ok, jeg skjønner 🙂 Gleder meg til å følge deg/dere på veien vidre 🙂

   2. Gratulerer så mye til dere begge 🙂

    Det er drøyt å lese alle kommenarene som spekulerer rundt graviditet. Vi har prøvd i 10 måneder uten resultat nå. Det er veldig sårende når man gang på gang får spørsmålet om man ikke skal sette i gang reproduksjonen. Det er visst en sak alle har noe med, være seg sjefen eller andre bekjente. Folk er tankeløse!

    Godt å høre at formen er fin og at du har det bra 🙂

   3. Gratulerer så mye til dere begge 🙂

    Det er drøyt å se hvordan folk tillater seg å spekulere rundt graviditen.
    Eier de ikke medmenneskelighet? Vi har selv vært prøvere i 10 mnd, og det er sårende å gang på gang bli spurt om vi ikke skal føre genene videre snart. Det være seg sjefen eller andre bekjente. Folk er tankeløse.

    Flott at alt står bra til 🙂
    Blir spennende å følge dere videre.

 48. Grattis till er! Det kommer bli världens sötaste bebis 🙂

 49. Gratulerer så utrolig mye til dere begge to 🙂

 50. Tone ;)

  Kjempe koselig at dere venter baby….;) spennende tider dere går i «møte»…gleder meg til å følge dere, du har en kjekk & koselig kjempe kjekk & koselig blogg! Har selv tre barn, men minste er snart 13 & eldste er snart 24, så jeg håper på et barnebarn neste gang <3 lykke til gleder meg å følge deg/dere <3

 51. Koseligste posten jeg har lest! <3

  Håper på litt info og bilder om babymagen også, gleder meg allerede 🙂 Barnerommet, og ALT 😀 Selv om dette ikke er en mammablogg.

 52. Mariann Mosdal Gjeldnes

  Gratulerer så mye med graviditeten! 🙂 Utrolig gøy å lese om nyheten! 😀
  Siden jeg selv nettopp har blitt mamma til ei lita jente, er det ekstra gøy å lese om dine opplevelser og jeg håper faktisk at bloggen din blir litt mer mammablogg. Masse lykke til! 😀

 53. Så mye fint du deler med oss,Caroline:)) Livet er her med noe til deg…du skal bli mamma <3!!Leser så godt at du gleder deg så innmari,er spent,kanskje litt engstelig,men mest av alt:veldig klar på å dele av all din kjærlighet til dette lille vidunderet du nå bærer under hjertet ditt <3Du har så mye å glede deg til<3Nyt svangerskapet,lytt til kroppen din,nyt og fang opp forandringene som skjer fysiologisk <3føl deg vakker,vit at du er vakker,og "rug" med stolthet og ydmykhet over dette fantastiske du nå får oppleve <3 <3 Ønsker deg en fin fin sommerdag:)) Klem <3

 54. Gratulerer så masse Caroline 😀 morsomt å høre! Masse lykke til 🙂

 55. Så gøy! Har lest bloggen din i mange år, og nå blir det bare enda bedre å lese den! 😀

 56. Hei. Gratulerer så masse:) Ble du gravid på første forsøk ? Da er du jammen heldig! Brukte du eggløsningstest?

  hilsen ei som har prøvd i 2 år og er ganske frustrert :/

 57. Liv-Hanne

  Da jeg så disse bildene (linken under) av deg, da tenkte jeg: NÅ er hun gravid. Noe med ansiktet, huden.. Noe udefinerbart, som ikke er til å sette fingeren på, men som gjør noe med utseendet. Har prøvd å regne med tilbake, men er usikker på om du faktisk var gravid på disse bildene. Men jeg tenkte det den gangen jeg så de i alle fall 🙂

  Du må ha riktig lykke til fremover. Det er en fantastisk opplevelse å bli mor, og enda mer fantastisk å delta i et barns oppvekst.

  https://fotballfrue.no/2013/02/26/vivienne-westwood-anglomania/

 58. Marita Ø

  Ååå, så herlig å lese! Kjenner at jeg kan venne meg til litt baby-prat her inne altså 🙂 Blir så spennende å følge med i tiden fremover! Ønsker deg en god torsdag, fineste deg 🙂

 59. Jeg eeer så glad på deres veine! 😉 fikk tårer i øya av dette innlegget! Jeg kjenner dere ikke, men føler liksombat jeg gjør d alikevel på en måte:-) Gleder meg sinnsykt til å følge dere fremover! 🙂 Så mye koslig dere har i vente Caroline! Jeg har tre jenter selv jeg i en alder av snart 24 år! Å ingenting kan måle seg med gleden av barn:-) Den opplevelsen å få en baby i armene sine som er en del av dere begge,det er så ubeskrivelig stort <3 Mange klemmer fra meg!

 60. Rett og slett herlig! 🙂 Blir så gøy å følge med!
  Men hva synes du selv om mediefokuset på graviditeten din? Ikke at du ikke fortjener oppmerksomhet, for det gjør du absolutt, men når til og med TV2-nyhetene skriver en sak om det, må det føles litt spesielt? Du er jo tross alt oppi det hele «bare» Caroline 🙂

 61. Gratulerer så mye bra innlegg;)

 62. En som også venter

  Hei Caroline! Gratulerer så masse! Så artig å lese om opplevelsene dine rundt svangerskapet så langt. Kjenner meg igjen i mye av det. Venter selv i starten av november 🙂 Selv om du ikke blir noen mammablogger, håper jeg på en del graviditetssnakk her allikevel. Uansett hva du holder på med, finner du jo så mange smarte løsninger på ting og inspirerer en masse!

  Hva gjelder mgaen, kan jeg jo si at min poppet ut omtrent over en natt, og ting har gått fryktelig fort de siste ukene (jeg er på 21 i morgen). Før du vet ordet av det, har du nok en skikkelig flott fotball midt foran 😉

 63. Gratulerer så masse til begge to! Dere kommer til å få et fantastisk pent barn! Lykke til med alt!
  Jeg ler av alle spørsmålene folk stiler, du må, (som flere har sagt), ha den beste tålmodighet i verden!
  Ha en fantastisk dag! 🙂

  Stor klem!

 64. Håper du ikke tror jeg er gal, men jeg har altså gått rundt og vært så glad i hele går og i dag etter du fortalte dette. Jeg synes det er så veldig trivelig at dere skal bli foreldre, og jeg gleder meg med dere. Selv om jeg ikke kjenner dere, hihi. Ønsker dere lykke til med de spennende dagene fremover, og så er jeg så glad for at jeg får følge med her på bloggen <3 <3 <3

 65. Først og fremst må jeg gratulerer så utrolig mye til dere begge! Forstår godt at gleden er stor og at dere ser frem til å bli foreldre. Det å få barn må være det største man kan oppleve. Litt merkelig, men har gått å følt på meg en stund at du har vært gravid, og tydeligvis hadde jeg riktig. Har helt ærlig gledet meg til at denne dagen skulle komme på bloggen din, og jeg ser virkelig frem til å fortsette å følge dere på reisen 🙂

  Prøvde forresten flere ganger i går (og i dag) å kommentere på innlegget» Bryllupsdag: Alle gode ting er tre», men kom bare error, så da blir det her. Dere har en fin tid i vente og mye å glede dere til. Lykke til med barn i magen Caroline! Det føles nok helt vidunderlig <3

 66. Så morsomt 🙂 Gratulerer så mye til dere begge! Og du har helt rett, fortsett med treningen, du er vant med å trene og vil dermed ha god nytte av å fortsette, da blir svangerskapet lettere og det samme blir fødselen. Masse lykke til. Dere har mye å glede dere til, jeg har selv en liten gutt på 1 1/2 år og han er høyt og lavt, masse gratis trening for meg det 😉

 67. Hvor skal babyrommet være? Blir det i walk in closetet?

  1. Fotballfrue

   Vi har 4 soverom, hvor et er walk-in og et er soverom, så det blir et av de to andre 🙂

 68. STORT TILLYKKE min søde!
  Hvor er det fantastisk.
  Begrebet «at få kaffen i den gale hals» oplevede jeg igår, da jeg læste den lykkelige nyhed på instagram, jeg havde ved at synke en mundfuld morgenkaffe, da jeg fik chokket (positivt ment) 😉

  Jeg ville gerne have ønsket tillykke igår, men tænkte du fik rigeligt med kommentarer igår.
  Det er så vildt, du er lige så langt i graviditetet som min bedste veninde siden barndommen. Det er så overvældende en nyhed at både min veninde og du er gravide, også selvom jeg aldrig har mødt dig 🙂

  Alt lykke fremover

  <3
  Pia Sabine

 69. Cathrine LD

  Gratulerer så utrolig mye! Dette kommer til å bli kjempe bra, gleder meg masse til å følge med framover 🙂 Dere kommer virkelig til å bli noen supre foreldre

 70. Solfrid

  Haha, er litt gøy å lese hvor stort dere gjør det. Alt skal gjøres så storting alt skal spekulere rundt dere. Latterlig. Dere er jo tross alt ikke så viktige som dere tror at dere er.
  Om dere vil være gode foreldre så stenger du bloggen og prioriterer litt annerledes.
  Barnerommet, klær, ting og dall- prøv å fokuser mere på livet med BARN, ikke svangerskap og baby. Den er kun baby i noen måneder, så har du et barn. Det er den tyngste og største overgangen. Alle gravide går så oppi svangerskapet at de glemmer helt av at de faktisk skal bli foreldre.

  Noen tips: babyer trenger ro, trygghet og hvile.
  Mange babyer sovner best med en lue. Den er vant til en trang, mørk og varm mage. Prøv å gjøre det så likt som mulig.
  Ikke les bok opp og ned om svangerskap, fokuset heller på forandringene som kommer. Når babyen har blitt et år så er livet ditt forandret. Sitte hjemme hver kveld etter klokken 7, da er det leggetid. Ingen alenetid, skrik og mas, missnøye og stahet. Det er lett å bli litt smågal;) kjøp deilig ull og gode, behagelige klær til barnet. Mote hører ikke hjemme på barn. Himmelenseng er bra- da får barnet en følelse av trygghet og omhyllning.

  Husk også at du er et forbilde for mange, mange mennesker. Det du skriver tar mange som en fasit? Og det er ikke sunt. Selv om DU kan trene, så er et faktisk ikke alle son KAN trene. Og heller ikke alle som VIL trene. Om du framstiller deg som perfekt, lett svangerskap, trener i hytt og pine, dere er så ovwrlykkeøigwnog har det ALLTID bra- så vil andre føle seg mislykket og tro at det er sånn det skal være. Svangerskap, barseltid og fødsel er vanskelig for mange. Så ikke lag et glansbilde av set. Det kan være tøft for mange.

  Lykke til i svangerskapet og fokuser på der som er viktig.

  Mitt aller beste tips når den tiden kommer: fokuser ikke på hva kler babyen, ser fint ut, passer dere og hva du ønsker- men hva babyen TRENGER. Hva trenger en baby!

  Nå går jeg jo litt over grensen, men bare ta vare på lille skatten og tenk at du faktisk skal få et barn. Ikke en ting og en baby som alltid vil være en baby.

  1. Dagens :p Takk for en god latter 😀

   1. Heheh, må si meg enig med Lars-Kristian her, gitt!
    – Og føye inn en liten gratulasjon til de kommende foreldrene! Håper alt fortsetter i samme gode stilen som det har så langt i svangerskapet, og at dere koser dere i tiden frem mot terminen (og selvfølgelig etter, hehe!)

   2. Liv-Hanne

    Skal man aldri få lov til å være akkurat den man er, fordi man skal være redd for å være et dårlig forbilde?? Hvor «perfekt» skal man opptre for at det skal være bra for «alle» andre?

    Nei, det får være måte på. Man skal være seg selv, og det håper jeg Caroline er. Og jeg håper også at hun lar barnet/barna sine få den samme sjansen, og at ikke andre skal bestemme om man skal få «lov til» å være den man er. Merkelig at andre på død og liv er så opptatt av å forme andre, angivelig fordi de skal ta vare på sarte sjeler?

    Jeg heier på deg, Caroline!

    Jeg synes du er kjempetøff som tør å dele såpass mye av livet ditt. Du må gjøre det på den måten som passer for DEG! Kanskje noen av de som er mest sårbar kan lære noe av deg om nettopp det å tørre å være seg selv, på godt og vondt.

   3. Dette var faktisk utrolig provoserende,Solfrid! Her er et tips til deg:Prøv å tenke og være positiv.Det smitter over på barn 🙂
    Gratulerer så mye med graviditeten,Lars-Kristian og Caroline.Dere er fornuftige og flotte folk som kommer til å bli fantastiske foreldre.

   4. Angelina

    Haha, enig. Merkelig hvordan alle skal ha så sterke meninger om ting, hun om det. Lykke til til dere og gratulerer så masse 🙂

   5. Men Solfrid da, Caroline og Lars-Kristian venter sitt første barn – la de få nyte det. Til tross for at jeg verken kjenner hun eller han, så velger jeg (på grunnlag av hva jeg har fått med meg gjennom denne bloggen i snart fire år) å tro at de er oppegående nok til å forstå hva som faktisk venter dem. Liketil antar jeg at de ikke gjør dette halvhjertet – som Caroline skrev: Et barn var planlagt i 2013.
    Såvidt jeg har forstått, så er bloggen en del av levebrødet til Caroline. Å be henne stenge bloggen er det samme som å si til noen at de skal slutte i jobben sin bare fordi vedkommende venter barn. Akkurat dèt synes jeg er hårreisende.
    Videre så har vel strengt tatt ingen av oss noe med angående hvilke klær barnet skal gå i, hvilke leker det skal ha, eller hvilken seng barnet skal sove i. Kvinner har født barn i all tid, og det finnes ingen fasitløsning – kun veilende råd, som igjen må tilpasses den enkeltes behov. Og at Carline trener under svangerskapet er et valg HUN tar – ikke en bestemmelse for hvordan det skal være for alle andre. Skulle noen føle seg mislykket, må man kanskje heller spørre vedkommende om hvorfor den følelsen oppstår og hva som er de underliggende årsakene til det. Å kun gi skylden til Caroline blir for meg stående som et eksempel på manglende selvinnsikt.

    Jeg er selv ufrivillig barnløs og det er snart femten år siden jeg fikk vite det. Tro meg, jeg har gått mang en runde med meg selv og den følelsen av utilstrekkelighet, urettferdighet, bitterhet en slik «diagnose» kan bringe med seg. I løpet av disse årene har jeg sett par få barn som virkelig har fortjent det, men beklageligvis også enkelte som aldri burde ha fått barn. Jeg er glad på Lars-Kristian og Caroline sin vegne. Jeg ønsker dem alt godt i tiden som kommer. Jeg unner dem å nyte svangerskapet; å planlegge og innrede barnerommet; å handle inn klær, utstyr, og alt som hører til; å kjenne et kommende barn sparke litt i magen; å få føle at samholdet mellom dem blir styrket. Som sagt, jeg ønsker dem (alle tre) alt godt.

  2. Hahahahahaha! Visse mennesker altså! Caroline og Lars-Kristian kommer til å være supre foreldre, og jeg er ganske sikker på at de er klar over at de skal få et barn! Stå på Caroline, og ikke bry deg om sånne kommentarer <3

  3. Til Solfrid: Caroline kommer til å bli en fantastisk mamma. Bloggen er jobben hennes – et magasin, ikke livet hennes, og det er noe hun brenner for, så selvsagt vil hun fortsette med den. Jeg synes heller det virker som om det er du som sliter med å finne gleden ved å være mor, siden du fremstiller det som om alt er et mas.

  4. Susanne

   Skal man le eller gråte av denne kommentaren? Vanskelig å si, da den var både latterlig og frekk på samme tid. Tenk at du faktisk har tatt deg tid til å skrive en så lang og nedlatende kommentar til et annet menneske. At det går an å være så usmakelig :p Én ting hadde du rett i da, og det er i at du gikk «litt over grensen» ved å skrive dette her.

  5. Men jøsses, Solfrid… Akkurat dom om DU er en fasit, da? De kommer nok til å kjenne sitt barn best, så kan jo alle forstå-seg-på´ere si hva DE vil… Men at du skal være nødt til å skrive som dette til et par som gleder seg til å bli foreldre er patetisk gjort! Jeg er OVERBEVIST om at de vet at de venter et BARN 😉

   Caroline og L-K. Gratulerer!! Kjempegøy og ønsker dere all mulig lykke 🙂

  6. Ingrid W.B

   Høhø. For real?!

  7. HerreGUD for en forferdelig kommentar. Her er noen tips til deg Solfrid:
   Tenk positive tanker
   Si positive ord
   Gjør positive handlinger
   Og det positive gror.

   Caroline deler ofte oppturene sine og det positive i hennes liv med oss, men hun har også delt opplevelser om tragedier, noe som garantert bare har vært en brøkdel av den bunnløse fortvilelsen som man føler ved tap av noen man er glad i.
   Et hvert menneske skal være overlykkelig og ALLTID ha det bra. Hver eneste dag! Hvis man ikke er overlykkelig og glad i hverdagen, hvordan skal man kunne overleve nedturene, der man faktisk opplever noe som er forferdelig og trist?

   Veien mellom lykke og fortvilelse er grusomt kort, og jeg syns faktisk det er skammelig at noen påberoper seg retten til å nekte andre å være lykkelig og vise at man er glad.

   Lykketil med alt Caroline! Med så mye varme og kjærlighet som du sprer via en blogg, tror jeg ikke barnet deres vil mangle noe som helst.
   <3

  8. Av alle idiotiske kommentarer som har kommet på denne bloggen, så tror jeg jammen denne sklir rett inn som den mest idiotiske. Og det skal mye til.

  9. OMG! For du får ingen til å føle seg dårlig som foreldre med den kommentaren der!? Datteren min har gått i merke/dyre klœr fra Hun ble født og ikke tatt noe skade av d! J hadde veldig mye plager med rygg, bekken kvalme osv, hele svangerskapet, men snakket med legen min og pt og sammen satte vi opp ett program som fungerte kjempe bra! Så d handler bare om vilje!

   Er så glad på deres vegne! Og fortsett og skriv om hvor fantastisk alt er! Man er sin egens lykkesmed 🙂 ( hvis d er sån ordraket er 😉 )

  10. Haha! Dette er utrolig god underholdning, må jeg si! 😀

  11. Solfrid, du sier jo selv at du gaar litt over grensen. Jeg tror du burde lese kommentaren din en gang til og revurdere bruken av ordet ‘litt’. Tenk deg om noen sa dette til deg naar du nettopp var blitt gravid. Hvilke folelser hadde du kjent paa da?

   1. Birgitte

    Tror dette må være den tåpeligste og latterligste kommentaren jeg noen gang har lest!

  12. kristine

   solfrid, solfrid…. fy søren du er trangsynt. Ifølge deg er det visst bare en måte å være gode foreldre på, håper virkelig ikke du har unger selv. Tidenes dummeste kommentar. Frekt var det og. Kom deg tilbake til hulen din.

  13. Å denne trengte jeg. En god latter forlenger livet!

   Min beste venninne går gjennom et vanskelig svangerskap akkurat nå, og hun har det ikke bra. Mange følelser, savn og smerter er hverdagen hennes akkurat nå. Men det betyr da jaggu ikke at Caroline og Lars-Kristian ikke skal få dele sin glede til alle som ønsker å høre det. Som DU selv sier, alle svangerskap ER forskjellige. Noen er tøffe, noen er middels og noen har 9 fine måneder med vissthet om at de skal få en liten skatt i sin familie. Men at noen har et vanskelig svangerskap betyr ikke det at de som ikke har det må holde kjeft. Det blir feil. Man kan ikke drunke i sorg eller smerte, og ikke klare å glede seg over andres gleder.

   I tillegg så er det vel en kjent sak at så og si alle leger i vårt langstrakte land (og i alle andre land) anbefaler alle å holde seg aktive, helst å trene på en eller annen måte, og sier at dette vil i 99% av alle tilfeller være en positiv ting som gravid. Kroppen er som oftest sterkere, og den tåler ofte bedre fødselen OG man kommer seg fortere igjen etterpå (og ta tenker jeg ikke på at magen forsvinner, men at man føler seg piggere fortere). Så at Caroline fortsetter sitt aktive liv burde utelukkende være en positiv ting, men så kommer du med den pekefingeren som tydeligvis ikke klarte å holde seg i ro.

   Jeg blir fortsatt litt satt ut av alle som langer ut med pekefingeren så fort hun trykker «publiser». Hun er nå en offentlig person, men som har vært tilfelle så lenge jeg har lest denne bloggen (nesten siden starten), så har hun en klar forskjell på «personlig» og «privat».

   Det ER normalt for de aller fleste å bli litt baby-crazy, og det tror jeg faktisk bare er sunt. Man lever vel i øyeblikket, gjør man ikke det? Da har man absolutt lov til å glede seg over et slikt lite mirakel.

   1. helene

    Hahahahaha fy søren for ett menneske! tissa nesten på meg av latter!

  14. Lene Marie

   Wow, Solfrid, du må ha mye bitterhet i deg. Som noen andre sier her, man er sin egen lykkes smed, og det tror jeg virkelig Caroline og LK er. Jeg selv kan se meg i Caroline, med livsglede, ta næring av det som er positivt i livet, så kommer folk som deg og skal drysse dritt på det. Hvorfor kan man ikke nyte svangerskap og baby, og fortsette eventyret som da babyen blir et barn? Hvorfor ikke nyte hver dag vi har fått tildelt i stedet for å tære og se kun negative ting. Jeg smiler fortsatt jeg, og det tror jeg LK og C gjør også, lykkelige mennenesker fins faktisk, selv om du tydeligvis ikke er en del av den klanen.

  15. Haha! Nå er de i gang, alle som skal mene noe om babyen deres, svangerskapet, rutiner osv. Blir mye artige kommentarer fremover kan jeg tenke meg. Ønsker dere heller all lykke jeg, og håper dere får et fint svangerskap og mange artige år fremover!

  16. «De fleste av livets skygger skyldes at man står i veien for sitt eget solskinn»… Ta med deg den setningen, Solveig, og funder litt på den! Hjelpes! Hvorfor leser du denne bloggen hvis du mener at tekstene Caroline skriver er latterlige eller «ikke så viktige»? Tror det hadde vært smart å gå noen runder med deg selv, og vurdere hva du velger å slenge ut her; det du skriver bærer preg av en nedlatende og respektløs tone. Hvis man har fulgt denne bloggen en stund, bør man også ha forstått at det hun deler med oss er tips, inspirasjon og ideer, tekstene blir ikke fremstilt som en fasit.

  17. Kristine T

   Hehe! Det beste med denne kommentaren Solfrid, må jo være at du først påpeker at LK og Caroline ikke er så viktige som de skulle tro de er, samtidig som du rett etter forsøker å belære de på en slik måte at man skulle tro at DU tror at du er viktigere enn de.. Dagens!

  18. Haha, hun har jo aldri sagt at ALLE må gjøre som henne. Sjalusi ute å går? Om du ikke kan være glade på deres vegne så foreslår jeg at du finner på noe annet, regner med de som alle andre som venter på å bli foreldre er spente på hva et barn innebærer.

  19. Veronica

   Skam deg, Solfrid!! Jeg syns
   synd på barna som må ha en slik ufyselig
   mor som deg. Hvis du da har barn.

  20. Elisabeth

   Nå må jeg bare kommentere.. Framstiller seg som perfekt? Caroline har sagt før at bloggen er en del av henne, ikke hele, og at hun også har dårlige dager. Men hallo, det er jo kjempebra at de går inn i dette her med en positiv holdning?? De gleder seg!!! Og da er det vel lov til å smile og uttrykke glede for dette her. Selvfølgelig, tøft kan det også være, og det er jo viktig å være forberedt på at alt kan skje, men det er viktig at dette er noe de virkelig vil! Jeg har stor tro på at den lille i magen merker om Caroline ikke har det så greit. Jeg har på følelsen av at denne babyen blir møtt med en overdose av kjærlighet. Og ja det er en baby som er på vei og den har selvsagt behov, men hun kan da ikke stenge bloggen for det? Caroline har jo også behov hun må ivareta. Og det er jo jobben hennes! Som hun svarte lenger ned i innlegget, så vet de ikke ennå om bilder av babyen kommer på bloggen i fremtiden. Det sier meg at de kommer til å tenke nøye gjennom det før de gjør noe.

   Og de er ikke så viktige som de tror de er?? Kjempefrekt å si noe sånt! Caroline og Lars- Kristian betyr selvsagt ikke mer enn resten av folket (alle i verden er jo likeverdige), men de er jo kjente og offentlige personer, da er det naturlig at de får så mye oppmerksomhet. Flere tusen leser jo denne bloggen hver dag, og som en av dem kan jeg med hånden på hjertet si at Caroline minner meg på å smile på dager som er litt mer grå enn andre. Jeg elsker den positive holdningen som hun har til.. egentlig alt. Flere kunne hatt litt av denne energien. Ja, svangerskap, fødsel osv kan være vanskelig, men selv om det er tøft går det jo an å se positivt på det? Glede seg over morgenkvalmen (for å sette det på spissen) og tenke at «Ja, dette er en del av det, og betyr at jeg har et lite nurk i magen»

   Det er så fint å lese at folk kommenterer slike kommentarer! Jeg merker jeg blir så engasjert, og bare MÅ si noe.. Caroline, det er så bra at du uttrykker så mye glede! Kan være du gruer deg, og det hadde jo bare vært naturlig, men det er flott du går inn i dette med et stort smil 😀

  21. Wow, den var krass Solfrid, men trenger ikke «avslutte» sitt gamle liv når man får barn.

   Litt modifisering, det ble nesten helt slutt på party livet, men hva gjør det? Jeg har to barn, blogg, venner, 100% jobb, familie, hobby, startet videregående etter at jeg ble mamma første gang og holder på med fag for å få studiekompetanse, med planer om høyskole. Fungerer flott å ha mange baller i luften på en gang. Er ikke dårlig mor av den grunn, har super fornøyde barn jeg bruker masse tid på. Selv om jeg har masse annet jeg gjør.

   Og det der med at himmelseng er bra! det er en gigantisk støv samler, så med mindre man vasker den flere ganger i uken er det forferdelig bombe for de stakkars søte små.

   Når du skriver «Dere er jo tross alt ikke så viktige som dere tror at dere er» og «Husk også at du er et forbilde for mange, mange mennesker» blir vell kanskje det litt selvmotsigende?

   Mote hører ikke hjemme på barn? Unger ELSKER å pynte seg, både til hverdags og fest. Både gutter og jenter.

   Er ikke den som vanligvis kommenteret på slike kommentarer, men kommentaren din får meg til å lure på om du overholde har peiling på hva du snakker om?

 71. Dear Caroline,

  I have been reading your blog since the beginning of 2012 but have not been commenting yet. But here I have to say, I am sooo happy for you and your man to be parents soon! You will be amazing parents! Wish you to get a pretty and healthy baby:) Hugs!

  Greetings from Germany!:)

 72. Hei Caroline 🙂
  Gratulere så utrolig mye med graviditeten !! Jeg fødte selv en nydelig datter
  på lørdag og det er den mest fantastiske opplevelsen man kan få i livet!
  Masse lykke til i svangerskapet 🙂 blir morsomt å følge deg underveis og ikke
  minst etterpå!

  Stor klem <3

 73. Hvor kjøpte du tskjortene du ga foreldrene dine? Har tenkt på det selv 😀

 74. Charlie

  Så spennende! Er så glad at det kribler på deres vegne!

  Også gleder jeg meg veldig til du forhåpentligvis etterhvert kan tipse om treningsklær til gravide, for dette var noe jeg slet veldig med å finne i forrige svangerskap! Jeg trener aktivt 4-6 ganger i uken og det eneste jeg kunne bruke mot slutten var treningstightsene med forlenget liv fra H&M. De var helt OK, men de er laget i bomull så det ble fort veldig varmt og klamt..

 75. Bruker du fortsatt Babycomp/Ladycomp? Lyste alle 3 lysene samtidig når du ble gravid?
  Jeg bruker også den og lurer så fælt på om den er så presis som de sier at den er. Gratulerer 🙂

 76. Nina :D

  GRATULERER SÅÅÅ MYE :D:D:D:D::DD:

  Wow, haha. nå ble jeg seriøst ordentlig lykkelig på dere vegne, dette fortjener dere alle sammen!!!!!! :D:D:D:D Gleder meg til å følge med bloggen videre! Stor klem 😀

 77. Ingelin

  Gratulerer så mye! <3 Selv om jeg leser bloggen din fast pleier jeg sjelden/aldri å kommentere, men dette kunne rett og slett ikke gå upåaktet hen 😉 Veldig koselig å høre!! Klem

 78. Gratulerer så mye! Så fantastisk morsomt. Har fulgt deg siden før bryllupet deres, så dette var gøy. Du ser jo utrolig flott ut! Dette blir det moro å følge videre. For meg som har en flott treåring og en deilig baby på fire måneder tror jeg bloggen blir enda mer interessant nå – livet forandrer seg når en får barn, selv om det er vanskelig å se for seg hvor mye før den lille har kommet. En ny sjef i huset- så stas!!

 79. Camilla

  Åh, er så glad på deres vegne! Gleder meg til å følge bloggen videre, dere kommer til å takle foreldrerollen kjempebra!

 80. Hei! Først må jeg bare gratulere dere så mye med barnet som er magen! Så vil jeg fortelle deg om det kinesiske fødselskartet, hvis du ikke har hørt om det før. Det skal visst nok stemme med 99 % av tilfellene. Nå kan du kanskje finne ut om det er en liten gutt eller en liten jente allerede, om du ønsker det selvfølgelig. https://www.babyverden.no/Gravid/Diverse/Gutt-eller-jente/Kinesisk-fodselskart/
  Klem!:)

 81. Ååå kjenner jeg blir helt rørt Caroline Nyt denne vidunderlige ventetiden, det går så fort:) ble selv mamma til en gutt iår og det finnes ikke noe bedre:) ønsker deg masse lykke til i tiden fremover, tror dere blir fantastiske foreldre:)

 82. Hva er dine tanker om fødselen? 🙂

 83. Kommer du til å legge ut bilder av barnet? Har jo lyst å se det lille nurket:) Gleder meg btw til å se barnerommet når dere starter med det! «Kjenner» jeg deg rett blir det nok helt nydelig:)

 84. Det er såå koselig <3 Har lest bloggen din lenge, og synes du er ei fantastisk jente! Gleder meg enormt til å se babyrommet! 😀

 85. Gratulerer så mye Caroline 🙂 Dette er første gangen jeg legger igjen en kommentar på bloggen din, til tross for at jeg har lest den hver dag i over et år snart. Jeg er selv førstegangsgravid og har termin i september. Plutselig kommer magen, og da gleder jeg meg til å se hvordan du velger å kle deg som gravid. Jeg er glad i mote og klær selv, men fikk et sjokk samtidig som magen kom. Hva i huleste skal man ha på seg…?! Det kan være en skikkelig utfordring å finne gode, praktiske og fine gravidklær. Men jeg gleder meg til å se hvordan du løser det etterhvert 😉

  Lykke til videre i svangerskapet! God klem

 86. Gratulerer så mye! Det blir spennende å følge deg fremover 🙂

 87. Sitter her å blir helt sentimental av innlegget selv. Men ikke pga graviditet, men fordi jeg har mensen 😛 hehehe.. Blir koselig med babyoppdateringen fremover. Kos deg med baby, mann og hunder. NYT!!

  Tårevåte klemmer 😉

 88. Malin Kristin Olsen

  Sååå moro at du skal ha baby. Venta lenge på at dere endelig skulle få en liten en. Er selv akkurat to uker bak deg (termin tidlig i desember). Så da blir det ekstra moro å lese bloggen din fremover, om du velger å skrive litt om graviditeten. Masse lykke til 🙂 Håper alt går helt knirkefritt 🙂

 89. Gratulerer så mye Caroline, for en fantastisk nyhet! Uuh gleder meg å følge med og se utviklingen :). Beste ønsker fra København.

 90. Silje Marie

  Åå, sitter her med tårer i øynene.. Er så glad på deres vegne,
  Gleder meg til å følge med videre:)

 91. Dagens lættis Solfrid!! Latterlig med slike bedrevitere, la nå Caroline og LK få gjøre akkurat som de vil. De vil uten tvil gi barnet det beste 😀 sånne som deg irriterer meg hinsides!

 92. SÅ koselig å lese <3 Utrolig spent på om dere får en gutt eller ei jente! Og ikke minst gleder jeg meg til å følge ferden deres med forberedelser og alt det fine som hører med svangerskapet 😀 Satser på at lille nurket deres kommer på bursdagen min den 15. november;) hihi

 93. Gratulerer så mye med liten på vei. 🙂 Jeg har fulgt bloggen din i noen år nå og jeg kan virkelig skjønne at dette er Norges meste populære blogg! Foruten at bloggen er velskrevet og med nydelige bilder, har du også funnet den perfekte balansen mellom å dele og å bevare privatlivet ditt. Du skal virkelig også ha pluss i boka for måten du håndterer kverulerende og frekke kommentarer. Alltid en konstruktiv og saklig tilbakemelding, og det til tross for at du har svart på det samme (les: fetaostproblematikken på et tidligere innlegg) opptil flere ganger. 😉
  Det er nok sikkert fornuftig å bevare bloggen som den er selv om du er gravid og snart blir småbarnsmor, men bare for å gi en tilbakemelding fra en trebarnsmor (det er sikkert flere av oss leser med barn) så ser jeg frem til å lese et innlegg eller to om hvordan du kombinerer trenings -og matgleden din med mammarollen. Da er det vår tur å høste inspirasjon på en mer overkommelig måte. 😉
  Med dette mente jeg bare at du nå kan nå ut til en enda videre lesermasse, oss småbarnsmammaer som er interessert i trening og kosthold, men som har litt mindre frihet i hverdagen.

  Masse lykke til i tiden fremover. Snart kjenner du vel de små sommerfuglsparkene der inne, en magisk følelse lik ingen annen. 🙂 Ser virkelig frem til et og annet gravid/babyinnlegg, det blir bare «the cherry on the top» av bloggen din.

  Klem

 94. Gratulerer så mye til både deg og Lars-Kristian:) Du kommer til å bli en fantastisk mor:) Håper at du skriver om graviditeten på bloggen, det er så spennende:) Klem.

 95. Therese

  Så vanvittig koselig! Babyrom å kanskje en babyshower dukker opp på bloggen etterhvert, gleedes!
  Masse til lykke alle 3!:))

 96. Evelina

  Hej! Vill bara tacka för världens bästa blogg! En riktig feel-good upplevelse att läsa. Grattis till blivande mamma-skapet, hoppas på uppdateringar om hur det går!

 97. Jofrid :)

  åååå, eg blei så glad på deres vegne då eg las innlegget ditt igår! 😀
  Eg trur faktisk eg fellte ei lita gledeståre..hehe!
  Du kjem til å bli ei fantastisk mamma og eg gledar meg veldig til å sjå korleis det går framover^^,

 98. Fantasia

  Så gøy å lese 🙂 Takk for mange fine svar!

 99. Martine

  Gratulerer så masse med nurket <3 Gleder meg til å følge med <3 Lykke til i svangerskapet <3 Bloggen din er perfekt uansett og tar gjerne litt babyprat og 😉

 100. Karoline

  Hei Hei.

  Gratulerer så mye! Dette var utrolig kjekt å høre, er veldig glad på deres vegne! 🙂
  Jeg har lest bloggen din litt tidligere, og synes den er veldig gøy å følge med på, men så er ikke jeg en hyppig blogg-leser generelt, og nå har det vært en lang periode jeg har glemt det helt vekk.. MEN nå har jeg plutselig en del mer tid til overs, ettersom jeg selv er gravid og har vært en del hjemme grunnet mye kvalme og oppkast.. Ikke så greit.. OG skal begynne å lese bloggen din for fullt igjen! Du skriver så inspirerende, både om interiør, mote og trening! Og det er mange ting jeg har lurt på i forbindelse med trening og graviditet, forsøker å få løpt litt jeg også, men merker det begynner å bli vanskeligere. Blir spennende å følge med deg på denne tiden 🙂 Også hvordan hundene tar det 🙂 Masse lykke til! 🙂 Jeg er forresten 25 uker, og fikk først litt antydning til mage forrige uke, er fortsatt ikke slik at andre ser det utenom hvis jeg går med noe helt stramt. Det er ikke uvanlig som førstegangs visstnok, og som du sier er livmor og baby akkurat slik størrelse som det skal være nå 🙂

  Ha en kjempefin tid! Og masse lykke til begge to 🙂

 101. Åh, Gratulerer såå mye med graviditeten! Du har nok en utrolig spennende tid i møte! Håper svangerskapet går fint for seg og at du får en fantastisk fin tid både nå fremover og når den lille kommer 🙂
  Du er forresten en fantastisk flink blogger som er til inspirasjon for mange. Fortsett med dette, Caroline! <3 Du er fantastisk! Den lille i magen er utrolig heldig som får et så varmt menneske til mor. Kos deg <3

 102. Gratulerer så mye, Caroline! Jeg skjønner at du ble svimmel av lykke da du fikk bekreftelsen. Det er SÅ stort, et lite mirakel <3 Selv er jeg i slutten av min graviditet og tenker tilbake på de siste 9 månedene som en helt fantastisk reise med masse lykke og glede. Jeg er sikker på at du kommer til å få en minst like herlig graviditet! Masse lykke til, søte, flotte deg! Stor klem

  1. Fotballfrue

   Helt herlig! Masse lykke til med siste innspurt, håper virkelig det skjer noe snart 🙂 Du ser helt fantastisk ut, og jeg skjønner nå at jeg skal bla meg gjennom bloggen din 😀 gleder meg!

   Stor klem!

 103. Anniken

  hei Caroline.
  Først, gratulere så mye med lille mirakel i magen.
  Har lest bloggen din i ca.4 år nå. Og det her er første gangen jeg kommenterer på en blogg.
  Jeg har et liv som er veldig forskjellig fra ditt, og trenger nok ikke være helt enig med deg. Men det gjør ikke at jeg har behov for å misslike deg av den grunn. Jeg synes du kommer med mange gode tips, og jeg liker måten du fult ut er deg selv. Jeg liker at du som en normal jente i gata tørr være glamorøs. Er noe jeg gjerne skulle klart selv.
  Men det som nå er morro, er at vi på dagen er like langt på vei. Når du forteller om symptomene du hadde, om kaffen og om når du pluttselig var som deg selv igjen. Så er det som å høre hvordan jeg har hatt det.
  Vi skal på ultralyd 1 juli – vår første da. Jeg gleder meg til å se om hvordan den lille har det inni der. Jeg har nesten ikke fått noe med mage ennå. Har en helt annen kroppsbygning enn deg – er veldig lav og har mye hofter og lår 😛 – noe jeg klart ikke synes har noe med saken å gjøre. Men det jeg skulle fram til er at jeg kjenner selv denne «vannballongen», og venter nå i spenning på å få mer mage og kjenne liv inni der.
  Det har ikke gått helt opp for meg at jeg skal bli mamma, samtidig som at det føles som det eneste jeg tenker på.
  Er spent på å høre hvordan svangerskapet ditt går videre.. Lykke til og ta vare på denne stunden.

 104. Åh, Gratulerer såå mye med graviditeten,Caroline! Du har nok en utrolig spennende tid i møte! Håper svangerskapet går fint for seg og at du får en fantastisk fin tid både nå fremover og når den lille kommer 🙂
  Du er forresten en fantastisk flink blogger som er til inspirasjon for mange. Fortsett med dette, Caroline! <3 Du er fantastisk! Den lille i magen er utrolig heldig som får et så varmt menneske til mor. Kos deg/dere <3

 105. Åå, synes det her er så koselig! Dere fortjener virkelig lykken med å få barn. Du og LK er jo virkelig en perfekt kjærlighetshistorie! 🙂

  kjenner meg veldig igjen i følelsene du beskriver rundt å bli gravid.
  Jeg hadde det faktisk akkurat som deg i fht trening, kvalme og tretthet. Jeg var nødt til å ta det med ro de tre første månedene pga tretthet og litt kvalme, men etter der gikk ting nesten som før med tre-fire økter i uka frem til uke 37 (jeg fødte i uke 38). 😉 jeg løp min siste mil i uke 23-24, og jogget 5 km i uke 33. selvfølgelig ble det tyngre etterhvert, og de siste ukene måtte jeg kutte ut løping pga rygg og litt kynnere. Da ble det skiturer og ellipsemaskinen. Premien har jeg fått nå i etterkant. Kroppen er nå, etter to måneder, tilbake til normalen og til tross for et keisersnitt kunne jeg begynne med treningen igjen relativt tidlig! Hverdagen (og huset) er selvfølgelig totalt snudd på hodet og jeg har mistet totalt begrep om tid og rutiner en periode. Men det finnes ikke noe hyggeligere, og etterhvert er alt naturlig. <3

  Plutselig en dag er magen der som en rar, deformet klump når man ligger på ryggen. :-p
  nyt alt som følger med, og ta dere goood tid med alt! Ikke glem å kjøp gulpekluter, haha!

  Dette fortjener dere virkelig, og jeg gleder meg til å ta del i graviditeten din, se innkjøp, barnerom, barnevognen og gravid-antrekkene dine etterhvert! Stoor klem <3

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å høre, veldig inspirerende! Håper jeg er like heldig 🙂

   Tusen takk for gode ord! Hjelp, som jeg gleder meg 🙂

   Stor klem!

   1. Åh, jeg tror helt sikkert at du kommer til å være minst like heldig! 🙂 Du har nok et optimalt utgangspunkt så sunn og sprek som du er. 🙂 Jeg er på ingen måte noen superwoman når det kommer til verken trening eller kosthold, altså. Men med sunn fornuft og en positiv holdning kommer man langt! 😀

    Klem

 106. 3barnsmor

  Ang. graviditet og mat. Har vært gravid tre ganger og er så heldig å ha hatt tre lette fødsler og tre friske barn (det siste så klart det viktigste). Det er noe i utsagnet om at førstefødte bades hver dag, andre en gang i uka og at tredjemann blir det tørket støv av 🙂 Man blir mer avslappet etter hvert 🙂 Og det har jeg blitt på mange områder, noe som gjør minsten generelt sett er mye mer harmonisk og fornøyd.
  Det artige jeg har lyst til å dele, er at hva du spiser påvirker hva barna dine liker! Aner ikke om det er forsket på det, men med førstemann var jeg veldig opptatt av å spise sunt og variert. Spiste fortsatt sunt og variert med de to andre, men ikke i samme grad. Og jeg ser at det jeg spiste mye av i første svangerskap har påvirket smaken til eldstemann veldig mye! Jeg er overbevist om at det er en sammenheng!! 🙂 Jeg drakk veldig mye vann med sitron i første svangerskap og ingenting i de to andre. Eldstemann elsker sitron og sure ting, det gjør ikke de to andre 🙂 da spiste jeg nok mer sjokolade, og mens eldstemann har spyttet ut sjokolade siden han fikk smake det første gang, sklir det rett ned hos de to andre!
  Og ang. det du skrev om kropp og trening og at alle takler det individuelt. Det samme gjelder svangerskap og fødsel. Ingen er like. Og ingen barn er like, selv ikke søsken. Så det finnes ingen fasit på hva som er rett og galt! Ha tro på deg selv og gjør det du tror er riktig! Er sikker på at det kommer til å gå bra!

 107. Solfrid, les innlegget ditt en gang til og tenk at dette er noen som har skrevet til deg. Hva hadde du syntes om kommentarene da? Du skriver du går litt over grensen, og her burde det ha ringt en liten bjelle?

 108. Kjœre Caroline og Lars-Kristian! Gratulerer så mye! Dette er så stooort og jeg gleder meg så uendelig mye til å følge med videre nå. Det er rart å tenke på hvor lenge jeg faktisk har lest bloggen din, og hvor mye fantastisk og inspirerende du tar med oss lesere på! Tusen takk! Jeg skal œrlig inrømme det er noen av dine meninger og syn jeg kanskje er uenig i, men det betyr ikke at jeg synes jeg selv har du mer rett enn det du har. Er utrolig spennende å lese om hva andre mener og tenker, alle er jo forskjellige! Jeg føler jo jeg «kjenner» deg ganske godt nå, og jeg må si du virker som en fantastisk person. Den babyen kommer til å få en utrolig god oppvekst, det VET jeg. Du er så sterk og inspirerende. Tusen takk igjen Caroline 🙂

  PS Jeg er innom flere ganger daglig, og leser alt du skriver, men jeg er veldig dårlig til å kommentere. Dette må jeg bli flinkere til!

 109. Katrine

  Gratulerer så mye! Det er utrolig spennende! Så lenge formen er god er det jo bare å leve som vanlig. Jeg har jogget frem til tre uker før fødselen, og fikk en flott opplevelse takket være at jeg holdt meg i form. Og hjelpe meg så mangr kommentarer og meninger du skal få om hva du skal spise og ikke, får håpe disse damene kan slappe av og la det bestemme dette selv. Her må man virkelig gjøre som man føler. Lykke til! Gleder meg til å følge med!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Katrine! Det gleder meg å høre 🙂

   Klem 🙂

 110. Åh, gratulerer så mye Caroline!!! 😀

 111. Hei
  Først vil jeg bare si gratulerer så mye! Jeg har selv vært svært aktiv og på «lavkarbo» mat både før, under og etter graviditeten. Og det passet meg utmerket. Noe du sikkert også har merket. Man må gjøre det som passer for seg selv, og høre på rådene fra jordmoren man har osv. Og selvfølgelig litt råd fra sin egen mamma! Hehe
  Lykke til med graviditeten! Gleder meg til å høre om alt. Og husk, ingen skal fortelle deg om hvordan du bør spise/trene osv. Det vet du selv best selv! <3

 112. Åh, gratulerer sååå mye 🙂
  Fødte mitt første barn for 4 dager siden, så er veldig opptatt av svangerskap og graviditet, og ble så glad av å lese dette innlegget 🙂
  Dere har så masse å se frem til, gled dere!

  Stor klem fra meg <3

  1. Fotballfrue

   Å, så stas! Gratulerer så mye 🙂

   Stor klem tilbake 🙂

 113. En doppler er da virkelig ikke lurt om man er redd. For det første er det veldig vanlig å ikke finne hjertelyden, og evt., både ved hjemmebruk og hos jordmor risikerer man å høre mammaen sin også, så man kan bli lurt både positivt og negativt. Kjenn heller etter bevegelser nå som du er så langt på vei, ikke stol på et slikt apparat!! 🙁

 114. Hei, Gratulerer med graviditeten. Det blir nok en kjempefin tid.
  Men.. Kan du ikke lage et innlegg med hagemøbler? Jeg skal kjøpe nye verandamøbler og kunne gjerne tenke meg litt inspirasjon 🙂

 115. Elisabeth

  Gratulerer så mye med graviditeten ! 😀 Dere har mye å glede dere over ! 😀 Har selv en sønn som så jeg med hånden på hjertet si at dere har mye glede i vente ! 😀 Og syns det er kjempebra at du trener mens du er gravid. Angrer på at jeg ikke gjorde det ! Du er tøff !

  Lykke til videre, å gleder meg til å følge deg videre ! <3

  Klem !

 116. Anne Lise

  Gratulerer så masse! 🙂 Ble du gravid på første forsøk? Brukte du eggløsningstest ? 🙂

  hilsen ei frustrert ei som har prøvd å bli gravid i 18 mnd….

 117. Gratulerer så kjempemasse begge to! Tenker det har vært vanskelig å skjule 🙂 Lykke til med de neste månedene og kos deg med alt det nye som skjer 🙂 Klem

 118. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

  Oioi, klarte du å vente med å teste til en uke etter forventet mens? 😮 Haha, jeg testet tre dager før jeg skulle hatt mensen i det hele tatt, jeg! Hahahah! Testen var vel og merke så svakt positiv at du måtte holde den under en lampe for å se det, men digital-testen dagen etter der igjen (den første ble tatt midt på natten) var det ingen som kunne ha noen som helst tvil om =D Utrolig herlig innlegg, og logisk nok må jeg jo si at jeg overhodet ikke ville ha flippet om det kom flere graviditetsrelaterte innlegg her på bloggen – det beste er å lese om andre i samme situasjon som en selv! 🙂 Vis oss gjerne hva dere har av ting/klær, for eksempel 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 119. Kristin

  Hei! Gratulerer masse masse med graviditeten! Kjempeartig å lese! Gleder meg til å fortsette å følge deg, også under graviditeten:) Jeg får ikke åpnet kommentarene på det «alle gode ting er tre-innlegget». Er det du som «har gjort noe», eller er det bare for at det er så mange kommentarer?

 120. Hei:)
  Gratulerer med graviditeten:)
  Jeg liket bloggen din veldig godt og stikker innom her av og til.
  Jeg ble SÅ glad da jeg leste at du er gravid.
  Jeg er nemlig også gravid og er bare en uke bak deg.

  Håper at du kan ha noen gravid-innlegg! Spesielt litt inspirasjon
  til gravidklær!:)

 121. Gratulerer så mye med fantastisk koselige nyheter…likte særlig vrien med å annonserer det på 3års dagen- perfekt <3
  Så gjenstår det bare å se om fotballmannen din er en like stor snik som fotballmannen min…for da sitter du om noen år sånn som jeg gjør, 32 år uten å ha sett snurten av noe rosa… hehe 😉 MEN lykkelig velsignet med tre gutter på 1,4 & 7 og av alle ting en egen kunstgressbane i hagen 😉 Livet er HERLIG!!! Lykke til med alt som kommer…bare vent til du ligger der med den lille på brystet <3

 122. Noen få dager borte fra bloggen, og så oppdager jeg store nyheter !!!! Gratulerer masse, dere har såååå mye å glede dere til !!! Vi er bare noen dager i forskjell i termin. Jeg venter nr 2, i slutten av November. I motsetning til deg, så er magen min blitt veeeldig stor denne gangen. Det ble den tidlig. Vi har en på 20 mnd fra før, så magemuskler er utvidet pga det (og så er jeg ikke så godt trent nå heller.. ) Stor forskjell fra sist ja.. Spennende !!! Lykke til !!!

 123. Viktoria

  Åå, gud så koselig å høre! Begynte selv å lese bloggen din under bryllupsforberedelsene og har vært trofast leser siden den gang. Du har en så oppmuntrende, inspirerende og fantastisk blogg. Jeg tar meg selv i å trekke på smilebåndene hver gang jeg tar turen innom. Selv er jeg kun 18 år gammel, men kjenner jeg smågleder meg til å lese om alt fra svangerskap, nyfødt baby og tiden som følger med. Ikke tro at det ikke er spennende for oss lesere, for tro meg – jeg er mer spent enn noen gang på å titte innom bloggen din. Gleder meg virkelig til å følge deg og LK videre! Ønsker dere all lykke 😀 Dere er utrolig heldige og er ikke i tvil om at dere kommer til å bli fantastiske foreldre <3

  Klem!

 124. Supert at du skal holde bloggen din som den er, men jeg har ingen tvil om at du kommer til å inspirere med barnet ditt også! Gleder meg til å se barnerommet. Ganske kult at magemusklene dine holder litt igjen, har litt lyst til å få det slik jeg også, når den tid kommer at jeg kan bli gravid. Veldig flott at du skriver litt om trening og graviditet også, er nok mange som tenker at det ikke går, for om det hjelper mot plager så er jo det supert!

 125. Benedikte

  Så herlig innlegg! Ble helt rørt da jeg leste om hvordan dere fortalte det til foreldrene deres! 🙂 Og i likhet med flere her inne må jeg si at det er helt utrolig hvor glad man kan bli på andre sine vegne, selv om man ikke kjenner personene annet enn via en blogg! Ønsker dere alt godt på veien videre, og gleder meg til å få ta del i livet deres fremover 🙂

 126. Kjære Caroline, gratulerer så mye til dere begge;D Dette var gode nyheter og ettersom jeg også er i «samme båt» så håper jeg på noen babyinnlegg fremover;D God helg;)

 127. Så hyggelig å lese! Gratulerer så mye. Må innrømme jeg fikk tårer i øynene av å lese om den lykken deg og din familie opplever. Du sier bloggen stort sett kommer til å bli som før. Har lest at du har uttalt at du ikke var sikker på om du kom til å dele mye om et eventuelt barn hvis du kom til å bli gravid. Hva tenker du om dette nå? Kommer vi til å få se bilder av skjønnheten f.eks?

 128. Gratulerer så mye med graviditeten. I går skjønte jeg at jeg har følgt bloggen din litt for flittig, når jeg fikk tårer i øynene av
  at dere skal ha barn.:)
  Dere har så mye spennende og skummelt ( på en bra måte ) og se frem til.
  Bare gled deg til det sekundet de legger barnet på brystet ditt og du innser hva som har skjedd, ubeskrivelig.:)
  Så får du ha lykke til med alle som skal mene og vite alt i kommentarfeltet .:)

  Klem, fast leser.:)

 129. Hvor skal dere ha barnerommet? I walk in closetet?

  1. Fotballfrue

   Vi har to gjesterom, så det blir det ene 🙂

 130. Får vi lesere vite om det blir en gutt eller jente?

 131. Elisabeth

  Gratulerer så mye med det kommende barnet! 🙂
  Verdens beste gave man kan få! Ble selv mamma for 3 uker siden, helt fantastisk! <3

 132. Gratulerer så mye med en stor miniskatt i magen!
  Du har fått meg til å «debutere» på bloggkommentarfronten: Din baby er heldig som har en mamma som tar vare på helsen sin, og som har lest bøker og satt seg inn i ulike teamer som er relevante for svangerskapet og tiden etterpå. Du viser allerede at du er og vil bli en kjempegod mamma for deres lille prins eller prinsesse. Ingenting kan måle seg med å få lov til å føde og ta vare på et barn, og det har du sikkert kjent godt på allerede 🙂 Jeg ønsker dere masse lykke til i den spennende tiden fremover. Tenk på dere selv, ta i mot råd dere syntes er gode, men ignorer de øvrige «rådene», nyt hverandre og den lille i magen. Og følg magefølelsen din, bostavelig talt 🙂 Ønsker dere alt godt.

 133. Olga Loucka

  Dear Caroline, first of all congratulations!!!!!!!!!! I am following your blog for the last year and was just wondering if I am the only mother who is following you. I have two children, and my second was born on 13 May:) So one and half month ago. And during my pregnancy you were motivation for me. When I was feeling sick in the morning or when I was lazy to go to gym, I was opening your blog and seeing your smile, I began to smile as well:) Thanks for being!

  I was going to gym till the end of the 7 month with the first and second child and its ok. First 3 months are usually very difficult but after just perfect. Even the weights I was using the same as before pregnancy till the 5 month.

  Now when I have small angel I will be following your blog even more:) you become mother and thats the most important thing in the world. Sending you the nice story, just please dont cry:)

  A child preparing to be born asked God,
  “They tell me you are sending me to earth tomorrow, but how am I going to live there being so small and helpless?”
  God answered, “Among the many angels, I chose one for you. She will be waiting for you and will take care of you.”

  The child paused and again addressed God. “But tell me, here in Heaven, I don’t do anything else but sing and smile, that’s enough for me to be happy.”
  “Your angel will sing for you and also smile for you every day and you will feel your angel’s love and be happy,” God replied.

  “Oh,” the child said, “and how am I going to be able to understand the language that men speak?” And then, glancing at God the child asked, “What am I going to do when I want to talk to you?”
  God softly touched the child on the head and said, “Your angel will place your hands together and will teach you how to pray.”

  The child then asked, “I have heard that on earth there is evil. Who will protect me?”
  “Ah,” God answered, “your angel will defend you even if it means risking her own life.”

  “But, I will always be sad because I will not see you anymore.”
  “Your angel will always talk to you about me and will teach you the way for you to come back to me, even though I will always be next to you.” God said.

  At that moment there was much peace in Heaven, but voices from earth could already be heard, and the child in a hurry asked softly, “Oh, God, if I am about to leave now, please tell me my angel’s name.”
  Sweetly, God looked at the child and whispered, “Your angel’s name is of no importance.
  You will simply call her MOM.”

  Have a nice day

  Olga

 134. Mamma Mia

  Gratulerer så mye med barn i magen! Jeg har skjønt det en stund, det er sånn det er når man har gått gravid 4 ganger;-) Ting du har sagt i kommentarene dine har avslørt deg, selv om jeg nok ikke tror du vet det selv!! Men det var bare søtt!! Du er en sunn og sprek dame (med en sunn og sprek mann) så jeg er sikker på at deres barn vil få et bra kosthold – og ikke minst et morsomt og aktivt liv. Men å tro at huset deres vil se ut som nå om et års tid, er å være en smule optimistisk;-) I alle fall hvis dere får en aktiv krabat, og det vil dere vel. Det er også lett å tro at man skal få tid til ”alt mulig” mens babyen sover. Lese bøker, bake lekre kaker, besøke alle man har glemt under svangerskapet, osv osv. Hos oss skjønte verken mannen min eller jeg hvorfor ikke middagen var ferdig omtrent en eneste dag, jeg gikk jo ”bare hjemme”….. Nå er alle mine søte små blitt store tenåringer, og vil verken ha kos eller klem lengre. Tiden går så fort, så dette er de beste rådene jeg vil gi deg: Nyt øyeblikket . Stol på deg selv som mamma, men ikke vær redd for å spørre om hjelp!
  Lykke til! 

 135. Gratulerer! Jeg skjønte det da du var i Hellas. Ikke spør hvorfor,men det var en sånn glød jeg aldri hadde sett før på deg. Også var 6 packen bare bittelitt mindre synlig, noe jeg tror ikke mange merket,men jeg kunne se litt endring. Jeg gleder meg til å se hvordan du takler hverdagen og hvordan kroppen din endrer seg. Selv kommer jeg til å bule ut i beste Kim Kardashian form, så jeg skal leve gjennom deg de neste 4 månedene.

 136. Har du sett filmen «what to expect when you are expecting»?
  Du kommer til å bli AKKURAT som hun unge som venter tvillinger og føder ved et nys 😀 haha den et såååå morsom! Du MÅ se den om du ikke har gjort det:)
  Verdens heldigste lille nurk som får deg som supermamma<3 er SÅ glad på deres vegne 🙂

 137. Camilla

  Gratulerer så mye til dere begge to 😀 Det er en herlig tid 🙂 Jeg fikk selv en liten jente nå i februar, å hun er en herlig liten jente 😀 Du har mye å gle deg til 😀

 138. Rebekka :-)

  Jeg har en gutt på nesten 8 mnd’er og folk blir fortsatt overrasket siden de ikke har fått med seg at jeg var gravid. Føler selv at magen ikke kom skikkelig før de 9 dagene jeg gikk over termin 🙂 du har så utrolig mye å se frem til – verdens beste ‘jobb’ <3 Gratulerer så masse igjen!!

 139. Hei! Gratulerer 🙂 Og du, kan jeg stille deg et spørsmål? Når man er selvstendig næringsdrivende, hvordan blir det med permisjonstid da? Man har vel på samme måte opparbeidet seg svangerskapspermisjons rettigheter? Liker bloggen din! Hilsen Lene

 140. Cathrine R

  Dette er bare så utrolig koselig, Caroline 🙂 Husk å ignorere alle idiotiske kommentarer 😉
  Tror ikke du kommer til å få så veldig stor mage – du har jo så sinnsyke magemuskler 😀 (og med det mener jeg selvfølgelig ikke noe negativt hvis noen lurte;)
  Nyt tiden og gjør det du føler er best for deg og det lille mirakelet som vokser i magen din 🙂

  God klem <3

 141. Gratulerer så masse til dere begge, er virkelig en spennende tid dere går i møte.
  Som en helt ny leser av bloggen din trur jeg nok jeg fortsatt vil kunne la meg inspirere. Kanskje til og med mer.
  Ønsker dere en riktig fin helg

 142. Camilla

  Så morsomt at du er gravid, når jeg satt å planla barnedåpen som vi skal ha nå søndag så synes jeg det var dumt du ikke hadde fått barn enda, for da kunne jeg få inspirasjon fra dine innlegg for du er jo så flink når det kommer til å lage til til selskaper 🙂 Men det får blir til neste mann det da 🙂 Lykke til 🙂

 143. Novembermamma :)

  Gratulerer så mye med det kommende familiemedlemmet 😀 <3 Jeg og min samboer venter også barn i november. Vi har termin allerede den 3.nov, ei litta jente 🙂 Gleder meg masse til å følge bloggen din fremover, regner med å få se noen skikkelig flotte mammaantrekk til inspirasjon.

 144. Mamma Be

  Så gøy å lese om deg og graviditet, gratulerer igjen! 🙂 Det kan virke som du regner litt feil i forhold til uker; ved unnfangelse er du 2 uker på vei. Det vil si at hvis du tok en test en uke på overtid, så var du altså 5 uker på vei og ikke 3 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, stemmer 🙂

  2. Veslemøy

   hvordan henger det sammen? er man ikkje «0» uker på vei ved unnfangelsen??

   1. Susanne

    Man er «0» når man har eggløsning. Når Caroline er 17 uker på vei er fosteret 15 uker gammelt:)

   2. Veslemøy

    ahaaa! takk 😉

 145. Kari FM

  Ble rørt når jeg leste om reaksjonene til de nære rundt deg. Det er så utrolig fint å kunne fortelle en sånn nyhet. Så bra formen er på plass igjen. Fantastisk følelse å beskytte et lite nurk inni seg.

 146. Så fint innlegg!:) Jeg begynte å lese bloggen din rett før du sku gifte deg, så når dere nå hadde 3 års dag tenkte jeg: «Guriland som tiden flyr!!». Det er en fryd å lese bloggen din og jeg gleder meg sann på deres vegne! Blir smått babysyk selv, ønsker meg barn. Men siden jeg jobber i barnehagen har jeg mett av unger:) Så jeg og kjæresten er der «Det haster ikke»:) Du er jo 27 år og det tenker jeg er perfekt alder. Da har man hatt kjærestetid og forhåpentligvis fått reist en del:)
  Jeg kommer til å lese bloggen din til du gir deg en dag, noe jeg håper er lenge til:) Ha en fortsatt nydeligTorsdag!:)
  God klem fra en fast leser:)

 147. Så fantastisk! Jeg blir både rørt og babysyk på en gang når jeg leser dette innlegget. Flott at du vil fortsette med bloggen som før Caroline, men et babyinnlegg i uka eller noe tar vel ikke skade? 😉

 148. yaya nova

  så koselig:) jeg hadde ikke hatt noe imot om du skrev om graviditeten og fikk se magebilder:)

 149. Lykkerus

  Åå, du aner ikke hvor mye jeg har ventet på dette! Hver eneste dag har jeg sjekket bloggen din med et lite håp om at du snart skulle bli mamma. Er helt sikker på at dere blir verdens beste foreldre! Du og Lars-Kristian ser ut til å ha det helt utrolig bra sammen, og det beste dere kan gjøre for barnet deres er å vise nettopp det. Det verste barn vet er å gå rundt og være redd for at foreldrene skal skilles. Derfor er det utrolig viktig å vise at dere elsker hverandre, men det klarer dere kjempebra! 🙂 Jeg ble så utrolig glad da jeg leste bloggen din i går! Jeg skrek og hoppet rundt, så hele klassen holdt på å le seg ihjel av meg, hehe:) Det høres kanskje litt rart ut, men JEG går faktisk rundt i lykkerus på dine vegne! Masse, masse lykke til! Dette klarer dere SÅ bra! Iiiik! 😀

 150. Kos! De babytøflene er det søteste jeg har sett på lenge! Helledussan, eggestokkene verker!

 151. Hei Caroline.

  Gratulere så masse. Ser utrolig frem til å lese bloggen din fremover. Har fulgt den I en del år nå å du inspirer meg virkelig. Har prøvd flere av dine oppskrifter og må si de er helt fantastiske 🙂

  Dette er veldig personlig og selvfølgelig må du ikke svare, men jeg lurer på om dere har begynt å tenke på navn til den lille eller om det alltid har vært planlagt hva skatten skal hete om det blir gutt eller jente?

  Ha en strålende dag.

  Klem.

 152. Så kjekt at vi vil dele dette med oss! Har absolutt ingenting i mot om det kjem litt baby-blogging framover, det er jo berre koseleg!
  Ynskjer ein fin sommar til deke alle 🙂 Nyt tida framover 🙂

 153. Masse masse gratulerer til dere begge! Nå hadde jeg tenkt å skrive en lang kommentar om at gled deg masse det er sååå fint med alt som kommer, men jeg har en liten en på rundt året, så nå har jeg plutselig ikke tid likevel! stikker innom bloggen igjen en annen gang.. høhø, anywho, grættis!!! <3

 154. Charlotte

  åå så fantastisk morsomt! gratulerer så mye! jeg hadde kanskje håpet du ville kom til å dele litt mer om graviditeten med bilder osv enn bare litt krydring? sånt er så spennende og det er jo en stor del av din hverdag? *krysser fingrene*
  god sommer! klem

 155. Cecilie

  Åh, morsomt å lese 😉 For leserne tror jeg ikke det kan bli for mye babysnakk, det er jo sååå koselig. Men håper allikevel dere skjermer ungen fra bloggen, da det kanskje ikke er så kult å vokse opp å vite at det ligger masse info og bilder av en på nett. Men dette har dere helt sikkert tenkt på ;D Strålende foreldre med masse kjærlighet blir dere helt sikkert.

 156. Åhå, jeg må bare si gratulerer IGJEN. Det er tredje gangen jeg leser innlegget «alle gode ting er 3», og jeg får ikke lest kommentarene pga nettleseren min nekter å åpne kommentarfeltet (sikkert fordi det er så mange kommentarer, hehe), og jeg VET jeg kommenterte der; men! Jeg blir så glad og rørt på dine vegne, og jeg må bare gjenta meg selv til det kjedsommelige: SHE’S A YUMMY MUMMY AND WE LOVE HER! <3

  -legeNina

 157. Hurraaa,jeg ble kjempeglad når jeg leste at du er gravid! Er gravid selv i uke 33 med mitt første barn, og det må jo være den mest fantastiske opplevelsen man kan få! Har du kjent spark ennå? Håper du kommer til å blogge om trening under og ikke minst etter graviditeten. BRA at du skal blogge om barnerommet, det gleder jeg meg til:) Håper det kommer ett og annet innlegg/ tips om barneutstyr og sånn, det kommer ihvertfall til å falle i smak hos gravide lesere;)

  Lykke til <3

 158. Gratulerer så utrolig mye til begge to!! Tenk så priviligerte man er som får lov til å lage en mix av seg selv og den man elsker! Og fint formen din er bedre.

  Ang kaffedrikkingen din, så er jo ikke det min sak, og du har sikkert snakked med jordmor/lege om dette, men her er i alle fall litt info ang dette (selv om det finnes studier som viser ulike ting slik som med alt annet – noe dere sikkert er godt vant med fra studier på LCHF):
  https://www.forskning.no/artikler/2013/februar/349043

  1. Det der er nok kun en observasjonsstudie, og kan ikke brukes til å si noe om hvorfor det ble slik. Kan være mange andre årsaker enn koffeinet 🙂 Helsedirektoratet har gått gjennom alle studier gjort på dette og har satt rådene deretter 🙂

 159. Den ungen blir verdens heldigste som får dere som foreldre.. <3

 160. For en gladnyhet! 🙂 har hatt det litt på følelsen 😉 Magen kommer når den kommer, min begynte ikke å vise før jeg var ca 25 uker på vei. Nå er jeg 32 uker på vei og har en fin liten kul på magen. Det er bare å glede seg, du blir kjempe flott! Har følgt deg nå i nesten 5 år og gleder meg til å fortsette å følge deg i denne spennende tiden fremover. Håper det kommer litt babyinnlegg fremover 😉 Ønsker deg lykke til videre i svangerskapet. Husk at du gjør en fantastisk jobb som «hus» for babyen deres. klem

 161. Kan ikke annet enn å skrive <3<3<3<3<3<3<3

 162. Karoline

  Jeg håper virkelig du skriver masse om graviditeten og barnet! Husk at de fleste som leser bloggen din kommer til å gjennomgå det samme som deg i fremtiden, så jeg tipper dette er veldig interessant å lese om for de fleste 🙂
  Lykke til og gratulerer!

 163. Kjære Caroline og Lars-Kristian. Gratulerer så mye <3 <3

 164. ååå- gratulerer så mye til dere<3 Er virkelig så glad på deres vegne og helt sikker på at dere blir en nydelig fin, liten familie. Synes virkelig du er et forbilde når det kommer til det meste! Og kan ikke tenke meg noe bedre enn å bli foreldre når man har et så godt og etablert forhold. Dere er så fine begge to og det er en god følelse og se dere sammen:)

  Klem til dere og masse lykke til!

 165. Herlige Caroline!

  Jeg har vært mer eller mindre fast leser av bloggen din i snart to år, men jeg har aldri kommentert før. Nå synes jeg det er på tide, så GRATULERER så masse med bebis i magen!! Du er en fantastisk vakker, sprudlende og positiv person, og det er så gøy å følge deg i hverdagen.

  Synes du er imponerende flink til å uttrykke deg og inspirere, selv om jeg riktignok ikke alltid er enig det du skriver. Men det gjør jo ingenting, vi er alle forskjellige. Jeg gleder meg til å følge deg videre! 😀

 166. Åå, så koselig! Gratulerer så mye til dere begge! 🙂

 167. For en herlig nyhet! Gratulerer så mye! Jeg og samboeren min venter vårt første barn nå i sommer. Babygutten sparker og vrir seg inni magen, det er utrolig deilig å kjenne på! Lykke til fremover! Håper formen holder seg, du har et godt utgangspunkt!

 168. Christine

  Jeg lurer på om du kommer til å inkludere barnet ditt i bloggen. Altså ikke at det skal bli en mammablogg. Men om vi vil få se et bilde i ny og ned, slik som vi får av Lars- Kristian?

  1. Fotballfrue

   Vi vet ikke ennå 🙂

   1. Christine

    Okei, takk for svar 🙂 Gratulerer så mye med graviditeten, det glemte jeg å skrive<3 Er veldig glad på dine vegne!

   2. Åhhh, kan det hende at vi aldri får se et bilde av den lille ?

   3. sandra

    Gratulerer så mye til dere begge:) gleder meg til å følge med! Håper selvfølgelig å få se et bilde av nurket, men tenker også at noen av de såkalte «mammabloggerne» utleverer barnet sitt alt for mye på internett:/ det er for sent å angre den dagen barnet kan velge det selv. Lykke til <3

 169. Åh Caroline- så fantastisk! Nå ble jeg så ufattelig glad på dine vegne! Gråt en liten skvett <3

 170. Ønsker selvfølgelig å se magebilder når magen vokser da:) det er spennende å se utviklingen:)
  En annen ting jeg kunne ønske meg er hva du kommer til å gjøre etter du har født, med tanke på skjønnhet. Om du kommer til å ta noen oppstrammende behandlinger/kremer osv.. det tar jo på å føde et barn. Din erfaring vil hjelpe oss andre som venter barn i fremtiden:)

  Jeg la spesielt merke til at brystene dine virket så mye større på instagram bildene du la ut for over en uke siden, da slo d meg at du kunne være gravid;)
  Lykke til;)

 171. Det er så koselig å lese om graviditeten! Har vært innom og sjekket etter nye innlegg den siste dagen, og håper du fortsetter å holde oss oppdatert, hihi <3 gratulerer så mye igjen!

 172. Kjære Caroline!
  Gratulerer så mye med en fantastisk nyhet! Håper dette blir en helt fantastisk tid for dere begge, med planlegging av rom, klær osv! Virkelig en gladnyhet!
  Du ser forresten helt strålende ut på bildene! Ingen er vakre enn en vordende mor <3
  Stor klem til deg!

 173. Hvor mange lesere har du??
  Utrolig koselig blogg du har;-)
  Gleder meg til babyen kommer..;)

 174. Hei du og gratulerer så mye!

  Dette er STORT og et mirakel. Nyt tiden fremover, og jeg blir glad av å tenke på at det kommer en lchf-bebiss til verden. Kjør på med kokosolje, økologiske eggeplommer, kraft og det hele!
  Og tren som du gjør, det vil du få igjen for etterpå. Du kommer deg fort tilbake når du er klar for trening igjen etter at bebiss blir født.
  Jeg stod på spinningsykkelen på uke 40 og tok tunge knebøy etterpå. Var i superform!

  …håper det er greit at jeg skriver en liten uting om den doppler-greia. Jeg er skikkelig antifan av slike strålingsgreier man utsetter fosterene for. Jo, de sier at det ikke har noe effekt, men man skal være meget forsiktig.
  Vill bare få det med, siden jeg regner med at halve Norge går ut og kjøper en sånn en nå.

  Lykke til videre, snart kommer magen!

 175. Å du skjønne, fine, Caroline 🙂 Unner dere virkelig å nyte denne fantastiske tiden. Kos dere masse med innkjøp og planleggingen og la tåpelige kommentarer fra andre prelle av. Sånt er ikke verdt å bry seg med.
  Jeg er helt sikker på at jeg har de aller flest med meg når jeg sier at dere har gitt et solid inntrykk av å være meget oppegående personer begge. Og dere er nok så godt forberedt til det som kommer som det er mulig å være når man aldri har gått denne veien før.
  Kjenner at jeg kommer til å følge med bloggen din en god del mer fremover 🙂

 176. lene =)

  Gratulere så mye. Jeg som til og med pleier å si at jeg ikke vil ha barn (kommer nok en gang jeg vil hehe) må sitte og smile av det du skriver. Rørende og kjekt å høre at dere er så lyggelige! 😀 Blir så glad på dine/deres vegne. Vanligvis misliker jeg mammablogger fordi alt går så mye i det samme, men dette kommer til å bli den første «mammabloggen» jeg kommer til og følge. Du har en måte å skrive på som gjør det interessant, koselig og kjempekjekk lesing. Jeg blir nesten litt babysyk, å det har jeg aldri i mitt liv vært før hehehe.. 😛

  Igjen, gratulerer så mye, og gleder meg til og se/høre om hvordan ting går videre <3

 177. Caroline

  Så utrolig fine nyheter at du venter en liten en! Jeg hadde en mistanke om at dere hadde noe på gang, kan ikke helt sett fingeren på hvorfor, men det er nok fordi at jeg også er gravid for første gang (11 uker). Det er en utrolig spennende tid, man er liksom glad og urolig om hverandre! Masse lykke til framover!

 178. Gratulerer med graviditeten!

  Jeg har faktisk ei venninne som ikke fant ut at hun var gravid før hun var 3 og en halv måned på vei. Hun hadde lagt på seg et par kg, men så fremdeles normalt slank ut, og ingen mage. Så det vises så absolutt ikke for alle så tidlig 🙂

 179. ahhh! så utrolig artig!! herruuuuud gleder meg D:D::DD:D:DD:

 180. Gratulerer så utrolig mye! Du har en spennende tid i vente:)
  Vet du hvorfor det ikke går an å kommentere bloggen din fra iphone?
  klem fra meg

 181. Ååå gratulerer så masse!! Gleder meg veldig til å høre mer og ønsker dere masse lykke til videre!<3 å få et barn er en fantastisk gave og er sikker på at dere kommer til å blir kjempe gode foreldre!:-)<3

 182. Omend jeg ikke kender dig og LK IRL har dine to sidste indlæg virkelig rørt mig. Jeg tabte helt kæpen da jeg læste dit indlæg om graviditet og blev så glad! Glad på jeres vegne. Det bliver fantastisk for jer – og forhåbentlig får vi andre lov at følge en smule med. 🙂

 183. Gratulerer så mye til dere begge to! 🙂 Gleder meg til å lese videre om hvordan graviditeten går og hvordan hverdagen deres blir med en baby i hus! 😀 masse masse lykke til <3

 184. Er så glad på deres vegne! Dere blir noen fantastiske foreldre begge to:) LYKKE til med alt =))

 185. Så fint innlegg…sånn oppriktig FINT 😀 Fikk en sånn go’følelse av å lese det og gleder meg sånn når jeg ser at komplett lykke er mulig. Jobben min kan av og til få meg til å glemme at ikke alle har det tungt og at livet er så bra egentlig. Men over på noe litt morsomt. I natt drømte jeg at du i dag hadde skrevet at graviditeten bare var tull og at du skrev det hele for å sette oss lesere på plass, da mange jo har mast om dette veeeeldig lenge – og noen også på en ganske så ufin måte. Haha…så når jeg våknet ble jeg jo nesten lei meg og måtte sjekke på bloggen en gang til, bare for å forsikre meg om at innlegget ikke var fjernet…sprøtt 😀 Sånn, da vet du hvor syke lesere du har…men mest av alt sier det noe om at vi bryr oss om deg og ønsker deg alt godt!!!!

 186. May Anita

  For noen uker/måneder siden hadde jeg lyst til å kommentere at det hadde blitt så mye reklameinnlegg på bloggen, og veldig lite om hva du selv gjorde iløpet av dagen/hvordan du hadde det, så hadde en liten tanke om at det var noen forandringer i livet ditt – men lot vær å kommentere da det på det tidspunktet var veldig mange andre som også kommenterte og spekulerte i om du var gravid. Etter noen uker igjen ble det litt mer «som vanlig», så det gjenspeilet kanskje litt ubevist disse periodene du har vært gjennom nå 🙂 Rart hvor mye småting man legger merke til bare gjennom en blogg! Hehe. Blir spennende å følge deg videre, gratulerer så mye 😀

 187. Natalie

  Skal dere ta ultralyd for å se kjønnet til den lille, eller venter dere til fødselen? :):)

  1. Fotballfrue

   Som jeg skriver i dette innlegget, har vi allerede vært på ul. En i uke 9 og en gang i uke 14. Neste er i uke 19, og da vil vi gjerne vite kjønnet om det er mulig 🙂

 188. Jeg har fulgt deg noen år nu, og jeg begynte å gråte når jeg så du sku bli mamma Caroline! Det er så fantastisk, og jeg unner deg alt godt! Håpe du får et fint svangerskap! 😀

 189. Christine

  Først og fremst gratulerer! Det er stort å bli foreldre for første gang 🙂
  En venninne som er veldig godt trent fikk sent mage og ble ikke veldig stor. Som du sier så holder magemusklene litt igjen. Hun fikk tilbake kroppen sin utrolig kjapt. Så det er en stor fordel å være godt trent før et svangerskap 🙂 I tillegg sies det vel og at de som er godt trent ofte har et lettere svangerskap.
  Til informasjon så er du fem uker på vei selv om barnet bare er tre uker (siden svangerskapet regnes fra første dag i siste menstruasjon. Så når du sier at du tok test en uke på overtid og at du var tre uker på vei da blir ikke helt riktig. Da var du i femte-sjette svangerskapsuke. 🙂 lykke til med svangerskapet.
  Uansett, lykke til 🙂

 190. Karoline

  Har dere planer om flere barn? 🙂

  Kan du skrive et innlegg om hvordan du skjønte at du var gravid? mistet du mensen, var du kvalm osv? 🙂

  1. Fotballfrue

   Som jeg skrev i dette innlegget tok jeg en test fordi jeg var en uke over tiden, ingen andre symptomer enn det 🙂 Vi ønsker per i dag 2 barn 🙂

 191. Skal barnet sove på deres rom først? Og hvilket rom i huset blir barnerommet? Dere må vel nesten bygge nytt walk-in til alle de søte små babyklærne! Finnes jo så mye søtt til begge kjønn!

  1. Fotballfrue

   Den lille sover nok hos oss i starten før den flytter inn på eget rom. Barnerommet blir det ene av gjesterommene våre. Har allerede planlagt plass til klærne 😉

 192. silje :)

  Gratulerer med graviditeten! 🙂 Så gøy… håper du legger ut litt baby-utstyr innlegg, sånn for oss andre gravide som også venter baby til høsten. Har dere tenkt på vogn?

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Har sett meg ut to vogner jeg gjerne vil ha 🙂 En sportslig og en trillevogn 🙂 Får se om det blir begge 😉

   1. AndrineK

    Hvis den sportslige du har sett deg ut er TFK Joggster Twist, så trenger du, etter min mening, ingen trillevogn i tillegg. Denne er suuuper- til alt! Har faktisk ingen ting å utsette på den! I tillegg har den håndbrems som kan være veldig praktisk dersom det er endel bakker der dere bor eller kommer til å trille. Men skjønner jo at du vil ha to om man har den muligheten. Det føles nesten som å kjøpe seg ny bil- SÅ gøy er det! 😀

   2. Fotballfrue

    Det skjønner jeg! Haha 🙂 Jeg har lyst på en sportslig og en som er mer klassisk, til trilleturer som 17.mai etc., selv om det ikke blir så mange av disse før vognen ikke trengs lenger. Så det er bare en tanke, og jeg må jo se an hva vi tenker etter hvert 🙂 Har sett på bugaboo sine, samt baby jogger, men skjønner ikke helt forskjellen :OO

   3. AndrineK

    🙂 Nei, det er ikke helt enkelt å finne frem i vognjungelen;) Jeg husker at jeg satt og googlet ulike vogner, og ble bare mer og mer forvirret jo mer jeg leste! Og når jeg endelig hadde bestemt deg for vogntype, så måtte jeg jo bestemme meg for hvilken farge vi skulle ha! Jeg glodde jo regelrett på alle som gikk forbi med barnevogn i en periode for å se hvordan fargene så ut «på ordentlig» og ikke bare på bilder, hehe 😛

    Baby Jogger kjenner jeg ikke til, men en venninne av meg er veldig fornøyd med Bugabooen sin. Èn ulempe med den, er at kurven under er liten og veldig knotete å komme nedi. Det kan jo være verdt å ta med i betraktningen for en shoppeglad jente 😉
    Og et annet tips- mange vogner har lang bestillingstid. Jeg måtte vente 8 uker på min.

    Lykke til med valget i alle fall, og god helg! 🙂

   4. Fotballfrue

    Takk for tips, det skal jeg notere med 😀

    Klem!

   5. silje:)

    Jeg kommer til å kjøpe TFK joggster twist facelift etter 2 (!) år med leting etter vognen som er tilnermet perfekt 😉 Tror jeg var intr i babyutstyr god tid før verpesyken kom. Haha 😀 Hva er det med jenter og planlegging? Gleder meg i alle fall til å se planleggingen din, dersom du skal blogge om det. Ha en fin dag!

   6. Fotballfrue

    Ja, det skal jeg gjøre 😀 Synes vogner er så vanskelig jeg! De virker jo så fine alle sammen. Men man må kanskje prøve dem i butikk også, da blir det nok lettere 🙂

 193. Gratulerer med et lite nurk i magen!

  Puppevekst er en saga for seg selv i svangerskap. I begge mine svangerskap har jeg gått fra 70D til 75G, og videre til 75I da ammingen startet for fullt. Og 75I var for lite i starten da puppene vokste seg til under haka omtrent. Haha! Etter ett år med amming med førstemann gikk de fint tilbake til vanlig størrelse, jeg er spent på hva som skjer nå når jeg snart avslutter ett år med amming av andremann. Gleder meg stort til at alt av figursydde kjoler og jakker passer over puppene igjen iallefall. 😉

 194. Gratulerer, kjære dere!! Det er et stort, lite mirakel dere venter! Nyt svangerskapet og gled deg til å kjenne liv!!
  Og SOM jeg gleder meg til å se deg med mage! Ikke minst, å se deg kle deg opp med mage! Du er vakker!!

 195. Hei.
  Gratulerer så utrolig masse med graviditeten ♥
  Dere har virkelig vært heldige som klarte det så raskt ♥.
  vi har holdt på i over fire år, driver med prøverør.
  Men jeg vet at det går 🙂 ble gravid i april, men mistet.
  Men jeg vet og føler at neste gang sitter den ♥

  Ønsker deg masse masse lykke og gleder meg til å følge deg videre ♥♥♥
  Klemmer

 196. Frida Alfsen

  Kjære Caroline…
  Det er ikke ofte jeg kommenterer bloggen din, men jeg er fast leser…
  Nå må jeg benytte anledningen til å gratulere så veldig mye med en liten mageboer…<3
  Selv har jeg 3 barn på 8 mnd,7 og 8 år…Og jeg kan si deg at du har en flott tid foran deg…Ikke bare graviditeten, men årene fremover…
  Jeg ønsker deg lykke til i svangerskapet, og igjen…gratulerer så veldig masse!!!

 197. Cathrine

  Gratulerer så masse med spiren! Jeg håper vi blir inkludert i alt! Håper virkelig det blir masse baby prat framover og at du gir oss andre masse tips og ideer til tanker og innkjøp til den lille! Dette blir spennende!

 198. Hei Caroline!

  Gratulerer så mye med graviditeten! Jeg har vært Fotball-frue-avhengig det sise året, og det var veldig gøy å lese at dere venter en liten en!

  Jeg synes det var utrolig morsomt at du hadde bestilt slike t-skjorter! Vi kjøpte selv inn kopper vi skrev på «verdens beste ………..» til alle besteforeldre(6 stk her;)) og pakket inn, før vi kjørte byen rundt for å gi dem, når vi ventet jenta vår! Har ikke hørt om noen andre som har gjort det, var morsomt dere og gjorde det!

  Lykke til videre!

  Aina

 199. Veronica

  Gratulerer så mye!!!!
  Selv har jeg to nydelige jenter:-)

  Måtte le når jeg leste at Lars-Kristian trodde det var ett termometer,det
  trodde nemlig mannen min og første gangen:-D
  Helt enig med deg ang trening!!!!jeg har trent tilnærmet normalt i begge
  mine svangerskap(sett bort i fra at jeg har kastet opp i 9mnd begge ganger
  og derfor ikke alltid har orket…blæ!)Man kjenner på kroppen om det er
  greit!
  Magen min kom ikke før jeg var 6mnd på vei med første!med minstetulla
  kom den i uke 12!litt slapper livmor,gitt:-D

  Lykke til!gleder meg til å følge deg!!

  Veronica:-)

 200. Liv Heidi

  Så gøy. Jeg var ca like langt som deg i fjor på denne tiden 🙂 Nå har jeg ei lite tulle på 6 mnd og livet er forandret til det bedre <3 Jeg hadde heller ikke mage før nærmere uke 25. Ta magebilder så dere har selv, gøy å se tilbake på.

 201. Karoline

  Gratulerer SÅ mye med gravidteten, Caroline! Kjenner jeg faktisk får en liten klump i halsen når jeg leser dette, hvor rart er ikke det? Er utrolig glad på deres vegne, og ønsker deg all lykke til. Dette kommer til å gå kjempebra! Du er i råbra fysisk form, og med et varmt hjerte – det er jeg helt sikker på. Dere vil bli gode foreldre <3

 202. Gratulerer så masse, Caroline! Kjempeflott at du er så aktiv når du er gravid, håper du motiverer mange der ute. Jeg var selv veldig aktiv helt til jeg ble veldig preget av bekkenløsning, og tilbragte fjorsommeren på krykker og fikk ikke trillet skikkelig tur før bebisen var seks uker. Hun ble født i september, og jeg er fortsatt preget av smerter, men har nylig funnet ut at det er pga bekkenLÅSNING. Lytt til kroppen, og oppsøk flere forskjellige «health professionals» om nødvendig, verken leger eller fysio klarte å finne ut av meg. Jeg gleder meg til å se hvilke klær du velger å ha på, og ikke minst sko! Jeg kan ikke gå i høyhælte sko enda heller, og synes det er vanskelig å finne et fullgodt alternativ.
  Håper du får en flott sommer, og jeg ser fram til å endelig kunne gå toppturerr igjen, denne gangen med bæremeis! 😀

 203. Vil bare si at jeg klarte å trene hele svangerskapet, og jeg syns det er UTROLIG viktig. Jeg gikk 2 uker over termin, og trente frem til dagen jeg ble igangsatt. Fødselen var lang og hard, for jenta mi skulle ikke ut, og det skjønner jeg jo.. For på grunn av at jeg trente hele svangerskapet hadde hun så utrolig god blodtilførsel igjennom navlestrengen! Og morkaka mi var strålende god, selv om jeg var på overtid. Den hadde kun forkalkninger (som viser overtid), men ellers i god stand med god funksjon 🙂 Så jenta vår trivdes godt i magen:) Hun er nå er baby som sover lite, kanskje fordi jeg var så aktiv…? hehe. Men det får vi håpe at dere slipper unna 😉
  Husk at å føde er ikke som man forestiller seg. Og tiden etterpå blir VELDIG annerledes og kanskje ikke alltid så bra. Jeg hadde babyblues så det holdt.. Det tar tid å tilpasse seg å være mamma, når man tidligere var «fri og frank». Man kan ikke lenger gjøre som man vil, men man må fokusere på babyen. Så det er litt av en overgang, og en type «livskrise». Viktig at dere snakker om dette sammen, for det er ikke uten grunn av mange går fra hverandre innen første året etter at barn har kommet til verden. Ikke for å være negativ, men jeg skulle ønske noen fortalte meg litt mer om hvor lite idyllisk det faktisk kan være 🙂 Jeg ble litt skuffa da jeg satt våken både natt og dag med baby som hadde kolikk, og at jeg i tilegg hadde fødselsdepresjoner, uten å klare å sette fingen på hva som var grunnen til at jeg var helt nede… Man er usikker på alt med første barnet, men vit at ALT ER NORMALT 🙂

 204. Utrolig gunstig å trene gjennom svangerskapet! Jeg trente karate, men kuttet det ut etter noen måneder. Da gikk jeg over til zumba og annen trening. Var i veldig grei form (selv om jeg hadde endel kynnere), ingen bekkenløsningsplager osv. Magen min kom heller ikke så fort, men jeg ble avslørt fordi puppene vokste så voldsomt i starten. Etterhvert kom jo vannet i kroppen og det ble tungt, men etter fødselen tok det ikke så lang tid før jeg var tilbake i grei form. Jobbet helt til permisjonsstart og hadde ingen sykedager (tror det var takket treningen). Nå er veslejenta snart 1 år, og jeg har klart å trene meg opp og tatt svart belte i karate *stolt av meg selv*

  Ta vare på deg selv og lillevennen din! Jeg kunne ikke se på noe trist på tv uten å gråte en skvett, ble helt overfølsom 😉

 205. Ville bare gratulere så mye med graviditeten til dere begge! Dere har en fantastisk tid i vente, det er det ingen tvil om!

  Og så må jeg bare si det at du ser helt UTROLIG ut» Hadde aldri trudd at det gikk an å se så bra ut under en graviditet!:O jeg selv så ut som en vandrende vannballong…la på meg over 35 kg (sluttet å veie meg når jeg nådde 110 kg!) og var full i vatn fra morgen til kveld. Heldigvis gikk det kun 1-2 mnd før alt var vekke etter fødsel, og det uten noen som helst innsats fra min side…så noe positivt var det jo:P

  Nå er min lille blitt «stor» (2 år) og lyser opp hverdagen til meg og min kjære hver eneste dag:D Sliter fremdeles med å forstå at denne fantastiske ungen er våres, og at «babyen» er blitt 2 år! Tiden går så altfor fort, noe du garantert kommer til å legge merke til når du plutselig feirer 1års dagen til deres lille prins/prinsesse^^,

  Ønsker dere begge lykke til, og håper at du føler deg like frisk resten av svangerskapet!:)

 206. Så utrolig koselig at dere venter barn 🙂
  Jeg har selv en sønn på 4,5 år 🙂
  Jeg la på meg tilsammen 10 kilo igjennom hele svangerskapet, men jeg måtte også vente på magen, den kom i begynnelsen på 6 måned, men ble aldri veldig stor 🙂 Jeg fødte en gutt på 3180g en uke før termin 🙂 Jeg er veldig glad for jeg også var aktiv i svangerskapet og ikke puttet masse søtsaker i munnen denne tiden, jeg gikk ned igjen de 10 kiloene og litt til etter han ble født, og det gjør at jeg kan være en aktiv og sunn mamma en dag i dag 🙂

  Jeg håper du blogger om graviditeten, og om hverdagen etter babyen kommer 🙂 Klær og utstyr til den lille etc. Det er jo det som blir den nye hverdagen din 🙂 Så håper litt på at det blir 50/50 🙂 Hihi 🙂

  Ønsker deg masse lykke til med siste innspurt av svangerskapet, det går veldig fort nå om det kanskje ikke kjennes sånn ut 🙂 Og prøv å nyt det, for du kommer faktisk til å savne tiden med graviditeten 🙂 Plutselig sitter du der med ett lite nurk som er nydelig som få, og det er da du forstår hva morskjærlighet er <3

  Klem fra Anita

  1. Fotballfrue

   Høres veldig behagelig ut, håper jeg er like heldig 🙂 Jeg kommer nok til å blogge litt om både graviditet og baby, det vil jo falle seg helt naturlig 🙂

   Klemmer til deg 🙂

 207. Hei, og gratulerer så mye til dere begge! Jeg er litt nysgjerrig på hvordan du skal løse en evt. problemstilling med jobben din og en nyfødt omkring? Ikke at det nødvendigvis behøver å bli noe problem, men samtidig så får du jo ikke mammapermisjon på lik linje som oss med en typisk a4 jobb (regner jeg med)? Nå er du jo såpass heldig at du kan utføre mye av ditt arbeid hjemmefra, men f.eks. med mange av jobbmøtene dine i Oslo, hva om barnet får kollikk, eller det blir andre generelle slitsomme perioder med dårlig søvn, lite tid og kapasitet til annet enn nurket, så er vel ikke dette den enkleste jobben og ta en friperiode fra?:S

 208. Cecilie

  Jeg har fulgt bloggen din i sikkert 3 og 1/2 år nå, aldri kommentert noe særlig – men innom er jeg nesten hver dag! Og jeg ble så glad når jeg så «alle gode ting er 3»!! 🙂 Gratulerer sååååååå mye, begge to!!! Nyyyyyt tiden fremover :):) Gleder meg til å følge dere videre :):)

 209. Christine

  Gratulerer så mye!! Fast leser av bloggen din, og har flere ganger tenkt at «rart om hun ikke blir gravid snart».. og så plutselig kommer det en blogg om at du er det. 🙂 Det synes i hvertfall ikke enda! 🙂 Gravid for første gang selv, i uke 36 nå.

 210. Gratulerer SÅ mye!! 😀 Vi holder selv på å prøver å bli gravide fortiden, så dette er veldig spennende! Har en gutt på 2 fra før! Jeg er veldig interresert i trening, så jeg lurer på om du kan legge ut forskjellige øvelser som du gjør nå som du er gravid som inspirasjon til andre vordrende mødre som vil være aktive?

 211. Anniken

  Hei på deg, Caroline! Gratulerer så mye og masse lykke til med svangerskapet! Blir nok en veldig koselig tid 🙂 Har fulgt deg i over tre år og syns det var så koselig å høre at dere skulle bli foreldre! Kjenner dere ikke, men likevel så blir jeg så glad og lykkelig på deres vegne 🙂 Store klemmer fra meg 🙂

 212. Hei Caroline,
  og gratulerer 🙂 Dette er vel min kommentar 2 eller 3 i løpet av de mange åra jeg har fulgt deg, er ikke helt på dette med å kommentere, men nå følte jeg det var på sin plass igjen 🙂 Nyt denne tiden og kos dere med hverandre, det ser i alle fall jeg tilbake på som en ting jeg er glad vi prioriterte 🙂 Vi har nå ei herlig jente på ett år og du verden så mye glede som fyller hverdagene våre 🙂 Ønsker dere begge to lykke til og jeg følger selvfølgelig bloggen videre 😉

  PS: Min mor gikk bare opp en buksestr når hun ventet meg, og det var først når hun trillet tur med barnevogn at bekjente tørte å spørre om det var hennes barn 😉 Hun trenet mye turn, så stor eller liten mage betyr ingenting, så lenge bolla i ovnen har det godt 😉

  Kos deg på ELLE-festen i kveld 🙂

 213. Gratulerer så mye med et lite vidunder på vei til dere begge to 🙂 Nyt graviditeten, det er jo bare så fantastisk å gå gravid, og så nydelig som du er også da, du stråler jo virkelig, dette kler deg 🙂 Lykke til videre, gleder meg til å følge dere i denne spennende tiden 🙂

 214. Kjersti

  Gratulerer så masse med graviditet. 🙂 Håper du klarer å overse de som kommer med idiotiske kommentarer. Noen klarer bare ikke å glede seg på andres vegne. Noen tror dessverre at de vet bedre enn andre i alle situasjoner.
  Nyt graviditeten og kos deg med alt som skjer de neste månedene. 🙂 Dere har en spennende tid i møte. 🙂

 215. Dwightinha

  Kjempefnt innlegg Carolne. Synes du byr på veldig mye.
  Sev var jeg 42 (!) da jeg fødte mitt første, og eneste barn.. Hadde et fantastisk svangerskap. Ikke kvalm, magen var som med deg ikke særlig stor før helt til slutt. Fødte en kjempeflott gutt uten noen komplikasjoner, og har aldri skjønt maset rundt gravide. Antagelig fordi jeg hadde et fantastisk svangerskap som tillot meg å leve som jeg alltid har gjort. Pass på deg selv, don’t overdo things og lytt til kroppen. Det kommer du langt med! Gratulerer til dere begge to.

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å høre 🙂 Alder er ingen hindring 🙂

   Klemmer!

 216. Gratulerer så masse kjære dere! Kos dere masse med tiden fremover, planlegging, drømming, opplevelsene underveis. Det er en magisk tid. Og ikke tenk så hardt på alt du får av velmenende, gode og mindre gode råd her inne. Stol på deg selv og jordmors anbefalinger.

  Måtte le litt når du snakket om avskyen for kaffe i starte. Det var slik de avslørte meg på jobb med begge mine. Når jeg sluttet å drikke kaffe – da viste de jeg var gravid.

  Nyt tiden fremover! – Klem

 217. Heisann. Har lest bloggen din mer eller mindre daglig i mange år nå, meen litt sløv på å legge igjen noe kommentar da..Så moro å høre at du er gravid, og har nok som mange andre også skriver, hatt en mistanke om det av en eller annen grunn 🙂 Spesielt moro er det, da vi er ca akkurat like langt på vei 😀 Jeg er 17 + 3 i dag, og går bare gleder oss på ultralyd førstkommende onsdag! (har allerede vært et par ganger på ultrayd, og alt har heldigvis sett fint ut) Men denne gangen håper vi på se om det blir gutt eller jente 🙂 Masse lykke til videre Caroline, håper formen din holder seg fin videre, og blir ekstra morsomt å følge bloggen din nå 🙂

  1. Fotballfrue

   Så stas 😀 Dette er så spennende 🙂 Masse lykke til til dere også 😀

   Klemmer!

 218. Gratulerer så mye! Du ser helt fantastisk ut 🙂 Nå fikk jeg nesten litt lyst til å bli gravid selv, også…

 219. Kjære Caroline og Lars Kristian!GRATULERER!:D Kjenner at jeg ble glad langt inni hjerteroten når jeg leste dette innlegget.Som selv nybakt mor så kunne jeg sagt såååå mye,men det er bare et ord som beskriver det å gå gravid og ikke minst det største av alt fødselen,og det er livets under!En ting som er sikkert er at livet forandrer seg FULLSTENDIG,men da til det bedre :)Må også få legge til at jeg er helt sikker på du blir SÅ vakker som gravid(når magen kommer)for du er jo så vakker fra før av,både på innsiden og utsiden!Lykke til med svangerskap framover,heier på deg <3

 220. Gratulerer så mye!:) Nyt tiden som svanger. Det er en spesiell tid i livet ditt, fylt med glede og forventninger. Jeg reagerte også på kaffelukt, og fikk da en gutt. Tenker du har en prins i magehuset ditt:)

 221. Jeg håper at du klarer å sile vekk alle mer eller mindre velmenende råd fremover Caroline. Jeg vet alt om hvor sårbar man blir som gravid, man vil jo kun det beste for den lille i magen! Forhold deg til din jordmor, lege og din kjære, men aller mest til deg selv. Jeg er ikke i tvil om at du vet best selv, og det bør ikke du være heller.

  Jeg synes du har en god og realistisk plan for hva du vil dele med leserne og hva du tenker om fremtiden. Denne unike evnen din er nettopp hva som har gjort deg til Norges mest leste blogg og den evnen vil få deg trygt gjennom tiden som kommer nå. Jeg ønsker deg alt det beste og jeg heier på deg, av hele mitt hjerte!

  Klem

 222. Selina Ruland

  Hva som betyr noe er mor og far sine følelser, ikke hva alle andre skriver og synes! Det er ditt og Lars-Kristian sitt første barn og tiden kommer til å bli vidunderlig! Dere er noen herlige mennesker og vil nok bringe en fantastisk unge til verden, uansett om du trener som før eller ikke! (Likte det du skrev om å lytte til sin egen kropp og sitte begrensinger selv) Fikk sommerfugler i magen når du skrev at du var blitt gravid. Det gjorde faktisk dagen min! Ønsker dere alt vel og mer enn det! Og masse lykke til fremover<3

 223. Hei, og gratulerer så mye! Ønsker dere alt godt.

  Jeg bare lurer på om det er anbefalt eller forsvarlig å gå på lavkarbo under svangerskapet? Går du fortsatt på lavkarbo, eller har du løsnet litt på det uten å gi det opp helt? Jeg har ingen kunnskap om dette, spør av pur kuriositet 🙂

  1. Fotballfrue

   Lavkarbo er ingen fare under svangerskapet 🙂 Jeg har ikke endret vanene mine i det hele tatt, og det er veldig deilig 🙂 Ligger på rundt 100 gram om dagen, det er passe for meg 🙂 Har aldri spist streng lavkarbo. Ketose er ikke anbefalt under graviditet, men da skal du ligge på maks 5-10 gram karbo om dagen, og det har jeg aldri gjort 🙂

 224. Vilgunn Electra

  Det kommer til å bli så spennende for dere! Mamma hadde tre smertefri fødsler takket være aktiv trening i forkant, håper du får til det også. 🙂

 225. Hello Caroline, I can only guess what your post means but I think that your´re pregnant and very happy about it 🙂 Congrantulations, you both! And I wish you a fantastic, incomparable time. These are my first hand advices – stay fit as your are and go on eating nutritious food (especially fish and vegetables) . It´s the best way to keep your body and baby healthy during pregnancy and later on ! Love , Jess

 226. Katarina

  Gratulerer så utrolig mye! Blir så glad på deres vegne og gleder meg utrolig til min tid kommer! Du sier at du ikke kommer til å bli en mamma blogger, men jeg har blitt utrolig glad i deg via din blogg så jeg ønsker og håper på oppdateringer om graviditet og baby snakk litt av og til! Er jo kjempe spent på å vite om dette lille mirakelet du har i magen!!

 227. Så bra at alt har vært bra til nå!
  Magen skal du ikke stresse med i det hele tatt. En venninne av meg har sett ut som om hun var høgravid siden før hun var 3 mnd på veg – alle så at hun var gravid også. Mens jeg, jeg var 22 uker på veg når jeg fant det ut i tillegg til at tassen kom noen 6-7 uker fortidlig. Og jeg rakk aldri å få noen særlig mage.

  Men uansett så må dere ha masse lykke til! Og dere har syyyykt mye å se frem til !

 228. Jeg fikk faktisk frysninger på en god måte når jeg leste at du var gravid. Utrolig glad på dine og Lars-Kristian sine vegne. Gratulerer så mye, og jeg ønsker dere masse lykke til!
  Vil også tilføye i kommentaren min at du er et herlig menneske, Caroline. Jeg har lest bloggen din i lang tid, og blir ikke slutte å lese den heller.
  Stå på, det her klarer du kjempefint. Blir koselig og spennende å lese bloggen din og følge med på alt om graviditeten. Selvsagt alt annet også, men blir ekstra spennende å lese om graviditeten akkurat nå da.
  Lykke til. Gode hilsener fra en fast leser 🙂

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk, skjønne du!

 229. Rebecca

  Gratulerer så mye med graviditeten!
  Har selv nettopp fått en liten gutt, så det er bare å glede seg.Er en helt herlig følelse å være mamma!;D

  Og nyt tiden masse fremover!;D Den går jo så fort

 230. Gratulerer såååååå mye <3 En herlig nyhet å lese 😀
  Klem fra Hauge på Rolvsøy:)

 231. Skrev en kommentar til deg i går, havnet den i spamfilteret?:/

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke godkjent ennå, så den kommer nok snart 🙂

 232. Henriette

  Har du link/navn til disse kjeksene fra iHerb? Jeg er i uke 9, sliter ikke med så mye, men kan bli litt kvalm om det er en stund siden forrige måltid. Går fort over bare jeg spiser litt, men hadde vært kjekt å ha noe å knaske på til man får spist ordentlig!

  Håper du lager noen innlegg om mammaklær, jeg har sett litt rundt på nett, men finner ikke så veldig mye fint :-/ Nå har det jo ingen hast for meg, er vel enda en stund til jeg trenger det, men er jo så gøy å se 🙂

  Gratulerer med graviditeten!

  1. Fotballfrue

   https://fotballfrue.no/2013/04/23/30-days-challenge-day-2/ 🙂 Håper det går over!

   Stor klem 🙂

 233. Sååå koselig. Gratulerer så masse 🙂 Du stråler m dagen, virkelig. Jeg gleder meg til å lese mer om svangerskapet, det lille nurket deres, treningen din og forberedelsene til barnerommet. Det er så morsomt- vi giftet oss samtidig og nå får vi barn sirka samtidig. Jeg har også trent hele veien, men jeg har slitt med kvalme, oppkast og tretthet nesten hele svangerskapet (har selvfølgeliig trent etter dagsform). Nå gleder jeg meg maks til lille gutten vår vil komme ut!

 234. Kristin

  Kjære Caroline og Lars-Kristian!
  Gratulererer så uendelig mye!! Jeg leste innlegget på onsdag, men greide faktisk ikke kommentere fordi jeg ble litt overveldet.. haha:) Trodde nesten ikke det var sant, da jeg kom til den setningen hvor du fortalte det:) Har som mange andre hatt det litt på følelsen, og har håpet og ønsket dette for dere – så det er utrooolig stas å få vite det nå! Tusen takk for at du deler det med oss! Har gledet meg helt siden dere ble gift:) Det er jo litt skummelt i grunn at jeg føler det sånn for mennesker jeg aldri har møtt. Men man blir jo så glad i dere etter å ha fulgt denne bloggen i 3,5 år, dere er helt fantastiske mennesker!! Jeg ønsker dere virkelig alt godt og gleder meg stort til å følge ferden videre. Skjønner at du ikke vil ha en mamma-blogg, men litt magebilder og baby-snakk av og til håper jeg jo på:) Bloggen din er jo veldig basert på hendelsene i livet ditt, er jo nesten som å følge en serie. Så føler det er naturlig at den blir litt baby-snakk mot fødsel, slik som alle bryllupsforberedelsene for tre år siden. Men i hvilken grad, er jo åpenbart opp til deg selv! Er nok mange av oss som har sett fram til denne nye epoken i livene deres, og som gleder seg med dere:)

  Masse lykke til framover!! =) =)

 235. Hei. Gratulerer med graviditet. Jeg er selv to mnd på vei og kun meg og samboeren som vet det enda. Ble så glad da jeg fikk vite at du var gravid, å være gravid er beste følelsen i hele verden. Og så gleder jeg meg til å følge graviditeten din samtidig som jeg selv opplever det samme. Dette er første gangen jeg kommenterer et innlegg hos deg tross jeg har lest bloggen din i flere år, men dette var virkelig gledelige nyheter som jeg ønsket kommentere 🙂

  1. Fotballfrue

   Ååå, ja! Jeg kjenner til følelsen! Og det er jo så stas å fortelle det når tiden er inne 🙂 Lykke til <3

   Stor klem!

 236. Gratulerer så mye Caroline<3 veldig hyggelige nyheter! har lest bloggen din i ca 6mnd og synes den er flott! kan du skrive litt om hvordan man trene med vekter i graviditeten? Jeg har mange ganger lurt på om det går bra å løfte tunge vekter når det ofte blir sagt at gravide skal unngå å løfte tungt. Og hvordan fungerer det å ta tunge knebøy eller øvelser hvor trykket i bekkenhulen går vesentlig opp? Hilsen Maya.

  1. Fotballfrue

   Jeg kan forhøre med litt med PT blant annet, så skal jeg se hva jeg får til 🙂

   Stor klem din vei!

 237. Så utrolig koselig å lese!:) Gratulerer:) Jeg er selv halvveis i svangerskapet med termin i begynnelsen av november. Men i motsetning til deg har ikke jeg fått opprettholdt treningen så mye som jeg skulle ønske.. All energi har mått gått til jobb og oppussing av hus. Men har ett mål om at det skal bli bedre!:) Det er det jeg synes har vært vanskeligst å akseptere, at kroppen liksom lever litt sitt eget liv, her skjer det ting som er helt utenfor min kontroll! Men det er jo også ganske fantastisk igrunn, hva kvinnekroppen er istand til, så man må jo bare la seg imponere!:)
  Antar du ikke har mått begynne å tenke på mammabukser å slikt når du ikke har noe særlig synlig mage ennå? Det syns jeg er litt vanskelig faktisk, å finne fine mammabukser, så gleder meg til å se hvordan du velger å kle deg som gravid!:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det er fascinerende! Nei, her bruker jeg de samme klærne som jeg alltid har gjort 🙂 Men vi får se etter hvert 😀

   Masse lykke til <3

   Klemmer 🙂

 238. Gratulerer så mye igjen 🙂 Det er et heldig barn som får komme inn i verden med dere som foreldre, dere virker så vel etablerte og trygge på hvem dere er. Når det gjelder den lille magen, så vet jeg hvordan du har det. Jeg har alltid vært slank og hadde ingen synlig mage før i åttende måned, og den ble aldri spesielt stor. Og fødte en helt perfekt, nydelig jente på 3, 2 kg. 🙂 Som du sier er størrelsen magen får helt individuelt, men du kommer kanskje til å få noen kommentarer, som «er det noen der inne», «spiser du nok for dere begge to», «sikker på at du ikke trener for mye» osv… Det er ikke alltid like hyggelig, men av en eller annen grunn føler alle at de har en rett til å mene noe om deg og magen din når du går gravid! Jaja, du er vel godt vant med at folk skal mene noe om deg, så du takler vel det bedre enn de fleste 😉
  Igjen, hell og lykke til dere alle tre! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er nesten litt sånn at jeg er redd for å vise frem mage eller meg selv generelt, ettersom den ikke har vokst noe særlig. Men de fleste klarer forhåpentligvis å forstå at folk er forskjellige og at det ikke har noe å gjøre med å trene for mye, spise for lite eller ikke bære på et friskt barn. Jeg håper jo at magen kommer etter hvert, men den kommer nok tidsnok også, tenker jeg 🙂 Glad for å høre at vi er flere 🙂

 239. Redd for å vise fram magen? hvilken mage?! Er jo helt normalt at magen ikke vokser, herregud. På meg vistes det ikke før rundt 6-7 måned. Man får sjeldent mage i uke 17. Du kommer til å kjenne deg mere gravid etterhvert. Fra uke 25 har du nok en liten bulk, men fra uke 30- det er da den virkelig begynner å vise og vokser i rekordfart;)

 240. Tenkte det var på sin plass med en kommentar nå etter å ha vært leser her lenge! Gratulerer så masse til dere begge to! 🙂 Å få barn er helt fantastisk. Jeg har tre og har hatt tre helt forskjellige mager så her er det mange faktorer som spiller inn.

 241. Jeg fikk aldri skrevet det, men gratulerer så mye!!!! Herregud dette er helt fantastisk. Ønsker dere lykke til med alt. Blir så glad på dine vegne når du deler sånne fantastiske nyheter med oss leserne 🙂
  gleder meg enormt til å se barnerommet!
  Gratulerer,nok en gang!det er det mest fantastiske noen kan oppleve,tror jeg!

 242. Gratulerer!! Selv har jeg 2 barn på 5 og 3 år. Fikk heller ikke mage før etter 5 mnd med første og 4 mnd med andre. Men stooore pupper med en gang 😀 😀 har aldri trent, men tror det har noe å si at man er tynn i utgangspunktet, og ung. Jeg var 22 med førstemann. Lettere for kroppen å håndtere en graviditet når man er i 20-årene vil jeg tro. Stå på og gjør akkurat det du føler er riktig og ikke hør på bedreviterne som tror de kan alt. Alle og enhver er forskjellige, alle mødre alle barn og alle familier. Tro på deg selv! Først da nr 2 var blitt ganske stor så turte jeg å «slippe løs» og følge hjertet 100% . Får nesten lyst til å få en til fordi nå føler jeg at jeg «vet hva jeg gjør» , ang stell, mat og klær. Husk på at enhver mor ( og far) elsker sitt barn mer enn noe annet og vil alltid gjøre sitt beste på alle måter. Noe mer enn det kan ingen forlange.

 243. Gratulerer så mye med svangerskapet! Dere har en spennende tid i vente! Krevende ja, men så verdt det!

  Jeg er også slank og fikk ikke ordentlig synlig mage før i uke 20 ca. Tok bilder hver uke, og kunne se marginale forskjeller selv, men for andre var det ikke lett å se. I uke 25 begynte jeg å få en ordentlig babykul 🙂

  Også så bra at du kan opprettholde treningen din! Jeg ble plaget med kynnere fra uke 16 og bekkenløsning fra uke 24, og et helt svangerskap i sofaen er virkelig ikke å anbefale!

  Lykke til videre!

 244. Gratulerer så mye. Så koselig nyheter ! Herlig å høre at formen er bra og ikke minst at den lille har det bra. Jeg hadde til nå faktisk sluttet å lese bloggen din fordi jeg i fjor selv gikk gravid og gikk over til andre blogger som skrev om det jeg gikk igjennom og ikke minst skrev om ting jeg var opptatt av. Men ble veldig glad for at det endret seg nå. Blir koselig å følge deg( dere) i denne spennende tiden fremover. Og ja, alle gode ting er tre. Det er en fantastisk opplevelse å få bli foreldre og få ett nytt familiemedlem. Gled dere:) Nyt de siste månedene med hverandre og kos deg med magen når den popper 🙂

 245. Cecilie

  Du er helt fantastisk, Caroline!
  Kommer til å bli en kjempe herlig mor! åå! masse gratulasjoner til dere begge to, og masse lykke til videre! dere fortjener BARE det beste 🙂

 246. Hei Caroline 🙂

  Jeg følger bloggen din hver dag og du gir meg masse inspirasjon. Når jeg nå leste at du var gravid syns jeg det var kjempekoselig å høre. GRATULERER så mye!!:)

  Og jeg må si jeg ble veldig rørt og fikk tårer i øynene da jeg leste din beskrivelse av hvordan foreldrene dine fikk vite nyheten. Det er jo det største man kan oppleve i livet. Masse lykke til videre med det spennende som skal skje 😉

  Klem Vibeke

 247. Gratulerer så mye til dere begge to 🙂
  Jeg er fast leser, men har aldri kommentert før, men nå måtte jeg bare. Så koselig at dere skal ha baby. Det er en fantastisk opplevelse å være gravid, føde og å bli mamma <3 Nyt alt sammen 🙂

 248. Solveig H

  Gratulerer så mye med graviditeten 🙂 Lykke til og kos dere masse de kommende månedene. Gleder meg til du viser oss det lille nurket 😉

 249. Gratulerer så mye Caroline! 😀 Jeg er kjempe glad på deres vegne!
  Gleder meg kjempe mye til å følge med i denne spennende reisen. Håper tiden som gravid blir en fin tid! 🙂

 250. Marianne Brostrøm

  HEI:)
  noen dager med å ikke sjekk bloggen, så er alt «snudd på hode» 😛

  Masse gratulerer til dere begge to med prins/prinsesse inne i magen <3 Utrolig spennende!

  Må si at folk er meg bra bedrehvitere når det kommer til så gode nyheter. begynner å rakke ned på matvaner og trening og kaffe å hurra meg rundt! Tror nokk at du og Lars-Kristian gjør som alle andre som finner ut at man er gravid, blir litt glad, men plutselig også veldig usikker. tenker og grubler mye og lar seg kanskje bli i tvil om ting man egentli ikke har grunner til. Nå skal jeg ikke si at jeg har peiling på hva du går gjennom, da jeg ikke har bern selv. Vi er nygifte, hadde 1. års bryllupsdag 11. juni. vi har en 1.årig mutte valp på snart 40 kg, og mannen studerer mens jeg jobber kunn nå i vikariat men 1/2 års intervaler i barnehage. så vi føler ikke vi har økonomien enda til å la 2 (3) bli til 3 (4) 🙂 men gleder meg til den tid kommer, da alle våre venner har, skal, eller prøver på å få barn:)

  Det er ikke tvil i at du gjør så godt du kan, og at du har god støtte i drømmemannen din:) nyt tida, den går så alt for fort:)

  Prøv å ikke la de få negative å HELT USAKELIGE komentarene du får fra sjalue og folk som ikke har bedre enj å spre gift rundt seg.

  Alle gode ønsker til dere alle 3;) klem fra Marianne =)

 251. Berabagheera

  Gratulerer så mye, utrolig koselig lesing. Så glad på dine vegne. Vil anbefale bloggen til gymlæreren min, Cathrine. Hun minner om deg med tanke på trening, og hun har masse erfaring når det kommer til trening med mage. https://cathrineslilleboble.blogg.no/ Klem!

 252. Gratulere så mye! Blei kjempeglad på deres vegne. Ønskere dere lykke til under og etter graviditeten!

 253. Gratulerer så mye. Dette kommer nok til å bli kjempegøy for dere begge to. Ønsker deg og mannen din all lykke underveis i graviditeten og med det nye familiemedlemmet. Det at du reagerte såpass mye på kaffe i begynnelsen er nok kroppen sin måte å fortelle deg at kaffe nå ikke er bra for deg. Jeg var likedann. Orket ikke lukten av kaffe i nærheten engang. Og egentlig er jo det bra, da koffein ikke er bra for den lille i magen. Merket det også etterpå i ammeperioden, kunne ikke røre kaffe for da fikk den lille utrolig kolikksmerter i magen.

  1. Fotballfrue

   Uff, stakkar :/ Jeg holder meg til 1-2 kopper nå, og synes det er helt greit 🙂 Når det gjelder amming må man jo bare ta dette etter hvert 🙂

   1. Alle må føle på det som passer best for dem og funker for dem under graviditeten. Så trøtt som jeg var kunne jeg nok trengt en kopp eller to i ny og ne, men fy så dårlig jeg ble av lukta. Kunne ikke engang sitte i samme møterom hvor andre hadde kaffekoppen med seg uten å løpe ut fra møtet en 3-4 ganger :/

    Ja amming er def noe som er opp til hver enkelt (og den lille) og hva som fungerer og passer best. I mitt tilfelle måtte jeg amme enten jeg ville eller ikke da den lille ikke tok flaske uansett før han var 4 mnd, Ammet totalt i 6 mnd, og måtte slutte for vekta raste så mye ned at det ikke var forsvarlig å fortsette. Stjal all min næring. Pluss at jeg jo måtte passe på absolutt alt jeg spiste og drakk da den lille fikk kolikk av alt. Ble straks mye bedre når vi gikk over til flaske og han ikke ble påvirket av noe jeg spiste eller drakk lengre 🙂

    Lykke til! Dette blir virkelig en ny tid for dere 🙂

 254. Jeg blir helt rørt! Du og L-K virker som fantastiske mennesker, og kommer absolutt til å bli fantastiske foreldre! Masse lykke til fremover, gleder meg til å følge med ! Ha en kjempefin sommer!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så god du er <3

 255. Gratulerer så mye 🙂 magen kommer jo den, når h*n krever så stor plass at magemusklene ikke klarer å holde igjen, ellers har jeg hørt at for høye gravide så kan babyen ligge bak, oppover ved ryggen, altså den får litt bedre plass i lengden… Men du, hva gjør du får en så trent mage, jeg har en mage som ikke holder igjen… Den er flat som tom, og når jeg har spist ser jeg veldig gravid ut… Hjelper det med løping, gange? Eller må jeg i gang med planken? Lykke til fremover 🙂

  1. Fotballfrue

   Vil tro at trening generelt hjelper, løping er jo en aktivitet som aktiviserer hele kroppen, så det er helt topp 🙂

 256. Michelle

  Caroline, Gratulerer så utrolig mye!! 😀 Så utrolig kjekt å høre!! Gleder meg virkelig til å følge utviklingen din!! Dere kommer til å bli noen fantastiske foreldre, det er jeg sikker på! Og du ser sykt bra ut for å være gravid da :O
  Lenge leve kjærligheten <3

 257. hvor har du kjøpt babyskoene? Jettefine!

  1. Fotballfrue

   På ferie i Hellas :))

 258. Elisabeth

  Hei! Først og fremst gratulerer så mye!!! Det er er mirakel av de sjeldne på
  vei!
  Jeg lurer bare på om du har informert din jordmor om at du bruker doppler?
  Jeg er selv jordmor og jobber ved en av de størst fødeklinikkene i landet
  og doppler er noe vi absolutt ikke anbefaler de gravide å bruke.
  Dersom en kvinne har en dårlig magefølelsen er det bedre å ringe
  sykehuset. Kvinner kan ha gått uten å kjenne liv og blir beroligget ved
  å høre lyden på doppler hjemme. Konsekvenser av dette kan i
  verstefall bli fatale. Å tolke en fosterlyd er uhyre mer
  avansert enn hva en skulle tro. Det er ulike faktorer som påvirker fosterlyden
  som gjør at den avviker fra normalen. En må også alltid måle mors puls
  samtidig og dermed sørge for at de ikke blir forvekslet.
  Mitt poeng er bare at en må ta kontakt med sykehus eller jordmor ved tegn
  til mindre liv når en har komt så langt i svangerskapet at en kjenner
  regelmessig liv. Dette er meget viktig!!!
  Ellers så håper jeg inderlig at du er bevisst på din enorme påvirkningskraft til
  andre unge mennesker særlig når det gjelder
  blogging om svangerskap. Ønsker deg en flott tid fremover!!

  1. Kjempeviktige poeng!!!:)

 259. Gratulerer så masse;) blir rørt selv når jeg leste innlegget:) gleden en opplever over å ha en skatt inni magen.er selv gravid i uke 14 så vet akkurat hvordan du har det;) gleder mer til å se barnerommet,åkjekt hvis du har tips fremover til mammaklær;)

 260. Gratulerer så mye 🙂
  Jeg fikk ikke mage før ganske seint,så det er veldig forskjellig ja 🙂
  Gleder meg til å følge bloggen fremover nå <3

 261. Gratulerer så mye! Dette var virkelig en hyggelig nyhet! Jeg håper, som mange andre her i kommentarfeltet, at du kommer til å skrive en del om både svangerskap og babytid. Det var en spennende tid da dere planla bryllup, og på lik linje vil jo dette bli en stor del av livet deres framover.

  Det er jo mye mulig dere må se an hvordan babyen og babytiden blir, men har dere gjort dere noen tanker i forhold til «permisjonstiden»? Bloggen er jo jobben din, og du opptrer jo også på mange arrangementer og er mye i offentligheten. Vi som ikke er selvstendig næringsdrivende, trenger jo ikke tenke så mye på dette. Vi får jo «fri» i noen måneder. Har dere noen tanker om hvordan dere skal løse dette? Noen blogginnlegg er vel kanskje overkommelig, men hvilke arbeidsoppgaver ser du for deg at du må kutte ned på?

  Det blir også spennende å se hvordan dere prioriterer etter hvert. Kanskje man kan plukke opp et tips eller to. Vi har ett barn, og vi merker at det tar en del tid når man skal rekke alt. Her prøver vi så godt vi kan å holde hjem og bil noenlunde strøkent, jobbe og trene, være sosiale og ikke minst bruke masse tid sammen med barnet vårt. I tillegg liker jeg fortsatt å bruke litt tid på å ordne meg selv også. Det var vanskelig den første tiden, og bæresele ble løsningen for å få tid til å ordne håret og sminken. Det er utrolig hvor effektiv man blir i alle sine gjøremål etter hvert, men det er sannelig ikke mye tid man får til sofasløving. Hadde vi hatt bedre råd, skulle jeg hatt vaskehjelp. Hehe…

  Lykke til med svangerskap, fødsel og babytid. Dere har et fantastisk liv foran dere! Å få barn er det beste som kan skje 🙂 Håper vi får se noen bilder av vidunderet i ny og ne også. Ønsker dere alt godt, og gleder meg til å lese om fortsettelsen!

 262. Gratulerer så mye til begge to! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 🙂

 263. Så fantastisk koselig å høre om graviditeten. Jeg fikk mld med søstra mi når jeg var i utlandet «Fotballfrue er gravid. Sååååå koselig <3<3" hehe..

  Gratulerer til begge to. Dere blir nok fantastiske foreldre Caroline 🙂
  (og takk for at du forteller det til leserne dine og er så åpen og positiv om å fortsette å blogge. INGENTING negativt i det, som solfrid skal ha det til)

  YOU GO GIRL!

  Lykke til videre og klem fra meg 🙂

 264. GRATULERER så masse! Mamma-gløden er og har definitivt vært på plass en stund 😉
  Tipper neste UL vil vise at dere får en JENTE! Ikke spør meg hvorfor..bare magefølelsen min som forteller meg det (har riktignok 50% sjanse da, hehe).

 265. Hei!
  Gratulerer så mye Caroline!! <3 Jeg har lest igjennom alle graviditet-innelggene dine nå for jeg har akkurat funnet ut at jeg er gravid selv! Jeg lurte på om du kan linke til den iherb-kjeksen du snakker om i dette innlegget? Den hørtes ut som et mye bedre alternativ enn marie-kjeks;)

 266. Hei Caroline 🙂

  jeg elsker elsker elsker bloggen din <3 noen ganger så er jeg her for å se på bilder, fordi jeg blir sååå glad bare å se på dem :DD stor TAKK

  vi planer selv å få barn, derfor har jeg et paar spørsmål, håper på svar, tussseeen takk 🙂

  1. hvis man ikke trener, kan man da begynne å trene mens man er i de første svangerskapsukene?
  2. da man får vite at man er gravid, hva er det første man skal gjøre? ringer man fastlegen eller tar man test på nytt?
  3. foreldrene dine fikk jo t-skjorter, var de i strørellsen dems eller baby størellse?

  det er første gang for meg, så jeg vet ingen ting om det.
  takk for svar snille Caroline <3

  1. Caroline

   Så utrolig koselig å høre, lykke til med babyplanene 🙂

   1. dersom du ikke har trent noe fra før av, har jeg hørt at det beste er å ikke starte med en ny form for høyintensiv trening når du går gravid. Men det er bare positivt at du beveger deg, går turer og trener lett styrke. Det skal ikke være noe problem 🙂 Men jeg synes likevel du skal høre med en PT eller en lege / fysio 🙂
   2. du kan gjerne teste to ganger om du er usikker, men det skal ikke være nødvendig 🙂 Når du har testet positivt drar du / ringer du til fastlegen din.
   3. t-skjortene de fikk var til dem og i deres størrelse 🙂

   Masse lykke til! Klemmer 🙂

   1. tusen tusen tusen takk Caroline 🙂 setter stor pris på det <3
    forresten hvilken graviditets-app brukte du? eller hvilke apps brukte du under graviditeten din?

    Takk igjen, klem 🙂

   2. Caroline

    Sandviks babyverden 🙂

   3. tusen takk igjen kjære deg 🙂

    men jeg har to spørsmål til 🙂

    1. kan du si hvilken dagbok du brukte under graviditeten din, jeg tenker på graviditetsdagbok?
    2. og hvilken baby bok brukte du? der man kan notere ting om baby.

    jeg var i 3 forskjellige bokhandler idag, det finnes jo så mye rart, tenkte jeg kan høre med deg. trenger både en bok under graviditet og etter fødselen 🙂

    tusen takk <3

   4. håper på svar kjære deg 🙂

   5. hei Caroline,

    lurer på en tilg til, hvilke strekkemerker produkter brukte du under graviditeten din og fra når?

    håper på svar 🙂
    tusen takk kjære deg <3

   6. jeg ventr fortsatt på svar. vet ikke hvor mange ganger har jeg kommet inn for å skjekke om du har svart eller ikke….

   7. takk for svar Caroline 🙂

    men kan du svare på de spørsmålene her og?

    1. kan du si hvilken dagbok du brukte under graviditeten din, jeg tenker på graviditetsdagbok?
    2. og hvilken baby bok brukte du? der man kan notere ting om baby.

    jeg var i 3 forskjellige bokhandler idag, det finnes jo så mye rart, tenkte jeg kan høre med deg. trenger både en bok under graviditet og etter fødselen 🙂

    tusen takk <3

   8. kjønner ikke hvorfor du ikke vil svare på det :(((

   9. Caroline

    Har dessverre ikke sett det fordi posten er så gammel, svarte deg nå 🙂

   10. Caroline

    1. Tenker du på «snart mamma»? Boken heter det, jeg brukte ingen andre 🙂 Egentlig brukte jeg ikke denne heller, men jeg hadde tenkt til det 🙂 I tillegg leste jeg «mamma for første gang» av gro nylander 🙂
    2. Vi har en babybok som Nelia har frem til hun blir 5 år, jeg husker ikke hva de heter, men jeg har hatt flere bilder av den på bloggen og vi kjøpte den på ARK Bokhandel. Tror de har den der fortsatt 🙂 Nå har vi heller laget et album fra hennes første år hos Fotoknudsen og vil heller gjøre dette hvert år frem til hun blir rundt 5 🙂

    Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *