Slurp: Tine Ekte Iste

annonse 

I går ble det hjemmekontor i flere timer og mange telefoner i løpet av dagen, og da var det deilig å ha noe å slurpe på ved siden av arbeidet med god samvittighet i sommervarmen.

Tine har lansert en iste som har fått navnet EKTE, og den kommer i to smaker: Hvit Te Bringebær og Sort Te Fersken. Jeg har alltid vært en sucker for fersken når det kommer til iste, men denne gangen holder jeg faktisk en knapp på bringebærvarianten.

Dette er den eneste isteen på markedet som ikke er fremstilt av tekonsentrat, men som heller brygges på teblader og tappes direkte på flasken for å beholde den gode tesmaken. Dette gir den faktisk en ganske så nybrygget smak, mye friskere enn de jeg har smakt tidligere, så den anbefales. Tommel opp for at den har mindre tilsatt sukker også, selvfølgelig 🙂 Anbefales! Vil du lese mer, kan du klikke deg inn her.

53 kommentarer

 1. Gratulerer med graviditeten! Du går en spennende tid i møte. 🙂 På strikkebloggen http://fjellstrikk.blogg.no har jeg lagt ut oppskriften på Siljankofta, noe for deg? Tenk så herlig å krype ned i sofaen med en god og varm kofte rundt skuldrene! PS. Jeg startet med strikking etter å ha fått mitt andre barn, og angrer for at jeg ikke begynte tidligere. Tenk så mye flott hjemmestrikket babytøy jeg kunne tryllet fram i løpet av svangerskapet om jeg hadde lært meg å strikke før! Ha en fin kveld! 🙂

 2. elisabeth

  tror jeg kan skimte en liten begynnende mage?? 🙂 <3

 3. Jeanette

  wee,er det en bitteliten kul jeg ser på magen din? 😀
  må prøve den isteen,ser kjempegod ut.

  1. Fotballfrue

   Skulle ønske det var det, men det er bare magemusklene mine 🙂 «Magen» jeg ser litt endringer på selv er heeelt der nede 😉

 4. Tine; jeg vil ha den i grønn te også!! Grønn te med passjonsfrukt!!!??!?! Tror jeg hadde vært NAMNAM! eller guava eller eple!

  1. Fotballfrue

   Enig! Pusher infoen videre 😀

   1. Puuuuuush!!!!

 5. Heisann, gratulerer så utrolig ufattelig mye med graviditeten til dere begge(eller alle tre kanskje?). Herlighet, så glad jeg ble på deres vegne! Har akkurat kommet hjem fra millitær uteksaminering av kjæresten så har ikke hatt tilgang på internett. Gleder meg masse til å følge deg videre på eventyret ditt. Nå drar jeg to uker til Italia vel og merke, så da gleder jeg meg bare til masse godt lesestoff til jeg kommer tilbake!
  Og igjen, gratulerer så mye. Klem <3

  1. Fotballfrue

   Jaa, alle tre 😀 Tusen takk! Så stas at du vil følge med videre, dette blir så spennende 🙂

   Klemmer og god tur til Italia 🙂

 6. Kristin

  Shortsen! Hvor er shortsen fra!! :))))

 7. Elisabeth

  Enig! Kjøpte tilfeldigvis en flaske m bringebærvarianten igår,og er alt hekta! Vanlig iste som man kjøper gir litt ekkel ettersmak OG dårlig samvittighet pga alt sukkeret,men denne var himmelsk!!

 8. Ah… Sommer, sol og iste!
  Kan jeg forresten spørre hvor du har kjøpt den epleskålen?
  Klem Kari

  1. Fotballfrue

   <3 den er fra Riviera Maison :)

   Klem og god helg :)

 9. Jeg foretrekker fersken! Isteen er veldig god!
  Gratulerer med graviditeten! Du kommer sikkert til å få mange tips fremmover! Men tror du er en sunn person med fornuft! Du virker utrolig koselig med en fantastisk personlighet! Tror du kommer til å bli en god mor! Ønsker dere masse lykke til! Og du virker som en kjempe flott person! Ville bare at du skulle vite det 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for det 🙂

 10. Elsker den bare <3

 11. HVOR ER KJOLEN SOM DU BRUKTE PÅ ELLE SIN SOMMERFEST FRA? 🙂
  DEN VAR NYDELIG!!!!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Har laget et innlegg om den nå 🙂

 12. Utrolig fin shorts! Hvor er den fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Fra Runwaydreamz 🙂

 13. Har dere forsatt Roger? 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, jada, men vi bruker den aldri lenger :p

 14. Krølla

  Hei!
  Går du fortsatt på lavkarbo, nå som du er gravid? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

 15. dette er vel et annonse innlegg?
  Jeg syns i så fall at det burde du merke med noe annet enn hverdagsliv.

  1. Fotballfrue

   Det er merket med annonse øvesrt i innlegget som det skal 🙂 Kategorien «hverdagsliv» har jeg valgt fordi dette er hverdagsliv? 😉

 16. Hei.
  Den isteen med bringebær smak er bare så god 🙂
  Jeg har diabetes og kan drikke denne uten at blodsukkeret stiger noe spesielt 🙂
  Ønsker deg en nydelig dag♥
  Klemmer

 17. Den må jeg få testet ut 🙂

 18. Hei og god morgen 🙂
  Gratulerer så mye med lille nurket 🙂 Gleder meg til den dagen jeg kan oppleve den store gleden med min kjære. Lurte på om du hadde noen fine tips til hva du spiser før trening? Jeg liker å komme meg ut så fort som mulig om morningen, men våkner alltid opp med en ulvehunger. Trenger å finne noe lett og som ikke gir hold om jeg kommer meg ut døra en time etter jeg har fått i meg noe 🙂 Vet jo at du trener mye på morningen, og tenkte kanskje du hadde noen bra tips 🙂

  Ha en strålende helg!

  1. Fotballfrue

   Cottage cheese blandet med tyrkisk yoghurt toppet med nøtter og bær? 🙂 Eller bare noen fibberrik med smør og pålegg 🙂

   Klem!

 19. hei. Elsker at mat og drikke er «rent». Minst mulig sukker og kunststoff 🙂 er det aspartam i denne? (isteen)
  gratulerer med babyen. Synes det er flott at du ikke har så stor mage, noen gravide propper i seg mat og godteri og skal legge på seg fortest mulig. Du er veldig fin som du er og det er nok naturlig ja at du ikke har noe synlig mage enda. Da jeg var høygravid for åtte år siden så jeg ut som jeg hadde spist en bedre middag. Jeg hadde litt vanskelig med å få i meg mat pga omstendigheter. Har en frisk og fin vannmann-gutt 🙂 Synes det er fint at du står fram som en frisk og positiv gravid.. og kjempefint at du trener fortsatt. mange er så redde for det. er selv litt redd noen ganger når det svir i magen under situps, lol. lykke til!

 20. Denne smakte jeg også på i går, og syns den smakte utrolig godt og nybrygget! Mmmm 🙂

  1. Fotballfrue

   Enig 🙂

 21. Ordet «slurp» har fått en helt annen betydning etter Øygardsaken :-p

  1. Fotballfrue

   :O :O

  2. Whaaat?

  3. Elisabeth

   Deeeeeeeet var en litt vel snål kommentar?

  4. Veslemøy

   Åh, jeg er så enig! Æsj, jeg grøsser :/

  5. AKKURAT det tenkte jeg også! Vet jo at det ikke er alle som tenker det, men jeg fikk litt ekle assosiasjoner først :p

   1. Tina A

    Neei, nå fikk jeg også de assosiasjonene. Æsjameg 🙁

   2. Unnskyld 🙁

 22. Hei!
  Hvor har du kjøp shortsen du har på deg?:)

  1. Fotballfrue

   Den er fra runwaydreamz 🙂

 23. katrine

  Er det kun jeg som ser at lyset som treffer magen din danner ett hjerte rundt navlen? Jeg har vært på ferie og ikke lest bloggen din på lenge og det var det første jeg så, etterfulgt av nyheten om graviditer, lo godt når jeg oppdaget det, noen ganger er tilfeldighetene absolutt på lag med konteksten 😉

  1. Fotballfrue

   Aaaawww 😀 Så søtt! Det så jeg ikke selv før nå 😀 Hihi! Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det 🙂

   Klem!

 24. Om du har kontakt med Tine, kunne du kanskje ha hørt med de angående koffeininnholdet i isteen? Hadde så sykt cravings på iste da jeg var gravid, men klarte ikke finne ut av hvor mye koffein det var i dem (om det er noe overhodet) så turte ikke drikke så mye. Sendte mail også, men fikk ikke svar. Hadde vært greit å vite til neste gang, iste er jo så godt! <3

 25. Åh, så herlig <3

 26. Når jeg leste innlegget om at du var gravid og at dere hadde vert gift i tre år slo det meg at det faktisk er fire år siden jeg startet å lese bloggen din. Helt sykt kor tiden går, husker jeg gledet meg sånn til å se bildene fra bryllupet. Og fulgte med på forbredelesne og var så spent. Og bryllupet ble jo ti ganger finere enn jeg hadde forventet, dere er så flinke!
  Så mange ganger når du har vert syk eller kvalm osv, har leserene dine antydet at du var gravid. Og nå er du faktisk det, gleder meg til å følge med på reisen dere skal ut på. Og jeg vet at dere kommer til å bli noen flotte foreldre, ønsker dere alt godt med babyen og alt annet i fremtiden!

 27. Søtt med lysrefleksjonen av ett hjerte på magen ja 😉
  I tillegg slo det meg at det ble snakket om fjerning av piercing i navelen i forkant av en eventuell graviditet, for en goood stund siden i kommentarfeltet 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg forsøkte å få til dette, men det var dårlig respons hos leger og andre jeg forhørte meg hos, så ga jeg vel opp og glemte det :p Håper hullet holder seg fint 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *