Mot Oslo og sommerfest

Jeg har tatt meg treningsfri i dag, men jeg vil likevel vise dere min fine, nye sportsbh fra Kari Traa / Get Inspired og fortelle dere at alle som kjøper sportsbh i dag får en overraskelse med på kjøpet. Overraskelsen ser dere når dere legger sportsbhen i handlekurven. Utvalget finner du her 🙂

sponset bh

Nå må jeg hive meg rundt og få saker og ting ut i bilen. Jeg skal på ELLE sin sommerfest i kveld, og det gleder jeg meg til! Jeg drar sammen med Lars-Kristian, han er allerede i Oslo ettersom de spilte kamp i Bodø i går, så vi møtes bare der. Har ikke sett ham siden tirsdag kveld, så det blir fint med en klem igjen  Utrolig surt med tap mot Bodø, forresten. . Når jeg har fått slengt fra meg ting på hotellrommet har jeg en time hos flinkeste Nikola på Inch som skal gjøre håret mitt sommerlig flagrende til i kveld, og så vil jeg ta noen fine bilder av kveldens kjole til dere. Jeg har samarbeidet med Tailor Heaven de siste ukene, og med mine ideer og innspill, samt deres stoff- og sykunnskap, har vi skapt en kjempfin sommerkjole som jeg skal bruke i kveld. Gleder meg til å vise dere. Her er en sniktitt på skissene:

Skjønneste mannen kom forresten hjem med roser og en liten gave til meg i anledning bryllupsdagen vår før han reiste på tirsdag, og herlighet. SOM jeg gråt av dette kortet. Ikke bare av teksten som er trykket på det fra før av, men det han skrev også. Det er farlig å være romantisk med meg for tiden. Sippeguri.

Mine favorittroser pluss boken Politi. Den siste var litt slem, nå klarer jeg ALDRI å vente til juli!

Jeg håper dere har en fin dag, vi sees senere 🙂

60 kommentarer

 1. Camilla

  Så gøy at du har fått designet egen kjole, kan hvem som helst gjøre det?:)
  Kos deg på sommerfesten!

 2. Benedikte

  Åh, så gøy! Min lillesøster var nettopp modell for dem 😀 Kos deg!

 3. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

  Den treningstoppen var fresh! Fikk selv en derfra for en stund siden, og må si at jeg gleder meg vanvittig mye til den passer, hehe! 🙂 De er SÅ komfortable!

  ♥ Lizbethosnes.com

 4. Jeg blir jo helt revet med ang babyen, her er det en nettside med såå søte ullklær! De er sikkert gode på vinteren. Elsker pysjamasene og ulldressene med små sauer på <3 årh, jeg så gald på deres vegne! Stoor klem

  1. Glemte jo helt å linke da…hehe. Klarer ikke å linke til den men den heter nostebarn.no, og så kikker du bare på babyavdelingen 🙂

   1. Fotballfrue

    TAKK for tips 😀

 5. Veldig spent på å se kjolen du skal ha på deg i kveld! Så spennende å få være med på å skape sin helt egen kjole 🙂

 6. Du får si hei til datteren min Renee om du ser henne på Inch, hun jobber der 🙂

 7. Skjønneste Caroline! Gratulerer så mye med en liten en på vei! Det var en stor overraskelse da jeg klikket meg inn på bloggen etter 3-4 dager borte! Det blir gøy å følge deg i tiden framover, og jeg er sikker på du blir en super mor! Masse gratulerer igjen <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig, Anja! Tusen takk 😀

   Klemmer!

 8. Kos deg masse i kveld! 🙂

 9. Gratulerer så mye med den søte lille kulen på magen!! 😉

 10. Du er så flott Caroline!
  Du blir en fantastisk mamma, og Lars Kristian en fantastisk far! 🙂 Fant akkurat ut at du var gravid, og smilet gikk helt rundt, vart så glad på dine og Lars Kristians vegner. Kos deg på sommerfesten! 🙂

  Mvh – Flittig leser.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord! Jeg håper du har rett 🙂

   Klemmer!

 11. KamillaM

  Hei, flotte Caroline!

  Gratulerer så mye med graviditeten til dere begge, ble utrolig rørt da jeg leste det – og er ikke det herlig at man glede seg sånn på andres vegne når man ikke engang kjenner de? 🙂 Merker jeg gleder meg veldig til å ta del i utviklingen fremover, og jeg er sikker på at dere begge blir flotte foreldre! Og det finnes jo ikke noe vakrere enn en gravid kvinne? De har en helt egen glød! Håper virkelig jeg kan oppleve det selv en gang i fremtiden.

  Kos dere masse på ELLE festen, gleder meg til å se bilder 🙂

  Igjen – gratulerer så mye!

  Sender dere begge en god klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne du! Det er merkelig det der, men samtidig er det jo ikke så rart, med tanke på at du «ser meg» hver dag 🙂 Jeg skjønner følelsen!

   Klemmer og god helg til deg og dine 🙂

 12. Tine-Janita

  Du ser jo helt stårlende ut <3 Ha en fin kveld! 🙂

 13. Gratulerer så mye med graviditen! Du må nyte å gå gravid og tiden med barnet, det går så fort. Jeg husker følelsen da jeg fant ut at jeg var gravid med første barnet og da jeg fant ut 3 år senere at jeg fikk tvillinger:-) Jeg elsker å være gift, ha hus,snart 30 år og mest av alt mor til tre fantastiske jenter:-) Ønsker dere masse lykke til fine mennesker:-)

 14. Hei Caroline!
  Gratulerer så mye!!! Er et stort fan av bloggen din og særlig oppskriftene, du er så flink! 🙂
  Men jeg har et spørsmål, når en handler fra mywarderob.com, tilkommer toll på varene eller ikke? Håper virkelig du kan svare på dette!

  Kos deg ikveld!

 15. Camilla

  Så herlig med Elle fest da. Blir nok flott stemning der vil jeg tro og alle vil vel bort å gratulere deg:-) kos deg!!!!!

 16. Gratulerer så mye med graviditeten!:-)) Du har virkelig mye å se frem til (det største i livet) <3 Dessuten ser du uforskammet nydelig ut 🙂 Lite mage å se foreløpig, sånn var det forresten med meg også begge gangene. Helt greit egentlig, men snart blir det vel en liten antydning og det er jo så søtt! Det begynte å vise litt etter den ordinære ul. Ha en helig kveld, skjønne du! 🙂

 17. Er du 5 mnd på vei på bildet??

  1. Fotballfrue

   17 uker og 2 dager, tok bildet før jeg postet innlegget 🙂

 18. Caroline

  Så søtt! Jeg skulle egentlig vente med den boka til august (når vi skal til Hellas), men nå er den snart lest ut. Haha! Du bør glede deg. Den er så bra 😀

 19. Først må jeg igjen gratulere med graviditeten. Jeg har gått rundt og tenkt på deg/dere og vært glad siden du fortalte om det.

  Jeg synes også det er flott at du trener under graviditeten. Du har gitt meg inspirasjon til å trene, men det siste året har jeg ikke kunnet trene pga. en skade. Nå skal jeg imidlertid igang igjen, og jeg lurte på om du kunne dele spillelisten din med treningsmusikk. Jeg trenger god musikk for å begynne treningen igjen.

  Alle gode ønsker til dere 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Jeg håper jeg er heldig som kan fortsette hele svangerskapet *krysserfingrene* Jeg skal dele listen ila. helgen eller neste uke, jeg 🙂

   Klem!

 20. Du er vakker!! Tenk da, gravid og SIXPACK ? Det er jo helt vilt! På en positiv måte selvfølgelig 🙂
  Gleder meg til å se kjolen 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, tusen takk, skjønne! Den forsvinner sikkert gradvis fremover nå 😉

   Klem!

 21. Kos deg masse på sommerfest :-)) Og nok en gang, gratulerer med baby på vei! Det er helt utrolig hvordan man kan bli så utrolig glad på andre sine vegne, spesielt med tanke på at jeg aldri har møtt deg engang! Men dette er så koselig, håper på en del babysnakk på bloggen framover, og jeg kan ikke vente med å se babyrommet!! Iiiik, herlig altså 😀
  Stor klem <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for det 😀

   Stor klem tilbake!

 22. Marianne

  Det var en skikkelig ab- pose! Nesten som en skulle tro du poserte på fitness konkurranse:-) lookin good!

  1. Fotballfrue

   Hahah 🙂 Takk!

 23. Benedicte

  Hei! Bare et lite spørsmål. Skal bestille den oransje kjolen fra nelly som du også har bestilt, men er litt i tvil med størrelsen. Bruker vanligvis XS/S i kjolene på nelly, så derfor vurderer jeg M. Hvilken bestilte du?

  1. Fotballfrue

   Jeg bestilte xs, har ikke fått den ennå 🙂

 24. Hei
  Hvilket fotoapparat bruker du til å ta bildene i bloggen? Utrolig fine bilder, lyset og alt 🙂

 25. Tailorheaven (elsa)

  Ja, nå er vi virkelig spent!! Det har vert en glede å lage denne kjolen i sammen med deg! Vi gleder oss til fortsettelsen 🙂

 26. Herlig! Gledes på å se at magen vil vokse 😀

  https://inamakeup.blogg.no

 27. Åh, jeg hadde så lyst til å gi deg en stor klem og gratulere igjen med bebis og skravle svangerskap og trening med mer på ELLE festen ikveld (men det hadde vært sjukt kleint synes jeg, så droppet det). Du ser godt ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Det hadde bare vært hyggelig 😀

   God helg til deg <3

 28. Jeg så bilde av deg fra festen, så fin du var! Håper dere har en kjempefin kveld 🙂 Klem!

 29. Så gøy at Tailor Heaven syr kjole til deg! Kjenner jentene bak merke. Flinke 🙂

 30. Gratulerer med mage:-)
  Hvor har du funnet kjolen du hadde på deg på sommerfesten hos Elle?? Den var praktfull:-)

 31. Oi, gleder meg til aa se kjole, det blir spennende 🙂 Kos deg paa sommerfest! Gleder meg til sommer her er det bare 2(!!!) grader i dag – gudskjelov blir det betraktelig varmere utover dagen! 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Whaaat? Sender deg sola!

   Klem 🙂

 32. Hvilken størrelse har du i shortsen Caroline? Fant den på nelly, og har så lyst på den!! 🙂

  1. Fotballfrue

   xs 🙂

 33. Hei. Aller først vil jeg gratulerer med graviditeten! 🙂 Jeg må bare spørre deg, da du er en stor inspirasjon til joggingen/løpingen jeg har begynt med, og jeg har jobbet meg systematisk mot 5 km uten pauser i noen uker nå, og regner med å klare det til uken. Det eneste som jeg sliter med er at jeg ikke vet når og hva jeg bør spise før en lengre løpe-økt. Jeg får ofte hold eller magesmerter, kan du være snill å gi meg noen tips? Jeg vil ikke spise for mye like før en økt, men når jeg har spist lite eller for flere timer siden får jeg også vondt. :/ Med vennlig hilsen fast følger av bloggen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan lønne seg å spise 1-2 timer før du starter å trene 🙂 Jeg spiser som regel frokost før trening og evnt. noe rett etterpå om jeg har trent hardt 🙂

 34. Helledussen for et nydelig hjem du har. Jeg er SÅ misunnelig. Kos deg på festen og gratulerer med graviditeten. Gleder meg til å følge den på bloggen din §:o)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 35. Først og fremst vil jeg si Gratulerer sååå mye til dere! Jeg ble enda en gang imponert vakre Caroline! Du er en mAAAAaaaAAAAngggeee kan se opp til! Du er vakker, unik, smart, målrettet og m.m. Jeg ble overrasket over at du er faktisk 4 mnd på vei, men magen syns ikke (ihvertfall ikke for meg som leser bloggen din minst en gang om dagen! Jeg ble enda mer motivert til å trene trene trene og gjøre treningen til en av mine hverdags vaner. Du viste alle andre at IKKE engang graviditet skal være unnskyldning for å ikke trene! Tusen takk for det <3 Vil bare ønske dere alt det beste fremover, du fortjener det! Elsker ditt livstil, din blogg og den perfekte deg <3

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tusen takk 🙂 Jeg håper jeg er heldig i resten av svangerskapet også, det er fantastisk å bare kunne leve et vanlig liv selv om man er gravid, det er jo ingen sykdom, men en fantastisk reise 🙂

   Klem og god helg 🙂

 36. Hot mama! Så utrolig koselig nyhet – gratulerer så mye til dere begge! Jeg som lider av vogndilla må jo spørre: Hvilken/hvilke vogn(er) skal dere ha? 🙂 Gleder meg til å følge med på alt som skjer fremover! Dere har en fantastisk tid i møte 🙂 Du ser jo usannsynlig bra ut!

 37. høygravid

  Gratulerer så masse med graviditeten!!! Selv er jeg i uke 35, og må si du har mye å glede deg til fremover:-)
  Det er en ting jeg MÅ si: Vær så snill, ikke bruk doppleren din for mye. De sender ut varmesignaler som kan være skadelige for fosteret. Jeg har dette fra flere hold, siden hele familien min består av leger (og ingen av de vil høre på babyen min med doppler om det ikke er STRENGT nødvendig, men ultralyd har vi gjort mange ganger). Ha ei strålende helg, ikke meningen å skremme deg! 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Gleder oss utrolig mye!

   Dopplere bruker ultralyd, bare litt kraftigere enn vanlig ultralyd. De studiene som er gjort på dette har vært negative, så stoler på de 🙂

 38. Anne Grethe

  Hei,
  Ville bare si til deg at den engelen som holder lyslykten, må du være forsiktig med. Vi har samme og kjente en rar lukt…. Tommelen til engelen tok fyr av det lille telyset. God vi var i rommet når det skjedde. Vi har ordnet det med at den flinke mannen min har bøyd til en sort streng slik at lykten kom litt lenger ned.

  Mvh
  Anne Grethe

 39. Hvilket servise har dere i skapet bak der? 🙂 Er det wedgwood sterling? Har dette selv og elsker det!

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *