Oppskrift-onsdag: Kyllingsalat med pesto og honning

Sommeren handler ofte om å nyte været de dagene vi er så heldige å få litt solskinn her i Norge, så for meg, og sikkert for flere av dere, er det nyttig med kjappe løsninger når det kommer til middagen. Her om dagen laget jeg en kjapp salat, som viste seg å smake alt annet enn dårlig tid, så den må jeg dele med dere!

Til 2 trenger du: 1 helstekt kylling ♥ 1 pakke blandet salat 1 – 1/2 rødløk ♥ 1 glass Apetina ♥ 4 ss. pesto ♥ 4 ss. seterrømme ♥ akasiehonning valnøtter

Ettersom dette handler om kjapt og greit, kjøpte jeg bare en ferdigblandet og oppskåret salatpakke på butikken. Jeg lager helst pestoen selv, men også her kjøpte jeg bare med meg et glass, og synes den fra Barilla er helt nydelig. Alt for å spare tid. Du kan selvfølgelig avansere det hele litt, men jeg lover deg at denne er laget på maks 10 minutter om du bare kjøper alt ferdig. Også smaker det et lite stykke himmel!

Slik gjør du: Hell salatblandingen i en stor bolle. Riv tynne remser av kylling og ha dette i salatbollen. Blir de for lange, deler du dem bare fort opp. Vi brukte nesten hele kyllingen. Hakk opp ønsket mengde rødløk og bland inn. Spar gjerne på kyllinglårene, slik at de kan nytes sammen med salaten, da blir det litt ekstra mat.

Så lager du dressingen: Ha seterrømme, pesto og hele glasset med Apetina Fetaost i en blender. Bland sammen. Dette har du over salaten. Rør godt.

Topp gjerne det hele med Akasiehonning og hakkede valnøtter, det ble faktisk en fest i munnen. Så godt!

Håper det smaker ♥  

171 kommentarer

 1. Neste gang du er «lat» på pestofronten, anbefaler jeg deg å prøve ut pestoen du får kjøpt på Meny! 🙂
  Den er ganske dyr, 80-90 kr, men den er så fantastisk god at selv som fattig student tar jeg meg råd til å bruke den – både i salat og på pizza (istedenfor tomatsaus – verdt å prøve ut).

 2. Fristet veldig 🙂 Synes den dressingen så og hørtes utrolig god ut! Bruker du all oljen fra fetaostglasset i den også, eller bare all fetaosten? 🙂

  1. Fotballfrue

   Bruke så lite av oljen som mulig 🙂

   Klem <3

 3. Hei,

  Det så veldig godt ut! Men jeg reagerte umiddelbart på fetaosten. Er like langt på vei som deg, og har ikke spist dette i svangerskapet. Leste et sted at man ikke skal spise fetaost. Har du hørt noe annet?

  1. Fotballfrue

   Dette er «fetaost» Kunstig fremstilt feta laget av kumelk, ikke geitemelk, så denne kan du spise 🙂 I Hellas eller andre land, er det mest sannsynlig ekte feta av geitemelk, så det bør du ikke spise 🙂

   1. Det er helt ok å spise feta fra geit når man er gravid! Pasteuristerte oster er ikke farlig. Det er faktisk svært lite du ikke kan spise når du er gravid. Kunstig feta er jo forresten ikke i nærheten av å bære like god, men det er noe som heter «Alt med måte» og det gjelder også når man er gravid. Jeg håper du koser deg med graviditeten og ikke hopper på trenden av bekymrede gravide.. Klem

   2. Fotballfrue

    Nei, vet du, jeg har bestemt meg for å aldri bli fanatisk, det ganger ingen. Synes også det er rart at rådene er så forskjellige for gravide fra land til land. . Men jeg har holdt meg unna ekte feta, myke oster, tunfisk (bortsett fra på boks) spekemat og ellers de andre tingene som man ikke skal spise. Utenom det er vel det meste lov 🙂

   3. Ja nettopp. Utrolig vanskelig i den jungle av info som finnes overalt. Viktigste er at man gjør det som føles riktig for en selv. Selv drakk jeg kaffe, te, spiste laks, tunfisk, feta, brie og sushi og i bunn og grunn det jeg hadde lyst til. Klarte aldri å spise masse av noe uansett 🙂 Spiset alt som var pasteurisert med god samvittighet. Lykke til med det hele!!

   4. marthe

    oj, kan vi faktisk spise den fetaosten der? er i uke 22 og lengter etter fetaost hehe.. trodde det kom ann på fremstillings metoden jeg og ikke om det var ku eller geitemelk.. vet du om apetina tester jevnlig for listeria i sin «fetaost»?

    så foresten utrolig godt ut 🙂 gratulerer å mye med den lille i magen 😀

   5. Fotballfrue

    Du kan jo helt sikkert sende dem en mail, men jeg fikk grønt lys og stoler på det 🙂

   6. https://www.matportalen.no/rad_til_spesielle_grupper/tema/gravide/kan_gravide_spise_fetaost
    ..jeg hadde ikke tatt sjansen!! Ikke før jeg hadde ringt apertina i allefall 🙂 ..ikke for å skremme deg altså! Ingen skade skjedd mest sannsynelig! 🙂

   7. Fotballfrue

    Jeg har som sagt tatt mine forholdsregler, og stoler på mine kilder, men jeg skal ikke snakke for andre enn meg selv 🙂

   8. Ingeborg

    Du aner ikke Caroline hvor mange «detta må du ikke gjør fordi du er gravid» du kommer til å få de neste 5 mnd… Ikke la «hysteri-gravide/mødre «som vet alt» ta knekken på gleden av å være gravid og kose seg m mat etc. Skal bli artig og følge deg i tiden framover. Kos deg som gravid, du kommer til å se helt smashing ut og kos deg med masse god mat, trening og aktiviteter:) Gratulerer til dere begge, vi gleder oss med dere:)

   9. Arla sin fetaost er pasteurisert, og helt trygg 🙂 jeg spiste den gjennom hele svangerskapet

   10. Fotballfrue

    Topp 😀 Det er nettopp det jeg også har fått beskjed om 😀

   11. Carine

    Jeg sendte faktisk mail til Arla ang deres fetaost da jeg var gravid, og de svarte at de ikke kunne utelukke fare for Listeria i deres fetaost og anbefalte dermed ikke å spise den…..kjipt, for det eneste jeg ville ha var fetaost! 🙂

   12. Fotballfrue

    Så rart, det står på pakken at den er pasteurisert, og det kan de ikke skrive om det ikke stemmer. dette er heller ikke fetaost, det heter derfor bare apetina 🙂 fetaost som du får av andre, utenlandske merker og i syden for eks, både smaker annerledes og er fremstilt på en annen måte. på denne boksen står det til og med «middelhavsinspirert ost» Men som sagt, man får passe på seg selv og ikke andre 🙂

   13. Det beste er å sjekke med produsenten ja…tatt fra Matportalen «Listeria kan vokse i noen typer fetaoster, avhengig av hvordan fetaosten er produsert. Det generelle rådet er: Dersom du vil være på den sikre siden bør du unngå fetaost. Ønsker du likevel å spise fetaost, kan du ta kontakt med produsenten og forhøre deg om de har utført holdbarhetstester for listeria i produktet.» Og om de har endret produksjonen den siste tiden, så vil det kunne forklare hvorfor Arla har svart annerledes. Det har ikke så mye med om osten er fra geit eller ku å gjøre…mer hvordan osten er laget…generelt er Matportalen ett fint sted å lese om slike ting på 🙂

   14. Fotballfrue

    Uansett, poenget mitt er at dette ikke er fetaost i ordets forstand, fetaost er noe helt annet, så produsenten skriver derfor Apetina og bruker ikke feta i det hele tatt på hele glasset. Dette har de ikke lov til, da det altså ikke er fetaost. I tillegg står det på pakningen at den er pasteurisert, dette kan de ikke skrive om det ikke er tilfellet 🙂 Og det er jo kjempeflott 🙂 Men igjen, folk og gravide må gjøre det de selv føler seg tryggest på 🙂

   15. Er selv gravid i uke 29 og har spist fetaost med god samvittighet i svangerskapet helt siden jeg fikk vite at feta-osten fra Arla er trygg da det er pasteurisert 🙂 …Så det er bare å spise! Mye meninger og hysteri rundt hva man kan og ikke kan spise… Kjenner noen som spiste ALT og de har friske barn. Mat i Norge er stort sett trygt 🙂

   16. Fotballfrue

    helt enig 🙂 godt å høre! 🙂

   17. Kjersti

    Det er altfor mye hysteri rundt hva man kan og hva man ikke kan spise når man er gravid. Spiste selv det meste da jeg gikk gravid og har en helt frisk 1,5 år gammel jente. Spekemat kan også spises,den må bare fryses først 🙂 Spis,kos deg og nyt svangerskapet. 🙂

   18. Så lenge den er pasteurisert skal det gå greit, men det er fortsatt ikke 100% sikkerhet. Likevel går det fint an å spise Apetina sin «fetaost», aller helst nærmest produksjonsdato, og i god tid før den går ut på dato 🙂

    Tror nok hun har relativt god kontroll, som de aller fleste vorende mødre. Ingen vet bedre enn den gravide, at de gjør alt for å passe på barnet sitt. 🙂

   19. Arla fetaosten er absolutt trygg! Skal man være 100% trygg kan man likegjerne utelukke kjøttpålegg som ligger i kjøleskapet også. Og da kan man sikkert utelukke ganske mye annet.

    Alt med måte, og ikke vær hysterisk. Er man hysterisk er man stresset og det vil absolutt ikke være sunt for babyen.

   20. Jeg tror jeg leste det i et magasin for gravide faktisk. Så jeg har holdt meg helt unna, selv om jeg har hatt utrolig lyst på nettopp fetaost. :/

    Men sjekk denne linken: https://www.matportalen.no/rad_til_spesielle_grupper/tema/gravide/kan_gravide_spise_fetaost

   21. Fotballfrue

    Apetina er ikke fetaost 🙂

   22. Bekymringsverdig at folk har så lite kunnskap om hva de spiser. Dette produktet heter ikke en gang feta, og folk tror det er feta. Det er vel samme folk som går på butikken og kjøper «revet», og tenker de har kjempe fin revet ost til pizzaen sin. Noe det ikke er, da det ikke står ost et eneste sted på pakka.

   23. Fotballfrue

    Lett å bli lurt 😉 Hadde flere venner som trodde revet var ost, helt til jeg informerte :p Er ikke så rart da, synet bedrar 😉

   24. Det kan visst i sjeldne tilfeller være listeria i enkelte myke og halvmyke oster selv om de er pasteurisert, deriblant fetaost, brie og camembert, derfor rådes gravide til å ikke spise det hvis de vil være helt på den sikre siden, selv om risikoen sikkert er utrolig liten. Tror disse anbefalingene kom etter et utbrudd av listeriasmitte på Rikshospitalet for noen år tilbake der smittekilden var pasteurisert mykost. Men det går nok helst bra 🙂

   25. Herremin, slapp av folkens! Det gangner ingen å bli «hysterisk» over «fetaost», hva man kan og ikke kan spise. Jeg spiste alt, bortsett fra rakafisk og annen rå mat. Det skal MYE til for at man skal bli smitta med listeria, taxoplasma og slikt igjennom mat i Norge. Men for å sette det litt på spissen, kjenner en som jobber som kjølemontør i butikker og slike ting, og alt det du finner i frysedisken er tinet og fryst ned flere ganger før vi som kunder kjøper det, just sayiin! Vi overlever! Lykke til med svangerskapet Caroline, du er heldig som ikke ligger lang flat ut og spyr 🙂

   26. jeg har spist fetaost hele graviditeten. Står jo pastituert bak på etiketten. Skal være trygt da. Uke 31 nå:)

 4. Jøss, honning i salat? Det har jeg aldri hørt om før! Det skal jeg jammen prøve! Jobber i Honningshuet på Hadeland Glassverk og det åpner på lørdag for sommersesongen så da får jeg hamstre med meg litt honning hjem 🙂

  Ha en kjempefin kveld!

  1. Fotballfrue

   Kjempegodt 😀

   1. honning i salat er kjempegodt!
    her en oppskrift på en salat som jeg har laget mange ganger, som er kjempegod nå om sommeren og som også inneholder honning: https://www.coffee-in-a-cup.com/watermelon-with-feta-cheese-and-pine-nuts/ (og feta osten kan du selvfølgelig bytte ut med apetina feta!)
    🙂

   2. Fotballfrue

    Takk for at du deler, dette må jeg prøve 😀

  2. Senneps- og HONNING dressing er jo noe av det beste som finnes. Nam! Honning er jo naturlig råvare og det trengs så lite av for så mye smak.

 5. Husk at du må være forsiktig med fetaost nå som du er gravid da. Er så mye varierende informasjon akkurat om feta, men jeg spurte apetina og fikk beskjed om at de ikke kunne garantere at den var trygg. Så er nok best å ikke ta noen sjangser. 🙂

  1. Fotballfrue

   Legen min sa det var helt ok, er ingen ingredienser i den som tilsier at det skal være farlig for gravide 🙂 Men man får bare passe på seg selv, jeg spiser i hvert fall denne med god samvittighet, men rørte ikke fetaost i Hellas 🙂

 6. Hei. Så nydelig ut. Er det mye karbo i honningen?

  1. Fotballfrue

   Ja, men denne er til gjengjeld helt naturlig 🙂 litt på salaten gjør ingenting 🙂

   1. Anette

    Takk for svar 🙂 får man kjøpt denne på meny?

   2. Fotballfrue

    Jeg kjøpte den på Euro Spar tror jeg? Men de har den helt sikkert på Meny også 🙂

 7. Jeanette

  Nam! Denne skal jeg prøve meg på 🙂

  Gratulerer så mye med dagen til deg & LK! 🙂 Og selvsagt, gratulerer såå masse med lille nurket i magen!! 😀 Det gledes! <3

 8. Mm, dette må jeg prøve en gang! 🙂 Så veldig deilig ut!

  Gleder du deg til å kle opp gravid-magen når den kommer? Må jo være kjempe gøy å kunne vise frem en stor og stolt mage 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, det blir koselig 🙂

   1. Nysgjerrig

    Kan vi ikke få seee magen din nååå. Det syns jo kanskje litt? Nysgjerrig 🙂 Gratulerer så mye!

   2. Fotballfrue

    Nei, det er ikke noe mage å vise frem 🙂 Tusen takk 🙂

   3. Er vel ikke så lenge siden hun viste seg i sports-bh, og der var det bare magemuskler sånn som alltid 😉

    God morgen forresten, ha en super dag! 🙂

 9. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

  Åh, så godt det så ut! Det gleder meg veldig at jeg kan spise fetaost, det trodde jeg nemlig ikke at jeg kunne! 🙂 Gratulerer nok en gang til dere begge to! Er vi ikke bare verdens heldigste? 😀

  ♥ Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Joda, denne går fint, siden det egentlig bare er ost – som også er pasteurisert selvsagt 🙂 LYKKE 😀

   Jo, det synes jeg at vi er 😉

   Klem!

 10. Spis osten din med god samvittighet! 😉 Så lenge den er varmebehandlet så er det null fare..Men det regner jeg med du vet!
  -Har ´du forresten fått noen cravings/diller? 🙂

  1. Fotballfrue

   I will 😀 Tror jeg har lest meg grønn på alt som har med kostholdsråd og gravide og gjøre til nå :p Ingen cravings ennå 🙂

   Klem!

 11. Dette så sinnsykt godt ut !! 🙂

  Kan man bytte ut seterrømmen med laktosefri rømme? (tåler ikke laktose) 🙂

  Gratulerer så mye med graviditeten og med bryllupsdagen til deg og Lars Kristian 🙂
  klem !

  1. Fotballfrue

   Det kan du garantert 🙂 Tuuusen takk 😀

   Klemmer!

 12. Åå, den salaten så helt fantastisk god ut! 🙂 Skal gå til innkjøp av ingrediensene i kveld allerede 😀

  Gratulerer så mye med baby i magen! Nyt tiden 😀 Har du en følelse om kjønn? Jeg tenkte jente med en gang jeg leste du var gravid,men nå heller jeg mer mot gutt. Haha

  1. Fotballfrue

   Jeg følte jente veldig lenge, men plutselig vet jeg ikke lenger :p Blir så spennende 🙂

   Klemmer!

   1. Har du prøvd sånn kinesisk fødselskart eller andre sånne spørsmåls ting som kan vise om det er gutt eller jente? 🙂 (er jo selvfølgelig ikke sikkert at det stemmer, men morro å prøve likevel..)

   2. Fotballfrue

    Hehe, nei, det har jeg ikke prøvd :p

 13. Hei:)

  Eeelsker mat tipsene dine <3

  Gratulerer med den lille i magen. Hurra! Du stråler om dagen:)

 14. Caroline

  Det virket veldig godt!! 🙂 men hvordan gjør du det med koffein og alkohol under graviditeten? Ser du har lagt ut bilder av vin, drinker og kaffe etter at du har blitt gravid. Jeg har ikke peiling på sånt, derfor jeg spør 🙂 var det planlagt eller en herlig overraskelse? 😀

  1. Fotballfrue

   Det kommer litt i et innlegg ang. akkurat dette med kaffe, fikk TOTALT avsmak de første 5 ukene :p Men nå drikker jeg maks 2 kopper om dagen 🙂 Alkohol er fullstendig uaktuelt for min del, det har jeg ikke rørt siden jeg fant ut av jeg var gravid, det har bare vært for syns skyld 😉

 15. Mmmm, dette så og hørtes godt ut 🙂

  Så er det vel på sin plass å GRATULERE!!!
  Så koselig, kjente nesten tårene i øynene når jeg koset meg med frokost og blogglesing i morges 🙂

  Må innrømme jeg fikk en liten magefølelse tidligere, når du skrev at du hadde flere migreneanfall for en stund tilbake,
  slik hadde nemlig jeg det og, mest rundt 12-13 svangerskapsuke, med begge mine barn, Isabell og Lukas 🙂

  Lykke til og gled dere masse til det aller beste man kan oppleve i livet <3

  KLEM Audhild

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk 😀 Du har samme navn på barna dine som min venninne Stine (stilars.blogg.no) Fantastisk sammentreff 🙂 Vakre navn og helt sikkert skjønne barn <3

   Klemmer!

 16. Hei, den skal jeg teste ut ved første anledning. Gratulere så mye med 3 års dag og med graviditeten:) Kos dere i kveld:)

 17. Ser så godt ut! Kanskje jeg skal lage dette imorgen… Tipper det!
  Haha, så nettopp at hele TRE gamle saker om deg var på topp 5-lista over mest lest på Godkveldnorge.no akkurat nå! Det er tydelig at folk er interesserte i deg! Hehe 🙂
  Forresten, jeg må bare gratulere deg SÅÅ mye med babyen i magen! Hehe, husker du da jeg skrev at jeg faktisk trodde at du var gravid? Jeg hadde rett, jeg visste det! Haha, var vel hardt for deg å måtte si hele tiden at du ikke var det, og klare å skjule det…
  Lykke til med graviditeten din fineste, beste Caroline <3

 18. Solveig E

  Dette så fantastisk godt ut, perfekt sommermat 🙂
  Hvilken blender bruker du Caroline, eller er det stavmikser?
  Gratulerer så mye til dere begge med nurket i magen <3

  1. Fotballfrue

   Her brukte jeg blender fra kitchen aid, den er amazing :))

   Klem!

 19. Wiktoria

  Jeg bare lurte på en ting 🙂 er det bra å løpe så lange distanser som du pleier å gjøre, med tanken på at du er gravid? jeg har hørt at dette kan være farlig, og derfor eg jeg litt bekymret…

  1. Fotballfrue

   Det er ikke farlig å trene, jeg har ikke løpt mer enn 10 kilometer totalt ved langdistanse hittil, mest fordi jeg har blitt fortere sliten, har ofte også delt opp øktene mine i 2, for eks. 6 km. morgen og 6 km. kveld. Men i dag løp jeg nettopp 13 km. i rolig tempo 😀 Så lenge det føles riktig og ikke vondt, og du er vant med å trene fra før av, skal det ikke være noe farlig. Snakk med lege / jordmor, de vil garantert si det samme 🙂

 20. Gravide bør ikke spise fetaost uten å ha forhørt seg med leverandøren 🙁

  Hilsen gravid feta- avhengig i uke 29+3

  1. Fotballfrue

   Apetina feta er ikke feta, det er derfor det heter apetina og ikke noe mer 😉

   1. Camilla

    Hahaha, nå skal du få gjennomgå, Caroline. Ser du fram til 4 måneder med med hundrevis av snerpete råd og bedrevitende kommentarer om kostholdet ditt eller? Regner med at dette har du satt deg godt inni – SLAPP AV FOLKENS, dette går nok helt fint!;)

   2. AndrineK

    Er stygt redd for at hun får gjennomgå minst like mye når babyen har kommet. Synes jeg leser det allerede… «Herregud, skal dere ha DEN bæreselen?», «AMMER du ikke barnet ditt?» «Du vet at barnet ditt kan få vondt i magen når du spiser det der», osv, osv…

    Tror dessverre at det bare er å stålsette seg, Caroline. Tipper det sitter noen stakkarer der ute og klør etter å skrive noe skvip bare for å prøve og såre deg der det sårer mest.. Jeg har sett hvordan en del kvinner oppfører seg i ulike mammaforumer, og de finner sikkert veien inn hit også. Heldigvis har du mange lesere i ryggen som vil jage de rett ut igjen 😉

   3. Fotballfrue

    <3

 21. Oh boy! Her tar dere lesere jammen opp mye om å ikke spise ditt og ikke spise datt! Hva går det av dere? Jeg spiste alt jeg hadde lyst på, både her hjemme og på ferie, og mine 3 unger er sunne og friske og ikke allergikere. Spiste reker, jordbær og løk og masse annet godt når jeg ammet, uten problem for nurkene, så dette hysteriet med hva man kan og ikke kan spise er noe stort tull! Spis nå hva der har lyst på, og ikke lag så himla problemer av det. Dill-dall. Ser ut som du tar dette litt mer avslappet enn dine lesere Caroline!

  1. Du om det. Ungen min ble rett og slett syk hvis jeg spiste skalldyr, løk, brus osv osv osv de 3 første mnd jeg ammet.

   1. Stakkars da… Dette blir vel opp til Caroline å bestemme uten at alle besserwissere der ute skal bestemme om Apetina eller honning eller hva som helst er farlig!! Hjelpe meg! Kan jo bli sprø av dette! Mat er godt! Et i vei! Hva er egentlig så farlig, og hva kan skje?

  2. Jeg synes det er lurt å følge de offisielle rådene, slik Caroline helt sikkert gjør! For min egen del vet jeg at hvis noe skulle skje med fosteret under graviditeten, knne jeg ikke tilgitt meg selv om det hadde vært pga toxoplasmose eller listeria… Når det gjelder kosthold unde amming finner man rimelig fort ut hva barnet evt. reagerer på!!

   1. Mange som har hatt toxoplasmose, og det har gått bra!

 22. Himmel så mange kommentarer om hvorvidt man kan spise feta! Stakkars Caroline om hun skal få kommentarer på alt hun spiser frem til november! Jeg føler meg helt trygg på at Caroline tar de rette valgene hva gjelder kosthold, slapp av folkens!

  1. Fotballfrue

   Tenkte det samme, håper ikke dette er noe som kommer til å fortsette. Det viktigste er at den det gjelder passer på seg selv, og er trygg på at hun tar det rette valget 🙂 Det er vi tross alt voksne nok til 🙂

 23. Veronica

  Jeg klarer ikke tenke på mat nå – du er jo GRAVIIIID 😀 Er så koselig! Kan du ikke lage et innlegg om hvordan du fant ut at du var gravid, og hvordan det har vært frem til nå? Noen vansker med å skjule det? Er så spennende 😀 😀 😀 😀 Herregud, fatter ikke at man kan bli så glad på noen andres vegne – når man ikke kjenner dem!! hehe 😛 Stor klem til flotte-gravide deg <3

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀 Innlegg om dette kommer :))

   Klemmer 🙂

 24. Fantasia

  Som skrevet, kom denne nyheten skikkelig overraskende, dog en veldig positiv nyhet 🙂 Du ser jeg jo fortsatt i kjempe form ut. Jeg har lagt merke til at du har tilført kostholdet mer frukt bla, de siste månedene, så kanskje dette var årsaken 😛
  Jeg merker at jeg blir veldig nysgjerrig(hihi), på hvordan du fant det ut, hvordan det har godt så langt og om alt var «planlangt»? Et innlegg om dette, kanskje? Ja, takk, haha!

  1. Fotballfrue

   Det er egentlig helt tilfeldig dette med frukten, har vel spist det fra og til siden vi la om (i hvert fal etter at vi hadde kommet ordentlig i gang), men aldri tenkt på å skrive det, og så har jeg bare spist det utover dagen, ikke til frokost 🙂 Blir kanskje et eple om dagen ca. 🙂

   1. Fantasia

    Var ikke noe kritikk, altså.
    Men hvordan var det å faktisk finne ut at du var gravid? Blir ekstra spennene å følge utviklingen fremover 🙂

   2. Fotballfrue

    Innlegg kommer 😀

   3. Fantasia

    Weeee 😉 😀

 25. Dette skal virkelig prøves, ser veldig godt ut.

  Forresten gratulerer med nurket i magen 😉 Og spis apetina med god samvittighet, fordi det gjorde jeg gjennom graviditet og gikk så bra. Dette er en tid som skal NYTES og du MÅ du gjøre.

 26. Grunnen til at apetina og andre oster i lake er i gråsonen, er fordi det kan oppstå krysskontaminering (altså i det her tilfelle listeria smitte etter melka er pasturisert). Dette kan oppstå i saltlaken. Listeria er ein bakterie som vekse fort i kjøleskap temp. så lurt å vertfall ete den så «fersk» så mulig etter å ha opna den 🙂 Når det er sagt er det sjeldan det er så store mengder listeria eller toxoplasmose i nokon Norsk mat, pga produksjonskrav. Men ønska ein å være på den sikkre sida er det greit å vite at det også kan oppstå i slike oster 😉 Men veit mange som har ete feta i svangerskapet og det vil jo som oftast gå bra uansett, men sjølv holdt eg meg unna

  1. Fotballfrue

   Jeg spiser det i hvert fall med god samvittighet og velger å tro at det ikke er noen fare 🙂

   1. er nok ingen fare heller:) skal mykje listeria til før det er farlig. Men listeria kan oppstå i slike laker, så er ikkje lurt å ha eit opna glass ståande for lenge. og sist men ikkje minst – Gratulerer! 🙂

 27. Nam, dette så kjempedeilig ut! Og gratulerer så mye med både bryllupsdag og den kommende babyen til dere begge! Så glad på deres vegne! 🙂

 28. Interesting recipe, looks very tasty! Being Italian just love Pesto, one of my fav sauce, never thought to use in this way! Thanks for sharing!:) Kisses! xo

 29. Nam- den dressingen skal jeg prøve! I morgen!

  Åh jeg er så glad for at du skal slutte å friste med innlegg med god vin og forbudt mat. Nå får vi være i samme båt en stund!
  Love it!

  Tommel opp for å ikke være hysterisk selv om man tar sine forhåndsregler! OG tommel opp for trening i svangerskapet!

  1. Fotballfrue

   Hahah, så bra 😀

   Klem!

 30. Skal man tenke gråsone, er det jo ganske mye man kan utelukke som gravid, som f.eks kjøttpålegg også. Hjelpes så mange «besservitere» der ute som skal korrigere og informere Caroline. Tror nok hun har ganske så god kontroll selv jeg.

  Jeg spiste ihvertfall den Apetinaen som gravid, og koste meg masse! Et must i mange salater.
  Skal virkelig prøve denne. Den så bare vidunderlig god ut! Liker også at du gjør den «lettvinn» for oss med dårlig tid og flere barn. Hehe.

  I tillegg så har jeg ikke fått gratulert deg ! GRATULERER SÅ UTROLIG MYE!
  Når en har fått barn selv, så er det så utrolig stort og rørende hver gang andre forteller om at de er gravide. Jeg blir virkelig rørt og jeg er så glad på deres vegne.

  Nyt de siste månendene. Og det aller beste med å være gravid er å planlegge, glede seg og » bygge rede «.

  KOS DEG!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, planleggingen er allerede i gang og det er stor stas 😀

   Klemmer!

 31. Jeg fikk så lyst på fetaost etter å ha lest alle kommentarene, så nå sitter jeg her med en liten skål med noen terninger, haha 😀 Salaten så veldig god ut forresten, må prøves! Og igjen, gratulerer med graviditeten 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, herlig 🙂 Kos deg 🙂

 32. Marita Ø

  NAM! Denne salaten så deilig ut 🙂 Og jeg er enig med jentene over her, SÅ innmari nysgjerrig på et mer innlegg om graviditeten din! Rart hvor glad og interessert man kan bli uten å egentlig kjenne deg 🙂 Selv om jeg føler at jeg kjenner deg litt . . . Haha! Det må være fordi du skriver så bra, deler mye interessant om deg selv og at du er så flink til å svare og kommunisere her inne 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg skal skrive et spm. – svar innlegg i morgen jeg 😀

   Klemmer 🙂

 33. Veronica

  Litt ut av topic, men hvor har du kjøpt de babytøflene i forrige innlegg?:-)

  1. Fotballfrue

   I Hellas 🙂

 34. Gratulerer såå mye som snart mamma, Caroline! Så utrolig koselig 😀 Må bare spørre, selv om det sikkert er et veldig dumt spørsmål: Var det sånn at du lurte oss leserne, da du sa du skulle drikke prosecco på flyet til Hellas, og da du ble fotografert med rosevin på terrassen? Tror selvsagt ikke at du drakk, men var dette for å unngå spekulasjoner?;) Masse lykke til med resten av svangerskapet 🙂

  1. Fotballfrue

   På flyet til Hellas var det vel bare vin, det var nå i helgen det var snakk om prosecco, da vi spiste tapas. Jeg drakk selvsagt verken vin eller prosecco, har ikke drukket en eneste dråpe siden jeg fant ut av graviditeten, men jeg vet at noen hadde begynt å lure om jeg ikke hadde nevnt alkohol med et ord når vi var på ferie eller ute og spiste 😉 Flere av leserne kjenner vanene mine, så det var kun for å være på den sikre siden 🙂

 35. Gratulerer så mye med 3-års bryllupsdag og det lille mirakelet i magen=) Veldig koselig! Skal selv bli tante til en liten gutt i løpet av sommeren og gleder meg masse<3
  Har fulgt bloggen din siden dere giftet dere og du inspirerer virkelig! Du virker rett og slett herlig, på alle mulige måter 🙂 Nyt kvelden videre. Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! Så hyggelig å høre 🙂 Gleden er stor her, vi nyter alt som kan nytes av inntrykk og nye ting 🙂

   Klem!

 36. Spis fetaost og kos deg! Er selv i uke 26 og spiser fetaost fra apetina med god samvittighet:) Stoler mer på lege og jordmor enn å lese på nettet hvor mange er hysteriske. Gleder meg til å følge deg fremover 🙂

 37. Hei.

  Gratulerer med babis i magen!!

  Skrev egentlig et langt innlegg som forsvant, men kortversjonen er denne:
  Det er ufattelig at noen tenker «det skjer ikke meg».
  Jo, for noen skjer det. Enten det er alkohol i svangerskapet, feil ost, kjøring uten bilbelte osv.
  Man er gravid i 40 uker, det burde være en utrolig liten pris å betale å kutte alkohol, ost man er litt usikker på osv.

  Hilsen hun som mistet det ufødte barnet sitt i en ekstrem sjelden situasjon. Hva var statistikken for at det skulle skje meg liksom? Vel, det skjedde.

 38. Hei 🙂

  Er det ikke sånn at man skal være forsiktig med honning også når man er gravid?
  Mener jeg har hørt det. Man skal ihvertfall ikke gi dette til barn under et år,
  Så usikker på om det også gjelder når de er i magen…?

  1. Fotballfrue

   Hæ? haha, har jeg aldri hørt :p Uansett er dette noe jeg spiser hvert jubelår 🙂

   1. Feil, man skal ikke gi honning til barn under ett år! Ikke noe farlig å spise når man er gravid.

   2. AndrineK

    Det gjelder ikke når de er i magen, og ikke engang for en ammende mor. Kun barnet selv som ikke skal få honning det første året.

   3. Kun til kids under 1 år… Ingen fare i magen!!!

   4. Jeg jobber med å selge honning, under opplæring og i våres bøker står det ingenting om honning under graviditet. Derimot skal ikke barn under 1 år få honning. Men å selv spise det er intet problem.

   5. Det er bare når man ammer 🙂 og barn under ett år skal ikle ha det. Jeg elsker honning på gresk yoghurt med valnøtter, spiste det ca hver dag de siste månedene av graviditeten, haha! Caroline, dette er så FANTASTISK!!!! Gratulerer til dere begge igjen ❤ gleder meg til å følge deg fremover!

 39. Kjære Caroline:) Først og remst gratulerer med dagen og gratulerer med baby i magen. Å vær gravid kan være en påkjenning i seg selv med alle «regler» «kan spise, kan ikke spise» «det er ikke bra, det er bra» «mye trening, lite trening» og for deg vil det bli en ekstra påkjenning grunnet bloggen og alle «bedreviterene » her som gir deg gode råd. Kjære deg, lukk øra. hør på legene, lytt til kroppen og husk at vi er mange som fødte mange barn før alt ble farlig og vi fødte friske sunne barn som har klart seg bra i livet. Jeg ber deg, kos deg med svangerskapet, spis det du lyster og som du ikke ikke blir kvalm av. Jeg gleder meg till å følge deg på reisen 🙂

 40. Gratulerer så mye med bebis i magen. Så utrolig koselig <3

  Og husk: Stol på deg selv, og de du har rundt deg. Legen din og andre som du stoler på. Informasjon vil jo som du sikkert har merket ingen ende ta, og velmente råd kan fort skape forvirring. Forskning har gitt oss masse informasjon om alt vi bør, og ikke bør gjøre, men uansett går det meste greit med måte. Skal man tenkte på alt alle mener, blir man i hvertfall stressa, og det er jo ikke bra for babyen 😉

  De fleste leger har etter min erfaring litt mer avslappet forhold til mye enn hva blader som trenger lesere har. Det samme håper jeg leserne kan ha til dine valg.

  Nyt de fire neste månedene, og ja, stol på deg selv, og magefølelsen din.

  Stor klem

 41. Spekemat kan du også spise, så lenge du har hatt den i frysen i min et døgn!!!
  Og apertina er og trygt.
  Hilsen kokken som har hatt maaaange samtaler med Mattilsynet når hun gikk gravid;-)

 42. Mmm, den SKAL prøves!

  Gratulerer så mye med babynyheten! Jeg ble, underlig nok, utrolig glad på deres vegne når jeg leste det. Man føler vel at man kjenner deg litt, og i tillegg så er denne bloggen det som satt igang min livsstilsforandring (-30kg, -30kg til skal bort!) hadde aldri skjedd hvis jeg ikke leste ett innlegg her om hvordan du spiste og forsto at det man leste i avisene var bare tull. Da fikk jeg en retning og følge, og den har mest sannsynlig gitt meg flere år i gave. Så jeg føler rett og slett litt takknemlighet til deg, fine Caroline 🙂 Og da blir man jo så glad når man hører gode nyheter!

  Tror fullt og helt at du og Ålesunderen din vil stortrives som foreldre, bli enda mer knyttet og virkelig bli flotte forbilder for den lille. Kos deg som gravid, drit i alle som føler at de vet bedre ang mat/skal og skal ikke – stol på deg selv, og din egen lege. Alle er forskjellige!

  Hurra for bryllupsdag og baby!

  Klem fra meg

 43. I kommentarfeltet her er du veldig opptatt av at Apetina ikke er fetaost. Tabbet du deg da ut når du skrev Apetina Fetaost i oppskriften? For fetaost var det jo tydeligvis ikke. Bare lurer

  1. Fotballfrue

   Nei, det var ikke en tabbe, det er jo «fetaost» for veldig mange, så det ble helt naturlig for meg å skrive det 🙂

 44. Kjære, fine, nydelige Caroline!

  Gratulerer så uendelig masse med babyen i magen din, og dagen deres idag! Jeg er en av de mange som følte overraskende stor lykke og glede over morgeninnlegget ditt, overraskende fordi jeg oppdaget hvor glad jeg har blitt i en jeg egentlig bare kjenner gjennom en skjerm og hvor glad jeg ble på deres vegne. Jeg vil så gjerne få takke deg fordi jeg synes du sprer så mye glede og er så blid og fornøyd til enhver tid.

  Bloggen din, som for så mange av oss, er en liten, men samtidig stor hverdagsglede, synes jeg du skal være så utrolig stolt av. Jeg har lest lenge, og fått med meg mye av både de gode kommentarene, og de stygge. Så du, som jeg, er sikkert forberedt på mye av begge typene fremover, og jeg håper sånn du får flest av de positive, for det fortjener du på alle måter.
  Håper også at du slipper altfor mange slike «velmenende» råd hvor folk insinuerer at du ikke har lest deg godt nok opp på emnet barn, eller skal belære deg på en negativt uttrykt måte.

  Jeg vet du kommer til å være en av de fantastiske mammaene som finnes.

  Stor klem fra meg! Og gratulerer igjen og igjen og igjen. <3

 45. Heidi Viktoria

  Huffameg, tenker du blir litt småsprø av disse bedreviterne etter hvert, Caroline! Er gravid i 22. uke, og spiser apetina med god samvittighet… Graviditet er ikke en sykdom, og jeg tror nesten ungen blir mer skadet av en hysterisk og stresset mamma, enn en som nyter litt apetina-ost i ny og ne;-)

 46. kjære vakre(!?) vener..!
  Caroline har vel full kontroll på hva ho kan spise og ikke spise, og hvis ikke spør ho vel noen som har peiling, les lege/jordmor…ikke hysteriske bedrevitere som leser denne bloggen for å finne feil og mangler som kan påpekes!!!

  Håper for din skyld du slipper unna tusner av kommentarer om hva du kan gjøre og ikke gjøre eller spise og ikke spise under svangerskapet.

  Gratulerer, og lykke til!!! Jeg synes tiden som gravid var slitsom og fantastisk. Nyt at du tilsynelatende er i relativt god form. Du ser SMASHING ut, og jeg gleder meg til å se kulen på magen <3

  Lykke til!!!

 47. Det så veldig godt ut 🙂

  Gratulerer forresten så mye med bryllupsdag og baby i magen, kjempekos <3 Dere har virkelig mye å se frem til 🙂

  Å bli foreldre er virkelig noe av det største som er 🙂 Vil bloggen din framover bli litt mer mammablogg ? Det hadde vært kjekt 🙂

 48. Har du drukket alkohol under svangerskapet?

  1. Fotballfrue

   Gud, nei! Det håper jeg virkelig at ingen gjør.

 49. Hei, gratulerer med graviditeten! Når det gjelder apetina
  sin «feta» så er den laget av pastiturert melk og er i utgangspunktet helt trygt å spise, men da det er en myk ost kan det oppstå listeria etter åpning av glasset (skjer ikke over natta) listeria líker
  kjøleskapsmiljøet og vokser da ofte i varer med lang holdbarhetsdato. Så for å være helt sikker
  spis opp osten i løpet av noen få dager!
  Listeria bakterier dør foresten ved oppvarming men ikke ved nedfrysning.
  Så du fikk en kommentar ang. honning. Honning skal ikke gis til barn under 1 år
  da det inneholder en bakterie som kan skape en livstruende infeksjon hos de små, men det er helt trygt å spise som gravid så kos deg med det i salaten din;-)) Tenker du som de fleste gravide har satt deg inn i ting og at du slipper å bli bombardert med synsinger;-). Nyt tiden, hilsen 3 barnsmamma.

 50. https://www.matportalen.no/rad_til_spesielle_grupper/tema/gravide/#tabs-1-3-anchor Her står informasjon utforma på bakgrunn av forskning – og fritt for synsing og spekulering 😉

  1. Det eneste jeg fant under denne linken som er direkte relevant for dette innlegget, er det om fetaost. Fant imidlertid dette innlegget på et mammaforum:

   «Jeg skrev mail til Arla og fikk dette svaret: Vi takker for din henvendelse til Arla Foods og interesse for våre produkter i Norge. Først en liten forklaring på hva listeria er: Listeria (Listeria monocytogenes) er en bakterie som finnes naturlig i vann, jord og råvarer. Bakterien vokser raskt i romtemperatur, men også – i motsetning til mange andre bakterier – ved lave temperaturer, som for eksempel i kjøleskap. Vanligvis er det nødvendig med et svært høyt antall bakterier per gram matvare for at det skal oppstå sykdom. Bakterien dør ved oppvarming, men overlever frysing. Listeria smitter først og fremst gjennom matvarer som oppbevares lenge i kjøleskapet og som spises uten oppvarming. Arla Apetina er laget på pasteurisert melk, det vil si at melken har blitt varmebehandlet og at alle bakterier i prinsippet skal være borte. Men man kan likevel ikke være 100% sikre på at slike oster ikke har blitt smittet et annet sted i prosessen. F.eks i eget kjøleskap. Listeria forekommer svært sjelden i myke og halvmyke oster laget på pasteurisert melk, men for å være på den helt sikre siden så bør disse ostene inntas når de er ferskest mulig, da mengden eventuelle listeriabakterier er på topp mot slutten av holdbarhetsdatoen. Lykke til med graviditeten!»

   Arla sin fetaost er altså trygg for gravide så lenge man bruker den rett etter at glasset er åpnet og ikke lar den stå og «godgjøre» seg i kjøleskapet først 😉

 51. Dette skal testes ut! 😀
  Gratulerer så mye med graviditeten, Caroline! Har fulgt deg siden bryllupsplanleggingen,og dette var virkelig en gledelig nyhet 🙂 Rart hvordan en kan glede seg så mye for noen man ikke «kjenner-kjenner». Du og Lars-Kristian fortjener alt det beste! Gleder meg til å følge med videre. Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, setter så stor pris på ordene dine <3

 52. Gratulerer så masse med bryllupsdagen og det lille vidunderet:-) synes du får mye unødvendig tyn på hva du spiser, hvor mye du trener osv. Må da gå an å være greie folkens!! Kos deg masse, spis det som passer deg å tren så mye du orker:-D det gjør både svangerskapet lettere og man har bedre forutsetninger for en flott fødselsopplevelse ( vis man kan kalle de sinnsyke smertene det 😉 ) premien er uansett en helt ubeskrivelig stor og uendelig kjærlighet til barnet sitt♥♥♥♥ klemmer:-)

 53. Voica Imrik

  Kjære Caroline, gratulerer så mye med graviditeten! Gleder meg på dine/deres vegne! Dere blir nok verdens beste foreldre. Klem fra Voica fra Fredrikstad (trofast leser gjennom 3 år og mamma til 3)

 54. Linne Nicoline

  Hei søte du! Har gått gravid hele våren og har nå bare en måned igjen,
  det er så kos med mage så du kan bare glede deg! Eneste som har irritert
  meg er at jeg ikke har kunne bruke noen av klestipsene dine, så litt kjedelig for min
  del at du nå kommer til å bruke gravidklær. Menmen, gratulerer så masse til
  begge to! Og fortsett treninga så lenge du klarer/orker det er bra for både deg
  og den lille! Fikk tidlig spenninger mellom ribbeinene så måtte slutte og man
  blir fort dårlig form når man er gravid. Men men ikke tenk på problemene, tenk på
  kosen og hyggen med magen, spark og shoppingen!

  Masse lykke til <3

  Hilsen fra andre siden av fjellet (bor i kvelde)

 55. Heisann, har fulgt med bloggen din en stund men dette er første gang eg legger igjen en kommentar! 🙂 Gratulerer så masse med det lille mirakelet 🙂 Fantastisk dame du er som virker til å ha hodet og hjertet på riktig plass 🙂 Vil berre sei, kos deg og nyt graviditeten, husk det er kun DU som veit hva som er best for deg og din baby 🙂 Og så vil eg berre nevne at det du spiser som gravid, tåler babyen ganske bra når den er komt ut og blir amma (vist du skal det), fordi den er vant til det, sterk mat, løk osv. 😉 Hilsen 3-barns mamma 😉

 56. Kristina

  Hei. Man skal spise alt med måte! 😉 jeg har fått 3 barn på tre og et halv år og alle mine barn er friske! Folk må slutte å bry son om hva gravide spiser!!!! Spis det du har lyst på!!

 57. Åå, kan du fortelle meg hvordan du får alle de søte smileyene på instagram^^

  Graaatulerer så masse med verdens største vidunder^^ ææh, har du merket noen tegn til liv enda? Du stråler jo på bildene om dagen, det ooser av stolthet rundt deg og din kjære! <3

  1. Fotballfrue

   Dersom du har iPhone kan du laste ned emoji 🙂 Tuuusen takk, skjønne <3

   Klemmer 🙂

 58. Gratulerer til dere begge! Så koselig 🙂 det første jeg tenkte var «åh så koselig!» Det andre jeg tenkte var «stakkars Caroline». Det kommer til å komme så mye teite kommentarer nå på kosthold og trening. Kjenner jeg blir forbannet over bare tanken på det. Håper du klarer å nyte den flotte tiden som gravid, og at du tar til deg alle hyggelige kommentarer og gir blanke i alle de bitre taperene der ute. Heier på deg! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg <3

 59. GRATULERER SÅ MYE! Utrolig glad på deres vegne!

 60. Hege Marie

  Gratulerer så utrolig mye med graviditeten! 🙂 Gleder meg masse til å følge deg videre på bloggen 😀 Dette har jeg ventet lenge på, lykke til!! <3

 61. Hege Marie

  Gratulerer så mye med graviditeten! 🙂 Gleder meg til å følge deg videre på bloggen! 😀 Dette har jeg ventet lenge på, lykke til! <3

 62. Hege Marie

  Gratulerer så mye med graviditeten Caroline og Lars-Kristian! 🙂 Gleder meg masse til å følge deg videre i svangerskapet! 😀 Dette har jeg ventet lenge på, lykke til! <3

  1. Fotballfrue

   <3 hjertelig takk!

 63. Hihi, elsker uttrykket ‘en fest i munnen’ 🙂 Du er saa soet 🙂 xoxo

 64. Gratulerer med graviditeten. Det du vil oppleve nå under hele graviditeten er at folk legger seg opp i alt. Hva du spiser eller ikke, de vil bombandere deg med råd som de selv syns er kjempesmart, det er helt legitimt å spørre om de merkeligste ting, og mest personlige spørsmål. Vektøkning, blødninger osv. Dette er en helt vanlig ting å gjøre for andre damer, det ligger i genetikken vår. For når du nå er gravid, samt gjennom hele småbarnsperioden så er plutselig ikke du så viktig lenger. Det er kun babyen som står i fokus, og alt handler om babyens velvære. Fra nå av og resten av livet så skal du være mamma, og ikke deg selv. For meg var det et grusomt sjokk å ikke få være meg lenger. Nå var det en liten gutt som sugde ut all energi, og fortsatt gjør det to og et halvt år senere. Du vil oppleve at fokus på livet forandrer seg. Og ting som var viktig før, ikke er så viktig lenger. Jeg feks elsket hunden min over alt på jord, og tenkte hvordan i all verden skal jeg bli like glad i et barn? Dog datt hunden ned på en sisteplass da babyen kom. Kjærligheten man føler til sine barn er altoppslukende. Det eneste rådet jeg vil gi deg når du snart blir mamma er å følge legenes og jordmors råd mht hva barnet trenger av mat. Barn skal ikke spise lavkarbo. Det har du sagt at dere ønsker. Barn trengernlitt av alt, også grovtbrød. Men jeg tror du kommer til å innse akkurat det selv. I bhg er de brød til alle måltider. Å komme inn der med lavkarbomat, det kommer du neppe til å gjøre, det kan jeg love deg. Hva du gjør med din kropp, det er din sak. Men barnets, det er liksom alles interesse. Og jeg tviler ikke på at dere blir gode foreldre. Men jeg tror at ditt strenge kostholdsregime blir feil for barn. Barn skal llære seg sunne matvaner. Mitt barn får aldri godteri, sjokolademelk eller liknende av meg, men av besteforeldrene. Jeg liker det ikke, men det er sånn livet er. Kjører du særregime på barnet ditt, blir bhg og helsestasjonen fort bekymret. Barn følges opp meget nøye i dag. Ønsker dere all lykke. Det er det største i verden, og spesielt den første. Skal følge deg vider gjennom bloggen. Husk som sagt alt er forandret fra nå av. Ingen mulighet til å bli som det var. Men gled deg. 😉

 65. Franciska

  Eneste vi vet den dagen vi blir fødd… er at vi skal dø… farlig å leve folkens… ingen har overlevd hittil;-) Enjoy…nyyyt svangerskapet i fulle drag… du går en fantastisk tid i møte. Litt misunnelig. .klaprer i eggstokkene faktisk…men har 2 friske barn…så får heller kose meg sammen med bla deg…glede seg over at andre er heldige å få oppleve så fantastisk det er å bære et nytt liv under hjertet i 9md.. <3

 66. Gratulerer til dere begge med graviditeten! Så utrolig koselig:)

  Legger ved en link på en metode for å vite kjønn som stemte på meg og de jeg kjenner. Lykke til!
  Er så moro å teste:D

  https://www.klikk.no/forum/barnimagen/index.php/topic/143969607-ringtesten-hvilket-kjønn-far-dere/

  1. Fotballfrue

   Ååå, vet ikke om jeg tør :p Tiden kan nesten ikke gå fort nok frem til neste ul. kjenner jeg nå 🙂

 67. Gratulerer så masse med mini i magen! Du går en fantastisk tid i møte, nyt graviditet! Jeg har nettopp fått en sønn selv og det er virkelig den største gaven og gleden jeg noen gang har fått.
  Når det kommer til mat, som tydeligvis er blitt et tema her, så stol på deg selv. Det vil alltid være meninger om hva du bør gjøre og ikke gjøre, hva du bør spise og hva du ikke må spise.
  Når det gjelder matvarer mens du ammer er alle babyer forskjellige og man må bare prøve seg frem!
  Håper resten av graviditeten går bra og at vi får vite hvilket kjønn det blir etter ordinær ultralyd!

 68. SÅ mye hysteri rundt dette med mat! Jeg har både vært på fest drukket to ganger (før jeg visste at jeg var gravid naturligvis), spist både medium stekt biff og roastbeef av ren glemsthet, og spist fetaost flere ganger! Babyen min er frisk og fin:)

  Er det rart at gravide i 2013 blir nervøse! Jeg tror det beste er å bruke sunn fornuft!

 69. Gratulerer med graviditeten! 🙂

  Dette så nydelig ut, blir nok middagen i dag 🙂
  Det hadde vært utrolig greit med en utskriftsvennlig kortversjon på slutten av innlegget, for eksempel à la wellnessmama. Men det er kanskje mye ekstraarbeid, jeg aner ikke hvor vanskelig slikt er. 🙂

  Oppskriftene dine blir i hvert fall satt stor pris på, har fått mange nye favoritter fra deg!

 70. Christina

  Gratulerer så mye, Caroline:) Jeg ble såå glad da jeg leste dette igår:) Godt å høre at du er i fin form og at du lever livet ditt som før:) Mange blir jo helt hysteriske når de blir gravide;) Irriterer meg grønn over de som sitter her å sier at de viste at du var gravid:/ Man kan selvfølgelig ha en magefølelse på d, men d var jobbingen som VISTE d! Utenom de du har fortalt d til da:) Håpet du koser deg

  1. christina

   Ser at ordboken på tlf har levd sitt eget liv her;) Jobbingen skulle vært «jo ingen» hehehe:)

 71. Dette ble dagens middag og det var knallgodt!! Tåler ikke løk så delte opp jordbær med eggdeler og hadde over i stedet. MMM!! Og må bare si: honning på toppen hevet smaken fantastisk :):)

 72. prøvde oppskriften i dag! Nyydelig! 🙂 Takk for inspirasjonen, dette kommer jeg til å lage flere ganger:)

 73. Føles spesielt å skrive dette under kategori «Mat», Caroline (jeg må nesten beklage det..!), men jeg kom ikke inn på kommentarer under forrige innlegg og jeg har så lyst til å gratulere dere! Så jeg skriver det her: GRATULERER med 3 år og med et 3. tilskudd til den fine familien. Godt å høre at alt er bra, både med det ene og det andre. Lykke til 🙂

 74. Hei 🙂
  Lagde kyllingsalaten igår og den var kjempe god! Jeg kunne kanskje vært litt mer gjerrig på pestoen. Lurer på om mine spiseskjeer er større enn dine :p
  Vet du forresten hvor mange kalorier det er i ca. 100 gram av denne salaten?

  Og gratulerer 🙂 Har en liten på snart 2 år og du har veldig veldig mye å se frem til 🙂

 75. veronica

  Hei:-)Jeg lagde denne salaten i går. Veldig god!!Jeg varma valnøttene sammen med honningen…Noe som er greit når jeg tar fram lunsjpakka med rester om noen timer…nam!!!Ønsker deg lykke til framover. Du går en fantastisk tid i møte. Jeg har vært så heldig å oppleve det 3 ganger:-)Så nå er jeg stormende forelska i 4 stk:-)

 76. Hei;)

  Ser veldig godt ut. Når du lager «dressingen» bruker du alt som er i fetaost glasset? Oljen også, eller bare osten?

 77. Må bare si at denne salaten er den beste jeg har smakt på leenge.. og den dresssingen da,.. juuummmy.. Jeg har funnet en ny favoritt:)))
  Hvor får du egentlig inspirasjon fra til disse oppskriftene?

  1. Fotballfrue

   Ikke sant? Den falt i smak hos mamma og pappa også, spiste som bare det 🙂 Kjempestas! Jeg bare klasket sammen alt et jeg synes er godt, og som jeg vet passer sammen gastronomisk sett 🙂 Her ville jeg jo ha noe som gikk kjapt også, og det var SÅ lenge siden jeg hadde spist helgrillet (?) kylling 🙂

 78. Jeg prøvde dette i går, fy søren så godt! Kom gjerne med mer inspirasjon. Du er kjempe flink 🙂

 79. Jeg prøvde denne retten i går, har laget mange av rettene dine og alle er veldig gode. Men denne salaten var absolutt helt nydelig. Du er flink 🙂 Vurderer sterkt å legge om til lavkarbo kosthold nå! 🙂

 80. Lill-Jeanette

  Tusen takk for denne fantastiske oppskriften,jeg skal lage den så fort som mulig:-D takk også for å være en slikfin inspirasjon når det gjelder trening og sundt kosthold:-)) klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *