Bryllupsdag: Alle gode ting er tre

Tenk, i dag er det tre år siden jeg sa ja til drømmemannen min, som jeg elsker over alt i verden. Forholdet vårt blir bare bedre og bedre, vi er en perfekt match på alle områder, og det er ingen andre i hele verden jeg kan tenke meg å dele livet mitt sammen med. Jeg er så takknemelig for det vi har, det er helt unikt og jeg trodde nesten ikke det var mulig å ha det så bra sammen med en annen person. Uansett hva som skjer, har jeg Lars-Kristian i ryggen. Han er min klippe, og gjør at jeg alltid føler meg sett, verdsatt og respektert. Vi er bestevenner, kjærester, og i dag har vi altså vært mann og kone i tre hele år. Vi har de samme verdiene og ønsker de samme tingene, derfor er det en glede for meg at jeg endelig føler tiden er inne for å fortelle dere dette: Jeg er gravid, og i slutten av november venter vi et lite, deilig mirakel. En pluss en skal bli tre, og vi gleder oss så uendelig mye!

I dag er jeg allerede i 2. trimester. Jeg er 17 uker og 1 dag på vei, det vil si at jeg faktisk har gått inn i den femte svangerskapsmåneden (litt avhengig av hvordan du regner på det) og om bare 3 uker er jeg halvveis. Tenk det! Det hele er ganske uvirkelig for meg, spesielt fordi jeg ikke har noen synlige tegn til mage ennå, men vi har allerede vært på ultralyd et par ganger (hadde jo aldri klart å vente så lenge som til uke 18-20) og alt er som det skal være. Vi venter en frisk og fin baby, og nå gleder vi oss bare til neste ultralyd om et par uker, hvor vi forhåpentligvis får vite kjønnet.

Vi er så utrolig lykkelige og alt er så fint ♥  Håper dere ser frem til å følge med videre på reisen vår ♥ 

1420 kommentarer

 1. Åhhh så fantastisk! 🙂 ♥ eg måtte ringa veslesøster med klump i halsen! 😉 du blir som ei slags venninna! Søte, fine Caroline. Så glad for deko!

 2. Åå, for en fantastisk nyhet! <3 Dette var virkelig godt å lese og jeg sitter faktisk tårøyd her. Selv om jeg ikke har møtt deg, så føler jeg på en måte at jeg kjenner deg gjennom bloggen osv. Derfor påvirker det så klart meg også- positivt altså! 😀 Så herlig! Dere kommer til å bli perfekte foreldre. Barnet er heldig som får så kjærlig mor og far. GRATULERER så mye! Mange, mange klemmer fra Martine <3

 3. Åååå! Så koselig! 🙂 Gratulerer såå mye til dere begge og håper dere får en fin reise. Dere kommer til å blir flotte foreldre!

 4. Gratulerer så mye!
  Ble helt rørt av denne nyheten. Dere to er som skapt for hverandre og jeg kan ikke tenke meg to bedre foreldre.
  Jeg er hundre prosent sikker på at dere takler foreldrerollen så bra og at dere vil gi kun det beste til barnet deres.
  Åååå, gleder meg på deres vegne.

 5. Gratulerer så mye begge to 🙂

 6. Gratulerer dere 2 med en lykkelig begivenhet. Utrolig koselig med familieforøkelse:-) nyt tiden som 1+1 og se fram til økningen. Dere er skjønne:-)

 7. Gratulerer så mye!!

 8. Gratulerer så mye Caroline!! 🙂
  Endelig blir du mammablogger!? 😀

  Jeg mistenkte jo at du var gravid når du la ut et klipp av babyborn dukken fra et gravidbladet for noen mnd siden 😉 og jaggu hadde jeg rett.. så moro!
  Håper resten av svngerskapet blir fint 🙂
  Hilsen Skiensjente

 9. Stort grattis Caroline og Lars-Kristian:))))))

 10. Så utrolig koselig! Gratulerer så mye til dere begge 🙂

 11. Kristina

  Så fantastisk! Var det jeg syns, gravidgløden <3 Gratulerer så mye til dere begge 🙂 Og for å ikke glemme de kommende storebrødre 😉

 12. Vildegard

  Gratulerer så mye med 3 års bryllupsdag og bolle i ovnen! Alle gode ting er 3! 😉

 13. Grattis grattis!! Så fina ni är!!

 14. Victoria

  Gratulerer 🙂 jeg er 17+2 utifra min beregning så blir gøy og følge bloggen din fremover nå og sammenligne 🙂 hehe

 15. Ane Karine

  Gratulere så mye til dere begge med både bryllupsdag og Graviditet! 😀 dere får sikkert et veldig søtt nurk sammen 🙂 Håper at du vil forsette å blogge, har følgt deg nå siden bryllups planleggingen og det føles ikke ut som 3 år ! :O Ha en strålende dag ! <3

 16. Naretha

  Åååååååh, for en fantastisk nyhet!! This made my day 😀
  GRATULERER så mye med 3 års bryllupsdag, og med det lille vidunderet i magen 😀 Håper resten av svangerskapet blir en ren nytelse, og ønsker dere lykke til med familieforøkelsen! Gleder meg til å følge med videre 😀
  Stor klem til alle tre! <3

 17. Marte-K

  Åh, nå fikk jeg frysninger!

  GRATULERER SÅ MYE!! 😀 <3

  Og gratulerer med deres tredje bryllupsdag 🙂

 18. Gratulerer så mye! Fikk selv en gutt i august i fjor- og jeg er allerede misunnelig på alle gravide. Det er noe veldig fint med det å bli gravid og få barn, og jeg gleder meg masse til neste gang 🙂

  Syns det er bra gjort at dere har holdt det hemmelig såpass lenge! De aller fleste avslører det vel på sekundet de har bikket 12 uker! hehe. Masse lykke til videre. Gleder meg til å følge dere på reisen her på bloggen 🙂

 19. elisabeth

  gratulerer masse, masse! Dere går en spennende og forunderlig tid i møte, masse glede, masse bekymringer, mange spørsmål…å være mamma og pappa er en LIVsoppgave, jeg ønsker dere begge et sunt og friskt barn og et sterkt og godt familieliv!! Selv var jeg så heldig å få to barn (18 mndrs mellomrom, anbefales!!),og selv om man alltid bekymrer seg for barna sine (selv om de nå er eldre enn deg!), så er det likevel verdt det. Jeg arbeider som førskolelærer og er så heldig at jeg har (og har hatt) utrolig mange «nesten-litt-mine»-barn også, og jeg kan med hånden på hjertet si at barn er verdens håp!
  Forøvrig ser jeg noen kommentere din «manglende» mage. Jeg var på ingen måte så slank og trent som deg da jeg ble gravid første gang, var helt vanlig slank, men hos meg var det INGEn synlig mage før godt ut i juni, og jeg fødte i begynnelsen av oktober. Faktisk sa jeg ikke fra på jobben før jeg var 4,5 mndr på vei, og ingen trodde det. Så akkurat det er ikke noe å henge seg opp i, hverken for deg eller leserne dine, hehe. (kan nevne at da jeg ble gravid igjen etter 9 mndr, DA este magen som en sperreballong på to mndr, og alle trodde jeg var like ved termin da jeg hadde 4 mndr igjen…..ikke fullt så festlig!)
  Alt nå skal du få et tips av meg:
  Hver bursdag tar dere et avtrykk (m maling) av barnets hånd, og når han/hun begynner å «tegne», legger du vet en tegning for hver bursdag(og et foto, seff) og samler i en perm. På den måten får dere en nydelig liten samling minner over barnets vekst og utvikling.
  Masse masse lykke til, til dere begge, men mest til deg!

 20. Gratulerer vakre <3

 21. Oh my god! I’ve been waiting for this kind of news! I’m so happy for you, congratulations!!!!!

  -Your loyal blog reader from Estonia 🙂

 22. Kæreste Caroline og Lars-Kristian!

  Gratulere en masse me bryllupsdag og familieforøkelse 🙂
  Jeg er så lykkelig så Deres vegne, og ønsker Jer en masse lykke til <3
  Sikkert derfor jeg syntes du har vert så vakker og hatt den fineste glød og udstråling i det siste! 😉

 23. Christina

  Gratulerer! 😀

 24. Æææh, GRATULERER!! Nå gleder jeg meg mer enn aldri før til å følge bloggen din! Er sikker på at det blir en nydelig baby, med så flotte foreldre 🙂 Også er jeg så spent på navn, det må være gøy å tenke på alternativer!

 25. Gratulerer så mye! 🙂

  Gleder meg til å følge deg videre i graviditeten. Jeg er selv gravid i uke 35. Du ser veldig bra ut! Klem

 26. GRAUTLERER SÅ MASSE! sååå koselig og høre! gleder meg sånn til og følge bloggen din videre, kan nesten ikke vente!

 27. Mathilde

  Gratlulerer så mye! Kanskje jeg ser deg, mannen din og babyen i ullerøy neste sommer..? <3

 28. Gratulerer. dere får oppleve den største lykke som finnes på jord. Tro meg. Veldig glad på deres vegne

 29. GRATULERER til dere begge!!! Du kommer til å bli ei fantastisk mor! 🙂 Gleder meg til å se magen vokse!

 30. Caroline, saa hyggelige nyheter!! Ekstra stas synes jeg fordi jeg og mannen min ogsaa venter vaar aller foerste lille I November. Jeg er 19 uker paa vei med en liten gutt, saa jeg ligger rett foran deg. Dette blir moro aa foelge. GRATULERER SAA MYE!!!

 31. Gratulerer så utrolig mye! Føler ikke det er lenge siden dere giftet dere, jeg, men dette skal bli spennende å følge dere videre med 😀 igjen gratulerer!

 32. Gratulerer så mye 😀

 33. Heisann!!
  Gratulerer så mye med baby til dere begge to 🙂 Kunne ikke unngå å se hvor mye fint du har fått skaffet til prinsessa di. Er gravid selv i uke 16 og gleder meg mye til å få shoppe når vi får vite kjønnet 😀 Lurte litt på hvor du får tak i alt dette, finer omtrent ingenting jeg, hihii !!

 34. Hei Caroline, det er meg igjen 😉

  lurer på hva det er på bildet nederst? er det en bok eller en heft, får man det fra legen?

  takk, klem <3

  1. Caroline

   Det er en bok jeg kjøpte på bokhandelen 🙂

 35. hva heter boken og vil du anbefale det videre??

  1. Caroline

   Den heter Snart Mamma 🙂 Den kan jeg anbefale, ja 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *