Oslo på 2 timer

Tuxedo Trouser DKNY (adlink) / Topp VILA (adlink) / Sandaler Zara / Veske Mulberry / Ring + Armbånd + Øredobber Hasla / Solbriller BikBok

Da var vi hjemme igjen fra hovedstaden og et vellykket møte med Kostreform for bedre helse. Jeg gleder meg allerede til neste gang, for jeg er så spent på videre utvikling. Selv om jeg ikke hadde hørt så mye om organisasjonen tidligere, var jeg ikke i tvil om at jeg ønsket en plass i styret dersom dette var mulig. Kostreform har som mål å aktivt fremme folkehelsen og forebygge sykdom, og dette i seg selv er jo utrolig spennende.

Før møtet rakk vi litt drikke på Sorgenfri, Aker Brygge var stappfullt av glade mennesker i sommerstemning, og det  var så deilig å se! Planen var å spise middag der også, men ettersom rushen var skremmende stor i dag, ble det bare Pepsi Max. . .

. . noe som betyr matlaging i dette øyeblikk. Caroline + Lars-Kristian = Sen Middag. Det er faktisk ikke til å komme fra. Så i dag blir det middag og kvelds i ett, lurer fælt på hva jeg skal smelle sammen.

Håper dere har hatt en fin tirsdag, de alle fleste begynner kanskje å komme i skikkelig feriemodus snart? Det er lov i så lyse og varme tider 🙂 Vi sees i morgen!

38 kommentarer

 1. hva skjedde med denne helstekostbutikken du skulle starte/være del av å starte? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har aldri vært snakk om noen helsekostbutikk 🙂 Trine Grung ønsket å ha meg med på et konsept «helsematen» hvor jeg skulle stå for matlagingen og dette skulle filmes. Ideen var knallgod og vi hadde flere møter om dette hvor vi videreutviklet i detalj hva vi ønsket og hvordan vi ønsket at det skulle være. Det var utrolig spennende, derfor sa jeg ja til å være med, men så stoppet det også der. Jeg vet at hun har jobbet med sponsorer, lokaler, team etc., men ballen har stoppet opp og jeg vet dessverre like lite som dere :/

 2. Hei du!! Jeg husket du hadde en frokostoppskrift som lignet på sjokolademousse hvor du hadde kesam, sjokoladeprotein o.l, Har du den oppskriften?

 3. Hvor lang tid sånn ca bruker du vanligvis på å ordne deg om morgenen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Alt fra 1 til 2 timer, kommer helt an på hva jeg skal. En vanlig dag bruker jeg nok så mye som 1 time. Skal sies at jeg leser samtidig som jeg krøller håret de gangene jeg gjør det, for det er så kjedelig 😉

   1. Yes, liker at du er ærlig om dette! Er selv en pyntejente og blir nesten litt irritert når folk som åpenbart nedlegger innsats i steller sitt påstår at de bare bruker ti min.. Det er da ikke noe å skamme seg over, vel?:)

 4. Hva akkurat er det denne organisasjonen går ut på? Kan ikke sånn umiddelbart helt se poenget med en en forening/gruppe(?) mennesker som skal si noe om helse og kosthold uten relevant utdannelse? Du er jo åpenbart interessert i helse og har nok mer kunnskap enn hvermannsen, men det er da fortsatt ikke det samme som folk med medisinsk utdannelse… Jeg har oppfattet at mannen din er igang med å utdanne seg til ernæringsfysiolog, men han er da ikke engang ferdig utdannet.

  Bra at dere engasjerer dere i folkehelsa, men personlig syns jeg det er litt farlig når ukvalifiserte folk havner i posisjoner hvor folk får inntrykk av at deres mening er absolutt sannhet….

  1. Fotballfrue

   Kostreform har et eget fagråd som blant annet består av

   Pål Jåbekk (leder)
   Anne Karin Gjørtz
   Erik Hexeberg
   Frode Lavik
   Fedon Lindberg
   Inge Lindseth
   Jan-Øyvind Lorgen
   Dag Viljen Poleszynski
   Birgitte Winther (sekretær)

   Flere av disse er leger eller kostholdsrådgivere med bred erfaring.

 5. Så fine bilder! 😀
  Du er så vakker, Caroline 🙂

 6. Så nydelig antrekk! Aker Brygger er herlig (men veldig folksomt) på dager som dette 🙂 hihi!

 7. Jeg er virkelig ikke i en feriemodus, jeg har nettopp startet i en 100% stilling, med en deltidsjobb ved siden, så de neste 3 mnd kommer jeg ikke til å gjøre annet enn å jobbe 🙂 Til gjengjeld kan jeg spare meg litt penger så jeg får tatt meg en ordentlig ferie senere =) Kan du kanskje lage en solbrille-guide for forskjellige ansiktsformer, eller bare en solbrille-guide generelt? Briller er mitt verste mareritt, ettersom at jeg har så langt ansikt med høye kinnben!

  1. Fotballfrue

   Så flink du er! Dette skjønner jeg kan bli litt mye, ja. Men ja, du får i hvert fall muligheten til å spare 😀 Skal se hva jeg får til ang. solbriller 🙂

   Klemmer!

 8. Victoria

  Spennende! 🙂 Så koselig at dere er med på dette sammen! 🙂
  Jeg er i skikkelig feriemodus nå, ikke det at det er det helt gode været å skryte av disse siste dagene, men det må vel bli bedre! Gleder meg mest til Rhodos om noen uker! 🙂 Men akurat NÅ gleder jeg meg til det blir onsdag og du skal dele den herlige oppskriften med oss! 😀

 9. hei hei:)

  syns du er utrolig flott, og har mange flotte innlegg.
  Jeg lurer på følgende: dersom man ønsker å spise lavkarbo, men av og til trenger knekkebrød eller lignende, hvilken type er det da best å velge? Skjønner jeg at jeg ikke skal velge de fine knekkebrødene fra wasa, men utvalget er så utrolig stort… Et lite tips??

  Ha en fin kveld:)

  1. Fotballfrue

   Fiberrik har bare 3 gram karbo per skive, så det spiser jeg faktisk hver dag selv 🙂 Kjempegodt med masse smør og pålegg 🙂 Det finnes hos de fleste dagligvarer tror jeg 🙂

   Klemmer!

 10. Jeg lurte på en ting, har nettopp laget muslien ifra boken din og lurte da på hvor lang holdbarhet den har i en lufttett beholder ?? lukter himmelsk, kokkos og vanilje 😀 Gleder meg til frokosten i morgen!!! Er det også ok om jeg legger den ut på min egen blogg, der jeg referer til deg?

  klem

  1. Fotballfrue

   Ååå, den er god! Det er bare å dele 🙂 Den holder seg lenge, lenge, du rekker nok å spise opp før den skulle bli dårlig 🙂

   Klem!

 11. Cathrine R

  Synes det er litt koselig at dere (nesten) alltid spiser sen middag, det er liksom dere, det 🙂

  Outfiten din var forresten utrolig fin, og du er like stunning as always 😉

 12. Så spennende, møte, blir gøy å høre fortsettelsen;)

 13. Marthe K. Halvorsen

  Gratulerer med bryllupsdag 🙂

 14. very nice pics always – very inspirative blog you have! if only you wrote in English as well!

  https://www.tinkerbellsdiaries.blogspot.com

  https://www.bloglovin.com/en/blog/7938929

 15. hei fotballfrue

  Gratulerer så mye med baby på vei !
  Så på instagram at du la ut et bilde der du drikker vin,
  var det ett gammel bilde slik at du skulle få holde graviditeten
  hemmelig litt lengere, eller visste du ikke at du var gravid ?
  Har selv nettopp funnet ut at jeg er gravid og jeg har drukket
  Alkohol og er så bekymret. ..

  Lykke til videre i graviditeten, du kommer til å bli en flott mor!!

  1. Fotballfrue

   Det var bare for å holde mistankene unna 😉 Drakk riktignok vin et par dager før jeg fant det ut og var på to fester helgene før, så det er ingen fare. Bare slutt med det asap 😀

 16. Hei Caroline!

  Endelig var tiden kommet hvor jeg skulle legge igjen mitt første spor inne på bloggen din. Jeg har nå fulgt deg i tre år, så jeg og bloggen din har treårsjubileum vi òg! Husker veldig godt at jeg begynte å titte flittig da du skulle gifte deg, i dagene før, og etter det ble jeg liksom bare fast leser. Har titta meg innom nå og da, og må alltid lese meg tilbake til det jeg leste sist jeg var innom. Du er så utrolig flink, Caroline! Du er en perfekt blogger, og gjør alt det innebærer. Du bruker tydelig tid på innleggene dine, både i form av tekst og bilder. Bildene dine er nydelige, naturlige og ekte, og når det er snakk om deg som motiv får det jo ikke blitt annet en nydelige bilder!

  I dag må jeg bare kommentere, rett og slett fordi jeg oppriktig ble rørt og glad inni meg da jeg leste innlegget om at du var blitt gravid. Så utrolig koselig! Jeg er en av de som mener livet faktisk kan gå riktig så på skinner, selv om jeg også har opplevd en god del som ikke er så poitivt. Det at du får kritikk for å fremstille livet ditt perfekt provoserer meg grådig, da jeg selv veit hvordan det er å ha det bra, å formidle det, og selv få kritikk. Hvorfor er det sånn at folk ikke tror det går ann å ha det bra? Det må vel være misunnelse, jeg kan virkelig ikke forstå noe annet.

  Uansett, nå måtte jeg bare legge igjen en kommentar til deg. Du fortener all ros i verden for bloggen din, du gleder så ekstremt mange ved at du er her inne og deler og gir av deg selv, – hver eneste dag. De som ikke forstår at dette er en fulltidsjobb burde prøve selv, for det er vikelig jobb. Jeg skriver selv en bitteliten blogg, med noen få men flittige lesere, og veit godt hva som kreves for å legge ut både tekst og bilder. Ingenting skal eller kan gjøres halvveis, og alt krever tid og tålmodighet.

  Nå skal jeg avslutte novellen min, jeg ville bare så inderlig at du skulle høre det positive i dag, for det fortjener du! Gratulerer så mye med treårs bryllupsdag, gratulerer så mye med bebi i magen, og sist men ikke minst, – gratulerer med norges aller beste blogg!

  Stor klem fra Frida April. 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg, for at du tok deg tid til å legge igjen et spor til meg. Vit at jeg leser alle kommentarene og setter så stor pris på absolutt alle gode ord <3 Håper du vil fortsette å følge med i tiden fremover 🙂

   Mange klemmer og goood sommer 🙂

 17. Hei! Et kjapt spørsmål. Mamma har bursdag snart, hva burde jeg å kjøpe til hun ?

  1. Fotballfrue

   Hmmm. Det er så mye en mor bli glad for, jeg vil tippe hun blir glad for alt! Men min erfaring er at personlige gaver alltid er en hit, så kanskje noen produkter hun er glad i pluss et gavekort på spa for eks.? 🙂

 18. Hei! Et kjapt spørsmål, Mamma har bursdag snart og hva burde jeg å kjøpe til henne? Jeg vil kjøpe noe spesielt fint, siden hun støtter meg alltid og er snill 🙂

 19. Gratulere sååååå masse med graviditeten! Det e det mest fantastiske som finns!! Er sjøl i veke 10 og var til tidlig ultralyd i dag å såg en liten sprelle rundt der inne <3 passa veldig bra at vi skal gå på samme tid, masse inspirasjon å hente i klesveien 😉 det gleda ej mej til!!
  Klem

 20. Renate Eriksen

  Jeg synes det er skremmende at en person som skal bidra til å fronte bedring av norsk helse reklamerer for Pepsi Max.

  1. Det der må du nesten utdype, for den kunstige søtningen (regner med det er den du reagerer på), aspartam, er nøye vurderte og studert, uten at man har funnet negative effekter innenfor ADI.

 21. hei. gratulerer så mye med bebis. er så stas med de små.
  jeg ville bare anbefale deg å lese denne artikkelen om pepsi max, og kanskje særlig du som er gravid.

  https://livetilakselv.blogg.no/1311244309_hvorfor_man_ikke_skal.html

  1. Fotballfrue

   Nå har jeg en mann som kan det meste om aspartam, og jeg har ikke tro på at det kan være skadelig på noen som helst måte. Dette er og blir nok en evig debatt en stund til, folk får bare gjøre som de selv vil, men jeg drikker min Pepsi Max med god samvittighet 🙂

  2. Det innlegget der er tull fra start til slutt :/

 22. Olso is a stunning city, is onto my wishlist to visit! Beautiful photos Caroline, you look so chic and wonderful, I love the colors of your outfit, soft and refined!:) xo

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *