I dag denne dagen nå

Nå nærmer det seg bryllupsdag for vår del, tenk at i morgen er det 3 år (!!) siden vi ble mann og kone, og i dag er det 3 år siden vi ventet alle gjestene til herregården, og hadde tidenes pre-wedding party med venner og familie, grilling, sol og dans til det som viste seg å bli altfor langt på natt. For en helg! Det er nesten litt skummelt å tenke på hvor fort tiden går, for min del kunne bryllupshelgen like gjerne vært forrige måned.

Jeg rakk å nyte 1 time med utekontor i dag, før den tid var det altfor mye som krevde godt syn til at jeg kunne sitte ute, men å svare på epost er perfekt utekontorarbeid. Solen STEKER her, det er nesten litt for hett, i hvert fall for hett til å bruke bukse, selv om jeg tipper pels er hakket verre. Det ser dere vel ganske godt på Hugogutt?

Vi skal mot Oslo nå, for styremøte med Kostreform hvor vi begge sitter. Det blir vårt første møte med de andre også, så jeg er spent.

Er ikke dette armbåndet fint? Jeg tok det med meg forrige gang jeg var på besøk hos Hasla i Markveien, det er ekte sølv og så nydelig! Skal vise dere ringen som hører til også.

Nå må vi komme oss avgårde, vi sees snart igjen ♥

40 kommentarer

 1. Flawless! I have no idea what you just said hahah. But i love this look. My dog actually looks like your dog .. Twins

  1. Fotballfrue

   Aw, that means he is the cutest dog in the world 😀

   Hugs!

   1. Hahaha, for sure!

    Love❤

 2. wow !!! 😉

 3. Ååå, syns ikke det er lenge siden jeg leste om bryllupsplanene dine! Gud som tiden flyr!!
  Du ser fantastisk smashing ut (som vanlig) <3

 4. Nydelig armbånd!

 5. Gratulerer med morgen dagen, vi har 2år i dag♡♥

  1. Fotballfrue

   Gratulerer så mye til dere <3

 6. Haha, dere giftet dere jo forrige uke, føles det som! :p Tida flyr i godt lag, som de sier 🙂 Og med en såpass god blogg, skjedde jo alt i forrige uke :p

  1. Fotballfrue

   I know! Kjemperart, men ja. . tiden flyr i godt lag – tenkte det samme selv 😉

   Klem!

 7. Thea ♥

  Åhh, så nydelig både du og Hugo er! Ha en strålende tirsdagskveld, Caroline! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klemmer!

 8. Hei:) lurer på om du har vært borti truvia som søtningsmiddel og om du vet om dette er like sikkert og naturlig som å bruke sukrin? Jeg kjøpte det i utlandet sist og smaken var helt nydelig, i tillegg er det visst litt mer økonomisk også… derfor ble jeg skeptisk, og du mannen din er så flinke på disse greiene så jeg tenkte å høre med dere:)

  1. Fotballfrue

   Har dessverre ingen erfaring med det :/ Men mye mulig Lars-Kristian vet noe, jeg skal videreformidle 🙂

  2. Kjenner ikke til Truvia, annet enn at det er laget av erythritol (sukrin), stevia og «natural flavors» som oppgis å være ulike kryddersorter 🙂

 9. 3 år?! Hadde dere ikke nettopp 2-års bryllupsdag? Det har gått så fort! Da har jeg jammen lest bloggen din lenge, for jeg startet å lese ganske lenge før bryllupet 😉 <3

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg vet! Så utrolig koselig at du har fulgt med, det gjør meg glad 😀

   Klem!

 10. Hva skjedde med matkonseptet til deg og LK?
  Gledet meg til å følge dere 🙂

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian og jeg har aldri hatt noe matkonsept 🙂

   1. Mente helsematen, kom ikke på uva det het i farten 🙂

 11. Katrine

  Hei på deg fine du! Lurte på om du har peiling på hva fargen på terrassegulvet deres heter? Her skal det males, så trenger fargetips 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg tror det er grå terrassebeis 🙂

 12. Jenny Kristine Bergersen

  Hvilket betyr at jeg har fulgt bloggen din i litt over 3år!! Liker bloggen din veldig godt Caroline! Du skriver så bra og det er alltid så gjennomført! Egentlig ganske utrolig at du ikke blir lei bloggning.. men er veldig glad for det og kommer nok til å følge deg til den dagen du gir deg:) Stor klem

  1. Fotballfrue

   Stor stas, tusen takk, skjønne du!

   Klemmer 🙂

 13. Fint outfit! Hvor er buksen fra?

  1. Fotballfrue

   DKNY 🙂

 14. Hæ? Tre år? Gud, som tiden flyr! Synes da ikke det er så lenge siden jeg leste om bryllups planlegging og så på fine bilder fra den fine dagen :O Gratulerer med morgendagen til dere begge 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant det går fort? Skummelt!

   Tusen takk og klem til deg 😀

 15. Så fin og fresh du var idag, Caroline 🙂
  Syns det er bra du får utnyttet finværet, selv om det ser ut som at Hugo sliter i varmen! Haha… Nesten så man bør gå til innkjøk av babybasseng til de firbente når det er slikt vær 🙂 Her er det så mye som 36 grader, og jeg klikker i vinkel snart! Men nå er eksamensperioden over for denne jenta, og snart sitter jeg på flyet hjem til kalde Trøndelag.

  Ha en super dag, håper møtet er interessant og inholdsrikt!

  Klem fra Ungarn 🙂

  1. Fotballfrue

   SÅ deilig at eksamen er over, håper du kan ta ferie med god samvittighet 🙂 God tur hjem, sommeren venter nok på deg der også 😀

   Klemmer!

 16. Nydelig armband! Og gratulerer med dagen imorgen. 🙂

 17. Nathalie.

  Husker at jeg begynte å lese bloggen din når du drev på med forberedelsene til bryllupet. Så da har jeg lest bloggen din i overkant av 3 år! Gøy 🙂 Gratulerer på forskudd med 3 års bryllupsdag 🙂

 18. Malin Victoria

  Hei:-) Nydelig topp, hvor er den kjøpt?:-) Malin Victoria

  1. Fotballfrue

   Å, jeg skal linke i neste innlegg 🙂

 19. Hei Caroline,

  Jeg har fulgt bloggen bloggen din i lengre tid, og synes du lager mange fine og inspirasjonsrike innlegg:) Jeg har likevel aldri tatt meg tiden til å kommentere. Grunnen til at jeg gjør det nå, er fordi jeg har latt meg provosere litt av den miljøuvennlige livsstilen du lever, og lurer på om dette er noe du tenker over selv?
  Det virker som om det kjøres veldig mye bil, gjerne lange strekninger flere ganger i uken. Du spiser etter lavkarbo prinsippene, kostholdet som krever mest energi og «forunrenser» mest på verdensbasis (visste du at kjøttoppdrett står for 18% av Co2-tslippene i Norge i dag?). Det hadde faktisk ikke vært mat nok til alle i verden hadde alle levd slik. I tillegg synes bloggen promoterer et svært forbruksorientert levesett. Med nye klær hver dag, den største skossamlingen jeg har sett, og produkter i mengder. For ikke å snakke om de mange reisene med tilhørende flyturer flere ganger i året. Jeg lurer derfor på om du har tenkt noe over dette selv, eller om du gjør tiltak for å begrense følgene av en slik livsstil? Ettersom du driver en veldig påvirkningsdyktig blogg, så tenker jeg at dette kunne være en ting å tenke litt over… Dette er absolutt ikke noe angrep på deg som person, men ettersom du eksponerer en slik livsstil så lurer jeg på om du føler noe ansvar i forhold til akkurat dette? Det er mest av nysgjerrighet at jeg spør, ettersom temaet ikke akkurat har fått mye fokus på bloggen. Og selvfølgelig fordi det er noe som engasjerer meg og sikkert mange andre lesere av bloggen din.

 20. Garulerer med bryllupsdagen 🙂 Da er det laerbryllup i dag, saa da boer dagens outfit vaere noe med (lakk og) laer 😉 hihi. xoxo

 21. Husker du navnet paa det fine armbaandet ditt? Flott blogg du har!

 22. What a lovely bracelet!:) I like the delicate one, you look fantastic in the first photo!

 23. Fikk frysninger og tårer i øynene når jeg leste at dere venter barn! Her om dagen ville jeg legge igjen en kommentar om hvor mye jeg gleder meg til dere skal stifte familie, men droppet det i tilfelle jeg skulle fornærme noen av dere 🙂 hihi. Og nå leser jeg nyheten! 😀 har selv ei lita terte på 9 mnd, og alt jeg kan si er; GLED DERE! og forbered dere på en helt ny kjærlighetsfølelse <3 det er fantastisk!
  Jeg ønsker dere alt godt og lykke til! 😀 nyt tiden <3
  GRATULERER <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *