Sommer(fugl)fristelser hos GetInspired

annonse 

Her kom jeg nettopp hjem fra en løpetur i skogen, note to self: Myggspray! Jeg trodde helt seriøst at det ikke var mer igjen av meg da jeg gikk inn døren, følte myggen hadde spist meg helt opp. Så neste gang blir det polstring og smøring før jeg tar turen ut. Det var deilig med litt ulent terreng, og jeg var faktisk borte i godt over en time. 

Har testet ut noen nye løpesko jeg har fått tilsendt fra Get Inspired for en ukes tid siden, og de er utrolig gode! Fra Asics som også flere av mine andre favoritter. Disse har gelpute i hælen som gir bedre støtdemping og egner seg for både løping og studiotrening. Passer alle føtter, finnes her

Gladnyhet! I dag og frem til 19. juni får du 15 prosent på HELE nettbutikken til Get Inspired, og der finner du MYE fint treningstøy 🙂 Dette er i hvert fall min favoritt-online treningstøybutikk, uten tvil. Legg inn rabattkoden «sommer» i handlekurven. De tilbyr gratis og kjapp frakt og har alltid en liten overraskelse på lur i pakken, i form av te, sjokolade eller brosjyre om kommende nyheter. Så koselig ♥ 

Mine fargerike favoritter akkurat nå: 

1. Løpeskjørt med fin, blå tights under fra Craft. 2. Gult er kult! Denne shortsen er fra Casall. 3. Løpetights med kompresjon fra Asics. 4. Metallisk tights fra Casall. 5. Tee fra Casall. 6. Shorts fra Casall. 7. Rosa sommerfugler fra Kari Traa

Mitt antrekk i dag er disse sømløse capribuksene fra Kari Traa, perfekt for sommervarmen, de er så deilige på kroppen at det kjennes ut som du er naken *haha* Toppen er fra Röhnisch, og den finner du her.

Nå skal jeg belønnes med en varm dusj, kosebukse og nystekt pizza i armkroken til mannen 🙂 Håper dere har hatt en fin søndag ♥ 

69 kommentarer

 1. KamillaM

  Ah! De skoene er så fine 🙂 Siklet på de på Get Inspired, men så fant jeg de til nesten halve prisen på Zalando, så da ble de klikket hjem 🙂 Gleder meg til å få de i posten og ta en tur i skogen/SATS! Asics har uten tvil de beste joggeskoene! 🙂

 2. Åhhh…her var det mye *vil veldig gjerne ha..men trenger egentlig ikke…enda*..:)) Men når jeg når første delmål…da skal jeg belønne meg selv med en liten shoppingrunde hos Get Inspired:)) Slike belønninger inspirerer…og gjør veien mot målet litt enklere og litt mer morsomt:)) Kos dere og ta vare på hverandre:))

  1. Fotballfrue

   Det var smart, det synes jeg du skal gjøre 🙂 Masse lykke til med målet ditt, skjønne deg! Du som er så sterk klarer dette veldig fint 🙂 Håper helgen har vært bra!

   Klemmer 🙂

 3. Så utrolig fine treningsklær! Jeg skal absolutt kjøpe fra Get inspired!

  Hvilken str har du i treningsklærne du har på deg?

  Føler du at tights’en er gjennomsiktig (du ser trusen) når du bøyer deg fram?

  1. Fotballfrue

   Nei, den er ikke gjennomsiktig 🙂 Jeg har strl. xs 🙂

   1. Takk! Hvilken str bruker du i feks tights fra Nike (bare for å sammenligne)?
    XS/S ble for liten for meg.. 🙁 Den ble «gjennomsiktig»..

   2. Fotballfrue

    Nei, så synd! Jeg har xs i Nike sine bukser 🙂

 4. Nå fikk jeg skikkelig sommerfølelse av å se på deg! Du stråler, vikelig! I dag slo jeg min gamle rekord på en løype her jeg bor og belønner meg selv med litt nytt treningstøy, er nesten litt farlig med slike tilbud! Men herregud så mye fint :)) Nyt kvelden Caroline!

  1. Fotballfrue

   Så flink du er 😀 Og det er så smart med belønning, gjør neste mål mye lettere! Tusen takk for så hyggelig kommentar, du gjør meg glad 😀

   Klemmer!

 5. Hvem har tatt disse bildene? var du ikke alene?

  1. Fotballfrue

   Tok bildene før løpeturen 🙂 Det er vel ganske åpenbart 😉

 6. Yes!! Eg er også fornøgd med getinspired, spreke fargar, god kvalitet og grei pris. Du ser utrulig flott ut i treningsantrekket, ha ein fin kveld!

 7. Du er så fin og sporty! Jeg trente ganske mye dette halvåret, men har nå, de to siste ukene mistet veldig motivasjonen for å trene. Hva motiverer deg til å trene Caroline? 🙂

  Klem fra Emilie <3

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Å, jeg vet ikke. Synes det er et vanskelig spørsmål, fordi for meg har trening blitt en livsstil og jeg trenger liksom ikke motivasjon. Det er motivasjon nok at det gir meg livsglede 🙂 I tillegg til et langt liv, en sterk kropp som er rustet til å takle det ene og det andre samt all energien jeg får 🙂 De dagene jeg ikke orker å trene, vet jeg at det er fordi jeg trenger en pause 🙂 Selvsagt har jeg tyngre dager, men da tror jeg at følelsen etterpå er det som motiverer meg mest 🙂

   Ja, her ble det visst litt motivasjon likevel 😉

   Klem!

   1. emilie

    Tusen takk 🙂
    Jeg har prøvd å legge om livsstilen min nå i 2013, men det er veldig vanskelig når man ennå bor hjemme, og jeg ikke kan velge min egen mat. Da er det ofte lett å komme bort i søtsakene som ligger der uskyldig i skapen, og tilslutt, så ligger man bare i sofaen resten av dagen og har dårlig samvittighet for at man ikke var ute å trente istedenfor 😉 dette kjenner jeg meg så godt igjen, men det er veldig vanskelig å motstå fristelsene 🙂

 8. Hvordan gjør du og L-K det her med bilder, har dere fast avtalt hvor og hva fra morgenen av eller ber du han bare bli med deg ut når du er klar til å bli tatt bilde av? 🙂
  Og hvordan er dere sammen ellers, er dere mye med hverandre i løpet av en dag, eller ser dere hverandre bare innimellom?
  Har du en annen side med han som vi ikke ser her ellers på bloggen, er du tullete og sånn, er du eller han noe barnslige? Lurer på det her med personlighet og slik, ser ikke så mye slik gjennom bloggen! Langt innlegg men! 🙂

 9. Himmel og hav, så nydelig naturlig du var her! Og god stemning og positivitet lyser liksom mot meg når jeg ser disse bildene.
  Herlig! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg 😀

 10. Hvilken sportsbh bruker du her, den så kjempefin ut? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er så deilig! Sjekk den utvid getinspired! Nyhet fra Kari Traa 😉

 11. Wow, du er utrolig vakker og ikke minst sporty! Ble veldig inspirert til å ta en løpetur i skogen når jeg så disse bildene, hehe:)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig! Hjertelig takk 😀

 12. Så sporty og fin du er 😀

 13. Jannicke

  Lurte på koden på Get inspired for å få 15%?:-)

  1. Fotballfrue

   Det står jo i innlegget 😉 sommer!

 14. Lillelien

  Du kler innmari godt å ha håret oppsatt!

  1. Ja! Helt enig 🙂

 15. Hvordan får man 15% ? Jeg får ikke opp at det er tilbud på noe jeg :s

  1. Fotballfrue

   Skriv inn rabattkoden sommer i handlekurven før utsjekk 🙂

 16. getinspired har såå mye fint! jeg lurer på en ting, får du en rabattkode hos coverbrands i nærmeste framtid?

  1. Fotballfrue

   Akkurat nå er det 20 prosent på alt fra Ole H 🙂 kommer en rabattkode ila helgen på utvalgte produkter også 🙂

   1. nice! er det lov å spørre om smilelab sensitive er en av dem?:)

   2. Fotballfrue

    Nei, dessverre :/

 17. Kan ikke du ta en oppryddning og legge ut ting på bloppisen din til glede for oss – ditt eget summersale? 😀

 18. Those pants are sooo cute!!

  http://www.viki-talks.com

 19. Gratulerer! 🙂

  1. Fotballfrue

   Vet du at mamma har bursdag i dag? :p

 20. Hei… Du jeg lurer på hvordan du stryker klærne? Åh det er så kjedelig med strykejern… Bruker du noe annet i og med at du hele tiden bytter klærne.. Hehe
  Btw elsker gymtøyene fra Get inspired (jippi fordel med tilbud):)

  1. Fotballfrue

   Strykejern 😉

 21. Benedikte

  Ååå, for noen skjønne bilder! Du er virkelig vakker 😀 Enig i at skogsløping er deilig!

 22. Åshild

  Åååh de har så mye fint! 🙂
  Løper du med den «dulten» på hodet? Løsner den ikke veldig fort da? Hvordan holder du den stram?

  1. Fotballfrue

   Det er en av de beste treningsfrisyrene faktisk 🙂 den sitter som støpt! Og ikke noe vått hår fordi det pisker mot ryggen under økten 🙂 deilig!

   1. Kristin

    Hei, er helt enig i at ballen er den beste treningsfrisyren for langt hår og fart, men jeg får plutselig ikke til at den sitter ordentlig lenger… Du har laget noen «hårvideoer» før, kanskje du kunne laget en om denne som du får til så bra, hvis du ikke allerede har lagt ut en oppskrift som jeg har oversett? Hilsen en som liker både trening og langt hår, men misliker hoppende hestehaler…

   2. Har du prøvd dusjhette?

 23. Michelle

  Så mye fint!! 😀 Fine bilder av deg, du inspirerer veldig til trening! Håper du får en fin mandag <3

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, det liker jeg 😀

   Klem og good mandag 🙂

 24. Dere og du er nå så fantastisk flink med bilder!!!
  Er ikke på jakt etter nytt treningstøy men klikket meg glatt inn etter disse friske bildene 😉

  Tommel opp for arbeidet du gjør! 🙂

  Birte

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk for det :))

   Ha en nydelig uke!

   Klemmer 🙂

 25. Hei! Synes løpeskjørt er en festlig greie, men lurer på en ting før jeg evt kjøper et. Glir den lille tightsen under skjøtet opp når man løper? Er så kjedelig å få «gnisselår» halvveis i løpeturen 😉 Nå har vel IKKE AKKURAT du noe problemer med gnisselår, hehe, men du skjønner sikkert hva jeg mener for det 🙂

  1. Fotballfrue

   Den glir ikke opp 🙂

 26. De skoene var utrolig fine!! 🙂
  Lurer på om de har demping foran og?
  Eller er det kun bak?

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke :/

 27. Cecilie

  Du er så ILLE flott! Her ble det en sykkeltur på 1,5 time i finværet idag, deilig! Ha en fortsatt fin mandags kveld <3

  1. Fotballfrue

   Neimen, takk 😀 Og hjelpes, så flink du er! Tror jammen jeg må lure frem sykkelen selv snart også, skal jo til Skagen og sykle masse i september 🙂

   Klem!

 28. Så fine farger! Får lyst å springe ut å trene når jeg ser på deg 🙂

  1. Fotballfrue

   😀 da blir jeg glad!

 29. Hei Caroline. Er bitt av løpebasillen og er nå på utkikk etter en løpeshorts med en såkalt «innershorts» inni der igjen. Har sett en fra Kari Traa, men finner ikke noen andre. Har du noen forslag? På forhånd takk for hjelpa 🙂

  1. Fotballfrue

   Nike har en kjempefin en, jeg har denne: http://www.zalando.no/nike-performance-phantom-shorts-pink-n1241b0kl-412.html i lilla, den har grå tight under (sjekk hoppebildet fra i dag tidlig)

   Klem 🙂

 30. Hei!
  Er joggeskoene normale i størrelsen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

 31. Nydelige sko, men passer nok ikke alle føtter, jeg har desverre 44 i skostørrelse.. Fins dermed ikke damesko til meg 🙁

 32. Veronica

  Hadde de hatt skoene i strl. 36 så hadde jeg kjøpt de. Typisk at de kun har fra 37 og opp 🙁

  1. Fotballfrue

   Å, så leit 🙁

 33. Gjelder koden til og med idag, eller kun ut dagen igår? 😉

  1. Fotballfrue

   til og med i dag vil jeg tro 🙂

 34. Love sport and fitness! You are perfect Caroline and your healthy lifestyle is so inspiring!:)

 35. Hei! Jeg har sett litt på disse skoene og vurderer å bestille de fra getinspired.no, men lurer på noen få ting! Jeg sliter med betennelse i leggen og lurer på om dette er sko med god demping? Har de demping av veldig god kvalitet? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *