You just have to enjoy

Hjelpes JORD for et nydelig vær det er her i dag! Jeg har fortsatt ikke kommet meg i treningsklærne, for jeg tok med meg boken min ut på terrassen i ett-tiden og så *BAM* ble jeg sittende og myse mot solen. . For en bok! Gjør det litt lettere å vente på Jo Nesbøs Politi til vi skal feriere i juli. Vil så gjerne spare den til da, men nå vet jeg ikke om jeg klarer et opphold i Jussi-Adler heller. . Ikke at jeg synes bøkene kan sidestilles, men Avdeling Q er veldig bra 🙂

Må tipse dere om en utrolig god og sukkerfri limonade som er kjempelett å lage, perfekt for dager som dette når pepsi max er litt for høst og vann er akkurat passe kjedelig.

Oppskrift til en stor mugge: ♥ 4 sitroner ♥ 3 måleskjeer steviapulver (kjøpes på helsekosten) ♥ 1 L vann

Skvis saften av sitronene og fjerne steinene. Rør ut steviapulver i 1 dl. vann, tilsett dette til 1 L vann og bland alt sammen. Serveres med sitronskiver og isbiter i sommervarmen 🙂

I kveld skal vi på Jacob & Gabriel med Katrine og Bård, det blir så koselig 🙂 Ha en deilig lørdag, dere ♥

48 kommentarer

 1. Jeg har fortapt meg i «Politi» på terrassen i dag. Med kaffe, fun light har jeg kommet til status «oppnås ikke kontakt med abonnenten»! Det er bare å glede seg, frue, boken skuffer ikke!

  1. Fotballfrue

   Herlig 😀

 2. Beautifully! Tray and pillow cudowne.Nigdzie the SIA does not have those: (

 3. Mmmm, lemonade er så godt! Perfekt å drikke i solen 🙂

  1. Fotballfrue

   JA 😀

 4. elisabeth

  leste den første boken til Adler Olsen, syntes den var litt…grotesk. Liksom sååå spesielt grusomt og SYKT det som ble gjort med offeret (vil ikke røpe for mye her av hensyn til de som evt ikke har lest), men er de andre bøkene samme type, liksom? Fikk litt uvilje mot å lese videre om alle omhandler den typen kriminelle og handlinger…men er enig at den var veldig godt skrevet, ble helt fjetret, og likevel litt avsmak. Vil du si bok 2 er i samme krim-sjanger??

  1. Fotballfrue

   Ja, bok 2 er hakket verre hva gjelder skildringer om ofrene og deres skjebne :/ Men det er ikke det som er avgjørende for at den er bedre for min del, det er heller som om forfatteren har utviklet seg fra bok 1 til 2, jeg brukte lang tid på å komme i gang med bok nr. 1, men bok nr. 2 grep meg med en gang 🙂

   1. elisabeth

    Uff,får tenke litt til. Men vil sterkt anbefale deg å lese Kristina Ohlssons bøker,svensk krim,må leses i riktig rekkefølge fordi alle hovedpersonene og deres liv utvikler seg. Kommet 4 bøker til nå.Jeg leser dem på svensk,men tror bestemt hvertfall de første er oversatt! Veldig gode! Og ellers gleder jeg meg selvf helt vilt til å lese Nesbøs nyeste!!!

   2. Fotballfrue

    Takk for tips 😀

 5. Hvorfor har du stevia i limonaden?

  1. Fotballfrue

   Det gir en søt smak uten at du trenger å bruke sukker 🙂

 6. Det ser fantastisk ut 🙂 Ingenting er bedre en late dager på terassen, med godt vær, en god bok og noe enda bedre å drikke. Jeg har fått dilla på Chris Tvedt sine krim-bøker. Anbefales sterkt! I det siste har jeg laget meg en lemonade bestående av vann, sitronsaft, isbiter, mandarinsaft og bringebær. HIMMELSK!!! Ha en strålende dag 🙂

 7. Lucyliten

  Hei Caroline.
  Jeg er relativt ny her. Har fulgt deg bare i noen måneder. Men du inspirerer så mye at jeg allerede har kjøpt masse av de tingene du anbefaler. 🙂 Blandt annet kjøpte jeg en body lotion fra cb som heter Beaute Pacifiqe og fallt virkelig for den. Problemet mitt er at jeg ikke finner den igjen. Kunne du hjulpet meg? Eller er det en annen du kan anbefale?

  1. Fotballfrue

   De har den hos Makestyle.no 😀 Den er kjempegod 🙂 Ellers synes lavender body oil fra ole henriksen samt bodylotionen hans er helt super 😀 https://fotballfrue.no/2012/10/17/ole-henriksen-kroppspleie/

   Klem!

 8. Har du noe tips til hvordan man kan skvise jordbærsafta, uten at det blir smoothie? I USA smakte jeg nemlig tidenes beste strawberry lemonade, men jeg skjønner ikke helt hvordan jeg kan få ut den gode safta, uten at det blir syltetøy eller smoothie 🙂

 9. Hvor skal dere reise i juli? 🙂
  Du har vel tilfeldigvis ikke noen videoer fra Tyrkia du kan vise skal der i sommer og hadde vært kjekt med videoer <3
  Forresten så er du en helt nydelig person på innsiden Og utsiden ❤❤❤ verdens fineste person et du! LK er heldig! Men du er nok heldig med han du og 😉

 10. Du er et STORT forbilde! ♥♥ Elsker bloggen din, og ville gjerne ha overtatt livet ditt!

 11. Lager man lemonade saftkonsentrat kan man også mixe med farris eller indian tonic, viss man ønsker en forandring og lengter etter brus 😀

 12. Åj den oppskriften skal jeg prøve på småjentene til min mann som får i seg ALT for mye sukker, pluss at jeg nå når jeg om noen dager (faktisk – hjelpes som tiden har gått) skal begynne å amme lillegutten som er ventet ila de neste dagene, så skal jeg helst ikke drikke kullsyreholdig drikke. Kjekt med noen friske alternativer. Jeg elsker vann, men som du sier – av og til kan det bli litt i kjedeligste laget. Spesielt på solfylte sommerdager 🙂

 13. Nydelig pute!! Hvor er den fra?

  Ang stevia. Mange snakker om en bitter ettersmak, synes du det er det?

  1. Fotballfrue

   Nei, men dersom du bruker stevia i bakst og drikker kaffe til, kommer den bitre ettermsaken. Stevia + kaffe er IKKE sant :O Ellers er det veldig bra 🙂

  2. KristinØ

   Puten er fra Kremmerhuset!

 14. Hei, fine fine Caroline! <3
  Hvor skal dere på ferie i sommer?
  Har du noen videoer fra Tyrkia, skal der selv i sommer og hadde vært kjekt og sett en video derfra!<3 Skrev den nesten samme komentaren isted men den ble ikke publisert, så prøver en gang til :))

  Du virker som et nydelig menneske på innsiden og du stråler jo utseendemessig. Ha en fabelaktig lørdag videre !

  1. Fotballfrue

   Video fra Tyrkia kommer faktisk 😀 I utgangspunktet har ikke Lars-Kristian mer ferie enn denne ene uken, men i år har de magisk nok enda en uke i juli (HURRAAAA) så da blir det en uke til på oss 🙂 Vet ikke helt hvor ennå 🙂

   Tusen takk for skjønne ord <3

   Klemmer 🙂

   1. Å, det var bra! Vet du ca når videoen kommer ut? Kan ikke vente 🙂
    Blir det varmere strøk tror du? <3

   2. Fotballfrue

    Nei, jeg kan ikke sette noen dato, vi holder på å overføre filer as we speak 😉 Men det er ganske mye, så skal det klippes og redigeres, så det kan ta en stund 😉 Ja, vi skal til varmere strøk i juli 🙂

    Klem!

 15. kathrine

  Hvor har du kjøpt puten? Den er nydelig!:D håper kvelden deres er fin:-)

  1. Fotballfrue

   Kremmerhuset 😀 Den er lekker! 🙂

 16. In a hot day as the one of today it is perfect:) Love lemonades!

  1. Fotballfrue

   Me too 😀 <3

 17. Ingenting er som Jo Nesbö, jeg leser gjerne böker fra begge forfatterne og leser nä en av bökene til adler olsen 🙂 Ingenting er som Nesbö, og jeg gleder meg til ä kjöpe boken när jeg reiser hjem i sommer :):)

  Har meldt meg pä maraton neste är i mai? Blir du med ?;) hehe

 18. Du blogger så lite for tiden, og tar imot så lite kommentarer, er det fordi det er ferie ? 🙂 Ikke klaging, bare savner oftere blogginnlegg 😀

  1. Fotballfrue

   Blogger akkurat like ofte som før 🙂 3 ganger i ukedagene og 2 ganger fredag og lørdag – med unntak av da vi var i Tyrkia på ferie, hadde som nevnt stooore problemer med internett da dessverre, men til gjengjeld fikk jeg en hel fridag 😉 At kommentarene er noe færre enn for et par uker siden kommer sikkert av eksamensinnspurt og ferie blant leserne 🙂

 19. Elisabeth L

  Nam, ser friskt ut 😀
  Lurer på hvilken kamera du bruker til å ta disse fine bildene?

 20. Har du prøvd med sukrin+ i stedet for stevia? Evt hvordan smaker det?

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg er ikke så fan av det, i hvert fall ikke i drikke hvor sukrinkornene kanskje ikke løser seg. Ikke godt. Pulver er det beste i drikke 🙂

 21. Jeg må le- selv å drikke lemonade på terassegulvet får du til å se superfresht ut! How do u do it? 🙂 Hihi, nyt dagen søte deg, vi skal ha navnefest i dag, og jeg merker at det å dra på utdrikkningslag kvelden før kanskje ikke var verdens lureste idè. Jaja, man lærer så lenge man lever.

  1. Fotballfrue

   Hahah, det er fotoapparatet som gjør det 😉 Masse lykke til i dag, skal klikke meg inn på bloggen for bilder i dette øyeblikk, du er så flink! Utdrikningslag med påfølgende navnefest?? Du er GAL! Men fikser det garantert 🙂 Supermamma <3

   Klem 🙂

 22. Jeg gleder meg saann sinnsykt til aa lese Politi naar jeg kommer til Norge 🙂

 23. Hvilken type rose er det som er på bildet ?:)

 24. Hvor mye er en måleskje?
  Måleskje er jo en fellesbetegnelse på ss, bs, og ts.

  Tenker du på matskje = ss = spiseskje = 15 ml?Eller bs = barneskje = 10 ml eller ts = teskje = 5 ml?

  1. Fotballfrue

   Måleskjeen følger med steviapulveret 🙂 du ser den på bildet også 🙂

 25. Hei! Vil stevia sukker løse seg opp i lemonaden? Eller burde jeg invistere i stevia pulver? Er utrolig gla i lemonade!

  Store klemmer Stine!

  1. Fotballfrue

   Jeg foretrekker seviapulver, for det er veldig lettvint 🙂 Skal du bruke steviasukker må du først koke det opp i vannet slik at det løser seg.

 26. Tusen takk for nyttig svar! Ha en fortsatt fin kveld kjære deg!:-D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *