ViP Summer Sale hos Nelly.com

annonselenker 

Litt trist at det er sommersalg allerede, men samtidig ikke, for juni er jo ikke en gang over, og i mitt hode varer sommeren til langt ut i september 🙂 Så det er bare å passe på, for hos Nelly.com er det MYE sommerfresht å handle til så mye som 50 og 70 prosent avslag og du som leser min blogg får tilgang allerede NÅ *shoppinglykke* Koden du bruker er FOTBALLFRUE og salgsavdelingen finner du her ♥

Jeg fikk tilgang til salget for noen timer siden, slik at jeg kunne forberede innlegget, og sjekk ut disse godbitene jeg har forelsket meg i! Alle er allerede på vei hjem til meg. Klarte ikke dy meg. Topp nummer åtte til shorts nummer 4 sammen med røde eller blå converse? Ja, takk! Eller shorts nummer 1 med en fin, hvit bluse og jakke nummer 6 over *sommerdrøm*

1. Shorts Estradeur 2. Tee Estradeur 3. Kjole Three Little Words 4. High Waist White Shorts Cover 5. Smykke NLY 6. Paljettjakke French Connection 7. Pumps by Malene Birger 8. Topp Sparkz 

 Happy shopping og god lørdag ♥ Her venter mølla naturen på meg 🙂

25 kommentarer

 1. Vet du har skrevet veldig mye om smilelab før, men men lurte på om du har noen som helst negative erfaringer med den? Og hvor lang tid etter behandling tar det før tennene får tilbake «vanlig» farge igjen? Takk for hjelpen :):)

 2. Camilla

  Dn jakka nr 6 er så fin. Love it!

  http://stylistaz.com

  1. Fotballfrue

   Jeg vet det, har siklet på den så lenge og nå var jo prisen plutselig veldig nedsatt, så da ble det den før den forsvinner 😀

   Klem!

 3. Åhh!! Fristelser <3

  Jeg fikk nettopp en pakke fra Nelly i dag tidlig, men måtte jo bare inn å bestille nr 1, 3 og 5 😉 Har aldri brukt en orange kjole før, så det kan bli spennende! Og shortsen og smykket… SÅ fin da:) Gled!

  Kos deg videre, hurra for at solen skinner <3

  Koskos til en vakker jente!

  1. Fotballfrue

   Ikke jeg heller, gleder meg til den kommer 🙂

   Ja, hurra for solskinn, så utrolig godt <3

   God helg og mange klemmer 🙂

 4. Den hvite shortsen, det smykket, på «ønskelisten». Jeg liker egentlig ikke shorts, jeg føler jeg er for liten og har for korte bein…. med cellulitter som kommer veldig godt frem i korte shorts.

  Og jeg trenger hjelp til å plukke et bilde om du har tid, kanskje andre også har noen synspunkter, som skal brukes på jobb…. jeg vet ikke hvem jeg skal velge! http://avdelingholt.no/anja/?p=20121

  1. Fotballfrue

   Du som er så fin! Bilde nummer 3136 er min favoritt 🙂

   God helg 🙂

   1. Takker, jeg synes det er vanskelig å bestemme seg. Som du sikkert vet er det sjeldent man føler at alt klaffer på et bilde…. her har jeg nok å utsette på alle selv om vår fotograf er både dyktig og proff.

    Helgen starter bra, vi koker i hagen! Godt man har is!

   2. Fotballfrue

    Ja, men du har all grunn til å være fornøyd med absolutt alle 🙂 Kjempefine!

    Klem 🙂

   3. Takk! Så hyggelig å høre!

 5. Likte godt den oransje kjolen.
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Me tooo 😀 er på vei hjem hit 😀

 6. Pernille

  Så utrolig mye fint! Blir nok litt shopping nå ja, spesielt med tanke på at feriepengene er på vei 🙂 lykke! Har den oransje kjolen fra før, bare i vinrød og svart og jeg elsker den! En fin sommerkjole og i tillegg en enkel festkjole. Den oransje fargen gir jo sommerfølelsen med en gang og med litt brunfarge på kroppen vil jeg tro den kan bli en favoritt i sommer 🙂 et lite tips: den er litt liten i størrelsen, spesielt over puppene!

  1. Fotballfrue

   Så godt å høre, gleder meg til å prøve den på 🙂 Noo, er den liten i strl? Håper jeg får den på likevel :/

 7. Jeg MÅ faktisk ha både nummer 1 og 2! Passa fint at jeg fikk feriepengene i går da 😉

 8. Så mye fint! 😀

 9. Takk for koden! Ble visst en del nye ting til meg også i dag! Jeg kjøpte med den toppen Tee Estradeur ett par nydelige pumps, shampoo, balsam ++ gleder meg til det kommer i posten, også sååå mye billigere enn ellers! 🙂 Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet, 125,- for en kjole, hva skjer? :O Det er nesten farlig, men deilig å tenke på alt du sparer 😉

 10. Tusen takk for koden! Fikk endelig kjøpt meg et skjørt fra by Malene Birger som jeg har siklet på en evighet 😀 Og litt annet selvfølgelig, hihi. Ha en fin kveld! 🙂

 11. Mye reklame på deg støtt;( får du gratis plagg fra nelly eler hva tjener du på å reklamere for d? Før visste jegvikke at de innleggene her var reklame… Bra du merker bedre nå.

  1. Har alltid merket reklame 🙂 Jeg kjøper klærne mine selv 🙂

 12. Great deals! I like the two pairs of shorts, the necklace and the jacket! xo

  1. Fotballfrue

   I know! It’s perfect!

 13. Benedicte

  Hei! Hvilken størrelse bestilte du i den oransje kjolen? Bruker XS eller S til vanlig, så vurderer derfor M.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *