Coverbrands: Kampanje på Ole Henriksen

annonse

Har dere sjekket ut Coverbrands de siste timene? De har relansert hjemmesidene sine, så nå er det en ganske annerledes nettside som møter den som vil shoppe der. Nå er det mye lettere å finne frem til produktene du er på jakt etter, så dette liker jeg! Ta en titt her.

Frem til onsdag har Coverbrands en superkampanje på Ole Henriksen sine produkter, så derfor tenkte jeg å informere dere om dette, i tillegg til å nevne noen av mine absolutte favoritter, pluss noen helt amazing nyheter samt nødvendige produkter fra hudpleie-eksperten nå i sommermånedene.

1. African Red Tea Face Mist 2. Min faste dagkrem – Skin Insulator spf. 15 3. Protect The Truth solkrem spf. 50 4. Fresh Lips spf. 15 5. Truth Serum Collagen Booster 6. Power Peel 3 steps 

Protect The Truth: Solkrem til ansiktet med solfaktor 50. Ikke vær redd for å bruke god beskyttelse i ansiktet, du blir brun selv om faktoren er høy. Selv har jeg startet å bruke 30 uansett forhold når jeg er utsatt for sterkt sollys over lang tid, og jeg får alltid fin farge 🙂 Bruker du høy solfaktor unngår du også pigmentflekker. Denne passer alle hudtyper, er oljefri og kan fint brukes under din daglige makeup.

Fresh Lips: Et must i strandvesken! Denne både fukter og pleier leppene, og beskytter dem i solen. Fri for parabener og dufter herlig av menthol 🙂

Skin Insulator: Denne har jeg sverget til som dagkrem lenge, den er så god! Gir akkurat passe mengde fukt i tillegg til at det er viktig for meg å ha en dagkrem med solfaktor. Denne passer alle hudtyper, men spesielt tørr og sensitiv hud.  Jeg har helt normal hud og bruker denne likevel. Selvfølgelig uten parabener, parfyme og fargestoff. Lukter så godt at jeg alltid har lyst til å smake!

Nyheten Power Peel i 3 steg: Denne testet jeg for første gang for tre uker siden, og har rukket å bruke den enda en gang i ettertid. Jeg har bare en ting å si: WOW! Dette peeling-settet er helt magisk og etterlater huden silkemyk! Hele pakken inneholder 6 behandlinger, alle i 3 steg. Det er mer enn nok produkt i hver pakke for en hel behandling, selv om det kan virke som det er litt for lite, jeg bruker faktisk ikke opp alt. I steg nummer 1 peeler du huden med mandelpeeling som lukter utrolig godt og som etterlater huden kjempemyk. I steg nummer 2 påfører du en sitrusaktig gelékrem. Denne kan svi litt, og skal ikke vaskes av. Steg nummer 3 påfører du en ansiktsmaske som skal sitte i 20 minutter. Denne gjorde huden min ganske rød da jeg vasket den av, men etter en halvtimes tid forsvant fargen og jeg satt igjen med så myk hud at jeg vet ikke hva. Så utrolig deilig! Skal i tillegg behandle og redusere rynker, glatte ut hudens tekstur, reversere hyperpigmentering og solskader, og gi deg en jevnere hudtone. Ja, takk 🙂

African Red Tea Face Mist: Denne er utrolig deilig å ha i vesken under en lang dag eller bare som et fast inventar ved siden av datamaskinen. Skal brukes minst to ganger daglig og sørger for at huden får masse fukt og antioksidanter. Perfekt over makeup ettersom den også sørger for at det sitter lenger og får en oppfriskning. Tips: Pump den over på travalo, slik at den kan være med på flyturen også 🙂 Det er utrolig deilig med en dusj i ny og ne når du sitter i den tørre kabinluften i flere timer.

Truth Serum: Serumet over alle serum! Dette er magi på flaske og ble utsolgt på flekken over hele landet da Ole Henriksen snakket så varmt om det på God Morgen Norge i fjor. Folk stod på ventelister! Jeg foretrekker å bruke dette under nattkremen min, på dagtid klarer jeg meg uten. Inneholder konsentrert C-vitaminkompleks, er fylt med antioksidanter som beskytter mot forurensing, og har fuktbindende ingredienser som sørger for at din hud er beskyttet og mettet med næring. Dufter nydelig!

Så har Ole Henriksen kommet med to flunkende nye produkter, dette er derfor de eneste produktene i sortimentet som det ikke er tilbud på. CC står for color correction, i disse kremene får du rett og slett hudpleie og makeup i ett og samme produkt 🙂 CC cream skal tilpasse seg hudtonen din slik at resultatet blir optimalt uansett, derfor finnes de kun i et par nyanser.

Perfect Truth CC Eye Cream: Dette er en hudpleiende øyemake up-krem med solfaktor 15. Dekker, gir glød, lysner øyeområdet og tilfører huden alt den trenger av beskyttelse og fuktighet. Skal brukes som en øyekrem og også som en higlighter / concealer for øyeområdet. Påføres etter rens av huden på dagtid. Inneholder hele 5 kilder til C-vitamin! Sjekk innholdet her.

Perfect Truth CC Cream Broad Spectrum: Denne lukter så godt! Akkurat som en dagkrem, og den har også nettopp dette formålet. Her får du altså foundation og dagkrem i ett, kan fint legges over serum eller direkte etter rens av huden. Denne har ikke veldig tett dekkevne, men dersom du ønsker det, må du i så fall bygge den opp ved påføring av flere lag. Jeg bruker fargen medium 🙂 

Noen som har testet CC cream? Jeg liker det, spesielt nå om sommeren hvor det er en fordel med litt lettere make up i tillegg til solfaktor.

46 kommentarer

 1. Hihi, liker at kaffikoppen maa vaere med 😉 Tror vi drikker ca like my kaffi 😉 xoxo

  1. Fotballfrue

   Hihi, godt å høre 🙂

 2. Mange fine fristelser fra Ole her.:) Jeg har akkurat fylt opp badehyllen selv med favoritter!

  1. Fotballfrue

   Perfekt 🙂

 3. Nå overbeviste du meg til å kjøpe den nyheten altså 🙂 Fristet veeeldig med litt nye hudprodukter på hud som bærer preg av å ha mistet alle næringsstoffer og vitaminer pga oppkast i ukesvis! Høhø 🙂 Har hele baderomshyllen stappfull av alle mulige OH produkter, og jeg er frelst 😀 Hudguru nummer èn <3

  1. Fotballfrue

   Uff, stakkar deg! Håper det har gitt seg for godt nå? Jeg vet! Tror aldri jeg kan bruke noe annet enn OH :O

   Klemmer 🙂 <3

 4. Har hørt veldig mye bare om disse produktene, så må nok teste de selv når lommeboka full igjen! 🙂

 5. Elsker Ole Henriksen sine produkter, men jeg bruker å kjøpe de fra siden duft.no. De har svært lave priser og fri frakt på produkter under 200. Greit alternativ siden mange av produktene er nokså dyre (selv om de er verdt det) mange kroner å spare på denne siden 🙂

 6. Den tretrinn-serien må jeg bare teste! Elsker OH sine produkter, begynte med et produkt, men så ballet det bare på seg…..skumle saker, blir jo helt avhengig! Men endelig har jeg funnet en serie som den utrolige sensitive huden min tåler, har prøvd utallige produkter, og kastet bort sikkert mange tusen kroner, som jeg ikke har tålt.

  (må bare spørre; er den en brukt snus som ligger på bordet??)

  1. Fotballfrue

   Så deilig at du har funnet produkter som passer for deg og din hud 😀 Er helt avhengig selv jeg 🙂

   Nei, det er nok ingen snus, men mønsteret i krakken 😉

 7. Oy, er det en snus som ligger på bordet på det ene bildet? hehe

  1. Fotballfrue

   Snus? Hvor? Her er det ingen som snuser 🙂 Det er en veldig slitt krakk bildene er tatt på, så det er nok bare det 🙂

   1. Det er bare at benet går inn i flaten, men ser veldig ut som en snus faktisk!

 8. It looks interestng, never heard about that brand.

  🙂

  1. Fotballfrue

   Whaaat? You have to try! Ole is very popular in Hollywood, he is the best 😀

 9. Når jeg først skal legge så mye penger på hudpleieprodukter går jeg heller for salong produkt eller cosmeceuticals. Disse produktene har mye mere aktive ingredienser og mindre molekulære forbindelser som trekker ned i huden. Slike produkter selges dog ikke på nett.
  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Disse produktene brukes i hudpleiesalonger og spa-avdelinger verden over 🙂

   Ha en fin dag du også!

 10. Takk for at du inspirerer og motiverer Lady C:)) Ha en riktig fin helg!!
  Måtte låne en aldri så liten link her…håper det er greit:))
  https://divassjeselong.blogspot.no/2013/06/inspirerende-mennesker-og-motiverende.html

  1. Fotballfrue

   Selvsagt er det greit, alltid skjønne deg <3 God helg!

   Ps! Jeg heier på deg! ALLTID 🙂

 11. Gjelder ikke innlegget men er denne shortsen fra BikBok eller Runwaydreamz? 🙂

  https://fotballfrue.no/2013/05/07/mens-vi-venter-pa-middag/

  1. Fotballfrue

   Runwaydreamz 🙂

 12. wææ så ut som en snus som la på bordet ved siden av power peel 😉

 13. Hei igjen. Jeg har blitt en fast følger av bloggen din. Elsker oppskriftene dine og stilen din:) Har to spørsmåler til deg. Hvilken nattkrem bruker du? Og den blå kjolen du hadde på det i bryllupet, hvilken str er det? Ser vi har ca samme str i klær:)
  Ha en fortsatt god kveld:)

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker dette serumet, sheer transformation og roll on eye cream 🙂 Bruker strl 0 i disse kjolene 🙂

   Klem!

   1. Katrina

    Tusen takk skal du ha:) Lite spørsmål til. Bruker du proteinshake etter trening? Jeg trener en del selv, og er så usikker om jeg skal begynne. Har du noen formeninger om det?

 14. Jeg har nettop kjøpt noen OH produkter og er kjempe fornøyd. Men hvilken nattkrem bruker du ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Sheer transformation over serumet 🙂

 15. Hei. Har fått eksem i ansiktet etter at jeg begynte med Ole henriksen sine produkter. Flekkvis, spesielt langs nesen. Kjenner du til at det kan forekomme? Eller kan det væte tilfeldig?

  1. Fotballfrue

   Dette høres veldig rart ut, da OH bruker naturlige ingredienser i sine produkter. Du burde gå til en hudlege eller en hudpleier for å få sjekket ut hva dette er. Du kan jo ha fått en reaksjon, det er dessverre ikke alle hudtyper som egner som for alle tyer hudpleie.

   1. Christine

    Det kan også ha med at OH produktene er hormonforstyrrende, da er det ikke sikkert alle tåler dem. Sjekk selv på appen «hormonsjekk». Bruker selv skrubben til OH, den er fantastisk!

 16. Vet du om den power peel´en kan redusere fregner? Har fått endel fregner/pigmentflekker i ansiktet det siste året, kan denne hjelpe mot det?

 17. bilde 3, ligger en snus 😉

  1. Fotballfrue

   Nei :))

 18. Karianne

  Nok et supert blogginnlegg 🙂 Altid en glede å lese bloggen din 🙂 Jeg husker å ha lest om en bodylotion fra Ole H som du brukte hver kveld, hva het den igjen?

  Klem!

  1. Fotballfrue

   https://fotballfrue.no/2012/10/17/ole-henriksen-kroppspleie/ liker både oljen og bodylotion 🙂

 19. Hei,

  Ser at mange allerede har spurt, men jeg skjønte ikke helt hva du mente, så jeg spør igjen.. 🙂 Hvilken nattkrem bruker du?

  1. Fotballfrue

   Nattkrem: Sheer Transformation. Det er også om natten jeg bruker serumet Collagen Booster, så dette tar jeg da under nattkremen. Altså bruker jeg Sheer Transformation (som er en krem) over Collagen Booster (som er et serum) 🙂

 20. Helene Sørloth

  Hei 🙂

  Jeg har også bestilt pakken med powerpeel i 3 steg, men det står ingen plass om hvor ofte man kan bruke dette. Har du noen anbefalinger å komme med ? 🙂

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tror det holder med en gang i mnd. jeg 🙂

   Klem!

 21. Hei 🙂 Jeg har normal hud og leter etter sminkefjerner/rens (gel og toner). Men, jeg synes det er så vanskelig å vite hva som er hva av alle produktene, da jeg ikke har noen OH-produkter fra før av. Hva kan du anbefale – du som er litt mer rutinert? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg anbefaler Sfrican Red Tea Foaming Gel, den er SÅ utrolig god! En annen god rens er On the Go Cleanser, men førstnevnte er absolutt en favoritt hos meg 🙂 Begge to fjerner sminken også 🙂

 22. Hei! Nå har jeg bestillt den cc kremen:) Men bruker du noe annet i tillegg når du bruker den?? concealer eller pudder?? Etter mange våken netter med baby er jeg redd den ikke kommer til å skjule de mørke ringene under øynene:P hehehe

  1. Fotballfrue

   Bruker foundation + pudder over bare (eller om du påfører foundation først), dette blir liksom concealer og krem i ett 🙂

 23. Hei. Da bestilte jeg power peel og cc cream. Ventet på cc-creamen skal komme til norge siden jeg hørte om den. Og i tillegg fikk du meg til å kjøpe power-peelingen. JEG GLEDER MEG! Ole henriksen har vært en favoritt hos meg de siste årene!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *