Cheers to the weekend

Nå vil jeg bare ønske alle en GOD fredag! Helgen er her og vi er på vei til Siri og Kristoffer for litt reker, øl og vin i nye terrassemøbler. Solen er på himmelen og vi er halvveis i juni, kan det bli bedre? Det blir så innmari koselig å se det nybakte ekteparet igjen, har faktisk ikke sett dem siden de ble herr og fru. Skandale! Eller, Siri så jeg jo til Beyoncé-konserten, når jeg tenker meg om 🙂

Nyt helgen og alt den har å by på: Venner, familie, vin, musikk, god mat, snop, øl, brus, sus og dus 🙂

38 kommentarer

 1. Hei Caroline!

  Måtte bare tipse deg om Løvetannmarsjen 2013- dette er en markering, som vil belyse at det er behov for å styrke rettsvernet for overgrepsutsatte barn- en sak som utvilsomt fortjener stor oppslutning!

  Onsdag 19 juni blir det Løvetannmarsjen 2013 i en rekke byer; bla. Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Stokmarknes, Trondheim, Kristiansund og Sunndalsøra.

  «Vi har i den siste tiden gjennom media vært vitne til at voksne som begår overgrep mot barn, nå sist i saken om Rune Øygard, får svært lave straffer i vårt rettssystem. Dette er en stor urett begått mot uskyldige barn, som ikke har hatt noen mulighet til å forsvare seg. For barn flest fører disse overgrepene ofte til fysisk og psykisk uhelse, og tunge sosiale problemer senere i livet. Med tanke på blant annet dette, er det i dag for lave straffeutmålinger i overgrepssaker.

  Det viser seg at i underkant av hvert tredje barn med en umulig oppvekst klarer seg tilsynelatende relativt bra, derfor vil vi ha med oss løvetann som symbol:

  *Løvetannbarn er et sosialfaglig populærbegrep som brukes om barn og unge som klarer seg gjennom oppveksten på tross av nesten umulige oppvekstforhold med for eksempel rus, vold, omsorgssvikt og seksuelle overgrep.

  Begrepet henspiller på løvetannens evne til å sprenge seg gjennom asfalt, og på andre måter overleve og blomstre tross tilsynelatende umulige vekstvilkår. * » -Tekst lånt fra Løvetannmarsjen 2013’s facebook sider, her finner man mer informasjon og kan melde seg på 🙂 Søk på facebook: Løvetannmarsjen 2013+ din by for info om oppmøte!

  Hadde vært fantastisk om dere bloggere med mulighet til å nå ut til et stort publikum, ville være med å støtte opp om dette. Det viktigste er at flest mulig får høre om det, slik at det er mange som får mulighet til å delta!

  ps. Jeg står ikke som arrangør av dette arrangementet- kun en ivrig støttespiller som ønsker å bidra på alle måter jeg kan komme på:)

  1. Fotballfrue

   <3

   1. Har appellert til flere topp-bloggere – hittil har ingen valgt å ta oppfordringen. Har selfølgelig også appellert til venner og kjente, svarene jeg har fått der, utenom et fåtall «JA» har vært: «Liker ikke demonstrasjoner».. «Skal kanskje besøke bestemor den dagen, eller rydde rommet, eller gå på butikken.. er ivertfall opptatt med viktigere ting».. «Synes saken er god, men orker ikke delta selv»..

    Det gjør meg så ufattelig trist, alle har mulighet til å bidra med NOE- spre ordet om en ikke kan delta selv i det minste! Men som toppblogger har man en unik mulighet til å nå ut til et bredt publikum, og ikke minst evne til å påvirke ved egne valg og holdninger. Det virker som om svært få, om noen, ønsker å «ta» i denne saken, og jeg begriper ikke HVORFOR! Du ligger på topplisten, og derfor skriver jeg dette kun til deg- du har mulighet til å dra andre med, til å gjøre det til en trend å bry seg.. og det burde virkelig bli en trend. Spesielt å bry seg om barn, som vi som voksne har en plikt til å bry oss om.. Hvem skal ellers gjøre det..?

    Ta Øygard-saken (eller foreta et kjapt google-søk om «dømt for overgrep mot barn» og se selv hvilke straffer som ofte gis)
    Hvilke signaler sender en slik straff ut..? Hvor mye er et barneliv egentlig verdt i Norge? Et barn må bære traumene fra overgrep med seg hele livet- det er urettferdighet nok i seg selv at et barn skal måtte bære på en slik «straff», for noe et barn ikke har noen forutsetning for å beskytte seg selv mot! Ja for vi kan faktisk ikke kreve at barn skal kunne beskytte seg selv mot manipulerende, kalkulerende, farlige voksne! Mange barn som blir utsatt for overgrep, er allerede i en sårbar situasjon- noe en overgriper vet å utnytte. Å snakke om at overgrep mot barn har skjedd med «samtykke» burde overhodet ikke være noe argument- Voksne mennesker skal ikke ha seksuell omgang med barn! Det er 100% den voksnes ansvar! Det er et ansvar det ikke er mulig å fritas fra, i en verden sett med friske øyne!

    Jeg er sikker på at overgripere er et avvik- vi er nødt til å være et soleklart flertall som har den holdningen at barn er det første og viktigste et samfunn burde ivareta og beskytte- det er et ansvar som ligger på ALLE voksne, ikke bare de som sitter i regjering, de som vedtar lover og vedtekter, de som jobber i barnevern og andre institusjoner etc.etc. Det gjelder også deg og meg, mannen og kvinnen i gata, oss helt vanlige mennesker som har det til felles at vi er VOKSNE.

    Det finnes mange saker om barn man kan og bør engasjere seg i, men akkurat nå har noen fantastiske mennesker tatt initiativ til Løvetannmarsjene i flere av Norges byer; at Løvetannbarna- barna som opplever overgrep, de som velger å konfrontere sin overgriper, måtte gå igjennom sitt livs verste opplevelse på ny (og gjerne på ny og på ny igjen når overgriper anker) foran fremmede mennesker i en rettsal, for deretter å alt for ofte sitte igjen med en slik straff som den representert i fks. Øygard-saken – nå har du og jeg fått muligheten til å vise disse barna at vi bryr oss, at vi ser dem, at dette ikke er akseptabelt, at livene deres er verdt så mye mer enn det som norsk domstol i alt for mange saker gir signal om!

    Så med det vil og må jeg bare si: Hvorfor i *************! er vi ikke flere som bryr oss?

    ps. Vil si takk for at du godkjente kommentaren- forhåpentligvis vil noen lese den og kjenne at «dette MÅ jeg støtte opp under!» Og da har du allerede gjort noe- og det er alt jeg kan be om <3 Håper du velger å godkjenne denne også, den er på ingen måte ment som et angrep til deg, men et personlig sukk av frustrasjon over samfunnet generelt som aksepterer at dette får lov til å skje.. For det er faktisk det vi, per dags dato, gjør.

   2. ps. Kom på at det kanskje er litt «shady» å kommentere under et nick under omstendighetene, mitt navn er Sunniva Kvivesen, og jeg er altså bare en lidenskapelig støtter av denne saken, og ikke arrangør eller har på noen som helst måte æren for at Løvetannmarsjene finner sted 🙂

   3. pps. Leser akkurat at marsjen i Kristansand er blitt avlyst- pga. manglende respons….

   4. Fotballfrue

    Nei, så utrolig leit!

 2. En riktig god og opplevelsesrik helg til deg og dine Lady C:))

 3. God helg til deg- nyt den, det skal jeg! 🙂 Lite med vin med en småttis hengende i puppen til alle døgnets tider her, men det får bli senere. 😉

 4. Victoria

  Du er så skjønn! 🙂
  Ønsker dere en koselig fredagskveld og ei finfin helg! 😀
  Har enda (jada masa!) et spørsmål når det kommer til bestillingene på Online formals. Jeg fyrer løs og håper på svar! 🙂
  Hvordan er størrelsene i kjolene fra La Femme? Jeg er 173cm og bruker vanligvis xs, hvilken str må jeg ha? Er så usikker åsså vil jeg ikke bestille og risikere at den ikke passer, hater når det skjer når man gleder seg på en pakke! :/ Sorry alt maset!
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Det går så fint 🙂 bestill en strl 0 du 🙂

   Klemmer 🙂

 5. Hvor er tshirtn fra?:)

 6. sounds like a good weekend! I am going to have my graduation tomorrow so I’ll be having lots of time with family and friends too 🙂
  xo

 7. Søte deg ;* Ha en fin helg <3

 8. Så koselig bilde av deg! 🙂 Masse god helg!

 9. Så herlig bilde av deg! Kos helg til dere også 😀

 10. Anita A.

  Ikke i mitt tilfelle dessverre. Alt helgen min har å by på, er eksamenforberedelser, med følge av irritasjon, trøtthet, hodepine osv. 🙁

  1. Fotballfrue

   Uff, så leit! Håper det gir seg og at eksamen går bra <3 🙂

 11. Her er sus og dus og kos og mos! Håper dere fikk en fin kveld, jeg skal feire hele helgen at jeg har fått kjøpt meg ny sofa! Lykke kan nesten kjøpes for penger. 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe :p

 12. Kan jeg spørre deg om hvor du har kjøpt de kule Football t-shirts’ene dine?
  KUUUUULE! 😉

  1. Fotballfrue

   BikBok 🙂

 13. sofie :)))

  Dette kommer til å bli den beste helga på leeeeenge!! Godfølelse 😀

 14. Det ser ut som du er i LYKKERUS allerede! Ha en strålende flott helg, Caroline! 😀

 15. Hege Marie

  Lurer bare på hvor du har kjøpt den skjorten? 🙂

  1. Fotballfrue

   BikBok, kommer antrekksinnlegg senere 🙂

 16. Michelle

  åh det høres ut som en fantastisk kveld 😀 Skikkelig sommer! Herligste bilde av deg <3 ha en superduper helg videre

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, du også <3

 17. Herlighet, drømte om deg i natt! Drømte at du la ut et bilde på instagram der du nettopp hadde jogget og hashtagsene dine var #pregnancy, så du prøvde å fortelle oss noe, og jeg ble så glad! Du fikk også 2mill likes på bildet, så det var det mest populære bildet på instagram for hele kvelden.. Moro med rare drømmer, og å alltid huske dem! 🙂

  Ha en super helg, det skal jeg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, haha 😀 Så hyggelig at jeg besøkte deg i drømmen din 🙂

   God helg <3

   Klem!

 18. Malin.96

  Hei! Kan du legge ut mange nye tips og oppskrifter på snacks og lignende for å kose seg med i hverdagen og helgene? 🙂

 19. Malin.96

  Hei! Kan du legge ut mange nye tips og oppskrifter på sunn og god snacks, som man kan kose seg med i hverdagen og helgene? 🙂

 20. Kan du være så snill å ha en spørsmålsrunde på video? <3 tror det er mange ting folk lurer på, og så er det lettere å få med fler spørsmål på en video 🙂
  God helg! <3 Klem

 21. Eneste min helg har å by på er eksamen!

 22. Sigrid Mothes

  Hvorfor svarte du ikke på spørsmålene mine i forrige innlegg?

  Virker veldig rart at du ikke tar deg tid til sånt.

  1. Fotballfrue

   Svarer jo på nesten alle kommentarer, jeg 🙂 Så det er synd du opplever det på en annen måte. Finner ingenting fra deg fra i går, dessverre.

 23. Cheers indeed! Happy Weekend Caroline, have fun!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *