Oppskrift: Lchf-pizza med røyket laks

Ha notatblokken fremme og gjør deg klar for en matopplevelse utenom det vanlige, for denne oppskriften kommer dere aldri til å glemme igjen! Pizzastykket smelter bokstavelig talt i munnen og alle smakene sammen. . magisk! Jeg har aldri laget pizza med fisk før, men fikk plutselig lyst til å prøve i går, og oppdaget at røyket laks eller røyket ørret var det mest vanlige å bruke, så jeg endte på røyket laks. Da jeg søkte etter hva slags pizzasaus som var vanlig, kom det både tomatsaus og en annen hvit saus, så jeg lagde like gjerne min egen blanding av tomatpurré, hvitløk og creme fraiche, og det ble så bra! Bunnen er den samme oppskriften jeg har brukt i flere år nå, men jeg poster den på nytt. Fyllet tok jeg bare på feelingen, hadde lyst på noe italiensk, så pesto og mozarella føltes helt riktig.

Kos dere med oppskriften, dette er så godt!

Bunn: ♥ 4 egg ♥ 2 ss. kremfløte ♥ 1 ts. bakepulver ♥ 3 never revet ost ♥ litt salt ♥ 2 ss. olje ♥ 4 ss. soyamel ♥ 2 ts. johannesbrødkjernemel (jbkm)

Slik gjør du: Kakk eggene og tilsett fløten sammen med bakepulveret. Bruk en kjøkkenmaskin for å blande ingrediensene. Tilsett soyamel, jbkm, olje og revet ost. Smak til med salt. Bland til du får en passe tykk deig. Tilsett gjerne mer mel om du ønsker den tykkere. Hell deigen over på et stekebrett med bakepapir. Bruk en slikkepott til å smøre den utover i ønsket størrelse. Sett pizzabunnen inn i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter. Følg med underveis, slik at den ikke blir brent.

Pizzasaus: ♥ 4 ss. creme fraiche ♥ 2-3 ss. tomatpuré ♥ 1 fedd hvitløk ♥ salt og pepper

Slik gjør du: Bland creme fraiche med tomatpuré, tilsett et fedd hvitløk som du enten hakker opp eller presser i en hvitløkspresse, og smak til med salt og pepper. Når pizzabunnen er ferdig stekt, smører du blandingen utover før du legger på garnityr.

Garnityr: ♥ 1 pakke røyket laks ♥ 1 rødløk ♥ 2 tomater ♥ pinjekjerner ♥ pesto ♥ revet mozarella ♥ fersk mozarella ♥ ruccola

Jeg la tomater og løk først, deretter røyket laks som jeg skar i strimler, så fersk mozarella som jeg skar i skiver og tilslutt drysset jeg over pinjekjerner. Legg noen klumper med pesto her og der. Helt tilslutt dekker du tomrommene med et tynt lag revet mozarella. Dette får du kjøpt i butikken, ligger sammen med annen revet ost.

Herligheten skal inn i ovnen på 200 grader i ca. 12 minutter. Når den har kommet ut av ovnen og er klar for å nytes, er det kjempegodt med litt ruccola som topping.

Håper det smaker 🙂

123 kommentarer

 1. Tusen takk for flott oppskrift! Nå er lørdagsmiddagen reddet for min del, jippi 😀
  Men jeg lurer på en ting.. Soyamel – hva er det? Jeg tror ikke det finnes på muin nærbutikk.. Hvor kjøper du det? og hvis jeg ikke finne det, er det noe annet mel jeg kan bruke istedet for? Håper du vil svare mei! Klem

  1. Fotballfrue

   Du kan kjøpe soyamel på Meny blant annet, eller på helsekosten 🙂 Jeg har ingen erfaring med annet mel i denne oppskriften :/ Dersom du ikke spiser lchf, kan sikkert hvetemel fungere 🙂

   Klem!

   1. Tusent akk for så fort svar 🙂
    Jeg spiser ikke lchf – men vil likevel spise sunt, så hvis soyamel er sunnere enn hvetemel, kan det være jeg vil prøve å finne det.. Hvis du, eller andre har tid, vil dere forklare meg hva soyamel er? Hvorfor det er bedre enn hvetemel/annet mel?
    PÅ forhån tusen takk!

   2. Hva er forskjellen på Soya mel og andre meltyper? 🙂

   3. Fotballfrue

    Forkjsellen er jo at soya er laget av noe annet enn hvetemel 🙂 Det er mye mindre karbohydrater i soyamel, bare å lese på ingredienselisten for å sammenligne 🙂

  2. Soyamel kan også lages hjemme enkelt, ved å male tørkede soyabønner i en kaffekvern. 🙂

 2. Ser verkligen supersmaskigt ut!

  https://pernillabredolt.com

 3. Kristine Andersen

  Hei Caroline!
  Du er en solstråle, og du er utrolig inspirerende.
  Jeg bare lurte på om du kunne fortelle med hva som var best av pulsklokkene;
  – Nike+ SportWatch GPS og Garmin forerunner 10?

  Håper du kan gi meg en tilbakemelding 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har kun erfaring med nike+ sports watch og er utrolig glad i den 🙂

   – C

  2. Jeg har hatt to Nike+SportWatch GPS, og begge streiket etter ganske nøyaktig 1 år… Ville ikke kjøpt denne.

   1. Har hatt min i snart to år, etter inspirasjon fra Caroline! ELSKER den, og den funker ennå! Et par ganger på de to årene har hjemmesiden vært litt kranglete, men utenom det, helt topp! Den gir meg så mye motivasjon!

  3. Garmin forerunner 10 er jo ikke en pulsklokke, da.
   Bare GPS, men den funker bra til det.

 4. hvor får man kjøpt soyamel? dette skal prøves i kveld, såg utrolig godt ut! takk for en super fin blogg, du er hærlig :))

  1. Fotballfrue

   Velassorterte dagligvarebutikker som for eks Meny og Ultra eller helsekosten 🙂

 5. Det så utrolig godt ut 🙂

 6. Lekkert, og jeg blir sulten! 🙂
  By the way, så nydelig og stilig du er på bildet i forrige innlegg! Du knocker enhver modell ned i støvlene! 😉

  1. Fotballfrue

   Hjelpes, så glad jeg blir! Tusen takk 😀

 7. Denne så utrolig god ut, vil prøve!
  Men har jeg kun mandelmel og fiberhusk i hus, kan soyamel byttes med mandelmel og fiberhusk med jbkm i denne oppskriften? Jeg har lite erfaring med disse meltypene så må derfor spørre 🙂

  Takk for bra inspirasjon! Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg ville ikke byttet jbkm og fiberhusk, de reagerer litt ulikt, så jeg er ikke helt sikker på resultatet :/ Det samme gjelder melet, jeg har ingen råd her, dessverre :/

   1. Veronika

    Jeg har prøvd pizzabunnen din bare at jeg byttet soyamelet med mandelmelet en dag jeg var tom. det ble kjempegodt! Men er lurt å steke bunnen en liten stund før fyllet kommer på:)

 8. Dette er den nye pizzaen på Peppes, fått inspo derfra?

  Spiste den på lørdag, smakte veldig bra 🙂

  1. Fotballfrue

   Er den nye pizzaen til peppes lik denne? hvor ser du det og hva heter den? Visste ikke at de hadde lavkarbopizza med røyket laks. Jeg har ikke spist på peppes siden jeg jobbet der i 2009 jeg, så det var jeg ikke klar over. Så nei, ingen inspo derfra 🙂

   1. Den er ikke lavkarbo, men det er smoked salmon pizza, nyhet på peppes.
    Jeg spiste den på peppes på lørdag, hadde sett en del reklamer på den i byen 🙂

   2. Fotballfrue

    Morsom tilfeldighet, det visste jeg ikke 🙂 Jeg har jo vært på ferie også, så 🙂 Fant den å facebooksiden deres nå, og den er jo ikke lik annet enn løken og fisken 😉

   3. Det er jo fisken som er hovedfokuset på hele pizzaen, om man velger å trikse og mikse med de andre ingerdiensene så er det jo fremdeles fisken som er fokuset her.
    Men din ser også kjempegodut, skal prøve den ut med vanlig bunn 🙂

   4. Fotballfrue

    Røyket laks og røyket ørret er som sagt det som brukes når du skal lage fiskepizza. Det er det som brukes i alle oppskrifter rundt omkring, noen velger også salma 🙂 vil ikke si at det er fisken som er hovedfokuset heller, det er jo alt det andre som utgjør smakene og helheten 🙂

   5. Det som gjør pizzaen komplett er jo hovedingrediensen, og det er jo fisken.
    Selvfølgelig er det ikke bare fisken som ugjør smaken men alle ingrediensene tilsammen.
    Btw prøv ut pizza med tunfisk, det smaker også bra 🙂

   6. Karoline

    Da kan man vel heller kalle den mozzarellapizza:)

    Skjønner ikke helt hvorfor du virker fornærmet. Det var bare et spørsmål om inspirasjon. Jeg blir som regel alltid inspirert av noen ingredienser eller retter. Ser ikke hva som er feil med det.

   7. Fotballfrue

    Beklager om jeg virker fornærmet, det er jeg ikke 🙂 synes bare det er kjedelig at noen tror jeg har hentet inspirasjon når jeg ikke har det, så jeg ville bare oppklare 🙂 de gangene jeg henter inspo fra et annet sted, skriver jeg det og linker dersom det er mulig 🙂

   8. Cecilie

    Den er ikke lavkarbo, men veldig lik siden den har tynn bunn, røyket laks og ruccola. Den går på reklame hele tiden, «California styre». Har så lyst til å prøve den hver gang jeg ser den på reklamen, så supert at du kom med oppskrift. Hardu forresten hørt om sushi pizza? Er på jakt etter et sted i Oslo eller Østfold hvor jeg kan få prøvd dette. Nye retter er alltid spennende 🙂

   9. Fotballfrue

    Nei, men det hørtes spennende ut 😀

 9. Elisabeth

  Naaam!! Creme fraiche eller kremost + pesto har jeg prøvd som topping tidligere, og det er jo så godt! Fisk må prøves ut en gang det også 🙂

 10. Ser skikkelig digg ut. Forresten kjempefine bilder fra Tyrkia:-)

 11. Hei!:) Trur du jeg kan erstatte soyamelet med noe annet? Tåler ikke soya. Bokhvete eller noe sånt?

 12. caroline

  Hei.vet du hva johannesbroedkjernemel heter paa engelsk? og gaar d an aa lage denne deigen uten kjoekkenmaskin tror du? pizzaen saa digg ut!!

  1. Fotballfrue

   Litt usikker, men ser via google at noen sier både Carob / St.John’s bread / Locust Bean Gum eller Carob Gum 🙂

   1. Tror det heter xanthan gum 🙂

   2. Ingvild

    Det gjer det, du finne det bla på http://www.iherb.com 🙂

   3. Xanthan gum er fiberhusk – oppfører seg litt ulikt.. 🙂

 13. Pizzaen din så god ut:)
  Jeg pleier å lage en glutenfri pizza som også kan kategoriseres som lavkarbo. Den er grov, og gir en bedre bunn (synes jeg) med noe mer tyggemotstand. Det siste synes jeg ofte mange av lavkarbopizzaene mangler.

  https://baconlovergoesvegeterian.blogspot.no/2012/06/supergrov-pizza.html

  1. Fotballfrue

   Har du prøvd denne? Den er virkelig helt fantastisk, den beste lavkarbobunnen jeg har laget, har holdt meg til denne i to år 🙂

   1. Jeg har ikke prøvd din variant, men det er jo absolutt verdt et forsøk:)

   2. Fotballfrue

    Ja 😀 skal teste ut din også :))

   3. Kult, får håpe den faller i smak:)

  2. Er havrekli glutenfritt ?

   1. Havre er glutenfritt:)

   2. Men ikke alle som har cøliaki tåler havre!!! 🙂

   3. Fotballfrue

    Noe havre kan være forurenset, og derfor inneholde gluten 🙂

   4. Flott, da skal jeg prøve begge bunnene 😉 takk for inspirasjon 😉 tipp topp !!

 14. May-Britt

  Åååå…. vann i munnen 🙂

 15. Caroline Marie

  Hei, lurer på hvor bestikket ditt er fra?
  Er det green gate polka dots, har nemlig begynt å samle på dette service og hadde vært morsomt å hat likt bestikk til.

  1. Fotballfrue

   Ja, green gate 😀

 16. Leste et sted at man kunne erstatte soyamel med Bakepro. Selv har jeg begge deler men velger orginalen.

  Jeg kan skrive under på at denne bunnen er god. Her i huset er det bare jeg som spiser lavkarbo, har aldri forsøkt denne toppingen (men ja, jeg skal) og restene er jo utmerket som mat i flere dager. Den tåler også å fryses for kjappe middager hvor tidsklemma gjør sin inntreden.

  Med de beste ønsker om en herlig dag i Skien, på Fjellhamar er det regn men jeg leker sol inne allikevel.

 17. Hei! Det så veldig godt ut, må prøves ut her hjemme. Forresten når avslører du vinneren av konkurransen?

  1. Fotballfrue

   Å, det blir ikke ennå, men ila. neste uke i hvert fall 🙂

 18. hm, spennende! Må prøves en gång 🙂 Ha en fin dag!

  https://inamakeup.blogg.no

 19. Fantasia

  Har laget det mange ganger før og det er kjempe godt. Etter min mening synes jeg det blir mye bedre smaksopplevelse med røkt fisk, enn ved bruk av kjøtt osv. Saftig og yummyy! Når til og med kjæresten «mm’er» seg for hver bit, sier det litt om hvor godt det faktisk er, hehe 🙂

 20. Åh, hjelpes! Dette passet meg perfekt! Jeg går på lavkarbo ( for vektnedgang) og har så utrolig lyst på PIZZA!!!
  Og den så jo bare fantastisk ut. Får vann i munnen. Dette må testes ut. Må bare få tak i disse meltypene.

 21. Thank u for this post! I feel hungry now))

 22. Can someone translate this into English, please? It looks delicious!

 23. Hei, jeg har vært fast leser av bloggen din det siste året og jeg må lese hver dag, digger deg! Jeg har nettopp startet en ny blogg og lurte på om du ville ta en titt innom? 🙂

 24. Hei!

  Hadde vært fint om du skrev hvor mange karbo det er i de forskjellige oppskriftene. Noen er på 10 karbo om dagen, og andre på mer.

  Fint å vite om vi på strengeste lavkarbo dietten også kan nyte denne.

  Takk 🙂

  1. Hvis du er på den strengeste lavkarbo, så bør du jo vite hvor mye karbs det er i de fleste matvarer hun har brukt her. Jeg mener Caroline har sagt før at hun ikke teller hva hun spiser. Jeg er vant til å spise lavkarbo, og jeg ser på ingrediensene her at det er er ganske lavt på karbs, uten at jeg vil synse om et nøyaktig tall…

  2. Som Caroline selv ville påpekt, så lever dem ikke på en diett, de har bare et lavkarbokosthold. Om du har så fryktelig streng diett kan du vel bare telle selv, ikke at det høres så fryktelig sunt ut, men..

   Tror du dette fyllet passer seg best på en tynn pizzabunn Caroline? Eller kan det passe på en tykkbunnet pizza? 🙂

   1. Fotballfrue

    Jeg tror nok det gjør seg best på tynn bunn 🙂

   2. Var det jeg regnet med 🙂 Da skal denne oppskriften noteres bak øret 🙂

 25. Hvor mange karbo ca??

 26. Har blitt anbefalt rå jordnøttolje (ikke varmebehandlet) som behandling av såre/ødelagte slimhinner i svelg og spiserør. Men finner ingen steder på nett hvor det
  står at oljen kan drikkes rå, vet du noe om det?

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/

  2. Apoteket 🙂

 27. Du må lage pestoen din selv! Da smaker ikke kjøpepesto som pesto lenger:)

  1. Fotballfrue

   Lager den som regel selv, ja 🙂

 28. Å herre! Den så digg ut altså! Jeg setter så pris på oppskriftene dine. Alltid fin inspirasjon til god lavkarbomat:)
  Jeg har mikset og trikset meg til en lavkarbobunn som blir sprø og tynn og inneholder bla mandelmel, kli og kikertmel:
  https://tyskertosa.blogspot.de/2013/02/hjemmelaget-lavkarbopizza-med-chorizo.html

  Jeg har prøvd å lage soyamelbunn, men syns det smakte for mye soya 😛
  Synd egentlig, siden melet er lett å jobbe med og har bra næringsverdi.
  Men skal absolutt teste å lage min bunn med denne sausen og toppingen for det så fantastisk godt ut!
  🙂 Takk for inspirasjon!

  1. Fotballfrue

   Takk for tips :))

 29. I have never eat this kind of pizza but I realyy want to try it 🙂 It looks fantasic 🙂

 30. ooo… ^^ hvetemelbunnen min skal byttes ut med denne ihvertfalll! får vann i munn 🙂

 31. Jeg har et spørsmål til Lars Kristian, hvis det er ok 🙂 Hva mener han om høyt soyainntak? Det går jo endel rykter om soya siden det er et såkalt planteøstrogen. Finnes det noe forskning på om et høyt inntak av soya i form av for eksempel soyamel og soyaprotein er skadelig på noen måte? Takker for svar 🙂

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Har notert meg at det verserer en del rykter rundt omkring på nettet angående soya, men har til gode å se noen form for dokumentasjon på at det skal være farlig på noen måte :/ Min erfaring er at diverse rykter som florer rundt på nettet sjeldent holder vann 😉

  2. Det er sikkert ikke farlig, men soya inneholder endel østrogen, så det kan gå utover resultat ved feks styrketrening, men det har ikke så veldig mye å si. Munker pleide (vet ikke om dette er tilfelle enda) å drikke mye soyamelk for å få ned testosteronnivå, slik at det ble lettere å holde seg unna sex, hehe 🙂

   1. Lars-kristian Eriksen

    Dette med at Soya inneholder Østrogen, og at dette påvirker testosteronnivåene er helt feil. En studie som det ofte refereres til i dette tilfellet er denne: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17416779

    Konklusjonen i studien er som følger: «Soy protein powder decreases serum testosterone levels in healthy men and acts as an ER-beta agonist»

    Dessverre er denne konlusjonen helt bak mål om du faktisk leser studien, og konklusjonen burde vært at soyaprodukter IKKE påvirker serumtestosteronnivå. Hvorfor forfatteren konkludere som han gjør vet jeg ikke.

    Denne meta-analysen av Hamilton-Reeves og kolleger, viser derimot noe helt annet og konklusjon er langt bedre; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19524224

    «The results of this meta-analysis suggest that neither soy foods nor isoflavone supplements alter measures of bioavailable T concentrations in men.»

   2. Åja, da er jo det greit. Lærte det på kurs, men da var det tydeligvis ikke helt up to date. Så fint du informerer og feil på en riktig måte, Lars-Kristian! 🙂

   3. Lars-Kristian Eriksen

    Den første studien er visst hyppig brukt av diverse «eksperter» som kun leser abstractet i studien, så at du har hørt det på et kurs kan godt stemme 🙂

    Årsaken til at forfatteren konkluderer som han gjør, er sikkert fordi en av testpersonene i studien reagerte helt ekstremt. Ser man resultatet fra alle deltagerne under ett, blir resultatet at serumtestosteronnivå falt med 19% i snitt. Men elimineres denne personen fra studien, vil resultatet bli helt annerledes 🙂

 32. Håper du sjekker kolesterolnivået ditt jevnlig, leser stadig vekk at lavkarbokosthold kan gi skyhøyt kolesterol?!

  1. Fotballfrue

   Tabloide overskrifter, kun ute etter skandaler 😉 Om du leser saken så står det at noen fikk lavere kolesterol, mens andre fikk en kraftig økning. Studentene fulgte også et strengt lavkarbokosthold, noe vi ikke gjør 🙂

   4 uker er uansett alt for kort for å kunne måle dette, og tidligere studier av langt høyere kvalitet enn disse studentene helt sikkert hadde, har vist en økning i starten av et lavkarbokosthold, mens det etter denne perioden faller tilbake til normale verdier. At LDL-kolesterolet øker er også litt unyansert, i og med at f.eks mettet fett vil kunne gi økt partikkelstørrelse som er assosiert med lavere risiko kontra de små og tette. Økt partikkelstørrelse vil kunne slå ut i forma av høyere verdier, selv om antall LDL-aprtikler egentlig ikke har økt 🙂

   Jeg har sjekket kolesterolverdiene flere ganger, og de har bedret seg etter at jeg la om til lavkarbo 🙂

   1. Cecilie

    Jeg går på lavkarbo, spiser mye ost, egg og bruker smør istedet for olje og plantemargarin. Er ikke redd fett. Dette har jeg gjort i ca ett år.
    Var nettop hos legen og tok helsesjekk. Perfekt og lavt blodtrykk og lavt kolesterol. Høyt kolesterol kan like gjerne skyldes for høyt inntak av omega-6 (planteoljer, brød, frø osv) og et for lavt inntak av omega-3. Da blir det en ubalanse, samt at omega-6 fører til økt inflammasjon i kroppen.

 33. Hei Caroline 😉 jeg bare lurte på om du kommer på VIP kveld på rivera maison på Sandvika Kl 18:00 i dag. Jeg har sett i tidligere at du har ting der fra så jeg bare lurer, det hadde vært så gøy og se deg der. Det er mye gøy som skjer noen få tilbud er det og styling og litt forskjellig 😉

  Ha en fin dag videre håper og se deg der 🙂

  1. Fotballfrue

   Høres veldig gøy ut 🙂 dessverre så bor jeg jo ikke i Oslo lenger, så det blir litt langt å reise :/

   Klem!

 34. Åhh så godt det så ut! Ingen tvil om at jeg skal lage det i morgen som premie til meg selv med endt vgs og siste eksamen! 🙂

 35. Å så kjempegodt ut!
  Du hvilke kamera og linse er det du bruker?
  (brukte på å ta bilde av de søte kattene foreksempel)? Vet du har sagt det 1 mill ganger, men har ikke så peiling på sånn, så husker det ikke:)

  1. Fotballfrue

   Har skrevet et innlegg om det her: https://fotballfrue.no/2013/03/03/ukens-lesersporsmal-fotoutstyr/

   På kattebildene brukte jeg telelinse.

   🙂

 36. Ah, det hørtes superdeilig ut, og så jeg som simpelthen elsker røkelaks! 🙂 Denne må jeg stjele- og jeg får den nok helt for meg selv siden mannen hater mozarella og pesto. 🙂

  Forresten er det fantastisk godt med paella med røkelaks og asparges også. 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, ja! Det hørtes deilig ut 😀

 37. NAM! det så helt sykt godt ut. Men du, har du noe forslag til noe annet man kunne tatt på pizzaen? liker ikke røyket fisk, og salma frister ikke særlig.. Også vil jeg bare si at jeg dør litt av hvor flink du er! til alt mulig:) heia deg!

  1. Fotballfrue

   Haha, søte du :p Du kan selvsagt bare bruke vanlig pizzafyll, med standard pizzasaus etc. 🙂 Men dette var veeeldig godt, altså!

  2. cathrine

   Kan tenke meg at serranoskinke også smaker godt på denne pizzaen! Her blir det
   ihvertfall overraskelsesmiddag til mannen i kveld!! 😉

 38. I make the pizza with cauliflower. You can see the recipe in the video https://www.blogilates.com/recipe-index/flourless-pizza-recipe-first-episode-of-cheap-clean-eats

  only i put the oven on 450 F, and not on 350 F

 39. Nom nom indeed!:) I am just craving and drooling over it!:) xo

 40. Denne skal jeg prøve ut imorgen! 🙂 men jeg bruker ferdig laget pizzabunn men må den stekes først i ovnen???? eller bare ta fyllet på og sette det i ovnen uten at pizzabunnen må forstekes???? 🙂 God helg vakre deg <3

  1. Fotballfrue

   Ja, du steker den i ovnen først, 15 minutter på 200 grader. Bare følg oppskriften 🙂

 41. Vann i munnen! Dette skal prøves 🙂

 42. Åh, så godt det så ut! Jeg fikk lyst å prøve, men har en samboer som er imot lavkarbo å slikt, så jeg får ikke handle sånt, Hehe.

  Ha en fortsatt fin kveld:-)

  1. Å, herre……Veldig farlige, skumle ingredienser i handlelisten til denne retten, ja!

 43. Nam! Spiser ofte pizza med roykelaks her og den heter som regel Scnadinavian paa menyen. Egentlig, alt som har roykelaks paa heter ett eller annet Scandinavian style 🙂 Men godt, det er det 🙂 Skal prove ut pizzabunnen din i kveld 🙂 xoxo

 44. Er denne glutenfri? Og kanskje et litt dumt spørsmål, men…er glutenfrimat (knekkebrød, brødmixer etc.) mindre karbo i enn hva det er i «glutenmat»? Har funnet ut at jeg ikke tåler gluten og syntes dette er veldig kjedlig, men om jeg av den grunn får i meg mindre karbo er jo hvertfall dette en stor motivasjon!
  Pizza så hvertfall supergod ut, fortsett å innspirere og motivere! 🙂

 45. Kristine

  Mmm, dette så nydelig ut, Caroline!! 🙂 Gleder meg til å prøve denne! 🙂

  Forresten, har du lyst til å hjelpe meg med en spørreundersøkelse til masteroppgaven min? Dere andre her må gjerne også ta den, jeg trenger så mange svar som mulig! 🙂 -den er faktisk ganske morsom, og ikke som en vanlig kjedelig undersøkelse 🙂

  Undersøkelsen finner dere her: https://bino.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6mPPZFCUr6LNJB3

  1. Fotballfrue

   Jeg skal ta en titt 😀

   Klem!

 46. Hei 🙂
  Har lest bloggen din i litt over et år nå, og har fått utrolig mye inspirasjon når det gjelder både mat og trening. For ca. en måned siden bestemte jeg meg for å starte med lavkarbo, og via din blogg har jeg fått utrolig stor hjelp til oppskrifter og tips. Om litt under to uker drar jeg på ferie til Thailand, noe jeg ser utrolig frem til. Problemet er at jeg ikke har vært i utlandet før mens jeg har drevet med lavkarbo og lurte derfor på om du kunne gi meg noen tips til god lavkarbomat og produkter jeg burde velge/velge bort? Noe ris, poteter og mat med mye karbohydrater blir det naturligvis, men hva kan jeg eventuelt bytte ut noe av det med, og hva er fint å spise til frokost/lunsj og mellommåltider?

  Til middagen er jeg flink til å bytte ut ris, poteter og pasta med grønnsaker, men hva slags mat kan jeg spise som ikke inneholder alt for mye carbs? 🙂

  Digger deg og bloggen din!

 47. Holder på å kutte ned på hvetemel, så tror jeg skal prøve meg på denne bunnen i løpet av helga. Spennende! Men min blir en vegetarversjon med fyll av crème fraîche, tomater, paprika, aromasopp og krydder. Nam 🙂

 48. Hei,

  Laget denne i kveld, og YUMMY IN MY TUMMY sier jeg bare!! Tusen takk for herlig matinspo!

  Keep up the good work!!

  1. Fotballfrue

   Glad du testet den! Så godt 😀

   Klem!

 49. Det såg fantastisk ut!

 50. Velkommen hjem, vakre! I morgen fyller min elskede mann år, og nå har jeg faktisk landet på at bursdagsmiddagen til ham blir din røkelakspizza, som høres fantastisk ut! Tenkte bare å høre om ditt synspunkt: vi bruker ofte spelt- og grovbunn i pizza. Hvordan tror du det vil fungere med din oppskrift? Med ønske om en fin helg, Julie

 51. Hei Caroline. Tusen takk for en nydelig matopplevelse. Jeg laget denne pizzaen i dag, men bare med kylling. Tror dette er den beste pizzaen jeg har spist i mitt liv! 🙂 Ha en fin dag videre!

  1. Fotballfrue

   Å, så bra du likte den! Den er en HIT her også! Helt nydelig 😀

   Klem!

 52. Hærregud, eg e egentli superkræsen i matveien.. og eg e pesco-vegetarianer også, som vill sei att eg ikke spis kjøtt men eg spis fortsatt fisk.. Og eg som som regel aldri vill prøv nåenting nytt i matveien sett hær å sikla me masse vann i munn, det så kjæmpegodt ut! Skjønne ikke korleis du får det tell, Caroline!

  Du får alltid maten tell å se så lukseriøs og go ut, og du e jo ikke kokk en gang.. bli heilt åverjedd hær eg sett å læs. Det verka som at du særiøst e flenk tell alt – go å ta bilda, flenk å kle seg bra, super på å lag mat, åsså verka du som en ekstremt snill og positiv pærson åsså. 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille deg, tusen takk for så fine ord, jeg blir så glad at jeg ikke vet helt hav jeg skal gi i retur. Men en stor klem, det får du! Og tusen takk for at du følger med 🙂

 53. Denne SKAL prøves! Selv følger jeg ikke en lavkarbo-diett, men denne oppskriften skal jeg følge fra punkt til prikke, for den så bare heelt nydelig ut! 😛 Har du forresten en god oppskrift på hjemmelaget pesto?? 🙂 Ha en fin dag!

 54. Den var fantastisk 😀

  Men kunne du hatt en liten oversikt over hva slags mel som kan brukes til hva og gjerne med hvilke som er best med tanke på lchf?

  Du er fantasktisk flink !

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg prøve på 😀

   Klem og god helg <3

 55. Hei! Tenkte å prøve denne idag, men et spm før jeg setter igang. Litt usikker på jbkm, hvordan tilsetter du det? Rett i røra, eller blander du det med vann først? Evt hvor mye? Har så lyst å lage denne pizzaen, men vil ikke gjøre noe feil 🙂 tusen takk for fantastisk blogg!

 56. Hei, kunne du sagt hvor mye man kan spise av denne hvor mange karbs det er i en pizzadeig? Redd det er for mye og jeg er ute av ketose. Håper på svar 🙂

 57. Hei Caroline 🙂 Fin blogg med masse bra inspirasjon.
  Selv skal jeg nå selv prøve meg på lavkarbo, men lurer derfor på; hvor får man kjøpt fiberhusk, de ulike typene mel du bruker samt jbkm?:)

  Takk for svar 🙂

  Maria

 58. […] kommer oppskrift på en sunn pizza. Lavkarbopizzaen jeg har lagt ut oppskrift på tidligere – her eller her – er en ganske annerledes pizza, men denne krever mye færre ingredienser og går […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *